Page 1

BOUW

Gespecialiseerde Aanneming Ramakers Interieurbouw

Staat voor

kwaliteit


Ramakers Interieurbouw

Wat is het voordeel

4-7

Transparante aanpak 8-9

Vastgoedontwikkeling

Metselwerken Ruwbouwwerkzaamheden 14-17

Disciplines van het gevelpakket 10-13

Overzicht

2

18-19


Samen beter bouwen

KBK Gespecialiseerde Aanneming werkt samen met hoofdaannemers aan prestigieuze, innovatieve of juist hele ingetogen bouwobjecten op

Bouwdisciplines die we graag voor u uitvoeren:

zowel kleine als grote schaal. Deze divisie van KBK is voortgevloeid uit de metseltak, die nog iedere dag continuïteit en kwaliteit waarborgt

Gevelpakket

in metsel- en voegwerk. Om op elkaar volgende en overlappende

• Metselwerk • Stelwerk • Geveldragers • Steigerwerk • Monteren HSB elementen • Isoleerwerk • Voegwerk • Schilderwerk

werkzaamheden vóór, tijdens en na het metselwerk efficiënter te laten verlopen, werden steeds meer disciplines aan de divisie toegevoegd. KBK Gespecialiseerde Aanneming ontzorgt de hoofdaannemer door het complete gevelpakket en verschillend ruwbouwwerk tegen een overeengekomen prijs uit te voeren. Maar ook aanneming van één of enkele bouwspecialismen is mogelijk.

Staat voor

kwaliteit

Ruwbouw

• Funderingen • Vloeren • Lijmwerk • (Af)timmerwerk 3


Ramakers Interieurbouw

Wat is het voordeel van werken met KBK Gespecialiseerde Vastgoedontwikkeling Aanneming? Metselwerken

Onze bouwmethodiek is erop gericht de kwaliteit en productiviteit te verhogen en de doorlooptijd te verkorten. Dat maken we waar door innovatief met u mee te denken, te plannen en te handelen waardoor efficiënte maatoplossingen ontstaan die besparingen in tijd en geld opleveren. In de uitvoering weten we vanuit één aanspreekpunt snel te sturen en optimale controle uit te oefenen op de gevraagde werkzaamheden. Bij KBK Gespecialiseerde Aanneming treft u dan ook geen langs elkaar heen werkende afdelingen, miscommunicatie en wachttijden tijdens het bouwproces aan. Wij leveren uniforme kwaliteit bij een oplevering volgens planning en afspraak, uitgevoerd door één KBK team. KBK Gespecialiseerde Aanneming werkt structureel voor grote hoofdaannemers als BAM, Dura Vermeer, Heijmans, Ballast Nedam en Strukton. Maar ook kleinere en middelgrote aannemingsbedrijven maken gebruik van onze efficiënte werkwijze die tijd en kosten bespaart.

4


5


Ramakers Interieurbouw

Vastgoedontwikkeling

Metselwerken

Ook compleet pakket voor levering van stenen, lijm en specie Hoofdaannemers doen graag zaken met onderaannemers die materiaal en arbeid integraal kunnen aanbieden. Exclusief voor onze hoofdaannemers bieden we daarom de mogelijkheid om naast arbeid ook specie, lijm en kalkzandsteen te leveren en de inkoop van gevelstenen te coรถrdineren. Hiertoe hebben we een samenwerkingsverband gesloten met een leidende steenleverancier.

6


7


Ramakers Interieurbouw

Transparante aanpak levert efficiency Vastgoedontwikkeling

Metselwerken

Wij hechten veel waarde aan onze werkwijze die door de jaren heen is gekneed en gepolijst tot vaststaande procedures. Belangrijkste kenmerken hierin zijn hoge transparantie en duidelijke communicatie. Op hoofdlijnen laat onze aanpak zich als volgt samenvatten.

