Page 1

Textiele ventilatie

comfort ventilatie scholen

KE Fibertec - maatwerk in duurzame oplossingen voor tochtvrije luchtverdeling middels textiel

Uit vele onderzoeken is gebleken dat de luchtkwaliteit in scholen niet aan de eisen voldoen. Veelal worden bestaande buitenluchtroosters dichtgedraaid i.v.m. kouval waardoor het CO2 gehalte in het lokaal snel oploopt. KE Fibertec helpt ervoor te zorgen dat leerlingen hun concentratie niet verliezen middels een homogene en tochtvrije verdeling van verse lucht. Halfronde KE Interior速 textiele luchtverdeelslangen die direct tegen het (systeem) plafond worden gemonteerd, verdelen de lucht zonder tocht met een laag geluidsniveau. De textiele luchtverdeelslangen van KE Fibertec zijn geschikt voor vraag gestuurde ventilatie (WtW-systemen die worden gestuurd op het CO2 gehalte in het lokaal). Textiele luchtverdeelslangen van KE Fibertec zijn zeer geschikt voor renovatie projecten.


We bieden een groot aantal goed gedocumenteerde referentie projecten:

Voordelen van textiele luchtverdeelslangen van KE Fibertec: • Homogene verdeling van frisse lucht. • Geen tocht en geen dode zones. • Lichtgewicht en kan tegen elke soort plafondconstructie worden gemonteerd.

Billy Bubbles

• Gemakkelijk te onderhouden. • Dankzij de 1600 speciale kleuren kunnen luchtverdeelslangen in elk interieur worden toegepast. • Lage geluidsproductie. • Schone lucht omdat het textiel stofdeeltjes uit de lucht filteren. • Lage kosten vergeleken met conventionele oplossingen. Paul Mitchell School

Drew Charter School

Kies voor duurzame materialen Alle textiele materialen van KE Fibertec zijn getest en goedgekeurd volgens de OekoTex® Standaard 100. Onze productie is gecertificeerd volgens de standaard ISO 14001 (Milieu Management Systeem). Bij het transport en de verwijdering van de textiele luchtverdeelslangen wordt minder CO2 geproduceerd dan bij dat van conventionele stalen kanalen.

Mohiny Mygym

Universiteit Leiden

Voor documentatie en meer referenties gaat u naar www.ke-fibertec.nl

KE Fibertec Benelux B.V. Edisonweg 11 3291 CK Strijen Nederland

Tel. +31(0)78 674 8888 Fax +31(0)78 674 4621 www.ke-fibertec.nl info@ke-fibertec.nl

Keref scholen nl  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you