Page 1

Textiele ventilatie

Kansen en duurzaam design met Cradle to Cradle textiele luchtverdeelslangen

Wereldwijd het eerste textiele luchtkanaal met een Cradle to Cradlecertificaat

CradleVent速 CradleVent速 is wereldwijd het eerste textiele luchtkanaal dat door het prestigieuze Environmental Protection Encouragement Agency (EPEA) in Hamburg is goedgekeurd als Cradle to Cradle-gecertificeerd product. Dit groene keurmerk garandeert de duurzaamheid van het product en de verantwoordelijkheid die we bij KE Fibertec nemen voor de volledige levenscyclus van ons product: van productie tot recycling. Duurzame ventilatie CradleVent速 is onze innovatie in hoogwaardige duurzame productontwikkeling voor luchtdistributie in kantoren, scholen, laboratoria, sporthallen, openbare gebouwen en locaties waar gezonde klimaatcondities optimaal moeten zijn. CradleVent速 is beschikbaar in wit Trevira CS materiaal. Andere kleuren zijn reeds in ontwikkeling.


Waste = Food

Met het Cradle to Cradleconcept gebruiken we het afval uit onze productiecyclus als voeding voor een nieuw productieproces. Zo creëren we balans.

Voordelen van textiele luchtverdeelslangen van KE Fibertec: • Homogene lucht- en temperatuur verdeling. • Geen tocht en geen dode zones.

Wanneer onze producten na een duurzaam leven niet meer bruikbaar blijken, nemen we ze terug voor demontage en worden de onderdelen gerecycled in een andere technische cyclus. Er wordt niets verspild.

Respect voor het milieu is gezond verstand en sociale verantwoordelijkheid

• Geen condensatie - geen isolatie nodig. • Lichtgewicht en kan tegen elke soort plafondconstructie worden gemonteerd. • Gemakkelijk te onderhouden.

Het verkrijgen van de Cradle to Cradle-certificering was een intensief en soms tijdrovend proces. Maar we hadden het er graag voor over. KE Fibertec wil maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en producten ontwerpen met toegevoegde waarde, die geen schade toebrengen aan het milieu.

• Dankzij de 1600 speciale kleuren kunnen luchtverdeelslangen in elk interieur worden toegepast. • Bijzonder laag geluidsniveau, <25 dbA mogelijk. • Eenvoudig in het ontwerp van het gebouw te integreren.

Kies voor duurzame materialen Alle textiele materialen van KE Fibertec zijn getest en goedgekeurd volgens de OekoTex® Standaard 100. Onze productie is gecertificeerd volgens de standaard ISO 14001 (Milieu Management Systeem). Bij het transport en de verwijdering van de textiele luchtverdeelslangen wordt minder CO2 geproduceerd dan bij dat van conventionele stalen kanalen.

Ziekenhuis

KE Fibertec Benelux B.V. Edisonweg 11 3291 CK Strijen Nederland

Museum

Tel. +31(0)78 674 8888 Fax +31(0)78 674 4621 www.ke-fibertec.nl info@ke-fibertec.nl

Cradle to Cradle textiele luchtverdeelslangen  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you