• In een oriënterend gesprek lichten wij onze aanbieding graag toe. Bent u bijgepraat over onze uitgangspunten en bouwmethodiek dan kunt u een goed onderbouwd prijsvergelijk maken en zijn eventuele misvattingen en vragen uit de wereld geholpen. • Na overeenstemming met betrekking tot de eenheidsprijzen zullen we voor de start van de werkzaamheden een totaalprijs opmaken, gebaseerd op de hoeveelheden. Voor beide partijen is de totale aanneemsom zo exact bekend en zijn onaangename verrassingen op dat gebied uitgesloten. • Voor de start van het werk houden we een ‘start-werk vergadering’ met uw uitvoerder. In dit gesprek kunnen de uitgangspunten en de wijze van uitvoering

8

van beide partijen tot in detail worden besproken om misverstanden en ruis op de werkvloer te voorkomen. • O  m het uitvoeringsproces te bewaken voeren we een wekelijks of tweewekelijks coördinatieoverleg met uw uitvoerder. In dit overleg komen de planning, routing en eventuele knel- en verbeterpunten ter sprake die bij de uitvoering een rol spelen. Problemen worden zo in een vroeg stadium opgelost en onnodige kosten en stagnatie worden voorkomen.


9


Ramakers Interieurbouw

Thuis in alle disciplines van het gevelpakket Vastgoedontwikkeling

Metselwerken

Kernactiviteiten van KBK Gespecialiseerde Aanneming zijn metselen en voegen. Maar ook alle andere noodzakelijke voorbereidende en aanvullende bouwactiviteiten die een rol spelen bij de uiteindelijke kwaliteit van de gevel kunnen wij in eigen beheer voor u uitvoeren. Bent u ge誰nteresseerd in ons complete gevelpakket of in onderdelen ervan; wij zorgen voor optimale afstemming en uitvoering van de gevraagde werkzaamheden om u te verzekeren van een zorgeloos bouwproces.

Metsel- en voegwerk Voorafgaand aan het werk informeren we onze metselaars grondig over alle relevante aspecten die bij het betreffende project een rol spelen. We bespreken de steenkeuze, het metselverband, de maatvoering, de mortels, het voegwerk, de preventie tegen weersinvloeden en het op te leveren eindproduct. Goed voorgelicht tonen onze metselaars vervolgens hun professionaliteit in werkwijze en resultaat. Niet voor niets geniet het metselwerk van KBK Gespecialiseerde Aanneming sinds jaar en dag een uitstekende reputatie. Na het metselen van de gevels wordt de gevraagde voeg aangebracht. Doorgaans is dit de platvol doorgestreken voeg, maar ook hanteren we net zo gemakkelijk een schaduw-, knip- en snijvoeg of een voeg middels het pointmaster systeem. 10

Stelwerk Om lijm- en metselwerk goed te kunnen uitvoeren is voorafgaand stelwerk nodig waar blindelings op vertrouwd kan worden. Onze stelleurs werken zelfstandig volgens tekening, zijn nauwkeurig en beschikken over de handelingssnelheid die vereist is. Ze verstaan hun vak: ze zetten uit, brengen peilen op profielen aan, stellen kozijnen, zetten gevels uit op koppenmaat en verwerken lood en dpc folie. Het stelwerk biedt KBK Gespecialiseerde Aanneming in eigen beheer aan en vervult binnen het geheel van ons gevelpakket een sleutelpositie.


11


Ramakers Interieurbouw

Vastgoedontwikkeling

Metselwerken

Gespecialiseerde Aanneming worden zaken als slaghoogte, afstand van de gevel en afscherming tegen weersinvloeden in goed overleg met de steigerbouwers afgestemd. Met onze eigen, grote materieelvoorraad hebben we het benodigde steigermaterieel altijd en overal tot onze beschikking. Steigerbouw en de opbouw van steigerslag na steigerslag worden zodoende een soepel verlopend aspect binnen het geheel van werkzaamheden.

Steigerwerk Van alle betrokken bouwlieden staat de metselaar het meest op de steiger. Wie weet beter waar een deugdelijke steiger aan moet voldoen om efficiĂŤnt en veilig werken mogelijk te maken? Wanneer u de verhuur en plaatsing van de steiger mee uitbesteedt aan KBK

12

Monteren HSB elementen Houtskeletbouw maakt een opmars door in zowel de woning- als utiliteitsbouw. KBK Gespecialiseerde Aanneming is meegegroeid met die ontwikkeling. We beschikken over opgeleide monteurs die de elementen nauwkeurig op hoogte afstellen. De verankering van de HSB elementen in de constructie wordt vlot en vakkundig uitgevoerd met behulp van de juiste kennis en materialen.


