Page 1

FORD FIESTA


Κάθε αυτοκίνητο έχει την υπογραφή του.

Δείτε πρόσθετο περιεχόμενο online. Αν χρησιμοποιείτε κινητό τηλέφωνο smartphone ή ταμπλέτα, κατεβάστε την εφαρμογή Fiesta Viewr και στρέψτε τη συσκευή σας στις σελίδες που εμφανίζεται το εικονίδιο κινητού τηλεφώνου.


Θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας σταθερής σχέσης; Με εντυπωσιακούς χρωματισμούς και ποιοτικές λεπτομέρειες, το Ford Fiesta είναι μοναδικό. Αν κοιτάξει κανείς με μεγαλύτερη προσοχή, θα διαπιστώσει ότι και το παραμικρό εξάρτημα είναι σχεδιασμένο με ένα και μόνο κριτήριο: ποιότητα που διαρκεί.

6


Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας όπως τα χέρια σας. "C all Da d"

"Shu ffle"

is" r h lC l a "C

Το σύστημα Ford SYNC σας επιτρέπει να παίζετε μουσική, να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις σε ανοικτή συνομιλία, ακόμα και να διαβάζετε τα εισερχόμενα γραπτά μηνύματα – όλα με απλές φωνητικές εντολές. Και η δυνατότητα streaming ήχου μέσω Bluetooth® επιτρέπει την αναμετάδοση μουσικής από το κινητό σας τηλέφωνο ή άλλη συσκευή με Bluetooth® απευθείας στο ηχοσύστημα

"Read message"

"Call home"

του αυτοκινήτου. Επιπλέον, το σύστημα Ford SYNC διαθέτει τη λειτουργία Κλήση Έκτακτης Ανάγκης* που σε περίπτωση ατυχήματος, δίνει τη δυνατότητα στους επιβαίνοντες να καλέσουν την

" ffice o l l "Ca

ist t r a y a "Pl

8

" a n n a h Ri

"Wh at's Play ing"

Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, δίνοντας πληροφορίες για τη θέση του αυτοκινήτου στην τοπική γλώσσα.

*Η λειτουργία Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης λειτουργεί σε περισσότερες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες και την Ελλάδα. Πραγματοποιεί την κλήση από το κινητό τηλέφωνο που έχετε μαζί σας, όταν ανοίξει κάποιος αερόσακος (εκτός του αερόσακου γονάτων του οδηγού ή των αερόσακων στις ζώνες ασφαλείας πίσω, αν υπάρχουν) ή ενεργοποιηθεί ο διακόπτης ασφαλείας που κλείνει την αντλία καυσίμου. Η φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων και η λειτουργία Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης δεν υποστηρίζουν όλες τις Ευρωπαϊκές γλώσσες. Δείτε την ιστοσελίδα της Ford για τελευταίες πληροφορίες.

9


Ικανοποίηση για τις αισθήσεις Απολαύστε υψηλής ποιότητας ημιδερμάτινα ή δερμάτινα καθίσματα, σε συνδυασμό με δερμάτινη λαβή χειρόφρενου και δερμάτινη λαβή λεβιέ ταχυτήτων στο όμορφα διαμορφωμένο εσωτερικό του Fiesta. Νέα κεντρική κονσόλα premium με υποβραχιόνιο ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα, ποτηροθήκη και λεπτομέρειες με χρωμιωμένο φινίρισμα, καθώς και ενισχυμένος κρυφός φωτισμός LED, δίνουν μια άλλη αίσθηση στο εσωτερικό.

10


ο

Το

τιμ

όν ιπ

υ

ι ε έχ

τα ν πά

τή σ ω σ τη

. η σ θη σ ί α

Το εξελιγμένο ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού (EPAS) του Ford Fiesta εξασφαλίζει ισορροπημένη συμπεριφορά που τα συμβατικά συστήματα δεν μπορούν να προσφέρουν. Στο παρκάρισμα, το σύστημα αναπτύσσει πλήρη ισχύ κάνοντας το τιμόνι πανάλαφρο. Όσο αυξάνεται η ταχύτητα, το τιμόνι γίνεται σταδιακά όλο και πιο βαρύ, στο βαθμό ακριβώς που χρειάζεται για ιδανική αίσθηση και έλεγχο του αυτοκινήτου. Το τιμόνι ρυθμίζεται επάνω/ κάτω και εμπρός/πίσω για να μπορείτε να βρείτε με ευκολία την ιδανική θέση οδήγησης.


Απολαύσ την απόδοση τε

χα η μ ς ό εν

. ύ ο νικ

Το Ford PowerShift είναι ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο κορυφαίας τεχνολογίας, το οποίο εξασφαλίζει

Με

16

την ευκολία εν

τί ω β ι κ υ το α μ ό τ υ ός α

. υ ο

εκπληκτικά γρήγορη αλλαγή ταχυτήτων, χωρίς να διαταράσσεται η παροχή ισχύος. Στη χειροκίνητη λειτουργία επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων με το πάτημα ενός κουμπιού – χωρίς να πρέπει να πατήσετε συμπλέκτη.

17


Ford EcoBoost – Παγκόσμιος Κινητήρας της Χρονιάς 2012. Η ειδική κατεργασία και επίστρωση των ελατηρίων των εμβόλων περιορίζει τις τριβές, ενώ ο υπερσυμπιεστής (turbo), ο άμεσος ψεκασμός και ο μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων μεγιστοποιούν την απόδοση. Το αποτέλεσμα είναι αξιοσημείωτες επιδόσεις αλλά και οικονομία. Αυτός ο τριπλά βραβευμένος κινητήρας EcoBoost 1,0 λίτρου διατίθεται σε δύο εκδόσεις με απόδοση 100 και 125 ίππους.

Πανηγυρική οικονομία. 18


Οικονομία και ιπποδύναμη με χαμηλότερους ρύπους. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Ford ECOnetic, οι νέοι κινητήρες του Fiesta είναι σημαντικά πιο οικονομικοί. Ο νέος βενζινοκινητήρας 1.0L EcoBoost 125 ίππων αποδίδει 30% μεγαλύτερη ισχύ από τον μεγαλύτερου κυβισμού 1.4 96 ίππων, αλλά επιτυγχάνει περίπου 24% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και 25% χαμηλότερες εκπομπές CO2. Ο νέος πετρελαιοκινητήρας 1.6 Duratorq TDCi 95 ίππων είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός, με εκπομπές CO2 μόλις 87 g/km.

87 g/km


Το κλειδί που σας προσφέρει σιγουριά. Το MyKey® είναι ένα έξυπνο σύστημα κλειδιών που προτρέπει τους οδηγούς να οδηγούν με ασφάλεια. Σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, ανάλογα με το κλεδί που θα χρησιμοποιηθεί για να οδηγηθεί. Στις ρυθμίσεις περιλαμβάνονται οι υπενθυμίσεις ορίου ταχύτητας, η μέγιστη ένταση του ηχοσυστήματος και η δυνατότητα ή μη απενεργοποίησης των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Οι ρυθμίσεις για ένα συγκεκριμένο κλειδί ενεργοποιούνται αυτόματα κάθε φορά που χρησιμοποιείται αυτό το κλειδί.

22


Προβολείς αλογόνου εστιασμένης δέσμης και φώτα ημέρας LED.


Εξοικονομείτε καύσιμο χωρίς να χρειάζεται να το σκέφτεστε. Όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο και ο κινητήρας λειτουργεί στο ρελαντί, το σύστημα Ford Auto-Start-Stop σβήνει αυτόματα τον κινητήρα για εξοικονόμηση καυσίμου. Ο κινητήρας παίρνει πάλι εμπρός αμέσως, όταν θελήσετε να ξεκινήσετε. Σύστημα πληροφόρησης του οδηγού Ford Eco Mode Αυτό το έξυπνο λογισμικό παρακολουθεί τον τρόπο που οδηγείτε και δείχνει πώς αυτός επηρεάζει την οικονομία καυσίμου.

27


Βρείτε τον προορισμό σας. Το σύστημα πλοήγησης του Fiesta σας επιτρέπει να ταξιδεύετε με σιγουριά χωρίς προβληματισμούς. Μόλις βάλετε όπισθεν, εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη του συστήματος πλοήγησης εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας κι έτσι μπορείτε να βλέπετε τι γίνεται πίσω από το αυτοκίνητο. Στην οθόνη εμφανίζεται με γραφικά η κεντρική πορεία και τα περιθώρια του αυτοκινήτου, ανάλογα με τη γωνία του τιμονιού, για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία.

