Page 1

37


2


HygiĂŤnisch, veilig & sterk Leerkotte levert gebruikersvriendelijke sanitaire cabines, lockers, garderobes, zitbanken en wastableaus. Alles van hoogwaardige kwaliteit. Voorop staan hygiĂŤne en veiligheid.

Wensen, eisen & oplossingen Elke opdrachtgever heeft specifieke wensen, elke afzonderlijke locatie dient te voldoen aan bepaalde eisen. Leerkotte staat bekend om het inrichten van accommodaties waar hoge eisen aan gesteld worden.

Betrokkenheid, meedenken & advies Leerkotte denkt graag vroegtijdig met klanten mee en geeft vrijblijvend advies. Doordat alles in eigen huis geproduceerd wordt, is Leerkotte in staat om volledig flexibel te zijn in het aanbod. Het ruime assortiment van producten is dan ook leverbaar in elk gewenst formaat, design, kleur en uitvoering, en is uitstekend te combineren met de overige producten uit het Leerkotte programma.

Trends, design & innovatie Leerkotte heeft een innoverend vermogen. Direct voorbeeld hiervan is het speciaal ontwikkelde vingerveiligheidssysteem. Het volgen van de laatste trends zorgt voor hedendaagse producten. Productontwikkeling wordt continu toegepast. Door nauw samen te werken met onder andere architecten en vormgevers is Leerkotte in staat om modern en stijlvolle producten aan te bieden.

3


4


SANITAIRE CABINES

5


SANITAIRE CABINES Sanitaire cabines waarbij hygiĂŤne en veiligheid voorop staan. Het ruime assortiment van producten is leverbaar in elk gewenst formaat, design, kleur en uitvoering, en is uitstekend te combineren met de overige producten uit het Leerkotte programma. Leerkotte staat bekend om het inrichten van accommodaties waar hoge eisen aan gesteld worden.

Model VV

Dit product heeft zich in de praktijk ruimschoots bewezen als een zeer degelijk en betrouwbaar systeem. Ook voor veeleisende toepassingen. Vingerveilig scharniersysteem Leerkotte is de grondlegger van het vingerveilig scharniersysteem bij sanitaire cabines. De vingers kunnen niet bekneld raken aan de scharnierzijde! De deuren zijn begrensd bij een opening van 150 graden om te voorkomen dat de deuren doorslaan op andere wanden / deuren. De deuren zijn zelfsluitend door een onderhoudsvrij kunststof oploopsysteem dat verwerkt is in een geanodiseerde aluminium buis van ø 50 mm. Deze worden vlak in het front verwerkt door een sponning met rubberaanslag aan de sluitzijde. Een geanodiseerde aluminium, eengreeps-deurknop zorgt voor de sluiting. Deze heeft een vrij/bezet aanduiding en een noodopenings-voorziening. De wanden worden in geanodiseerde aluminium U-profielen geplaatst en gesteld op in hoogte verstelbare RVS-poten met een kunststof afdek rozet. De wanden en deuren zijn leverbaar in diverse hoogtes en afmetingen.

6


Model LB

Model LB is een doorontwikkeling van het bekende VV model. Het vingerveilige concept is bij dit model dan ook aanwezig, aangevuld met een geanodiseerde aluminium buis ø 50 mm. aan de sluitzijde en is voorzien van een robuust ovaal afdekrail. Gereduceerd pootsysteem Door de robuuste opbouw met deze profielen is het mogelijk minder staanders naar de vloer te gebruiken; het gereduceerd pootsysteem. De staander wordt iets terug onder de tussenwand geplaatst. De wand lijkt hierdoor te hangen en zorgt voor een rustiger beeld. Daarnaast biedt dit ook grote voordelen bij het schoonhouden van de vloeren.

safe...

Model VV / LB Kleuter

Zowel het model VV als model LB is leverbaar in kleuter uitvoering. Bij deze cabines is het van belang dat deze veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Om toezicht te kunnen houden worden de kleutercabines uitgevoerd met wanden in standaard hoogtes met alleen de deur op 1200 of 1400 mm hoogte. Ook kunnen alle wanden uitgevoerd worden op dezelfde hoogte, bijvoorbeeld 1400 mm. Hierdoor is er goed overzicht op meerdere cabines.

Toepasbaar

De sanitaire cabines zijn water- en krasbestendig, met een gladde oppervlakte structuur waardoor de cabines eenvoudig reinigbaar zijn. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor scholen, zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportaccommodaties, industrie en vliegvelden.

