Page 1

N A K

S E V

0.

kos i i v i k Kes

nunt n u s ta

aih

23.1 – . 9 1 in


Koruveskasta jotakin jokaiseen makuun Olen Sirpa Hirvonen ja olen harjoittanut kultasepänliikettä Kauppakeskus Veskassa jo useamman vuoden ajan. Korualalla olen ollut jo kolmisenkymmentä vuotta 90-luvulta lähtien ja viimeiset kymmenen vuotta ovat vierähtäneet täällä Pirkkalassa. Vankka usean vuosikymmenen kokemus on ollut eduksi korualan muuttuessa valtavasti näiden vuosien aikana. Esimerkiksi hopeisten ruokailuvälineiden suosio on vähentynyt ja tilalle on noussut teräs, joka on myös osittain vallannut korumarkkinoita koska se on helppokäyttöisempi materiaali kuin jalometallit. Teräs ja titaani ovat lisääntyneet myös koruissa kullan ja hopean rinnalla.   Myöskin perinne lahjoittaa isoäidin kultakorut lapsenlapsille on vähentynyt ja hopeisten korujen suosio lisääntynyt muodin mukana. Korualan trendit tuntuvat vaihtelevan pitkälti vallitsevan muodin mukaisesti, tällä hetkellä suositaan sirompia koruja kuin parisen vuotta sitten. Koruveskasta löytyy varmasti jotakin jokaiseen makuun. Uusimpien trendien, kuten rosékullattujen hopeakorujen lisäksi Koruveskassa on myös lahjatavaroita ja rannekelloja. Tällä hetkellä nousussa ovat kotimaassa tuotetut korut, mikä on ilahduttavaa. Tunnetut kotimaiset brändit kuten Kalevala Koru ja Lumoava löytävät tiensä helposti myös lahjapaketteihin.Tuotteiden lisäksi tarjoamme myös kello- ja kultasepänpalveluita, kaiverrustöitä ja korujen korjauspalveluita.   Olen viihtynyt erittäin hyvin Kauppakeskus Veskassa ja toivon että saan palvella tyytyväisiä asiakkaita vielä muutaman vuoden ajan.  

Lumoavan syksyn uutuuskoru Amor Iso riipus hopea, 145 € ja riippuvat korvakorut hopea 95 €

K A K PSÄ K I

Ke 19.10. klo 18 Syksyn säveliä Samuli Saarisen seurassa Tervetuloa nauttimaan syysillan tunnelmasta hyvän trubaduurimusiikin ja Reilun kaupan kahvin kera. Mukana aikuistyönohjaaja Tiina Mäkinen. Ruskakahvilat to 20.10. ja pe 21.10. klo 9–12 Kavereita ja kahvittelua syyslomaviikolle. La 22.10. klo 10–14 Perheiden puuhapaja Tietovisa, kasvomaalausta, mehu- ja keksitarjoilu sekä muuta mukavaa touhua. Sunnuntaina olemme kirkossa, tule sinäkin messuun Pirkkalan kirkkoon klo 10. Ehtoollisella jaamme leipää ja viiniä.

Sydämellisesti tervetuloa!

pirkkalanseurakunta.fi

2 VESKA

Veska 2. krs

Pirkkalanseurakunta Pirkkalan seurakunnan varhaiskasvatus


Iittala Outlet on uudistunut Veskassa Olimme Veskan 2. kerroksessa heti kauppakeskuksen avauksesta lähtien. Tästä tuli maaliskuussa kuluneeksi 13 vuotta. Tänä aikana ensimmäisenä vuotena vaunuissa kulkeneet asiakkaat ovat varttuneet kohta rippikouluikään oleviksi nuoriksi.

Meillä on myöskin erikoistuotteita, kuten viennin erikoiseriä, joita ei muualta saa. Viimeinen tilaisuus -tuotteet ovat aina erikoisen edullisia. 2-laadun hinnat on meillä vielä lisäalennettu 20% jo edullisista lähtöhinnoista. Tämä etu on vain Pirkkalan Veskan Outletissa.

Huhtikuussa 14. päivä liikkeemme muutti ensimmäiseen kerrokseen heti sisääntulosta vasemmalle. Liiketila on selkeä ja valoisa. Toimimme uudistetulla Outlet konseptilla, jossa hintamme ovat yleensä muita Outletteja edullisempia.

