Page 1

KULTUROPLEVELSER - helt tæt på

COMEDYKLUBBEN / DANSK SLAGERPARADE / GRARUP ALLSTARS / SIGNE SVENDSEN / LAURA ILLEBORG / ESBEN JUST / SHU-BI OR NOT SHU-BI / ALBUM III / JANE & SHANE / IVAN PEDERSEN / SMUKKE MØLLER / CARL I CAFÉEN / HP LANGE BIG GUMBO

www.kec-jammerbugt.dk

forÅR

2020


Kom helt tæt på Velkommen til Kultur- og ErhvervsCenter Jammerbugt. Husets koncertsal og caféscene tilbyder de perfekte rammer for store koncertoplevelser. Den gode akustik sørger for storslået vellyd, og forholdene er ikke større end, at man altid føler sig helt tæt på oplevelserne – uanset hvor man sidder. Pladserne i salen er unummererede. Indgangen til huset åbner en time før koncertstart og dørene til salen åbnes ca. 20-30 minutter før. I vores hyggelige café kan du nyde en forfriskning før og efter koncerten samt i pausen.

Billetsalg

Du kan købe billetter til alle arrangementer på hjemmesiden www.kec-jammerbugt.dk og i Kultur- og ErhvervsCenter Jammerbugt inden for normal åbningstid. Programændringer kan forekomme. Købte billetter refunderes kun i forbindelse med aflysninger.

Find os

Koncerterne afvikles i Kultur- og ErhvervsCenter Jammerbugt, Søparken 2 i Aabybro. Der er gratis parkering.

2 | KEC FORÅR 2020

Følg med

Abonnér på vores nyhedsbrev og få mulighed for at deltage i konkurrencer, specialtilbud mv. Tilmeld dig på www.kec-jammerbugt.dk Du kan også følge os og dele dine oplevelser på www.facebook.com/jammerbugt.kulturcenter

Frivillige får hjulene til at snurre

Vi har et enestående samarbejde mellem frivillige og de ansatte i huset. Vores faste korps af engagerede frivillige er klar til at modtage dig med et smil hver gang du kommer. De gør en stor indsats, for at du som publikum kan få en god koncertoplevelse. Vi kan altid bruge flere frivillige, så hvis du har lyst til at hjælpe os i forbindelse med husets kulturelle arrangementer, så tøv ikke med at kontakte Sussi Laursen på tlf. 98 24 25 00 eller sl@kec-jammerbugt.dk til en uforpligtende snak.


forÅR

2020

Velkommen til forårets koncerter 2020 Du bydes hermed hjerteligt velkommen til forårets spændende arrangementer her på KEC - “Kulturhuset ved søen i Aabybro”. Når du bladrer programmet igennem, vil du opleve en bred vifte af arrangementer, der alle har dét til fælles, at kvaliteten samt alsidigheden er i top. Signe Svendsen & Band kickstarter deres forårsturné her på kulturcenteret i februar. Marts måned byder på både Ivan Pedersens stort opsatte 70 års jubilæumskoncert samt Esben Justs swingende tangent-tryllerier og betragtninger om et “liv før døden” i one-man showet “The Second Coming”. Det er også med en del nordjysk stolthed, vi kan invitere indenfor til selve premiere-aftenen på den 3. nordjyske ALBUM-koncertrække; denne gang med Fleetwood Mac’s udødelige klassiker, LP’en “Rumours”. Der bliver igen rig mulighed for at synge med på en perlerække af danske hits til foråret; Dansk Slagerparade med bl.a Dorthe Kollo og Dario Campeotto indleder koncertsæsonen og 3 af de originale bandmedlemmer fra Shu-bi-dua’s guldalder-peri-

Henrik Hammer Direktør INDHOLD

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte koncerter og aflysninger.

ode i 70’erne kigger forbi med deres stort opsatte showband SHU-BI or not SHU-BI senere på foråret. Gasolin’ og Kim Larsen Tribute-bandet over dem alle, Smukke Møller, afslutter festlighederne med et brag af en koncert i salen efter påske. Efter 2 UDSOLGTE Stand-Up tirsdage i efteråret, har vi sikret os hele 3 besøg af Comedy-klubben i foråret - behøver vi at nævne, at man nok skal være hurtigt ude, hvis billetten til en sjov tirsdag aften skal sikres? Den altid hyggelige stemning i cafeén til vores søndagsmatinéer sikres i foråret af Laura Illeborg, der denne søndag i februar har selveste Knud “er gud” Møller med på guitar. De altid populære Jane & Shane kigger forbi med deres irske toner i marts og vi slutter rækken af matinéer med “Carl i Cafeen” - en musikalsk rejse ind i Carl Nielsens musikalske univers, fortolket og formidlet af Karsten Holm samt hans velspillende trio. Rigtig god fornøjelse!