28


Εκδόσεις Fiesta

Titanium X

Titanium (δεν εμφανίζεται)

Sport

Trend

Ambiente (δεν διατίθεται)

Επιπλέον του Titanium

Επιπλέον του Trend

Επιπλέον του Trend

Επιπλέον του Ambiente

Ζάντες ελαφρού κράματος 16" 12 ακτίνων Προφυλακτήρας εμπρός στο χρώμα του αμαξώματος με κάτω μάσκα σε μαύρο χρώμα και πλαίσιο με χρωμιωμένο φινίρισμα Προβολείς ομίχλης εμπρός σε μαύρο χρώμα με χρωμιωμένο πλαίσιο

■ ■

Τύποι αμαξώματος: 3-θυρο και 5-θυρο

Ζάντες ελαφρού κράματος 15" 5x2 ακτίνων Προβολείς αλογόνου εστιασμένης δέσμης με ασημί πλαίσιο και φώτα ημέρας LED

Χρωμιωμένη λαβή στην πόρτα του χώρου αποσκευών

Μεσογραμμή με χρωμιωμένο φινίρισμα

Προβολείς ομίχλης εμπρός με χρωμιωμένο πλαίσιο

■ ■

Κινητήρες:

Τύποι αμαξώματος: 3-θυρο και 5-θυρο

Βενζινοκινητήρες: EcoBoost 125 ίππων

Ζάντες ελαφρού κράματος 16" 12 ακτίνων Ποδιές προφυλακτήρων εμπρός και πίσω στο χρώμα του αμαξώματος Πλαϊνές ποδιές στο χρώμα του αμαξώματος Προβολείς ομίχλης εμπρός Σπορ πάνω και κάτω μάσκα σε μαύρο χρώμα

Χαλύβδινες ζάντες 15" με τάσια 12 ακτίνων

Εξωτερικοί καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος Εξωτερικές λαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος

Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό

MyKey®

■ ■

Χαλύβδινες ζάντες 14" με τάσια 6 ακτίνων Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με ενσωματωμένα φλας Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος πίσω Προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος εμπρός και πίσω Λαβή πόρτας χώρου αποσκευών στο χρώμα του αμαξώματος

Μεγάλο πίσω σπόιλερ

Τύποι αμαξώματος: 3-θυρο και 5-θυρο

Προβολείς αλογόνου εστιασμένης δέσμης και φώτα ημέρας LED

Κινητήρες:

Χρωμιωμένη μάσκα

Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό

Προβολείς αλογόνου και φώτα ημέρας

Σπορ ανάρτηση

Κινητήρες:

30

Βενζινοκινητήρες: 1.0L 80 ίππων, EcoBoost 100/125 ίππων

Τύπος αμαξώματος: 3-θυρο

Πετρελαιοκινητήρες: Duratorq ECOnetic 95 ίππων

Κινητήρες: Βενζινοκινητήρες: EcoBoost 125 ίππων

Βενζινοκινητήρες: 1.0 65/80 ίππων, EcoBoost 100 ίππων Πετρελαιοκινητήρες: Duratorq ECOnetic 95 ίππων

Τύποι αμαξώματος: 3-θυρο και 5-θυρο Κινητήρες: Βενζινοκινητήρες: 1.0 65 ίππων

31


Titanium X Επιπλέον του Titanium ■

■ ■

Κουμπί εκκίνησης/διακοπής του κινητήρα 'Ford Power' Δερμάτινο τιμόνι με ραφές σε Charcoal Black και ένθετο διακοσμητικό δακτύλιο με φινίρισμα Midnight Symphony Ημιδερμάτινα σπορ και Θερμαινόμενα καθίσματα Απόχρωση δέρματος σε Charcoal Black και υφάσματος σε Silver ή δέρματος σε Charcoal Black και υφάσματος σε Copper Κεντρικό προσκέφαλο πίσω Κάθισμα οδηγού με ρυθμιζόμενη στήριξη της μέσης Καλύμματα μαρσπιέ από ανοξείδωτο χάλυβα Ταπέτα δαπέδου από πολυτελές βελούδο με διπλή ραφή σε Metal Grey ή Cognac Ζώνες ασφαλείας σε ιδιαίτερη απόχρωση

33


Titanium Επιπλέον του Trend ■

Κρυφός φωτισμός

Δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων

■ ■

Αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού (EATC) Αυτόματος αντιθαμβωτικός εσωτερικός καθρέφτης Υπολογιστής ταξιδιού Κεντρική κονσόλα με υποβραχιόνιο ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα

Υφασμάτινη επένδυση οροφής

Φώτα ανάγνωσης εμπρός

Δερμάτινη λαβή χειρόφρενου

Φωτισμός στο ντουλαπάκι του συνοδηγού Φωτισμός στα πόδια εμπρός

35


Η τελειότητα κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί

Κρυφός φωτισμός

καθρέπτες με ενσωματωμένα φλας

Ένα απαλό κόκκινο φως διαχέεται διακριτικά στο εσωτερικό του Ford Fiesta (στάνταρ σε Titanium και Titanium X).

(στάνταρ)

Σύστημα εκκίνησης κινητήρα με κουμπί 'FordPower'

Σύστημα ανίχνευσης απώλειας πίεσης ελαστικών (DDS)Ø 1)

Βάλτε εμπρός τον κινητήρα χωρίς να έχετε το κλειδί στα χέρια σας. (Titanium X)

Το σύστημα σας προειδοποιεί αν πέσει πολύ η πίεση σε ένα ελαστικό ή το ελαστικό σκάσει (προαιρετική επιλογή). Χρησιμοποιεί αισθητήρες.

Ø

37


Sport

Trend

Επιπλέον του Trend

Επιπλέον του Ambiente

Δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων

Στήριξη της μέσης στο κάθισμα του οδηγού

Δερμάτινη λαβή χειρόφρενου

Σπορ καθίσματα εμπρός

38

Κεντρική κονσόλα με υποβραχιόνιο ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα

Δερμάτινη λαβή λεβιέ ταχυτήτων

Φωτισμός στο ντουλαπάκι του ταμπλό

Χρωμιωμένες εσωτερικές λαβές θυρών

Φωτισμός στα πόδια εμπρός

Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος

Σπορ πεντάλ

Υπολογιστής ταξιδιού

Φώτα ανάγνωσης εμπρός

Ambiente (δεν διατίθεται)

Το σχέδιο των σπορ πεντάλ μπορεί να διαφέρει από αυτό που εμφανίζεται στην εικόνα.

Τσέπες πίσω από την πλάτη των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού

Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό

Ένδειξη απενεργοποίησης αερόσακου συνοδηγού

Ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων

Ραδιο-CD με θύρες USB και AUX και σύστημα SYNC με κλήση έκτακτης ανάγκης Κλιματισμός

39


Nautical Blue Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος* Frozen White Απλό χρώμα αμαξώματος* Hot Mustard Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος* Candy Blue Ειδικό μεταλλικό χρώμα αμαξώματος* Blazer Blue Απλό χρώμα αμαξώματος Copper Pulse Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος* Race Red Απλό χρώμα αμαξώματος Fashionista Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος*

Όχι απλά χρώμα. Το χρώμα του Ford Fiesta είναι τόσο όμορφο και ανθεκτικό χάρη σε μια ειδική διαδικασία βαφής πολλαπλών στρώσεων. Από την στεγανοποίηση τμημάτων του

Hot Magenta Ειδικό μεταλλικό χρώμα αμαξώματος* Moondust Silver Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος* Panther Black Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος*

αμαξώματος, μέχρι την τελική επίστρωση βερνικιού υδατικής βάσης, νέα υλικά και διαδικασίες εφαρμογής εξασφαλίζουν τόσο την παντελή απουσία διαλυτών, όσο και τη διατήρηση της καλής εμφάνισης για πολλά χρόνια. Midnight Sky Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος*

40

*Με πρόσθετο κόστος. Το Ford Fiesta καλύπτεται από εγγύηση αντισκωριακής προστασίας για 12 χρόνια από την ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης. Σύμφωνα με όρους και προϋποθέσεις. Σημείωση: Οι φωτογραφίες των αυτοκινήτων χρησιμοποιούνται μόνο για την παρουσίαση των χρωμάτων και μπορεί να μην απεικονίζουν την τρέχουσα προδιαγραφή του αυτοκινήτου ή τα μοντέλα που μπορεί να διατίθενται σε συγκεκριμένες αγορές. Τα χρώματα και οι ταπετσαρίες που εμφανίζονται σε αυτές τις σελίδες μπορεί να διαφέρουν από τα πραγματικά χρώματα, λόγω περιορισμών της διαδικασίας εκτύπωσης. 41


1

Αίσθηση άνεσης. Κάτω: Επιφάνεια καθισμάτων Ultimate/Lux Soft σε Charcoal Black για την έκδοση Sport 1. Lithos σε Charcoal Black για την έκδοση Titanium 2. Ultimate/Lux Soft σε Charcoal Black για την έκδοση Sport 3. Smitty Tech σε Silver/Black για τις εκδόσεις Sport*/Titanium X 4. Smitty Tech σε Copper/Black για την έκδοση Titanium X 2

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τον πίνακα προδιαγραφών στη σελίδα 70. *Προαιρετική επιλογή με πρόσθετο κόστος.

