Page 1

PORTFOLIO DESIGNS SINCE 1991

4-6

7 - 12

13 - 18

19 - 24

25 - 30

35 - 40

MANIFESTO

ARC HITECTMADE

JOHN FRIEDA

RØDE KORS

MEYERS

B&O PL AY

Vi vil have brands der

Udvikling af verbal og

Udvikling af emballage-

Kampagneunivers med

Vegansk og væredygtig

Event på Heartland

fortæller en unik historie.

visuel brandidentitet.

serie til ny produktserie.

afsæt i figur ”granny”.

produktserie til COOP.

festivallen 2017.


TABLE OF CONTENT

DESIGNS SINCE 1991


4

MANIFESTO

6

07 01. ARCHITECTMADE

13

12

02. JOHN FRIEDA

18 03. RØDE KORS

19 24 25

04. MEYER

30

31 34

05. LICENS

06. B&O PLAY

35 40

41 07. MORROW

46


DESIGNS SINCE 1991

M A N I F E STO

Oplevelser er drevet af øjeblikke. Øjeblikke af engagement. Oplevelser er flyttet ind i hverdagen, og selv når vi foretager de daglige indkøb, er vi på jagt efter dem. De få autentiske øjeblikke der rør os. Der efterlader os forandret. Vi søger involverende oplevelser hos den lokale slagter, i gårdbutikken eller på det gamle bryghus, der beriger og forfører.

Vi vil have mere end funktion. Vi vil have brands der fortæller noget om hvem vi er. Brands der indbyder. Der standser tiden og tillader os at skabe øjeblikke vi aldrig glemmer. Jeg vil sammen med mine kunder udvikle og udfordre, så vi sammen kan skabe meningsfulde og unikke branduniverser. Jeg tror på at udvikle brands, som vi kan genkende os selv i. Brands ligesom dig og mig. Det er nemlig dem der fortæller en unik historie, og som vinder en plads i vores hjerte.

Business Card

03


04

Curriculum Vitae


Business card and CV

DESIGNS SINCE 1991

05


06


DESIGNS SINCE 1991

01. IDENTITET ARCHITECTMADE 3. SEMESTER

Dette projekt tog afsæt i at genskabe Architectmades brandidentet, gennem en klar og differentieret corporate brandidentitet. Dette betød at en ny brandarkitektur skulle implementeres, så hvert subbrand trådte i baggrunden, til fordel for corporate brandet Architectmade. Den nye brandidentitet tog afsæt i virksomhedens danske rødder, da virksomheden bla. anvender over 250 år gammelt fynsk egetræ til fremstilling af deres egetræsprodukter, samt over 1200 år gammelt Bornholmsk granit til udvikling af deres bowler. Virksomheden havde frem til da anvendt en strategi hvor man markedsførte sig gennem deres arkitekter, men kvantitativ og kvalitative markedsundersøgelse påpegede at deres målgruppe ikke kendte de

“Hos Architectmade elsker vi historier. Vi arbejder ud fra en filosofi hvor alle vores produkter tager afsæt i ægte, autentiske historier. Danske historier. Alt imens alle vores produkter udvindes af den rene danske natur. Naturen er vores passion. Alle materialer der anvendes til fremstilling af vores produkter, har en unik historie. En historie vi inspireres af, og som vi ønsker at genfortælle gennem vores produkter. Hvert produkt er omhyggeligt håndlavet af udvalgte håndværkere, der forstår den stringens og detalje vores produkter kræver. Vi insisterer på præcist og passioneret håndværk således, hver af vores produkter genfortælles med den historie og autenticitet de hver især kræver. Vores produkter er måske små, men fulde af historier.”

Frontcover brandbook, Architectmade

danske arkitekter. Det var derfor centralt at udvikle en stærk corporate strategi for moderbrandet Architectmade så corporate brandet kunne stå stærkt og differentieret i målgruppens bevidsthed. Den nye identitet blev foldet ud i en brandbook, samt diverse kampagneelementer. Til den verbale identitet udviklede jeg en ny kernefortælling, som du kan læse her:

07


09 08


DESIGNS SINCE 1991

09


10

Brandbook, CSR


Brandbook, Brand Personality

Marketing materiale, brochure

DESIGNS SINCE 1991

Sustainable wood packaging

11


12

Website & lookbook


DESIGNS SINCE 1991

JOHN FRIEDA SHEER BLONDE

TREATMENT

HIGHLIGHT ACTIVATING MOISURISING SHAMPOO NUTRITION BRIGHTENS A RANGE OF BLONDE TOMES ILLUMINE LES REFLETS DE TOUS LES BLONDES