Mads Mølgaard Koncertarrangør BILLETSALG

Tlf. 98 24 25 00 kl. 9-14 man-tor kl. 9-12 fre www.kec-jammerbugt.dk

RECEPTION

Søparken 2 9440 Aabybro 98 24 25 00 kontakt@kec-jammerbugt.dk

BOOKING

Mads Mølgaard Tlf. 41 91 32 42

KEC FORÅR 2020 | 3


ComedyKlubben tirsdag d. 14. januar kl. 20.00 tirsdag d. 3. marts kl. 20.00 tirsdag d. 5. maj kl. 20.00 Billetpris kr. 125,-

Så bliver der endnu engang lidt mere at grine af her på Kulturcenteret. I samarbejde med Comedyklubben, der har base i København, byder vi nemlig igen i foråret på hele tre tirsdage med rigtig god stand-up. Comedyklubben arrangerer stand-up shows med nogle af Danmarks sjoveste komikere. Vi kan endnu ikke løfte sløret for, hvem der kommer på plakaten til forårets comedy-tirsdage her i Aabybro, men vi lover at det bliver en aften med masser af grin og god stemning.

4 | KEC FORÅR 2020

Behøver vi at nævne, at man nok skal være hurtigt ude, hvis billetten til en sjov tirsdag aften skal i hus - efterårets 2 shows blev nemlig udsolgt på rekordtid og en del gik forgæves! Følg med på facebook og på hjemmesiden, hvor lineups på de tre shows vil blive annonceret et par måneder inden showet.


Koncertb ufff kan tilkø et bes kr. 165,-

kl 18.00 i

caféen

dansk Slagerparade 2020 fredag d. 17. januar kl. 20.00 Billetpris kr. 275,-

2020 byder på endnu en stor oplevelse for alle fans af dansktop og slager musik. Turnéen over dem alle kommer nemlig endnu engang til Jammerbugt Kulturcenter og vi kan allerede nu love, at det er et forrygende hold, der venter os. Dorthe Kollo vender tilbage til paraden efter en pause på 13 år, og synger sine mange velkendte hits. Dario Campeotto var med for 4 år siden og vender også tilbage med sin forrygende charme og velklingende vokal.

Lise Haavik har efter en lille pause på et par år sagt ja til igen at levere en fest på scenen. Anna Nowik har aldrig før medvirket men vi kan love at publikum får sig en oplevelse uden lige, når hun kommer på scenen med sin dejlige musikalitet. Klaus & Servants optræder med egne hits og bakker de øvrige kunstnere op ligesom Karin StrandHolm endnu engang er konferencier.

Anders Tind, forsanger i Fenders, er ”Vild Med Eventyr”, og har derfor sagt ja til at medvirke i paraden for første gang nogensinde. KEC FORÅR 2020 | 5


VINDER AF DANISH MUSIC AWARD 2019 ÅRETS BLUES-LIVE PRIS

graRup allstars torsdag d. 30. januar kl. 20.00 Billetpris kr. 175,Med Årets Live pris i kategorien DMA Blues, cementerede Grarup Allstars sin position som et af Danmarks absolut bedste live-bands, også udenfor blues-genren. Et foreløbigt højdepunkt for orkestret, som vader i superlativer og fantastiske anmeldelser. Grarup Allstars er netop et “rigtigt” liveband. Et band der lader sig føre af musikken, hinanden og stemningen hos publikum, uden alt for mange pre-aftalte ting. For derved at nå dybere og højere musikalsk live, på scenen, på aftenen. For med orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Poul Krebs og Peter Sommer, Danmarks soul-sax nr. 1 Niels Mathiasen fra Gnags og Poul Krebs, Johnny Madsens bundsolidt svingende bassist Niels Nello Mogensen, super-ekvilibristen Uffe Steen på 6 | KEC FORÅR 2020

guitar, Esben Bach’s virtuose trommespil og ikke mindst landets måske bedste soul/blues sangerinde Margrete Grarups enestående vokal, kan det kun blive en speciel aften! Live cd’en “That’s What Love Can Do – LIVE” – nomineret til DMA 2017 viser netop dette: ”That’s What Love Can Do – Live er bluesmusik af høj, høj klasse. Der bliver ganske enkelt spillet blændende veloplagt og som sådan er de en gave til den danske bluesscene."