De deuren van deze cabines kunnen worden uitgevoerd met leuke afbeeldingen, met diverse thema’s of met een fotoprint die in de plaat verwerkt is. De cabines worden voorzien van een geanodiseerde aluminium vaste deurknop, in dezelfde lijn als de vrij/bezet knop.

7


8


LOCKERS

9


LOCKERS Gebruikersvriendelijke lockers van hoogwaardig dik kunststof of staal. Voorop staan hygiĂŤne en veiligheid. Het ruime assortiment van producten is leverbaar in elk gewenst formaat, design, kleur en uitvoering, en is uitstekend te combineren met de overige producten uit het Leerkotte programma. Leerkotte staat bekend om het inrichten van accommodaties waar hoge eisen aan gesteld worden.

Model LM

Model LM onderscheidt zich door de voorliggende deuren en een solide constructie. De voorliggende deuren zorgen voor een egale rustige uitstraling (de randen van de kastcorpus zijn niet in zicht) en geven een goede natuurlijke ventilatie aan de locker. De corpus is geheel opgebouwd uit volkern plaatmateriaal van 4, 6 en 10 mm wit, en wordt samengebouwd met een aluminium raamprofiel die een naadloos doorbouwsysteem mogelijk maakt. De deuren zijn vervaardigd uit 13 mm massief kunststof (kleur naar keuze) deze worden gehangen aan zelfsluitende RVS-veerscharnieren met een uitgekiende constructie waardoor er een natuurlijke begrenzer ontstaat die bij opening de krachten opvangt. Dit alles resulteert in een robuuste degelijke locker, met een luxe uitstraling die uitermate geschikt is voor een vochtige en of gebruikers onvriendelijke omgeving. Er is keuze in afgeronde of haakse hoeken aan de kastdeuren.

Model LMG

Model LMG kenmerkt zich door de binnenliggende deuren, deze zijn zelfsluitend en onderhoudsvriendelijk.

10


De corpus is geheel opgebouwd uit volkern plaatmateriaal van 3 en 8 mm wit, en wordt in blokken samengebouwd en geleverd. De deuren zijn vervaardigd uit 13 mm massief kunststof (kleur naar keuze). Deze worden gehangen aan een zelfsluitende geanodiseerd aluminium onderhoudsvrije scharnierbuis. Dit alles resulteert in een fraaie praktische locker, die uitermate geschikt is voor een vochtige en/of gebruikers onvriendelijke omgeving. Naadloos aan te sluiten op het overige Leerkotte programma (cabines en omkleedruimten). Voor de afwerking van het interieur zijn er passtukken, hoekoplossingen, vloer- en plafondaansluitingen (koofopbouw). Uitvoering mogelijk in dezelfde kleur. Water- en krasbestendig, met een glad oppervlakte structuur waardoor het materiaal eenvoudig reinigbaar is en bestand is tegen chemicaliĂŤn.

personal... Stalen lockers

Naast de robuuste modellen LM en LMG heeft Leerkotte een gevarieerd en flexibel productpakket op het gebied van stalen lockers. Deze lockers zijn modern, hebben intelligente details en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Sluitwerk Voor het veiligstellen van persoonlijke bezittingen zijn er verschillende sluitsystemen mogelijk, zoals: cilinderhevelsloten, kaartsloten, kassiersloten, pandsloten en pincode sluitsystemen. Alle type sloten beschikken over een hoofdsleutel.

Toepasbaar

De lockers zijn voor toepassing in elke omgeving, die voldoen aan de huidige eisen om persoonlijke eigendommen veilig op te bergen. Alle modellen zijn uitermate geschikt voor scholen, zwembaden, recreatieen leisureparken, sportaccommodaties, industrie en vliegvelden.

11


12


GARDEROBES

13


GARDEROBES Robuuste solide garderobes in combinatie met zitbanken. Het Leerkotte garderobe-programma sluit naadloos aan op de overige producten.

Jukken De robuuste stalen gemoffelde jukken verzekeren jarenlang probleemloos gebruik. Ook voor veeleisende toepassingen. Voor vochtige omgevingen kunnen de steunen ook uitgevoerd worden in een verzinkte of roestvrijstalen uitvoering.

Bankdelen Bankdelen zijn verkrijgbaar in blank gelakt grenen, merantie of beuken. Ook is een kunststofplaat in elk gewenste kleur mogelijk.

Toepasbaar

De garderobes en zitbanken zijn voor toepassing in onder andere scholen, zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportaccomodaties, industrie en vliegvelden.

?

14


solid...

