Page 1

PORTFOLIO


Kelly Parbst

Kompetencer

Arkitekt MAA, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole for Arkitektur: Institut for Bygningskunst og Design, 2015

Arkitektonisk design

analysering

rentegning

prÆsentation

Koncept udvikling

stoflighed

fotografi

Møbel design

Renovering

3d & visualisering

IT

Faglig Profil Arkitekt MAA med engelsksproget afgangseksamen indenfor det tværfaglige krydsfelt mellem design og arkitektur. Jeg er passioneret for bæredygtig arkitektur i flere aspekter, specielt med hensyn til brugerne og de muligheder arkitektur kan tilbyde dem. Jeg brænder meget for at beholde historien i det gamle og samtidig komplimentere den med det nye. Min baggrund har givet mig kompetence til at tænke funktionelt i forhold til både miljø- og socialmæssig bæredygtighed, samtidig med at man opretholder en æstetisk værdi.

Personlig Profil Møbeldesign og indretning er noget jeg går op i i min fritid. Jeg elsker at nørde rundt med hvordan tingene kan stå, og skifter tit indretningen hjemme hos mig selv, eller gerne hos andre! Siden min uddannelse som arkitekt har jeg også fået en passion for det grafiske, dermed design og layouts. Jeg synes det er spændende at udvikle et koncept til noget som kan repræsentere ens identitet i en ren opsætning der giver mening. Min blandede baggrund er grunden til jeg altid er nysgerrig, og kaster mig ud i nye ting som også fylder en del af mit liv, såsom arkitektur, madlavning og fotografi.

Adobe CS 6

SketchUp

AutoCad Architecture

Adobe Acrobat

Microsoft Office

V-Ray

ID /AI /PS

Autodesk Revit

你好

Sprog Engelsk (modersmål)

Dansk (flydende)

Fransk (begynder)

FÆrdigheder Dedikation

Detaljeorienteret

Fokus

Initiativ


økologi og åben plads. En madlavningsskole, café og kolonihave for entusiaster der ønsker en mere bæredygtig og miljøvenlig metode til at dyrke egen mad. Alle bygninger og dækket er lavet af FSC certificeret træ, som en del af projektets identitet af bærdygtighed og miljøvenlig arkitektur.

SYDHAVNSTIPPEN: THE HARVEST COLLECTIVE

>> En fællesskabshave på Sydhavnstippen: et relevant område med den rette


LIFE IN TREES: IB GEERTSEN PAVILIONER

>>Repræsentationer af de tre dele af træet; rødder, stamme og krone som en udstillings platform for de tre mobiler af Ib Geertsen der er vist herover. Opgaven var at forme forskellige pavillioner til at udstille de tre mobiler i, langs vandkanten på Islands Brygge.


>> En stol lavet af ‘pinde’ fra balsa træ. Form, funktion og udtryk blev taget i betragtning med inspiration fra ‘pinde’. resultatet blev en

PINDE: EN STOL

simpel og let æstetik til en funktionel stol.


MORPHOLOGY: VENTURA LAMBRATE, MILANO 2014

>> Udstillingsteam: Planlægning, reklamering, sponsorering, logo design administration og udstilling af en stol kollektion som resultat af et samarbejde mellem arkitekter og designere, som blev vist i Ventura Lambrate 2014 under navnet ‘Danish Made’.

Above (left to right): model stage setup in 1:10; a press release party; the school’s exhibition before transporting it to the Ventura Lambrate


STUDIESTRÆDE: RENOVATION AF EN FREDET BYGNING >> De velkendte bygninger på Studiestræde i hjertet af København er kendt for deres æstetik. Vi havde fået til opgave at modernisere bygningens ydre så det komplimenterede området og respekterede bygningens historie, mens det indre blev komplet renoveret. Det endelige resultat blev 6 lejligheder (2 per etage) og et fælles område for møder og sammenkomster i toppen, hvor loftet blev løftet en anelse for at muliggøre en større glasfacade ind til gården.


RØDOVRE: ET MULTIFUNKTIONELT HØJHUS I RØDOVRE

>> Multifunktionelt højhus i Rødovre med 25 etager der bestod af lejligheder, kontorer og indkøbsmuligheder. Hovedopgaven gik ud på at tegne en ikonisk bygning for Rødovre,


ANALYSE: ATELIER BOW-WOW

>> Tagplan

>> Første sal

>> Atelier Bow-Wow, Japan - model 1:33.33

>> Kælderplan

>> Stueplan


WARREN EVANS VÆRKSTEDSUDVIDELSE, LONDON, E2 7RH

>> Hos 11.04 Architects, blev jeg bedt om at tegne udvidelsen af Warrens Evans vĂŚrksted. Derefter bad kunden mig om at designe indgangsporten og indretningen af udvidelsen til deres udstillingslokale.


Inden renoveringen

BADEVÆRELSESRENOVERING: ÅRHUSGADE >> Et 6 m2 badeværelse in en privat familie-lejlighed på Århusgade på Østerbro havde brug for bruseniche og mere effektivt udnyttet plads. En del af det tilstødende kontor blev inddraget for at gøre plads til bruseniche og vaskesøjle.

Efter renoveringen

The new shower niche and washer/dryer column


DRAGØR KIRKE: RENOVERING AF KIRKESKIBET >> I marts 2017 begyndte mph arkitekter renoveringen af varmesystemet, gulvene, tæppet, bænke, vinduer og loft i Dragør kirke. Mit hovedansvar lå i påsætning af forsatsvinduerne og listeloftets renovation. Renoveringen blev færdig i september 2017.


FARUM MIDTPUNKT: KAB SERVICE CENTER >> KAB i Farum Midtpunkt hyrede mph arkitekter til at renovere deres kontorer med et friskt og nutidigt udseende. Siden det blev bygget i 1970’erne var interiøret mørkt og ‘tungt’, i stil med det udvendige ‘rust’ overflade koncept fra da området blev bygget.

Portfolio (DK) - Kelly Parbst  

Et udpluk af mine projekter igennem min akademiske og professionelle karriere

Portfolio (DK) - Kelly Parbst  

Et udpluk af mine projekter igennem min akademiske og professionelle karriere

Advertisement