Page 1

Ideoita ja tunnelmia

1


Silmänruokaa ja todellisia makupaloja

Laadukkaita kalusteita järkevään hintaan

laatua ja edullisuutta

Keittiöjätin hinta-laatusuhde on tunnetusti huippuluokkaa. Meiltä saat järkevään hintaan korkealaatuiset kalusteet ja kodinkoneet. Myymälöissämme sinua odottavat mm. laadukkaat kalusterungot, ja vaimennetut metalliprofiililaatikostot, UPO ja Gorenje+ -kodinkoneet sekä italialaiset kalusteovet - huokeaan hintaan.

2

Kalusteiden rungot toimitetaan valmiiksi koottuina ja työtasot määrämittaan työstettyinä ja nauhoituksin. Mikä parasta, Keittiöjätistä toimitus jopa 24 tunnissa. Käymällä myymälässämme huomaat laajan valikoimamme tarjoavan Sinulle lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, joissa varmatoimisuus, käytännöllisyys ja tyylikkyys yhdistyvät. Asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella luot kotiisi sisustuskokonaisuuden, joka nostaa veden kielelle. P.S. Löydät lähimmän Keittiöjätti-myymäläsi tämän esitteen takasivulta.


Resepti jokaisen ihannekeittiöön

Keittiöjätin myymälöissä asiantuntevat ja idearikkaat kalustesuunnittelijamme auttavat Sinua keittiöunelmiesi toteuttamisessa. He laativat sinulle täydellisen ja yksilöllisen keittiösuunnitelman, tarpeidesi mukaan. 2. Mitat ja kalustesuunnitelma Ennen keittiön kalusteiden hankkimista on syytä ottaa keittiöstä tarkat mitat ja merkitä tärkeimmät suunnitteluun vaikuttavat tekijät vaikkapa keittiön pohjapiirustukseen. Kun mitat ovat selvillä, on aika tehdä kalustesuunnitelma. Tähän saat apua idearikkailta suunnittelijoiltamme, joiden ammattitaito ja osaaminen on vapaasti käytettävissäsi. Kun suunnitelma on hahmottunut lopulliseen muotoonsa, käydään se yhdessä läpi varmistaaksemme, että kaikki on niin kuin Sinä haluat.

3. Yksityiskohdat kruunaavat kaiken Hyväksyntäsi jälkeen on aika valita keittiökaluston ovet, työtasot, kalusterungot, vetimet, altaat, hanat, ovimekanismit, laatikot ja kodinkoneet. Keittiöjätin laajat valikoimat tarjoavat lukuisia erilaisia vaihtoehtoja suunnitelmiesi toteuttamiseksi. Kokonaisuuden ollessa mielesi mukainen, teemme sinulle tarjouksen. Ylläty ja huomaat saavasi kalusteesi erittäin kohtuulliseen hintaan.

toiveista totta

1. Kalusteet Keittiöjätistä Keittiö on kodin sydän ja siihen kannattaa panostaa. Suunnitteluun on hyvä käyttää aikaa, mielikuvitusta ja ehkä hieman ammattilaisen apuakin. Siten varmistat, että kaikki vastaa toiveitasi ja toimii juuri niin kuin haluat.

4. Nopea kalustetoimitus Kalusteesi ovat toimitusvalmiina tarvittaessa jopa päivän, parin kuluttua tarjouksen hyväksymisestä. Keittiökokonaisuus tarjotaan sinulle asennusvalmiina; työtasot ovat määrämittaan työstettyjä, ovet valmiiksi saranaporattuina ja kalusterungot koottuina. 5. Joustavat rahoitusratkaisut Keittiöjätti haluaa tarjota asiakkailleen korkealaatuisia tuotteita järkevään hintaan ja erittäin hyvillä ehdoilla. Tarvittaessa asiakkaamme voivat valita erilaisista rahoitusvaihtoehdoistamme itselleen parhaiten sopivan. Lisää Keittiöjätin rahoitusvaihtoehdoista saat tietää myymälöistämme.

3


4

Tosca

Valoisa ja tyylipuhdas korkeapainelaminaattiovi Tosca on raikas ovimalli, joka sopii mainiosti mitä erilaisempiin koteihin. Tasapainoinen muotoilu ja pelkistetyt pinnat puhuttelevat rauhallista kokonaisuutta arvostavia ja mikä parasta Tosca on kulutuskestävyydeltään huippuluokkaa.