15


16


WASTABLEAUS

17


WASTABLEAUS Leerkotte levert in combinatie met de santaire cabines ook bijpassende wastableaus. Door deze in de vormgeving van de cabines mee te nemen, krijgen de natte ruimtes een mooie rustige uitstraling. De wastableaus van Leerkotte zijn voorzien van Reginox OSK RVS kommen. De tableaus zijn verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

18

Uitvoering 1:

blad 600 mm breed voorplint 150 mm

Uitvoering 2:

blad 600 mm breed voorplint 150 mm opstaande rand 80 mm

Uitvoering 3:

blad 600 mm breed voorplint 150 mm afgewerkt met een RVS-afronding


pure...

Toepasbaar

De wastableaus kunnen geplaatst worden in allerlei natte ruimtes. Ze zijn uitermate geschikt voor scholen, zwembaden, recreatie- en leisureparken, sportaccommodaties, industrie en vliegvelden.

19


20


ACCESSOIRES

21


ACCESSOIRES Leerkotte levert in aansluiting op het complete programma een uitgebreid pakket aan accessoires. Er is een keuze tussen aluminium en kunststof jashaakjes, en rolhouders in een kunststof of verchroomde uitvoering. Schaamwanden zijn, buiten de standaard afmeting 900 x 400 mm, in allerlei afmetingen en vormen te leveren. De schaamwandman is hier een uitstekend voorbeeld van. (ontwerp Lab3.nl) Planchets en make-up bladen zijn in allerlei afmetingen en uitvoeringen te leveren. Speciale graveringen in de plaat, zoals routepijlen of toiletsymbolen, kunnen door ons gerealiseerd worden. Er is een ruime keuze in armbandjes en kledinghangers van kunststof.

22


functional...

23


24


TECHNISCHE GEGEVENS

25


KLEURKAART L14 A NEW WAY TO CREATE

The Global Laminate Collection * Kleuren met een patroon kunnen tot een meerprijs leiden

26

Hemelblauw

Wit

IJsblauw

Vanille

Middenblauw

Zandbeige

Indigoblauw

Natur


Lemon

Flower Art *

Gifgroen

Lichtgrijs

Goudgeel

Beton Natur *

Appelgroen

Middengrijs

Oranje

Swing Royal *

Zebrano *

Antraciet

Intensrood

Flower Art antraciet *

Ceylon *

Zwart

27


SANITAIRE CABINES MODEL LB / VV

Bov enaanzicht cabines

620

tussenwand

doorloop

dagmaat 580

620

op staanders

cabine hoogte

lengte

tussenwand

2000 mm 2150 mm 2300 mm andere hoogtes in ov erleg

2

1

Standaard

Hoogtes

U prof iel als af dekrail

150

v oorwand

uitvoeringen Gereduceerd pootsy steem

uitv oering 1

tussenwand

ov aal als af dekrail

150

doorloop

cabine hoogte

150

cabine hoogte

tussenwand

staandeer onder tussenwand

uitv oering 2 Hangend uitgev oed

tussenwand

doorloop

150

cabine hoogte 2095

Hangbalk als af dekrail

150

tussenwand

cabine hoogte

geen staanders

Vanaf v loer

doorloop

cabine hoogte

tussenwand

U prof iel als af dekrail T profiel

T profiel

Â

150

cabine hoogte

uitv oering 3

Â

28


Bovenaanzicht cabines

Hoogtes 2000 mm 2150 mm 2300 mm andere hoogtes in overleg

lengte

tussenwand

SANITAIRE CABINES MODEL LB / VV Kleuters dagmaat 580

Bovenaanzicht cabines Bovenaanzicht cabines

2 Hoogtes 1 Hoogtes 620 Hoogtes 2000 mm voorwand 2000 2150 mm Hoogtes 20002150 mm mm 2300 21502000 mm mm 2300 andere hoogtes in overleg 23002150 mm mm andere hoogtes in overleg andere hoogtes 2300 mm in overleg andere hoogtes in overleg

Bovenaanzicht cabines

tussenwand

1 1

1

1

tussenwand tussenwand tussenwand

lengtelengte lengte lengte

Bovenaanzicht cabines

620 620

620

2 2

dagmaat 580 dagmaat 580

2 dagmaat 580

Model VV / LB kleuters

620 dagmaat 620 580 voorwand 2 voorwand

620

3

620

voorwand

620

620

paneel hoogte

paneel hoogte paneel paneel hoogte hoogte

Diverse mogelij kheden voor deur graveringen

Diverse mogelij kheden voor deur graveringen Diverse mogelij kheden voor deur graveringen Diverse mogelij kheden voor deur graveringen

