Page 1

Ihanan elämän aineksia - tilaa kotiovelle!

TUORETTA KALAA

paperiin käärittynä kotiovelle sivu 2

SUOMEN ENSIMMÄISET

kartonkiset jogurttipurkit

HINNAT VOIMASSA TO 28.2. – TO 7.3.2019

Ruokarumba mahdollisimman mutkattomasti

KOTIOVELLE alk. 0 € sivu 11

sivu 8

Meillä on tuoreustakuu sivu 3

Ihanan arjen aineksia ELÄMÄSSÄ ON JÄNNEMPIÄKIN ASIOITA KUIN KAUPASSA KÄYNTI


LOTUS SOFT EMBO

-5 €

WC-PAPERI 15 € /40 rll

Etukoodi: KH24SÄKKI

Osta molemmat jättisäkit ja saat etukoodilla 5 € lisäalennusta. Syötä etukoodi kassalla.

HK

KARKEAKSI JAUHETTUA NAUDAN RINTAA 400 g (9,95 €/kg)

398 REININ LIHA

BROILERIN RINTAFILE

LOTUS EMILIA

TALOUSPYYHE

450–550 g (10,90 €/kg)

12 € /20 rll

Tuoretta kalaa paperiin käärittynä Meillä kala ei seiso tiskissä odottelemassa ostajaa. Erikssonilla aloitetaan fileeraus vasta, kun olet jo kalasi ostanut ja se on lähdössä kohti kotioveasi.

14

95

KALATUKKU E. ERIKSSON

/ kg

KIRJOLOHI

Suomi 0,8–1,2 kg, C-leikattu max. 2 kpl / asiakas 1,2 kg = 17,94 €*

2

599 VALIO

PROfeel® PROTEIINIVANUKKAAT 180 g (6,61 €/kg) Suklaa, Kermakaramelli, Suklaa-kookos LAKTOOSITON

1

19

LIBERO-VAIPAT

Newborn-teippivaipat 2–3 Comfort-teippivaipat 3–7 Up&Go-housuvaipat 4–8

20€ / 2 pakettia

*Kilohintaiset tuotteet veloitetaan maksimipainolla. Hinta hyvittyy toimituksen jälkeen todellisen painon mukaan KH24-asiakastilille.

HINNAT VOIMASSA TO 28.2. – TO 7.3.2019

WWW.KAUPPAHALLI24.FI


Meiltä tutut perusjutut ja uudet tuttavuudet SUOMI

JÄÄSALAATTIPUSSI 100 g (9,90 €/kg)

Olemme koonneet reilun 5000 tuotteen valikoiman, jossa yhdistyy kauppahallin tuoreus, lähikaupan perustuotteet sekä pientuottajien erikoisuudet. Tervetuloa ostoksille! www.kauppahalli24.fi

Meillä on

LUOMUMANGO

tuoreustakuu

299

0 99

Hyllymme eivät notku täytenä turhaan. Meille tuore ruoka saapuu vasta sinun tekemäsi tilauksen mukaan, ilman välikäsiä suoraan tuottajilta ja valmistajilta. Emme siis lainkaan varastoi tuoreita aineksia, vaan toimitamme ne saman tien sinulle.

kg

KIIVI-RASIA

LUOMULEHTIKAALI 200 g (9,95 €/kg)

500 g (1,98 €/kg)

199

0 99

Tuotteet pakataan huolellisesti paperikasseihin ja kuljetetaan oikeassa lämpötilassa. Näin kaikki on aina varmasti hyvää ja tuoretta. Ja voimme helposti luvata tuoreustakuun!

! s u u t u U I! MAISEKS T IL

NY TUTUSTU FAZER

HERKKUTILAN PARHAAT

SINIHOMEJUUSTOT Muru ja pala 100 g (12,90 € / kg)

29 1

WWW.KAUPPAHALLI24.FI

PUIKULA 100KAURA PEHMEÄMPI

0€

220 g / 4 kpl Rajoitettu erä 1 kpl / asiakas

HINNAT VOIMASSA TO 28.2. – TO 7.3.2019

3


> Hyvää tekevä ruoka Ruoka-alan yrittäjä Tuulia Järvisen päivät kuluvat hyvää tekevien reseptien ja konseptien parissa. Arki rullaa, kun perheen ruokasuunnitelma on tehty valmiiksi ja ruoat tilataan kotiovelle.

TUULIAN 3 SYYTÄ tehdä ruokaostokset Kauppahalli24verkkokaupasta

- Nyt muistan! Vaahteramäen Friidaulkokanojen munat saivat minut aikoinaan kokeilemaan Kauppahalli24:n palvelua, Tuulia Järvinen huudahtaa.

