__MAIN_TEXT__

Page 1

Technische ploegen INFORMATIE 2021

VLAAMS-BRABANT


2


VOORWOORD Dag TP (in spe)! Er zijn maar liefst 33 vakanties waar we dit jaar een TP(*) voor zoeken. Hou je dus maar klaar, want we hebben heel wat enthousiastelingen nodig om de vakanties deze zomer tot een goed einde te brengen. Loopt het water je al in de mond? Ben je volop menu’s aan het bedenken? En zijn Jeroen Meus, Piet Huysentruyt en Sergio Herman niet van je boekenplank weg te slaan? Of misschien ben je eerder fan van Sandra Bekkari? Maakt niet uit. Jij bent sowieso dé persoon die we zoeken. In deze bundel vind je meer info over alle vakanties waarvoor we een TP zoeken. Heb je graag nog wat meer informatie? Dan kun je ons bereiken via 02 240 85 09 of vlaamsbrabant@kazou.be. Wij kijken alvast uit naar al die lekkere menu’s! Groetjes van het Kazou-team (*) TP= Technische Ploeg

3


INHOUD

Voorwoord 3 Inhoud 4 We zoeken naar ...

6

En bieden in ruil ...

7

Inschrijving en aanduiding ploegen

9

Takenpakket van de TP

10

7 - 8 jarigen Bounce in’t Bos in Overijse (BE) 12 Kasteelvakantie in Modave (BE) 13 Echte superhelden in Lokeren (BE) 14 Kids in wonderland in Loon op Zand (NL) 15

9 - 10 jarigen Adventureproof in Jupille (BE) 16 Expeditie safari in de Beekse Bergen (NL) 17 Disneyvakantie in Vertus (FR) 18 Criminele actievakantie in Sy-Hamoir (BE) 19 Zalig aan zeevakantie in Bredene (BE) 20

11 - 12 jarigen Go with the flow in Ter Aar (NL) - 1 Hits en Kicks in Epen (NL) - 1 Wild adventure in Jupille (BE) Hits en Kicks in Epen (NL) - 2 Go with the flow in Ter Aar (NL) - 2

21 22 23 24 25

13 - 14 jarigen La vita è bella in Toscane (IT) Zeilen op het Ijsselmeer (NL) Zuiderse actie in Die-Romeyer (FR) Fantasticable in Gérardmer (FR) Aquasplash in Esponellà (SP) Uitdagend Spanje in Gerona (SP) Aventura Italia in Valle Aurina (IT)

4

26 27 28 29 30 31 32


15 - 16 jarigen Costa genietos in Calabuig (SP) West Highland Way in Drymen (SCO) Costa los gezelligitos in Empuriabrava(SP) The Bohinj experience (SL) Adembenemend Zweden (ZW) Sunsetsurfen in San Vicente (SP)

33 34 35 36 37 38

17 - 18 jarigen Outstanding Wales (GB) Surprising Slovenia in Bled (SL) Best kept Sunset (KR)

39 40 41

JOMBA Zuiders genieten in Lignac (FR)

42

Overzichtstabel 2021

43

5


WE ZOEKEN NAAR ... » TP’ers (2 tot 6 personen, afhankelijk van de vakantie) waarvan minstens 1 persoon van de ploeg al minimum 1 jaar een rijbewijs heeft en ouder is dan 23 jaar. » TP’ers die enthousiast en jong van hart zijn. » TP’ers die de handen uit de mouwen durven steken. » TP’ers die kunnen samenwerken (met VV, coördinatie, moniploeg, centrumuitbater…) en zich flexibel kunnen opstellen. » TP’ers die massa’s goesting hebben om anderen te laten proeven van hun kookcreaties. » 1 TP’er die met de auto wil gaan (voor de meeste vakanties) om ter plaatse boodschappen e.d. te doen. Voor een aantal (buitenlandse) vakanties, staat er een huurauto klaar. Meer specifieke info hierover vind je per vakantie.

6


EN BIEDEN IN RUIL ... » De vrijheid om in de keuken te experimenteren met smaken, geuren en kleuren. Binnen het opgelegde budget (6 euro per persoon per dag voor binnenlandse vakanties; 6,50 euro per persoon per dag voor buitenlandse vakanties). » Het nodige basismateriaal om je TP-vakantie tot een goed einde te brengen. Hiernaast heb je nog de mogelijkheid om dit materiaal aan te vullen met extra materiaal uit onze kelder. » Een TP-bundel met voorbeeldmenu’s, hoeveelheden, EHBK (Eerste Hulp Bij Keukenmislukkingen) … » Een vleugje onvervalste Kazou-vakantiesfeer. » Waarderingsbudget (3,10 euro per dag per lid van de TP-ploeg). » Eeuwige dank van de moniploeg en alle deelnemers, de liefde gaat tenslotte door de maag. » Een TP-vorming. » Kilometervergoeding voor één auto per TP-ploeg (0,25 euro per km, tenzij anders vermeld). 7


LEGENDE MOEILIJKHEIDSGRAAD VAKANTIES:

Ideaal voor beginnende TP-ploegen Vakantie in binnenland (of dichtbij in het buitenland) waar alles aanwezig is in of nabij het vakantiecentrum.

Ideaal voor TP-ploegen die al minstens 1 TP-vakantie ervaring hebben en op zoek zijn naar een extra uitdaging Binnen- of buitenlandse vakantie met moeilijke diĂŤten, camping-koken met beperkte faciliteiten, grote afstanden tot winkels en/of de bestemming, extra taken (zoals fiets-depannage) of een combinatie van meerdere factoren.

Ideaal voor ervaren TP-ploegen die op zoek zijn naar een grote uitdaging. Vakanties waar een doorgedreven planning ĂŠn een heel grote mate van flexibiliteit noodzakelijk zijn. Er wordt gekookt op verschillende locaties en/ of in zeer basic omstandigheden en/of voor verschillende profileringen.

8


INSCHRIJVEN EN AANDUIDING PLOEGEN Volledige TP-ploegen krijgen voorrang op onvolledige TP-ploegen. Wanneer twee volledige ploegen zich voor dezelfde vakantie aanbieden, kijken we naar de tweede, derde… optie en proberen we zoveel mogelijk TP-ploegen een vakantie te geven. Indien je vorig jaar geen vakantie had, proberen we het jaar nadien hier rekening mee te houden.

VERANTWOORDELIJKE TP

VERGEZELLENDE FAMILIELEDEN

Per ploeg wordt er één iemand aangeduid als verantwoordelijke TP (VTP). Deze persoon krijgt het budget gestort en zorgt ervoor dat de kasstaat correct ingevuld terug komt. Hij/zij krijgt ook de communicatie vanuit het verbond en is de aanspreekpersoon voor de VV van de vakantie. Uiteraard staat het je vrij om onderling de taken te verdelen.

Het is mogelijk om bij bepaalde vakanties de eigen partner en/of kinderen mee te nemen op vakantie als vergezellende familieleden (VGF). Bij welke vakanties dit mogelijk is en voor hoeveel vergezellende familieleden dit maximum lukt is aangegeven per vakantie. Het aantal beschikbare kamers is voor TP’ers en vergezellende familie. Voor de andere vakanties zijn vergezellende familieleden niet mogelijk. Een vergezellend familielid (+6 jaar) betaalt 9 euro per nacht (maaltijden, verzekering ...) in binnen- en buitenland. Jongere kinderen kunnen gratis mee, zowel in binnen- als in buitenland.

» Stel je kandidaat via deze link. Kandidaatstellen kan van 10 tot 30 november. » 14 december communiceren we over de aanduiding.

Wil je wel eens TP zijn op een vakantie, maar heb je hier vragen over? Wil je een eigen ploeg vormen en zoek je nog mede-TP’ers om die te vervolledigen? Mail naar vlaamsbrabant@kazou.be, bel 02 240 85 09 of kom eens langs en we proberen je zeker verder te helpen! 9


TAKENPAKKET VAN DE TP

2 1 34 Het opstellen van een gevarieerd en gezond menu binnen het budget, inclusief 4-uurtjes voor iedereen en de 5de maaltijden voor de monitoren.

10

Samen met de VV wederzijdse verwachtingen uitspreken en goede afspraken maken, zowel vooraf als tijdens de vakantie.

Eten bereiden: ontbijt, middagmaal of lunchpakket, 4-uurtje, avondmaal, 5de maaltijd voor moniploeg + TP (na de avondvergadering: een warme of koude hap, restjes …).

»

De taken van een technische ploeg op vakantie zijn niet te onderschatten. Op sommige momenten vraagt het hard werken en een goede planning om met alles op tijd klaar te geraken. Maar je mag er ook zeker van zijn dat je dagelijks je portie ontspanning hebt.