3

4

43


Ζάντες

Titanium X

Ελαφρού κράματος 16" 15 ακτίνων (D2XC8 προαιρετική επιλογή και αξεσουάρ) Titanium

Ελαφρού κράματος 16" 12 ακτίνων (D2XCH στάνταρ στο Sport και αξεσουάρ)

Sport

Ελαφρού κράματος 16" 12 ακτίνων (D2XCM στάνταρ στο Titanium X και αξεσουάρ)

Trend

Ελαφρού κράματος 17" 8 ακτίνων (D2YA1 προαιρετική επιλογή και αξεσουάρ)

Χαλύβδινες – 14"x5,5" με τάσια 6 ακτίνων (με ελαστικά 175/65) (στάνταρ στο Trend με 1.6 Duratorq TDCi ECOnetic με Auto-Start-Stop) (D2REH)*

i

Χαλύβδινες – 15"x6" με τάσια 12 ακτίνων (με ελαστικά 195/50) (όχι στο Trend με 1.6 Duratorq TDCi ECOnetic με Auto-Start-Stop) (D2SAF)*

i

Ελαφρού κράματος – 14"x5,5" 5x2 ακτίνων (με ελαστικά 175/65) (μόνο με κινητήρα 1.6 Duratorq ECOnetic TDCi) (D2RSN)*

j

i

Ελαφρού κράματος – 15"x6" 5 ακτίνων (με ελαστικά 195/50) (D2SA1)*

Ζάντες

f

Ελαφρού κράματος – 15"x6" 5x2 ακτίνων (με ελαστικά 195/50) (D2SBV)*

i

Ελαφρού κράματος – 16"x6,5" 12 ακτίνων (με ελαστικά 195/45) (D2XCH)*

i

Ελαφρού κράματος – 16"x6,5" 15 ακτίνων (με ελαστικά 195/45) (D2XC8)*

j

Ελαφρού κράματος – 16"x6,5" 12 ακτίνων (με ελαστικά 195/45) (D2XCM)*

i

j

j

j

i

i

i

i

Ελαφρού κράματος – 17"x7" 8 ακτίνων (με ελαστικά 205/40) (D2YA1)* Ρεζέρβα – Μίνι 15" με ελαστικό 125/80R15 (D17AH)

i = Στάνταρ, j = Προαιρετική επιλογή με πρόσθετο κόστος, f = Μέρος προαιρετικού πακέτου με πρόσθετο κόστος. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους. *Οι ζάντες που επιλέξατε θα φέρουν ελαστικά αυτού του μεγέθους, αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε μάρκα ελαστικών. 1Από Ιανουάριο 2013. **Το σύστημα Ford Emergency Assistance λειτουργεί σε περισσότερες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Λειτουργεί σε συνδυασμό με συμβατό κινητό τηλέφωνο που έχετε μαζί σας, αν ανοίξει κάποιος αερόσακος (εκτός του αερόσακου γονάτων του οδηγού ή των αερόσακων στις ζώνες ασφαλείας πίσω, αν υπάρχουν) ή ενεργοποιηθεί ο διακόπτης ασφαλείας που κλείνει την αντλία καυσίμου. Δείτε την ιστοσελίδα της Ford για τελευταίες πληροφορίες.

87

x

Εξαντλητικές δοκιμές Κατά την εξέλιξη του νέου Ford Fiesta, το δοκιμάσαμε σε μια διαδρομή ίση με 87 φορές το γύρο του κόσμου. Είναι ένα αυτοκίνητο στο οποίο μπορεί να βασιστεί κανείς, μέχρι και στο τελευταίο ρουλεμάν. 45


Trend

Sport

Titanium

Titanium X

Εξωτερικός εξοπλισμός

Εξωτερικοί καθρέφτες – Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι, στο χρώμα του αμαξώματος, με ενσωματωμένα φλας

i

i

i

i

Εξωτερικοί καθρέφτες – Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι, στο χρώμα του αμαξώματος, με ενσωματωμένα φλας και φώτα εδάφους (Easy Driver Pack #1)

f

f

f

f

Προφυλακτήρες – Στο χρώμα του αμαξώματος εμπρός και πίσω

i

i

i

i

Εξωτερικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

Προφυλακτήρες – Σπορ, στο χρώμα του αμαξώματος, με κάτω πλαϊνά προστατευτικά του αμαξώματος και διαχύτη πίσω

Προβολείς αλογόνου εστιασμένης δέσμης και φώτα ημέρας LED

i

Μάσκα πάνω εμπρός – Πλαίσιο μάσκας με χρωμιωμένο φινίρισμα

i

i

i

Μάσκα πάνω εμπρός – Με χρωμιωμένο φινίρισμα

i

i

i

Μάσκα πάνω εμπρός – Μαύρο πλέγμα

i

i

i

Μάσκα κάτω εμπρός – Μαύρο πλέγμα

i

Μάσκα κάτω εμπρός – Σε μαύρο χρώμα

i

i

Μάσκα πάνω εμπρός – Σε μαύρο χρώμα

Μάσκα κάτω εμπρός – Σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, πλαίσιο μάσκας με χρωμιωμένο φινίρισμα

i

Προβολείς ομίχλης εμπρός – Πλαίσιο με μαύρους δακτύλιους

i

j/f

i

i

Φιμέ κρύσταλλα πίσω

f

j/f

j/f

j/f

Λαβές θυρών – Στο χρώμα του αμαξώματος

i

i

i

i

Λαβή πόρτας χώρου αποσκευών – Στο χρώμα του αμαξώματος

i

i

i

i

Πλαίσιο με χρωμιωμένο φινίρισμα κάτω από τα πλαϊνά παράθυρα

i

i

Πίσω σπόιλερ – Στο χρώμα του αμαξώματος

i

i

i

j/f

i

j/f

j

Προβολείς ομίχλης εμπρός – Πλαίσιο με χρωμιωμένους δακτύλιους Προβολείς ομίχλης εμπρός – Πλαίσιο με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα και μαύρους γυαλιστερούς δακτύλιους

Χρωμιωμένο πλαίσιο μάσκας

Λαβή πόρτας χώρου αποσκευών – Στο χρώμα του αμαξώματος με χρωμιωμένο διακοσμητικό

Πίσω σπόιλερ – Μεγάλο σπορ πίσω σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος (όχι με 1.6 Duratorq TDCi ECOnetic με Auto-Start-Stop)

i = Στάνταρ, j = Προαιρετική επιλογή με πρόσθετο κόστος, f = Μέρος προαιρετικού πακέτου με πρόσθετο κόστος. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους. *Οι ζάντες που επιλέξατε θα φέρουν ελαστικά αυτού του μεγέθους, αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε μάρκα ελαστικών. 1Από Ιανουάριο 2013. **Το σύστημα Ford Emergency Assistance λειτουργεί σε περισσότερες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Λειτουργεί σε συνδυασμό με συμβατό κινητό τηλέφωνο που έχετε μαζί σας, αν ανοίξει κάποιος αερόσακος (εκτός του αερόσακου γονάτων του οδηγού ή των αερόσακων στις ζώνες ασφαλείας πίσω, αν υπάρχουν) ή ενεργοποιηθεί ο διακόπτης ασφαλείας που κλείνει την αντλία καυσίμου. Δείτε την ιστοσελίδα της Ford για τελευταίες πληροφορίες.

Προβολείς ομίχλης εμπρός με χρωμιωμένο πλαίσιο

Φώτα εδάφους Φωτίζουν το έδαφος δίπλα στο αυτοκίνητο, όταν ανοίγετε την πόρτα για να βλέπετε καλύτερα που πατάτε.


Titanium

Titanium X

Αποσπώμενος κοτσαδόρος (περιλαμβάνει 13-πινη ηλεκτρική υποδοχή) (όχι με ρεζέρβα, όχι με 1.6 Duratorq TDCi ECOnetic με Auto-Start-Stop)

j

j

j

Ford Easy Fuel – Σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου χωρίς τάπα ρεζερβουάρ, με προστασία από ανεφοδιασμό με λάθος καύσιμο

i

i

i

i

j/f

j/f

j/f –

Trend

Sport

Εξωτερικός εξοπλισμός Εξωτερικά χαρακτηριστικά ευκολίας

Θερμαινόμενο παρμπρίζ Quickclear Σχεδιασμένο για το ξεθάμπωμα του παρμπρίζ σε δευτερόλεπτα, ακόμα και τα παγερά πρωινά (μέρος πακέτου).