1

Kauppahalli24 yhdistää marketin ja erikoiskaupan laajalla valikoimallaan.

Kattavan ja laadukkaan perusvalikoiman lisäksi juuri erikoisempien tuotteiden hyvä saatavuus oli yksi syy siihen, miksi Kauppahalli24 kantaa nyt ruokaostokset Tuulian kotiin lähes viikoittain.

2

Kotimaisen riista- ja luomulihan saatavuus on hyvä.

- Kauppahalli24 yhdistää loistavasti sekä marketin ja että erikoiskaupan valikoimat.

3

Ostosten tekeminen on sujuvaa ja helppoa.

Myös luomu on kasvispainotteista ruokavaliota noudattavalle perheelle tärkeä tuoteryhmä. - Luomusitruuna, lehtikaali ja avokadot ovat ruokakassimme perustarvikkeita. Ja mikä parasta, saan luomukvinoan, linssien ja papujen lisäksi klikattua ostoskoriini muun muassa Adukin kuivattuja luomupersimoneja. Ne ovat koko perheen suosikkeja, Tuulia nauraa. Silloin tällöin perheen lautasilta löytyy myös lihaa. Tuolloin on tärkeää, että eläintä on kohdeltu hyvin ja se on saanut elää lajilleen tyypillisen elämän.

Kuka?

Tuulia Järvinen Asuu perheineen Helsingissä. Ruoka-alan yrittäjä, elintarviketieteiden maisteri ja bloggaaja ja yhteiskunnallinen yrittäjä, Vennerin perustajajäsen. Perheeseen kuuluvat 3-vuotias tytär ja yrittäjä-puoliso.

Aiemmin ruokaostoksiin käytetyllä ajalla: Syö paremmin ja suunnitelmallisemmin

Fiilis, kun saan ostokset kotiovelle: Innostunut!

4

HINNAT VOIMASSA TO 28.2. – TO 7.3.2019

- Ajattelemme lihaa enemmän luksustuotteena, kuin perusraaka-aineena. Kauppahalli24:llä on hyvä valikoima pientuottajien luomulihaa ja myös esimerkiksi hirven jauhelihaa, jota on vaikea saada muualta.

Ruokasuunnittelu pelastaa arjen Arjen ruokasuunnittelu on perheessä askeleen pidemmällä kuin monilla muilla, sillä myös lapsen päivähoitoon viedään omat eväät. Yrittäjäperheen päivät ovat hektisiä ja arjessa suositaan nopeita, helppoja ja terveellisiä reseptejä. - Viikonloppuisin voimme herkutella vaikka itse tehdyllä pitsalla, mutta arkena pyrin siihen, että ateriamme sisältäisivät

500–800 grammaa kasviksia, hedelmiä ja marjoja joka päivä. Suunnitelmien tekeminen on Tuulialle luontevaa, sillä hän tekee niitä työkseen myös muille. - Kokoan viikon ateriat listaan, jonka mukaan on näppärää tehdä tilaus Kauppahalli24:een. Tiistaisin kotiovelleni sitten saapuu ostoskassi, joka on täynnä ihania, tuoreita tuotteita viikon eri päiville.

Hyvä ruoka kuuluu kaikille Samaa innostuneisuutta ja arvostetuksi tulemisen tunnetta Tuulia haluaa tarjota myös yritystensä kautta. Yksi niistä on suomalaisia vähävaraisia lapsiperheitä tukeva yhteiskunnallinen yritys Venner, jossa yhtenä yhteistyökumppanina on myös Kauppahalli24. - Hyvinvoinnin epätasainen jakautuminen on suuri haaste, joka ei ratkea itsekseen. Vennerin tavoitteena on se, että hyvä ja ravitseva ruoka kuuluisi kaikille varallisuudesta riippumatta. Valitut perheet ovat lähtökohtaisesti motivoituneita kokeilemaan uudenlaista auttamisen mallia ja kokkaamaan ruokakassin mukana tulevia kasvisruokareseptejä. - Mukaan auttamaan pääsee muutamalla klikkauksella. Kauppahalli24 pakkaa ja kuljettaa ostokset avustettaville perheille samoin, kuin muillekin asiakkailleen. Yhdestä kokonaisesta Venner-ruokakassista syntyy 42 ateria-annosta. Mukana on myös kilo hedelmiä, oliiviöljyä sekä vahvaa D-vitamiinia. - Saamme paljon palautetta siitä, että osa resepteistä jää heti vakituiseen käyttöön. Se on upeaa, sillä näin voimme monipuolistaa perheiden ruokavaliota ja opettaa ruoka-apua tarvitsevia kokkaamaan hyvää ja ravitsevaa ruokaa. WWW.KAUPPAHALLI24.FI


Kuvat: Marko Oikarinen

Lue juttu!

