Page 1

1

Tények:

a) Igaz, hogy Téczely alezredest kb 2011. óta ismerem, de csak üzleti kapcsolat volt köztünk: én marketinges voltam egy informatikai cégnél és tárgyaltunk. Semmi több. b) Nagy segítség volt tőle, hogy sikerült itt munkát kapnom, miután azért küldtek el az egyik informatikai cégtől, mert Kovács Jancsika titkárnő-barátnő-szerető beosztásban lévő kolleginája mindenfélét összehordott rólam, aminek mindenki hitelt is adott, ahelyett, hogy az igazságra lettek volna kíváncsiak. c) Örülök, hogy itt lehetek, de semmiféle más hálát nem kívánok iránta-neki (Téczely alezredes) mutatni. d) A becsület számomra fontos, így semmiféle más kapcsolatban nem állok vele, bár látom, hogy ezt igyekszik elhitetni mindenkivel. e) A mai napon (2013-05-23) áthívott teázni, és érdekesnek találtam, hogy Boldizsár ezredes úr éppen akkor volt az "A" épület előtt, mikor Téczely alezredes irodája felé mentem, és éppen akkor jöttünk együtt el, amikor is Rektor úr látta, hogy együtt vagyunk. f) Már korábban elhatároztam, hogy igyekszem távol tartani magam Téczely alezredestől, hiszen ismerem a stílusukat, mindenkit bemártanak, sőt azt mondják, hogy én vagyok a hunyó. Jancsika és a nője ért hozzá, hogyan kell másra terelni a gyanút. g) Mint említettem, Téczely alezredes fia élete egy hajszálon múlt, csapot-papot hátrahagyva elmenekült Londonba, ahol is pillanatok alatt mindene meglett, mert apuci megtette, amit kellett. h) Ezek engem nem érdekelnek, én nyilvános adatokkal dolgozom, és nyilván én is szeretem, ha elismernek. i) Jancsika bosszút akar állni azért, mert kiderült, hogy mindenkinek mást mond, mint a valóság. Az FBI azért rúgta ki, mert a nője átküldte, mi van a gépén az én e-mailfiókomon keresztül. Ez ugye: feltöri az e-mailfiókomat (nem törvényes); belemászik Jancsika gépébe, mert megengedi neki (ez sem törvényes, mert titkosított infok vannak rajta, de ez Jancsika hibája); átküldi a nevemben az FBInak,(ez sem törvényes, jó hírnevem megsértése, de az FBI tudja az igazságot, hiszen már évek óta együtt dolgozunk, csak Jancsika nem tudja ezt és a nőcije sem); akik azzal a lendülettel ki is rúgják Jancsikát, ( jogosan); és irtóhadjáratot indít ellenem Jancsika, ahelyett, hogy a nőjét nézné meg, mit csinál, amikor nincs bent a munkahelyén; És én vagyok a hibás? j) Szívesen átmegyek másik osztályra dolgozni, ha ezzel elhiszik, semmi közöm sincs Téczely alezredeshez. k) Bár itt Magyarországon szinte csak és kizárólag negatív diszkrimináció ér engem születésemtől fogva, azért, mert azt vagyok, aki, vagyis a személyem miatt (hol az ombudsaman ilyenkor? bezzeg,ha etnikum lennék!, akkor aztán mindjárt jogom lenne bármihez, csak én tudomásom szerint anyai ágon