Valikoimamme ”elää” jatkuvasti ja sesonkien vaihtelut tulevat näkyvästi esiin. Kanta-asiakkaana nautit kuukauden kanta-asiakastarjouksesta ja ostosi kerryttävät etua tilillesi.

Meillä on reilusti erikoiseriä ja tarjoustuotteita. Pyrimme myymään 30-50 % alennuksella monia Iittalan laatutuotteita. Yksittäisiä kappaleita saatat saada jopa 70 % alennuksella.

Taika lautanen

22 cm, punainen, 2-laatu 13,52 (16,90)

Taika muki

0,4 l, 2-laatu 13,36 (16,70)

Tervetuloa!

Kannattaa tulla usein poikkeamaan, silloin löytää parhaat herkut!

HUIPPUEDULLISESTI Kastehelmi Juomalasi 30 cl, lohenpuneinen 15,00/pkt (42,90) paketti sis. 2 kpl laseja

ALENNETTU 70 %

Origo aloitus/ aamiaissetti

Sis. 2 kpl muki 2 kpl 20 cm lautanen 2 kpl 0,5 l kulho 2 kpl munakuppi NYT 45,96 (153,20)

ALENNETTU 30 % Kastehelmi tuotteita Kulho 23 cl, sade 9,03 (12,90) Lautanen 170 mm,

smaragdi tai sade 10,43 (14,90)

Kulho Sade 1,4 l, sade 27,93 (39,90) Purkki

115x57, sitruunan keltainen 27,93 (39,90)

ALENNETTU 50 % Kastehelmi Lautanen 248 mm, sade 16,25 (32,50)

Aitio laatikko 140x160x160, valkoinen tai keltainen 34,50 (69,00)

Plektra jakkara vaneri, keltainen, 406x260

139,50 (279,00)

ALENNETTU 70 % Meno kassi sininen

kestävä, tilava ja tukeva yleiskassi NYT 14,70 (49,00)

Angry Birds muki 0,3 l, Chuck and Blues NYT 5,00 (17,90)

Tarjoukset voimassa niin kauan kun erää/tuotteita riittää.

VESKA 3


CLUBILAISILLE LASTEN TUOTTEET

-25%

4 VESKA

LAUANTAINA 22.10. VAIN KLO 10-12 KAIKKI TUOTTEET -30 %**

*Tarjous on voimassa 18.10.-4.11. **Tarjous on voimassa vain Veskan kauppakeskuksen KappAhl-myyymälässä. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

*


Muodissa on kyse sinusta Liikeideamme on yksinkertainen: tarjoamme edullista muotia monille ihmisille – naisille, miehille ja lapsille – keskittyen erityisesti elämänsä parhainta aikaa eläviin naisiin. Meille muodissa on kyse yhdestä asiasta: sinusta. Itseluottamus muodin kautta on keskeinen osa työtämme ja haluamme auttaa sinua löytämään tyylisi. Riippumatta siitä, minkä ikäinen, kokoinen, muotoinen tai luonteinen olet. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään oma, persoonallinen tyylisi. Haluamme rohkaista sinua kokeilemaan uusia asioita ilman, että eksyt muodin maailmassa. Teemme sen tarjoamalla sinulle parasta mahdollista tukea ja opastusta. Kysy siis meiltä, kun tulet KappAhlin myymälään. Olemme valmiina vastaamaan kaikenlaisiin kysymyksiin ja ratkomaan erilaisia muotipulmia. Meidän mielestämme tyylikkään pukeutumisen pitäisi olla sekä helppoa että hauskaa. Siksi meillä on myös asiakasclubimme, jossa asiakkaamme saavat pisteitä kaikesta, mitä meitlä ostavat. Muutaman

kerran vuodessa pisteet vaihtuvat rahan arvoisiksi etuseteleiksi, joita voi käyttää maksuvälineenä KappAhlissa. Tällä hetkellä 38% muodistamme on merkitty kestävän kehityksen periaatteiden mukaiseksi ja myymme vuosittain miljoonia kestävän kehityksen mukaisia vaatteita. Haluamme kuitenkin mennä vielä pidemmälle ja tehdä vielä enemmän. Lämpimästi tervetuloa Veskan upeasti uudistettuun, valoisaan myymäläämme, missä osaava henkilökunta auttaa mielellään. Myynmälän löydät Veskan kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta.