»

OPGELET! Voor TP’ers wordt geen profileringsbudget voorzien. Indien combineerbaar met de kookactiviteiten, kunnen ze wel op eigen kosten deelnemen aan geprofileerde activiteiten. Maak hiervoor afspraken met de activiteitenpartner en de VV.

Tijdens de maaltijden: helpen bij het opscheppen e.d. in samenspraak met de VV.


5678 Na de maaltijden: begeleiden van de moni’s en deelnemers bij de afwas en het dekken van de tafels voor de volgende maaltijd.

Dagelijks onderhoud van het gebouw: » Vakantiegangers doen zo veel mogelijk zelf (kamers borstelen, kamers op orde houden …). Maak hierover afspraken met de VV. » Je zorgt mee voor het kuisen van de gangen, sanitair en een grotere kuis tijdens een daguitstap en/of op het einde van de vakantie. » Uiteraard hoort ook netheid en hygiëne van de keuken tot jouw domein.

Boodschappenlijstje maken om vlot te kunnen winkelen. Bespreken met je TP-ploeg hoe en waar je boodschappen zal doen. Op sommige locaties kun je de boodschappen laten leveren. Probeer afspraken te maken met plaatselijke winkeliers, zo kun je het budget misschien wat drukken.

De TP-boxen moeten volledig en in propere staat (afgewassen en afgedroogd) worden meegegeven op het einde van de vakantie.

11


>> >>

RAVOTTEN IN ZWEMMEN

HET

BOS <<

<< >>

>>

SPRINGKASTEEL AVONTURENPARK

<< <<

BOUNCE IN’T BOS 7 - 8 JARIGEN Ben je een echte durver? Lees dan snel verder want deze vakantie is zeker iets voor jou! Ga mee met ons op avontuurlijke reis naar Overijse, waar we overnachten vlak naast het bos. Wakker worden door het gefluit van de vogels, geeft je zin om de natuur in te trekken. We leven ons uit in het bos, maar zoeken ook andere oorden op: We gaan op uitstap naar het avonturenpark, waar geen boom te hoog is, en gaan valnet te diep. Maak je goed vast, want daar gaan we! We gaan ook op staptocht, naar een zwembad mét glijbanen, hier kunnen we even afkoelen na al onze avonturen. Ons droog springen doen we op een springkasteel dat speciaal voor ons naar ons kampterrein komt.

5/07/21 - 9/07/21 » » » » »

De Hagaard Hagaard 45 3090 Overijse

39 deelnemers 6 monitoren 4 TP’ers 1 auto Vergezellende familieleden? Eén extra kamer voor 3 personen voor VGF. Kosten voor een extra wagen voor VGF worden niet door Kazou opgenomen. » Moniwerking Leuven » www.chirohuizen.be/huis/de-hagaard

12

TP-INFO Je bent verantwoordelijk voor de maaltijden van 39 kids. Je beschikt over een eigen keuken met een gasfornuis van 4 hoge en 3 lage gasbekkens. Er is ook een heteluchtoven, een voldoende grote frigo en een diepvries. Bovendien kun je gebruikmaken van de aanwezige BBQ om er een waar eetfestijn van te maken. Op vijf minuten rijden ben je bij een Colruyt. Bij bakker L’atelier de Sérphine kun je altijd navragen of je korting krijgt, aangezien je in De Hagaard verblijft. Je kunt met je boodschappen tot vlak aan de keuken rijden. Je rijdt met je eigen wagen naar de bestemming.


>> MIDDELEEUWSE SCHATTENJACHT << >> GEKKE TRUCJES MET DE HOFNAR << >> KASTEEL VAN MODAVE << >> SPEELDOMEIN KONINGIN FABIOLA << >> SPANNENDE ROOFVOGELSHOW <<

KASTEELVAKANTIE 7 - 8 JARIGEN Wil je weten hoe het er in de middeleeuwen aan toe ging? Droom je ervan om een weekje als ridder of jonkvrouw rond te lopen? In Modave palm je het kasteel in, maak je middeleeuwse kleren en trek je op veroveringstocht door de prachtige bossen! Een roofvogelshow en een schattenjacht in het Kasteel van Logne staan ook op het menu. Bovendien ga je ook rondneuzen in het speeldomein van koningin Fabiola! Schal de trompetten!

7/07/21 - 11/07/21

Les Cent Fontaines Rue du Centre 20 4577 Modave

TP-INFO Het hele gebouw staat ter beschikking van onze Kazou-groep en de keuken is goed uitgerust. Er is een grote koelkast, een grote koelcel, 1 diepvriezer, 8 kookplaten op gas, een frietketel, microgolfoven en koffiezet. Met de TP-basisbak die je meekrijgt kun je hier een goed potje koken! De eetzaal ligt naast de keuken en je kunt een doorgeefluik gebruiken. Een bakkerij in Modave levert in het centrum. Op 25 minuten rijden zijn de meeste winkels én op 10 minuten rijden is er een nieuw complex met Aldi, Renmans en Carrefour Market. Je komt met je eigen wagen naar de bestemming.

» » » » »

30 deelnemers 5 monitoren 4 TP’ers 1 auto Vergezellende familieleden? Geen VGF mogelijk » Moniwerking SMB » www.lescentfontaines.be

13


>> >>

400 M² TRAMPOLINEPLEZIER SUPERHELDENCAPE KNUTSELEN

<<

<<

>>

>>

ZOTTE Verfrissend

SPEELTUIN zwembad

<< <<

ECHTE SUPERHELDEN 7 - 8 JARIGEN Je krijgt elke dag een spannende missie om je helemaal uit te leven. Zo ga je stunten op de trampolines van Jumpsky Gent en zoef je als een echte superheld door de lucht. Je ontwerpt ook je eigen superheldencape. Ontspannen doe je in het verfissende zwembad en je gaat klimmen en klauteren als Spider-Man in één van de grootste speeltuinen van het land. Deze zomer word jij een superheld!

13/07/21 - 17/07/21 » » » » »

Verloren Bos Nijverheidstraat 17 9160 Lokeren

42 deelnemers 7 monitoren 4 TP’ers 1 auto Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. Er zijn 2 kamers voor 4 personen. Kosten voor een extra wagen door VGF worden niet door Kazou opgenomen. » Moniwerking Leuven » www.verlorenbos.be

14

TP-INFO Heb jij altijd al eens willen koken voor echte superhelden? Grijp nu je kans! Het Koetshuis is een praktisch en duurzaam gebouw dat tegen een stootje kan. Ook hier ben je steeds de enige groep die er verblijft. De goed ingerichte keuken bevat 2 frigo’s, een diepvriezer, een grote gasbrander, 1 braadslede, 1 oven, een fornuis met 4 krachtige gaspitten, 1 friteuse, thee en koffiemachines, horeca-vaatwasmachine, een grote mixer, en heel wat potten, pannen, bestek en servies. Je rijdt met je eigen wagen naar de bestemming. Wie weet word jij wel de échte superheld van de kids met al dat lekkere eten?


>> >>

SPROOKJESLAND PLONZEN IN

EFTELING << EEN NATUURZWEMBAD

>> <<

BETOVEREND >> magisch

VERTELTHEATER sprookjesbal

<< <<

KIDS IN WONDERLAND 7 - 8 JARIGEN Duik mee in de wondere wereld van Assepoester, Rapunzel en vele andere sprookjesfiguren! Sprookjes bestaan en dat ontdek je op de daguitstap naar pretpark Efteling. Dat wordt dolle pret in het Sprookjesbos en op de houten achtbaan! Een verteltheater komt op bezoek met een koffer vol sprookjes. Er was eens ... Je sluit deze wonderlijke vakantie af met een betoverend sprookjesbal. Stap mee in dit verhaal!

De Klokkenweide Klokkenlaan 37 5175 NV Loon op Zand Nederland

12/07/21 - 16/07/21 of 19/07/21 - 23/07/21

TP-INFO De groep heeft 2 gebouwen ter beschikking. De keuken en eetzaal van de Kasteelweide zijn perfect voor de hele groep. Er is een grote industriële koelkast, een gasfornuis met 6 pitten, een kleine industriële vaatwasmachine, oven, microgolfoven, industriële koffiezet, potten en pannen. De eetzaal is naast de keuken. Je rijdt met je eigen wagen naar de bestemming. Op 10 minuten is er een Albert Heijn en het brood kan ‘s morgens in het centrum geleverd worden door bakkerij Peter.