Προβολείς – Αυτόματοι προβολείς (περιλαμβάνονται αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής) Προβολείς – Προβολείς αλογόνου με διπλό ανακλαστήρα, μαύρο πλαίσιο και φώτα ημέρας

i

Προβολείς – Προβολείς αλογόνου εστιασμένης δέσμης με ασημί πλαίσιο και φώτα ημέρας

i

Προβολείς – Προβολείς αλογόνου εστιασμένης δέσμης με ασημί πλαίσιο και φώτα ημέρας LED

i

i

i

Προβολείς – Καθυστερούν να σβήσουν όταν κλείσετε το αυτοκίνητο

i

i

i

i

Αισθητήρες απόστασης στάθμευσης – Πίσω (Easy Driver Pack #1 και #2)

f

f

f

f

Αισθητήρες απόστασης στάθμευσης – Εμπρός και πίσω (Easy Driver Pack #3)

f

f

f

Σύστημα πλυσίματος πίσω παρμπρίζ

i

i

i

i

Υαλοκαθαριστήρες – Εμπρός, με διακοπτόμενη λειτουργία

i

i

i

i

j

j

j

j/f

j/f

j/f

j

i

i

i

i

Υαλοκαθαριστήρες – Αυτόματοι με αισθητήρα βροχής εμπρός (περιλαμβάνονται αυτόματοι προβολείς και αυτόματος αντιθαμβωτικός εσωτερικός καθρέφτης) Παρμπρίζ – Θερμαινόμενο Φως στοπ τοποθετημένο ψηλά πίσω i = Στάνταρ, j = Προαιρετική επιλογή με πρόσθετο κόστος, f = Μέρος προαιρετικού πακέτου με πρόσθετο κόστος.

Έξυπνα χαρακτηριστικά που εξοικονομούν χρόνο και κόπο

Σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα - Ford Easy Fuel Δεν χρειάζεται να λερώνετε τα χέρια σας. Ένα μοναδικό σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα που παράλληλα εξασφαλίζει τον ανεφοδιασμό με το σωστό καύσιμο (στάνταρ).


Trend

Sport

Titanium

Titanium X

Προαιρετικά πακέτα

Cool and Sound Pack #1 – Μη αυτόματο air condition και Audio Pack με ραδιο-CD, πολυλειτουργική οθόνη dot matrix, δυνατότητα αναπαραγωγής MP3, 6 ηχεία (4 εμπρός και 2 πίσω), χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, Ford SYNC – περιλαμβάνει σύστημα ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης Emergency Assistance**, ανοικτή συνομιλία κινητού τηλεφώνου Bluetooth® με φωνητικό έλεγχο και φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων, υποδοχή USB και Privacy Mode για ιδιωτική συνομιλία και υποδοχές AUX και USB για τη σύνδεση φορητών συσκευών (ICE Pack #11)

j

Cool and Sound Pack #2 – Αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού (EATC) και Audio Pack με ραδιο-CD Sony και διαφορική ραδιοφωνική κεραία, οθόνη 4,2" TFT, δυνατότητα αναπαραγωγής MP3, 8 ηχεία (4 εμπρός και 2 πίσω ομοαξονικά), χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, υποδοχές AUX και USB για τη σύνδεση φορητών συσκευών, Ford SYNC – περιλαμβάνει σύστημα ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης Emergency Assistance**, ανοικτή συνομιλία κινητού τηλεφώνου Bluetooth® με φωνητικό έλεγχο και φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων, υποδοχή USB και Privacy Mode για ιδιωτική συνομιλία (ICE Pack #8)

j

j

j

Easy Driver Pack #1 – Αισθητήρες απόστασης στάθμευσης πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες με φώτα εδάφους (MKT Flex Pack #2)

j

j

j

j

Trend Style Pack #1 – Προβολείς ομίχλης εμπρός και ταπέτα δαπέδου από μοκέτα βελούδο εμπρός και πίσω (MKT Flex Pack #10)

j

Trend Style Pack #4 – Ζάντες ελαφρού κράματος 15" 5 ακτίνων (D2SA1) (195/50 R15) και προβολείς ομίχλης εμπρός (MKT Flex Pack #81)

j

Προαιρετικά πακέτα

Επιλογές που ξεχωρίζουν

i = Στάνταρ, j = Προαιρετική επιλογή με πρόσθετο κόστος, f = Μέρος προαιρετικού πακέτου με πρόσθετο κόστος. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους. *Οι ζάντες που επιλέξατε θα φέρουν ελαστικά αυτού του μεγέθους, αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε μάρκα ελαστικών. 1Από Ιανουάριο 2013. **Το σύστημα Ford Emergency Assistance λειτουργεί σε περισσότερες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Λειτουργεί σε συνδυασμό με συμβατό κινητό τηλέφωνο που έχετε μαζί σας, αν ανοίξει κάποιος αερόσακος (εκτός του αερόσακου γονάτων του οδηγού ή των αερόσακων στις ζώνες ασφαλείας πίσω, αν υπάρχουν) ή ενεργοποιηθεί ο διακόπτης ασφαλείας που κλείνει την αντλία καυσίμου. Δείτε την ιστοσελίδα της Ford για τελευταίες πληροφορίες.

Κιτ εξωτερικής διαμόρφωσης Διαμορφώστε την εξωτερική εμφάνιση του Ford Fiesta. Τα ειδικά σχεδιασμένα εξωτερικά αεροδυναμικά βοηθήματα κάνουν το δικό σας Fiesta να ξεχωρίζει (στάνταρ στο sport και αξεσουάρ).

50

Ποδιές εμπρός, πίσω και πλαϊνές στο χρώμα του αμαξώματος

Μεγάλο πίσω σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος

Διαχύτης πίσω προφυλακτήρα σε μαύρο χρώμα 51


Titanium X

Trend

Sport

Titanium

Titanium X

Ραδιο-CD με πολυλειτουργική οθόνη 2 γραμμών, δυνατότητα αναπαραγωγής MP3, 6 ηχεία (4 εμπρός και 2 πίσω), χειριστήρια στο τιμόνι, υποδοχές AUX και USB για τη σύνδεση φορητών συσκευών (ICE Pack #7) (με κινητήρα 1.0 65/80 ίππων)

i

Ραδιο-CD με πολυλειτουργική οθόνη dot matrix, δυνατότητα αναπαραγωγής MP3, 6 ηχεία (4 εμπρός και 2 πίσω), χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, υποδοχές AUX και USB για τη σύνδεση φορητών συσκευών και Ford SYNC – Περιλαμβάνει σύστημα ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης Emergency Assistance**, ανοικτή συνομιλία κινητού τηλεφώνου Bluetooth® με φωνητικό έλεγχο και φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων, υποδοχή USB και Privacy Mode για ιδιωτική συνομιλία (ICE Pack #11) (όχι με κινητήρα 1.0 65/80 ίππων)

i

i

i

i

Ραδιο-CD Sony με διαφορική ραδιοφωνική κεραία, οθόνη 4,2" TFT, δυνατότητα αναπαραγωγής MP3, 8 ηχεία (4 εμπρός και 2 πίσω ομοαξονικά), χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, υποδοχές AUX και USB για τη σύνδεση φορητών συσκευών και Ford SYNC – Περιλαμβάνει σύστημα ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης Emergency Assistance**, ανοικτή συνομιλία κινητού τηλεφώνου Bluetooth® με φωνητικό έλεγχο και φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων, υποδοχή USB και Privacy Mode για ιδιωτική συνομιλία (ICE Pack #8)

j

j

j

Titanium

i

Sport

Εσωτερικός εξοπλισμός

Trend

Εσωτερικός εξοπλισμός

i

i

i

j/f

j/f

j/f

i

Εσωτερικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

Συστήματα ήχου και επικοινωνίας

Λαβές θυρών – Χρωμιωμένο φινίρισμα Ταπέτα δαπέδου – Από βελούδο εμπρός και πίσω Ταπέτα δαπέδου – Από βελούδο με διπλή ραφή εμπρός και πίσω Λαβή λεβιέ ταχυτήτων – Δερμάτινη, με διακοσμητικό με χρωμιωμένο φινίρισμα

i

i

i

i

Επένδυση οροφής – Πλεκτή

i

i

i

Λαβή χειρόφρενου – Δερμάτινη

i

i

i

Πεντάλ – Σπορ

i

Καλύμματα μαρσπιέ – Εμπρός, από ανοξείδωτο χάλυβα

i –

Τιμόνι – 3 ακτίνων

i

Τιμόνι – 3 ακτίνων, δερμάτινο, με διακοσμητικό κέντρο

j

i

i

i

Τιμόνι – 3 ακτίνων, δερμάτινο, με διακοσμητική στεφάνη

i = Στάνταρ, j = Προαιρετική επιλογή με πρόσθετο κόστος, f = Μέρος προαιρετικού πακέτου με πρόσθετο κόστος. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους. 1Από Ιανουάριο 2013. **Το σύστημα Ford Emergency Assistance λειτουργεί σε περισσότερες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Λειτουργεί σε συνδυασμό με συμβατό κινητό τηλέφωνο που έχετε μαζί σας, αν ανοίξει κάποιος αερόσακος (εκτός του αερόσακου γονάτων του οδηγού ή των αερόσακων στις ζώνες ασφαλείας πίσω, αν υπάρχουν) ή ενεργοποιηθεί ο διακόπτης ασφαλείας που κλείνει την αντλία καυσίμου. Δείτε την ιστοσελίδα της Ford για τελευταίες πληροφορίες.

