Page 1

Behöver ni en trevlig, duktig och självgående medarbetare? Student med mångårig erfarenhet av administration söker tjänsten som administratör hos er. Vad kan jag? Jag tror att mina erfarenheter och egenskaper skulle passa in hos er. Som egen företagare har jag startat och drivit en webbutik och även en ”fysisk” butik. Som företagare krävs det egenskaper som envishet, kreativitet, flexibilitet men samtidigt också struktur och noggrannhet. Eftersom man är lite av "allt i allo" som företagare så har arbetsuppgifterna bestått av leverantörskontakter, kundkontakter, avtalshantering, inköp, administration, logistik och marknadsföring. Jag har lätt för att kommunicera och samarbeta. Jag har stor erfarenhet av att dagligen arbeta med olika typer av dataprogram, Microsoft Office (Excel, Word etc.), olika bildhanteringsprogram, administrera hemsidor etc. Vem är jag? På min fritid tränar jag spinning, tycker om historia och går gärna på teater, konserter och museum. Jag studerar idag kvällstid på Stockholms Universitet, inom spännande ämnen som etnologi, ekonomisk historia och arkeologi. Jag håller på och skolar om mig i min yrkesbana och mitt mål är att arbeta dagtid och fortsätta studera på kvällstid. Jag är född och uppvuxen på en liten gård utanför Karlskrona men idag bor jag på Kungsholmen och är 37 år. Vad vill jag? Min förhoppning är att ni kan erbjuda ett arbete där sociala kontakter är viktigt med varierande arbetsuppgifter och där jag får möta nya trevliga kollegor. Det vore roligt att träffas! Hälsningar Katrine Svensson

Saker jag gjort: Byggt en stenmur Favoritcitat: ” Just do it” (Nike var dock först…) Favoritdryck: Kaffe

Kontakta gärna mig! Mobil: 0735-443379 Email: svenssonkatrine@gmail.com

Katrine Svensson Kungsholms Strand 163 112 48 Stockholm


Arbetserfarenheter *Egen företagare, Stockholm. Mina senaste 6 år har jag startat och drivit en webbshop och även en fysisk butik inom barnklädesbranschen. Jag har gjort inköp från olika leverantörer runt om i Europa och även direktimporterat kläder från USA och Australien. Webbshopen har sålt varor till privatpersoner runt om i både Europa och till övriga länder. Därmed så har jag kommit i kontakt med tullhantering, valutafrågor, olika betalsätt m.m. Jag har ensam varit verksam i företaget och har därmed dagligen hanterat leverantörskontakter, kundkontakter, avtalshantering med banker (olika betalsättslösningar/valutor), lagerhantering, inköp, marknadsföring, uppdatering utav webbshopen, medlemsbrevsutskick etc. Marknadsföring på internet är oerhört viktigt för en webbshop så tekniskt kunnande om sökmotorsoptimering har tillhört dagliga arbetsuppgifter. Jag har även ställt ut i monter på mässa i Älvsjö med diverse förberedelse som krävs såsom monterplats, inredning, skyltar, mattor, belysning etc. * Guide i gamla stan Ett av mina största fritidsintressen är historia. Men inte historia på så sätt att jag läser om kungar och olika krigshändelser utan snarare: Hur såg vardagen ut för en person som levde för 1000 år sedan? Hur såg familjelivet ut? Vad skrattade man åt och vad var man rädd för? Under sommaren har jag anordnat några stadsvandringar i gamla stan, där jag själv guidat. *Arbetat som elkonstruktör hos Norden Pac Machinery, Kalmar. Anställd 1999-2002. Jag började som konsult hos Norden Pac Machinery inhyrd från Rejlers ingenjörer. Det var mitt första uppdrag som konsult och jag erbjöds fast anställning utav Norden Pac Machinery som jag tackade ja till. Arbetsuppgifterna bestod av elkonstruktion utav tubfyllningsmaskiner. Kundanpassningar på nytillverkade maskiner och även anpassning utav utrustning som kopplas ihop med äldre befintlig utrustning. I arbetsuppgifterna ingick mottagning utav kunder (mest internationella, 96% export) *Arbetat som robottekniker el/mek hos ABB Service, Oskarshamn. Anställd 1997-1999. Jag arbetade som robottekniker både inom el och mek. Jag tillhörde Trallfarobot (lackeringsrobot) och ingick i en servicegrupp på 6 stycken personer som reste runt på olika serviceuppdrag runt om i Sverige. Oftast underhållsservice i stillastående fabriker såsom Volvo, Scania, Plastal etc. men även jourtjänst på akuta uppdrag. Jag var delvis fast stationerad på Scania i Oskarshamn. På Scania höll jag i utbildningar, gjorde upp servicerutiner, backuper, byggde upp nödvändigt reservdelslager etc.

Kontakta gärna mig! Mobil: 0735-443379 Email: svenssonkatrine@gmail.com

Katrine Svensson Kungsholms Strand 163 112 48 Stockholm


Utbildningar Kurser (Stockholms universitet) * Ekonomisk historia: 7,5 p * Historia år 1200-2002: 15 p * Etnologi: 7,5 p * Fornnordisk religion: 7.5 p * Arkeologi: 15 p * Historia medeltid: 15 p Elektroingenjörsprogrammet 180 p (Kalmar högskola numera Linnéuniversitetet), Teknologie kandidatexamen i Elektroteknik. Examen år -97. Gymnasieutbildning Naturvetenskaplig linje 3 år (Chapman gymnasium Karlskrona) Övrigt * Jag har B-körkort. * Goda kunskaper i olika datorprogram exempelvis text/bild/tabell/media-program. * Engelska i tal och skrift * Tyska läsförståelse Referenser lämnas på begäran.

Kontakta gärna mig! Mobil: 0735-443379 Email: svenssonkatrine@gmail.com

Katrine Svensson Kungsholms Strand 163 112 48 Stockholm

Katrine-Svensson-CV  

Personligt brev + CV