Page 1

2011.08.17. jancsika leveleiből válogatás

- Semmi más szándékom nem volt a beszélgetéssel, mint amit el is mondtam; kicsit aggódtam, hogy nem bántódott-e meg valami miatt, mert azt nem szerettem volna. Évek óta nem "hallgatott" ilyen hosszú időn keresztül, még akkor sem, ha kértem, hogy kevesebbszer keressen. (Valóban nem a két szép szeméért hívtam; (= Csak és kizárólag infot akart mindig is szerezni) elnézését kérem, de nem is vizsgálgattam/értékeltem még a szemeit (sem) a korábban küldött képeken (= Mivel sohasem érdekeltem.) - Sajnos már megint nem volt vevő a viccelődésre, vagy én adtam elő "bénán", ezért leírom - ha nem érdekli is - hogy összesen három nővel "múlattam az időt", a feleségemmel, a lányommal és a barátom feleségével (akit szintén 31 éve ismerek), és nem vittem őket sehová! (= Már régen elvált tőle a felesége, a lánya szóba sem áll vele szintén a barátja felesége akkor egyedül volt vele eszerint). - Nem vagyok elvált (= 2006-ban otthagyta a felesége és szóba sem áll vele) és különélő sem (= Valaki biztos mindig készenlétben áll) (első és eddig egyetlen (= Mi van a ketubával?) házasságom 3. évtizedében élek, igaz, hogy nem mindig túl jól).

- Nincs rossz szándékom (Csak és kizárólag az volt mindig) - miért is lenne (= Ez jó kérdés, mivel soha nem tettem semmit sem, ami miatt rohadtkodnia kellene velem), és nem én dühítettem fel (mert nem adtam rá semmi okot), (=Szerintem elég dühítő, amikor rájön az ember lánya, hogy hülyére vette a banya kölke éveken keresztül, elhallgatván, hogy a banya az anyja) hanem Ön maga-magát.

- Nagyon bánt a hamis vádaskodása a rosszindulattal; csodálkozom is, mert pont azt teszi amit Ön is annyiszor elítélt, ha Önre vonatkozónak érezte valaki(k) részéről. Akkor mindig azt mondta: "Miért nem engem ítélnek meg, amilyennek megismertek, és az alapján alkotnak véleményt?"

- Nem szórakoztam jól, és az alábbi e-mail-je óta meg kifejezetten el vagyok keseredve, de majd túl leszek rajta. Megpróbálom majd a tanácsa szerint úgy értékelni az egészet, hogy legalább egy "gonddal" kevesebb lesz a jövőben. Ehhez, persze kell még majd néhány hét, hónap. (Bár az Ön körülményei és sorsa miatt nem leszek teljesen nyugodt. = mivel ismeri saját magát, így biztos benne, hogy a körülményeim és a sorsom, ha rajta múlna, hát nem részletezem… ) Kívánok Önnek minden jót. Teljesüljenek a vágyai, küzdje le a démonait, (Az én démonaim, akiket le kell győznöm: jancsi és juliska) védje meg a gyermekeit minden rossztól és éljenek jó egészségben, békességben, szeretetben! Remélem, hogy így lesz! Minden jóban részem van! Beteljesülnek a vágyaim! Legyőzöm jancsit és juliskát Megvédem a gyermekeimet az ilyenektől, mint amilyen te is vagy! Jó egészségben élünk!


BĂŠkessĂŠgben, szeretetben! Amen!

Jancs  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you