Οδηγήστε σε ένα πολυτελές περιβάλλον Πακέτα διαμόρφωσης εσωτερικού (ανάλογα με την διαθεσιμότητα) Κάντε το εσωτερικό του δικού σας Ford Fiesta σας πραγματικά ιδιαίτερο με τα πακέτα διαμόρφωσης εσωτερικού Interior Styling Pack. Απολαύστε το ποιοτικό δέρμα και τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες σε συνδυασμό με ταπέτα δαπέδου από πολυτελές βελούδο με ιδιαίτερη ραφή. Σε άψογο συνδυασμό με κομψά μαρσπιέ στις πόρτες. ■

52

Καλύμματα μαρσπιέ από ανοξείδωτο χάλυβα και ταπέτα δαπέδου από πολυτελές βελούδο (διατίθενται και ξεχωριστά ως αξεσουάρ)

Δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων

Δερμάτινη λαβή χειρόφρενου διακοσμητικό ένθετο

Δερμάτινη λαβή λεβιέ ταχυτήτων με διακοσμητικό ένθετο (διατίθεται και χωριστά ως αξεσουάρ) 53


Ο δικός σας κόσμος Με δυνατότητα να συνδέσετε και τις προσωπικές σας συσκευές, απολαύστε στο Fiesta τη μουσική που σας αρέσει – και επικοινωνήστε με τον έξω κόσμο – με μια σειρά από κορυφαία συστήματα ήχου, πλοήγησης και ψυχαγωγίας. Δεξιά: Ψηφιακό ραδιο-CD Sony με έγχρωμη πολυλειτουργική οθόνη TFT 4,2" (ICE Pack 8) Με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 και 6 ηχεία (4 εμπρός και 2 πίσω ομοαξονικά), χειριστήρια στο τιμόνι, υποδοχές AUX και USB για τη σύνδεση φορητών συσκευών και Ford SYNC που περιλαμβάνει ανοικτή συνομιλία κινητού τηλεφώνου, Bluetooth® με φωνητικό έλεγχο και streaming ήχου και λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης Ford Emergency Assistance (προαιρετική επιλογή). Η κάμερα οπισθοπορείας διατίθεται με ηχοσυστήματα και συστήματα πλοήγησης Sony (προαιρετική επιλογή, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι Ακούστε τη μουσική που θέλετε, επιλέγοντας το κατάλληλο τραγούδι, χωρίς να πάρετε τα χέρια σας από το τιμόνι (στάνταρ).

54

Υποδοχή USB Σας επιτρέπει να συνδέσετε, να ακούτε και να χειρίζεστε φορητές συσκευές μέσω του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου (στάνταρ).


Titanium X

Sport

Titanium

Trend

Εσωτερικός εξοπλισμός

i

i

j/f

j

i

i

i

i

i

i

Kλιματισμός Air condition – Μη αυτόματο Air condition – Αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού (EATC) Φίλτρο γύρης Άνεση και ευκολία Ambient Lighting Pack – Φωτισμός στα πόδια εμπρός, φωτισμός πίνακα οργάνων, κρυφός φωτισμός, φωτεινό πλαίσιο ποτηροθήκης, φωτισμός θυρών (κάτω από τη χειρολαβή)

i

i

Βοηθητική πρίζα 12 V – Εμπρός

i

i

i

i

Κεντρική κονσόλα – Με δίσκο μικροαντικιεμένων και 2 ποτηροθήκες

i

i

i

i

Κεντρική κονσόλα – Με δίσκο μικροαντικειμένων, 2 ποτηροθήκες με φωτεινό δακτύλιο και κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός Εσωτερικός φωτισμός – Πλαφονιέρα οροφής που σβήνει σταδιακά με ντίμερ

i

i

i

i

Εσωτερικός φωτισμός – Φώτα ανάγνωσης εμπρός

i

i

i

Εσωτερικός φωτισμός – Πλαφονιέρα οροφής πίσω

i

i

i

i

Cruise control – Σύστημα διατήρησης της ταχύτητας (περιλαμβάνει δερμάτινο τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια του ηχοσυστήματος)

j

j

j

j

Εσωτερικός φωτισμός – Πλαφονιέρα στα πόδια οδηγού και συνοδηγού

i

i

i

Εσωτερικός φωτισμός – Φωτισμός στο ντουλαπάκι του ταμπλό My Key® Υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, αυτόματος αντιθαμβωτικός εσωτερικός καθρέφτης, αυτόματοι προβολείς

i

i

i

i

i

i

i

j

j

j

Πακέτο καπνιστού – Αναπτήρας και τασάκι εμπρός

i

i

i

i

Υπολογιστής ταξιδιού

j

i

i

i

Παράθυρα – Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, το παράθυρο του οδηγού ανεβαίνει και κατεβαίνει σε μία κίνηση

i

i

i

i

Παράθυρα – Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, περιμετρικό άνοιγμα και κλείσιμο (μόνο στο 5-θυρο)

j

j

j

i = Στάνταρ, j = Προαιρετική επιλογή με πρόσθετο κόστος, f = Μέρος προαιρετικού πακέτου με πρόσθετο κόστος.

57


Titanium X

Trend

Sport

Titanium

Titanium X

Ταπέτο δαπέδου χώρου αποσκευών από μοκέτα

i

i

i

i

i

Πλαφονιέρα φωτισμού στον χώρο αποσκευών

i

i

i

i

i

i

Βάσεις με ιμάντα πρόσδεσης για φαρμακείο και προειδοποιητικό τρίγωνο

i

i

i

i

i

Αφαιρούμενη εταζέρα

i

i

i

i

j

j

j

j

Titanium

Sport

Εσωτερικός εξοπλισμός

Trend

Εσωτερικός εξοπλισμός

i

i

i

i

i

Καθίσματα

Χώρος αποσκευών

Εμπρός καθίσματα – Comfort Εμπρός καθίσματα – Sport Εμπρός καθίσματα – Προσκέφαλα με 2 ρυθμίσεις Μπροστινά καθίσματα – Θερμαινόμενα Εμπρός καθίσματα – Κάθισμα οδηγού με ρύθμιση της μέσης

j

i

j

i

Ρυθμιζόμενο δάπεδο χώρου αποσκευών (χωρίς βάσεις με ιμάντα πρόσδεσης για φαρμακείο και προειδοποιητικό τρίγωνο)

Εμπρός καθίσματα – Κάθισμα οδηγού χειροκίνητα ρυθμιζόμενο πάνω/κάτω και εμπρός/πίσω

i

i

i

i

i = Στάνταρ, j = Προαιρετική επιλογή με πρόσθετο κόστος, f = Μέρος προαιρετικού πακέτου με πρόσθετο κόστος.

Εμπρός καθίσματα – Κάθισμα συνοδηγού χειροκίνητα ρυθμιζόμενο εμπρός/πίσω

i

i

i

i

Πίσω κάθισμα – Σταθερό κάθισμα με πλάτη διαιρούμενη 60/40

i

i

i

i

Πίσω κάθισμα – Προσκέφαλο στην κεντρική θέση πίσω

j

j

j

i

Πίσω κάθισμα – Πλάτη από μοκέτα

i

i

i

i

Πίσω κάθισμα – Τσέπες αποθήκευσης πίσω από την πλάτη των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού

i

i

i

i

i

Partial Leather Trim Pack – Ημιδερμάτινη ταπετσαρία καθισμάτων, θερμαινόμενα σπορ εμπρός καθίσματα, κάθισμα οδηγού με στήριξη της μέσης και προσκέφαλο στην κεντρική θέση πίσω

Άνετος και ευέλικτος εσωτερικός χώρος Ρυθμιζόμενο δάπεδο χώρου αποσκευών Το ρυθμιζόμενο δάπεδο του χώρου αποσκευών μπορεί να τοποθετηθεί σε δύο θέσεις, είτε χαμηλά για μεγαλύτερο βάθος είτε ψηλότερα για πιο επίπεδο χώρο αποσκευών με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα. Μπορεί επίσης να αφαιρεθεί τελείως (προαιρετική επιλογή, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα). 58

59


Έξυπνη τεχνολογία Το Ford Fiesta διαθέτει μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και να σας προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά. 1 Active City StopØ# 1)

1

Το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος (ACS) περιορίζει την πιθανότητα σύγκρουσης με το προπορευόμενο όχημα, όταν η κυκλοφορία είναι πυκνή, φρενάροντας αυτόματα αν ανιχνεύσει ότι επίκειται σύγκρουση (προαιρετική επιλογή). 2 Αισθητήρες απόστασης στάθμευσης Με το ηχητικό σήμα που εκπέμπουν σας διευκολύνουν να παρκάρετε σε στενούς χώρους. (προαιρετική επιλογή και αξεσουάρ).