Tervetuloa! VESKA 5


T-paitoja 2 kpl

14.95

Vmfive ls Long Open Cardigan

16.95

ovh. 21,95

Kaksi väriä: vaalea- ja tumman harmaa

KAUPPAKESKUS VESKA, PUH. 040 135 7400 6 VESKA


VALIKOIMA HOUSUJA

10,KPL

NORM. 3995

D R E SSM A NN.CO M

VESKA 7


Pohjoismaiden suurin miesten muotivaateketju Dressmann kattaa kaikenikäisten, laatu- ja hintatietoisten miesten vaatetustarpeet. Dressmann tarjoaa täydellisen valikoiman miesten vaatteita – hyvälaatuisista perus- ja vapaa-ajan vaatteista juhlapukeutumiseen, markkinoiden parhain hinnoin ja laadusta tinkimättä. Menestyksekäs konseptimme perustuu edullisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin, ammattitaitoiseen asiakaspalveluun sekä vahvaan yrityskulttuuriin. Kaikilla tuotteillamme on kuittia vastaan ainutlaatuinen 6 kuukauden vaihto- ja palautusoikeus, joten voit huoletta sovittaa vaatteet vasta kotona. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään asukokonaisuuksien valinnassa ja oikeiden kokojen löytämisessä. Lisätietoa meistä ja mallistostamme löydät nettisivultamme www.dressmann.com/fi/. Seuraa meitä lisäksi Facebookissa (Dressmann FI) ja Instagramissa (@dressmannofficial).  

Tervetuloa palvelevaan Dressmann-myymälään!

VALIKOIMA KAULUSPAITOJA

10,KPL

NORM. 2995

D R E SSM A NN.CO M

8 VESKA


Erilainen kenkä- ja laukkumuotikauppa Click Shoes AVAJAISET: parhaat brändikengät pysyvästi OUTLET hinnoin. Ehdoton ykköspaikka edullisten merkkikenkien ostajalle. Click Shoes on suomalainen, perhevetoinen kenkäja laukkukauppaketju, joka toimii tällä hetkellä 14 paikkakunnalla 19 myymälän voimin. Ensimmäinen ClickShoes -myymälä avattiin vuonna 2000 Turun keskustassa, ja tällä hetkellä myymälöitä löytyy lähes koko Suomen pituudelta Vantaalta Rovaniemelle.

oman tuonnin kustannustehokkuuden suoraan myyntihintoihimme. Kenkämallistostamme löydät oman 2Moons merkkimme lisäksi esimerkiksi seuraavat suosikkimerkit: Rieker, Vagabond, Clarks, Tamaris, Converse, Björn Borg, jne. Laukkuvalikoimassamme on muun muassa Bulaggi, Bagsac, Ulrika ja Björn Borg, -laukut. Ja varmasti kilpailukykyiseen hintaan.

ClickShoes on uudenlainen ja erilainen kenkä- ja laukkumuotikauppa ihmisille, jotka arvostavat yksilöllistä tyylikkyyttä.

Myymälöissämme sinua palvelevat iloiset, asiantuntevat ja osaavat myyjät, jotka auttavat sinua löytämään itsellesi sopivan, ja silmääsi miellyttävän mallin laajasta valikoimastamme.

Suuri osa mallistostamme tulee oman maahantuonnin kautta. Mallisto koostetaan Euroopan merkittävimmiltä kenkä- ja laukkualan messuilta, joten tarjoamme takuulla aina ajanhermolla olevaa muotia. Lisäksi hintatasomme on edullinen, sillä kohdistamme

Tervetuloa tutustumaan laukkuihin ja kenkiin, joita ei tule joka kadun kulmassa vastaan!

CLIC SHOES OUTLETin AVAJAISET! KAIKKI KENGÄT ALENNETTU! Tuhansia pareja merkkikenkiä alennetuin hinnoin!

HINTAPOMMI!!

myös musta ja l.valk.

39,90

(59,90)

myös musta ja v.ruskea

44,90

29,90

(69,90)

useita malleja ja värejä, tex-kalvo

(89,90)

1/2-HINTAAN myös musta ja kelt.

39,90

(59,90)

myös sinisenä

29,90

(44,90)

29,90

myös musta (59,90)

Click Shoes Outlet Veska, Saapastie 2, 33950 Pirkkala, veska@clickshoes.fi, www.clickshoes.fi VESKA 9


Pas s ma ikuv – pe a klo t 1 9 €

Tule ja näe itse!