Pähkinä

Vanilja

Kaunis ja puhdaspiirteinen korkeapainelaminaattiovi Pähkinä luo keittiöön lämpimän tunnelman. Pähkinä mukautuu helposti erilaisten kotien sisustukseen ja sitä on helppo yhdistellä muiden ovimallien kanssa persoonallisten kokonaisuuksien luomiseksi. Hyvä kulutuskestävyys kuuluu myös Pähkinän ominaisuuksiin.

Cappucino 5


6

Sahrami

Sahrami on MDF-pohjainen kalvopintainen ovi. Sitä on saatavana sekä kermansävyisenä että valkoisena. Suosittu vaihtoehto joka sopii erityisesti suomalaiseen makuun. Lisäksi muut ovimallit kuten vaikkapa Firenze täydentävät sitä hienosti. Sahrami on oikea valinta kun haluat tyylitellyn keittiön.


Kaneli

Kaneli on vaalea MDF-pohjainen ja kalvopintainen ovi. Kerman sävyiseksi taitettuna ja kevyellä sekä tyylikkäällä pintakuvioinnilla. Se on pehmeä ja kodikas kokonaisratkaisu, joka luo suomalaiseen keittiöön harmonisen tunnelman.

7


8

Muskotti

MDF-pohjainen kalvopinnoitettu Muskotti on yksi suosituimmista ovimalleistamme, eikä ihme, sillä sen hillityn kermansävyinen sekä selkeä kuviointi sopii todella kotiin kuin kotiin ja täydentää hienosti mitä erilaisintakin sisustuksellista linjaa. Saatavana myös valkoisena (Anis).


Veneto

Veneto on MDF-pohjainen korkeakiiltoinen ja valkoinen kalvopintainen ovimalli. Moderni ja selkeälinjainen muotokieli tekevät siitäkin yhden suosituista ovimalleistamme. Veneton ajattomuus mahdollistaa sen käytön hyvinkin erilaisissa sisustusratkaisuissa.

9


10

Bianco

Bianco-keittiö rakentuu laadukkaista, korkeapainelaminaattipintaisista ja korkeakiiltoisista ovista, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Ovien pinta on paitsi kaunis myös todella kestävä, sekä helppo pitää puhtaana.


Raikkautta ja yksilöllisyyttä... Yhdistelemällä rohkeasti värejä ja ovimalleja.

Yläkaapeissa vaaleat Torinoovet, alhaalla tumma Wenge.

Torino/ Wenge

Torino / Wenge -yhdistelmä on hyvä esimerkki Keittiöjätin kalusteiden mukautuvuudesta. Tarvittaessa idearikkaat suunnittelijamme auttavat sinua oikeiden ratkaisujen löytämisessä. Toteuta visiosi!

11


12

Capri

Capri on MDF-pohjainen, valkoinen ja maalattu mattapintainen ovi. Perinteinen sileä mattaovi on aina muodissa. Mausteeksi voit täydentää Capria monilla eri sisustusväreillä ja -pinnoilla.


Musta/valkoinen -yhdistelm채 on aina tyylik채s valinta. 13


Kalusteovet Keittiöjätin ovet ovat muotokieleltään puhdaslinjaisia ja selkeitä. Niissä korkea laatu ja tyyli yhdistyvät järkevään hintaan. Materiaaleinamme ovat MDF kalvopinnoitettuina tai maalattuina, erittäin kulutuskestävä korkeapainelaminaatti sekä muodikas matalapainelaminaatti eri kuoseissa sekä massiivipuu. Kaikki materiaalit ovat helppohoitoisia ja kestäviä.

kalusteoviMallisto

Korkeapainelaminaatti Kiiltävän laminaattiovemme pintalaminaatti on markkinoiden paksuin, peräti 1,2 mm.

14

PVC-kalvolla päällystetty MDF Ovien viimeistelty ilme kertoo huippuluokan suunnittelusta ja korkealaatuisesta tuotannosta.


Matalapainelaminaatti on edullinen ja tyylik채s vaihtoehto.