3

3 Ford SYNC με Emergency Assistance* Η επόμενη γενιά στην τεχνολογία διασύνδεσης του αυτοκινήτου. Επιτρέπει τον έλεγχο συμβατού MP3 player, κινητού τηλεφώνου με Bluetooth® και ψηφιακών συσκευών με USB μέσα από απλές φωνητικές εντολές. Επιπλέον, το σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης Ford Emergency Assistance* σε περίπτωση ατυχήματος, πραγματοποιεί τηλεφωνική κλήση προς τον αριθμό έκτακτης ανάγκης (112) στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες και την Ελλάδα (μέρος του SYNC). 4 Σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας

4

2

Με το σύστημα πλοήγησης του Ford Fiesta δεν χρειάζεται να προσχεδιάσετε τη διαδρομή σας. Επιπλέον, μόλις βάλετε όπισθεν, εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη του συστήματος πλοήγησης εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας κι έτσι μπορείτε να βλέπετε τι υπάρχει πίσω από το αυτοκίνητο (προαιρετική επιλογή, κατόπιν διαθεσιμότητας). 5 Σύστημα ελέγχου απώλειας πίεσης ελαστικού (DDS)Ø 1) Το σύστημα σας προειδοποιεί αν πέσει πολύ η πίεση σε ένα ελαστικό ή το ελαστικό σκάσει (προαιρετική επιλογή).

2

5

Χρησιμοποιεί αισθητήρες.

Ø #

Έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί σε ταχύτητες κάτω από 30 km/h.

*Το σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης Ford Emergency Assistance λειτουργεί σε περισσότερες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Λειτουργεί σε συνδυασμό με συμβατό κινητό τηλέφωνο που έχετε μαζί σας, αν ανοίξει κάποιος αερόσακος (εκτός του αερόσακου γονάτων του οδηγού ή των αερόσακων στις ζώνες ασφαλείας πίσω, αν υπάρχουν) ή ενεργοποιηθεί ο διακόπτης ασφαλείας που κλείνει την αντλία καυσίμου. Η φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων και το σύστημα Emergency Assistance δεν υποστηρίζουν όλες τις Ευρωπαϊκές γλώσσες. Δείτε την ιστοσελίδα της Ford για τελευταίες πληροφορίες. Σημείωση: Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company Limited και τις θυγατρικές της εταιρείες γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους. Σημείωση: Αποτελεί παράβαση για τον οδηγό να οδηγεί μιλώντας με το κινητό τηλέφωνο ή ανάλογη συσκευή στο χέρι. 60

5


Intelligent Protection SystemØ 1) Το προηγμένο έξυπνο σύστημα προστασίας (IPS)1) της Ford χρησιμοποιεί μια σειρά από επιτηδευμένες τεχνολογίες σχεδιασμένες να σας προστατεύουν, όπως ο κλωβός ασφαλείας της καμπίνας από χάλυβα υπερυψηλής αντοχής (UHSS)1), το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων (ABS)1) με έκτακτη υποβοήθηση της πέδησης (EBA)1) και

3

τους μετωπικούς αερόσακους, πλευρικούς αερόσακους,

1

7

αερόσακους γονάτων του οδηγού και αερόσακους οροφής1). Το έξυπνο σύστημα προστασίας (IPS)1) του Ford Fiesta περιλαμβάνει: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

8.

9.

Αερόσακους οδηγού και συνοδηγού1) Πλευρικούς αερόσακους1) Αερόσακους οροφής εμπρός και πίσω1) Κολώνα τιμονιού και πεντάλ που υποχωρούν για την καλύτερη προστασία των κάτω άκρων του οδηγού Αντιβυθιζόμενα καθίσματα Ρυθμιζόμενες καθ΄ύψος ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες και μηχανισμό περιορισμού φορτίου* Ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας ESP1), με σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών ABS1), ηλεκτρονική κατανομή EBD1) και έκτακτη υποβοήθηση πέδησης EBA1) Στιβαρή δομή αμαξώματος βελτιστοποιημένη με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, κλωβός εξαιρετικής ακαμψίας1) και ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης Φώτα απότομου φρεναρίσματος

4

2 6

8

6

5 *Ρυθμιζόμενες σε ύψος μόνο στα 5-θυρα μοντέλα. Χρησιμοποιεί αισθητήρες.

Ø

62


i

i

Ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού (EPAS)

i

i

i

i

Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων (ABS)(1) με έκτακτη υποβοήθηση πέδησης (EBA)(1) και ηλεκτρονική κατανομή πέδησης (EBD)(1)

i

i

i

i

Κολώνα τιμονιού – Ρυθμιζόμενη σε κλίση και ύψος

i

i

i

i

Ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESP)(1)

i

i

i

i

Ανάρτηση

Υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα (HSA)(2) (όχι με 1.25 και 1.4 Duratec)

i

i

i

i

Ανάρτηση – Στάνταρ

i

i

i

Φώτα απότομου φρεναρίσματος (EBW)(2) – Τα αλάρμ αρχίζουν αυτόματα να αναβοσβήνουν όταν το όχημα φρενάρει απότομα

i

i

i

i

Ανάρτηση – Σπορ

i

Αερόσακοι – Οδηγού και συνοδηγούu(1)

i

i

i

i

Ανάρτηση – Χαμηλωμένη (στάνταρ μόνο στο 1.6 TDCi ECOnetic με Auto-Start-Stop)

i

i

Αερόσακοι – Διακόπτης απενεργοποίησης αερόσακου συνοδηγούu(1) και ένδειξη απενεργοποίησης αερόσακου συνοδηγού

i

i

i

i

Ανάρτηση – Με αντιστρεπτική δοκό εμπρός

i

i

i

i

Αερόσακοι – Πλευρικοί αερόσακοι εμπρός(1)

i

i

i

i

Τεχνολογία

Αερόσακοι – Αερόσακοι οροφής και αερόσακος γονάτων του οδηγού(1)

i

i

i

i

Auto-Start-Stop – Σύστημα αυτόματης διακοπής/εκκίνησης του κινητήρα όταν σταματά το αυτοκίνητο (μόνο με κινητήρα 1.0, 1.0 EcoBoost ή 1.6 TDCi και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων)

i

i

i

i

Active City Stop (ACS)(1) – Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος (μόνο με βενζινοκινητήρες 1,0 λίτρων και όλους τους πετρελαιοκινητήρες) (περιλαμβάνει θερμαινόμενο παρμπρίζ)

j

j

j

j

Ford Eco Mode (σύστημα πληροφόρησης του οδηγού) – Μόνο σε συνδυασμό με ηχοσύστημα και υπολογιστή ταξιδιού

j

i

i

i

Ανίχνευση απώλειας πίεσης ελαστικών (DDS)(1)

j

j

j

j

Ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων – Υποδεικνύει στον οδηγό πότε πρέπει να αλλάξει ταχύτητα

i

i

i

i

Σύστημα διεύθυνσης

Αντικλεπτική προστασία

i = Στάνταρ, j = Προαιρετική επιλογή με πρόσθετο κόστος.

Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό με 1 τηλεχειριστήριο με αναδιπλούμενο κλειδί και 1 τηλεχειριστήριο με απλό κλειδί

i

Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό με 2 τηλεχειριστήρια με πτυσσόμενο κλειδί

j

i

i

Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό με 2 τηλεχειριστήρια με ενσωματωμένο κλειδί

i

Ford Power – Κουμπί διακοπής/εκκίνησης του κινητήρα χωρίς κλειδί

f

f

i

Ford KeyFree – Σύστημα κλειδώματος χωρίς κλειδί με κουμπί κινητήρα 'Ford Power'

j

j

j

j

j

j

j

Περιμετρικός συναγερμός

Titanium X

i

Titanium

i

Ασφάλεια και υποβοήθηση του οδηγού

Sport

Titanium X

Intelligent Protection System (IPS)(1) – Έξυπνο σύστημα προστασίας

Trend

Sport

Titanium

Μηχανολογικά χαρακτηριστικά

Trend

Ασφάλεια και προστασία

i = Στάνταρ, j = Προαιρετική επιλογή με πρόσθετο κόστος, f = Μέρος προαιρετικού πακέτου με πρόσθετο κόστος. 1)Εξοπλισμός ασφαλείας, 2)Εξοπλισμός υποβοήθησης του οδηγού. ◆ Σημείωση: Δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείται στη θέση του συνοδηγού παιδικό κάθισμα, όταν το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με αερόσακο συνοδηγού που είναι ενεργοποιημένος. Η ασφαλέστερη θέση για τα παιδιά είναι να κάθονται σωστά δεμένα στο πίσω κάθισμα.

Ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων Επισημαίνει στον οδηγό πότε πρέπει να αλλάξει ταχύτητα στο κιβώτιο για μέγιστη οικονομία καυσίμου.

Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα Hill Start AssistØ Το σύστημα αυτό είναι σχεδιασμένο να συγκρατεί το αυτοκίνητο στην ανηφόρα, για να μην κυλίσει προς τα πίσω όταν μετακινείτε το πόδι σας από το φρένο στο γκάζι για να ξεκινήσετε. Λειτουργεί και με την όπισθεν.