– 13

899,90 55"

Apurahalla 48,00/kk (24 kk)

Samsung KU6172 -sarjan Curved 4K Ultra HD -televisio, 55" Kaareva 55-tuumainen 4K HDR -älytelevisio, jossa on häkellyttävän upea kuva sekä HD-virittimet antenniin, kaapeliin ja satelliittiin. Energialuokka A. Verk.com/65435

JBL E50 BT -langattomat kuulokkeet, valkoiset Oho, mikä hinta! Normaalisti 99,90 €. 1 kpl per asiakas. 80 kpl webissä ja 20 kpl myymälässä. Myynti alkaa lauantaina 22.10. kello 9.00. Langattomat Bluetoothkuulokkeet, joissa on 18 tunnin akun kesto. Verk.com/18773

Säästä 40 €

59,90

149,90 Apurahalla 18,00/kk (12 kk)

Milla & Måns SoMa -matkarattaat Syksyn parhaat hittirattaat tyylikkäällä mattamustalla viimeistelyllä. Selkänoja säätyy portaattomasti täyteen makuuasentoon. Taittuu kätevästi käsimatkatavaran kokoiseksi. Verk.com/36229

MYYMÄLÄ AVOINNA Ma–la 9.00 – 21.00 Su 12.00 – 18.00 Esimerkki Apuraha-osamaksusta: ostos 1500 €, maksuaika 12 kk, kuukausierä 139 €/kk, kuukausimaksu 3,95 €/kk, korko 14,9 %, luottohinta 1660,21 €. Todellinen vuosikorko 1500 euron kampanjaostolle 12 kuukauden laina-ajalle on 23,21 %. Luoton myöntää Lindorff Invest Oy (Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku) tai Verkkokauppa.com Oyj (Tyynenmerenkatu 11, 00220 Helsinki).

10 VESKA


JYSK FAVOURITES

YLI 100 000 ASIAKASTA ANTOI JYSKILLE 4,5 TÄHTEÄ VIIDESTÄ

MIKÄ ON SINUN JYSK FAVOURITE?

Äänestä ja voita 500€ osoitteessa JYSK.fi /JYSK-Favourites

Var a

as

uu

nn

itte

BO JA -KESCH-UUNI K AUP IT TOTASO AN PÄ ÄLLE *

lua

ika

kvi

k.fi

SÄ Ä S

1 118 TÄ € UUTUUS: VISTA-KEITTIÖ

2 809 €

**

GET PERSONAL WITH VISTA

Kvik Tampere: Retail Park Veska, Saapastie 2, Pirkkala

* Tarjous koskee Bosch HBN301E2S -monitoimiuunia, teräs, ovh 629 € ja Bosch PKE611D17E keraamista keittotasoa, ovh 489 € – yhteensä 1 118 €, nyt 0, säästä 1 118 €. Tarjous on voimassa ostaessasi vähintään 5 000 € arvoisen keittiön, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Rahti ja muut palvelut eivät sisälly. Tarjous on voimassa 08.10.2016 saakka. ** Ohjeellinen vähittäishinta sisältää kaapit, vetimet, sokkelit ja pöytätasot. Allas, hana, kodinkoneet ja valaistus sekä kasaus, toimitus ja asennus eivät sisälly hintaan.

VESKA 11


KAIKKI KUULUU JÄSENHINTAAN • Kehonkoostumusmittaus • Kuntotestaukset • My wellness system avaimen käyttö • Liikuntapäiväkirja netissä • Henkilökohtainen kuntosaliohjelma ja -ohjaus • Ohjaajat käytössä ma-pe klo 10-18 • Sali käytössä joka päivä klo 5-23