FOR LIGHTER BLONDES

100 ML

13


02. J O H N F R I E DA P R O D U K TS E R I E 4. SEMESTER

Cream container

Dette projekt tog afsæt i at udvikle en visuel identitet til John Frieda’s syv nye pleje- og stylingserier: Luxorious Volume, Frizz Ease, Sheer blonde, Brilliant brunette og Radiant Red. Målet med opgaven var at aktivere John Frieda’s brand og produktserie på det nordiske marked, da de frem til da primært havde bevæget sig på det engelske og amerikanske marked. I dette projekt lagde jeg vægt på et nyt emballagedesign, således John Frieda kunne skabe sig en klar og differentieret brandidentitet, der skulle implementeres igennem kampagnen “Me&John”. Den nye kampagne tog afsæt i produktserierne, der netop bygger på John Frieda’s evne til at udvikle produkter til enhver person og deres hårtype. Den nye identitet blev foldet ud igennem digitale og trykte kampagneelementer. Til den verbale identitet udviklede jeg en ny kernefortælling, som du kan læse her:

14

“Alle mennesker er unikke, og alle hårtyper lige så. Da JOHN FRIEDA åbnede sin første salon for over tre årtier siden, var visionen at udvikle produkter tilpasset alle hårstrukturer. John vidste, at alle hårtyper var enkeltstående og krævede hver sin særskilte pleje. Denne forståelse har resulteret i Johns’s syv hårplejeserier! Om du er beach blonde, brilliant brunette eller radiant red er der udviklet en serie tilpasset netop dig. John ønsker, at du skal være dit bedste jeg hele tiden. Uden din vision ville vores hårplejeprodukter ikke være en succes. Du er vigtig. Lad os sammen skabe og gøre det umulige muligt.”


Product packaging, blode hair treatment

DESIGNS SINCE 1991

15


16

Bottle, blonde treatment cream


Add, Me&John Campaign

DESIGNS SINCE 1991

17


18


DESIGNS SINCE 1991

19


03. R Ø D E KO R S M E D I E KA M PAG N E 3. SEMESTER

Brochure for the exame

Den humantære hjælpeorganisation Røde Kors har igennem flere år efterspurgt flere unge frivillige i deres genbrugsbutikker på det danske marked. Formålet med denne opgave var derfor, at udvikle en kampagne således flere unge skulle finder det attraktivt, at blive rekrutteret som frivillig. På baggrund af denne problemstilling udviklede jeg i samarbejde med min studiegruppe kampagnen ”Løft Tøjet”, der var en rekrutteringskampagnen der tog afsæt i et strategisk samarbejde mellem Danske Højskoler og Røde Kors. Igennem field og desk research kunne vi udlede, at begge målgrupper - frivillige og højskoleelever - delte et unikt fælles værdisæt, da begge parter fandt fællesskab og sammenhold vigtige. Hvilket skabte grobund for et unikt samarbejde.Målet var at få fodfæste hos de danske højskoler med henblik på et langvarigt samarbejde, samt så frø hos de unge, så de skulle få lyst til at blive frivillige indenfor Røde Kors efter endt kampagne. Til denne kampagne tegnede og udviklede jeg hovedpersonen ”Granny”, der i sin karikerede og humoristisk facon, tappede ind i den myte der florerede hos målgruppen, med

20

henblik på hvordan en typisk frivillig for Røde Kors ser ud. “Granny” udspillede sig som føljeton figur i kampagneplakater, brochurer, videoer og én ekstern pixibog til målgruppen, der havde til formål at informere målgruppen om hvorfor deres højskole skulle tilmelde sig kampagneugen. Efter endt projekt blev jeg kontaktet af Røde Kors der gav mig til opgave, at tegne yderligere illustrationer af “Granny”. Disse illustrationer skulle udspringe i en intern pixibog til deres 230 genbrugsbutikker i Danmark, der havde til formål. at informere og aflaste deres nuværende frivillige under kampagneugen “Smid Tøjet Danmark”.


DESIGNS SINCE 1991

21


22


Campaign flyer

Brochure placed in the 230 Røde Kors stores DESIGNS SINCE 1991

Campaign poster

23


24

Brochure for the exame


DESIGNS SINCE 1991

Hvordan kan Meyers normalisere veganismen så det gøres tilgængeligt for den almene borger og inkorporeres i hverdagskøkkenet?

04. MEYERS IDENTITET 4. SEMESTER

Poster in COOP and Madcooperativet

På mit 3 modul, interculturel concept design, udviklede jeg en vegansk og bæredygtig produktserie, der skulle distribueres gennem COOP. Produktserien bestod af råvarer, bygget op af en graduations- og denominations emballage-kategorisering, der skal forenkle og på sigt normalisere, vegansk mad, således forbruger nemt og enkelt kan inkorporere veganske retter i deres hverdagskøkken. I denne sammenhæng implementerede jeg derudover en webkanal, hvor Meyers kokke og ambassadører formidler videoer om produktserien, der skal lede til inspiration for tilberedning af retter indenfor produktserien. Koncept tager afsæt i børnefamilier, så man herigennem kan så frø, hos en yngre målgruppe. Jeg kaldte denne produktserie ”Meyers Grønne Sag”.

