Page 1

Inkoopadviseur Arbeidsgerelateerde Zorg

Uw gids naar de beste arbeidsgerelateerde zorg van Nederland


Allemaal vragen die van invloed zijn op het beoogde succes van uw aanpak van arbeid en gezondheid. Mogelijk bent u al tevreden over geleverde resultaten van de afzonderlijke providers. Maar weet u ook zeker dat u hiervoor niet te veel betaald?

Inkoopadviseur Arbeidsgerelateerde Zorg

Gezondheidsmanagement U heeft plannen om binnen uw organisatie Integraal Gezondheidsmanagement in te voeren. Of u heeft dit mogelijk al voor uw organisatie ingeregeld. Maar hoe weet u of u hiervoor de optimale dienstverleners heeft ingeschakeld? Hoe bent u gekomen tot deze dienstverleners, deze providers? Is dit een weldoordachte overweging geweest of bent u afgegaan op het verwijsgedrag van de bedrijfsarts? Gaan uw medewerkers naar zorgvuldig geselecteerde providers of zijn deze keuzes wellicht irrationeel tot stand gekomen?

2


Inkoopadviseur Arbeidsgerelateerde Zorg

Dedicated inkoopteam Voor de zorgmerken van Achmea werkt een speciaal inkoopteam dat zich heeft toegelegd op de inkoop van arbeidsgerelateerde zorg. ‘Arbeidsrelevante zorg’ is een betere term want dit team baseert al haar inkoopbeslissingen met u, de werkgever, onze klant, in haar achterhoofd. De inkoopspecificaties worden dusdanig opgesteld dat het streven altijd een optimaal resultaat voor de werkgever en werknemer is. De inkoopdoelstellingen zijn daarom altijd gericht op het terugdringen of voorkomen van verzuim tegen de voor u meest gunstige condities.

3


Inkoopadviseur Arbeidsgerelateerde Zorg

Toegang tot de kennis van dit expertteam Om u van dienst te zijn bij het opzetten, of het verder verbeteren van uw beleid ten aanzien van arbeid en gezondheid, bieden wij u een nieuwe dienst aan. De inkoopadviseur arbeidsgerelateerde zorg.

Naast de adviseur Gezsondheidsmanagement brengt de inkoopadviseur voor u de kennis van de markt mee. De inkoopadviseur is op de hoogte van de laatste trends in de markt, kent alle landelijke spelers op deze markt en heeft inzichtelijk waar de beste prijs/kwaliteit verhouding te halen is. De inkoopadviseur kan u daarnaast adviseren over keuze voor providers en kan voor u een quickscan uitvoeren van uw huidige providerbeleid. Op deze manier kunt u zeker zijn dat het door u zo zorgvuldig uitgestippelde gezondheidsbeleid voor uw organisatie ook wordt uitgevoerd door de best mogelijke partijen in de markt. En door het inkoopvolume van Achmea ook nog eens tegen de best mogelijke prijs.

4


• • • •

Enkele voordelen voor u: U krijgt bevestigd of u met de juiste providers samenwerkt U krijgt beleidsmatig inzicht in verbeter potentieel van uw huidige providerbeleid U krijgt inzicht in de mogelijkheden voor vergoeding U kunt providers onafhankelijk laten toetsen op hun kwaliteitsaspecten.

Vraag uw adviseur Gezondheidsmanagement naar de mogelijkheden.

Inkoopadviseur Arbeidsgerelateerde Zorg  

De inkoop expert van arbeidsrelevante zorg.

Inkoopadviseur Arbeidsgerelateerde Zorg  

De inkoop expert van arbeidsrelevante zorg.

Advertisement