Page 1

Wij spreken uw taal.

Ook voor uw woningkrediet


Ik bouw. Jij bouwt. Wij bouwen samen aan uw toekomst


Wilt u een huis kopen, bouwen of verbouwen? Of bent u op zoek naar een mooie bouwgrond? Dan wilt u bij het afsluiten van uw woningkrediet natuurlijk geen overhaaste beslissingen nemen. En dat is maar goed ook. Simulaties op websites maken weliswaar een eerste berekening, maar geven niet meteen een antwoord op uw persoonlijke vragen. Daarom nodigt KBC u graag uit voor een woonadviesgesprek. Onze adviseurs geven dan graag en geheel vrijblijvend meer uitleg over onze verschillende woningkredietformules en de verzekeringen die aansluiten bij uw plannen. Ge誰nteresseerd? Lees dan zeker verder of maak nu alvast een afspraak!

> Maak een afspraak met uw KBC-Verzekeringsagent

> Maak een afspraak met uw KBC-Bankkantoor


Van een huis naar een thuis Een KBC-Woonadviesgesprek gaat over meer dan alleen de financiering van uw woningkrediet. We geven u ook alle informatie over hoe u uw woning en uw gezin het best kunt beschermen. Een huis kopen is dan ook een belangrijke investering. U wilt immers een thuis creĂŤren voor uw gezin. Of als jong koppel een eigen nestje bouwen. Wat u ook van plan bent, u investeert in de toekomst en bouwt aan uw financiĂŤle reserves van morgen. En dat vraagt om een degelijke, onderbouwde persoonlijke aanpak.


Het geluk is thuis.


Zullen we verder praten om op volgende vragen ‌


• • • • • • • • •

Hoeveel wil en kan ik lenen?

krediet volgt?

• • •

Hoe kan ik me als zelfstandige of als werknemer beschermen tegen inkomensverlies?

Met welke extra kosten moet ik rekening houden? Wat kost het woningkrediet mij nu precies? Hoeveel moet ik maandelijks aflossen en hoeveel interest moet ik betalen? Kies ik voor een vaste of variabele rentevoet? Kan ik beide formules combineren? Wat is de optimale looptijd van mijn lening? En hoe kan ik dat fiscaal optimaliseren? Kan ik mijn kredietformule mee laten evolueren met mijn persoonlijke situatie? Hoe bescherm ik mijn gezin tegen brand en inkomensverlies? Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn schuldsaldoverzekering automatisch het openstaande

Ik heb al een woning en wil een nieuwe bouwen. Hoe gaat dat in zijn werk? Als ik start met verbouwingen, hoe kan ik dan mijn risico’s maximaal beperken?


‌ een antwoord te vinden Op deze en tal van andere vragen krijgt u tijdens een KBCWoonadviesgesprek een persoonlijk antwoord. Onze ervaren adviseurs nemen altijd eerst de tijd om te luisteren naar uw verhaal. Hoe is uw situatie nu en hoe ziet u die evolueren? Daarna werken we samen met u een aantal voorstellen uit die passen bij uw toekomstplannen. Elk voorstel is anders en heeft zijn eigen voordelen. Zo kunt u alles afwegen en een gefundeerde keuze maken. U hoeft dus zelf geen rekenwerk te verrichten of complexe wet- en andere teksten uit te pluizen. Dat doen wij voor u. Op een betrouwbare, correcte en degelijke manier. U ziet het. Dankzij onze persoonlijke aanpak vinden we voor u gegarandeerd een oplossing op maat. Zo kunt u werk maken van uw eigen droomhuis, in plaats van te blijven dromen van een huis.

> Maak een afspraak met uw KBC-Verzekeringsagent

> Maak een afspraak met uw KBC-bankkantoor


Elk huisje z’n persoonlijk


e heeft ‌ woningkrediet.


Open de eerste deuren met de KBC-Woongids Voor wie graag goed voorbereid aan een woonproject begint, is er de KBC-Woongids. U kunt hem gemakkelijk downloaden of aanvragen via onze website. De gids staat vol praktische informatie en interessante tips. Van het contract met de architect en de veiligheidscoรถrdinator, over de bouwaanvraag, de aansprakelijkheid van de aannemer en de leningaanvraag tot de verzekering van uw eigendom. Deze handige leidraad geeft u een heldere kijk op alles waarmee u rekening moet houden bij de voorbereiding van uw woonproject.

> Gebruik onze gratis iPad applicatie KBC-Home Project. Download hier.

> Download gratis de KBC-Woongids.


Wij spreke


en uw taal.


Kom langs en ontdek wat we in huis hebben Bent u ge誰nteresseerd in een KBC-Woonadviesgesprek? Wilt u ons persoonlijk ontmoeten en uw plannen delen? Maak dan snel een afspraak en verzamel alvast zo veel mogelijk informatie over het pand dat u wilt kopen, bouwen of verbouwen. Dan kunnen we meteen aan de slag. U zult zien, voor u het weet hebt u uw eigen plek!

> Maak een afspraak met uw verzekeringsagent

> Maak een afspraak met Uw bankkantoor


KBC Ebrochure wonen  

KBC Ebrochure wonen