2

zsidó, apai ágon amerikai indián vagyok, ami annyit tehetne, hogy zsidó vagyok, de Szülőanyám valamilyen okból nem jelentkezik értem); ehhez képest egy Jancsika és a nője meg azt csinál, amit akar, büntetlenül és még a vén szipirtyó anyucit is vegyük bele. l) De, ha ez az ország imádattal csügg Jancsikán, Juliskán, a titkárnőcikén, akkor engem nyugodtan békén lehetne hagyni. Kérném is! m) Én többet nem fogok Téczely alezredessel nagyon kommunikálni, csak, ha feltétlen fontos, de mivel ő a főnököm, így ezt nem tudom teljesen mellőzni, hacsak nem biztosítja valaki, hogy máshol dolgozzak. n) Olyanért vagyok gyanús, mert átmegyek az irodájába és elhozom a futócuccomat, hát nem tudom. o) Holnap még a hálózsákomat és a csergémet is elhozom az irodájából, nem tudom, ki mit fog gondolni erről. p) Az, hogy kik, kiket manipulálnak, és aztán azt mondják, hú, nézd, leadta a jelzést! Nála van a futócipője, hát nem tudom. Én magyarokkal nem tartok kapcsolatot, ugyanis Jancsika itt a nagymájer, ezért nem kell a magyaroknak semmiféle hasznos előremutató és segítő szándék, mert Jancsika nem akarja. Jancsika utálja, ha valaki valamiben jobb nála, különösen, ha az illető nő; megveti a nőket, ezért inkább egy antinővel szűri össze a levet, aki mindenkire köpköd, aki szebb-jobb-kedvesebb nála, és csak ilyen nők léteznek. q) Jancsika: Én Kovács Jánosként ismerem, de van(nak) más neve(i) is: eredetileg Balla Balázsként született 1958-02-20-án, és vele töltöttem a gyermekkorom éveinek elejét, ezzel élt vissza. Az ilyet az Égi Birodalomban kiközösítik. Ekkora árulás nem bocsátható meg. Kovács Jánosként 1958-05-06-án született; Rendőrként nem tudom, de biztos, hogy mindenki ismeri: kb 2 m magas, fekete-sötétbarna hajú, sötétbarna szemű, sokdioptriás szemüvege van, hat-hét nyelvet beszél, van négy diplomája, egyiket Angliában szerezte, Az FBI-os magyar csapat főnöke, aki utálta a kinti főnökét, nyomozó, profilozó, TEK-es, túsztárgyaló, ő itt a nagy bálvány, akinek a világ összes Szép Nője nem felel meg, ellenben a Világ Legrosszindulatúbb Rettenete igen! Az első felesége azért hagyta ott, mert a titkárnőci elárulta neki, hogy Jancsika zsidó pasi és elvette a feleségül zsidó módra (hüpe meg ketuba) és a gyereke is tőle van. Hát, ezt nem szokták jó néven venni a feleségek. Ennyit Jancsika tisztességéről és hűségéről, éveken át ódákat zengett arról, hogy mennyire hűséges, és ezért nem akar velem találkozni. Az sem volt soha igaz, amit kérdezett! r) Ha nem kell, amivel a magyarok világelsők lehetnének, akkor nem kell, de az már igazi magyar módi: ezért is tart itt ez az ország! Itt, ebben az országban megakadályozzák azt, amit máshol örömmel fogadnak. Mindezt azért, mert egy nagyarcú ember akarja mindenkinek megmondani, mit lehet és mit nem. s) De én meg szeretnék már végre Élni. Elmesélem szívesen, hogy kb éhezünk és nyomorgunk, mindezt azért, mert Jancsika ezt tartja megfelelőnek számunkra. Nincs meleg vizünk és télen még fűteni sem


3

fogunk tudni, mert elromlott a cirkónk és nincs miből újat vennem. Nekem itt nettó 100 000 HUF a fizetésem, mert Téczely alezredes úr lusta volt az alapfizetésen túli tárgyalást képező fizetésrészről beszélni a Humánosztály vezetőjével, és emiatt szintén éhezünk. Ketten élünk ebből, plusz a másik két gyermekem, akik meg az albérletük kifizetése után szívesen vennék, ha legalább enni tudnának nálam. A rezsi kb 45 000 HUF, a közös költség 8 000 HUF, a Banki adósságaim havi 22 320 HUF + 31 500 HUF, mivel kénytelen voltam hónapokig kölcsönből élni Jancsika és titkárnőci akciói miatt. És szeretnénk enni is, meg időnként ruhát-cipőt venni magunknak. Ha mindezt kiszámolja valaki, simán meghaladják a fizetésemet a kiadások, még nullára sem ér a bankszámlám. Itt mindenkinek a fizetése az alap és a kitárgyalt részek összege, kivéve engem, ami munkajogilag a belépés napjától törvény szerint jár nekem. (Jogvédelmi tanácsadó voltam évekig a DAS-nál, ezért tudom.) És nyugodtan beszámíthatják a diplomáimat is, semmi kár nem érné az Egyetemet!

Tényleg szeretném, hogyha mindenki békén hagyna, főleg Jancsika, akihez semmi közöm sem genetikailag, sem lelkileg, sem szellemileg. És neki sincs köze hozzám egyik szinten sem. Sohasem volt. Javaslom: foglalkozzon az banyucikájával és a kis házikedvenckéjével. Már a fia is utálja, az egyetlen ember, aki kitartott a végsőkig mellette, de belátta, hogy fölösleges. Mindenkit elmart maga mellől, aki szeretni akarta és most mindenkin bosszút áll, mert rosszul választott. Csak azért, mert minden nomális nőt megvet, mert nem hasonlítanak imádata tárgyához a jóllakott napközis titkárnőcikéhez.

Még egyszer mondom: semelyik magyar ügynökkel nem tartok kapcsolatot, semmiféle infot nem adok sem Téczely alezredesnek, sem senkinek. Amit tanultam, azt Amerikai Módi-nak lehetne hívni és bárki benézhet az e-mailjeimbe: internetről vett infokat küldök tovább. És, ha javasolhatnám: a magyaroknak szükségük lenne a nemzetközi renoméjuk helyreállítására, mert nem sok respektjük van. Azt mondják: a magyarokat egy olyan fickó és a nője irányítja, akik még az sem volt igaz, amit valaha is kérdeztek. A magyarok megítélése a nemzetközi hírszerzésben a zéró közelében van. Senki sem hiszi el, amit mondanak. Kovács Jancsika és Barta Krisztike miatt!

Tb_  
Tb_  
Advertisement