» 60 deelnemers » 9 monitoren » 5 TP’ers » 2 auto’s » Vergezellende familieleden? 1 VGF is mogelijk. 1 kamer van 6 (deel van een kamer van 10 zonder tussendeur, te delen met moni’s). Kosten voor een extra wagen door van VGF worden niet door Kazou opgenomen. » Moniwerking Leuven (12/07-16/07) of SMB (19/07-23/07) » www.klokkenweide.nl

15


>> SPANNENDE DEATHRIDE << >> SPETTERENDE WATEROLYMPIADE << >> VLOTTENBOUW EN -TOCHT << >> BIBBEREN OP AVONTURENPARCOURS << >> SLAPEN IN EEN JACHTHUT <<

ADVENTUREPROOF 9 - 10 JARIGEN Jupille staat deze zomer bol van actie en avontuur. Je bouwt je eigen vlot en vaart ermee over de stroomversnellingen van de Ourthe. Je overwint je angsten op de pamperpaal en bengelt (of bibbert) op het touwenparcours. Even later zoef je via de spannende deathride weer naar beneden. Na al die actie kom je tot rust aan het knusse kampvuur en val je in slaap in jouw slaapzak in een echte jachthut in het bos. Alleen voor echte avonturiers!

5/07/21 - 12/07/21

Le Garde Chasse Rue du Moulin 1 6987 Jupille-sur-Ourthe Rendeux

» 54 deelnemers » 8 monitoren » 5 TP’ers » 2 auto’s » Vergezellende familieleden? VGF mogelijk. Kamer 7 (3 pers.) en Kamer 8 (4 pers.). Kosten voor een extra wagen door VGF worden niet door Kazou opgenomen. » Moniwerking SMB » www.legardechasse.be

16

TP-INFO Het gebouw in Jupille is een knaller van formaat. Het is een knap, gerenoveerd gebouw met alle modern comfort en een perfect uitgeruste keuken. Er is een aparte afwasruimte met industriële afwasmachine en een aparte voorraadkamer met dubbele koelkasten en bergruimte voor droge voeding. De professionele keuken is heel uitgebreid en voorzien van alle faciliteiten: microgolf, professioneel gasfornuis (10 gasbekkens) met gasoven, koffiemachine en al het nodige keukenmateriaal. Er is ook een barbecue met rooster en toebehoren aanwezig. Het prachtige uitzicht vanuit de keuken krijg je er zomaar bovenop! De timing van de profileringsactiviteiten durft al eens te wijzigen tijdens de vakantie (o.a. afhankelijk van het weer). Een zekere flexibiliteit vanuit de TP-ploeg is dus aangewezen. Je rijdt met je eigen wagen naar de bestemming.


>> >>

TWEEDAAGSE SAFARI << SPEELLAND BEEKSE

>> SLAPEN IN BERGEN <<

EEN >>

TENTENDORP << VERFRISSENDE

>>

HUIFKARRIT ZWEMVIJVER

<< <<

EXPEDITIE SAFARI 9 - 10 JARIGEN Ben je gek op wilde dieren en droom je van een safaritocht? Trek snel je rangeroutfit aan! Een huifkar neemt je mee op tweedaagse naar Safaripark Beekse Bergen. Hier ontdek je Afrika en al zijn magische dieren. In Speelland Beekse Bergen is het moeilijk kiezen tussen het avontureneiland, de waterglijbanen, de trampolines, en ga zo maar door. En dan is er nog de grote zwemvijver in ons vakantiehuis. Alles is aanwezig voor een beestige vakantie!

9/07/21 - 16/07/21

De Kievit - Beekse Bergen Prins Hendriklaan 4 5085 NJ Esbeek Nederland

» 60 deelnemers » 9 monitoren » 5 TP’ers » 2 auto’s » Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. 2 kamers van 4 personen OF 1 kamer van 8 personen (afhankelijk van kamerverdeling). Kosten voor een extra wagen + extra overzetboot door VGF worden niet door Kazou opgenomen.

TP-INFO Misschien kun je het menu wel aanpassen aan het safarithema? Wat dacht je van een Afrikaanse schotel of een exotisch dessert? Het kan allemaal! De keuken van De Kievit (De Beekse Heide) bevindt zich vlak naast de eetzaal. In de eetzaal is er een bar aanwezig waarvan je een buffet kunt maken. Er is een industriële koelkast, diepvries en oven beschikbaar. Daarnaast heb je een microgolfoven, een koffiemachine en een kleine industriële vaatwasmachine ter beschikking. Enkele extra’s: TP-basiskoffer, pureestamper, keukenrobot en/ of mixer kun je indien nodig zelf meenemen. Je rijdt met je eigen wagen naar de bestemming.

» Moniwerking SMB » www.dekievit.info

17


>> >>

KASTEEL VAN ONTMOET AL JE

DOORNROOSJE << DISNEYVRIENDEN <<

>>

>>

PLONZEN IN HET ZWEMBAD 2 DAGEN DISNEYLAND PARIJS

<< <<

DISNEYVAKANTIE 9 - 10 JARIGEN Ben jij fan van Anna uit Frozen, Dory uit Finding Dory en Captain America? Dan is deze vakantie echt iets voor jou! Je gaat samen met je vrienden twee dagen op bezoek bij onze Disneyvrienden en wie weet ontmoet jij wel jouw held(in). Laat je onderdompelen in deze magische wereld en ontdek de Buzz Lightyear Laser Blast, Peter Pan’s Flight en alle andere attracties. Verkoeling vind je in het zwembad. Dit wordt een vakantie vol magie!

2/08/21 - 6/08/21

MFR Vertus Avenue Saint Vincent 19 FR-51130 Vertus Frankrijk

» 52 deelnemers » 8 monitoren » 4 TP’ers » 1 auto » Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. Twee 4-persoonskamers (stapelbedden). Kosten voor een extra wagen omwille van VGF worden niet door Kazou opgenomen. » Moniwerking Leuven » www.mfrvertus.com

18

TP-INFO In Vertus is het gebouw waar jullie verblijven een school die exlusief voor Kazou is gereserveerd. Er zijn veel kookplaten aanwezig (zowel elektrisch als gas), 5 koelkasten, 1 kleine diepvries en 1 grote diepvrieskast, een frietketel, een industriële vaatwas, een oven, een microgolfoven ... Met een aantal extra spullen van het verbond kun je hier zeer goed koken! Je rijdt met je eigen wagen naar de bestemming. De winkels liggen op maximum 20 minuutjes rijden van het centrum.


>> >>

STEIL DENDEREND

ROTSKLIMMEN << TOUWENPARCOURS <<

>> >>

GLIBBERIGE UITDAGENDE

GROTKLIMTOCHT ORIËNTATIETOCHT

<< <<

CRIMINELE ACTIEVAKANTIE 9 - 10 JARIGEN Staan alle avonturiers klaar? Dan is het op naar Sy-Hamoir! Van ‘s morgens tot ‘s avonds staat er actie op het programma: van de daverende deathride naar het touwenparcours, op en over reusachtige rotsen en recht naar de donkere grotten voor een ondergrondse ontdekkingstocht. En die schommelende megarappel is alleen voor de durvers. Kort samengevat: een crimineel spannende vakantie!

14/08/21 - 21/08/21

Rochers de Sy Rue Principale 21 4190 Sy (Ferrières)

» 50 deelnemers » 8 monitoren » 4 TP’ers

TP-INFO Haal de avontuurlijke TP’er al maar naar boven, want in Sy-Hamoir staan er 50 criminele actievelingen op jou te wachten. De eetzaal bevindt zich onder een afdak vlak naast de keuken. In Sy is er een frigo, diepvries, (kleine) oven en industriële afwasmachine. Er is geen friteuse of spoelruimte. Je kunt best wat extra potten en pannen van het verbond voorzien. Op tien minuten rijden van de kampplaats vind je in Hamoir een wassalon (voor de kleine ongelukjes) en een Carrefour waar vlees besteld kan worden. Ook voor brood moet je niet ver zoeken: bakker Debraz levert stipt en correct aan het centrum tussen 7 en 7.30 uur. Kun jij deze 50 actievelingen aan?

» 1 auto » Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. Twee kamers van 4 personen of één kamer van 8 personen. » Moniwerking SMB » www.fun-adventure.be

19


>> BEZOEKJE VAN DE IJSKAR << >> STRANDPLEZIER << >> BOUDEWIJN SEAPARK << >> RACEN MET GO-CARTS << >> SPETTEREN IN CENTER PARCS <<

ZALIG AAN ZEE 7 - 10 JARIGEN Zin in een zalige vakantie aan de zee?

TP-INFO

Je zal zandkastelen bouwen, pootjebaden, genieten van de eerste zonnestralen,... Het strandplezier ligt er letterlijk om de hoek! Ook een ritje met een gocart, zwemmen in een subtropisch zwembad en een bezoekje van de ijskar staan op het programma. In Boudewijn Seapark ten slotte zal je een spectaculaire dolfijnenshow kunnen zien en tuimel je er van de ene attractie in de andere. Fun verzekerd!