Kuntosali + personal trainer

49 €/ kk

TULE ILMAISEEN PIKAKUNTOTESTIIN lauantaina 22.10 klo 10-14 TAVALLISTEN IHMISTEN KUNTOSALI

Kauppakeskus Veska 2 krs. Saapastie 2, Pirkkala

Avoinna joka päivä klo 5-23

Personal Trainerin palvelut kuuluvat aina jäsenhintaan! Vocatum on tavallisten ihmisten kuntosali, jossa huolehdimme hyvinvoinnistasi ja motivoimme liikkumaan. Meillä tavoitteellinen kuntoilu on helppoa. Aloitustapaamisessa kartoitamme lähtötilanteesi kuntotestauksella ja kehonkoostumusmittauksella. Käymme läpi myös henkilökohtaiset ominaisuudet ja tavoitteet. Näiden pohjalta laadimme sinulle kuntosaliohjelman. Toisella tapaamisella ohjaaja käy ohjelman läpi kanssasi ja opastaa laitteiden käytössä sekä liiketekniikoissa. Jäsenhintaan kuuluu myös ohjelman päivitys kolmen kuukauden välein ja kuntotestaukset puolen vuoden välein. Neuvoja voit kysyä aina kun henkilökuntaamme on paikalla. My Wellness avaimen avulla kuljet vapaasti kuntosalille joka päivä klo 5-23, sekä avaat ja suljet pukukaapin oven. Avain ohjaa myös suorittamaan kuntosaliohjelman laitteelta toiselle ja lopuksi saat raportin suorituksestasi. Pidemmän aikavälin kehitystä voit seurata myös internetissä. 12 VESKA

Löydät meidät Kauppakeskus Veskan 2. Kerroksesta. Meillä on myös yhteisjäsenyys Jumppaveskan kanssa, jolloin saat Personal Trainerin sekä kuntosalipalvelut meidän puolelta ja Jumppaveskan jumppien rajattoman käytön. Olemme tehneet yhteistyösopimuksen myös Kunto-Partolan kanssa kuntosalipalveluiden jatkumisesta Vocatumilla. Tarjoamme yhteistyötarjouksella heidän asiakkailleen harrastuksen jatkamista meillä. Tervetuloa kuntoilemaan viihtyisälle kuntosalillemme!


7 PÄIVÄÄ VIIKOSSA YLI 25 TUNTIA YLI 15 ERILAISTA JUMPPATUNTIA

LÄMPÖNEULAUKSELLA eroon häiritsevästi luomista ja karvoista! Myös pintaverisuonien poltto. 15 min. 45€, 30 min. 69€

Hoitola Manna

UUTUUTENA HYALURONIHAPPO -TÄYTEAINEHOIDOT! Varaa aika ilmaiseen hoitoarviointiin. VAUHTIPÄIVÄ TARJOUKSENA Yumi Lashes ripsien kestotaivutus 79 € kesto jopa 2 kk Kosteuttava ultraäänikasvohoito 56 € (sis. mekaanisen puhdistuksen) Hoidot tehdään suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Ajan voit varata soittamalla tai nettiajanvarauksen kautta.

Anna 040 9646 495 www.hoitolamanna.com

3D nano pigmentointia

Kerta-, sarja- tai kk-kortti

- vielä luonnollisempi lopputulos

350 € (norm. 390 €) - sisältää vahvistuksen Kuulten koko pigmentointi

350 € (norm. 420 €) Rea 040 935 4001 reanoora@gmail.com

Ohjattuja tunteja löytyy niin Zumbasta venyttelyyn, huippusuosittuihin Les Mills -tunteihin kuin JumppaVeskan omien ohjaajien tunteihin. Ohjaajina toimii alansa rautaisia ammattilaisia, jotka päivittävät tietotaitoaan erilaisin koulutuksin ja kurssein. Palveluihin kuuluu myös lapsiparkki. JumppaVeskassa on aina jumppien aikana avoinna ilmainen leikkihuone perheen pikkujumppareille, jotka viihtyvät lelujen ja värikynien kanssa ilman valvontaa. Maanantaisin ja keskiviikkoisin järjestämme myös ilmaisen ja valvotun parkin. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenhoitajat. Olemme avoinna: Iltatunnit MA-TO 16.00-21.00 Iltatunnit PE 16.00-20.00

Jumppaveska liikunnasta innostuneille ihmisille JumppaVeska aloitti elokuussa toimintansa Veskan toisessa kerroksessa. Jumppaveska on ryhmäliikuntasali, kaikenikäisille ja -kokoisille liikunnasta innostuneille ihmisille.

Aamutunnit MA-PE 08.30-10.30 (Aamutunneille käynti Veskan takaovien kautta) Lauantain tunnit 09.30-12.30 Sunnuntain tunnit 14.30-18.30 jumppaveska.fi Puh: 044 239 8352 info@jumppaveska.fi

VESKA 13


Juhlat, kemut vai kekkerit? Helpot ja maistuvat cateringtarjoilut meiltä.

