Page 1

JOICO TUOTEOPAS

Jälleenmyyntituotteet


2


TUNTEISIIN VETOAVIA TUOTTEITA – MYYNNIN MEKANIIKKAA

Kampaaja on alan ammattilaisena ratkaisevan tärkeässä roolissa asiakkaan ostoprosessissa, ja voi omalla kommunikaatiollaan edesauttaa ostopäätösten syntymistä. Alkuvaiheessa asiakkaalla ei ole tunnepohjaista suhtautumista tuotteeseen. Kun asiakas tulee tutuksi tuotteen kanssa, hän huomaa, että se tarjoaa toimivan ratkaisun hänen tarpeeseensa ja tunnepohjainen mielikuva tuotteesta vahvistuu.

Kuluttajat odottavat meiltä monenlaista vuorovaikutusta, joka luo tunteisiin perustuvia päätöksiä. Joico-asiantuntijana tunnistat helposti, milloin asiakkaasi on missäkin ostoprosessinsa kohdassa ja voit käyttää jotakin kolmesta vaiheesta ensiaskeleena asiakasta lähestyessä. Osaat myös sisällyttää kattavan Joico-tietämyksesi luontevasti kommunikaatioon asiakkaan kanssa.

OSTOPROSESSI VOIDAAN JAKAA KOLMEEN VAIHEESEEN: •K  onsultaatio asiakkaan tarpeista ja toiveista •A  siakas saa kokemuksen tuotteesta esim. pesupaikalla tai kampausta työstettäessä

Tämän tuoteoppaan avulla pystyt antamaan asiakkaallesi täydellisen tuotekokemuksen, kertomaan kaiken tarvittavan tuotteiden ominaisuuksista ja vakuuttamaan asiakkaasi tuotteiden toimivuudesta ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista!

•A  siakas kuulee tuotteen konkreettiset hyödyt ja saa ehdotuksen hänelle räätälöidystä tuotteista, jotka vastaavat hänen tarpeitaan

3


from the start

JOICON EDISTYSASKELEITA 1996

1975

Uusi innovaatio:

Kalifornialainen kampaaja perustaa Joicon ammattilaistason hiustuotesarjaksi.

1992

Hydrolyzed Hair Keratin -proteiini. EU-lainsäädäntö kieltää kaikki ihmisperäiset

Cationic Triamine Complex syntyy

ainesosat kosmetiikassa. Uudenlainen, villasta Tuotteissa hyödynnettiin tehokkaasti

”Jos hiuksen suomukerrokseen pystytään

jalostettava hydrolysoitu keratiiniproteiini

jälleenrakentavaa Hydrolyzed Human Hair

vaikuttamaan, voimme eheyttää hiusta

sisältää juuri oikean määrän kaikkia 19

Keratin Protein -yhdistettä, joka sisälsi 19

kokonaisvaltaisesti”. Yhdessä Triamine

aminohappoa sekä koostumuksen, joka on

hiuksen rakenteessa luontaisesti esiintyvää

Complex -yhdisteen kanssa Joico tarjoaa

molekyylipainoiltaan 150-1800.

aminohappoa.

kokonaisvaltaista hiusvaurioiden korjaamista.

1984

1993

Se hyödynsi Human Hair Keratin -proteiinia, molekyylipainoiltaan 150-

Eurooppaa, Afrikkaa ja Lähi-

1800, tarjoten kokonaisvaltaista rakennepaikkausta suomu­kerroksesta

Idän markkinoita palveleva

hiuksen ydinkerrokseen. Yhdiste imitoi hiuksissa luonnostaan

jakelukeskus perustetaan

esiintyvien aminohappojen rakennetta käyttäen erikokoisia ja -painoisia

Alankomaihin.

Tänä vuonna luotiin Joicon oma Triamine Complex -yhdiste.

molekyylejä paikkaamaan hiuksen vaurioita mahdollisimman kattavasti.

4

JOICO Eurooppaan!


2013

2002

Bio-Advanced Peptide Complex™

Uusi alku.

Shiseidon antama lisäarvo on tuonut Joicolle lisää

Shiseido

kokemusta, intohimoa ja taiteen sekä taiteilijoiden arvostusta.

Joico siirtyy Japanissa 1872 perustetun kosmetiikkajätti Shiseidon omistukseen. Rajattomat kasvumahdollisuudet ja modernia tuotekehitystä – The Art of Healthy Hair.

Joicon tuotteita myydään nykyisin yli 60 maassa ja siitä on tullut arvostettu, asemansa vakiinnuttanut kumppani kampaajille kautta maailman. Joico tarjoaa vahvan tukiverkoston, joka auttaa ja inspiroi kampaajiaan. Joico on myös vahvasti sitoutunut paitsi omaan filosofiaansa ja tulevaisuuden visioon, myös kansainvälisten kumppaneiden menestyksen tukemiseen.

1999

Molekyylipainot 150-2500 Vieläkin täydellisempää hiusvaurioiden korjaamista: tehoaineiden molekyylien koko- ja painovalikoima laajeni. Aiempaa laajempi valikoima erikokoisia ja -painoisia

Tiesitkö? Arinobu (Yushin) Fukuhara perusti Shiseidon 1872!

2006

Quadramine Complex™ Uusi tehoyhdiste lanseerattiin Joicon Euroopan konferenssissa.

molekyylejä pystyy paikkaamaan erikokoisia rakennevaurioita entistä tehokkaammin. 5


joi

Sharing

6


Terveiden hiusten kauneutta ei voita mikään… Joicon tunnuslause “the JOI of healthy hair” on viesti, joka välittää positiivista ilosanomaa terveistä, hyvinvoivista hiuksista. Se on enemmän kuin pelkkä lupaus – se on takuu. Kaikki Joicon tuotteet on luotu tekemään hiuksista niin vahvat, kiiltävät ja terveet kuin mahdollista vain yhdellä käyttökerralla, ja jokaisella kerralla sen jälkeen. Hiuksia kuormitetaan säännöllisesti muotoilutuotteilla, lämpö­ työkaluilla ja kemiallisilla käsittelyillä. Kauniin lopputuloksen aikaan­saaminen ei välttämättä ole hiuksille hyväksi. Mutta Joico haastaa tämän käsityksen, sillä tuotteillamme hoidat ja muotoilet minkä tahansa hiustyypin haluamallasi tavalla, ilman pelkoa hiusten vaurioittamisesta. Joico edustaa ideologiaa, joka antaa asiakkaalle luvan hemmotella itseään laadukkailla tuotteilla. Ylellisiin, aidosti toimiviin tuotteisiin ihastuneista tulee sitoutuneita, merkkiuskollisia faneja, jotka levittävät ilosanomaa myös muille. Joicon tuotteiden käyttäminen ei ole pelkkää pesua, hoitoa ja muotoilua – se on lupa tehdä sijoitus itsensä hemmotteluun, esteettiseen elämykseen ja ylelliseen kokemukseen, joka syntyy, kun tietää käyttävänsä juuri Joicon tuotteita.

7


INNER JOICO

hiusten vaurioiden korjaamisen edelläkävijä

Yksi terve hius katkeaa 100 gramman painon vaikutuksesta – jos keskivertoihmisen hiuksista tehtäisiin köysi, se kestäisi 10 000 kilon painon nostamisen! Mutta toisin kuin esimerkiksi iho, hius ei pysty korjaamaan itseään. Kun hius vaurioituu, elimistöllä ei ole keinoja rakennevaurioiden paikkaamiseen. Useat hiustuotteet keskittyvät hiuksen pintakerroksen hoitamiseen antaen sille vain kosmeettisesti parantuneen ulkonäön ja tunnun. Tämä on helppo tapa saada hiukset hetkeksi näyttämään hyvältä, mutta hiukset hyötyvät tällaisista tuotteista vain hyvin lyhyen ajan ja todellinen ongelma jää korjaamatta. Joico eroaa pinnallista silotusta tarjoavista tuotteista hyödyntämällä tietämystään hiuksen DNA:sta. Tämän tiedon perusteella Joico on luonut täysin uniikin teknologian, joka pystyy aidosti korjaamaan hiuksen rakenteessa olevat vauriot antaen hiukselle juuri siitä puuttuvat ainesosat.

8


Cuticle

PINTAA SYVEMMÄLTÄ

HIUKSEN RAKENTEEN KERROKSET: • Ydin | medulla hiuksen ontto ydin • Kuitukerros | cortex hiuksen massan suurin osa, antaa hiukselle sen vahvuuden ja elastisuuden • Suomukerros | cuticle hiuksen suomukerros, hiuksen vahvin osa, joka suojelee sisempiä osia vaurioilta

Cortex

Medulla

HIUKSEN RAKENNUSAINEET: • 80–85% hiuksesta on keratiiniproteiinia, joka koostuu pitkistä 19 aminohapon ketjuista. • Aminohapot linkittyvät toisiinsa kemiallisilla sidoksilla – näitä toisiinsa liittyneitä aminohappoja kutsutaan peptideiksi. • Pitkää aminohappojen ketjua kutsutaan polypeptidiksi tai proteiiniketjuksi. • Nämä polypeptidiketjut ovat kietoutuneet toistensa ympärille spiraalimaisesti antaen hiukselle sen rakenteen. • Hiuskeratiinia tuottavia polypeptidiketjuja on n. 30 kpl.

Tiesitkö: Proteiinin lisäksi hiukset koostuvat 10-15 % vedestä, 5 % lipideistä, pigmenteistä, hiilihydraateista, mineraaleista ja vitamiineista.

Tiesitkö? Kysteiiniä ei esiinny hiuksissa luonnostaan, mutta sitä muodostuu kystiinin hapettumisen yhteydessä.

Tiesitkö? Vaaleahiuksisilla on noin 140 000 hiusta, ruskeahiuksisilla 110 000, mustahiuksisilla 108 000 ja punahiuksisilla 90 000, ja hius kasvaa keskimäärin 1 cm / kk.

9


MIKÄ TEKEE JOICON TUOTTEISTA UNIIKKEJA Quadramine Complex™ – KERATIINIPROTEIINIEN VOIMAA

JOICO ON ENSIMMÄINEN YRITYS, JOKA • ymmärsi hiuksen keratiiniproteiinissa esiintyvien 19 aminohapon hyödyntämisen tärkeyden ja tehon. • luettelee molekyylipainot ja -koot (MWS 150-2500) tuotepakkauksissaan, koska oikea molekyylipainojen yhdistelmä on ensisijaisen tärkeä hiuksen aidossa jälleenrakennuksessa. - Keratiiniproteiinit MWS 150: läpäisevät hiuksen suomu­kerroksen ja pääsevät hiuksen rakenteen läpi lähelle ydintä. -K  eratiiniproteiinit MWS 150-2500: paikkaavat vaurioita hiuksen rakenteen sisällä. -K  eratiiniproteiinit MWS 2500: tunkeutuvat hiuksen suomukerrokseen ja korjaavat sen vaurioita.

10

Hyödyt: • Rakennepaikkaa hiuksen sisäistä rakennetta tunkeutuen sen rakenteeseen nopeasti ja täydellisesti mahdollistaen hiuksen optimaalisen vaurioiden korjauksen. • Kiinnittyy nopeasti ja tehokkaasti suomukerrokseen mahdollistaen maksimaalisen suojan ulkoisia rasituksia vastaan.


Hyvä tietää Monet tuotemerkit hyödyntävät proteiinikeskeistä lähestymistapaa joissakin tuotteissa, mutta Joico on yksi erittäin harvoista yrityksistä, jotka hyödyntävät tätä teknologiaa kaikissa tuotteissaan, kautta koko tuotevalikoiman!

11


BIO-ADVANCED PEPTIDE COMPLEX™ vaurioiden korjaamista hiuksen DNA:ta jäljittelemällä UUTTA HIUKSEN DNA:N TUTKIMUSTA: Kaikki ihmisen geenit saatiin muutama vuosi sitten tunnistettua ja luokiteltua, myös hiuksen DNA. • Hiuksen keratiineja on tutkittu ja havaittu, että 30 polypeptidiketjun joukosta ne ketjut, jotka vastaavat hiuksen vahvuudesta, alkavat ja/tai loppuvat kysteiinillä tai arginiinilla. • Kun hius vaurioituu, juuri nämä ketjut kärsivät eniten, ja tuloksena on hauras, heikko hius.

JOHTOPÄÄTÖS : Täydellinen rakennepaikkaus voidaan taata vain korvaamalla juuri ne hiuksen peptidit, jotka kärsivät eniten hiuksen rasittuessa.

12

Quadramine Complex™ -teknologia hyödyntää hydrolysoitua villan keratiiniproteiinia, jonka mole­ kyylipaino on 150-2500, sisältäen kaikki 19 hiuksen rakenteessa luonnostaan esiintyvää aminohappoa. Hydrolyysiprosessissa villan proteiini hajotetaan aminohappoketjuiksi kemiallisen prosessin avulla säilyttäen kaikki 19 aminohappoa vahingoittumattomana. Tällä menetelmällä ei kuitenkaan voida kontrolloida, mistä kohtaa ketjut katkeavat, tai mitkä aminohapot ovat ketjujen päissä. Nykytiede pystyy luomaan hiuksen rakennetta vastaavia peptidejä yksittäisistä aminohapoista. Näin saadaan korjaavia peptidejä, jotka vastaavat rakenteeltaan täysin hiuksen omia rakenteita mahdollistaen täydellisemmän, syvemmän korjauksen pelkän pinnan silottamisen sijaan. Tämä tekniikka antaa pahiten vaurioituneelle kohdalle sen tarvitsemia rakennusaineita – tuloksena dramaattisesti vahvemmat, terveemmät ja kiiltävämmät hiukset jopa yhden käyttökerran jälkeen.

Bio-Advanced Peptide Complex™ Tulevaisuuden teknologiaa – uuden sukupolven rakennepaikkausta • Laboratoriossa valmistettu yhdiste vastaa täydel­lisesti hiuksen rakenteita, joita tarvitaan vaurioalueiden optimaaliseen rakennepaikkaukseen. • Jokainen peptidi joko loppuu tai alkaa positiivisesti varautuneella arginiinilla tai kysteiinillä. • Nämä täsmähoidon tavoin toimivat peptidit ovat äärimmäisen tehokkaita – ne ankkuroituvat hiusvaurioiden alueelle kuin molekyylilaastari paikaten vaurioita kattavasti ja vahvistaen heikentynyttä hiusta jopa 25 pesun ajan. • Täysin uniikki, patenttia odottava konsepti, jolla ei ole kilpailijaa hiusalalla.


ENNEN

Arg

Cys

JOHTOPÄÄTÖS: Quadramine Complex korjaa hiuksen proteiinirakenteen vaurioita. Bio-Advanced Peptide Complex antaa täydellisen tehokasta ja pitkäkestoista rakennepaikkausta, joka kohdistuu juuri siihen kohtaan hiusta, jossa sitä tarvitaan eniten. .