Koncertbufffet kan tilkøbes kr. 165,kl 18.00 i caféen

signe svendsen torsdag d. 6. februar kl. 20.00 Billetpris kr. 220,Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske musikscene. Hendes tekster rammer publikum i hjertet og som entertainer er hun i stand til både at røre og underholde sit publikum.

”Jeg har været meget ude solo, altså alene på scenen, så jeg er ved at revne af spænding og glæde over at skulle på turné med bandet igen. Vi har nye numre med fra den kommende plade og en kæmpe lyst til at give folk en nærværende og intens oplevelse” - siger Signe Svendsen.

Nu tager hun på turné med sit band, som tæller nogle af landets fineste musikere: Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Baal, Michael Falch, Poul Krebs) og Mads Andersen (Marie Key, Alberte). Disse mennesker er musikere ind til benet med en utrolig evne til at give sangene det helt særlige præg, der får dem til at lette.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige, personlige og kommenterende på verden omkring os. Signe Svendsen har et nyt album, som kommer i løbet af efterår 2019 og det bliver det 4. i rækken.

KEC FORÅR 2020 | 7


Søndagsmatiné inkl. kaffebord

Laura Illeborg kvartet søndag d. 9. februar kl. 14.00 Billetpris kr. 150,LAURA ILLEBORG ER NU TILBAGE I 2020 MED SAMME STÆRKE HOLD OG HELT NYE SANGE OM EKSISTENS, UFORLØSTHED OG KÆRLIGHED. Efter den fine tour i starten af 2019 (14 koncerter på 18 dage!) røg Laura direkte hjem i sangskrivnings-værkstedet og skrev materiale til en ny CD som udkom i efteråret 2019. Bandet er igen med hendes gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas og en af landets bedste guitarister, selveste Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen) samt Mikkel Grue, også på akustisk guitar.

8 | KEC FORÅR 2020

Laura Illeborg udgav i 2018 11 smukke og eftertænksomme numre på albummet ”Det Går Tit Godt” – produceret af Knud Møller og indspillet i Sweet Silence Studios med den legendariske Flemming Rasmussen (Gasolin, Metallica, Sort Sol m.fl) bag mixerpulten. Titelnummeret fandt hurtigt vej til lang rotation på P5. Gå ikke glip af denne smukke konstellation hvor man udover Lauras stemningsfulde sange også har rig lejlighed til at nyde Møllers guitarspil. Det er således et ikke alt for ofte genhør med Knud Møller på landets mere intime og mindre scener.


esben just - solo fredag d. 6. marts kl. 20.00 Billetpris kr. 160,-

Esben Just har altid foretrukket den gode historie frem for den faktuelt korrekte historie. Men at han mindre end 2 måneder efter at have fejret 50 års fødselsdag på Mojo i København lå på rigshospitalet med brystkassen skåret op på langs og hjertet sat i stå, overgik selv den vildeste historie og kom da også virkelig bag på ham selv. Efter en 7 timers akut operation og derefter fire dage i koma, var Esben blevet nulstillet og de tre efterfølgende år har han brugt på at få den psykiske erfaring til at blive en force og en fordel, fremfor at kalde den hvad den virkelig var: røvsyg.

I 2020 har menneskeheden små 10 år til at vænne sig af med at spise bøffer, flyve på charterferie, og ikke mindst hælde benzin på bålet, so to speak, så mon ikke det vil give mening at lade bilen stå i garagen, og i stedet tage med på den åndelige, musikalske, og underholdende fodrejse, hvor Esben Just som guide vil fortælle nyt fra de dødes land og ikke mindst prøve at besvare spørgsmålet: Er der et liv før døden?

