Issuu on Google+

KRCC - Dit doe ik voor jou !

Kees Romkes, Social Media Communication Consultant


Kees Romkes Communication Consultancy

De korte versie Sociale media, twitter, facebook, YouTube, je hoort er steeds meer over. Ik integreer dat in jouw communicatiemix, bijvoorbeeld op jouw website.

Voor â‚Ź 995,- exclusief BTW staan al die kanalen tot jouw beschikking ĂŠn ik integreer het geheel in 1 overzicht vanwaar jij alle controle hebt over die kanalen.

Ben jij er klaar voor ? Zet nu de eerste stap in jouw Social Media Revolutie !

Meer informatie ? www.keesromkes.nl/social-media-revolutie

Wat is KRCC ? blz. 1 / 6


Kees Romkes Communication Consultancy

De lange versie KRCC zorgt voor jouw profilering op de sociale netwerken communicatie integratie met sociale netwerken behoeftes op internet en geeft deze handen en voeten

KRCC is Een vertrouwd partner voor jouw Social Media uitingen Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen De verbinding tussen internet technologie en jouw bedrijf

Wat is KRCC ? blz. 2 / 6


Kees Romkes Communication Consultancy

De producten van KRCC Social Media Framework Het product voor de verbinding van jouw organisatie met je stakeholders op de sociale netwerken. Ik richt jouw profielen in, zorg dat ze voldoen aan alle eisen en zorg er voor dat jouw organisatie klaar is voor intreden op social media gebied !

Content Strategie Participatie op Social Media betekent ook strategisch omgaan met kansen voor aandacht voor jouw bedrijf. We bepalen samen welke kansen er zijn en op welke manier deze kansen omgezet worden in aandacht op Sociale Media voor jouw bedrijf om zo meer traffic, toegevoegde waarde en leads te genereren !

Monitoring Je open stellen voor anderen, betekent ook feedback oogsten. Wie zegt er online iets over jouw organisatie ? Wat wordt er gezegd ? Door monitoring toe te passen wordt dat inzichtelijk en kan je pro actief ingrijpen waar nodig !

Wat is KRCC ? blz. 3 / 6


Kees Romkes Communication Consultancy

Diensten Social Media Consult “Wat is dat nou allemaal, Social Media ?” “Waar liggen de kansen voor onze organisatie ?” “Hoe zorg ik er voor dat mijn medewerkers vertrouwd en veilig online willen participeren ?”

Een Social Media Consultbeantwoord deze en jouw eigen vragen

Social Media Workshop “Twitter, Facebook, LinkedIn, hoe werkt dat nou ?” “Al die sociale netwerken en mijn e-mail, dat kost allemaal tijd, hoe ga ik daar mee om ?” “Ik heb een uniek idee, alleen ik vind de aansluiting niet bij wie dat kan doen, hoe organiseer ik mijn netwerk ?”

Een Social Media Workshop geeft jou inzicht en resultaat zodat je echt aan de slag kan !

Wat is KRCC ? blz. 4 / 6


Kees Romkes Communication Consultancy

Waarom KRCC ? KRCC werkt voor jou... - Zonder kantoor - Zonder personeel - Op locatie

KRCC werkt met... - Online diensten die low cost of ownership kennen en pas bij bewezen dienst betaling vragen - Een groot netwerk van specialisten - Passie (voor alles wat met co-creatie te maken heeft) - Ervaring (door elke dag mezelf en jou uit te dagen het maximale uit internet te halen)

KRCC is resultaat, gestructureerde adviezen en 2 opgestroopte mouwen.

Wat is KRCC ? blz. 5 / 6


Kees Romkes Communication Consultancy

Tenslotte Voor vragen ben ik altijd bereikbaar middels onderstaande gegevens. Koffie drinken doe ik graag en een vrijblijvend gesprekkan altijd. Gratis kennis en ervaring ? Lees dan mijn blog ! Met vriendelijke groet,

Kees Romkes Communication Consultancy

T:

06 51 61 84 55

Tw: @KeesRomkes M:

kees@keesromkes.nl

W:

keesromkes.nl

Wat is KRCC ? blz. 6 / 6


Communication Consultancy T. 0651618455 Tw. @KeesRomkes


Wat doet KRCC voor jou ?