25


26


Sustainable packaging for the new vegan foodline

DESIGNS SINCE 1991

27


28


COOP flyer with recepies

Poster in COOP and Madcooperativet

DESIGNS SINCE 1991

Invitation, event Madcooperativet

29


»Tag intet andet end billeder Slå intet andet ihjel end tid. Efterland intet andet end fodaftryk.«

30


DESIGNS SINCE 1991

DR Licens, DR (det er) virkelighed

05. DR LICENS B R A N D ST R AT E G I 5. SEMESTER

Under dette modul, fik jeg givet en opgave af DR Licens, der ønskede en ny brand strategi rettet mod målgruppen 18-26 årige. Den nye brand strategi skulle indeholde en ny tagline for DR Licens, som tidligere var “Licens er noget vi giver til hinanden”, samt ny brandbook der foldede den nye brandidentitet ud.

Brandbook DR Licens, front- and back cover

Problemstillingen for DR Licens lå i, at Licens ikke er defineret med en konkret brandarkitektur og brandidentitet, modsat dens øvrige radio- og tv subbrands. DR Licens er derudover kommunikeret til målgruppen igennem et bredt spænd af brandidentiteter, hvilket har bevirket af Licens som subbrand hverken står klar eller differentieret i målgruppens bevidsthed.

31


32


DESIGNS SINCE 1991

Brandbook DR Licens, concept description ”DR Licens, DR Virkelighed”

33


Brandbook DR Licens, logo & typeface

Brandbook DR Licens, manifesto & brand personality

34

Brandbook DR Licens, font & foto


DESIGNS SINCE 1991

06. B & O P L AY/ HERARTLAND 5. SEMESTER

Problemstilling: udarbejd event på heartland festivallen med konkrete

B&O Play, Escape into nature

aktiveringer af B&O PLAYs brand, før under og efter festivallen.

35


Dette projekt tog afsæt i at aktivere

formål var at kommunikere B&O Play

B&O Play før, under og efter Heart-

som et selvstændigt brand, hvilket

land festivalen. B&O Play ønsker at

skal sikre større kendskab til bran-

forstærke deres brand i målgruppens

det og sikre at B&O Play bliver rele-

bevidsthed, efter at have deltaget på

vante for målgruppen. I denne sam-

Heartland festivalen, med det formål

menhæng udviklede jeg et event på

at skabe trafik til deres website og

Heartland festivalen, der udspillede

øge målgruppens engagement over

sig i deres magiske og eventyrlige

SoMe kanalerne.Jeg ønskede i denne

trætoppe. Jeg kaldte dette koncept

sammenhæng at involvere så mange

“Escape into nature”.

forbruger som muligt under festivalen, gennem en eller flere aktiviteter før festivalens start, der skal opbygge spænding, således der skabes en tæt relation til brand og produktunivers efter festivalen. Et andet vigtigt

36


Postcards for the event (During)

DESIGNS SINCE 1991

37


38


DESIGNS SINCE 1991

Postcards for the event (During)

SoMe competition (Before, during and after)

Blog post, The Journal (Before and after)

39


40

Giftbags for the event (during)


DESIGNS SINCE 1991

07. M O R R OW M AG A Z I N E 6. SEMESTER

Under dette modul, Magazine Layout Elective Module 2, designede jeg et analog magasin til temaet: “The future of food design”. I denne sammenhæng udviklede jeg det kreative koncept, den visuelle strategi for magasinet, samt den afgørende udvikling og trykning af magasinet. Jeg udviklede derudover det skrevne indhold, i form af artikler, profiler og reviews. Hvor magasinet bla. behandler temaer som; madspild, social dining, rawfood, insekter, samt mad som design indenfor bolig, beklædning og interiør.

Frontcover, Morrow magazine

Interessen for fødevarer synes større end nogensinde, og som et af ​​de mest basale menneskelige behov er mad, blevet mere end blot nærring til vores kroppe. Det er blevet en oplevelse vi fuldt ud engagerer os i, og som er påvirket af de overvejelser og refleksioner vi har for vores fremtid, art og planet. Det vi vælger at spise hver dag, er med andre ord med til at forme fremtiden og det er derfor centralt at den almene forbruger opbygger en forståelse indenfor fødevarers transperans, og en generel viden indenfor design thinking såldes vi kan ændre vores adfærd og tilgang i supermarkedet og køkkenet.

41


42


Article, Exploring the alternatives

DESIGNS SINCE 1991

43


44


Review, Raw Happiness

DESIGNS SINCE 1991

45


Review, Raw Happiness

46

Article, Benefits of substitutes

Frontcover, Morrow Magazine


DESIGNS SINCE 1991

“I don’t build in order to have clients. I have clients in order to build.” AY N R A N D

Kala Designs Møllevænget 31 st. th. 3450 Allerød

Profile for Kathrine Lambjerg

Portfolio  

Portfolio  

Advertisement