20/08/21 - 27/08/21

Horizon vzw Kapelstraat 88 8450 Bredene Frankrijk

» 60 deelnemers » 10 monitoren » 5 TP’ers » 2 auto’s » Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. 1 kamer van 8 personen. » Moniwerking SMB » www.zeeklassen.be/

20

Wie zit er in de zomer nu niet graag aan de zee?! Het vakantiecentrum bevindt zich op slechts 500 meter van de zee. Geniet je van de verse zeegeur en kook je graag kindvriendelijk voor veel klein mannen? Leef je dan helemaal uit op deze vakantie waar je voor 70 kleine zeefanaten van 7 tot en met 10 jaar kookt. Het liefst smullen zij van de klassieke gerechten zoals wortelpuree, frietjes, ballekes in tomatensaus, ... De keuken heeft 4 grote gasbekkens, voor grote en kleine potten, een industriële vaatwasmachine, 1 dubbele koelkast en 1 middelgrote diepvriezer. Achter de bar zijn nog drie kleinere koelkasten aanwezig die je ook kunt gebruiken. De troef van deze keuken is misschien wel de friteuse, wat in de meeste centra niet aanwezig is. Kan Bredene jou bekoren?


>> >>

TUBEN << POLDERSPORTEN

>>

<<

BODYBOARDEN << >> >> SUBTROPISCH

PRETPARK ZWEMBAD

DUINRELL TIKIBAD

<< <<

GO WITH THE FLOW 11 - 12 JARIGEN Klaar voor een stevige portie water?

TP-INFO

Kom mee naar het Tikibad: het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Ontdek de Tyfoon, de Lazy River en andere glijbanen. Trek je wetsuit aan en laat je tricks zien tijdens het body- of flowboarden en blijf zo lang mogelijk zitten tijdens het tuben! Probeer bij Poldersport De Kwakel op de zotste manieren de waterhindernissen te overwinnen. Plezier verzekerd! Ook pretpark Duinrell mag zeker niet ontbreken! Yihaa!

Je verblijft in De Oever en De Boerenzwaluw. Hier is een grote eetzaal met bar/buffet. Er zijn 2 grote koelkasten, 1 diepvriezer, 6 goede gasvuren en een industriële vaatwasmachine. Naast de keuken heb je ook nog een opslagplaats voor droge voeding. Je rijdt met je eigen wagen naar de bestemming.

12/07/21 - 19/07/21

Het Zwaluwnest Korteraarseweg 162 2461 GS Ter Aar Nederland

» 68 deelnemers » 8 monitoren

Er zijn heel wat winkels in de buurt van het centrum. Net zoals op de andere bestemmingen maak je de lekkerste gerechten en sta je mee in voor de afwas (natuurlijk samen met de deelnemers) en het onderhoud van de keuken. Can you go with the flow in Ter Aar?

» 6 TP’ers » 2 auto’s » Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. Twee kamers van 6 pesonen. Kosten voor een extra wagen door VGF worden niet door Kazou opgenomen. » Moniwerking Leuven » www.hetzwaluwnest.nl

21


>> >>

ARROW BATTLE LASERGAMEN

&

KATAPULT IN EEN

<<

>> MEGAKLIMPARCOURS << >> ALPINE COASTER GROT << >> SUBTROPISCH ZWEMBAD

<< <<

HITS EN KICKS 11 - 12 JARIGEN Klaar voor een portie kicks en fun?

TP-INFO

Zoef over de Alpine Coaster en overwin de 34 Noorse boomstammen en 6 verschillende routes op het megahoogteparcours in SnowWorld. Neem daarna een duik in subtropisch zwembad Mosaqua en verken alle glijbanen. Maak je klaar voor een spannende lasergame in een grot en zet je vizier op scherp want je bouwt een megakatapult en speelt daarna ‘arrow battle’ met je vrienden! Tel al maar af naar deze week vol actie!

17/07/21 - 24/07/21

‘t Zinkviooltje Plaatweg 10 6285 NK Epen Nederland

» 70 deelnemers » 9 monitoren » 6 TP’ers » 2 auto’s » Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. Eén kamer van 8, 2 kamers van 2 naast de keuken. De kamers zijn eerder krap. Het is altijd mogelijk om op de camping te verblijven of een tent op te zetten naast het gebouw. Dit gebeurt in overleg met Kazou. Kosten voor een extra wagen door VGF worden niet door Kazou opgenomen. » Moniwerking Leuven » www.zinkviooltje.nl

22

Draag je steentje bij aan een vakantie vol hits en kicks. De deelnemers hebben nood aan een goedgevulde maag om er helemaal in te vliegen! Een goede afstemming met de VV is op deze vakantie heel belangrijk. De keuken van ‘t Zinkviooltje wordt aan het begin van de zomer aangevuld met materiaal van Kazou zoals 2 extra gasbekkens, een bakplaat, enkele grote kookpotten en een oven. Een frietketel, vaatwasmachine en BBQ zijn niet aanwezig. Het brood kan door bakkerij Franssen geleverd worden. Winkelen doe je best in Kelmis (België) waar je Aldi, Lidl, Colruyt en Renmans kunt vinden. Je rijdt met je eigen wagen naar de bestemming.


>> BEWEGENDE PAMPERPAAL << >> VLOTTENBOUW EN -TOCHT << >> SPANNENDE DEATHRIDE << >> SPETTERENDE WATEROLYMPIADE << >> GROOTSE VIA FERRATA <<

WILD ADVENTURE 11 - 12 JARIGEN Klaar voor een week vol wilde avonturen? Bouw je eigen vlot en vaar ermee over de Ourthe. Klim naar boven op de bewegende pamperpaal en zoef met de deathride naar beneden. Nood aan verfrissing? De waterolympiade is zo spetterend dat je zweetdruppels in een mum van tijd weggespoeld zijn. Zo ben je klaar voor de grootste via ferrata van België. Tot slot breng je nog een nacht door in de jachthut in het bos. In Jupille wacht je een erg (ge)wild avontuur!

26/07/21 - 2/08/21

La Grange Nicolas Rue du Moulin 16 6987 Jupille-sur-Ourthe Rendeux

» 60 deelnemers » 7 monitoren » 5 TP’ers » 2 auto’s » Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. Twee kamers van 6 pesonen. Kosten voor een extra wagen door VGF worden niet door Kazou opgenomen.

TP-INFO Het gebouw in Jupille is een knaller van formaat. Het is een knap gerenoveerd gebouw met alle modern comfort en een perfect uitgeruste keuken. Er is een aparte afwasruimte met industriële afwasmachine en een aparte voorraadkamer met dubbele koelkasten en bergruimte voor droge voeding. De professionele keuken is heel uitgebreid en voorzien van alle faciliteiten: microgolf, professioneel gasfornuis (10 gasbekkens) met gasoven, koffiemachine, en al het nodige keukenmateriaal. Er is ook een barbecue met rooster en toebehoren aanwezig. De timing van de profileringsactiviteiten durft al eens te wijzigen tijdens de vakantie (o.a. afhankelijk van het weer). Een zekere flexibiliteit vanuit de TP-ploeg is dus aangewezen. Je rijdt met je eigen wagen naar de bestemming.

» Moniwerking Leuven » www.lagrangenicolas.be

23


>> >>

ARROW BATTLE LASERGAMEN

&

KATAPULT IN EEN

<<

>> MEGAKLIMPARCOURS << >> ALPINE COASTER GROT << >> SUBTROPISCH ZWEMBAD

<< <<

HITS EN KICKS 11 - 12 JARIGEN Klaar voor een portie kicks en fun?

TP-INFO

Zoef over de Alpine Coaster en overwin de 34 Noorse boomstammen en 6 verschillende routes op het megahoogteparcours in SnowWorld. Neem daarna een duik in subtropisch zwembad Mosaqua en verken alle glijbanen. Maak je klaar voor een spannende lasergame in een grot en zet je vizier op scherp want je bouwt een megakatapult en speelt daarna ‘arrow battle’ met je vrienden! Tel maar al af naar deze week vol actie!

31/07/21 - 7/08/21

‘t Zinkviooltje Plaatweg 10 6285 NK Epen Nederland

» 50 deelnemers » 6 monitoren » 4 TP’ers » 1 auto » Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. Eén kamer van 8, 2 kamers van 2 naast de keu­ ken. De kamers zijn eerder krap. Het is altijd mogelijk om op de camping te verblijven of een tent op te zetten naast het gebouw. Dit gebeurt in overleg met Kazou. Kosten voor een extra wagen door VGF worden niet door Kazou opgenomen. » Moniwerking SMB » www.zinkviooltje.nl

24

Draag je steentje bij aan een vakantie vol hits en kicks. De deelnemers hebben nood aan een goedgevulde maag om er helemaal in te vliegen! Een goede afstemming met de VV is op deze vakantie heel belangrijk. De keuken van ‘t Zinkviooltje wordt aan het begin van de zomer aangevuld met materiaal van Kazou zoals 2 extra gasbekkens, een bakplaat, enkele grote kookpotten en een oven. Een frietketel, vaatwasmachine en BBQ zijn niet aanwezig. Het brood kan door bakkerij Franssen geleverd worden. Winkelen doe je best in Kelmis (België) waar je Aldi, Lidl, Colruyt en Renmans kunt vinden. Je rijdt met je eigen wagen naar de bestemming.


