Page 1

Vrijdag 11 september 2009 start 7evenfootball in samenwerking met Voetbal Academie Tilburg met een keepersopleiding. In de basiscursus staan de volgende zaken centraal:

• • • •

Uitgangshouding Basistechnieken Voetenwerk Het 1 tegen 1 duel

De basisopleiding bestaat uit 10 lessen van 1 uur. Na het volgen van deze basiscursus is het mogelijk om je in te schrijven voor de vervolgopleiding. Hierin worden de behandelde zaken uit de basiscursus verder onder de loep genomen en er wordt er extra aandacht besteed aan ‘opstelling in en rond de goal ’ en ‘coaching ’. De doelstelling van de trainingen van 7even football is om alle deelnemers tot een complete keeper op te leiden. Volgens een professionele methode wordt er iedere les opnieuw gewerkt aan de uitgangshouding en de basistechnieken, waarbij het voetenwerk net als bij voetballers een essentieel onderdeel is. Verder wordt er ook gewerkt aan het mentale vlak om zodoende keepers meer (zelf)vertrouwen te geven. Meer (zelf)vertrouwen zal leidden tot meer plezier in de uitoefening van het keepersvak en dit kan leidden tot betere prestaties. Alle trainingen worden gegeven door enthousiaste, ervaren en gediplomeerde keepers / trainers. De kosten voor de cursus bedragen €165 voor 10 trainingen; hiervoor krijg je naast de trainingen een keepersoverall ter waarde van €85. Gedurende de opleidingsperiode krijg je tevens de beschikking over een trainingspak, tenue en sokken van 7evenfootball en Voetbal Academie Tilburg. Voor deelnemende keepers is het mogelijk om met 10% korting artikelen uit de webshop van www.7evenfootball.nl te bestellen. Na afloop van de training ontvang je nog een diploma met daarop persoonlijke verbeterpunten. Dit opleidingsplan is tot stand gekomen door samenwerking tussen 7even football en Voetbalacademie Tilburg.

Met sportieve groet, Mark van de Sande (Voetbalacademie Tilburg) Bjørn van Haaren (7even football)

Keepersopleiding 7evenfootball  

Na een aantal succesvolle techniekcursussen voor voetballers gaat de Voetbal Academie Tilburg in samenwerking met 7evenfootball nu ook een k...

Advertisement