Σπορ ανάρτηση (στάνταρ στο Sport)


Κατανάλωση καυσίμου, επιδόσεις και εκπομπές

0-100 km/h (sec)

50-100 km/h* (sec)

5,1

3,8

4,3

155

16,8

18,4

99

5,1

3,8

4,3

165

14,9

17,9

1.0 EcoBoost 100 ίππων (74 kW) με Auto-Start-Stop

Euro Stage V

M5

100 (74)

170

99

5,3

3,7

4,3

180

11,2

14,7

1.0 EcoBoost 100 ίππων (74 kW) με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο PowerShift

Euro Stage V

Α6

100 (74)

170

114

6,6

3,9

4,9

180

10,8

1.0 EcoBoost 125 ίππων (92 kW) με Auto-Start-Stop

Euro Stage V

M5

125 (92)

200

99

5,3

3,7

4,3

196

9,4

12,2

1.6 Duratorq TDCi ECOnetic 95 ίππων (70 kW) με Auto-Start-Stop

Euro Stage V

M5

95 (70)

200

87

3,8

3,1

3,3

178

12,9

12,7

Εκτός πόλης

99

105

Εντός πόλης

105

80 (59)

Εκπομπές CO2 (g/km)ØØ

65 (48)

M5

ΡοπήNm

M5

Euro Stage V

Μέγιστη ισχύς ίπποι (kW)

Euro Stage V

1.0 80 ίππων (59 kW) με Auto-Start-Stop

Κιβώτιο ταχυτήτων

1.0 65 ίππων (48 kW) με Auto-Start-Stop

Ευρωπαϊκό πρότυπο εκπομπών

Μέγιστη ταχύτητα (km/h)

ΕπιδόσειςØ Μικτός κύκλος

Κατανάλωση καυσίμου (λίτρα/100 km)ØØ

*Με 4η ταχύτητα. ØΣτοιχεία δοκιμών της Ford. ØØΤα δηλούμενα στοιχεία εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) μετρούνται σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 80/1268/ΕΟΚ ή του Ευρωπαϊκού Κανονισμού (ΕΚ) 715/2007 όπως τροποποιήθηκε από τον (ΕΚ) 692/2008. Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 καθορίζονται για έναν τύπο οχήματος και όχι ένα συγκεκριμένο όχημα. Η τυποποιημένη διαδικασία ελέγχου που εφαρμόζεται επιτρέπει τη σύγκριση μεταξύ τους διαφορετικών τύπων οχημάτων και διαφορετικών κατασκευαστών. Τα στοιχεία αυτά δεν αποτελούν συμβατική υποχρέωση του κατασκευαστή για το προσφερόμενο προϊόν. Η πραγματική κατανάλωση καυσίμου μπορεί να διαφέρει αφού η απόδοση κάθε αυτοκινήτου επηρεάζεται από την ιδιαίτερη διαμόρφωσή του, τον τρόπο οδήγησης, τη χρήση εξοπλισμού όπως το air condition, αλλά και άλλους μη τεχνικούς παράγοντες. Σημείωση: Όλα τα αυτοκίνητα έχουν 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο Durashift εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Τα BP Ultimate είναι μια σειρά καυσίμων υψηλής απόδοσης που ανταποκρίνονται άψογα στις πλέον αυστηρές απαιτήσεις της κορυφαίας τεχνολογίας της Ford. Τα καύσιμα BP Ultimate βελτιώνουν την ισχύ και την επιτάχυνση, περιορίζουν τις εκπομπές ρύπων και βελτιώνουν την οικονομία καυσίμου σε σύγκριση με τα απλά καύσιμα. (1)Με μεταβατική υπερενίσχυση της ροπής (overboost).

Κινητήρες Ford EcoBoost

EcoBoost = μεγαλύτερη ισχύς + μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου

66

Η ειδική κατεργασία και επίστρωση των ελατηρίων των εμβόλων του κινητήρα περιορίζει τις τριβές, ενώ ο υπερσυμπιεστής (turbo), ο άμεσος ψεκασμός και ο μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων μεγιστοποιούν την απόδοση. Το αποτέλεσμα είναι αξιοσημείωτες επιδόσεις αλλά και οικονομία. Αποσπώντας τριπλή διάκριση στα διεθνή βραβεία "κινητήρα της χρονιάς" 2012, ο νέος κινητήρας 1,0 λίτρου EcoBoost διατίθεται σε εκδόσεις 100 και 125 ίππων.

67


5-θυρο

1045

1055

1525

1530

650

750

520

525

1.0 80 ίππων (59 kW) με Auto-Start-Stop

1045

1055

1525

1530

650

750

520

525

3-θυρο

1.0 65 ίππων (48 kW) με Auto-Start-Stop

3-θυρο

3-θυρο

Μέγιστο βάρος ρυμούλκησης (χωρίς φρένα) (kg)

8%

Μέγιστο βάρος ρυμούλκησης (με φρένα) (kg) 12%

Μικτό βάρος (kg) 5-θυρο

Απόβαρο (kg) 5-θυρο

Βάρη και φορτία

1.0 EcoBoost 100 ίππων (74 kW) με Auto-Start-Stop

1091

1101

1550

1555

900

545

550

1.0 EcoBoost 100 ίππων (74 kW) με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο PowerShift

1112

1122

1570

1575

900

555

560

1.0 EcoBoost 125 ίππων (92 kW) με Auto-Start-Stop

1091

1101

1550

1555

900

545

550

1.6 Duratorq TDCi ECOnetic με Auto-Start-Stop 95 ίππων (70 kW)

1108

1117

1560

1565

Αντιπροσωπεύει το μικρότερο απόβαρο με πλήρη πληρότητα σε υγρά, πληρότητα 90% σε καύσιμα και 75 kg για τον οδηγό, ανάλογα με τις κατασκευαστικές ανοχές και επιλογές. Τα φορτία ρυμούλκησης αντιπροσωπεύουν τη μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης του οχήματος με το μέγιστο φορτίο του, για να μπορεί να ξεκινήσει σε ανοδική κλίση 12% στο επίπεδο της θάλασσας. Οι επιδόσεις και η οικονομία όλων των μοντέλων περιορίζονται όταν χρησιμοποιούνται για ρυμούλκηση. Το μέγιστο βάρος στο εμπρός μέρος του οχήματος είναι 50 kg για όλα τα μοντέλα. Σημείωση: Όλα τα αυτοκίνητα έχουν 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, εκτός αν επισημαίνεται 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο PowerShift.

#

Βάση ποδηλάτων Thule® για τον κοτσαδόρο*+ Επιλέξτε από μια γκάμα διαφορετικών μοντέλων. Εδώ εμφανίζεται το μοντέλο Euroride 940 (αξεσουάρ). 68

Μπάρες οροφής που κλειδώνουν Μπάρες οροφής που κλειδώνουν και είναι συμβατές με μια ολόκληρη γκάμα αξεσουάρ (αξεσουάρ). Βάση σκι/snowboard Thule® Deluxe 727+ – κλειδώνει και επεκτείνεται Πρωτοποριακή βάση σκι που κλειδώνει έως και για έξι ζευγάρια σκι ή τέσσερα snowboard. Σύρεται έξω από την οροφή, με εύκολο τρόπο, για άνετη πρόσβαση στον εξοπλισμό σας (αξεσουάρ). Μπαγκαζιέρα οροφής Thule®+, κλειδώνει Ανοίγει και από τις δύο πλευρές για εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, εδώ εμφανίζεται το μοντέλο Pacific 200 (αξεσουάρ). Αντιανεμικά ClimAir®+ Περιορίζουν τον στροβιλισμό του αέρα και τον θόρυβο, για να απολαμβάνετε τη διαδρομή με τα παράθυρα ανοικτά, ακόμα και όταν βρέχει (αξεσουάρ).

