Page 1

Knip de adreslabel af langs de lijn en plak deze duidelijk zichtbaar op uw retourzending. Stuur het ingevulde retourformulier mee in uw retourzending.

RUILEN EN RECLAMEINFORMATIE KEEPERsport heeft haar service bovenaan staan. We willen vanaf de eerste stap van uw bestelling tot de complete afhandeling van uw bestelling u als klant tevreden kunnen stellen.

RUILEN Producten kunnen binnen tien werkdagen worden geruild (met uitzondering van bedrukte artikelen, gebruikte artikelen en artikelen speciaal voor u besteld).

Voorwaarden Bij uw order ontving u ook het KEEPERsport ­retourformulier. Stuur het ingevulde retourfor­ mulier mee met de artikelen die u aan ons terug wilt sturen. Geef op het retourformulier heel d ­ uidelijk aan wat u wenst. Verpak de ­artikelen, indien mogelijk, in met de originele verpakking. Stop de artikelen met het retour­ formulier in een doos.

U kunt eventueel de KEEPERsport doos hiervoor gebruiken. De verzendkosten voor het retouneren zijn voor u als klant. U kunt kosten ­besparen wanneer u uw artikel in een envelop ­verstuurt. Retouren zonder verzendkosten en waarbij het retourformulier niet volledig is ­ingevuld ­nemen wij niet aan. Vul op de achterkant al uw gegevens compleet in. Kruis ook hieronder duidelijk aan wat u wenst. ruilen voor andere maat/artikel tegoedbon bij een volgende bestelling geld terugstorten Met sportieve groeten, uw KEEPERsport Team

0031 (0) 6 517 510 07 // office@keepersport.nl


/ 2 0  . .

Naa m

Pakket controle

Klantnummer

Rekeningnummer

Artikel

A a n d e e l i n Pa k k e t

Reden

ruiling voor

Op m e r k i n g e n

A. u. b. altijd het ingevulde retourformulier meesturen!

G e co n t r o l e e r d

KEEPERsport Nederland Van der duijn van Maasdamstraat 36 7691 AD Bergentheim, Holland

/

Verzend uw retour aan onderstaand adres

Dat u m

KEEPERsport Retourformulier  

KEEPERsport Retourformulier

KEEPERsport Retourformulier  

KEEPERsport Retourformulier

Advertisement