29

cabine hoogte

deur hoogte

paneel hoogte

tussenwand

cabine hoogte cabine cabine hoogte hoogte

paneel paneel hoogte paneel hoogte hoogte

paneel hoogte

cabine hoogte deur hoogte deur deur hoogte hoogte

deur hoogte

tussenwand 150

tussenwand tussenwand 150 150 tussenwand 150

paneel hoogte

tussenwand 150

Diverse mogelij kheden voor deur graveringen

150

tussenwand tussenwand 150tussenwand 150

150

zonder afdekrail Model VV / LB kleuters zonder afdekrail

Model VV / LB kleuters zonder afdekrail

tussenwand

Model kleuters ModelVV VV/ LB / LB kleuters zonder afdekrail Model VV / LB kleuters zonder afdekrail

cabine hoogte

tussenwand tussenwand tussenwand

tussenwand 150

150

150 150

doorloop doorloop doorloop doorloop

150

3

3

cabine hoogte cabine hoogte cabine cabine hoogte hoogte

tussenwand 3 3

Model VV / LB kleuters

cabine hoogte cabine hoogte cabine cabine hoogte hoogte

150

Model VV / LB kleuters

Model kleuters ModelVV VV/ LB / LB kleuters

doorloop

cabine hoogte

voorwand


LOCKERS MODEL LM & MODEL LMG Model LM

De deuren zijn vervaardigd uit 13 mm massief kunststof deze worden gehangen aan een zelfsluitende geanodiseerd aluminium onderhoudsvrije scharnierbuis.

De corpus is geheel opgebouwd uit volkern plaatmateriaal van 4, 6 en 10 mm wit, en wordt samengebouwd met een aluminium raamprofiel die een naadloos doorbouwsysteem mogelijk maakt.

Standaard uitvoeringen

Model LM onderscheidt zich door de voorliggende deuren en een solide constructie.

De deuren zijn van 13 mm massief kunststof. Deze worden gehangen aan zelfsluitende RVS-veerscharnieren met een uitgekiende constructie waardoor er een natuurlijke begrenzer ontstaat die bij opening de krachten opvangt.

Model LMG

Kenmerkend voor het model LMG zijn de binnenliggende deuren, deze zijn zelfsluitend en onderhoudsvrij. De corpus is geheel opgebouwd uit volkern plaatmateriaal van 8 mm wit en een 3 mm achterwand in blokken. Deze worden samengebouwd en geleverd.

30

breedte 300 / 400 mm | diepte 500 mm | hoogte 1824 mm Type 10 - 1 deur 300 x 1824 mm 1 schapje met 1 drieweghaak Type 20 - 2 deuren 300 x 912 mm 2 stuks drieweghaken Type 30 - 3 deuren 300 x 608 mm Type 40 - 4 deuren 300 x 456 mm Type 50 - 5 deuren 250 x 250 x 250 mm (kluisjes) Type 50 - 5 deuren 300 x 365 mm Type 60 - 6 deuren 300 x 304 mm Type 70 - 7 deuren 300 x 260 mm Type 26 - 2 deuren 300 x 1360 mm (z-vorm) 2 stuks drieweghaken Type 31 - 3 deuren 700 x 500 mm (piano) 3 stuks drieweghaken


Kasthaak bij type 10, 20 en 26

Keuze uit rechten ronde hoeken

Interieur afwerking Onderstel plint

Schuine kap

Passtuk Het passtuk wordt vlak met de deuren gesteld. Met een gelijke opening tussen de deuren. Pas stuk  

Detail schuine kap

DETAIL SCHUINE KAP 

Het pas stuk word vlak met de deuren gesteld, met een gelijke opening als tussen de deuren.     

systeemplafond

155

Kast

maat

500

Deur

1974 va Vloer

Kast 18

 

Detail opstelling in nis 

Onderstel RVS

Koofopbouw

Hoekoplossing De hoekoplossing wordt vlak met de deuren gesteld. Met een gelijke opening als tussen de deuren. Blinde bevestiging. Hoekoplossing:

Detail koofopbouw

De hoekoplossing word vlak met de deuren gesteld met gelijke opening als tussen de deuren  Blinde bevestiging. 

DETAIL KOOFOPBOUW 

tot 600 mm

systeemplafond

Deur

1974 va Vloer

500

Kast 18

 

 

Nisopstelling

Detail nisopstelling

Eindwand Afwerkpaneel voor zichtzijden kast. Blind geschroefd.

Eind wand 

Afwerkpaneel voor zichtzijden kasten, blind geschroefd  

variabel

512

500

Kast

variabel

Deur

Onderstel RVS i.c.m. zitbank

 

       

31


GARDEROBES ZITBANKEN

De garderobes en zitbanken zijn voorzien van veiligheidshaken en worden bevestigd aan de wand.