Lue lisää www.subway.fi

alkaen

35 €

Subway® Pirkkala

Ostoskeskus Veska, Saapaskuja 2, Pirkkala avoinna: ma-pe 9–21, la 9–18, su 12–18

Suositushinnat. Saatavuuden mukaan. Hinnat ja osallistuminen saattavat vaihdella ravintoloittain. Kysy ravintolaltasi eri vaihtoehtoja. Subway® catering-tuotteisiin eivät sovellu lämpimät Subi® -leivät. Tuplaliha, -juusto, lisäpekoni tai muut maksulliset lisukkeet eivät sisälly hintaan. Subitarjotin ja jättisubi vaativat tilauksen vähintään 24 tuntia etukäteen. SUBWAY® is a Registered Trademark of Subway IP Inc. ©2016 Subway IP Inc.

Grillaus- ja puutarhatuotteet

-50% Avoinna ma-pe 10-19, la 10-17, su 12-17 14 VESKA


ERÄ RAAPIMAPUITA

NERF ja BIONIC lelut

norm. hinnat alk. 38 €

norm. hinnat alk. 6,50 €/8,90 €

15 kg Simplicity plus+ kissan mikrohiekka

ROKKA koiranruuat

norm. alk. 29,50 €/15 kg (0,67 €/kg) norm. 14,90 €

Extreme Classic kissanhiekat 4 x 15 kg

Eläintarvikeliike

15 kg VEHNÄTÖN Personal Adult koiranruoka

(hajustamaton ja Babypowder)

norm. 19,90 € / 15 kg

MUPPET Kauppakeskus Veska, Saapastie 2, 33950 Pirkkala • Puh. 050 5211 020 Avoinna ark. 10–20, la 10–18, su 12–16 www.muppet.fi • Tarjoukset voimassa 19.–23.10. asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.

Liike lopettaa

LOPPUUNMYYNTI PALJON HUIKEITA TARJOUKSIA!

Pyöriä, tarvikkeita, asusteita...

-60% -40% JOPA

(1,27 €/kg) norm. 25 €/15 kg

TAPAHTUMAGRILLIN KUUMAT HERKUT LA KLO 10-15 Soppatykistä kermaisaa ja kalaisaa LOHIKEITTOA 6 €/annos. Voissa paistettuja perattuja MUIKKUJA 7€/rove. ISO MUURINPOHJALÄTTY JA KAHVI yht. 5 € www.tapahtumagrilli.fi

ESITTELYJÄ VESKAN ALA-AULASSA LA KLO 10-15 • Fit Line –enemmän energiaa elämään • Oriflame- kauneuden- ja ihonhoitotuotteet • Apunatar- asiantuntijapalvelut, edunvalvontavaltuutus • Amor P´acu – Tunne. Muutos. Hyvinvointipalvelut • Pirkkalainen -lähilehti Pirkkalasta Hatanpäälle VESKA 15


LAUANTAI ON LASTEN PÄIVÄ alkaen ARVONTAA ONGINTAA, KASVOMAALAUSTA

LASTEN OLYMPIALAISET! VAPAA PÄÄSY!

klo 10

Paljon lajeja! Koripallonheittoa, nopeustutka, temppurata, keilausta, renkaanheittoa, pallonheittoa

Kaikki tuotto lyhentämättömänä nenäpäiväkeräykseen.

ILMAPALLOJA

torstai-perjantai klo 11-17, lauantaina klo 10-16, sunnuntaina klo 12-15

Yhteistyössä: Valtti - henkilöstöratkaisut

Kauppakeskus Veska Saapastie 2, Pirkkala ark. 9–21, la 9–18 su 12–18 www.veska.fi l VOCATUM l JACK&JONES l VEROMODA l KAPPAHL l DRESSMANN l KORUVESKA l SUBWAY l MUPPET l H&M l JYSK l KVIK l VERKKOKAUPPA.COM l SUOMEN POLKUPYÖRÄTUKKU l RAUTA OUTLET l CAFE FRIA l IITTALA OUTLET l JUMPPA VESKA l KYNSISTUDIO B l KAPSÄKKI l HOITOLA MANNA l CLICK SHOES www.medialiike.fi I Painopaikka: Alma Manu Oy

Veskan Vauhtipäivät 19.-23.10.2016  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you