Solo showet hedder “The Second Coming” og det er, hvad det er. En opvågning til en tur mere i karrusellen, drej på rattet og tryk på speederen, så kører vognen. Men hvor kører den hen? KEC FORÅR 2020 | 9


tirsdag d. 14/1 + 3/3 + 5/5

Fredag d. 17/1

torsdag d. 30/1

torsdag d. 6/2

SØNDAG D. 9/2

FREDAG D. 6/3

FREDAG D. 13/3

TORSDAG D. 19/3

Comedyklubben

grarup allstars

LAURA ILLEBORG KVARTET

SHU-BI OR NOT SHU-BI

dansk slagerparade

signe svendsen

ESBEN JUST - SOLO

ALBUM III


SØNDAG D. 22/3

LØRDAG D. 28/3

LØRDAG D. 18/4

SØNDAG D. 26/4

FREDAG D. 1/5

ONSDAG D. 15/1 + 11/3 + 15/4

JANE & SHANE

SMUKKE MØLLER

HP LANGE BIG GUMBO

ONSDAG D. 29/1 + 26/2 + 25/3

AABYBRO VISEKLUB

IVAN PEDERSEN M. BAND

CARL I CAFÈEN

SYNG DIG GLAD


shu-bi or not shu-bi fredag d. 13. marts kl. 20.00 Billetpris kr. 225,Efter en forrygende koncertoplevelse i 2017, byder vi igen i dette forår velkommen til de tre originale shubber, der bare ikke kan holde op med at spille det gamle Shu-bi-dua guld. Det er Bosse Hall Christensen, der var med til at grundlægge bandet og med sit karakteristiske trommespil og finurlige tekstunivers prægede de gyldne år. Claus Asmussen, der med sit gudsbenådede guitarspil berigede bandets pladeindspilninger gennem alle årene samt Willy Pedersen, der med sit særligt svingene keyboardspil og kompositoriske evner gjorde sit til at højne guldalderperioden.

12 | KEC FORÅR 2020

Koncertbufffet kan tilkøbes kr. 165,kl 18.00 i caféen De tre, sammen med de to blændende rockmusikere Karsten Lagermann (voc) og John Sørensen (bas), danner kardinalpunktet i Shubi or not Shu-bi, og spiller denne aften alle de elskede hits med samme autenticitet, som de blev indspillet. Med deres spektakulære Shu-bi-dua show, efterlades publikum i begejstring hver gang. ”Det er som at blive ført tilbage til dengang”, siger de bagefter.


album iii - Fleetwood Mac / Rumours torsdag d. 19. marts kl. 20.00 Billetpris kr. 220,-

Nu kan du sikre dig en billet til selve premiereaftenen på ALBUM's koncertprojekt, her på Jammerbugt Kulturcenter!

Samme aften vil du også fra bandet høre Nordjysk, original-komponeret musik - som er en vigtig del af ALBUM.

ALBUM er et fælles musikprojekt mellem 4 nordjyske spillesteder, professionelle musikere, talenter og unge teknikere - i Nordjylland.

Vi arbejder for at bringe de Nordjyske musikere og talenter ud på scenerne - midlet er klassikerne - målet er at præsentere publikum for musik, de ikke har hørt før.

Vi har tidligere spillet Eagles’ ”Hotel California” samt David Bowies ”Ziggy Stardust”. Denne gang tager vi på landevejen med Fleetwood Macs klassiker, der solgte 40 millioner albums: Rumours.

ALBUM er støttet af SPAR NORD FONDEN

Glæd jer til en aften med et helt album - fra start til slut - en pause - og derefter et sæt med hits.

KEC FORÅR 2020 | 13


jane & shane søndag d. 22. marts kl. 14.00 Billetpris kr. 150,-

En koncert med Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Når de går på scenen, er deres energi og spilleglæde så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med. Engelske Jane Clark (violin, vokal) og irske Shane Donnelly (vokal, guitar, bodhrán) er ikke bare gode musikere og spillemænd. De er begavede underholdere i særklasse. De musikalske rødder er solidt forankret i den irsk/ britiske folkemusik, men Jane & Shane bevæger sig elegant rundt i mange forskellige stilarter, og leger med elementer fra både folkemusikken, det klassiske og jazzen. De mestrer at fortælle den gode historie og deres egne kompositioner føles hurtigt som gammelkendt stof og de traditionelle sange som deres egne.