>> >>

TUBEN << POLDERSPORTEN

>>

<<

BODYBOARDEN << >> >> SUBTROPISCH

PRETPARK ZWEMBAD

DUINRELL TIKIBAD

<< <<

GO WITH THE FLOW 11 - 12 JARIGEN Klaar voor een stevige portie water?

TP-INFO

Kom mee naar het Tikibad: het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Ontdek de Tyfoon, de Lazy River en andere glijbanen. Trek je wetsuit aan en laat je tricks zien tijdens het body- of flowboarden en blijf zo lang mogelijk zitten tijdens het tuben! Probeer bij Poldersport De Kwakel op de zotste manieren de waterhindernissen te overwinnen. Plezier verzekerd! Ook pretpark Duinrell mag zeker niet ontbreken! Yihaa!

16/08/21 - 23/08/21

Het Zwaluwnest Korteraarseweg 162 2461 GS Ter Aar Nederland

» 60 deelnemers

Je verblijft in De Huiszwaluw. Hier is een grote eetzaal met bar/buffet. Er zijn 2 grote koelkasten, 1 diepvriezer, 6 goede gasvuren en een industriële vaatwasmachine. Naast de keuken heb je ook nog een opslagplaats voor droge voeding. Je rijdt met je eigen wagen naar de bestemming. Er zijn heel wat winkels in de buurt van het centrum. Net zoals op de andere bestemmingen maak je de lekkerste gerechten en sta je mee in voor de afwas (natuurlijk samen met de deelnemers) en het onderhoud van de keuken. Can you go with the flow in Ter Aar?

» 7 monitoren » 5 TP’ers » 2 auto’s » Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. Twee kamers van 6 pesonen. Kosten voor een extra wagen door VGF worden niet door Kazou opgenomen. » Moniwerking SMB » www.hetzwaluwnest.nl

25


>> >>

KANOVAREN AFKOELEN

<< IN

>> RIVIER TREKKING BRONWATER << >>

<< >> BERGTOCHT

AVONTUURLIJKE RAFTING IN APUAANSE ALPEN

<< <<

LA VITA È BELLA 13 - 14 JARIGEN Luieren in Lunigiana? Nee, bedankt. Lunigiana is de toegangspoort tot het prachtige Toscane. Met z’n adembenemende natuur waar je van het ene avontuur in het andere rolt. Of beter gezegd, klimt of wandelt. Een bergtocht in de Apuaanse Alpen of een rivier trekking langs de hoge muren van de canyon. Afkoeling is natuurlijk ook belangrijk: een spannende rafting of kanolessen in de wondermooie baai van La Spezia. Totally Tuscany!

1/07/21 - 10/07/21 » 40 deelnemers » 5 monitoren » 4 TP’ers » Huurwagen - ophalen » Vergezellende familieleden? Geen VGF mogelijk. » Moniwerking SMB » www.sigeric.it/ostello-la-stele

26

Ostello la Stele Località Palestro 36 54021 Bagnone (Massa-Carrara) - Italië

TP-INFO Ben jij een meesterchef in het maken van pasta en pizza? Dan is deze bestemming ideaal voor jou! In deze keuken kun je je helemaal omtoveren tot Italiaanse chef! Je rijdt met de huurwagen naar de bestemming en met de bus terug mee naar België. Minstens 1 lid van de TP-ploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn. Bagnone is 5 kilometer van het hostel. Er zijn heel wat bakkers en winkels. De keuken beschikt over een industriële frigo, diepvriezer, 4 kookplaten, een kleine industriële oven, microgolfoven, professioneel snijmachine en potten en pannen. Kom mee naar Toscane en maak de spaghetti zoals La Mamma deze maakt.


>> >>

FIJNE

WATERPRET HAVENSTADJES

VERKENNEN

IN

<<

>>

HET KOOK

SAMEN

ZWEMBAD MET JE

VRIENDEN

<< <<

ZEILEN OP HET IJSSELMEER 13 - 14 JARIGEN Zin om de wereld te verkennen?

TP-INFO

Laat je tijdens deze zeilvakantie meevoeren naar het uitgestrekte IJsselmeer. Je vertoeft een week lang op een traditioneel houten zeilschip, je slaapt in een knusse kajuit en je zeilt van haven naar haven. Kook samen met je maten je eigen potje op het zeilschip! Voel de wind door je haren blazen en geniet van een heerlijke duik in een zwembad. ‘s Avonds verken je onbekende havenplaatsjes. All on board!

3/07/21 - 10/07/21

Heb je altijd al eens op een boot willen koken en leven? Dit is je kans! Je staat in voor het goede verloop van het winkelen, koken en afwassen, samen met de deelnemers en de monitoren. Het staat niet vast waar jullie zullen aanmeren, hiervoor heb je een grote portie flexibiliteit nodig. In bijna elk havenstadje is er een winkel op wandelafstand. In de keuken beschik je over een gewone gezinskoelkast, 6 gaspitten, oven op gas, potten en pannen ...

Boot Nieuwe Zorg Op het IJsselmeer Nederland

» 17 deelnemers » 2 monitoren » 1 TP’er » Vergezellende familieleden? Geen VGF mogelijk. TP samen op de kamer met moniploeg. » Moniwerking Leuven » www.nieuwe-zorg.nl 27


>> >>

ZALIG ZWEMMEN BEZOEK AAN

<< >> GEZELLIG TERRASJE << >> DIE << >> TOUWENPARCOURS

COOLE CANYONING & ROTSKLIMMEN

<< <<

ZUIDERSE ACTIE 13 - 14 JARIGEN Zie je een vakantie vol ambiance en avontuur wel zitten? In Die-Romeyer ligt er zo’n vakantie klaar voor jou! Je verblijft in een prachtig middeleeuws gebouw met eigen zwembad. Met een bangelijk touwenparcours, rotsklimmen en een verfrissende canyoning krijg je een avontuurlijke zuiderse mix geserveerd. En als dessert een zalig terrasje onder de zwoele zomerzon! Of je ook een snuifje cultuur krijgt? Bien sûr! Allons-y à Die!

15/07/21 - 24/07/21

La Bastide des Hautes Roches Les Liotard 26150 Die-Romeyer Frankrijk

» 50 deelnemers » 6 monitoren » 4 TP’ers » Huurwagen - ter plaatse » Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. Twee kamers van 3 en 1 kamer van 5 naast de keuken. Kosten voor een extra wagen door VGF worden niet door Kazou opgenomen. » Moniwerking SMB » www.leshautesroches.net

28

TP-INFO Klinkt ’Du vin, du pain et du boursin’ je als muziek in de oren? Dan trekt een TP-vakantie in het zuiden van Frankrijk je vast wel aan! Lidl en Intermarche bevinden zich op ongeveer 15 minuten rijden. Bakker Sylvain levert aan het centrum. Ter plaatse is een huurwagen ter beschikking om inkopen te doen. Minstens 1 lid van de TP-ploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn. Je rijdt mee met de bus naar de bestemming. Frigo’s, koelkasten, 4 elektrische kookplaten, een industriële afwasmachine, 2 (elektrische) ovens en een frietketel zijn aanwezig. Als TP’er moet je, behalve de basisTP-box, haast geen extra materiaal meenemen. Een grote BBQ is ter beschikking om er de laatste -of waarom niet elke avond- een groot feest van te maken. Allons-y? De eigenaar, Michel, is nauw betrokken en lost problemen snel op.


>> >>

FANTASTISCHE KARTEN <<

FANTASTICABLE >> PROPULS’AIR

<< >> DRAGON & HOOGTEPARCOURS

BOAT << >>

OP BOL

HET MEER D’AIR LINE

<< <<

FANTASTICABLE 13 - 14 JARIGEN Heb je al gehoord van de Fantasticable of de Bol d’Air Line? De Fantasticable is een razendsnelle vlucht van 1,5 km over de toppen van de bomen met je hoofd vooruit. De Bol d’Air Line is een heuse achtbaan door de bomen met bochten van 720°! Crazy! Of schiet je liever de lucht in tijdens de Propuls’air? Na het karten kun je afkoeling vinden op de dragon boat! Een duikje nemen in het meer kan uiteraard ook. Gérardmer, bring it on!

29/07/21 - 5/08/21 of 24/08/21 - 31/08/21

Gîte le Tétras Chemin des Gouttridos 182 - BP 9 88400 Gérardmer Frankrijk

» 40 deelnemers » 5 monitoren » 4 TP’ers » 1 auto » Vergezellende familieleden? VGF mogelijk. Twee kamers van 2 die met elkaar verbonden zijn, 1 kamer van 3. Kosten voor een extra wagen door VGF worden niet door Kazou opgenomen.