JÄLKEEN 13


K-PAK


ENNEN

K-PAK

vaurioituneille, heikentyneille ja rasittuneille hiuksille • Sisältää Hair Protection System™ -teknologian. • Sisältää suurimman pitoisuuden Quadramine Complex™ ja Bio-Advanced Peptide Complex™ -tehoyhdisteitä. • Täydellistä vaurioiden korjaamista – elvyttää, rakennepaikkaa, vahvistaa ja suojaa. • Tekee heikoista, huonokuntoisista hiuksista radikaalisti terveemmän tuntuiset ja näköiset. • Korjaa todella tehokkaasti lämpötyökalujen, kemiallisten käsittelyiden ja muiden ulkoisten tekijöiden aiheuttamia vaurioita.

Botanical Moisturizing Complex™ Antioxidant Complex™ Essential Fatty Acids Complex™

HAIR PROTECTION SYSTEM™ Yhdistelmä antioksidantteja, tärkeitä rasvahappoja ja kasvipohjaisia tehokosteuttavia ainesosia

Hair Protection System™

TÄYDELLISTÄ RAKENNEPAIKKAUSTA

Jos iholle ilmestyy hilseileviä, kuivia kohtia, avuksi otetaan korjaava tuote. Samaa ajatustapaa voidaan hyödyntää myös hiusten hoidossa. Ympäristö­tekijät, ilmaston vaikutus, kemialliset käsittelyt, yksipuolinen ruokavalio ja lämpötyökalut aiheuttavat hiuksiin vaurioita, jolloin hiuksista tulee kuivat, vaikeasti käsiteltävät ja elottomat. Uniikki Hair Protection System™ palauttaa hiuksen kyvyn suojautua ulkoisilta stressitekijöiltä, korvaa hiuksen menettämän kosteuden ja tasapainottaa hiuksen huokoisuusasteen normaalille tasolle.

JÄLKEEN 15


K-PAK PROFESSIONAL –"4 STEPIN HOITO" terapeuttinen salongissa tehtävä tehohoitokäsittely – Hair Repair System™ – kaikille hiustyypeille Nelivaiheinen hoitokäsittely: Vaihe 1: •

Pese hiukset Clarifying Shampoolla, vältä hiuspohjan hieromista, jos käytät tuotetta kemiallisen käsittelyn yhteydessä. Anna vaikuttaa 5 minuuttia, huuhtele ja pyyhekuivaa – toista tarvittaessa.

Vaihe 2: •

Levitä Cuticle Sealer hiuksiin keskittyen pyyhekuivattuihin pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia, huuhtele ja pyyhekuivaa.

Vaihe 3: •

Levitä Deep-Penetrating Reconstructor hiuksiin, kampaa läpi ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele ja pyyhekuivaa.

CLARIFYING SHAMPOO SYVÄPUHDISTAVA SHAMPOO • •

pH 4.5-5.5 300 ml, 1000 ml

hoitavuus:  pesuteho: ●●●●●

Tärkeimmät ominaisuudet: Poistaa hiuksiin kertyneet muotoilutuotteiden jäämät ja muut epäpuhtaudet ja valmistaa hiukset ottamaan vastaan hoitavia ainesosia. Ei kuivata haurastakaan hiusta. Ainoa Joico-shampoo, jossa ei ole värinsuojaa.

Vaihe 4: •

PINTASILOTTAJA • •

pH 2.5-3.5 1000 ml

hoitavuus:  silotusteho: ▼▼▼▼▼

Tärkeimmät ominaisuudet: Sulkee tehokkaasti hiuksen suomukerroksen ja tekee hiuksen pinnasta tiiviin vähentäen hiuksen turpoa­mista mm. vaalennuksen yhteydessä. Neutralisoi ammoniakkijäämät ja pysäyttää hapettumis­ prosessin. Lukitsee värin ja kiharat hiuksen raken­ teeseen kemiallisten käsittelyiden yhteydessä ja tasapainottaa hiusten pH-arvon ihannetasolle. Saatavana vain ammattikäyttöön.

Levitä Intense Hydrator hiuksiin, kampaa läpi ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele ja pyyhekuivaa. VAIHE

1

16

CUTICLE SEALER

VAIHE

2


DEEP-PENETRATING RECONSTRUCTOR

INTENSE HYDRATOR

RAKENNEPAIKKAAVA INTENSIIVIHOITO

SYVÄKOSTEUTTAVA TEHOHOITO

• •

• •

pH 4.5-5.5 50 ml, 150 ml, 1000 ml

pH 3.5 50 ml, 250 ml, 1000 ml

hoitavuus:  rakennepaikkaavuus: ♦♦♦♦♦

hoitavuus:  rakennepaikkaavuus: ♦♦♦♦♦

Tärkeimmät ominaisuudet: Rakennepaikkaa rasittuneita ja heikentyneitä hiuksia korjaten vaikeimmatkin vauriot ja palauttaen hiusten terveen pehmeyden ja joustavuuden. Ehkäisee hiusten katkeilua todella tehokkaasti. Pidentää hiusvärin kestoa korjaamalla hiusta sisältäpäin, jolloin värimolekyylit saavat hyvän tarttumapinnan.

Tärkeimmät ominaisuudet: Palauttaa hiusten terveen elastisuuden ja pehmeyden ja korvaa pörröisyyden upealla kiillolla. Ravitseva ja erittäin hellävarainen koostumus kosteuttaa tehokkaasti ja elvyttää kuivuudesta kärsivät hiukset antaen takaisin menetetyn joustavuuden ja silkkisyyden.

VAIHE

3

VAIHE

4

VINKKI: Kun olet tehnyt vaiheet 2 ja 3, pyyhekuivaa huolel­lisesti muutama hiussuortuva, ja testaa hiusten joustavuutta varoen. Jos elastisuus on yhä heikko, toista vaiheet 2 ja 3, kuitenkin enintään kolmeen kertaan.

Hyvä tietää Deep-Penetrating Reconstructorissa on suurin pitoisuus Bio-Advanced Peptide Complex™- ja Quadramine Complex™ -tehoyhdisteitä.

Tiesitkö Kirjaimet pH tulevat sanoista Power of Hydrogen eli vedyn vahvuus. pH-asteikko sisältää arvot 0–14, joista 7 on neutraali.

Faktaa vai fiktiota? K-Pak Hair Repair System on liian raskas hennoille hiuksille. FIKTIOTA: Joicon teknologia varmistaa, että tuotteiden hoitavuus kohdistuu vain siihen osaan hiusta, joka sitä todella tarvitsee. Hentoon hiukseen imeytyy vain sen tarvitsema määrä hoitavia ainesosia.

17


TÄRKEINTÄ MUISTAA: Joicon nelivaiheinen, salongissa tehtävä K-Pak-tehohoitokäsittely on houkutteleva lisä kampaamon palveluihin ja nostaa salongin ammattimaista profiilia. Käsittelyä voidaan hyödyntää monenlaisissa tilanteissa: • Vaurioituneet hiukset: -- Saavat takaisin terveen elinvoiman, syvällistä rakennepaikkausta -- Huokoisuus palautuu normaalitasolle -- Hiuksen elastisuus palautuu, katkeilu loppuu! • Kemiallisten käsittelyjen yhteydessä: -- Väri kestää pidempään – kiiltävämpi ja eloisampi lopputulos -- Tehostaa kihara- ja suoristuskäsittelyiden tuloksia ja antaa niille pidemmän keston • Kuivat hiukset: -- Kosteustasapaino palautuu takaisin ihannetasolle -- Hiuksista tulee sileät, pehmeät ja kiiltävät • Hennot hiukset: -- Lisää kuohkeutta ja elinvoimaa -- H iuksista tulee helpommin käsiteltävät ja muotoiltu hiustyyli kestää pidempään • Kiharat hiukset: -- Lisää kiiltoa ja kimmoisuutta -- Kiharat saavat uutta joustavuutta ja voimaa Mitä asiakas voi odottaa? - Lopettaa hiusten katkeilun - K aikki asiakkaat hiusten tilanteesta riippumatta hyötyvät tästä hoitokäsittelystä - A ntaa asiakkaalle vahvimmat, terveimmät, kiiltävimmät ja kauneimmat hiukset, mitä hän on koskaan kokenut - Kimmoisat kiharat, sädehtivä väri ja kestävää kuohkeutta

18


Vinkkejä eri hiustyyppien kotihoitoon Hiustyyppi

Vaurioituneet

Hennot

Kuivat

Värjätyt ja vaurioituneet

Suoristetut

Permanentatut

Puhdistus ja hoito

K-Pak Shampoo & Conditioner

Body Luxe Shampoo & Conditioner

Moisture Recovery Shampoo & Conditioner

K-Pak Color Therapy Shampoo & Conditioner

Smooth Cure Shampoo & Conditioner

Body Luxe Shampoo & Conditioner

Tehohoito

K-Pak Deep Penetrating Reconstructor, sekä muita haluttuja K-pak-tuotteita

K-Pak Liquid Reconstructor

K-Pak RevitaLuxe

K-Pak Intense Hydrator K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil

K-Pak RevitaLuxe Smooth Cure Leave-In Rescue Treatment

Moisture Recovery Leave-In Moisturizer

Muotoilu

K-Pak-muotoilutuotteet

Body Luxe -muotoilutuotteet

Kaikki muotoilutuotteet

Kaikki muotoilutuotteet

Smooth Cure Thermal Styling Protectant K-Pak Protect & Shine Serum

Rakennetta antavat ja kiharaa korostavat muotoilutuotteet

Ennen kemiallista käsittelyä: Tee vaiheet 1, 2 & 3 ja jatka normaalisti väri- tai kiharruskäsittelyllä. Kemiallisen käsittelyn jälkeen: Toista vaihe 2 ja viimeistele vaiheella 4.

19


K-PAK PROFESSIONAL K-Pak kemiallisten käsittelyiden täydentäjänä H.K.P. Värikäsittelyn yhteydessä: Suihkuta kevyesti kauttaaltaan hiuksiin ennen värin levitystä, suihkuta tarvittaessa lisää huokoisiin pituuksiin ja latvoihin

Kiharruskäsittelyn yhteydessä: •

Suihkuta kevyesti hiuksiin ennen rullausta. Suihkuta kevyesti rullien päälle ensimmäisen huuhtelun jälkeen. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Älä huuhtele. Jatka käsittelyä kiinnitysaineella ja viimeistele käsittely tuotteen ohjeiden mukaan.

PROTEIINISUIHKE pH 4.5-5.5 • 350 ml rakennepaikkaavuus: ♦♦♦♦♦

Tärkeimmät ominaisuudet: Parantaa kaikkien kemiallisten käsittelyiden tuloksia. Vahvistaa hiuksen rakennetta ehkäisten hiusten katkeilua ja huokoisten latvojen yliprosessointia.

TÄRKEINTÄ MUISTAA: Loistava ammattilaisen apuväline, jolla on helppo parantaa kaikkien kemiallisten käsittelyiden lopputuloksia ja saada siten merkittävä kilpailuetu muihin kampaamoihin nähden. Mitä asiakas voi odottaa? • Kauniin tasainen ja säteilevän kiiltävä hiusväri. • Kestävät, kauttaaltaan joustavat ja kimmoisat kiharat. • Silkkisen sileät, suorat hiukset.

Faktaa vai fiktiota? Stressi aiheuttaa hiusten harmaantumista. FIKTIOTA: Hius harmaantuu, kun pigmentin määrä vähenee hiustupessa. Huonot elämäntavat voivat tosin nopeuttaa tätä prosessia.

20


K-PAK PUHDISTUS JA HOITO vaurioituneille hiuksille

Näin käytät Clarifying Shampoota: •

• •

Levitä pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin ja vaahdota pituudet ja latvat huolella. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele. Jatka hiustyypille sopivalla hoitoaineella.

CLARIFYING SHAMPOO SYVÄPUHDISTAVA SHAMPOO • •

pH 4.5-5.5 300 ml, 1000 ml

hoitavuus:  pesuteho: ●●●●●

Tärkeimmät ominaisuudet: Poistaa tehokkaasti hiuksiin kertyneet muotoilutuotteiden jäämät, mineraalikertymät ja muut epäpuhtaudet. Ei kuivata haurastakaan hiusta.

Hyvä tietää! Syväpuhdistava ainesosa on Pentasodium Pentate. Tämä on ainoa Joicon shampoista, joka on hiusväriä kuluttava.

21

TÄRKEINTÄ MUISTAA: • Valmistaa hiukset ottamaan vastaan rakennepaikkaavaa hoitokäsittelyä. • Ei kuivata hiuksia. • Loistava valinta ahkerille uimareille. • Optimoi kaikkien kemiallisten käsittelyiden lopputulokset. Mitä asiakas voi odottaa? Hiuksista tulee helposti käsiteltävät, kiiltävät ja todella puhtaat.


SHAMPOO

CONDITIONER

KORJAAVA SHAMPOO

KORJAAVA HOITOAINE

• •

• •

pH 4.5-5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

hoitavuus: 

pH 4.5-5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

K-Pak Shampoo & Conditioner on suunniteltu käytettäväksi yhdessä: •

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Puhdistaa hellästi rasittuneet, huonokuntoiset hiukset korjaten samalla vaurioita.

Tärkeimmät ominaisuudet: Rakennepaikkaa lämpötyökalujen ja kemiallisten käsittelyiden heikentämiä hiuksia. Vaurioituneet hiukset saavat kaipaamansa korjauksen ja hiuksista tulee pehmeät, joustavat ja kiiltävät.

Levitä pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin, toista tarvittaessa. Jatka levittämällä pieni määrä hoitoainetta kosteisiin, pestyihin hiuksiin ja kampaa läpi. Anna vaikuttaa minuutin ajan ja huuhtele.

Tiestikö? Joicon shampoissa käytetään hellävaraisia pintapuhdistusaineita, kuten Sodium Laureth Sulfatea. Nämä sulfaatit saadaan kookos- ja palmuöljystä, eivätkä ne ole haitallisia ihmiselle tai ympäristölle.

22


K-PAK PUHDISTUS JA HOITO vaurioituneille hiuksille

Näin käytät Deep-Penetrating Reconstructoria: • •

Levitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele.

DEEPPENETRATING RECONSTRUCTOR RAKENNEPAIKKAAVA INTENSIIVIHOITO • •

ON VOITTANUT KAMPAAJIEN ÄÄNESTÄMÄN STYLIST CHOICE AWARDS –PALKINNON JOKA VUOSI JO VUODESTA 2000!

Näin käytät Liquid Reconstructoria: •

Levitä pestyihin, hoidettuihin hiuksiin, älä huuhtele.

Liquid Reconstructor on loistava tuote huonokuntoisen, kiharan hiustyypin elinvoiman palauttamiseen Nopea ja vaivaton hoitoaine myös miehille, joiden hiukset tarvitsevat hoitavuutta.