15


Lisää vaihtoehtoja tilausmallistosta Kustavin puun mallistoa. Kustavin puu on erikoistunut massiivipuisten ja viilupintaisten ovien valmistukseen. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös laatikostojen etulaidat, valolistat ja koristelistat, sekä kaappien viilutetut sivut ja massiivipuiset työtasot. Tuotteet löytyvät markkinoilta Regatta -nimellä.

Kensapuu on vuonna 1989 perustettu, perinteikäs ja vakavarainen puu-alan perheyritys ja kalusteovien valmistaja. Valikoimaan kuuluu tällä hetkellä yli 30 ovimallia. Melamiinipintaiset kalusteovet sekä maalatut ja/tai kalvopinnoitteiset MDF-ovet saatavilla myös mittatilaustyönä.

Esimerkkejä Kustavin Puun mallistosta

Katso lisää: www.kustavinpuu.fi 16

Josadoor on suomalainen MDF-ovien valmistaja, minkä lisäksi valikoimaan kuuluu mm. useita erilaisia lasi- ja peiliovivaihtoehtoja sekä tyylikkäitä alumiinikehäovia.


Alumiinikehysovi maitolasilla Saatavana normaalina saranaovena tai ylösaukeavana kippiovena.

Keittiöjätin tilausovimallisto vastaa haastavimmankin sisustajan tarpeisiin. Valikoima kattaa kaikki Kensapuun ja Kustavin puun ovimallit ja mahdollistaa hurjimpienkin ideoiden toteuttamisen.

Toteuta suunnitelmasi sellaisina kuin haluat. Yhdistele vapaasti, äläkä tingi visiostasi. Sisustusongelmiin löytyy ratkaisu idearikkailta suunnitelijoiltamme.

Esimerkkejä Kensapuun mallistosta

Katso lisää: www.kensapuu.fi 17


Keittiöjätistä nyt 30 kuukautta maksuaikaa, korko 0 %.

Esimerkiksi 2500€ keittiö vain 88€/kuukaudessa. tai 4500€ keittiö vain 154€/kuukaudessa. Kulut 150 € koko ajalta, Aktiiviraha MasterCard -kortilla.

18


Ostoturva Saat Ostoturvan kortilla maksetuille yli 50 euron arvoisille esineille. Se korvaa tuotteen varkauden tai vahingoittumisen 6 kk:n ajan toimituksesta, max. korvaus 1000 euroa, omavastuu 0 euroa. Maksuaikakampanjan korko on 0 %, tilinhoitopalkkio 4 €/kk. Ensimmäisellä laskulla peritään maksuaikakampanjan perustamismaksu 30 €. Kortin vuosimaksu 30 € toisesta vuodesta alkaen. Perusehtoisen Aktiiviraha MasterCard -luoton todellinen vuosikorko on 17,69 % (06/12), kun luoton määrä on 1500 euroa. Tarjous on voimassa 31.12.2012 asti.

19


Laminaatti- ja massiivipuutasot 40 mm paksut laminaattitasot tarjoavat runsaasti erilaisia vaihtoehtoja vaativalle sisustajalle. Samoilla pintakuvioinneilla ja väreillä on saatavana myös välitilalaminaatit, yläkaappien ja keittiötason välille.

20


Laminaattitasoja 40 mm

Puuvalmiita massiivipuutasoja 30 mm

21


+

Valinnanvapaus ja täydellinen harmonia Ainutlaatuiset Gorenje+-kodinkoneet on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman upean käyttäjäkokemuksen. Tämä muotoilultaan silmiä hivelevän moderni kokoelma sisältää laajan valikoiman ruoanvalmistus- ja kylmäsäilytyslaitteita sekä astianpesukoneita. Jokainen valintasi on yksilöllinen, mutta yhdessä ne muodostavat keittiöösi harmonisen kokonaisuuden.

iChef+ Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen kosketus-ohjaus, jolle on vuonna 2011 myönnetty Red Dot Design Award -palkinto tuotemuotoilun sarjassa. 22


Kodinkoneet

Niin modernin kuin perinteisenkin keittiön toimivuuteen vaikuttavat suurelta osin kodinkoneet ja niiden sijoitus keittiöön. Siksi onkin tärkeää suunnitella kodinkonevalinnat huolella. Laadukkaat ja kestävät kodinkoneet saat helposti Keittiöjätin kautta. UPOja Gorenje+ -kodinkonevalikoimista löydät mieleisesi.