TP-INFO Klaar voor een fantastisch weekje met een bende 13-14 jarigen? Als TP’er moet je hier de lat hoog leggen. Het centrum bevindt zich immers op de top van een berg. Er zijn verschillende winkels (Lidl, TOP budget…) in het dal op 10 minuten rijden met de auto. Je rijdt met je eigen wagen naar de bestemming. Een bakker levert tussen 7 en 8 uur ‘s morgens in het centrum. Op donderdag is deze gesloten. Je verblijft in een aparte gîte. De keuken is gelegen tussen de eetzaal en een kleine aparte afwasruimte. Er zijn 6 gasvuren, grote potten en pannen, een koelkast, een diepvries, een industriële vaatwasmachine, een oven, microgolfoven en een perculator ter beschikking. Net zoals op de andere bestemmingen maak je de lekkerste gerechten en sta je mee in voor de afwas en het onderhoud van de keuken. Klinkt dit niet Fantasticable?

» Moniwerking SMB (29/07 - 5/08) of Leuven (24/08 - 31/08) » www.giteletetras.com

29


>> >>

CAVING << >> BOOTTOCHT IN NATURAL POOLS & BESALU

EMPURIA <<

<< >> BEACH& WATERSPORTDAG >> WATERPRETPARK AQUABRAVA

<< <<

AQUASPLASH 13 - 14 JARIGEN Atención! Spanjelover en waterfan: dit wordt jouw droomvakantie! Tijdens de beach- en watersportdag combineer je surfsporten met beach games. Je gaat caven en na een avontuurlijke wandeling zoek je verkoeling in de natural pools. In het gezellige Besalu kom je weer op adem met je nieuwe vrienden. Als kers op de taart waan je je even in het Venetië van Spanje tijdens het boottochtje door Empuriabrava én vlieg je over de glijbanen van het waterpretpark. Aquasplash!

4/08/21 - 13/08/21 » 60 deelnemers » 7 monitoren » 5 TP’ers » Huurwagen - ter plaatse » Vergezellende familieleden? Geen VGF mogelijk. » Moniwerking SMB » www.accac.cat/canque 30

Casa de Colonies Can Qué Carrer Espolla 3 17832 Esponellà Spanje

TP-INFO Esponellà is een dorp in Catalonië (Gerona). De dichtstbijzijnde grote steden zijn Girona op 31 km en Figueres op 20 km. Tijdens je verblijf logeer je in een compleet uitgerust vakantiehuis, exclusief gereserveerd voor Kazou. Ook de keuken is volledig uitgerust met een 6 pits-gasfornuis, een industriële oven, 2 paella-branders met grote paellapannen, 3 grote koelkasten, 1 grote diepvriezer, een industriële vaatwasser en voldoende groot en klein keukenmateriaal. Verder is er ook de mogelijkheid om te BBQ’en. Je zorgt voor de inkopen & bereiding van de maaltijden, voor het onderhoud van het vakantiehuis én je zorgt ervoor dat het vakantiehuis perfect wordt afgeleverd op het einde van de vakantie. Ter plaatse heb je een wagen ter beschikking. Minstens 1 lid van de TP-ploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn. Je gaat met de bus mee naar de bestemming.


>> >>

HEERLIJK UITDAGENDE

WATERPRETPARK TEAMSPELEN

<<

<<

>>

>> HOOGTOUWENPARCOURS MACHTIGE WATERTREKKING

<< <<

UITDAGEND SPANJE 13 - 14 JARIGEN Droom je weg bij ‘aventura y agua’ onder de Spaanse zon? Zoek niet verder! Avontuur vind je tijdens een zalige tweedaagse in Albanya waar je een geweldige watertrekking laat volgen door een dagje vol lasershooting, river crossing én een hoogtouwenparcours. Neem deel aan de Can Bellvitge Battle en overtref de andere teams. Nood aan nog meer water? Laat je dan volledig gaan op de glijbanen van Aquabrava. ¡Vamos!

11/08/21 - 20/08/21 » 49 deelnemers » 6 monitoren » 4 TP’ers » Huurwagen - ter plaatse » Vergezellende familieleden? Geen VGF mogelijk. » Moniwerking Leuven » www.canbellvitge.com

Casa Can Bellvitge Zona Sant Medir s/n 17150 Sant Gregori Girona Spanje

TP-INFO Je verblijft in een prachtige haciënda waar je instaat voor de maaltijden van alle actievelingen. Naast de Belgische kost, kun je misschien ook eens opteren voor een echte paella of een tortilla? Je kunt al je inkopen doen in Gerona zelf, maar er is ook een groothandel in de buurt voor voedsel en kuisproducten. Er is een inloopkoelcel en een kleinere diepvries. Verder zijn er 4 gaskookplaten aanwezig, een frietketel, een industriële vaatwasmachine en een oven op gas. Je hebt alles bij de hand om er naast een actieve ook een heerlijke vakantie van te maken. Als ontspanning kun je genieten van een duik in het zwembad vlakbij, of wie weet wel op ontdekkingstocht in de mooie Spaanse omgeving. Ter plaatse heb je een wagen ter beschikking. Minstens 1 lid van de TPploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn. Je rijdt mee met de bus naar de bestemming.

31


>> >>

PRACHTIGE BERGEN << >> CRAZY ZINDERENDE RAFTING <<

CANYONING << >> RELAXEN >> MOUNTAINBIKE OF

IN CASCADE TEAMPARK

<< <<

AVENTURA ITALIA 13 - 14 JARIGEN Zin in spannende Italiaanse avonturen? In Valle Aurina liggen die voor het grijpen. Wat dacht je van een zinderende rafting of een portie crazy canyoning? Je zal bij het inschrijven ook een moeilijke knoop moeten doorhakken: een mountainbiketocht of een uitdagend teampark? Wat vind jij het leukst? Ook heerlijk relaxen in het zwemparadijs Cascade hoort er zeker bij. Mamma mia, magnifico!

19/08/21 - 28/08/21

Pension Gruberhof St. Jakob 13 39030 Ahrntal/Südtirol Italië

» 53 deelnemers » 7 monitoren » 4 TP’ers » Huurwagen - terugbrengen » Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. Tweepersoonskamer en vierpersoonskamer in oud gebouw. Kosten voor een extra wagen door VGF worden niet door Kazou opgenomen. » Moniwerking Leuven » www.gesundheitsbauernhof.it

32

TP-INFO Ciao principi della cucina! Deze bestemming bestaat uit een oud en nieuw gebouw. De keuken bevindt zich in het oude gedeelte waar ook de eetzaal gelegen is. In de keuken is een 4-pit gasfornuis met oven en combisteamer. Ter plaatse is ook een friteuse, snijmachine, waterkoker en vaatspoelmachine aanwezig. In de keuken staat een koelkast, in de kelder een diepvrieskoffer. Alle basics, zoals messen, kookpotten en pannen zijn aanwezig. Koks die er helemaal voor willen gaan, kunnen best nog wat materiaal van het verbond meenemen. Minstens 1 lid van de TP-ploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn. Koken voor en met Kazou’ers in de prachtige Zuid-Tiroolse bergen. Waarom nog twijfelen?! Je rijdt met de huurwagen van de bestemming naar huis.


>> >>

ZALIGE FIESTA STAND UP

<< >> BARCELONA PADDLING <<

BY

BIKE >>

<<

>> ZWEMPARADIJS AQUABRAVA BEACH CHALLENGE DAY

<< <<

COSTA GENIETOS 15 - 16 JARIGEN Los gezelligitos, donde estas genietos? Uuh Calabuig! Want met zon, zee en palmbomen ben je hier aan het juiste adres. Je doorkruist Barcelona met de fiets en leert er de tofste plekjes kennen. Je laat je helemaal gaan in zwemparadijs Aquabrava, op je surfplank en tijdens de Beach Challenge Day. Chillen kun je aan het zwembad. Wedden dat de beats van onze zalige fiesta nog lang zullen nazinderen? Klinkt ‘muy bien’, niet? Costa genietos, here we come!

30/06/21 - 9/07/21 » 57 deelnemers » 5 monitoren » 5 TP’ers » Huurwagen - ophalen » Vergezellende familieleden? O.w.v. Corona geen VGF mogelijk.

Calabuig Moli Nou de Calabuig 17483 Bàscara Spanje

TP-INFO Begin jij al te watertanden bij het horen van tapas, paella en gazpacho? Dan kun jij je in deze Spaanse Haciënda helemaal uitleven! In het centrum kun je fruit/groenten, vlees, brood en diepvriesproducten laten leveren. Daarnaast zijn er ook verschillende winkels zoals Gros Mercat, Supermercat, Carrefour en Intermarché in de buurt. TP rijdt met de huurwagen naar Spanje en komen terug mee met de bus. Minstens 1 lid van de TP-ploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn. Het centrum heeft een ruime keuken met een koelcel, een frigo, twee diepvriezers, 7 gasvuren, een gasoven, een paellero, een vaatwasser en een grote mixer. Ook voor de buschauffeur kook je dagelijks een middag- en avondmaal. Buen Provecho!

