Page 5

Kysytty asuinpaikka Kihniö on pieni ja vireä paikkakunta, jossa ihmisen toiminnot kulkevat käsi kädessä luonnon kanssa. Luonnonkauneus sekä maaseudun rauha yhdistettynä hyvään palvelutasoon tekevät Kihniöstä kysytyn asuinpaikan.

Tontteja luonnon helmassa

Tontteja Kihniössä on niin järvien äärellä, metsien laidoilla kuin pellon pientareellakin. Kunta myy kunnallistekniikaltaan valmiita tontteja Kirkonseudun asemakaava-alueelta. Järvimaisemallisia tontteja löytyy Sulkuejärven tuntumassa. Myös haja-asutusalueen tontteja on saatavissa.

Tuotteita maailmalle

Kihniön yritystoiminta on monipuolisesti teollistunutta. Tärkeimpiä aloja ovat metalli- ja puuteollisuus. Kihniössä valmistetut tuotteet leviävät ympäri Suomea ja laajemminkin maailmalle. Myös palvelusektorin yritystoiminta on merkittävä työllistäjä. Lisäksi vahva käsityöperinne on tunnettua kihniöläisyyttä. Parkanon ja Kihniön yhteinen elinkeinoyhtiö Kehitys-Parkki pyrkii vahvistamaan ja monipuolistamaan alueen elinkeinorakennetta sekä edistämään erilaisia kehittämissuunnitelmia ja -toimenpiteitä. www.kehitysparkki.fi löytyy luettelo Parkanon ja Kihniön yrityksistä.

#Kihniö MISTÄ TIETOA? Rakentamiseen liittyvissä asioissa voit kääntyä teknisen toimiston puoleen. Teknisen johtajan Satu Alajärven tavoittaa numeroista 044 7541 239 tai sähköpostitse satu.alajarvi@kihnio.fi

5

Palvelut ja matkailu esite 2017, Parkano-Kihniö  
Palvelut ja matkailu esite 2017, Parkano-Kihniö  

Parkano tunnetaan rohkeita avauksia tekevänä paikkakuntana, jossa tartutaan toimeen ja pyritään järjestämään asiat parhain päin. Kaupungissa...

Advertisement