Page 1

Hej, jeg hedder Mads, og jeg vil gerne fortælle dig om min hverdag. Den er fuld af gode tegninger, som jeg selv har lavet, For mig selv, men med lidt hjælp Fra min søster, som kommer fra Vinterbyøster


Mandag tvinger min far mig til, at rive blade sammen i haven, for ellers f책r jeg ingen mad i maven. Det er lidt surt, men finder jeg en urt, bliver min familie glade. For s책 kan den blive svuppet, og lavet til suppe.


Tirsdag tager jeg på tur, det gør mig lidt sur. For at fryse, og gå at nyse, er ikke min stil, men min far er for nærig til at købe en bil.


Han vil hellere have våde tæer, men han er også lidt sær. Men at gå i skoven, og leje med loven, Sammen med Ole, det er bedre end skole.


Onsdag ordner jeg ordensopgaver, mens jeg spiser mine julegaver. Det er hårdt, men en god uddannelse er guld værd, Og så kan jeg få et godt arbejde, Så i skolen gælder det om at hænge i, så ens hjerne ikke er en hullet si.


Torsdag tager jeg til sport, i min fars nye Ford. Der er jeg hurtig som en ørn, så de andre børn, Vender sig forundret om, og slår mig op på doc. com. For jeg er så fuld af stil, i min nye bil.


Fredag tager jeg til skole, som min ven Ole. SĂĽ lĂŚrer vi noget mat, men det kan vente, for der er en kat jeg skal ud at hente, Og mat er kedeligere end en kat.


Løndag, drikker jeg sodavand, For sü bliver det jo en dejlig dag, Sammen med Anders and, Det er jo en dejlig sag.


Søndag spiller jeg fodbold på græs, Der er jeg under stort pres, For at tabe er være, end at ligne en abe,


SĂĽ bolden, gĂŚlder det om at finde, SĂĽ man kan score og vinde.


Lavet af


En god billedbog  
En god billedbog  

Billedbog skrevet af Erik