» Moniwerking Leuven » www.molinoucalabuig.com

33


>> >>

UNIEKE SCHOTSE ONGEREPTHEID UITDAGENDE TREKTOCHT <<

<<

>> BEKLIM BEN NEVIS OF BEN LOMOND >> AFSLUITEND RELAXEND PLONZEN

<< <<

WEST HIGHLAND WAY 15 - 16 JARIGEN Adventure seekers, stop met zoeken!

TP-INFO

De West Highland Way is een must-do op jouw bucketlist! Want wie zegt er nu nee tegen een stevige trektocht van 152 km door de prachtige Schotse Highlands? Jij niet, toch? Samen met je vrienden stap je van Drymen naar Fort William, waar het zwembad al op je wacht. Je slaapt in je tent onder de sterrenhemel of in een hostel. En onderweg beleef je de zaligste groepsmomenten!

Schrikt back to basics je niet af en durf jij de West Highlands te trotseren? Is daarnaast koken op een gasvuur, slapen in een tent of jeugdherberg geen probleem? Dan is deze vakantie misschien wel voor jou weggelegd. De deelnemers en monitoren trekken dagelijks naar een andere slaapplaats, dit kan een jeugdherberg of een camping zijn. Elke avond kook je in een andere setting en help je indien nodig ook de tenten opzetten.

Adventure is calling and you must go!

6/07/21 - 15/07/21 » 20 deelnemers » 2 monitoren » 2 TP’ers » Huurwagen - ophalen » Vergezellende familieleden? VGF is niet mogelijk. » Moniwerking Leuven » www.westhighlandway.org

34

West Highland Way Verschillende verblijfplaatsen Drymen - Groot-Brittannië

Goede afspraken met de VV en moni zijn op deze vakantie een must. Met de huurwagen doe je inkopen en volg je de groep naar een volgende locatie. Heel wat materiaal van Kazou is reeds voorzien (gasbekkens, paellapan, BBQrooster, braadpannen, kookpotten ...). Beperkt materiaal neem je nog mee. Beide leden van de TP-ploeg moeten minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn. Denk eraan dat je op deze bestemming links moet rijden! Durf jij deze uitdaging aan?


>> MAGISCH STADSBEZOEK << >> MACHTIGE WATERTREKKING << >> KAJAKKEN IN EMPURIA << >> ZALIG WATERPRETPARK << >> VETTE WATERSPORTEXPERIENCE <<

COSTA LOS GEZELLIGITOS 15 - 16 JARIGEN Empuriabrava, dat is vakantie vol costa-plezier en los gezelligitos!

TP-INFO

Smeer je in want hier wacht je zalig sliden op de glijbanen van het waterpretpark en een vette watersportexperience. In Albanya doe je de machtige watertrekking en dan ga je door naar een gezellig Spaans stadje. Tot slot geniet je van een kajaktocht op zee. O ja, en een fiësta, uiteraard.

Empuriabrava is een gemeente en badplaats in de Spaanse regio Catalonië, in de provincie Girona. Gelegen aan de Costa Brava is Empuriabrava een topbestemming voor fans van zon, zee, shopping en watersport.

Get Spanish!

7/07/21 - 16/07/21

Je kookt en slaapt in een prachtig tentencomplex. De kooktent is volledig in orde gezet, met het extra aanwezige materiaal ben je klaar om voor een grote groep te koken!

Platja de la Rubina Ctra. de Roses 17476 Castello d’Empuries Empuriabrava - Spanje

Je rijdt mee met de bus naar de bestemming en je komt met de huurwagen terug naar huis. Minstens 1 lid van de TP-ploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn.

» 45 deelnemers » 4 monitoren » 4 TP’ers » Huurwagen - terugbrengen » Vergezellende familieleden? Geen VGF mogelijk. » Moniwerking SMB » www.camping-castellmar.com

35


>> >>

RAFTING << KAJAKKEN

>>

ZWEMMEN <<

IN

HET

>>

MEER

VAN BOHINJ ZIPLINE

<< <<

THE BOHINJ EXPERIENCE 15 - 16 JARIGEN Voor een stevige portie actie zit je in Bohinj aan het juiste adres! Bohinj ligt op 20 km van de populaire trekpleister Bled. Het is er een pak rustiger en staat bekend voor z’n prachtig helderblauwe meer. Zalig om een dagje te gaan zwemmen en helemaal te relaxen. Al is deze vakantie er vooral voor de actieliefhebbers. Het wilde water van de Sava Donlinka River verkennen tijdens de rafting of met de kajak. En het hoogtepunt van de vakantie? De zipline natuurlijk! Ready for the Bohinj experience?!

Bohinj Zoisova ulica 6 4264 Bohinjska Bistrica Slovenië

8/07/21 - 17/07/21 of 30/07/21 - 8/08/21 » 40 deelnemers » 4 monitoren » 4 TP’ers » Huurwagen - ter plaatse » Vergezellende familieleden? VGF is niet mogelijk. Enkel 1 kamer van 4 personen ter beschikking voor TP. » Moniwerking SMB (8/07 - 17/07) of Leuven (30/07 - 8/08)

36

TP-INFO Zin om te koken in het adembenemende Bohinj? De TP-basiskoffer krijg je standaard mee. Ander materiaal kun je aanvragen bij het verbond. Ter plaatse is er een huurwagen om inkopen te doen. Minstens 1 lid van de TP-ploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn. De TP gaat mee met de bus naar Bohinj en terug.


>> SLAPEN ONDER DE STERREN >> BBQ OP

<< >> KANOTWEEDAAGSE << >> CHILLEN AAN EIGEN MEER << EEN ONBEWOOND EILAND <<

ADEMBENEMEND ZWEDEN 15 - 16 JARIGEN Staat ‘slapen op een onbewoond eiland’ op jouw bucketlist? Na deze vakantie zul je dat kunnen afvinken. Het hoogtepunt van deze vakantie is een kanotweedaagse door de ongerepte natuur met overnachting op een onbewoond eiland. ’s Avonds geniet je van een barbecue bij het kampvuur. Een echte bushwalk, mountainbiken, boogschieten en muurklimmen staan ook op het programma. Hap alvast naar adem want Zweden wordt adembenemend mooi!

14/07/21 - 23/07/21

Camping Alcatraz Bruksvägen 10 66693 Gustavsfors Zweden

TP-INFO Zin in avontuur en de Zweedse pracht? Op deze vakantie overnacht de groep in tenten op een camping. Er is een tent voorzien als keuken en eetzaal. Je beschikt over 2 kleine koelkasten, 1 grote diepvries, 1 gasvuur met 4 gaspitten, 1 paellapan, 1 aparte kookpit en enkele grote pannen. Koken in Zweden is back to the basics! Ter plaat­se is er een huurwagen om inkopen te doen. Minstens 1 lid van de TP-ploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn.

» 45 deelnemers » 4 monitoren » 4 TP’ers » Huurwagen - ter plaatse » Vergezellende familieleden? VGF is niet mogelijk. Eén tent voor 4 personen » Moniwerking SMB » www.alcatraz.se

37


>> >>

ZALIGE SURFPARTY CANYONING IN PICOS

<< >> COOL GOLFSURFEN << >> SUNSETSURFEN DE EUROPA << >> KIES LONGBOARD OF EXTRA SURF

<< <<

SUNSETSURFEN 15 - 16 JARIGEN Aloha!

TP-INFO

Voor een vakantie vol surfplezier en heerlijk chillen onder de Spaanse zon moet je in San Vicente zijn! Na enkele golfsurflessen duik je zelfstandig het water in, op zoek naar de perfecte golf. Ter plaatse heb je de keuze tussen een longboardinitiatie of extra surfles. Zo ben je zeker klaar voor het hoogtepunt van de week: het sunsetsurfen. Canyoning en een zalige surfparty maken deze vakantie compleet! Hang loose!

Ola, supermercado … De winkels liggen op maximum 30 minuten rijden van de camping. Stokbrood kun je laten leveren op de camping via Flowtrack. De kooktent is volledig ingericht met voldoende materiaal zoals 2 koelkasten, 2 diepvriezers, 7 gasbekkens, waterkoker en koffiezetapparaat, grote paëllapan ... Geniet van een weekje Spaanse surfvibes in San Vicente!

15/08/21 - 24/08/21 » 45 deelnemers » 4 monitoren » 4 TP’ers » Huurwagen - ter plaatse » Vergezellende familieleden? Geen VGF mogelijk. » Moniwerking Leuven » camping-oyambre.com

38

Camping El Rodero Ctra Comillas San Vicente de la Barquera 39520 Oyambre-Comillas Spanje

Je rijdt mee met de bus naar de bestemming. Ter plaat­se is er een huurwagen om inkopen te doen. Minstens 1 lid van de TP-ploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn.