Arki rullaa ja perhe pysyy tyytyväisenä, kun aikataulut ja ruokasuunnitelmat ovat reilassa.

Erilaiset linssiat ja kasvissosekeitot ov e myös ruokia, joita teemm en äin tel täy , usein. Aivan ihana y nty sy ille ja ravitseva kerma keito shewpähkun 100 g liotettuja ca vettä kinöitä ja 1,5 dl kylmää timessa soseutetaan tehosekoit rmaksi, pehmeäksi cashewke . Tuulia vinkkaa

Auta sinäkin ja lu e lisää Venneristä : kauppahalli24.fi/ venner-kassi WWW.KAUPPAHALLI24.FI

Katso Venneriläisten suosikiksi noussut ihana kikhernekeitto sivulta 10.

HINNAT VOIMASSA TO 28.2. – TO 7.3.2019

5


LUOMU-UUTUUS

VALITSE LASTENRUOKALAATUISTA LUOMUA LAPSELLESI. TIESITKÖ,, että vain muutaman prosentin osuus maailman raaka-aineista soveltuu luomulastenruokaan? Näistä tarkoin valituista aineksista syntyy NaturNes.

”Luotan luomuun, ja haluan antaa lapsilleni mahdollisimman puhdasta ruokaa. Siksi valintani on NaturNes” NANNA KARALAHTI PÄIVÄKOTIYRITTÄJÄ, HYVINVOINTIASIANTUNTIJA, KAHDEN LAPSEN ÄITI

hyvatevaat.fi

Nature knows best

LUE LISÄÄ INSTAGRAMISTA:

@NATURNESLASTENRUOKA

NATURNES TARJOAA LAAJAN VALIKOIMAN HERKULLISIA VÄLIPALOJA JA ATERIOITA ERI IKÄRYHMISSÄ. TUTUSTU KOKO VALIKOIMAAN: KAUPPAHALLI24.FI

Tutustu luomu-uutuuksiin

-10 %

Lasipurkkituotteet valmistettu Turussa!

6

HINNAT VOIMASSA TO 28.2. – TO 7.3.2019

WWW.KAUPPAHALLI24.FI


Luomua. Aina.

Mausteinen linssipata

4 ANNOSTA

TARVITSET:

1 ½ rkl Urtekram luomu kookosöljyä 1 keltasipuli hienonnettuna 1 valkosipulinkynsi murskattuna 1 punainen chili hienonnettuna pieni pala inkivääriä hienonnettuna 2 tl Urtekram luomu kurkumaa 2 tl Urtekram luomu aitoa kanelia 1 tl Urtekram luomu kardemummaa ¾ plo Urtekram luomu paseerattua tomaattia 1 prk Urtekram luomu kookosmaitoa 2 kpl Urtekram luomu kasvisliemikuutiota 3 dl Urtekram luomu punainen linssi 65 g

tuoretta babypinaattia

VALMISTUS: 1.

Lämmitä öljy laakeassa kattilassa tai paistinpannulla ja kuullota siinä sipuli-, inkivääri- ja chilimurskaa (poista siemenet halutessasi) sekä mausteita muutaman minuutin ajan sekoitellen. 2. Lisää paseerattu tomaatti, kookosmaito ja liemikuutiot ja kuumenna kiehuvaksi. 3. Lisää joukkoon linssit ja anna padan porista kannen alla noin 10 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmenneet. 4. Sekoita joukkoon pinaatti ja tarjoile esim. keitetyn riisin kanssa.

URTEKRAM

URTEKRAM

URTEKRAM

LUOMU KOOKOSMAITO

LUOMU KOOKOSÖLJY

LUOMUMAUSTEITA

199

400 ml (4,98 €/l)

589

15–25 g

425 ml (13,85 €/l)

Alk.

URTEKRAM

URTEKRAM

LUOMU PASEERATTU TOMAATTI

LUOMU PUNAINEN LINSSI

249 WWW.KAUPPAHALLI24.FI

680 g (3,65 €/kg)

209

1

99

400 g (5,23 €/kg)

HINNAT VOIMASSA TO 28.2. – TO 7.3.2019

7


Miksi lähteä sohvaa edemmäs kauppaan? VIISI HYVÄÄ SYYTÄ TILATA MEILTÄ:

1

Mutkatonta ruokaostelua

2

Meillä on tuoreustakuu

3

Voit pienentää hävikkiä

4 5

Elämässä on jännempiäkin asioita kuin kaupassakäynti. Tilaamalla netistä säästät myös aikaa ja vaivaa.

