Page 1

Behöver ni en trevlig, duktig och självgående medarbetare? Vad kan jag? Mina senaste 6 år har jag startat och drivit egen webbutik och även en ”fysisk” butik. Som egen företagare krävs det egenskaper som envishet, kreativitet, flexibilitet men samtidigt också struktur och noggrannhet. Eftersom man är lite av "allt i allo" som företagare så har arbetsuppgifterna bestått av leverantörskontakter, kundkontakter, avtalshantering, inköp, administration, logistik och inte minst marknadsföring. Dessa kunskaper är viktiga inom de flesta arbetsområden. Jag har stor erfarenhet av att administrera webbutik, hemsidor, bloggar etc. Det har tillhört de dagliga arbetsuppgifterna att dels uppdatera hemsidor, lägga upp nya produkter och skriva nyhetsbrev. Jag har också i marknadsföringssyfte skött bloggar, använt Wordpress för att lägga upp aktiviteter och nyheter. Reklammaterial och annonser har jag själv utformat, både tidningsannonser, tryckt material som visitkort, flyers, vykort, broschyrer etc. När det gäller min erfarenhet av planering och administrering av evenemang har jag deltagit med mitt egna företag på mässa i Älvsjö. Då har jag själv ansvarat för att montern ska bli färdig med belysning, bredband, reklam, rekvisita och varuleverans och lärt mig att man inte ska ta självklara saker som ex. matta för givet. Även i tidigare yrkesroller har jag planerat utbildning, utfärdat utbildningsmaterial, manualer och själv hållit i utbildningen för driftspersonal på Scania Oskarshamn. Under studietiden planerade och gjorde jag visningskörningar på skolans öppet hus dagar. Vem är jag? På min fritid tränar jag spinning, tycker om historia och går gärna på teater, konserter och museum. Jag studerar idag kvällstid på Stockholms Universitet, inom ämnen som jag tycker är roliga såsom ekonomisk historia och arkeologi. Jag är född och uppvuxen på en liten gård utanför Karlskrona. Idag bor jag på Kungsholmen och är 37 år. Vad vill jag? Min förhoppning är att ni kan erbjuda ett arbete där sociala kontakter är viktigt, gärna högt arbetstempo och där arbetsdagen varierar. Jag ser fram emot trevliga kollegor och nya utmaningar. Det vore roligt att träffas! Min CV ligger också på: http://www.katrinesvenssonprofil.blogspot.com Hälsningar Katrine Svensson Saker jag gjort: Byggt en stenmur Favoritcitat: ” Just do it” (Nike var dock först…) Favoritdryck: Kaffe

Kontakta gärna mig! Mobil: 0735-443379 Email: svenssonkatrine@gmail.com http://www.katrinesvenssonprofil.blogspot.com

Katrine Svensson Kungsholms Strand 163 112 48 Stockholm


Arbetserfarenheter *Egen företagare, Stockholm. Fram tills nu. Mina senaste 6 år har jag startat och drivit en webbshop och även en fysisk butik inom barnklädesbranschen. Jag har gjort inköp från olika leverantörer runt om i Europa och även direktimporterat kläder från USA och Australien. Webbshopen har sålt varor till privatpersoner runt om i både Europa och till övriga länder. Därmed så har jag kommit i kontakt med tullhantering, valutafrågor, olika betalsätt m.m. Jag har ensam varit verksam i företaget och har därmed dagligen hanterat leverantörskontakter, kundkontakter, avtalshantering med banker (olika betalsättslösningar/valutor), lagerhantering, inköp, marknadsföring, uppdatering utav webbshopen, medlemsbrevsutskick etc. Marknadsföring på internet är oerhört viktigt för en webbshop så tekniskt kunnande om sökmotorsoptimering har tillhört dagliga arbetsuppgifter. Jag har även ställt ut i monter på mässa i Älvsjö med diverse förberedelse som krävs såsom monterplats, inredning, skyltar, mattor, belysning etc. * Guide i gamla stan Ett av mina största fritidsintressen är historia. Men inte historia på så sätt att jag läser om kungar och olika krigshändelser utan snarare: Hur såg vardagen ut för en person som levde för 1000 år sedan? Hur såg familjelivet ut? Vad skrattade man åt och vad var man rädd för? Under sommaren har jag anordnat några stadsvandringar i gamla stan, där jag själv guidat. *Arbetat som elkonstruktör hos Norden Pac Machinery, Kalmar. Anställd 1999-2002. Jag började som konsult hos Norden Pac Machinery inhyrd från Rejlers ingenjörer. Det var mitt första uppdrag som konsult och jag erbjöds fast anställning utav Norden Pac Machinery som jag tackade ja till. Arbetsuppgifterna bestod av elkonstruktion utav tubfyllningsmaskiner. Kundanpassningar på nytillverkade maskiner och även anpassning utav utrustning som kopplas ihop med äldre befintlig utrustning. I arbetsuppgifterna ingick mottagning utav kunder (mest internationella, 96% export) *Arbetat som robottekniker el/mek hos ABB Service, Oskarshamn. Anställd 1997-1999. Jag arbetade som robottekniker både inom el och mek. Jag tillhörde Trallfarobot (lackeringsrobot) och ingick i en servicegrupp på 6 stycken personer som reste runt på olika serviceuppdrag runt om i Sverige. Oftast underhållsservice i stillastående fabriker såsom Volvo, Scania, Plastal etc. men även jourtjänst på akuta uppdrag. Jag var delvis fast stationerad på Scania i Oskarshamn. På Scania höll jag i utbildningar, gjorde upp servicerutiner, backuper, byggde upp nödvändigt reservdelslager etc.

Kontakta gärna mig! Mobil: 0735-443379 Email: svenssonkatrine@gmail.com http://www.katrinesvenssonprofil.blogspot.com

Katrine Svensson Kungsholms Strand 163 112 48 Stockholm


Utbildningar Kvällskurser (Stockholms universitet) * Ekonomisk historia 7,5 p * Historia 15 p * Etnologi 7,5 p * Fornnordisk religion 7.5 p * Arkeologi pågående 15 p * Historia medeltid pågående 15 p Elektroingenjörsprogrammet 180 p (Kalmar högskola), Teknologie kandidatexamen i Elektroteknik. Examensår -97. Grundskolelärarutbildning inriktning MA/NO, (Kalmar högskola) Läste 1.5 år utav 3 år, men på började elektroingenjörsutbildningen istället och avbröt lärarutbildningen. Gymnasieutbildning Naturvetenskaplig linje 3 år (Chapman gymnasium Karlskrona) Övrigt * Jag har B-körkort. * Engelska i tal och skrift * Tyska läsförståelse * Praktisk EMC – elmiljöteknik & störningsbekämpning * Elinstallationer i riskområden * Förhandlingsteknik & argumentation * PacDrive M – servomotorsystem Referenser lämnas på begäran.

Kontakta gärna mig! Mobil: 0735-443379 Email: svenssonkatrine@gmail.com http://www.katrinesvenssonprofil.blogspot.com

Katrine Svensson Kungsholms Strand 163 112 48 Stockholm

Katrine-Svensson-CV  
Katrine-Svensson-CV  

Katrines CV + personliga brev

Advertisement