14 | KEC FORÅR 2020

Søndagsmatiné inkl. kaffebord Sammen er Jane & Shane ganske enkelt mere end en duo og det er let at forestille sig, at der er flere end to personer på scenen. Og uanset om de spiller lyriske ballader eller livlige keltisk-inspirerede melodier med strejf af swing, er deres sofistikerede og symbiotiske samspil et kendetegn, som er helt særligt for dem. Altid med et glimt i øjet og et smil på læben. Og altid med publikum helt tæt på hjertet. ”Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld – selv for døve!” - NIELS HAUSGAARD


Koncertbufffet kan tilkøbes kr. 165,kl 18.00 i caféen

ivan pedersen - ligger ikke ned endnu lørdag d. 28. marts kl. 20.00 Billetpris kr. 250,-

Ivan Pedersen turnerer I 2020 med stort band i anledning af sin 70 års fødselsdag i april. Med 54 år på de danske scener, et bagkatalog på mere end 20 albums, over 700 registrerede sangtitler hos Koda og et samlet pladesalg herhjemme på mere end en mio. albums, skulle man tro Ivan Pedersen var sikret veteranstatus her i landet. Men som sanger/sangskriveren selv udtaler: ”Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk og jeg selv skulle til at være veteranerne på den rytmiske, danske musikscene, nu hvor Peter Belli er ”gået af”. Men efter at Ulven har annonceret sin tilbagekomst, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig – men jeg ligger ikke ned endnu!”

Ikke desto mindre – og måske netop derfor - pakker sangeren tourbussen og tager på landevejen med et nyt show indeholdende sange fra hele karrieren. Med sig har han sit musikerhold, hvis eminente alsidighed, kunnen og lysende spilleglæde tog publikum med storm på Ivan Pedersens lands-turne´ i 2016, i anledning af hans 50 års jubilæum som professionel. ”Jeg glæder mig SÅ meget til at spille og synge med dette formidable hold igen!” siger han, der med et smil husker den forrige tur, hvor mange af sangene fra McKinleys, fra Backseat fra Moonjams repertoirer ja, også et par sange fra Laban perioden, blev fundet frem fra gemmerne, støvet af og serveret i nye friske arrangementer. Sådan vil det også blive i 2020, dog med en række fornyelser i repertoiret. KEC FORÅR 2020 | 15


smukke møller

Koncertbufffet kan tilkøbes kr. 165,kl 18.00 i caféen

lørdag d. 18. april kl. 20.00 Billetpris kr. 200,- ståpladser Spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin’-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retro-rock, hvor selv Fru Sauterne må sande, at det er en kold tid, vi lever i. Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig går ud. Er du til et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: “Hvis du vil ha’ mig, så kom og ta’ mig!”

16 | KEC FORÅR 2020

Kom og fest sammen med Smukke Møller, som med unik indlevelse, udsprunget af intens og ærlig kærlighed, fortolker et af landets største rockbands og sangskrivere! Det bliver en aften med alle de fedeste sange fra Gasolin dagene – her er plads til fællesskrål, et par kølige øl og retrohygge i højeste gear.


Søndagsmatiné inkl. kaffebord

carl i caféen

HP lange big gumbo

søndag d. 26. april kl. 14.00 Billetpris kr. 150,-

fredag d. 1. maj kl. 20.00 Billetpris kr. 150,-

En poetisk koncertfortælling med afsæt i Carl Nielsens sange og salmer, og med nedslag i komponistens selvbiografi ”Min Fynske barndom”.

HP lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser der er på den danske blues scene og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – to har taget prisen.

“Carl i caféen” tager fat på en række af Carl Nielsens smukke sange og sætter dem ind i en ramme ledsaget af mesterens egne ord og barndomserindringer samt fortællinger om opvæksten ved Nørre Lyndelse på Midtfyn. Eksempelvis da han finder ud af, at køkkenbordet egentlig er et forhenværende spinet, et slags klaver med strenge, eller da han laver små melodier ud af brændestykker. Som publikum får man rum til at danne sig de billeder, der opstår, når Karsten Holm & trio fremfører et bredt udsnit af sangene. Musikalsk fortolker ”Carl i cafeén” komponistens sange på en ny måde. Indimellem tæt på originalen, men mest i nye og originale arrangementer, tilsat stænk af jazz, folk og pop. Sangene var nærmest en bibeskæftigelse for Carl. De store værker, symfonier, korværker, operaer og violinkoncerter skulle han kæmpe for, hvorimod sangene og salmerne nærmest kom til ham af sig selv.