Hyllymme eivät notku täytenä turhaan. Meille tuore ruoka saapuu vasta sinun tekemäsi tilauksen mukaan, suoraan tuottajilta ja valmistajilta. Emme siis lainkaan varastoi tuoreita aineksia, vaan toimitamme ne saman tien sinulle. Näin kaikki on aina varmasti tuoretta ja voimme helposti luvata tuoreustakuun.

Kotona on helppo tarkistaa, mitä kaapistasi jo löytyy ja mitä oikeasti tarvitsee tilata. Vältyt hairahduksilta! Eikä Kauppahalli24:n toimintamallissakaan ole ruokakaupan hävikkiä.

Ruokakustannukset pysyvät kurissa

Enempi suunnitelmallisuutta, vähempi hävikkiä. Netissä ostaa suunnitelmallisemmin ja ruokamenot pienenevät ihan itsestään. Ostoskorin karttumista on helppo seurata, eikä loppusummakaan kassalla yllätä.

Puoli tuntia kotona

Toimitustamme ei tarvitse odotella koko päivää. Kannattaa valita pitkä ja edullinen aikaikkuna, saat kuitenkin tekstarilla tarkan toimitusajan. Auton lähenemistä on kiva seurata karttalinkistä.

LUE LISÄÄ: www.kauppahalli24.fi

8

HINNAT VOIMASSA TO 28.2. – TO 7.3..2019 7.3.2019

WWW.KAUPPAHALLI24.FI


SUOMEN ENSIMMÄISET

kartonkiset jogurttipurkit Lue lisää

ologisista uusista ek ta: au pakk ksis 24.fi/ kauppahalli sta ajankohtai

KIPPO JA KANSI KARTONKIKERÄYKSEEN!

ARLA®

LUONTO+ JOGURTIT

0 WWW.KAUPPAHALLI24.FI

69

Tutut maut – Mango, Vanilja ja Mustikka Uutuusmaku Päärynä LAKTOOSITON 175 g (3,94 € / kg)

HINNAT VOIMASSA TO 28.2. – TO 7.3.2019

9


COPPOLA

RAJAMÄEN

KIKHERNE

LUOMU EXTRA NEITSYTOLIIVIÖLJY

400 g CECI (3,48 €/kg)

139

250 ml (15,16 €/l)

379

GOGREEN

LUOMU TOMAATTIMUSRSKA 300 g, (4,30 €/kg)

129

KATSO OHJE JA TILAA SUORAAN RESEPTISTÄ KOTIOVELLE: KAUPPAHALLI24.FI/RESEPTIT

SUOMI

TOMAATTI 0,9 –1,1 kg

429 kg

LUOMU VALKOSIPULIPUSSI 100 g, (9,90 €/kg)

099

SUOMI

RUUKKUPERSILJA

099

Vennerin ihana kikhernekeitto 1 sipuli 3 kynttä valkosipulia 1 kasvisliemikuutio 3 dl vettä 1 tölkki tomaattimurskaa 2 tölkkiä kikherneitä 2 dl kookosmaitoa 2 tomaattia Suolaa ja mustapippuria Öljyä Siemenpähkinäsekoitusta Hienonnettua persiljaa

Venner ruokakassin pti suosikkirese neristä: Lue lisää Ven .fi/ 4 kauppahalli2 si as -k venner

1. HIENONNA sipuli ja valkosipulit. 2. LISÄÄ kattilaan noin ruokalusikallinen öljyä ja kuullota valkosipuleita ja sipuleita hetki. 3. LISÄÄ mukaan vesi, kasvisliemikuutiot, tomaattimurska ja kikherneet. 4. ANNA kiehua noin 20 minuutin ajan. 5. SOSEUTA keitto sauvasekoittimella tai muussaa hieman esimerkiksi perunasurvimella tai haarukalla. (Sauvasekoittimella keitosta tulee tasaisempaa, mutta ei haittaa jos siihen jää sattumia). Voit myös syödä keiton soseuttamatta sitä. 6. AVAA kookosmaitopurkki ja sekoita maito tasaiseksi. Kaada purkista puolet keittoon, ja sekoita hyvin. 7. PILKO tuoreet tomaatit ja lisää tomaatin palat keittoon. 8. LUSIKOI keitto kulhoihin ja hienonna päälle persiljaa. Tarjoile siemenpähkinäsekoituksen kanssa ja nauti!