Tiesitkö? Hius on ihmisen nopeimmin kasvava kudostyyppi; vain luuydin kasvaa nopeammin.

23

pH 4.5-5.5 50 ml, 150 ml, 1000 ml

hoitavuus:  rakennepaikkaavuus: ♦♦♦♦♦

Tärkeimmät ominaisuudet: Lopettaa hiusten katkeilun palauttamalla hiusten alkuperäisen, terveen kunnon. Ehkäisee hiusvärin haalistumista rakennepaikkaamalla hiuksen vaurioita tehokkaasti. Näin värimolekyylit saavat paremman tarttumispinnan ja hiusväri kestää pidempään. Parantaa käsiteltävyyttä, elastisuutta, kiiltoa ja jättää hiukset huomattavasti terveemmiksi.

LIQUID RECONSTRUCTOR HIUKSIIN JÄTETTÄVÄ TEHOHOITOSUIHKE • •

pH 3.0-4.0 300 ml

hoitavuus:  rakennepaikkaavuus: ♦♦♦♦♦

Tärkeimmät ominaisuudet: Rakennepaikkaa huonokuntoisia hiuksia latistamatta niitä. Ultrakevyt koostumus sopii hennoillekin hiuksille.


INTENSE HYDRATOR KOSTEUTTAVA TEHOHOITO KUIVILLE HIUKSILLE • •

pH 3.5 50 ml, 250 ml, 1000 ml

hoitavuus:  rakennepaikkaavuus: ♦♦♦♦♦

Tärkeimmät ominaisuudet: Kosteuttaa, pehmentää ja silottaa kuivat hiukset välittömästi. Poistaa pörröisyyttä ja sulkee hiuksen pinnan. Antaa kuiville hiuksille joustavuutta, kuohkeutta ja kiiltoa.

Näin käytät Leave-In Protectantia: Levitä pestyihin ja hoidettuihin, kosteisiin hiuksiin, älä huuhtele.

Näin käytät Intense Hydratoria: Levitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele.

Hyvä tietää Intense Hydrator sisältää lanoliinia ja sheavoita, jotka korvaavat kuivien hiusten menettämiä lipidejä.

VINKKI: Leave-In Protectant toimii hyvin myös hiusten aurinkosuojasuihkeena sekä hoitavana pohjustustuotteena ennen muotoilutuotteiden käyttöä.

24


K-PAK PUHDISTUS JA HOITO vaurioituneille hiuksille

Näin käytät RevitaLuxea: •

Levitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin, kampaa läpi, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele.

REVITALUXE VAHVISTAVA TEHOHOITO

• •

pH 4.0-5.0 50 ml, 150 ml, 480 ml

hoitavuus:  rakennepaikkaavuus: ♦♦♦♦♦

Tärkeimmät ominaisuudet: Antaa hiuksille tehoannoksen pitkäkestoista kosteutta ja vahvuutta. Säännöllinen käyttö suojaa hiuksia tulevilta vaurioilta.

HUOM: RevitaLuxe on loistava tuote, joka kosteuttaa, korjaa vaurioita ja suojaa hiusväriä, mutta sen rakennepaikkaavuus ei ole niin intensiivistä kuin Deep-Penetrating Reconstructorissa, eikä se kosteuta hiusta yhtä tehokkaasti kuin Intense Hydrator. Käytä aina juuri asiakkaan hiustyypille sopivinta tehohoitoa.

25


K-PAK PUHDISTUS JA HOITO – TÄRKEINTÄ MUISTAA: • Parantavat hiusten elastisuutta, vahvuutta ja kiiltoa. • Tekevät hiuksista terveet ja hyväkuntoiset antaen parhaan mahdollisen suojan vaurioilta. • Antavat lisää elinvoimaa ja pehmeää joustavuutta. • Tekevät hiuksista helpommin käsiteltävät. Mitä asiakas voi odottaa? • Täydellisintä saatavissa olevaa rakennepaikkausta vaurioituneille hiuksille. • Palauttavat hiusten alkuperäisen vahvuuden ja lopettavat katkeilun. • Pidentävät hiusvärin kestoa. • Hiukset säilyttävät halutun tyylin pidempään. • Estävät hiusten kunnon huonontumisen.

26


K-PAK MUOTOILU JA VIIMEISTELY vaurioituneille hiuksille

Näin käytät Smoothing Balmia: •

• •

Levitä pieni määrä pestyihin, kosteisiin hiuksiin keskittyen pituuksiin ja latvoihin. Kampaa huolellisesti läpi, jotta tuote levittyy tasaisesti. Föönaa hiukset kuiviksi käyttämällä pyöröharjaa.

Näin käytät Thermal Design Foamia: •

• •

Annostele pieni määrä kämmenelle ja hiero käsiä yhteen tuotteen aktivoimiseksi. Levitä kauttaaltaan hiuksiin ja kampaa läpi. Föönaa tai anna kuivua itsestään.

Hyvä tietää Thermal Design Foam on alkoholiton tuote, ja sopii erityisen hyvin kiharoille hiuksille.

Hyvä tietää Smoothing Balm on lämpöaktivoituva tuote ja antaa tehokkaan suojan ilmankosteuden pörröttävää vaikutusta vastaan!

27

SMOOTHING BALM

THERMAL DESIGN FOAM

SILOTTAVA MUOTOILUVOIDE

SUOJAAVA MUOTOVAAHTO

200 ml

300 ml

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Suoristaa ja silottaa. Suojaa lämpötyökalujen ja muiden ulkoisten rasitteiden aiheuttamilta vaurioilta. Sulkee hiuksen pinnan ja säilyttää hiuksen kosteustasapainon.

Tärkeimmät ominaisuudet: Antaa joustavaa tukea kaikkiin föönikampauksiin tekemättä hiuksia koviksi. Antaa kiiltoa, kuohkeutta ja suojaa lämpötyökalujen rasitukselta.


PROTECT & SHINE SERUM

PROTECTIVE HAIR SPRAY

SUOJAAVA KIILTOSEERUMI

SUOJAAVA MUOTOILUSUIHKE

50 ml

300 ml

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Suojaa, antaa upean kiillon ja sulkee hiuksen pinnan. Kontrolloi pörröisyyttä tehokkaasti ja korostaa haluttuja osioita.

Tärkeimmät ominaisuudet: Antaa joustavaa tukea ja pitoa tekemättä hiuksia koviksi tai tahmeiksi. Helppo harjata pois hiuksista. Sisältää lämpösuojan ja sopii hyvin lentelevien hiusten hallitsemiseen.

Näin käytät Protect & Shine Serumia:

Hiero ½–3 tippaa kämmenten välissä. Kun haluat korostaa suojaavuutta, levitä kosteisiin hiuksiin. Kun haluat korostaa kiiltoa, levitä kuiviin hiuksiin.

Näin käytät Protective Hair Spray:tä: •

Suihkuta 20–30 cm etäisyydeltä tasaisesti hiuksiin sekä tyven alueelle, samalla hiuksia nostellen.

Hyvä tietää Protect & Shine Serum sisältää macadamiapähkinän siemenöljyä. VINKKI: Monipuolista Protective Hair Sprayta voidaan käyttää myös muotoilusuihkeena kampausten teossa, suoristusraudan kanssa ja viimeistelysuihkeena.

28


K-PAK MUOTOILU JA VIIMEISTELY vaurioituneille hiuksille

TÄRKEINTÄ MUISTAA: • K  aikki koostumukset on suunniteltu suojaamaan rasittunutta hiusta. • Kaikki K-Pak-muotoilutuotteet -antavat lisäkiiltoa huokoiselle hiukselle -torjuvat hiusten lentelevyyttä ja parantavat käsiteltävyyttä -antavat hellävaraista mutta luotettavaa, pitkäkestoista tukea Mitä asiakas voi odottaa? Huonokuntoisten hiusten erityistarpeet huomioiden suunnitellut tuotteet antavat tukea, pitoa ja rakennetta hiuksia rasittamatta. Hoitavat ja suojaavat koostumukset ovat täyteläisiä eivätkä tee hiuksia koviksi!

K-Pak on täydellinen tuoteperhe, joka sisältää vaurioituneiden hiusten tarpeisiin kehitetyt puhdistus-, hoito- ja muotoilutuotteet. Tätä tuotesarjaa on helppo suositella kaikille, joiden hiukset ovat hauraat, huonokuntoiset tai helposti rasittuvat.

29


K-PAK COLOR THERAPY


K-PAK COLOR THERAPY

ILMAN

värjätyille, rasittuneille hiuksille

• Sisältää uniikin Hair Protection System™- ja Quadrabond Peptide Complex™ -teknologian. • Tehokkaasti rakennepaikkaava sarja elvyttää, korjaa ja suojaa. • Sulkee ja ravitsee hiuksen ß-tason suomukerrosta ja lukitsee värin sen rakenteeseen. • Kaksinkertaistaa hiusvärin keston hauraissa, vaurioituneissa ja vaalennetuissa hiuksissa.

Quadrabond Peptide Complex™

QUADRABOND PEPTIDE COMPLEX™

Huolella valitut peptidit ja arginiini korjaavat hiuksen sisäistä rakennetta, ja Dual-Polymer System suojaa ja vahvistaa hiusta yhdessä afrikkalaisen mankettiöljyn kanssa.

Dual Polymer System Arginiini Afrikkalainen mankettiöljy Peptidit

VÄRIN ANATOMIAA Suuri osa hiusvärin hehkusta haalistuu kahden ensimmäisen viikon aikana värjäyksen jälkeen. Haalistuminen on vieläkin nopeampaa, jos hiuksen pintaa rasittavat ulkoiset tekijät, kuten UV-säteily ja vapaat radikaalit edes­ auttavat hiuksen sisäistä hapettumisprosessia. K-Pak Color Therapy -sarjan tärkein tehtävä on korjata hiuksen suomukerroksen rakennetta ja muodostaa sen pinnalle suojaava lipidikerros, joka vuorostaan säilyttää hiuksen sisäisen kosteustasapainon ihanteellisena. Color Therapy -tuotteet antavat todella tehokkaan suojan ulkoisia rakennevaurioiden aiheuttajia vastaan, ja mahdollistavat hiusvärin kaksi kertaa pidemmän keston.

ß-kerros

KANSSA 31


K-PAK COLOR THERAPY värjätyille, rasittuneille hiuksille K-Pak Color Therapy Shampoo ja Conditioner on suunniteltu käytettäväksi yhdessä: •

Levitä pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Toista tarvittaessa. Jatka levittämällä pieni määrä hoitoainetta pestyihin, kosteisiin hiuksiin, kampaa läpi. Anna vaikuttaa 1 min ja huuhtele.

Näin käytät Restorative Styling Oilia: •

Hiero ½–2 tippaa kämmenten välissä, levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin latvoista aloittaen, tyven aluetta välttäen.

Näin käytät Dry Oil Spraytä: • •

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä Suihkuta kevyesti ja tasaisesti 20–25 cm etäisyydeltä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.

Huom: Restorative Styling Oil ja Dry Oil Spray eivät ole suunniteltu käytettäväksi erittäin ohuille ja hennoille hiuksille.

32

SHAMPOO

CONDITIONER

HIUSVÄRIÄ SUOJAAVA, KORJAAVA SHAMPOO

HIUSVÄRIÄ SUOJAAVA, KORJAAVA HOITOAINE

• •

• •

pH 4.5-5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

pH 4.5-5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

hoitavuus: 

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Puhdistaa hellävaraisesti, samalla tehokkaasti pidentäen hiusvärin kestoa elvyttämällä suomukerroksen ß-tasoa.

Tärkeimmät ominaisuudet: Hoitaa, selvittää, pidentää tehokkaasti hiusvärin kestoa elvyttämällä suomukerroksen ß-tasoa.


RESTORATIVE STYLING OIL HIUSVÄRIÄ SUOJAAVA MUOTOILUÖLJY 100 ml hoitavuus:  pito: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Ravitsee hiuksen ulointa kerrosta ja pidentää siten värin kestoa, suojaa UVsäteiltä ja lämpötyökalujen rasitukselta. Antaa upean kiillon, silottaa ja lyhentää hiusten kuivumisaikaa.

DRY OIL SPRAY KIILTOA ANTAVA KUIVAÖLJYSUIHKE 212 ml hoitavuus:  pito: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Ravitsee hiuksen ulointa kerrosta ja pidentää siten värin kestoa. Erittäin hienojakoinen koostumus poistaa pörröisyyden ja pehmentää kuivia hiuksia. Antaa intensiivistä kiiltoa latistamatta hiuksia.

33


LUSTER LOCK HIUSVÄRIÄ SUOJAAVA, KORJAAVA KIILTOHOITO 50 ml, 140 ml hoitavuus:  pito: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Pidentää hiusvärin kestoa huonokuntoisissakin hiuksissa ja korjaa vaurioita, antaen samalla hiusväriä upeasti korostavan kiillon. Loistava kotihoitotuote väriasiakkaille vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon ylläpitoon. Kaikille värjätyille hiuksille, jotka tarvitsevat värinsuojan lisäksi K-Pak -teknologian rakennepaikkausta. Palauttaa hiusten terveen joustavuuden ja pehmeyden, sisältää hoitavaa silkki- ja soijauutetta. Vähentää haurastuneiden hiusten katkeilua jopa 89%. Käyttö: Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 3-5 min ja huuhtele. Käytä tehohoitona kerran viikossa tai useammin, hiusten kunnosta riippuen.

LUSTER LOCK MULTI-PERFECTOR KIILTOA ANTAVA HOITOSUIHKE 200 ml hoitavuus:  pito: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Hoitava, upean kiillon antava 2-komponenttinen suihke suojaa lämpötyökalujen rasitukselta antaen samalla vahvuutta ja luonnollista pehmeyttä ravitsevan mankettiöljyn avulla. Pidentää hiusvärin kestoa ja suojaa UV-säteiden haalistavalta vaikutukselta.

34


K-PAK COLOR THERAPY värjätyille, rasittuneille hiuksille

TÄRKEINTÄ MUISTAA:

• Tarjoaa kohdennettua, pitkä­kestoista rakennepaikkausta ja suojaa. • Pidentää hiusvärin kestoa huomattavasti. • Tekee hiuksista helposti käsiteltävät, kiiltävät ja pehmeät.

• •

Mitä asiakas voi odottaa? Hiuksista tulee kosteutetut, ravitut, elinvoimaiset ja joustavat. Hius­väri on upean intensiivinen ja kestää kaksi kertaa pidempään.

35

Vähentää hiusten katkeilua jopa 65 % vain yhden käyttökerran jälkeen* Lisää kiiltoa jopa 50 % * Kaksinkertaistaa hiusvärin keston* * verrattuna tavanomaisiin puhdistus- ja hoitotuotteisiin.

