Page 1

Puppy’s Speciale aandacht gaat uit naar uw pup. Joekelz is de perfecte ondersteuning bij de socialisatie van uw pup. Wie kan uw pup beter socialiseren dan een evenwichtige roedel honden?

Meer informatie: www.Joekelz.nl Klein-Schoot 39 6023 RB Budel-Schoot 06-58960127

Uw pup is al welkom vanaf 9 weken!

Trimsalon

Wasstraat

Het is belangrijk dat de vacht van uw hond goed wordt verzorgd. Ook in onze trimsalon geldt dat het wassen en trimmen bij Joekelz vooral een fijne aangelegenheid moet zijn! Zo kunt u kosteloos uw pup bekend laten maken met de trimsalon en de trimtafel.

Na een lekkere wandeling is uw hond toch die vieze sloot ingesprongen? Bij Joekelz kunt u ook zelf uw hond wassen.

De trimsalon is ook beschikbaar voor klanten die geen gebruik maken van het hondenpension of de hondencrèche. Uiteraard werken wij uitsluitend met de beste shampoos, materialen en zijn de trimmers gediplomeerd en aangesloten bij de ABHB.

Met een hydraulisch en op hoogte verstelbaar bad en hoogwaardige shampoos bent u van alle gemakken voorzien. Geen vieze badkamer thuis, maar wel een frisse hond mee naar huis.

Winkel In onze winkel vindt u het beste voer voor uw hond en zorgen wij voor een bijzonder assortiment hondenaccessoires.

Welkom bij Joekelz! Joekelz is een hondencentrum met een uniek concept. Bij Joekelz doen we het anders! Uw hond is een huishond en gewend aan huiselijkheid en aandacht. Dat is precies wat u bij ons kunt verwachten!


Hondenpension en Hondencrèche Het hondenpension en de hondencrèche van Joekelz zijn als een tweede thuis voor uw hond. Uw hond is de hele dag vrij om gebruik te maken van onze huiskamers en de speelweide. Uw hond zit bij ons dus niet in een kennel, maar in een grote hondenroedel met sociale honden.

De interactie met de andere honden en het contact met ons is voor uw hond heel bijzonder en geweldig: uw hond voelt zich direct thuis!

De huiskamers zijn huiselijk ingericht en voorzien van banken, manden en kussens. Wij houden zelf gedurende de dag toezicht te midden van de honden, dus uw hond wordt ook nog eens heerlijk vertroeteld. Het contact met de andere honden zorgt voor veel afleiding en plezier dus uw hond zal aan het eind van de dag uiterst voldaan in slaap vallen.

Kennismaking en proefdag Wij stellen een kennismaking en proefdag verplicht voordat uw hond bij ons in het hondenpension of hondencrèche terecht kan. Wij beoordelen op deze dag of uw hond bij ons concept past en voor u is het fijn om ons te leren kennen. Deze dag is kosteloos.

Let wel; aangezien alle honden in één roedel leven moet uw reu zodra hij volwassen is gecastreerd zijn.

Joekelz folder  

Hondencentrum Joekelz. Bij Joekelz doen we het anders! Een huiselijke omgeving met veel ruimte, liefde en aandacht.

Joekelz folder  

Hondencentrum Joekelz. Bij Joekelz doen we het anders! Een huiselijke omgeving met veel ruimte, liefde en aandacht.

Advertisement