>> >>

ZIPLINE NATUURPARK

IN GROTTEN SNOWDONIA <<

<<

>>

>> GORGE ONDERGRONDSE

WALKING TRAMPOLINES

<< <<

OUTSTANDING WALES 17 - 18 JARIGEN ‘Wow, Wales!’, dat roep je tijdens deze vakantie sowieso een paar keer luidop, want Wales blaast je ongetwijfeld van je sokken. Tijdens een avontuurlijke wandeltocht in Snowdonia bijvoorbeeld of bij de gorge walking waarbij je tussen de rotsen en grotten wandelt, ervan springt en het water induikt. Of neem je liever een kijkje in de grot zelf? Dat kan ook! Beter nog, je springt er op de ondergrondse trampolines of zoeft er via de zipline naar beneden. Wow, inderdaad!

1/07/21 - 10/07/21 » 46 deelnemers » 5 monitoren » 4 TP’ers » Huurwagen - ophalen

The Rocks at Plas Curig Hostel Capel Curig LL24 0EL Betwys-y-Coed Groot-Brittannië

TP-INFO Wil jij graag 10 dagen kokkerellen tussen de Welshmannen? Je verblijft samen met de vakantiegangers in een hostel, gelegen in een prachtige omgeving en omringd door drie gebergtes. Het hostel is een voormalige boerderij, waar de stallen en schuur omgebouwd zijn naar een mooi verblijf. Je rijdt zelf met de huurwagen naar de bestemming. Minstens 1 lid van de TP-ploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn. Denk eraan dat je op deze bestemming links moet rijden. De industriële keuken waar je je naar hartenlust mag uitleven, is professioneel en volledig uitgerust. Behalve wat basismateriaal hoeven jullie niets extra’s mee te nemen. Wordt het waanzinnig Wales voor jou?

» Vergezellende familieleden? VGF is niet mogelijk. » Moniwerking Leuven » www.therockshostel.com

39


>> TUBING >> CANYONING <<

<< >> ZWEMMEN IN HET MEER VAN BOHINJ << >> WANDELING TOT VINTGAR GORGE << >> OUTDOOR ESCAPE ADVENTURE PIRAN <<

SURPRISING SLOVENIA 17 - 18 JARIGEN Het beste van twee werelden? Bohinj en Piran! In Bohinj moet je zijn voor de magnifieke natuur met de waterval Vintgar Gorge als absolute topper. Gooi daar nog een coole canyoning bovenop en het kan niet meer stuk! En dan is er nog Piran met z’n prachtige stranden waar je kan gaan tuben. Of gaat de groep de uitdaging aan in het spannende outdoor escape avontuur?

TP-INFO Bij deze vakantie kook je niet voor 1 groep, maar voor 2 groepen! Je blijft de hele periode in Bohinj, maar de groep wisselt in het midden van de week. In Piran zit de groep in volpension-formule. Je rijdt met de bus mee naar Bohinj en rijdt zelf met de huurwagen terug naar België. Minstens 1 lid van de TP-ploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn.

20/08/21 - 30/08/21

Combi Piran - Bohinj Verschillende locaties Slovenië

» 40 deelnemers » 4 monitoren » 4 TP’ers » Huurwagen - terugbrengen » Vergezellende familieleden? VGF is niet mogelijk. Eén kamer van 4 personen voor TP. » Moniwerking SMB

40


>> KAJAKSAFARI & SNORKELEN << >> PRIVÉ-HUIS MET ZWEMBAD << >> SPETTEREND WATERPRETPARK << >> GIANT SWING & ZIPLINES << >> AMFITHEATER & PULA <<

BEST KEPT SUNSET 17 - 18 JARIGEN Samen met je vrienden verblijven in een gezellig huis met privé-zwembad en in een rust van oase? Oh jawel, het kan! Sisan, Here I come! Zet Istrië helemaal op z’n kop: schreeuw het uit op de Giant Swing, geniet van de adembenemende ziplines op het hoogteparcours en laat je helemaal gaan in het spetterende waterpretpark. Verken de Adriatische kust tijdens een kajaksafari en snorkel in het helderblauwe water. Oh, en doe er nog een bezoekje aan Pula en het mooi amfitheater bovenop! Even moe? Het strand is nooit ver weg! Sisan, count me in!

22/08/21 - 31/08/21

House Dragica Ul. Tromba Giuseppe 43 52100 Sisan Kroatië

TP-INFO De groep verblijft in een privé-huis met zwembad. Heb je zin om te koken, maar ook om eens in het zwembad te springen? Dan ben je in Sisan op de juiste plaats! De keuken is voorzien van een gasfornuis, snijmachine, frigo, oven, microgolfoven, grote potten en een BBQ. Je rijdt mee met de bus. De huurwagen zal ter plaatse ter beschikking staan. Minstens 1 lid van de TP-ploeg moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B én 23 jaar zijn.

» 38 deelnemers » 4 monitoren » 4 TP’ers » Huurwagen - ter plaatse » Vergezellende familieleden? VGF is niet mogelijk, tenzij op eigen kosten. De TP kan op eigen kosten een extra appartement voor 2 personen huren, in overleg met Kazou. » Moniwerking Leuven » www.uniline.hr/croatia/private-house/dragica-sisan.php

41


>> >>

LA

DIERENPARK DOUCE

<< FRANCE

>> <<

VERFRISSEND >> PITTORESK

ZWEMBAD STADJE

<< <<

ZUIDERS GENIETEN JOMBA Zin in een week ontspanning in een zonnig Frans decor? In de zuiderse temperaturen neem je een verfrissende duik in het zwembad en speel je een spelletje petanque. Je bezoekt pittoreske steden, doet een terrasje of gaat snuisteren op één van de vele marktjes. Als kers op de taart maak je een beestige uitstap naar de dierentuin in Beauval, de grootste zoo van Frankrijk. Lignac wordt spannend en gevarieerd!

3/07/21 - 10/07/21

Camping Parc de la Brenne Puylagorge 6 36370 Lignac Frankrijk

» 25 deelnemers » 12 monitoren » 4 TP’ers » Huurwagen - ophalen en terugbrengen » Vergezellende familieleden? VGF is mogelijk. Eén kampeerbungalow voor max. 6 personen. Tent bijplaatsen kan eventueel gevraagd worden. Kosten voor een extra wagen VGF worden niet door Kazou opgenomen. » Moniwerking SMB » camping-parc-de-la-brenne.eu

42

TP-INFO In Lignac verblijf je in gezellige bungalows. Daarnaast wordt er 1 animatietent en 1 ingerichte kooktent voorzien. Je beschikt over 4 kleine koelkasten, 1 diepvriezer, 10 kookvuren, waterkoker en koffiezet. Je rijdt met de huurwagen naar de bestemming. De winkels liggen maximum op 30 minuten rijden van de camping. Heb je naast al dat winkelen en koken zin in een verfrissende plons? Ook dat kan in het zwembad op de camping!


OVERZICHTSTABEL vr

za

zo

ma

di

wo

do

vr

za

zo

ma

di

wo

do

vr

za

zo

ma

di

wo

do

vr

za

zo

ma

di

wo

do

vr

za

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Bounce inâ&#x20AC;&#x2122;t bos

Juli

do

Kids in Wonderland 1 Kids in Wonderland 2

Kasteelvakantie Echte superhelden Adventureproof Expeditie safari Zuiders genieten

>>

Go with the flow 1 Hits en kicks 1

Wild Adventure

>>

La vita è bella Zuiderse actie >>

Zeilen op het Ijsselmeer Costa los gezelligitos West Highland Way The Bohinj experience 1

>>

Costa genietos

Adembenemend Zweden

Outstanding Wales

ma

di

wo

do

vr

za

zo

ma

di

wo

do

vr

za

zo

ma

di

wo

do

vr

za

zo

ma

di

wo

do

vr

za

zo

ma

di

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Zalig aan zee Disneyvakantie

Augustus

zo

Criminele actievakantie

<< Hits en kicks 2

Go with the flow 2

<< Aquasplash

Aventura Italia Uitdagend Spanje

<< Fantasticable 1

Fantasticable 2

Sunsetsurfen << The Bohinj experience 2 Surprising Slovenia Best kept Sunset

43


TP’EN ... VOOR JE ‘T WEET, HEB JE DE SMAAK TE PAKKEN!

VLAAMS-BRABANT

V.U.: Gerrit Leemans, Platte Lostraat 541, 3010 Kessel-Lo

Profile for KazouSMB

TP Brochure 2021 Kazou Vlaams-Brabant  

TP Brochure 2021 Kazou Vlaams-Brabant  

Profile for kazousmb
Advertisement