10

HINNAT VOIMASSA TO 28.2. – TO 7.3.2019

WWW.KAUPPAHALLI24.FI


Välipäivä takaa tuoreuden Tilaa viimeistään

Toimituspäivä

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai

Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai

Ko

tikatu 1

Kauppahalli24 toimitus saapuu pian. Seuraa lähestymistä karttalinkistä. Voit arvioida kuljettajan toiminnan saman linkin kautta. Kiitos!

Toimitusvarmuus 99,9 %

Seuraa ruokaostosten saapumista reaaliajassa

Toimitamme Uudellamaalla

Ruokaostosten vastaanottaminen on helppoa! Toimituksen lähestyessä saat karttalinkin tekstiviestillä. Kartasta näet missä auto on tulossa sekä arvion jäljellä olevasta kuljetusajasta.

Kotiinkuljetus alkaen 0€

Muistathan antaa kuljettajalle tähdet arvioksi kuljetuksen laadusta!

Näin helposti se käy 1. Rekisteröidy asiakkaaksemme

Kotiinkuljetus on todella edullista

Ostoskorin arvo vähintään

Aikaikkunan pituus 1h

2h

3h

4h

6h

0€

14,99 €

9,99 €

7,99 €

6,99 €

3,99 €

70 €

12,99 €

7,99 €

5,99 €

1,99 €

100 €

8,99 €

3,99 €

*1,99 €

4,99 € 0,99 €

0€

130 €

7,99 €

2,99 €

0,99 €

0€

0€

160 €

6,99 €

1,99 €

0€

0€

0€

200 €

5,99 €

0,99 €

0€

0€

0€

300 €

4,99 €

0€

0€

0€

0€

400 €

3,99 €

0€

0€

0€

0€

Koko viikon ruokaostokset kannattaa tilata kerralla, esimerkiksi 100 euron ostoksilla ja kolmen tunnin aikaikkunavalinnalla kuljetus maksaa vain 1,99 € * WWW.KAUPPAHALLI24.FI

Syötäthän yhteystietosi, jotta tiedämme minne toimitamme ruokaostoksesi! Asiakaspalvelumme auttaa chatissa joka ilta puolille öin!

2. Valitse tuotteet ja maksa kassalla

Valitse tuotteet etusivun tarjonnasta, hae tarvitsemasi tuotteet kategorioista tai hausta. Voit myös klikkailla helposti suoraan ostoskoriisi resepteistä. Valitse sinulle sopiva toimitusaika ja maksa kassalla.

3. Toimitus kotiovellesi

Saat aina toimitusta edeltävänä iltana tekstiviestin, joka tarkentaa toimitusajan 30 minuuttiin. Kun toimituksesi lähestyy saat tekstarilla karttalinkin, josta näet kylmäauton lähestymisen. Jo hetken kuluttua tilaamasi ruoat ovat kotiovellasi tuoreina ja oikeassa lämpötilassa toimitettuna. HINNAT VOIMASSA TO 28.2. – TO 7.3.2019

11


Säästä aikaa, ylläpidä perhesopua.

Tilaa ruokaostokset kotiin! Meillä on tuoreustakuu Lue lisää: kauppahalli24.fi/tuoreustakuu.

Toimitukset iltakymmeneen Valitse haluamasi toimitusaika tiistaista perjantaihin klo 12–22 ja lauantaisin 12–18.

Jopa ilman kotiinkuljetusmaksua Katso kuljetushinnat edelliseltä sivulta.

30 min

Puolen tunnin tarkkuudella Saat edellisiltana tekstarilla 30 minuuttiin tarkennetun toimitusajan.

Ei turhaa odottelemista

TULOSSA!

TUTUSTU 11 I VIIKOLLA ILMAISEKS I PPAR FAZER LEM MPYLÄ KAURASÄ 6 kpl / 300 g

Seuraa tekstarin karttalinkistä toimituksen lähestymistä minuutti minuutilta.

0€

rä Rajoitettu e s! a k ia 1 kpl / as

-

www.kauppahalli24.fi |

asiakaspalvelu@kauppahalli24.fi | Chat-asiakaspalvelu ma–su klo 9–24 |

040 126 2979

Profile for kauppahalli24

KAUPPAHALLI24 28.2.–7.3.2019  

Ihanan elämän aineksia

KAUPPAHALLI24 28.2.–7.3.2019  

Ihanan elämän aineksia