K-Pak Color Therapy FAKTA: Vaurioituneiden hiusten hiusväri kestää kaksi kertaa pidempään kuin käyttämällä tavallisia tuotteita, jotka eivät sisällä värinsuojaa ja rakennepaikkaavia ainesosia!

Hyvä tietää: Restorative Styling Oil sisältää ylellistä, hoitavaa arganöljyä. Dry Oil Spray sisältää auringonkukasta, jojobasta ja babassupähkinästä saatavia ravitsevia öljyjä.


Vinkkejä K-Pak-tuotteiden kotikäyttöön Hennot, vaurioituneet hiukset

Karheat, vaurioituneet hiukset

Vaalennetut, vaurioituneet hiukset

Värjätyt vaurioituneet hiukset

K-PAK CARE Clarifying Shampoo

Uimareille

Shampoo

Kyllä

Kyllä

Kyllä, vuorotellen Color Endure Violet Shampoon kanssa

Conditioner

Kyllä

Vuorotellen Intense Hydratorin kanssa

Kyllä, vuorotellen Color Endure Violet Conditionerin kanssa

Kerran viikossa

Aina shampoon ja hoitoaineen välissä, kunnes hiukset ovat paremmassa kunnossa

Kerran viikossa

Kerran viikossa Deep-Penetrating Reconstructorin jälkeen

Kerran viikossa hoitoaineen sijasta

Kerran viikossa Deep-Penetrating Reconstructorin jälkeen

Kyllä (jos sävytetty)

Kyllä

Deep-Penetrating Reconstructor Liquid Reconstructor

Joka pesun yhteydessä

Intense Hydrator K-PAK COLOR THERAPY Shampoo Conditioner

Kyllä

Restorative Styling Oil

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Dry Oil Spray

Kyllä

Kyllä

Kyllä

K-PAK REVITALUXE RevitaLuxe

Vie vähemmän aikaa, kuin Intense Hydrator & Deep-Penetrating Reconstructor, kosteuttaa ja korjaa

K-PAK STYLE & FINISH Smoothing Balm

Kyllä

Design Foam

Kyllä

Protect & Shine Serum

Kyllä

Protective Hair Spray

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kun hiukset ovat hennot

Kun hiukset ovat hennot

Kun halutaan tukea

Kun halutaan tukea

Kyllä

36


MOISTURE RECOVERY


MOISTURE RECOVERY kuiville, kosteutta kaipaaville hiuksille

ENNEN

VAURIOITUNUT HYDROLIPIDIKERROS

• Sisältää tehokosteuttavan Hydramine Sea Complex™ -yhdisteen. • Intensiivistä, korjaavaa kosteutusta.

Hydramine Sea Complex™

• Suunniteltu vaikeasti hallittaville, kuiville hiuksille. • Parantaa käsiteltävyyttä, jättää hiukset pehmeän joustaviksi ja sileiksi.

HYDRAMINE SEA COMPLEX™

Sekoitus uniikkeja, kosteuttavia merestä saatavia ainesosia

Merilevän ravinteita Merilevää Chlorella Vulgaris (Makean veden levää)

ELVYTÄ HYDROLIPIDIKERROS Hiusten kuivumisen syy on hiuksen rakenteen hydrolipidikerroksen heikkeneminen. Hydrolipidikerros on ohut kalvo suomukerroksen ja hiuksen ytimen välissä, ja se vastaa hiuksen kosteustasapainon säilyttämisestä. Kun tämä kerros vaurioituu, hius ei enää pysty sitomaan kosteutta itseensä ja kuivuu. Merivedestä saatava eliksiiri, Hydramine Sea Complex™ -yhdiste koostuu merestä saatavista kasvipohjaisista tehoaineista ja mineraaleista, jotka korjaavat hydrolipidikerroksen vauriot ja pysäyttävät hiuksen kuivumisen palauttaen sen normaalin eloisuuden.

TERVE HYDROLIPIDIKERROS

JÄLKEEN 38


MOISTURE RECOVERY kuiville, kosteutta kaipaaville hiuksille Moisture Recovery Shampoo ja Conditioner on suunniteltu käytettäväksi yhdessä: •

Levitä pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Toista tarvittaessa. Levitä pieni määrä hoitoainetta pestyihin, kosteisiin hiuksiin, kampaa läpi, anna vaikuttaa minuutin ja huuhtele.

Tiesitkö? Ihmisen vartalo koostuu 70 % vedestä ja 30 % proteiinista, joka on lähes päinvastainen koostumus hiuksen rakenteeseen verrattuna.

Faktaa vai fiktiota? Silkistä valmistettu tyynyliina on hellävaraisempi hiuksille kuin puuvillainen. FAKTAA! Silkki luo vähemmän kitkaa, jolloin suomukerros rasittuu nukkuessa vähemmän.

39

SHAMPOO

CONDITIONER

KOSTEUTTAVA SHAMPOO KUIVILLE HIUKSILLE

KOSTEUTTAVA HOITOAINE KUIVILLE HIUKSILLE

• •

• •

pH 4.5-5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

pH 3.5-4.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

hoitavuus: 

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Puhdistaa ja kosteuttaa todella tehokkaasti.

Tärkeimmät ominaisuudet: Hoitaa, selvittää ja kosteuttaa todella tehokkaasti.


TREATMENT BALM

LEAVE-IN MOISTURIZER

KOSTEUTTAVA TEHOHOITO KUIVILLE HIUKSILLE

KOSTEUTTAVA HOITOSUIHKE KUIVILLE HIUKSILLE

• •

• •

pH 3.5-4.5 250 ml, 500 ml

pH 4.5-5.5 300 ml

hoitavuus: 

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Tehokosteuttaa ja elvyttää kuivan hiuksen vaurioitunutta hydrolipidikerrosta. Silottaa ja palauttaa hiusten terveen kosteustasapainon.

Tärkeimmät ominaisuudet: Antaa välitöntä, kevytrakenteista kosteutusta ja poistaa pörröisyyden. Selvittää, antaa kiiltoa pantenolin ja helokkiöljyn avulla.

Näin käytät Treatment Balmia: •

Annostele pestyihin, kosteisiin hiuksiin, kampaa läpi, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele.

Näin käytät Leave-In Moisturizeria: •

Suihkuta pestyihin, kosteisiin hiuksiin, älä huuhtele.

Leave-In Moisturizer toimii loistavasti myös: • leikkausnesteenä • pikahoitoaineena miehille • suojana ympäristötekijöitä vastaan • kuivien, kiharien hiusten elvyttäjänä shampoopesujen välilllä

Hyvä tietää Treatment Balm sisältää kosteuttavia Murumuru-, oliivi- ja sheavoita.

40


MOISTURE RECOVERY kuiville, kosteutta kaipaaville hiuksille TÄRKEINTÄ MUISTAA: • Kosteuttaa tehokkaasti kaikkia hiustyyppejä, myös karheaa ja paksua. • Pehmentää ja palauttaa terveen kosteustasapainon. • Pysäyttää hiuksen kuivumisprosessin. Mitä asiakas voi odottaa? Hiuksista tulee pehmeät, joustavat ja helpommin käsiteltävät. Ihanteellinen kosteustasapaino palautuu ja hiukset saavat tervettä eloisuutta.

Vinkkejä kotihoitoon Hennot, kuivat hiukset

Paksut, karheat ja kuivat hiukset

Shampoo

Kyllä

Kyllä

Conditioner

Vaihtoehtona Leave-In Moisturizerille, kun tarvitaan tehokkaampaa kosteutusta

Vuorotellen Treatment Balmin kanssa

Treatment Balm

Tehohoitona 1 krt/viikko-2 viikkoa

Vuorotellen pois huuhdeltavan hoitoaineen kanssa

Leave-In Moisturizer

Vaihtoehtona pois huuhdeltavalle hoitoaineelle, kun halutaan maksimoida hiusten volyymi

Hiusten elvyttäjänä shampoopesujen välillä ja pois huuhdeltavan hoitoaineen tai Treatment Balmin jälkeen

Moisture Recovery Shampoo ja Conditioner palaut­t avat kosteustasapainon ja vähentävät hiusten katkeilua jopa 55 % vain yhden käyttökerran jälkeen. Moisture Recovery Treatment Balm palaut­t aa paksujen, karheiden hiusten menettämän kosteuden ja vahvistaa niitä vähentäen hiusten katkeilua jopa 80 % vain yhden käyttökerran jälkeen. 41


BODY LUXE


BODY LUXE

ENNEN

hennoille, veltoille hiuksille

• Sisältää kaurapohjaisen Oat Protein Complex™ -yhdisteen. • Tekee jokaisesta yksittäisestä hiuksesta paksumman. • Tuuheuttaa tekemättä hiuksia raskaan tuntuisiksi. • Lisää kuohkeutta, kiiltoa ja liikkuvuutta.

Oat Protein Complex™ Suomu

OAT PROTEIN COMPLEX™

Yhdistelmä hydrolysoitua kauraproteiinia ja kauran aminohappoja

NÄIN LUODAAN ILMAVAA TUUHEUTTA Ruoan proteiini tekee ihmiselle kylläisen, täyden olon ilman raskasta tunnetta. Tätä ideologiaa hyödyntäen Joico loi Oat Protein Complex™ -yhdisteen. Se sitoo kaurasta uutettuja, proteiinipohjaisia ainesosia jokaisen hiuksen pintakerroksen yksittäisten suomujen väliin tuuhentaen ja paksuntaen sitä koko pituudelta. Näin hiukset saavat optimaalista kuohkeutta ja ilmavaa liikkuvuutta, ilman raskasta tuotteen tuntua hiuksissa.

JÄLKEEN 43


BODY LUXE hennoille, veltoille hiuksille Body Luxe Shampoo ja Conditioner on suunniteltu käytettäväksi yhdessä: •

Levitä pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Toista tarvittaessa. Levitä pieni määrä hoitoainetta pestyihin, kosteisiin hiuksiin, kampaa läpi, anna vaikuttaa minuutin ajan ja huuhtele.

Tiesitkö Hiuksen läpimitta vaihtelee 17-180 mikrometrin välillä (1 mikrometri = 0,001 mm). Tämä vaihtelu määrittelee hiusten yksilöllisen paksuuden.

Faktaa vai fiktiota? Hento hius on hauraampi kuin paksu. FAKTA! Hento hius sisältää 50 % vähemmän rakenteen sisäistä proteiinia kuin paksu hius, johtuen hiuksen pienemmästä läpimitasta.

44

SHAMPOO

CONDITIONER

TUUHEUTTAVA SHAMPOO HENNOILLE HIUKSILLE

TUUHEUTTAVA HOITOAINE HENNOILLE HIUKSILLE

• •

• •

pH 4.5-5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

pH 4.5-5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

hoitavuus: 

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Puhdistaa ja tuuheuttaa jokaista yksittäistä hiusta.

Tärkeimmät ominaisuudet: Kevyt hoitoaine, joka selvittää ja tuuheuttaa jokaista yksittäistä hiusta.


BODY LUXE hennoille, veltoille hiuksille

Näin käytät Volumizing Elixiriä: •

Levitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin, aktivoi käyttämällä fööniä tai muita lämpötyökaluja.

VOLUMIZING ELIXIR TUUHEUTTAVA MUOTOILUVOIDE

ROOT LIFT TUUHEUTTAVA TYVIKOHOTTAJA 300 ml

200 ml

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Tuuheuttaa välittömästi tehden jokaisesta hiuksesta paksumman.

Hyvä tietää! Sekä Volumizing Elixir että Volumizing Foam ovat alkoholittomia.

45

Tärkeimmät ominaisuudet: Tuuheuttaa välittömästi ja kohottaa tyveä kauniisti. Antaa koko päivän kestävää tukea.


Näin käytät Root Liftiä: •

• •

Suihkuta kosteisiin hiuksiin. Tee useampi jakaus koko pään leveydeltä ja suihkuta tuotetta tyveen koko jakauksen alueelle. Kampaa läpi pituuksiin asti, kun haluat lisätukea kampaukselle. Kuivaa föönillä ja pyöröharjalla käyttäen volyymia luovaa tekniikkaa.

VINKKI: Käytä molempia tämän aukeaman muotoilutuotetta, kun haluat maksimoida tulokset. Levitä Volumizing Elixiriä pituuksiin ja Root Liftiä tyveen. Muista aktivoida tuotteet lämmöllä!

46


BODY LUXE hennoille, veltoille hiuksille

TÄRKEINTÄ MUISTAA: • Tuuheuttaa, kohottaa tyveä, antaa kuohkeutta ja kestävää muotoilua jättäen hiukset silti helposti harjattaviksi ja pehmeiksi. • Body Luxe -sarjan tuotteet tekevät hiuksista 40 % paksumman näköiset. Mitä asiakas voi odottaa? Paksummat, tuuheammat hiukset jotka ovat helpommin käsiteltävät ja säilyttävät tyylinsä koko päivän!

Vinkkejä kotihoitoon

47

Maksimaalista volyymia

Keskivahvaa volyymia

Luonnollista kuohkeutta

Shampoo

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Conditioner

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Volumizing Elixir

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Root Lift

Kyllä

Kyllä


COLOR ENDURE


ILMAN

COLOR ENDURE värjätyille hiuksille

• Sisältää hiusväriä suojaavan Multi-Spectrum Defense Complex™ -yhdisteen. • Suojaa tehokkaasti erityisesti puna- ja kuparisävyjä haalistumiselta, säilyttää värin aidon sävyn pidempään.

Multi-Spectrum Defense Complex™

• Color Endure Violet estää tehokkaasti vaaleiden ja harmaiden hiusten kellastumista. • Ravitsee ja sisältää lämpösuojan.

MULTI-SPECTRUM DEFENSE COMPLEX™

Suojaa UV-säteiden haalistavalta vaikutukselta ja muilta ulkoisilta rasitteilta vihreän teeuutteen ja UV-suoja-ainesosien avulla.

UV-suojaus Vihreä tee -uute

SÄILYTÄ VÄRIN HEHKU: Upean vivahteikas, eloisa hiusväri täydentää kantajansa persoonaa. Värin haalistumista voidaan hidastaa käyttämällä sitä varten luotuja tuotteita. Multi Spectrum Defense Complex™ -yhdiste estää UV-säteiden aiheuttaman värin haalistumisen ja varmistaa, että puhdistus- ja hoitotuotteet hoitavat hiukset hyväkuntoisiksi väriä kuluttamatta.

KANSSA 49


COLOR ENDURE normaalikuntoisille, värjätyille hiuksille Color Endure Shampoo ja Conditioner on suunniteltu käytettäväksi yhdessä: •

Levitä pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Toista tarvittaessa. Levitä pieni määrä hoitoainetta pestyihin, kosteisiin hiuksiin, kampaa läpi, anna vaikuttaa minuutin ajan ja huuhtele.