UPO-kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisiin koteihin jo 70 vuoden kokemuksella. UPO tietää, mitä suomalaiset kodinkoneiltaan toivovat. Tämä on yksi syy siihen, että UPO on tutkitusti Suomen myydyin, halutuin, tunnetuin ja luotetuin kodinkonemerkki vuodesta toiseen. Vahva panostus tuotekehitykseen varmistaa, että UPOkodinkone on erinomainen ostos myös tulevaisuudessa. 23


Altaat

Valikoimaamme kuuluu alan tunnetuimpien valmistajien tuotteita. Ne on valmistettu 18/10 ruostumattomasta teräksestä ja kestävät kovaakin käyttöä. Mukana tulee vesilukko ja asennussarja.

STALA Tasoon upotettavat altaat Tasoon upotettavien altaiden design on puhdaslinjaista ja selkeää. Stalan tasoon upotettavat altaat yhdistyvät kauniisti eri keittiötasomateriaaleihin, niin kiveen, puuhun kuin laminaattitasoihin. Allas voidaan asentaa työtasoon joko normaalina tasoon upotuksena, huullosasennuksena tai altaasennuksena. Huullos- ja alta-asennuksen hoitaa aina työtasovalmistaja. Stalan laajassa mallistossa on mistä valita! STALA Desire yhdistää toiminnallisuuden ajattomaan muotoiluun. STALA Ease tuo helppoutta moneen toimeen. STALA Combon iso allas varustettuna tilatehokkailla varusteilla on joka kokin unelma.

Tullessasi valitsemaan allasta, ota mukaan kalusteidesi mitat. Etenkin kaappien leveys on ratkaiseva, sillä siitä riippuu, miten suuri allas voidaan asentaa työtasoon.

Stala ML 40-17 Sopii 60 cm lev. kaappiin. Loistava, kotimainen allasvaihtoehto niin emännälle kuin isännällekin.

Lisää malleja osoitteessa: www.stala.fi 24


Vetimet Vetimet viimeistelevät keittiösi ilmeen ja siksi niiden valintaan tulee kiinnittää erityistä huomiota. Halusitpa sitten keittiöösi perinteisemmän tunnelman tai viimeisimmän muodin mukaisen ilmapiirin, saat sen Keittiöjätistä. Kaikki vetimet ovat laadultaan huippuluokkaa.

25


Hanat Hanat ovat välttämätön osa keittiötä, mutta myös katseiden kohde. Kun valitset kotiisi hanat, jotka edustavat käytännöllistä muotoilua parhaimmillaan, vaikuttaa se koko keittiön yleisilmeeseen. Keittiöjätti edustaa Oras-hanoja, joka on alan parhaita ja luotettavimpia toimijoita. Alta löydät Oras-varastomallistomme. Lisätietoa hanoista: www.oras.com

26

Oras Safira 1039 (Ilman pesukoneventtiiliä Oras Safira 1038)

Oras Safira 1035

Oras Vega 1825 keittiöhana pesukoneventtiilillä

Oras Vega 1812 pesuallashana Bidetta käsisuihkulla (ilman Bidettaa Oras Vega 1810)


27


Special-mallisto

Liesituulettimet Keittiöjätin Ferrara-liesituulettimet ovat muotokieleltään pelkistetyn tyylikkäitä ja erinomaisilla ominaisuuksilla varustettuja. Kaikissa malleissa on aktiivihiilisuodatin vakiovarusteena ja enemmän kuin riittävästi imukapasiteettia pitämään keittiösi ilma raikkaana ruoanlaiton yhteydessä.

Ferrara-liesituulettimella voit vaikuttaa suuresti keittiösi ilmeeseen. Oikein valittu ja muun keittiökaluston kanssa hyvin yhteensopiva laite on uudessa keittiössäsi kuin kirsikka kakun päällä. Ferrara-liesituulettimia löydät kaikista sarjoista 50 cm sekä 60 cm leveänä.

ZR-mallisto

Sigma-mallisto

Delta-mallisto

28

Pidätämme oikeuden mallistonnmuutoksiin.

Quattro-mallisto


Laatikostot ja mekanismit

Varmatoimiset, sulavasti liukuvat ja äänettömät mekanismit ovat tärkeä osa jokapäiväistä käyttömukavuutta. Tarkan laadunvalvonnan alla valmistetut saranat sekä laatikostojen osat ovat tärkeä osa toimivaa Keittiöjätti-kokonaisuutta.