2020 er han og bandet aktuel med nyt album ”I feel fine” og nyt bandnavn - HP Lange Big Gumbo. Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpassede mængder. Det sker i en søgen efter at gøre musikken til et personligt udtryk, der både rummer den traditionelle blues, som bandets medlemmer altid har spillet i utallige sammenhænge, samt noget af den amerikanske folkemusik, der er påvirket af den europæiske folkemusik. "Med Travelling man blues har H.P. Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af country blues’en, men også – endnu en gang – som en kunstner af stort internationalt format." skrev J. Wandam Blues news

KEC FORÅR 2020 | 17


Aa

bybro Viseklub

Aabybro Viseklub

Billetpris kr. 60,-

Billetter købes onsdagen før viseaften kl. 16-17 i Bog og Ide, Butikscentret, Aabybro. Vi glæder os til den nye sæson, hvor vi igen byder på glade toner og den gode stemning i caféen.

Onsdag d. 29. januar, kl. 19.30 Det bliver en rigtig dejlig aften hvor den spændende ønskekoncert fra november med jeres ønsker vil fortsætte, og ud over vore egne solister, vil det måske lykkes at få besøg af en spændende gæstesolist.

Onsdag d. 26. februar, kl. 19.30 Hvem elsker ikke John Mogensen? Det gør rigtig mange, og derfor vil hans dejlige sange fylde denne aften og vil lade nostalgien blomstre. Kom og syng med og lad os nyde fællesskabet om hans dejlige evigt unge musik.

Onsdag d. 25. marts, kl. 19.30 Det bliver en spændende og sjælden aften. Ud over vore egne dejlige visesangere får vi besøg af en gruppe på 3, som hører hjemme i Visens Venner i Århus, Ivan og Nervepigerne. Caféen fyldes med velklingende toner til flerstemmig sang, og glade viser ledsages af stor dygtighed. Har du lyst til at vide mere eller blive støttemedlem af Aabybro Viseklub, så kan du få flere oplysninger ved at skrive til: annesofieklemar@gmail.com jhedelund@mail.tele.dk

18 | KEC FORÅR 2020

kom og syng dig glad Onsdag 15. januar Onsdag 11. marts Onsdag 15. april kl. 10.00 - gratis entré Hold en pause og kom og syng med i Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt i Aabybro. Mange er enige med os i, at det er skønt at synge — og synge sammen. Derfor byder vi, i dette forår, endnu engang ind til vores hyggelige formiddage med fællessang, hvor vi synger alle de velkendte samt nogle af de nye sange fra Højskolesangbogen. Nyd en kop kaffe i en hyggelig og uforpligtende café-stemning — og endda med den skønneste udsigt over søen. Det koster ikke noget at deltage, men medbring det gode humør og en 20’er til kaffen. Sangene ledes og akkompagneres på klaver af Lene Rom Frederiksen. Hun er bl.a. kendt som initiativtager og korleder og underviser til dagligt på Jammerbugt Kulturskole i sang og klaver.


Tak!

Til vores samarbejdspartnere og kultursponsorer for et godt samarbejde

Bliv kultursponsor for Kultur- & Ehvervscenter Jammerbugt Som kultursponsor er du medvirkende til, at store internationale og nationale stjerner gæster Aabybro. Med et sponsorat kommer din virksomhed til at spille en vigtig rolle for byens og kommunens kulturliv samtidig med, at din virksomhed opnår store fordele. Et sponsorat kan bl.a. inkludere billetter til arrangementer, stor eksponering mv. Hvis du ønsker at høre mere om sponsoraterne, er du velkommen til at kontakte direktør Henrik Hammer på tlf. 72 57 82 41 eller hh@kec-jammerbugt.dk

KEC FORÅR 2020 | 19


Varm op til din koncertaften med lækkerier fra vores righoldige a lá carte menukort

Hotel Søparken ● Søparken 1 ● DK 9440 Aabybro ● Tlf.: +45 9824 4577 ● E-mail: info@soparken.dk ● www.soparken.dk

Profile for KEC-jammerbugt

Forår 2020 koncertprogram for KEC Jammerbugt  

Koncertprogram for Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt

Forår 2020 koncertprogram for KEC Jammerbugt  

Koncertprogram for Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt

Advertisement