Color Endure -tuotteet sisältävät Multi-Spectrum Defence Complex -yhdisteen, joka antaa erityisen tehokkaan aurinkosuojan hiusvärille.

50

SHAMPOO

CONDITIONER

SHAMPOO VÄRJÄTYILLE HIUKSILLE

HOITOAINE VÄRJÄTYILLE HIUKSILLE

• •

• •

pH 4.5-5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

pH 4.5-5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

hoitavuus: 

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Puhdistaa hiukset hiusväriä kuluttamatta.

Tärkeimmät ominaisuudet: Hoitaa, selvittää ja pidentää hiusvärin kestoa.


TREATMENT MASQUE HIUSVÄRIN KESTOA PIDENTÄVÄ HOITONAAMIO • •

pH 3.5 250 ml

Näin käytät Treatment Masque-tehohoitoa: •

Levitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja kampaa läpi. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele.

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Tehokkaimmin hiusväriä suojaava tehohoito. Parantaa hiusten kuntoa huomattavasti ja pidentää hiusvärin kestoa kuivissa, vaurioituneissa hiuksissa jopa 80 %. Sisältää UV-suojan. Tiesitkö? Mehiläiset voivat nähdä ultraviolettisäteilyn etsiessään siitenpölyä kasveista.

Hyvä tietää Treatment Masque sisältää hydrogenoitua oliiviöljyä ja sheavoita, jotka kosteuttavat ja hoitavat tehokkaasti.

51


COLOR ENDURE VIOLET vaaleiden ja harmaiden hiusten sävyn kirkastamiseen Käytä Color Endure Violet Shampoota ja Conditioneria yhdessä 2-3 kertaa viikossa: •

• •

Levitä pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin (shampoo on voimakkaan violetin väristä, tämä on normaalia). Vaahdota kunnes kaikki vaahto on samanväristä, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele. Toista tarvittaessa. Levitä pieni määrä hoitoainetta pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja kampaa läpi. Anna vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhtele.

Tärkeää: Välttääksesi violetin pigmentin liiallisen kertymisen hiuksiin, Color Endure Violet -tuotteita tulee käyttää vuorotellen muun shampoon ja hoitoaineen kanssa, ei päivittäin

52

SHAMPOO

CONDITIONER

VAALEAA HIUSVÄRIÄ KIRKASTAVA HOPEASHAMPOO

VAALEAA HIUSVÄRIÄ KIRKASTAVA HOPEAHOITOAINE

• •

• •

pH 4.5-5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

pH 4.5-5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

hoitavuus: 

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Puhdistaa ja sävyttää harmaita hiuksia ja säilyttää vaaleiden hiusten kirkkaan, viileän sävyn violettien väripigmenttien avulla.

Tärkeimmät ominaisuudet: Hoitaa, selvittää ja sävyttää harmaita hiuksia ja säilyttää vaaleiden hiusten kirkkaan, viileän sävyn violettien väripigmenttien avulla.


COLOR ENDURE normaalikuntoisille, värjätyille hiuksille COLOR ENDURE TÄRKEINTÄ MUISTAA: • Pidentää hiusvärin kestoa, säilyttää sävyn puhtaana pidempään. • Eloisampi, intensiivisempi ja kiiltävämpi hiusväri. • Color Endure Shampoo saa hiusvärin kestämään 95 % pidempään kuin tavallinen perusshampoo. Mitä asiakas voi odottaa? Terveet, vahvat hiukset, joita on helppo käsitellä. Upea, hiusväriä korostava kiilto, pitkään kauniina kestävä hiusväri.

COLOR ENDURE VIOLET TÄRKEINTÄ MUISTAA: • Vaaleiden hiusten sävy pysyy viileän kirkkaana ilman keltaisuutta. • Harmaat hiukset pysyvät luonnollisen viileän sävyisinä. Mitä asiakas voi odottaa? Tyylikkään puhdasta harmaan sävyä tai upean kirkasta, raikasta vaaleutta.

Vinkkejä kotikäyttöön

Shampoo

Hyväkuntoiset, värjätyt hiukset - punaiset / kupariset / ruskeat / violetit Kyllä

Conditioner

Kyllä

Violet Shampoo Violet Conditioner Treatment Masque 53

Kyllä, tehohoitona kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa

Vaalennetut ja sävytetyt / raidoitetut / vaalennusvärjätyt hiukset

Kyllä – vuorotellen toisen tuoteperheen shampoon kanssa hiusten tarpeista riippuen Kyllä – vuorotellen toisen tuoteperheen hoitoaineen kanssa hiusten tarpeista riippuen Tarvittaessa


COLOR INFUSE Vivahteikkuutta ja hehkua hiusvärille

Hiusten sävyn hehkua ja eloisuutta vahvistavat puhdistus- ja hoitotuotteet sisältävät värin kestoa pidentäviä väripigmenttejä sekä Multi-Spectrum Defense Complex -tehoyhdisteen, joka varmistaa, että hiusväri ei huuhtoudu pois hiuksista shampoon ja hoitoaineen mukana. Kevyesti sävyttävät, rakennepaikkaavat tuotteet ovat loistavia kotihoitotuotteita hiusvärin virkistämiseen ja vahvistamiseen kampaamokäyntien välillä. Color Infuse -tuotteiden pigmenttipitoiset koostumukset säilyttävät hiusvärin vivahteet ja värin alkuperäisen sävyn pidempään hiuksissa.

54


COLOR INFUSE COPPER SHAMPOO

COLOR INFUSE COPPER CONDITIONER

KULTAISIA KUPARIN SÄVYJÄ KOROSTAVA SHAMPOO

KULTAISIA KUPARIN SÄVYJÄ KOROSTAVA HOITOAINE

300 ml

Tärkeimmät ominaisuudet: Kuparisten sävyjen tehokas voimistaja estää kuparin kullanhohdon haalistumista ja antaa sävylle lisää hehkua. Voidaan käyttää myös vaaleisiin hiuksiin, joihin halutaan lisää lämpöisyyttä. Sävyttävät pigmentit säilyttävät 85 % hiusväristä intensiivisenä jopa 18 pesun ajan. Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Käytä joka toisella pesukerralla kunnes saavutat haluamasi sävyn voimakkuuden, ja sen jälkeen niin usein kuin tarpeen. Tuloksen maksimoimiseksi anna vaikuttaa 5 minuuttia.

300 ml

Tärkeimmät ominaisuudet: Antaa lämpimille kultakuparin sävyille uutta hehkua ja pidentää kuparisten värjäystulosten kestoa. Voidaan käyttää myös antamaan kevyttä lämpöisyyttä vaaleille hiuksille. Kosteuttaa tehokkaasti lisäten kiiltoa. Sävyttävät pigmentit säilyttävät 85 % hiusväristä intensiivisenä jopa 18 pesun ajan. Käyttö: Levitä kosteisiin, pestyihin hiuksiin, huuhtele. Käytä joka toisella pesukerralla kunnes saavutat haluamasi sävyn voimakkuuden, ja sen jälkeen niin usein kuin tarpeen. Tuloksen maksimoimiseksi anna vaikuttaa 5 minuuttia.

55


COLOR INFUSE Vivahteikkuutta ja hehkua hiusvärille

COLOR INFUSE RED SHAMPOO

COLOR INFUSE RED CONDITIONER

COLOR INFUSE BROWN SHAMPOO

PUNAISIA SÄVYJÄ KOROSTAVA SHAMPOO

PUNAISIA SÄVYJÄ KOROSTAVA HOITOAINE

VAALEITA VIVAHTEITA KOROSTAVA SHAMPOO VAALEANRUSKEILLE HIUKSILLE

300 ml

300 ml •

Tärkeimmät ominaisuudet: Helposti haalistuvien punasävyjen vahvistaja varmistaa, ettei shampoopesu kuluta sävyn vivahteikkuutta. Antaa sekä luonnostaan punaisille, että punaisiksi värjätyille hiuksille uutta hehkua. Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Toista tarvittaessa. Käytä joka toisella pesukerralla kunnes saavutat haluamasi sävyn voimakkuuden, ja sen jälkeen niin usein kuin tarpeen.

56

Tärkeimmät ominaisuudet: Korostaa ja vahvistaa intensiivisiä punaisia vivahteita ja estää punasävyjen haalistumista. Antaa punaisten hiusten sävylle eloisaa syvyyttä ja hehkua, tarjoten samalla hoitavaa kosteutusta ja suojaa. Sopii kaikille punasävyisiksi värjätyille hiuksille sekä luonnostaan punaisille hiuksille. Käyttö: Levitä kosteisiin, pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa minuutin ajan ja huuhtele. Käytä joka toisella pesukerralla kunnes saavutat haluamasi sävyn voimakkuuden, ja sen jälkeen niin usein kuin tarpeen.

300 ml

Tärkeimmät ominaisuudet: Korostaa kauniisti vaaleanruskeiden hiusten hunajaisia, kullanvaaleita vivahteita. Sopii raidoitetuille hiuksille sekä hiuksille, joissa on luonnostaan vaaleampia sävyjä. Vähentää hiusten katkeilua jopa 53 %. Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Käytä joka toisella pesukerralla kunnes saavutat haluamasi sävyn voimakkuuden, ja sen jälkeen niin usein kuin tarpeen. Tuloksen maksimoimiseksi anna vaikuttaa 5 minuuttia.


COLOR INFUSE BROWN CONDITIONER

COLOR BALANCE BLUE SHAMPOO

COLOR BALANCE BLUE CONDITIONER

VAALEITA VIVAHTEITA KOROSTAVA HOITOAINE VAALEANRUSKEILLE HIUKSILLE

VAALEITA VIVAHTEITA KOROSTAVA SHAMPOO RUSKEILLE HIUKSILLE, JOISSA ON VAALENNETTUJA RAITOJA

VAALEITA VIVAHTEITA KOROSTAVA HOITOAINE RUSKEILLE HIUKSILLE, JOISSA ON VAALENNETTUJA RAITOJA

300 ml

Tärkeimmät ominaisuudet: Korostaa vaaleanruskeiden hiusten vivahteikkuutta, kirkastaa ja tuo esiin hiusten kultaiset, vaaleammat vivahteet. Tehokkaasti kosteuttava koostumus antaa hiuksille kauniin kiillon ja vähentää hiusten katkeilua jopa 53 %. Täydellinen valinta vaaleanruskeille ja keskiruskeille hiuksille, joissa on joko luontaisesti vaaleampia vivahteita tai vaaleita raitoja. Käyttö: Levitä kosteisiin, pestyihin hiuksiin, huuhtele. Käytä joka toisella pesukerralla kunnes saavutat haluamasi sävyn voimakkuuden, ja sen jälkeen niin usein kuin tarpeen. Tuloksen maksimoimiseksi anna vaikuttaa 5 minuuttia.

300 ml

Tärkeimmät ominaisuudet: Uniikki pigmenttishampoo ruskeille hiuksille, joita on vaalennettu/raidoitettu. Täydellinen kotihoitotuote ruskeille hiuksille, joissa on esim. balayage-tekniikalla vaalennettuja osioita tai vaaleita raitoja. Puhdistaa hiukset hellästi ja pitää vaalennetut osiot kirkkaan vaaleina. Neutraloi ei-toivottuja kellertäviä sävyjä. Voidaan käyttää myös harmaiden ja erittäin vaaleiden hiusten sävyn pitämiseen kylmän viileänä. Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin, anna vaikuttaa 1-3 min. ja huuhtele. Käytä normaalin shampoon rinnalla 2-3 kertaa viikossa.

300 ml

Tärkeimmät ominaisuudet: Uniikki pigmenttihoitoaine ruskeille hiuksille, joita on vaalennettu/raidoitettu. Täydellinen kotihoitotuote ruskeille hiuksille, joissa on esim. balayage-tekniikalla vaalennettuja osioita tai vaaleita raitoja. Ravitsee tehokkaasti ja pitää vaalennetut osiot kirkkaan vaaleina. Neutraloi ei-toivottuja kellertäviä sävyjä. Voidaan käyttää myös harmaiden ja erittäin vaaleiden hiusten sävyn pitämiseen kylmän viileänä. Käyttö: Pestyäsi ensin hiukset Color Balance Blue Shampoolla, levitä kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhtele.

57


COLOR INTENSITY COLOR BUTTER VAIHTOEHTO VAALEIDEN JA VÄRJÄTTYJEN HIUSTEN SÄVYTYKSEEN ILMAN PITKÄÄ SITOUTUMISTA UUTEEN SÄVYYN. • •

Titanium, Green, Blue, Purple, Pink, Red 177 ml

Tärkeimmät ominaisuudet: Color Intensity -suoravärien värimaailmaa heijastelevat, keskenään sekoitettavat sävyt ylläpitävät suoravärituloksia kotihoitotuotteena tai antavat upean kiiltävän trendisävyn vaaleaan pohjaan ilman sitoutumista suureen muutokseen. Tehokkaasti kosteuttava koostumus sisältää runsaasti ravitsevia luonnonöljyjä sekä hiuksia vahvistavaa arginiinia. Vain viiden minuutin vaikutusaika tekee Color Butterista helpon viimeistelytuotteen pesupaikalle sekä vaivattomasti sävyttävän tuotteen kuluttajalle. Vaikuttavat aineet: KUKUIPÄHKINÄN ÖLJY Arvokas tehokosteuttaja, jota saadaan havaijilaisesta Kukuipähkinäpuusta. • Täyteläisessä luonnonöljyssä on hoitavia rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja, jotka antavat hiuksille kosteutta ja parantavat hiuksen elastisuutta ja kiiltoa.

SHEAVOI Tehokas kosteuttaja, jota saadaan itäisen ja läntisen Afrikan alueella kasvavan Sheapuun pähkinästä. • Kosteuttaa hiuksia intensiivisesti ja lisää hiusten kiiltoa ja elastisuutta.

hiusten vaurioituminen pysähtyy. • Yhdisteet vaikuttavat nimenomaan hiusten vauriokohdissa suomukerroksesta aina kuitukerrokseen ja ytimeen saakka, jolloin vaurioiden korjaus on kokonaisvaltaista. Hius vahvistuu eikä vaurioidu jatkossa niin helposti.

SUORAVÄRIPIGMENTTEJÄ Samoja pigmenttejä, joita käytetään Joicon suositussa Color Intensity -suoravärisarjassa, löytyy myös Color Buttereista. • Hehkuvan eloisat pigmentit virkistävät ja vahvistavat haalistunutta hiusväriä tehokkaasti ja antavat sähäkän sävyn vaaleille hiuksille.

ARGINIINI Arginiini on aminohappo, joka vastaa hiuksen kyvystä joustaa katkeamisen sijaan. Hiuksen omat arginiinivarastot hupenevat vaalennuksen aikana, jonka vuoksi Color Butterit sisältävät tehoannoksen arginiinia antamaan takaisin sen menettämät aminohapot. • Vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta ja suojaa tehokkaasti vaurioitumiselta.