29


kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuone ansaitsee kunnon kalusteet. Keittiöjätin valikoimista löytyy kaikki tarpeellinen ja vielä paljon enemmän. Kaapistojen ovivalikoima on laaja ja moneen makuun sopiva. Sen ansiosta kylpyhuone on helppo sisustaa yhtenä kokonaisuutena. Kaikki Keittiöjätin kylpyhuonekalusteet ovat korkealaatuisia ja luotettavia. Keittiöjätti käyttää markkinoiden parhaita komponentteja voidakseen tarjota asiakkailleen parasta mahdollista jokaiseen päivään. 30


Kylpyhuoneen toiminnallisuudet ja kokonaisuutta täydentävät laatikostot eivät useinkaan ole ensimmäisiä huomion kohteita, mutta niiden merkitystä ei tule vähätellä. Tässä muutamia esimerkkejä laajasta kylpyhuonemallistostamme. Tutustu lisää myymälässämme.

31


Liukuovelliset säilytysjärjestelmät Laatua, turvallisuutta ja teknistä ylivertaisuutta. Lähes äänettömät liukuovet kuulalaakeroiduin ohjauspyörästöin ja peililasit lasikuituvahvisteisilla turvakalvoilla tukeviin runkoihin kiinnitettyinä henkivät kotimaista käsityötä. 32


Kiskoon lukittuvat alaohjauspyörästöt.

Rullakiskokorit ovat hiljaisia ja miellyttäviä.

Runsas varustevalikoima Mm. valolippa, avolokerikko, kiinteä-, alasja ulosvedettävä vaatetanko, rullakiskokori, halogeeni- tai LED-valot lippaan tai kattoon, siivouskomeroteline, housuteline, solmioteline...

Laadukkaat profiililaatikostot voit halutessasi siirtää myös kaapiston ulkopuolelle.

Yksilölliset kaapistot juuri Sinun mittoihisi. Valittavanasi on useita runkovärivaihtoehtoja, lukuisia peili-, lasi- ja kehysvaihtoehtoja kymmenillä varusteilla, joita voit yhdistellä - niin kuin Sinä vain haluat. 33


Säilytysjärjestelmät 34

Meiltä saat korkealaatuisia kotimaisia komeroryhmiä. Tuotteet suunnitellaan asiakkaan toivomusten mukaisesti.


Kalustesuunnitelma Mittaa aluksi seinien leveydet ja ovien etäisyydet huoneen kulmista. Huomioi lisäksi keittiön ulokkeet; lämpöpatterit, ilmanvaihtoputkien yms. ikkunoiden sijainti, korkeus sekä etäisyys katosta ja lattiasta, tulee määritellä huolellisesti.

Vesi ja kaasupisteet, sekä viemäreiden paikat on selvitettävä, minkä lisäksi kalustevalintaa ja koko suunnittelua helpottaa, jos olet merkinnyt piirustukseen sähköpistokkeiden ja katkaisijoiden sijainnit. Lisätietoa osoitteesta: www.keittiöjätti.fi

35


 3DLQRWXRWH

36

Vasarakatu 9, 40320 JYVĂ„SKYLĂ„ Puh. (014) 3620 770

Teollisuuskatu 8, 95420 TORNIO Puh. (016) 4250 820

Karjalahdenkatu 14, 94600 KEMI Puh. (016) 4250 780

Myllyojankatu 14, 24100 SALO Puh. (02) 4341 800

Kartanonkatu 2, 70700 KUOPIO Puh. (017) 2220 790

Permonkaarre 117, 68600 PIETARSAARI Puh. (06) 724 5330

Kaarnatie 17, 90530 OULU Puh. (08) 5308 730

Kauppiaskatu 3, 32700 HUITTINEN Puh. (02) 560 1040

Kuoppamäentie 3 (Nekala), 33800 TAMPERE Puh. (03) 7121 740

Hämeentie 39, 30100 FORSSA Puh. 010 219 2568

Lemminkäisenkatu 36, 20520 TURKU Puh. (02) 4341 710

Katso kampanjatarjouksemme verkosta: www.keittiÜjätti.fi

Keittiöjätti 2012  

Yleisesite 10/2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you