Page 1

GRAFISK DESIGN til konkurrencedygtigt pris visuel kommunikation med hjerte og hjerne g www.keepyourdarlings.com


NYSGERRIG magasinLAYOUT Ud & Se – interessant redaktionelt materiale og et spændende design – en drøm for en designer, der brænder for at opsætte tekster og billeder til et funktionelt layout. Udarbejdet under ansættelse hos Hovedkvarteret 1998 - 2000


nye grafiske elementer Pharma – bladet skulle tilpasses Pharmadanmarks nye designmanual – der blev derfor arbejdet med nye skrifter, farver og grafiske detaljer.

Udarbejdet under ansĂŚttelse hos Rumfang


VIsualisere temaer En vigtig del af Keep Your Darlings arbejde er, at visualisere komplekse temaer. I denne opgave skulle temaet “design” illustreres for magasinet De Grafiske Fag. Udarbejdet under ansættelse hos Rumfang


Positiv illustration Artiklen om headhunting skulle illustreres til pharmaceuternes magasin Pharma

Udarbejdet under ansĂŚttelse hos Rumfang


ÅRSBERETNING og koncept Dansk Energi er en paraplyorganisation for elselskaber i Danmark. Paraplyer blev derfor det bærende koncept.

Udarbejdet under ansættelse hos Essensen


Elfors ĂĽrsberetning baserer sig helt pĂĽ grafiske illustrationer.

Udarbejdet under ansĂŚttelse hos Essensen


smagfuld KOGEBOG Fødevaredirektoratet har sammen med de dygtigste kokker udviklet smagfulde og sunde opskrifter – jeg fik fornøjelsen af at designe kogebogen.

Udarbejdet under ansættelse hos Essensen


ILLustrative Grafer Opgaven bestod af at illustrere en række grafer til temaet om dansk bioteknik i Vækstfondens magasin Vækst.

Udarbejdet under ansættelse hos Rumfang


Bog TIl DEBAT Krigens regler – under pres er et debatoplæg til samfundsfag på gymnasiet, udgivet af Dansk Røde Kors. Bogen skulle ramme målgruppen præcist i forhold til det visuelle udtryk og blev derfor testet af en fokusgruppe inden tryk.

Udarbejdet under ansættelse hos Rumfang


STÆRK GRAFIK Udarbejdelse af skræddersyede illustrationer til bogen om Krigens Regler – under pres.

Udarbejdet under ansættelse hos Rumfang


Terror i Danmark


Julkort MED EFFEKT Særlige tryktekniske effekter er med til at skabe prikken over i’et – metallic foliering på et sølvtryk giver et elegant og eksklusivt udtryk.

Udarbejdet under ansættelse hos Essensen


sprød visuel identitet Rönneberga Grönsaker ønskede et nyt og tidsvarende logo – opgaven bestod af ny identitet, papirlinie, emballage og website.


KREATIV Kampagne Gennemslagskraftig grafik til en fiktiv informationskampagne for HIV & AIDS.


Forstå din Målgruppe Lær for livet er en kampagne for VUC Lyngby, der rammer den yngre målgruppe med outdoor annoncering.

Udarbejdet under ansættelse hos Rumfang


Keep Your Darlings løser magasin- og designopgaver, der skabes igennem dialog, indsigt og kreativ sparring. Mere information g www.keepyourdarlings.com

Keep Your Darlings design  

Grafisk design til konkurrencedygtigt pris