Page 1

Patrick

8.V

Svømmehallen

1


Patrick

8.V

Bo er 6 år. Han er en meget lille dreng med lyst hår og blå øjne. Bo bor med sin far i et lille hus.

2


Patrick

8.V

Det er i dag at bo skal i svømmehallen med sin far. Bo glæder sig rigtig meget. meget ”Bo du skal finde dine badebukser ” siger far. ”Ja ja, det skal jeg nok” siger Bo.

3


Patrick

8.V

Bo sidder i bilen med sin far. De er på vej til svømmehallen. Bo elsker at køre i bil, fordi han altid ser masser af sjove ting. Bo ser en hund der står og tisser på en mand.

4


Patrick

8.V

Bo og hans far stür foran døren til svømmehallen. Far skal give 20 kroner for at komme ind. Bo syntes det er sejt at have penge.

5


Patrick

8.V

Bo tager sine badebukser på og det gør far også. Først skal de vaskes under bruseren, så de ikke er beskidte. beskidt Bo bruger så meget eget sæbe at hele hans krop bliver en stor skum klump. klump Nu er Bo og far færdige og de skal ud at svømme.

6


Patrick

8.V

Far hoppede i vandet, mens Bo står og kigger på. ”Kom nu Bo, hop i vandet”, vandet” siger far. ”Jeg Jeg tør ikke at hoppe ho i vandet”, siger Bo. Bo står med rystende ryste ben.

7


Patrick

8.V

Far kommer mer op fra vandet og kigger på Bo. ”Hopp så i vandet Bo, ellers ellers smider jeg dig bare i”, siger far. ”Jeg tør ikke,, det ser rigtig dybt ud”, siger Bo. Far tager fat i Bo og hopper i vandet det sammen med ham.

8


Patrick

8.V

Bo begynder at kunne lide at være være i vandet, men kun hvis far er tæt på. ”Det er da ikke så slemt, vel?”, siger far, med en glad stemme. ”Nej, det er det ikke, ikke, men det er meget koldt”, siger Bo. Bo svømmer så godt han kan, og far begynder at klappe af ham, fordi han er så god.

9


Patrick

8.V

De er nu ved at være færdig med at være i svømmehallen. Bo og far tager deres tøj på. ”Far, det herr skal vi gøre igen ikke”, siger Bo. ”Selvfølgelig skal vi det, men næste gang skal du også prøve prøv at hoppe fra 1 meter vippen”.

10


Patrick

8.V

De g책r ind i bilen og starter motoren. Turen hjem tager lidt tid, s책 Bo vil lige finde noget sjovt at se ud af vinduet men f책r sig en lur i stedet for.

11


Patrick

8.V

12

Svømmehallen  

Billedbog skrevet af Patrick

Svømmehallen  

Billedbog skrevet af Patrick