Wandzitbank VS 200

Jukken: staal zwart gemoffeld opties: staal verzinkt gemoffeld roestvrijstaal gemoffeld moffelen: in diverse RAL kleuren Zitdelen:

grenen blank gelakt 2 stuks, afmeting 115 x 28 mm meranti blank gelakt 2 stuks, afmeting 115 x 28 mm beuken blank gelakt 2 stuks, afmeting 115 x 28 mm massieve kunststofplaat 1 stuks, afmeting 250 x 20 mm

Wandzitbank met vloerbevestiging S 350

De wandgarderobes zijn voorzien van veiligheidshaken en worden bevestigd aan de wand.

Vrijstaande zitbank S 400

Jukken: staal zwart gemoffeld opties: staal verzinkt gemoffeld roestvrijstaal gemoffeld moffelen: in diverse RAL kleuren Hakenrail: blank geanodiseerd aluminium stabiel geprofileerd Haken:

kunststof onbreekbare veiligheidshaken acht haken per meter

Overstapbank S 450

32

Zitbank en garderobe VK 116

Zitbank en garderobe VK 117

Vrijstaande garderobe-zitbank VK 8160

Zitbank en garderobe VK 118

Zitbank en garderobe VK 119

Vrijstaande garderobe-zitbank VK 8170


GARDEROBES WANDGARDEROBES

Garderoberail K 2

Wandgarderobe VK 2

Wandgarderobe K 1710

Wandgarderobe VK 22

Wandgarderobe K 1719

Wandgarderobe VK 1710

Wandgarderobe VK 2510

Wandgarderobe VK 2519

Wandgarderobe VS 3529

Wandgarderobe VS 3510

Wandgarderobe VS 3519

Leerkotte heeft in het programma speciale kleuter garderobekasten. Deze worden opgebouwd uit 13 mm dik volkern plaatmateriaal volgens de Leerkotte-kleurkaart. De kasten zijn in iedere gewenste breedte, hoogte en dieptemaat te bestellen. Het interieur bestaat uit 2 aluminium hakenrails met de haken op een hartafstand van 100 mm verspringend van elkaar. De kast is leverbaar met solide wielen, waarvan 2 vaste en 2 zwenkwielen. Maar deze uitvoering kan ook zonder wielen geleverd worden waardoor montage in een nis mogelijk is. Vrijstaande garderobe VK 4520

Vrijstaande kleutergarderobe VK 4550

13

70

200

990

13

400

Vrijstaande garderobe VK 4538

33


WASTABLEAU

De wastableaus van Leerkotte zijn voorzien van Reginox OSK RVS kommen. De tableaus zijn verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen.

600

900

150

20

Uitvoering 1: blad 600 mm breed

 

Uitvoering 1

voorplint 150 mm

900

150

80

600

Uitvoering 2: blad 600 mm breed voorplint 150 mm opstaande rand 80 mm

 

Uitvoering 2

   

900

150

600

Uitvoering 3: blad 600 mm breed voorplint 150 mm, afgewerkt met een RVS-afronding

Uitvoering 3    

205 250

200

R 30

600

Uitvoering 4: blad 600 mm breed voorplint 150 mm opstaande rand 80 mm

900

150

2000

300

180

Uitvoering 4

Standaard kom

34

aflegplancet voorzien van lichtkloof

Groente wasbak

Babybad

Stortbak


ACCESSOIRES 400 0

900

50

R8

50

R 1800

R6 0

Kledinghangers

 

Schaamwand

1752

522

477

 

Schaamwand in vorm

Bank

maat

lengte

Spatwand

voorwand

Spatwand + zitbank

Rolhouder verchroomd

Armbandjes

Rolhouder kunststof

Haakje aluminium

Haakje kunststof

35


Producent en leverancier van sanitaire cabines, lockers en garderobes. Leerkotte staat bekend om het totaal inrichten van accommodaties waar hoge eisen aan gesteld worden. Voor elk gewenste ruimte biedt Leerkotte een ruim assortiment van producten in elk gewenst formaat, design, kleur en uitvoering. Alle producten zijn uitstekend te combineren met de overige producten uit het Leerkotte programma.

Leerkotte BV Asveldweg 4-6 7556 BP Hengelo Postbus 376 7550 AJ Hengelo T F E I

36

+31 74 2430885 +31 74 2422518 info@leerkotte.nl www.leerkotte.nl

Brochure Leerkotte  

Leerkotte is producent en leverancier van sanitaire cabines, lockers en garderobes.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you