Page 1

”Karkluden kan også være designer” Godmorgen alle sammen, Håber i har fået nok at spise  Men nu skal vi være lidt seriøse, jeg skal i dag starte med at fortælle om et produkt og mit valg faldt på Eva Solos nye karklud. Som de fleste nok ved gør vi det her så vi alle er informeret om nye vare i butikken, sådan så den ovenpå ved noget om varerne i stuen. Først vil jeg vise jer karkluden, fortælle jer lidt om hvad den er lavet af, derefter forskellen på den og andre og som afslutning 1 super salgsargument til hvorfor vores kunder skal købe denne i stedet for dem vi alle køber til ingen penge i supemarkedet. Så her er den: Sig farvel til din gamle karklud for her er den! -

Den er ny, den er smart, og sidst men ikke mindst er den effektiv og hygiejnisk.

-

Den fås i tre farver, grå, beige og hvid (jeg har desværre kun den grå med, men håber i kan se den store helhed alligevel)

-

Til sidst har den en super pris på 199,00 kr. får to karklude og holder.

Nå men hvad er det kunderne for får de her kroner, jo de for en klud der er lavet af: -

Kluden er lavet af mikrofiber med en kerne af absorberende skum, der gør det muligt for kluden af folde sig ud igen efter brug og derved kan stå selv.

-

Holderen der er med i kassen er lavet af matpoleret rustfrit stål som kluden kan stå i når man ikke bruger den.

-

(Vis hvordan man holder den) Når den skal bruges, tager man fat som mange andre klude og køre den henover køkkenbordet. Det lange tynde look, gør at man har et godt tag om kluden, men gør også at man rammer en stor del af bordets overflade som vi kender fra den gamle klassiske og kvadratiske klud.

Hmm, men hvorfor så ikke bare beholde den gamle klud, jo…….. Vi kender alle sammen det, at vi har lavet en lækker middag og vi har siddet og spist og bare rigtig hygget, så skal tingene bæres ud også skal køkkenet ordnes. Som afslutning tørre vi bordene af og smækker karkluden henover vandhanen, ikke særlig pænt og ikke godt for hverken kluden eller hanen.


Efterhånden bliver karkluden ulækker at se på og det er ikke specielt hygiejnisk at have den hængene over hanen, når man skal bruge den. En hvad gør vi så, vi hænger den da under vasken, for så skal vi ikke se på den mere. Nej venner den holder desværre heller ikke, for hernede tørre den ikke og dampende fra den bliver lugtende og kluden bliver ulækker og måske en anelse muggen. Du ødelægger både køkkenskabet og den billige karklud. -

Jeg har svaret, Evas nye karklud.

-

Efter brug skylles kluden af og sættes i holderen, den ser pæn ud og den ødelægger ikke hanen og gør den ulækker.

-

De små mikrofiber kluden er lavet af hjælper med at dræbe bakterierne hurtigere og gør den dermed mere hygiejnisk, både for sig selv og dens omgivelser.

Dog som alle andre klude holder den ikke evigt og kan derfor vaske på helt op til 60°. Selvfølgelig skal den også skiftes ud og efter at have brugt begge klude fra ”startsættes” kan der købes to nye klude for 99,00 kr. Very Nice Price . Uh jeg kan mærke hvordan i bare må have fat i denne klud, det er bare den der mangler i jeres køkken, men i mangler lige det sidste skub, det har jeg her: -

Som jeg allerede har været inde på, er der hygiejnen! Hygiejnen er blevet en vigtig del af mange kunders hverdag og vi hører om det i medierne, fra læger og mange andre eksperter.

-

God hygiejne kan hjælpe på mange ting.

-

Et vigtigt sted for god hygiejne er i køkkenet, det er her vi forbereder alt det der skal ind igennem kroppen og hjælpe os videre i livet.

-

En del af køkkenet er også karkluden og for kun 199,00 kr. er det her starten på den gode hygiejne.

-

Det at kluden er fremstillet af de mange mikrofibre og samtidig kan stå oprejst ved siden af håndvasken gør at bakterierne hurtigere bliver nedbrugt men også at de ikke spredes til andre steder, som fx hanen eller resten af bordet omkring vasken.

-

Samtidig beskytter holderen også selve bordet imod fugt

Så mærk på kluden, kig på den og tænk over om hygiejnen er vigtig for jer! Tak fordi i lyttede og god arbejdslyst 

Karkluden kan også være designer  

Salgstale omkring den daværende nye karklud fra Eva Solo

Advertisement