BIO-ADVANCED PEPTIDE COMPLEX JA QUADRAMINE COMPLEX Yhdistelmä hiuksen omaa rakennetta vastaavia keratiineja lukittuu hiuksen vauriokohtiin, jolloin

58


DAILY CARE


DAILY CARE

kaikille normaalikuntoisille, terveille hiuksille • Ylläpitää hiusten hyvää kuntoa, vahvuutta ja joustavuutta. • Ylläpitää ihanteellisia kosteus- ja proteiinipitoisuuksia hiuksissa. • Antaa kuohkeutta, kiiltoa ja käsiteltävyyttä.

TÄYDELLISTÄ TASAPAINOA Daily Care -sarjan sisältämä Bio-Advanced Peptide Complex™ -yhdiste tuo esiin terveiden hiusten parhaat puolet ja pitää huolta siitä, että ulkoiset tekijät eivät pääse heikentämään hiusten kuntoa. Tuotteet antavat hiuksille juuri sen määrän hoitavuutta ja ravinteita jonka ne tarvitsevat päivittäisessä käytössä, jotta lopputuloksena olisivat terveen elinvoimaiset, hoidetut hiukset.

60


DAILY CARE

kaikille normaalikuntoisille, terveille hiuksille Näin käytät Daily Care Treatment Shampoota ja ja Daily Care Balancing Conditioneria: •

Levitä pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Toista tarvittaessa. Levitä pieni määrä hoitoainetta pestyihin, kosteisiin hiuksiin, kampaa läpi, anna vaikuttaa minuutin ajan ja huuhtele.

Treatment Shampoo – Hyvä tietää: Hiuspohjan hilseilyä ja kutinaa saattaa esiintyä ensimmäisten n. 5-7 päivän aikana, joka on normaalia kroonisten hiuspohjaongelmien hoidon yhteydessä. Tilanne korjaantuu huomattavasti n. 2 viikon säännöllisen, päivittäisen käytön jälkeen.

61

TREATMENT SHAMPOO

BALANCING CONDITIONER

HOITAVA SHAMPOO HIUSPOHJAN ONGELMIEN HOITOON

TASAPAINOTTAVA HOITOAINE PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

pH 4.5-5.5

pH 4.5-5.5

300 ml, 1000 ml

300 ml

hoitavuus: 

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Puhdistaa ja ylläpitää tervettä kosteustasapainoa. Hillitsee ja hoitaa hiuspohjan ongelmia poistaen hilseen, psoriasiksen tai seborrean aiheuttaman kuivan ihosolukon hiuspohjasta. Edistää tervettä mikro­ verenkiertoa ja elvyttää kuivaa, kutiavaa ja herkkää hiuspohjaa.

Tärkeimmät ominaisuudet: Hoitaa, selvittää ja ylläpitää tervettä kosteustasapainoa.


DAILY CARE

kaikille normaalikuntoisille, terveille hiuksille TÄRKEINTÄ MUISTAA: • Terveet hiukset pysyvät hyvässä kunnossa. • Tekee hiuksista helposti käsiteltävät, kiiltävät ja ilmavan liikkuvat. • Hyvä tuoteperhe käytettäväksi vuorotellen jonkin toisen sarjan kanssa. Mitä asiakas voi odottaa? Estää hiuksia menemästä huonoon kuntoon, säilyttää hiusten terveen kosteustasapainon!

Tiesitkö? Hiuksen keskimääräinen kasvusykli on miehillä neljä vuotta, ja naisilla seitsemän.

62


CURL


Kiharat tarvitsevat 3 asiaa: • Hoitavia öljyjä Kiharan rakenteen takia hiuspohjan luonnolliset öljyt eivät kulkeudu hiuspituuksiin tasaisesti, jonka vuoksi kiharat hiukset ovat usein pörröiset ja kuivat.

CURL kuiville ja pörröisille kiharille hiuksille • Sisältää hoitavan Curl Repair Technology™ -kokonaisuuden. • Vahvistaa, kosteuttaa ja pehmentää. • Suojaa ja aktivoi kiharat uudelleen. • Antaa kiiltoa ja käsiteltävyyttä.

• Vahvuutta Kihara hius on rakenteeltaan hauraampi kuin suora hius, jonka vuoksi se on alttiimpi katkeilulle ja vaurioille.

• Erottelua ja kiharan muodon korostamista Kihara hius reagoi herkemmin ilmankosteuteen, jolloin kiharat joko latistuvat tai muuttuvat pörröisiksi. Tämä voidaan estää käyttämällä kiharalle hiukselle suunniteltuja muotoilutuotteita.

Kolmen eri tehoyhdisteen yhdistelmä: Bio Advanced Peptide Complex

Triple Oil Complex

Avocado Oil Babassu Oil Camelina Oil

Aqualastik

64


ENNEN

Curl Repair Technology™

CURL REPAIR TECHNOLOGY™

Yhdistelmä luonnonöljyjä, rakennepaikkaavia proteiineja ja kiharan muotoa korostavia polymeerejä. Antaa kiharille hiuksille pitkäkestoista joustavuutta ja vahvuutta.

JOUSTAVAT, HOIDETUT KIHARAT Curl Repair Technology™ ravitsee ja rakennepaikkaa kiharien hiusten vaurioita juuri siellä, missä korjausta tarvitaan. Hiuksista tulee terveen elastiset, hoidetut ja vahvat. Antaa pitkäkestoista suojaa ilmankosteuden pörröttävää vaikutusta vastaan ja pehmentää kuivat ja karheat kiharat.

JÄLKEEN 65


CURL

kuiville ja pörröisille kiharille hiuksille Curl CLEANSING Shampoo ja NOURISHED Conditioner on suunniteltu käytettäväksi yhdessä: •

Levitä pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Toista tarvittaessa. Levitä pieni määrä hoitoainetta pestyihin, kosteisiin hiuksiin, kampaa läpi, anna vaikuttaa minuutin ajan ja huuhtele.

Tiesitkö? Babassupalmu kasvaa Amazonin sademetsissä ja sen pähkinöistä saatava öljy sisältää rasvahappoja ja E-vitamiinia.

CLEANSING Shampoo ja NOURISHED Conditioner: Suojaavat hiuksia ja vähentävät katkeilua jopa 64 % vain yhden käyttökerran jälkeen.* Tekevät hiuksista kaksi kertaa pehmeämmät.* *kun shampoota ja hoitoainetta käytetään yhdessä.

66

CLEANSING Sulfate-Free Shampoo SULFAATITON SHAMPOO KIHARILLE HIUKSILLE • •

pH 4.5-5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

NOURISHED Conditioner KOSTEUTTAVA HOITOAINE KIHARILLE HIUKSILLE

• •

pH 3.0-4.0 50 ml, 300 ml, 1000 ml

hoitavuus: 

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Puhdistaa hellävaraisesti ja ravitsee. Antaa kiharoille joustavuutta ja vahvuutta.

Tärkeimmät ominaisuudet: Kevyt koostumus kosteuttaa, selvittää ja antaa kiiltoa. Poistaa tehokkaasti pörröisyyttä ja suojaa ilmankosteudelta.


CRÈME WASH Sulfate-Free Co + Wash SULFAATITON HOITOPESU • •

pH 4.5 - 5.5 300 ml

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Puhdistaa ja hoitaa samanaikaisesti. Pehmeät, kevyet ja elastiset kiharat yhdellä hoitotuotteella.

Kun halutaan kevyttä hoitoa ja hiusten raikastusta peseytymisen yhteydessä ilman varsinaista shampoopesun tarvetta, CRÈME WASH on hyvä valinta.*

Näin käytät NOURISHED Conditioneria:

* Jatkuvassa käytössä suositellaan vuorottelua Cleansing Shampoon ja Nourished Conditionerin kanssa.

Hennoille ja keskivahvoille hiuksille – levitä pestyihin hiuksiin minuutiksi ja huuhtele. Keskivahvoille ja paksuille, karheille hiuksille – käytä pieni määrä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena.

Näin käytät CRÈME WASHia: •

• • •

Levitä märkiin hiuksiin, hiero tuotetta hiuspohjaan ja etene latvoihin asti. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele. Muotoile kuten haluat. Sopii parhaiten keskivahvoille ja paksuille hiuksille.

Hyvä tietää: CRÈME WASH ei ole 2-in-1-shampoo, vaan pesevä hoitoaine. Se ei tarvitse vaahtoa puhdistamiseen, vaan hoitavat öljyt hajottavat ylimääräisen rasvan hiuspohjasta ja hiuksista säilyttäen osan luonnollisesta kosteudesta. Hiuksista tulee raikkaat, pehmeät ja ilmavat.

67


CURL

kuiville ja pörröisille kiharille hiuksille Tiesitkö? Vesi ei ole kiharan ystävä. Sen pH-arvo on liian korkea ja sen sisältämät mineraalit voivat latistaa kiharoita. • Curl Correcting Milk valmistaa hiukset muotoilua varten tasapainottamalla niiden pH-arvon, tiivistämällä hiuksen rakennetta ja antamalla joustavuutta, jota kemiallisesti käsitellyt hiukset usein kaipaavat. • Aktivoi ja elvytä kiharan muoto Reanimating Mist -suihkeella, joka kosteuttaa, erottelee ja antaa kiharoille kaunista kiiltoa.

Näin käytät PERFECTED Curl Correcting Milkiä: • Suihkuta kosteisiin hiuksiin, puristele hiuksia ylöspäin suuntautuvin liikkein ja jatka muotoilua kuten haluat.

Näin käytät REFRESHED Re-Animating Mistiä: • Suihkuta kuiviin hiuksiin, muotoile ja puristele kiharoita käsin.

68

PERFECTED Curl Correcting Milk

REFRESHED Reanimating Mist

KOSTEUTTAVA HOITOEMULSIO KIHARILLE HIUKSILLE

KIHAROITA KOROSTAVA HOITOSUIHKE

• •

• •

pH 3.5-4.5 50 ml, 150 ml

pH 4.5-5.5 50 ml, 150 ml

hoitavuus: 

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Valmistaa hiukset muotoilua varten tasapainottamalla niiden pH-arvon, vähentämällä huokoisuutta ja pörröisyyttä.

Tärkeimmät ominaisuudet: Korostaa kiharoiden muotoa ja antaa niille jäntevyyttä. Aktivoi uudelleen hiuksissa olevat muotoilutuotteet ja antaa hiuksille joustavuutta.


CONTROLLING Anti-Frizz Styler

DEFINING Contouring Foam-Wax

KIHAROITA KOROSTAVA MUOTOILUVOIDE

KIHAROITA KOROSTAVA VAAHTOAVA VAHA

100 ml

150 ml

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Silottaa hiuksen pintakerrosta ja poistaa tehokkaasti pörröisyyttä. Kontrolloi vaikeasti hallittavaa, kiharaa hiustyyppiä.

Tärkeimmät ominaisuudet: Muotovaahdon ja muotoiluvahan innovatiivinen yhdistelmä, joka levittyy helposti hiuksiin. Erottelee, korostaa kiharaa ja poistaa pörröisyyden.

Hyvä tietää: DEFINING Contouring Foam-Wax sisältää yhdistelmän luonnonvahoja jotka estävät kosteuden haihtumista hiuksen rakenteesta, vähentävät pörröisyyttä ja antavat pitkäkestoista tukea. Tuote ei kuivata eikä tee hiuksia rasvaisen tuntuisiksi.

Molemmat muotoilutuotteet: •

Curl Repair Technology™ -järjestelmän sisältämä Aqualastik antaa joustavaa tukea, korostaa kiharaa, antaa suojaa ja kuohkeutta. Annostele maltillisesti hentoihin hiuksiin.

CONTROLLING ANTI-FRIZZ STYLER ja DEFINING Contouring Foam-Wax • pitävät kiharan muodon ryhdikkäänä jopa 72 h • suojaavat ilmankosteudelta jopa 72 h

69


CURL

kuiville ja pörröisille kiharille hiuksille TÄRKEINTÄ MUISTAA: • • • • •

Ravitsee vahvistaa kiharaa hiusta ja vähentää katkeilua. Antaa pitkäkestoista tuuheutta, sileyttä ja kiiltoa. Sisältää kosteus- ja lämpösuojan. Tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja elastiset, vähentää pörröisyyttä Erotellut, pehmeät kiharat.

Mitä asiakas voi odottaa? Vahvistuneet, pehmeämmät ja jäntevämmät kiharat, joita on helppo käsitellä. Pörröisyys vähenee ja kiharat ovat kiiltävät ja kauniin muotoiset.

Vinkkejä kotihoitoon PESU JA HOITO

MUOTOILU

Hennoille ja keskivahvoille hiuksille

Keskivahvoille, paksuille ja hyvin kuiville hiuksille

Kun halutaan hillitä pörröisyyttä ja volyymia

Kun halutaan erotella ja korostaa kiharaa

CLEANSING Shampoo + NOURISHED Conditioner

CRÈME-WASH Co + Wash & NOURISHED Conditioner

CONTROLLING AntiFrizz Styler

DEFINING Contouring Foam-Wax

EXTRA VINKIT Käytä välillä hoitavaa Crème Washia tavallisen shampoon sijaan, kun haluat lisää hoitavuutta

EXTRA VINKIT

Kokeile Nourished Conditioneria hiuksiin jätettävänä hoitoaineena, kun haluat lisää kosteutta ja hoitavuutta

• Aloita pienillä määrillä • K uivaa hiukset föönillä, kun haluat pehmeämmän, ilmavamman tuloksen tai anna kuivua itsestään kun haluat vahvemman tuen kiharoille

Kaikille kiharoille ja laineille • •

70

Käytä aina Correcting Milkiä hiusten tasapainottamiseksi ennen muotoilutuotteiden käyttöä. Käytä Re-Animating Mistiä latistuneiden, muotonsa menettäneiden kiharoiden virkistämiseen ja jäntevöittämiseen.


BLONDE LIFE


BLONDE LIFE

kirkkautta ja hoitavuutta vaaleille hiuksille

• Blonde Life -tuotteet on suunniteltu pitämään vaalennetut hiukset kirkkaina ja hyväkuntoisina. Yhdeksän kymmenestä testiryhmän kampaajista oli sitä mieltä, että vain yhden käyttökerran jälkeen asiakkaan hiukset olivat kirkkaammt, pehmeämmät, kiiltävämmät ja kosteutetummat kuin aiemmin. • Blonde Life -tuoteperhe vahvistaa hiuksia merkittävästi ja korjaa Bio-Advanced Peptide Complex -yhdisteellään hiuksen rakennevaurioita. Torjuu tehokkaasti kolmea vaalennetun hiuksen pahinta vihollista: kellastumista, katkeilua ja haurastumista. • Tuotteet neutralisoivat kloori- ja mineraalijäämiä hiuksista ja ehkäisevät tehokkaasti kellastumista kampaamokäyntien välillä. Täydellinen kotihoitoon sopiva tuoteperhe kaikille vaalennusasiakkaille!