13


Ramakers Interieurbouw

Verantwoord uitbesteden van uw ruwbouwwerkzaamheden Vastgoedontwikkeling

Metselwerken

Disciplines die niet direct deel uitmaken van het gevelpakket scharen we onder onze ruwbouwactiviteiten. We noemen het bekisten en afstorten van funderingen, de aanbreng van verschillende soorten vloeren, het lijmen van kalkzandsteen blokken en elementen en (af)timmerwerkzaamheden. Omdat deze werkzaamheden voorafgaan of samengaan met werkzaamheden aan het gevelpakket, is een goede synergie belangrijk tussen de verschillende taken en tussen de specialisten die de uitvoering daarvan verzorgen. KBK Gespecialiseerde Aanneming zorgt daarvoor.

14


Funderingen en vloeren In aansluiting op het grondwerk legt KBK Gespecialiseerde Aanneming de traditionele houten bekisting of een kunststof bekistingsysteem aan. Vervolgens begeleiden we de betonstort ten behoeve van de fundering. Verder brengt ons team afhankelijk van het project ribcassettevloeren, kanaalplaatvloeren, breedplaatvloeren of massieve plaatvloeren aan. Ook het plaatsen en het onderstempelen van verdiepingsvloeren is bij ons in vertrouwde handen.

15


Ramakers Interieurbouw

Vastgoedontwikkeling

Metselwerken

Lijmwerk Kalkzandsteenlijmwerk is sinds de introductie uitgegroeid tot één van de belangrijkste onderdelen van het ruwbouwproces. In bijna zeventig procent van alle nieuwbouwwoningen wordt kalkzandsteen lijmwerk toegepast en ook in utiliteitsbouw is deze groeiende activiteit duidelijk zichtbaar. Het verlijmen van kalkzandsteenblokken en -elementen mag best een specialisme worden genoemd omdat er andere vaardigheden worden gevraagd in coördinatie en verwerking ten opzichte van metselwerk. Onze deskundige uitvoering kenmerkt zich door vlakke wanden die een dunne wandafwerking mogelijk maken. (Af)Timmerwerk Voor oplevering van de woning zijn er heel wat (af)timmerwerkzaamheden die het specialisme van de vakman vereisen. Met hun hamer als wapen werken onze timmermannen alle voorkomende timmerwerkzaamheden vakkundig af. We noemen het (af)timmeren van de zolder, schuine wanden, rookkanalen, trappen, trapopgan16

gen, keukens, kozijnen, vensterbanken, plinten, kasten en ga zo maar door. Met KBK Gespecialiseerde Aanneming heeft u de spijkerharde garantie dat al het timmerwerk deugdelijk en volgens afspraak wordt uitgevoerd.


17


Ramakers Interieurbouw

Vastgoedontwikkeling

Metselwerken


BOUW

Bouwgroep Ramakers Interieurbouw

KBK Bouwgroep bestaat uitVastgoedontwikkeling de BOUW volgende divisies: Ramakers BOUW Interieurbouw BOUW

Metselwerken Vastgoedontwikkeling Renovatie & Vastgoedonderhoud Ramakers Interieurbouw BOUW

Metselwerken Vastgoedontwikkeling Ramakers BOUW Interieurbouw

Metselwerken Vastgoedontwikkeling Gespecialiseerde Aanneming Ramakers Interieurbouw BOUW

Metselwerken Vastgoedontwikkeling Vastgoedontwikkeling Ramakers Interieurbouw

BOUW

Metselwerken Vastgoedontwikkeling

Metselwerken

Gespecialiseerde Aanneming Ramakers Interieurbouw Morseweg 1 1131 PE Volendam Postbus 15 1130 AA Volendam

T 0299 367322 F 0299 369633 E info@kbkbouwgroep.nl I www.kbkbouwgroep.nl

kbk%20gespecialiseerde%20aanneming  

http://www.kbkbouwgroep.nl/resources/uploads/folders/kbk%20gespecialiseerde%20aanneming.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you