+Παρακαλούμε, δείτε πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση στην εσωτερική σελίδα του οπισθόφυλλου. *Δεν συνδυάζονται με Kit εξωτερικής διαμόρφωσης. 69


Titanium X

Titanium

Sport

Μοντέλο

Trend

Διαθέσιμα χρώματα και ταπετσαρίες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

Επιφάνεια καθισμάτων

Match Point σε Charcoal Black

Match Point σε Light Earth Gray

Ultimate/Lux Soft σε Charcoal Black

Ultimate/Lux Soft σε Charcoal Black

Πλαϊνά καθισμάτων

View σε Charcoal Black με ραφή Metal Grey και κορδόνι Machine Silver

View σε Light Earth Gray με ραφή Generic Silver και κορδόνι Moondust Silver

Monax/Lux Soft σε Soft Charcoal/Charcoal Black με ραφή Generic Silver

Χρώμα και ταπετσαρία θυρών

View σε Charcoal Black

View σε Light Earth Gray

Κεντρική κονσόλα

Graphite Anodized

Πάνω μέρος του ταμπλό/χρώμα εσωτερικού

Charcoal Black/ Charcoal Black

Blazer Blue Frozen White* Race Red

Smitty Tech σε Silver/Black*

Δέρμα Modena σε Metallic Effect*

Lithos σε Charcoal Black

Lithos σε Charcoal Black

Lithos σε Charcoal Black

Δέρμα Modena σε Metallic Effect*

Δέρμα Modena σε Metallic Effect*

Δέρμα Modena σε Metallic Effect*

Smitty Tech σε Silver/Black

Smitty Tech σε Copper/Black

Δέρμα Modena σε Metallic Effect*

Δέρμα Modena σε Metallic Effect*

Monax/Lux Soft σε Soft Δέρμα Modena σε Charcoal/Charcoal Charcoal Black με Black/Red Hot με ραφή ραφή Metal Grey Generic Red

Δέρμα Modena σε Charcoal Black με ραφή Metal Grey

Domo σε Charcoal Black με ραφή Metal Grey

Domo σε Charcoal Domo σε Charcoal Black/Pepper Grey Black με ραφή με ραφή Metal Cognac Grey

Δέρμα Modena σε Charcoal Black με ραφή Metal Grey

Δέρμα Modena σε Charcoal Black με ραφή Metal Grey

Δέρμα Modena σε Charcoal Black με ραφή Cognac

Δέρμα Modena σε Charcoal Black με ραφή Metal Grey

Δέρμα Modena σε Charcoal Black με ραφή Cognac

Δέρμα Modena σε Charcoal Black με ραφή Metal Grey

Δέρμα Modena σε Charcoal Black με ραφή Cognac

Ambassador σε Charcoal Black

Ambassador σε Charcoal Black

Ambassador σε Charcoal Black

Ambassador σε Charcoal Black

Ambassador σε Charcoal Black

Ambassado σε Light Earth Gray

Ambassador σε Chelsea

Ambassador σε Charcoal Black

Ambassador σε Light Earth Gray

Ambassador σε Chelsea

Ambassador σε Charcoal Black

Ambassador σε Chelsea

Ambassador σε Charcoal Black

Ambassador σε Chelsea

Castor Silver

Royal Black

Royal Black

Royal Black

Royal Black

Royal Black

Royal Black

Royal Black

Royal Black

Royal Black

Royal Black

Midnight Symphony

Midnight Symphony

Midnight Symphony

Midnight Symphony

Charcoal Black/ Light Earth Gray

Charcoal Black/ Charcoal Black

Charcoal Black/ Charcoal Black

Charcoal Black/ Charcoal Black

Charcoal Black/ Charcoal Black

Charcoal Black/ Charcoal Black

Charcoal Black/ Light Earth Gray

Chelsea/ Charcoal Black

Charcoal Black/ Charcoal Black

Charcoal Black/ Light Earth Gray

Chelsea/ Charcoal Black

Charcoal Black/ Charcoal Black

Chelsea/ Charcoal Black

Charcoal Black/ Charcoal Black

Chelsea/ Charcoal Black

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

Copper Pulse

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

Fashionista

i

i

i

i

i

i

i

i

Hot Mustard

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

Midnight Sky

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

Moondust Silver

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

Nautical Blue

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

Panther Black

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

Candy Blue

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

Hot Magenta

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

Απλά χρώματα αμαξώματος

Μεταλλικά χρώματα αμαξώματος*

Ειδικά μεταλλικά χρώματα*

i = Διατίθεται, * = Προαιρετική επιλογή με πρόσθετο κόστος, – = Δεν διατίθεται.

70

71


Διαστάσεις

Εγγύηση και οδική βοήθεια Ford Χωρητικότητα χώρου αποσκευών (λίτρα)‡ 3969

Συνολικό μήκος, έκδοση Sport (mm)

3982

5-θέσια διαμόρφωση (με κιτ επισκευής ελαστικών) 5-θέσια διαμόρφωση (με χαλύβδινη ρεζέρβα)

290

2 χρόνια / απεριόριστα χιλιόμετρα εργοστασιακή εγγύηση Ford*

i

276

1 χρόνο / απεριόριστα χιλιόμετρα οδική βοήθεια Ford Assistance*

i j

Συνολικό μήκος με κιτ διαμόρφωσης προφυλακτήρων (mm)

3982

2-θέσια διαμόρφωση (με κιτ επισκευής ελαστικών)

974

3 χρόνια / 100.000 χιλιόμετρα επέκταση εγγύησης Ford Protect*

Συνολικό πλάτος με καθρέφτες (mm)

1978

2-θέσια διαμόρφωση (με χαλύβδινη ρεζέρβα)

960

2 χρόνια / απεριόριστα χιλιόμετρα εγγύηση βαφής αμαξώματος*

i

Συνολικό πλάτος χωρίς καθρέφτες (mm)

1722

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (λίτρα)

12 χρόνια / απεριόριστα χιλιόμετρα εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας*

i

Συνολικό πλάτος με τους καθρέφτες διπλωμένους (mm)

1764

Βενζίνης

42

Συνολικό μήκος, μέγιστο (mm)

1495

Diesel

40

Κύκλος στροφής – Στους τροχούς (m)

10,1

3969mm1)

i = Στάνταρ, j= Προαιρετική επιλογή με πρόσθετο κόστος.

*Από την ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης. Σύμφωνα με όρους και προϋποθέσεις.

Μέτρηση κατά ISO 3832. Οι διαστάσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και τον εξοπλισμό.

1978mm (με καθρέφτες)

1978mm (με καθρέφτες)

Φωτογραφίες, περιγραφές και προδιαγραφές: Το περιεχόμενο αυτού του προσπέκτους ήταν ακριβές τη στιγμή της εκτύπωσης. Πολιτική της Ford, όμως, είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα έκδοση. Για τις τελευταίες πληροφορίες να συμβουλεύεστε πάντα τον επίσημο έμπορο της Ford. Προαιρετικός εξοπλισμός: Σε όλη την παρούσα έκδοση, όταν ένα χαρακτηριστικό περιγράφεται ως “προαιρετικό” ή “προαιρετική επιλογή” κλπ., πρέπει πάντα να υποτίθεται ότι διατίθεται με πρόσθετο κόστος σε σχέση με το βασικό μοντέλο του αυτοκινήτου, εκτός αν επισημαίνεται ρητά το αντίθετο. Μπορεί να μην είναι διαθέσιμα όλα τα μοντέλα και όλοι οι χρωματικοί συνδυασμοί. Σημείωση: Ορισμένες από τις φωτογραφίες αυτού του προσπέκτους ανήκουν σε μοντέλα προπαραγωγής και έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελικής έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις. Επιπλέον, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στο όχημα μπορεί να είναι προαιρετικά. Σημείωση: Το παρόν προσπέκτους περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, τα οποία παρουσιάζονται με τη δική τους μάρκα. ✚Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, τα οποία δεν καλύπτονται από εγγύηση της Ford αλλά από την εγγύηση των αντίστοιχων προμηθευτών, λεπτομέρειες για την οποία μπορείτε να μάθετε από τους επίσημους εμπόρους της Ford. Σημείωση: Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

MY 2013 GRC gr

Συνολικό μήκος (mm)

1495mm

Σημείωση: Ορισμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και συστήματα ασφαλείας που περιγράφονται σε αυτό το προσπέκτους είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με τη βοήθεια αισθητήρων, η απόδοση των οποίων μπορεί να επηρεάζεται σε ορισμένες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες.

1978mm (με καθρέφτες)

1978mm (με καθρέφτες)

Όταν δεν χρειάζεστε πλέον αυτό το προσπέκτους, φροντίστε να το ανακυκλώσετε.

Ford και ΒP – Συνεργαζόμαστε για να μειώσουμε την κατανάλωση και τις εκπομπές καυσαερίων.

1495mm

3969mm1)

Ford Credit Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με τα Προγράμματα Χρηματοδότησης της Ford Credit επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 57 09 900, Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 09:00πμ – 02:00μμ. Γραμμή εξυπηρέτησης Ford

1)

Συνολικό μήκος για την έκδοση Sport με το κιτ εξωτερικής διαμόρφωσης: 3982mm.

72

Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Ford καλέστε στο 801 11 700 600 από σταθερό τηλέφωνο και στο 210 4805620 από κινητό τηλέφωνο. Η γραμμή λειτουργεί Δευτέρα - Παρασκεύη από τις 09.00 έως τις 21.00 και Σάββατο από τις 09.00 έως τις 17.00, πλην επισήμων αργιών.

Ford Service Line Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Ford Service Line στο 801 11 700 600 (από σταθερό) & 210 48 05 620 (από κινητό), από τις 09:00 έως τις 21:00, Δευτέρα έως Παρασκευή και 09:00 έως 17:00 το Σάββατο, πλην επίσημων αργιών.

Published by Ford Motor Company Limited, Brentwood, Essex, England. Registered in England No. 235446. BJN 202479. FoE T38E. PN 271503/1212/9.1m/GRC gr. Δεκέμβριος 2012. © Ford Motor Company Limited.


www.ford.gr

Fiesta  
Fiesta  
Advertisement