K-PAK

K-PAK COLOR THERAPY

COLOR ENDURE VIOLET

BLONDE LIFE

Kenelle

Kun ensisijainen tarve on vaurioiden korjaus. Huonokuntoisille ja esim. esivaalennetuille hiuksille.

Kun ensisijainen tarve on tuotteille, joissa yhdistyy vaurioiden korjaus ja värinsuoja. Huonokuntoisille hiuksille, joiden värin haalistuminen halutaan minimoida.

Kun ensisijainen tarve on poistaa hiuksista lämpöisyyttä ja antaa viileää sävyä. Erittäin vaaleille ja harmaille hiuksille.

Kun ensisijainen tarve on vaaleiden hiusten sävyn kirkkaana pitäminen sekä hyvä kunto ja kiilto. Luonnostaan vaaleille ja vaalennetuille hiuksille.

Vaikutus

Tehokkainta mahdollista rakennepaikkausta, joka antaa rasittuneille, vaurioituneille hiuksille vahvuutta, joustavuutta ja elinvoimaa.

Hiusväri kestää hiuksissa eloisana 2 x pidempään. Hiuksista tulee ravitut, pehmeät ja kosteutetut.

Jättää hiukset jänteviksi, hyväkuntoisiksi ja antaa viileää vivahdetta.

Torjuu hiusten haurastumista ja katkeilua pitäen samalla sävyn kirkkaana ja terveen kiiltävänä.

Hyöty

Hiusten vauriot korjaantuvat.

Väri haalistuu hitaammin, hiukset ovat vahvemmat ja kiiltävämmät.

Viileät vaaleat pysyvät kylmän sävyisinä.

Hiukset ovat hyväkuntoisen joustavat ja kiiltävät, sävy pysyy haluttuna ilman kellastumista tai tunkkaisuutta. 72


BLONDE LIFE

kirkkautta ja hoitavuutta vaaleille hiuksille Näin käytät Blonde Life -shampoota ja hoitoainetta: • •

Levitä shampoota märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Levitä hoitoainetta pestyihin, kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele.

Tiesitkö? Blonde Life -tuotteet sisältävät kookosöljyä, aitoa tahitilaisen gardeniakukan nupuista saatavaa monoiöljyä sekä ravinteikasta polynesialaista tamanuöljyä, jotka antavat tuotteille ainutlaatuisen, trooppisten valkoisten kukkien tuoksun. Öljyt myös antavat vaalennuksen haurastamille hiuksille omega-rasvahappoja, kosteutusta sekä upeaa sileyttä ja kiiltoa. Koostumukset on suunniteltu vaalennettujen hiusten tarpeisiin ja ne suojaavat niitä tehokkaasti vaurioilta ja ehkäisevät hiusten kuivumista ja rasittumista.

73

BLONDE LIFE Brightening Shampoo

BLONDE LIFE Brightening Conditioner

KIRKASTAVA SHAMPOO VAALENNETUILLE HIUKSILLE

KIRKASTAVA HOITOAINE VAALENNETUILLE HIUKSILLE

• •

• •

pH 4.5–5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Sulfaatiton koostumus pesee hauraatkin hiukset hellästi ja palauttaa ihanteellisen pH-tasapainon. Torjuu hiusten kellastumista ja kiillottomuutta poistamalla hiuksista kloori- ja mineraalijäämiä. Monoi- ja tamanuöljyt antavat pehmeyttä ja ravitsevat. Sopii myös luonnostaan vaaleille hiuksille sävyn luonnolliseen kirkastamiseen ja hiusten hyvästä kunnosta huolehtimiseen.

pH 4.4–5.5 50 ml, 300 ml, 1000 ml

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Kevytrakenteinen koostumus ravitsee rasittuneet hiukset ja antaa niille intensiivisen kiillon latistamatta hentojakaan hiuksia. Selvittää hyvin ja torjuu hiusten kellastumista ja haurastumista. Monoi- ja tamanuöljyt antavat pehmeyttä ja elastisuutta. Sopii myös luonnostaan vaaleille hiuksille sävyn luonnolliseen kirkastamiseen ja hiusten hyvästä kunnosta huolehtimiseen.


BLONDE LIFE Brightening Masque KIRKASTAVA HOITONAAMIO VAALENNETUILLE HIUKSILLE

BLONDE LIFE Brightening Veil KIRKASTAVA HOITOSUIHKE VAALENNETUILLE HIUKSILLE

• •

• •

pH 4.4–5.5 50 ml, 150 ml

hoitavuus: 

Tärkeimmät ominaisuudet: Täyteläinen koostumus ravitsee ja syväkosteuttaa kuivahtaneet hiukset ja antaa niille intensiivistä kiiltoa ja tervettä pehmeyttä. Selvittää hyvin ja torjuu hiusten kellastumista ja haurastumista. Monoi- ja tamanuöljyt antavat pehmeyttä ja elastisuutta. Hiusten detox-tehohoito neutraloi kellertäviä vivahteita aiheuttavia jäämiä hiuksista tehokkaasti. Sopii myös luonnostaan vaaleille hiuksille sävyn luonnolliseen kirkastamiseen ja hiusten hyvästä kunnosta huolehtimiseen.

Näin käytät BLONDE LIFE Brightening Masque -hoitonaamiota:

150 ml

Tärkeimmät ominaisuudet: Tehokkaan lämpösuojan sisältävä hoitosuihke suojaa hiuksia lämpökäsittelyn aikana ja antaa upean kiillon. Rakennepaikkaava, kosteuttava koostumus vahvistaa hiuksia ja suihkeen sisältämät luonnonöljyt palauttavat hiusten joustavuuden. Sisältää UV-suojan sekä ehkäisee vaaleiden hiusten kellastumista.

Käytä Masque -hoitonaamiota kerran viikossa tehohoitona TAI paksummalle, karhealle hiustyypille max. 3 krt viikossa. Levitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 2-5 minuuttia

Vinkki: •

Kun haluat selkeää viileyttä lopputulokseen, käytä Color Endure Violet Shampoota pari kertaa viikossa Blonde Life Shampoon rinnalla.

Hyvä tietää: BLONDE LIFE -tuotteet eivät ylihoida hiuksia, vaan niiden tasapainoinen koostumus antaa kuohkeutta ja hoitavuutta juuri sopivassa suhteessa. Tuotteet sopivat erittäin hyvin myös hennolle hiuslaadulle.

74


BLONDE LIFE Brilliant Tone Violet Smoothing Foam

BLONDE LIFE Brilliant Glow Brightening Oil

HOITAVA, VAALEIDEN HIUSTEN VIILEÄÄ SÄVYÄ YLLÄPITÄVÄ MUOTOVAAHTO

KIILTOA LISÄÄVÄ, VAALEIDEN HIUSTEN SÄVYÄ KIRKASTAVA SEERUMI

200 ml

Tärkeimmät ominaisuudet: Täyteläinen, hoitavia tamanuja monoiöljyjä sekä pigmenttiä sisältävä hoitovaahto. Silottaa ja kosteuttaa käsiteltyjä hiuksia sekä säilyttää vaaleiden hiusten viileän sävyn taittaen epätoivottuja lämpimiä sävyjä. huolehtimiseen.

100 ml

Tärkeimmät ominaisuudet: Kristallinkirkas, hoitavia tamanu- ja monoiöljyjä sisältävä suojaava, silottava tehoseerumi vaaleille hiuksille.

75


MUOTOILU & VIIMEISTELY


MUOTOILU & VIIMEISTELY kaikille hiustyypeille • Sisältää Quadramine Complex™- ja Bio-Advanced Peptide Complex™ -yhdisteet. • Innovatiiviset muotoiluominaisuudet yhdistyvät terveiden hiusten teknologiaan. • Tuotteita helppo yhdistellä keskenään, tukevat hoitotuotteiden vaikutuksia. • Pitää hiukset hyväkuntoisina. • Laaja valikoima tuotteita minkä tahansa tyylin ja kampauksen muotoiluun ja kiinnitykseen.

EI

KEVYT

TUKEA

0

KEVYT-KESKIVAHVA

TUKI

1

TUKI

2

3

4

KESKIVAHVA TUKI

5

6

VOIMAKAS TUKI

7

8

ERITTÄIN VOIMAKAS TUKI

9

10 77


MUOTOILUSUIHKEET Näin käytät muotoilu- ja viimeistelykiinteitä: • Suihkuta kuiviin hiuksiin 2030 cm etäisyydeltä. • Suihkuta useampia kerroksia, kun haluat lisää pitoa.

VINKKI: JoiShape toimii loistavasti myös muotoilurautojen ja suoristusrautojen kanssa – se sisältää tehokkaan lämpösuojan.

78

JOISHAPE

DESIGN WORKS

Muotoilu- ja viimeistelysuihke

Muotoilusuihke

300 ml

300 ml

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Ei varise, antaa luonnollista tukea, joka ei koveta hiuksia. Suojaa ilmankosteudelta ja UV-säteiltä.

Tärkeimmät ominaisuudet: Erittäin hienojakoinen, kevyt koostumus ei latista ja antaa helposti pois harjautuvaa tukea. Suojaa kampausta ulkoisilta rasitteilta.


FINISHING SPRAYS JOIMIST FIRM

POWER SPRAY

Viimeistelysuihke

Nopeasti kuivuva viimeistelysuihke

50 ml, 350 ml, 500 ml

300 ml

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Antaa luotettavaa, pitkäkestoista pitoa valmiille kampaukselle. Suojaa ilmankosteudelta, UV-säteiltä ja muilta ulkoisilta rasitteilta. Ei kastele hiuksia.

Tärkeimmät ominaisuudet: Erittäin vahvaa, kerrostettavaa tukea, joka ei silti tee hiuksia koviksi. Antaa upean kiillon ja suojaa ilmankosteudelta ja lämpötyökalujen kuumuudelta 232 °C asti. Sisältää Aqualastikteknologian

Mielenkiintoinen fakta: Ihmiseltä lähtee keskimäärin 100 hiusta päivässä

79


FLIP TURN Tuuheuttava viimeistelysuihke 300 ml tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10+

Tärkeimmät ominaisuudet: Hienojakoinen suihke, jonka uniikki suutin toimii myös ylösalaisin käytettynä. Antaa maksimaalista tuuheutta, intensiivistä kiiltoa ja vahvaa tukea. Suojaa ilmankosteudelta ja säilyttää halutun tyylin hiuksissa jopa 72 h. Näin käytät Flip Turnia: • Ravista hyvin ennen käyttöä. • Suihkuta kuiviin, ylösalaisin heilautettuihin hiuksiin. • Puristele hiuksia korostaaksesi volyymia tai suihkuta kerroksittain valmiiseen kampaukseen, kun haluat koko päivän kestävää tukea.

80

Sisältää Aqualastikteknologian


AEROSOLITTOMAT SUIHKEET JOIFIX MEDIUM

JOIFIX FIRM

Muotoilu- ja viimeistelysuihke

Viimeistelysuihke

300 ml

300 ml tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Helpottaa kampauksen muokkaamista ja kiinnittää antaen joustavaa tukea tekemättä hiuksia koviksi. Suojaa kampausta ilmankosteudelta ja UV-säteiltä.

Tärkeimmät ominaisuudet: Antaa mm. rullakiharoille ja muille lisätukea kaipaaville kampauksille vahvaa, pitkäkestoista pitoa. Tehostaa hiusten kiiltoa ja suojaa kampausta ilmankosteudelta.

TÄRKEINTÄ MUISTAA: Laaja valikoima eri vahvuisia suihkeita aerosolilla ja ilman, jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Mitä asiakas voi odottaa? • Laadukkaiden, hiustyypille sopivien muotoilutuotteiden käyttö tehostaa ja tukee puhdistus- ja hoitotuotteiden vaikutuksia. • Muotoilun ja viimeistelyn lisäksi tuotteet rakennepaikkaavat, kosteuttavat ja suojaavat hiuksia.

Voidaan käyttää kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuiviin hiuksiin viimeistelysuihkeena.

Näin käytät aerosolittomia suihkeita: • Suihkuta 20-30 cm etäisyydeltä. • Käytä kosteisiin hiuksiin, kun haluat tukea muotoilu­vaiheeseen. • Käytä kuiviin hiuksiin, kun haluat valmiille kampaukselle lisää pitoa.

81


MUUT SUIHKEET TÄRKEINTÄ MUISTAA: Suihkutettava kuivashampoo on helppo tapa raikastaa hiukset shampoopesujen välillä. Mitä asiakas voi odottaa? • Halutusta hiustyylistä voi nauttia pidempään käyttämällä kuivashampoota hiusten ryhdistämiseen. • Vähentää shampoopesujen päivittäistä tarvetta. • Sopii hyvin mm. paljon urheileville.

INSTANT REFRESH

IRON CLAD

Kuivashampoo

Lämpösuojasuihke

200 ml

233 ml

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Kuivuu välittömästi ja häivyttää liiallisen rasvaisuuden ja raikastaa tyven alueen. Ei jätä valkoisia jäämiä hiuksiin. Tuuheuttaa tyven aluetta, tekee hiukset helpommin käsiteltäviksi ja pidentää hiustyylin kestoa. Sopii myös tummille hiuksille!

Tärkeimmät ominaisuudet: Kuivuu välittömästi, ei tee hiuksia raskaiksi tai tahmeiksi. Antaa kiiltoa, poistaa sähköisyyttä ja suojaa lämmöltä 232 °C asti. Sisältää myös 72 h kestävän kosteussuojan.

Käyttö: Suihkuta suoraan tyven alueelle heti, kun se alkaa näyttää tai tuntua rasvaiselta. Erityistä teknologiaa Paju-uute hillitsee hiuspohjan rasvoittumista, manukauute neutralisoi tuoksuja. Aluminum Starch Octenylsuccinate poistaa liiallisen rasvaisuuden, vitamiinit tarjoavat antioksidanttien hyötyjä ja soijaproteiini antaa kiiltoa.

82

Käyttö: Suihkuta kapea osio kerrallaan kuiviin hiuksiin ennen föönausta, kiharrusta tai suoristamista. Sisältää Aqualastikteknologian


HUMIDITY BLOCKER Ilmankosteudelta suojaava viimeistelysuihke 150 ml tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Antaa tehokkaan, mutta näkymättömän suojan ilmankosteuden latistavaa ja pörröttävää vaikutusta vastaan. Säilyttää hiustyylin sileänä ja kuohkeana koko päivän. Ihanteellinen viimeistelytuote kevyestä, luonnollisesta tuesta pitäville – suojaa kampausta hiuksia kovettamatta. Käyttö: Suihkuta valmiiseen kampaukseen 20-30 cm etäisyydeltä.

