__MAIN_TEXT__

Page 3

MUSIIKKILUKIO TIEDOTTAA Musiikkilukion tapahtumia To 13.12. klo 18.30 Oppilaskonsertti, musiikkilukion sali OLIVER! -musikaalin liput nyt myynnissä (www.lipputoimisto.fi , www.ticketmaster.fi ) Ennakkomainonnassa tiistaina 22.1. klo 18 Talvinen bändikonsertti, lukion sali Kaustisen musiikkilukio kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille Rauhallista Joulun aikaa!

VAPAA-AIKATOIMI TIEDOTTAA

Kesän pyöräilykampanjan palkitut Kesän kampanjassa onni suosi seuraavia henkilöitä: Ostokortteja: Sirkka-Leena Känsäkangas ja Untamo Uusitalo, Elokuvalippuja: Erkki Pajukangas ja Outi Kaustinen, Kunto-Farmin kuntosalikortteja: Lassi Paavola ja Sofia Äijö. Palkinnot voi noutaa kunnantalolta sivistystoimistosta. Vapaa-aikatoimen kysely Osallistu toimintamme kehittämiseen ja vastaa liikunta-, nuoriso- ja elokuvapalveluiden osa-alueiden kyselyyn. Linkki kyselyyn osoitteessa: http://bit.ly/Vapaa-aikakysely Vastaa 31.12.2018 mennessä. Kiitos!

TEKNISET PALVELUT TIEDOTTAA Teiden auraukset, aurausviittojen pystyttäminen Tien tulee olla aurauskelpoinen, vesakot ja oksat tulee poistaa siten, että auraus on mahdollista ja aurausviitoituksesta vastaa tienpitäjä tai aurausavustuksen saaja. Tien auraus voi jäädä tekemättä viittojen puuttumisen takia sekä mahdolliset siitä johtuvat vahingot ovat tien- tai kiinteistönomistajan vastuulla. Aurauskelpoisuuden edellytyksenä on siltojen ja teiden riittävä kantavuus ja leveys. Aurausavustuksen saajan on tarvittaessa järjestettävä auratulle lumelle riittävä tila. Toimenpideaika auraukselle on 12 tuntia senttirajan (>7 cm) täyttymisestä. Lisätiedot Kaustisen kunnan kotisivuilta www.kaustinen.fi Lumenaurausapua 70 vuotta täyttäneille Kaustisen kunta tarjoaa lumenaurausapua 70 vuotta täyttäneille kuntalaisille. Täyttämällä lumisetelihakemuksen, ja palauttamalla sen Kaustisen kunnanvirastoon vanhus voi hakeutua avun piiriin. Hakemuksen voi täyttää sähköisenä kunnan verkkosivuilla, ja lähettää osoitteeseen: tiia.koyhajoki@kaustinen.fi . Hakemuksen voi myös noutaa paperisena kunnan neuvonnasta, ja palaut-

Profile for kaustinen

Kuntatiedote 11/2018  

Kuntatiedote 11/2018  

Profile for kaustinen