Issuu on Google+

     

Exam Title

: IBM 000-M25 : IBM Rational Team Concert Technical Sales Mastery Test

Version : R6.1

www.Prepking.com     


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com     


1. Which Rational Team Concert client license type entitles full access to all capabilities? A.Contributor B.Developer C.Designer D.Administrator Answer: B

2. Which feature of Rational Team Concert (RTC) makes it more valuable to a Team Lead than competing products? A.Customizable dashboards provide a real-time view of project status. B.RTC provides check-out/edit/check-in functionality. C.Branching and merging is supported across multiple versions. D.RTC provides advanced diff/change/delta analysis to find differences between versions. Answer: A

3. What describes the overall objective of Rational Team Concert? A.It is a team collaboration solution that seamlessly integrates common application lifecycle services. B.It allows a development team to find and re-use development assets. C.It provides an open-source Integrated Development Environment. D.It provides a UML-based visual modeling and design tool. Answer: A

4. Which aspect of the Software Delivery Lifecycle is a key capability of Rational Team Concert? A.Business Modeling B.Iteration Planning C.Prototyping D.Component Assembly Answer: B

5. Which capabilities of Rational Team Concert allow for the transparent collaboration of teams across

www.Prepking.com     


geographically distributed locations? A.Team reports/web dashboards and a WAN-enabled repository facilitate remote collaboration. B.Video conferencing and VOIP support allows ad-hoc meetings with team members at any location. C.Multilingual and translation support 17 common languages and dialects. D.Fully integrated FTP and rcp (remote copy) support allows team members to copy files to/from any location. Answer: A

6. Which statement best describes Jazz technology as it relates to Rational Team Concert? A.Jazz is a set of edit/compile/debug tools for software development teams. B.Jazz provides a complete environment for the development of Web applications. C.Jazz is a team collaboration platform for software development. D.Jazz is built on top of the Rational Team Concert collaboration environment. Answer: C

7. Which statement about the Jazz technology platform is true? A.Jazz is product that can be purchased directly from IBM or any authorized partner. B.Jazz competes with other Integrated Development Environments like Eclipse and Visual Studio. C.Jazz is an open-source project based on the GNU public license. D.Jazz is a scalable, extensible software development team collaboration platform. Answer: D

8. Which statement describes a value proposition of Rational Team Concert (RTC)? A.RTC facilitates collaboration and coordination of development team members. B.RTC helps Java developers rapidly design, develop and deploy web services. C.RTC is integrated and optimized for IBM Lotus Domino Server. D.RTC is a development environment with edit/compile/debug functionality for multiple platforms. Answer: A

9. What describes a key value that Rational Team Concert (RTC) gained by leveraging the Jazz platform?

www.Prepking.com     


A.Jazz offers tools to develop software to monitor storage platforms. B.Jazz provides a scalable and extensible platform for team collaboration. C.Together, RTC and Jazz can generate Java code for any J2EE system. D.Jazz provides RTC with an environment for SOA-based software development. Answer: B

10. On which operating system can the Jazz Team Server platform run? A.Debian Linux 7 and above B.Microsoft Windows 2000 Server C.Red Hat Enterprise Linux 5.0 D.SuSE Linux Enterprise Server 9 and above Answer: C

11. Which native client does Rational Team Concert support? A.Eclipse 3.2 B.Windows Explorer C.Emacs D.Eclipse 3.3. or greater Answer: D

12. Which web browsers are supported as clients for Rational Team Concert? A.Apple Safari 3 B.Netscape Navigator 2.1 C.Mozilla Firefox 2.0 D.Microsoft Internet Explorer 6 Answer: C

13. What is the open commercial portal that offers Rational Team Concert for download? A.rational.com B.jazz.net

www.Prepking.com     


C.download.ibm.com D.download.com Answer: B

14. Which edition of Rational Team Concert includes a free server license? A.Enterprise B.Standard C.Express D.Express-C Answer: D

15. Which edition of Rational Team Concert is designed for mid-sized development teams (those with 50 or fewer individuals)? A.Enterprise B.Standard C.Express D.Express-C Answer: C

16. Which type of Rational Team Concert (RTC) customer is entitled to the full capabilities of RTC at no cost? A.government agencies B.non-profit institutions C.academic researchers D.IBM partners Answer: C

17. Which edition of Rational Team Concert includes a maximum user limit of 250 per server? A.Enterprise B.Standard

www.Prepking.com     


C.Express D.Express-C Answer: B

18. A customer purchases the standard team server. How many licenses is this customer provided free of charge? A.0 B.3 C.5 D.10 Answer: B

19. Which edition of Rational Team Concert can only support a Derby database? A.Enterprise B.Standard C.Express D.Express-C Answer: D

20. Which type of Rational Team Concert license is included with each edition? A.Contributor B.Developer C.Designer D.Administrator Answer: B

21. Which Rational Team Concert Client Access License type for the Standard edition provides read-only access to all capabilities AND limited write access? A.Contributor B.Developer

www.Prepking.com     


C.Designer D.Administrator Answer: A

22. What is the maximum number of Client Access Licenses possible with the Express-C edition of Rational Team Concert? A.10 B.50 C.250 D.500 Answer: A

23. If a customer owns the Express-C version of Rational Team Concert, which additional option(s) would they need to purchase in order to upgrade to Express? A.purchase the Express Server edition B.purchase 50 user licenses C.purchase the Enterprise Client and Server license D.purchase the ClearCase and ClearQuest connectors Answer: A

24. Which action is necessary when upgrading the Jazz Team Server from one edition of Rational Team Concert to the next higher edition? A.overlay the new edition on top of the existing edition B.install the new edition alongside the existing edition C.apply the purchased activation code to the existing edition D.uninstall the existing edition and then install the new edition Answer: B

25. The Standard edition of Rational Team Concert integrates with which other Rational product? A.Asset Analyzer

www.Prepking.com     


B.Host Access Transformation Services C.ClearCase D.Rational Rose Answer: C

26. The Standard edition of Rational Team Concert integrates with which other Rational product? A.Rational XDE B.ITCAM C.Policy Tester D.ClearQuest Answer: D

27. The Standard edition of Rational Team Concert integrates with which other Rational product? A.Rational Asset Manager B.Performance Tester C.Rose D.Purify Answer: A

28. What is the maximum number of Client Access Licenses possible per server with the Standard edition of Rational Team Concert? A.50 B.100 C.250 D.500 Answer: C

29. Which feature is included in the Standard edition of Rational Team Concert that is not available in the other editions? A.Agile Planning

www.Prepking.com     


B.Dashboards C.Customizable processes D.Work Item Tracking Answer: B

30. Which feature is included in the Standard edition of Rational Team Concert that is not available in the other editions? A.Build Management B.Subversion Integration C.Reports D.LDAP Authentication Answer: C

31. Which feature of Rational Team Concert allows a team to create a new role type? A.Process Customization B.Role-based Services C.Role Administration D.Custom Workflows Answer: A

32. You have a customer with a large team of developers using a competing product to Rational Team Concert (RTC). The customer is interested in trying it out on a small project with a team of three developers. What is the minimum edition of RTC appropriate for this situation? A.Enterprise B.Standard C.Express D.Express-C Answer: D

33. You have a customer that is planning a new software project. She has a team of eight developers plus

www.Prepking.com     


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/000-M25.htm


Pass4sure 000-M25 dumps