Page 1

Textiele ventilatie

sport en recreatie zwembaden

KE Fibertec - maatwerk in duurzame oplossingen voor tochtvrije luchtverdeling middels textiel

High impulse-systemen van KE Fibertec zorgen voor efficiĂŤnte luchtverdeling bij toepassingen in zwembaden. De luchtverdeelslangen van KE Fibertec voorkomen condensatie op plafonds en ramen en problemen met stilstaande chloorlucht. Dankzij jarenlange ervaring kunnen onze technici een luchtverdeelsysteem dimensioneren dat niet alleen bij het ontwerp van het zwembad past, maar ook voor een energiezuinige luchtverdeling verzorgt.


We bieden een groot aantal goed gedocumenteerde referentie projecten:

Egmont

Centennial

Livingwell, Peterborough

Hasmark Strand Camping

Voordelen van textiele luchtverdeelslangen van KE Fibertec: • Efficiënte en uniforme verdeling van frisse lucht. • Geen tocht en geen dode zones. • Geen condensatie op ramen en andere koude oppervlakken. • Lichtgewicht textiele luchtverdeelslangen die aan elk soort plafond kunnen worden gemonteerd. • Dankzij de 1600 speciale kleuren kunnen de lucht verdeelslangen in elke architectuur worden toegepast. • Een uniforme temperatuur en vochtverdeling verlagen het energieverbruik van ontvochtigers. • Lage snelheden over het water verminderen de chloorverdamping. • Visueel aantrekkelijke oplossingen.

Kies voor duurzame materialen Alle textiele materialen van KE Fibertec zijn getest en goedgekeurd volgens de Oeko-Tex® Standaard 100. Onze productie is gecertificeerd volgens de standaard ISO 14001 (Milieu Management Systeem). Bij het transport en de verwijdering van de textiele luchtverdeelslangen wordt minder CO2 geproduceerd dan bij dat van conventionele stalen kanalen. Zwembad, Fulham

Hallenbad Einbeck

Voor documentatie en meer referenties gaat u naar www.ke-fibertec.nl

KE Fibertec Benelux B.V. Edisonweg 11 3291 CK Strijen Nederland

Tel. +31(0)78 674 8888 Fax +31(0)78 674 4621 www.ke-fibertec.nl info@ke-fibertec.nl

Keref zwembaden nl  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you