TÄRKEINTÄ MUISTAA:

• Tavallisia hiuskiinteitä hieno­ jakoisemmat koostumukset, jotka suojaavat kampausta tehokkaasti ympäristön rasitteilta. • Poistavat pörröisyyttä, säilyttävät kiharoiden jäntevyyden ja hiusten kuohkeuden. Mitä asiakas voi odottaa? • Estää kampauksen latistumisen tai hiusten pörrööntymisen kosteassa ilmastossa tai sateisella säällä. • Huolehtii siitä, että muotoilu­ tuotteiden teho säilyy ulkoisista tekijöistä huolimatta.

Faktaa vai fiktiota? Aerosolittomat hiussuihkeet ovat ympäristöystävällisempiä kuin aerosolisuihkeet. FIKTIOTA! Aerosoleissa oli ennen haitallisia kemikaaleja, jotka vapautuivat ilmakehään. Nykyisin aerosolisuihkeet eivät enää sisällä CFC-yhdisteitä, joten niiden vaikutukset ilmakehälle ovat minimaaliset.

83


VAAHDOT, GEELIT JA NESTEET JOIWHIP

POWER WHIP

Vahvaa tukea antava muotovaahto

Täyteläinen, tuuheuttava muotovaahto

300 ml

50 ml, 300 ml

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Antaa intensiivisen kiillon ja suojaa ympäristön rasitteilta. Tehokkaasti kuohkeuttava ja kampausta tukeva muotovaahto antaa loistavan pohjan mille tahansa tyylille hiuksia kuivattamatta.

Tärkeimmät ominaisuudet: Hoitava koostumus ryhdistää lisävolyymia kaipaavia hiuksia hellävaraisesti, lisäämättä painoa hiuksiin. Suojaa kampausta lämpötyökalujen rasitukselta, UV-säteiltä sekä ilmankosteudelta jopa 3 vrk. Luo voimakkaasti tukevan, tuuheuttavan pohjan kaikkiin kampauksiin.

Käyttö: Ravista hyvin ja pursota kämmenelle pieni määrä. Erittäin riittoisa koostumus – annostele maltillisesti. Levitä tasaisesti kosteisiin hiuksiin. Kuivaa hiukset pyöröharjaa käyttäen, kun haluat korostaa taipuisuutta.

Käyttö: Ravista pulloa ja pursota pieni määrä kämmenelle. Hiero kosteisiin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Sisältää Aqualastikteknologian

Joiwhip ja Power Whip ovat molemmat

ALKOHOLITTOMIA!

84


JOILOTION Kiiltoa tehostava muotoiluneste 300 ml tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Antaa kevyttä tukea ja upeaa kiiltoa ja sopii etenkin vaikeasti hallittavien hiusten luonnolliseen muotoiluun. Suojaa ympäristön rasitteilta ja UV-säteiltä. Käyttö: Levitä pieni määrä kosteisiin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

JoiLotion, JoiGel Medium, JoiGel Firm a Power Gel are ALCOHOL-FREE!

85


VAAHDOT, GEELIT JA NESTEET Vinkkejä vaahtojen, geelien ja muotoilunesteiden käyttöön: • Hiero ensin kämmenten välissä ja levitä sitten huolella hiuksiin tasaisesti, ei pelkästään päällimmäisiin osiin. • Käytä kuivaamisessa fööniä tai jos haluat wet look -tyyppistä kiiltoa ja sileyttä, anna kuivua itsestään.

JoiLotion sopii erityisen hyvin sliipatun sileiden ja kiiltävien tyylien luomiseen.

Sekä JoiLotion, JoiGel Medium, että JoiGel Firm ovat alkoholittomia tuotteita.

86

JOIGEL MEDIUM

JOIGEL FIRM

Keskivahvaa tukea antava muotoilugeeli

Vahvaa tukea antava muotoilugeeli

250 ml

250 ml

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Antaa joustavaa tukea, kuohkeutta ja kiiltoa. Muotoilugeeli sopii erityisen hyvin kerroksittain leikattujen ja kiharien hiusten luonnolliseen muotoiluun, sekä myös sliipattujen wet look -tyylien luomiseen. Suojaa ympäristön rasitteilta ja UV-säteiltä.

Tärkeimmät ominaisuudet: Vahva mutta hellävaraisesti muotoileva geeli. Voimakasta tukea antava muotoilugeeli taltuttaa vaikeasti hallittavat, paksut ja karheat hiukset. Suojaa ympäristön rasitteilta ja UVsäteiltä.

Käyttö: Ota pieni määrä geeliä käsiin ja työstä tasaisesti kosteisiin hiuksiin.

Käyttö: Ota pieni määrä geeliä käsiin ja työstä tasaisesti kosteisiin hiuksiin. Anna kuivua itsestään tai föönaa kuivaksi.


TÄRKEINTÄ MUISTAA: Laaja valikoima muotovaahtoja, geelejä ja muotoilunesteitä kaikkiin tarpeisiin ja kaikille hiustyypeille Mitä asiakas voi odottaa? • Laadukkaiden, hiustyypille sopivien muotoilutuotteiden käyttö tehostaa ja tukee puhdistus- ja hoitotuotteiden vaikutuksia. • Muotoilun ja viimeistelyn lisäksi tuotteet rakennepaikkaavat, kosteuttavat ja suojaavat hiuksia.

87


RAKENNETTA ANTAVAT TUOTTEET Näin käytät Texture Boostia: •

Ravista hyvin ennen käyttöä ja suihkuta hiuksiin 20-30 cm etäisyydeltä. Antaa upeaa lisävolyymia ja kauniin viimeistelyn föönaustuotteena.

Texture Boostin aerosolikoostumus mahdollistaa vaivattoman ja siistin annostelun.

88

TEXTURE BOOST Vahasuihke 125 ml tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Hienojakoinen koostumus antaa helposti muokattavaa rakennetta ja runsautta kampaukseen ilman raskasta tuotteen tuntua hiuksissa. Säilyttää hiusten pehmeän liikkuvuuden. Tuo kiharoille ja laineille huoletonta, pehmeää ilmavuutta.


RAKENNETTA ANTAVAT TUOTTEET Näin käytät voidemaisia rakennetuotteita: • Annostele ensin käsiin, sitten hiuksiin • Levitä pyyhekuiviin hiuksiin tasaisesti, ei pelkästään päällimmäisiin osiin • Annostele suoraan kuiviin hiuksiin, kun halutaan voimakkaampi lopputulos

STYLE REFORM

HAIR SHAKE

Vahvaa tukea antava muotoiluvaha

Tuuheuttava rakennesuihke

100 ml

50 ml

tuki: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tärkeimmät ominaisuudet: Muotoilee kiharat, karkeat tai pörröiset hiukset ja tarjoaa tyylille vahvan pidon. Antaa tyylikkään mattapintaisen viimeistelyn. Sopii loistavasti lyhyiden hiusten muotoiluun ja yksittäisten osioiden ja kiharoiden kestävään korostamiseen. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Hiero pieni määrä tuotetta kämmenten välissä ja levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Muotoile hiukset sormin haluamallasi tavalla.

Hair Shake antaa painotonta tuuheutta! Tämä monipuolinen rakennesuihke antaa uutta puhtia kaikille tyyleille, tuuheutta kiharoille, joustavaa kontrollia ja tukea muotoiluun, tekemättä hiuksia tahmeiksi. Torjuu myös tehokkaasti ilmankosteuden haittavaikutuksia.

89

Tärkeimmät ominaisuudet: Antaa hetkessä rakennetta ja nostetta lisävolyymia kaipaaville hiuksille! Nesteestä puuteriksi hiuksissa muuttuva hienojakoinen, öljytön suihke luo näyttävää runsautta ja kuohkeutta jättäen hiukset pehmeiksi. Häivyttää myös tyven ylimääräistä rasvaisuutta ja suojaa ilmankosteudelta.


BODY SHAKE Tuuheuttava volyymisuihke 250 ml

Tärkeimmät ominaisuudet: Täyteläistä tuuheutta ja runsautta lisäävä volyymisuihke hennoille ja keskivahvoille hiuksille. Tasaisesti levittyvä aerosolisuihke jättää hiukset luonnollisen liikkuviksi.

TÄRKEINTÄ MUISTAA: • Laaja valikoima muotoilutuotteita, joilla on helppo luoda erilaista rakennetta ja tukea kaikkiin tarpeisiin ja kaikille hiustyypeille. Mitä asiakas voi odottaa? • Laadukkaiden, hiustyypille sopivien muotoilutuotteiden käyttö tehostaa ja tukee puhdistus- ja hoitotuotteiden vaikutuksia. • Muotoilun ja viimeistelyn lisäksi tuotteet rakennepaikkaavat, kosteuttavat ja suojaavat hiuksia.

90


AQUALASTIK-TEKNOLOGIAA AQUALASTIK™ Uudenlainen syvänmeren antioksidanttien ja polymeerien yhdistelmä, jolla on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia.

THERMUS THERMOPHILLUS FERMENT Uniikki antioksidantti, joka on peräisin meren pohjassa sijaitsevien, mineraalipitoisten kuumavesilähteiden bakteerikannoista. Tämä ainutlaatuisen kestävä mikroorganismi kukoistaa äärimmäisen kuumissa lämpötiloissa, ja on siksi todella tehokas lämpösuoja-aine hiuksille. Se auttaa myös suojaamaan hiuksia ilmansaasteilta ja UVsäteiltä. Tämä antioksidantti soveltuu erityisen hyvin juuri muotoilutuotteiden ainesosaksi, sillä se aktivoituu lämmön ja valon vaikutuksesta.

91

AQUA-STYLE 300 (POLYQUATERNIUM-69) Uusi kristallinkirkas polymeeri antaa hiuksille tehokasta tukea, joustavuutta, kosteussuojaa ja kiiltoa. Tämä hartsi soveltuu täydellisesti vahvan pidon ja kestävien lopputulosten muotoiluun, sillä vaikka se tuntuu hiuksissa joustavalta, se säilyttää halutun muodon todella tehokkaasti ja pitkään.


OPAALIJAUHE

LUUMUNSIEMENÖLJY

Timanttista kiiltoa, elastisuutta ja uudelleenmuotoiltavuutta.

(Prunus domestica seed oil) Tarjoaa antioksidanttien voimaa Aja E-vitamiinien avulla. Ravitsee ja kosteuttaa hiuksia lipidien avulla ja lisää elastisuutta.

92


YLEISTIETOA

kaikista Joicon tuotteista

TEE NÄIN • Koostumukset ovat hyvin tiivistettyjä – annostele aluksi hyvin maltillisesti ja lisää tuotetta tarvittaessa. Ole erityisen varovainen, kun annostelet voimakkaasti hoitavia tuotteita hennoille hiuksille. • Pyyhekuivaa hiukset aina ennen hoitoaineiden/tehohoitojen levittämistä, jottei liika vesi laimenna tuotetta ja heikennä sen tehoa. • Noudata suositeltuja vaikutusaikoja, jotta tuote pääsee vaikuttamaan ihanteellisella tavalla. • Suihkuta aerosolisuihkeita 20-30 cm etäisyydeltä. ÄLÄ TEE NÄIN • Älä koskaan käytä lämpöä voimistaaksesi tehohoitojen vaikutusta – lämpö vaurioittaa hiusta ja kumoaa tehohoidon hyödyt. • Älä levitä hoitoaineita/tehohoitoja helposti rasvoittuvaan hiuspohjaan tai tyven alueelle, etenkään hennoille, veltoille hiuksille. • Parhaiden tulosten saamiseksi ei suositella, että eri sarjojen shampoita ja hoitoaineita sekoitetaan keskenään. Saman sarjan tuotteet toimivat aina parhaiten yhdessä.

94


HARJOITUSTA Listaa kotihoidon tuotteet (shampoo, hoitoaine, tehohoito ja muotoilu- ja viimeistelytuotteet) seuraaviin tilanteisiin:

Asiakkaalla on hennot, kuivat ja vaurioituneet hiukset

Asiakkaalla on paksut, karheat, kuivat ja värjätyt hiukset

Asiakkaalla on paksut, karheat ja kuivat hiukset

Asiakkaalla on hennot, värjätyt hiukset

Asiakkaalla on hennot, värjätyt hiukset, joiden väri haalistuu helposti

95


Asiakkaalla on rasvoittuva hiuspohja ja kuivat pituudet ja latvat

Asiakas harrastaa uintia ja hänellä on vaaleita raitoja

Asiakkaalla on kuiva, kutiava ja hilseilevä hiuspohja ja vaurioituneet pituudet ja latvat

Asiakkaalla on normaalikuntoiset hiukset ja hän toivoo muotoilutuotteilta pitkäkestoista tukea

Asiakkaalla on karheat, pörröiset, kuivat ja vaurioituneet hiukset ja hän toivoo pitkäkestoista sileyttä

Asiakkaalla on normaalikuntoiset, terveet hiukset ja hän toivoo lisää tuuheutta

96


to the world

KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ Joico on toteuttanut yhden laajimmista teollisuuden kestävän kehityksen hankkeista USA:ssa.

97

Joicon missio on jakaa terveiden hiusten ilosanomaa kautta maailman niin moneen kampaamoon kuin mahdollista. Toinen päämäärä on ympäristöystävällinen toimintamalli – yrityksen hiilijalanjälkeä pienennetään aktiivisesti. Vuonna 2001 Joico oli ensimmäinen kampaamotuotteiden valmistaja, joka pääsi USA:n Ympäristöviraston Vihreän Energiantuotannon TOP 20 -listalle tuulivoimaloiden hyödyntämisellään. Joicolle on myös myönnetty arvostettu Green Power Leadership -palkinto, joka myönnetään ekologisen toiminnan esimerkillisestä toteutuksesta.

PAKKAUSSUUNNITTELUA YMPÄRISTÖN EHDOILLA Käyttäen hyväksi viimeisimpiä ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja, Joico lanseerasi vuonna 2011 vallankumouksellisen bio-muovia ja hartsia hyödyntävän pakkausmateriaalin.

TUOTTEIDEN TESTAUSTA ILMAN ELÄINKOKEITA Joicolle on tärkeää voida tarjota turvallisia, laadukkaita tuotteita. Joicon laboratoriot eivät käytä eläinkokeita tuoteturvallisuuden testaamiseen ellei sitä ehdottomasti vaadita lailla. Raaka-aineiden testauksella sekä lääkärin valvonnassa tapahtuvilla, vapaaehtoisten ihmisten iholle tehtävillä testeillä saadaan taattua tuotteiden turvallisuus ilman eläinkokeita.


98


www.kcprofessional.fi www.facebook.com/joicosuomi www.instagram.com/joicofi

Maahantuonti: Miraculos Oy, Helsinki puh. 0201 410 410

Joico-tuoteopas  

www.kcprofessional.fi/fi/joico

Joico-tuoteopas  

www.kcprofessional.fi/fi/joico