Page 1

1,/1d5 an

kn

*

Uložite u zdravlje! Znate li da trećinu života prespavate? Da biste ostale dvije trećine bili aktivni, odmorni i zdravi odaberite idealan madrac

*dnevni trošak kupovine madraca Somnus 90x200 cm (419,99 kn/365 dana)

SAMO


PROUčITE NAŠ KATALOG U ovom katalogu pronaći ćete sve potrebne informacije koje su važne pri odabiru odgovarajućeg madraca i podnice. Otkrijte sve o našoj ponudi udobnosti kako biste se lakše odlučili i odabrali idealan proizvod. Presvlaka od 100% pamučne tkanine

Madrac s ljetnom i zimskom stranom

Struktura madraca od žičane jezgre

Presvlaka od 100% merino vune

Periva presvlaka na navedenoj temperaturi pranja

Struktura madraca od džepičaste jezgre

Madrac s ozračivanjem za bolju cirkulaciju zraka

Periva presvlaka na navedenoj temperaturi pranja

Tretirana presvlaka za ugodan san alergičarima

Skupna visina madraca

Madrac za jednu osobu

Hipoalergijska tkanina s ionima srebra

Poštuje prirodan položaj tijela prilikom spavanja

Madrac za jednu/dvije osobe

Skidiva i periva presvlaka

Madrac u svom sastavu ima memory pjenu koja se formira prema obliku tjela

Madrac za dvije osobe

Vakumirani madrac

40°

Struktura madraca od poliuretanske, fleksibilne, nedeformirajuće pjene

Obavezno nakon otvaranja pričekati 24 sata da se madrac formira na punu mjeru. Vakumirane madrace možete koristiti samo na podnicama s drvenim letvicama radi redovnog prozračivanja.

POSJETITE NAŠU STRANICU I ObAVITE ONLINE KUPOVINU Naša internet stranica također sadrži detaljne opise za svaki od navedenih proizvoda u ovom katalogu.

www.emmezeta.hr

pi klikni i kuo povoljn

2

www.emmezeta.hr


Jednu trećinu života provodimo spavajući. Da bismo onda u preostale dvije trećine bili aktivni, odmorni i zdravi trebamo više pažnje obratiti na ležaj na kojem spavamo. Odlučili smo vam ponuditi mogućnost da prema svojim potrebama i željama odaberete udobnost koju zaslužujete. Zapitali smo se kako spavamo. Svatko na svoj način. Izradili smo zato individualizirani ponudu koja zadovoljava svačije potrebe. Da bismo bolje spavali noću i zdravije živjeli danju...

Isprobajte ih u našim trgovinama

Savjeti za održavanje madraca:

Iskreno, najlakše ćete odlučiti ako proizvod sami isprobate. Dođite na naša prodajna mijesta u Zagrebu, Osijeku ili Splitu. Isprobajte naše madrace, legnite, pitajte, savjetujte se sa našim osobljem. Kod isprobavanja madraca izuzetno je važno da legnete u položaj u kojem i inače spavate na barem 10 minuta. Na taj način ćete najlakše procijeniti učinak madraca.

1. U prvih 90 dana preporuča se okretati madrac (glava /noge i dolje/gore), naravno ukoliko madrac nema zimsku i ljetnu stranu u tom slučaju ćete okretanje dolje/gore vršiti sezonski. Okrećite madrac barem 2 puta mjesečno da bi se najbolje prilagodio podnici. 2. Četkajte ili usisavajte madrac da biste ukolonili prašinu. Nikada nemojte koristiti usisavače visoke snage usisavanja da ne biste oštetili madrac. 3. Izbjegavajte čišćenje madraca aparatima na paru. Na taj način se u unutrašnjosti madraca mogu stvoriti vlažna područja koja povećavaju vjerojatnost za nastajanje grinja. 4. Da bi se smanjila vlažnost unutar madraca (do koje je došlo znojenjem) preporuča se madrac prozračiti svaki puta kad se mijenja plahta, 5. Kad je madrac stariji od 90 dana preporuča se okretanje 2 puta godišnje, 6. Nekim madracima presvlaka se skida i pere. Takvi madraci su lagani za održavanje. 7. Jako je važno da kad kupujete madrac kupite i odgovarajuću podnicu. Najvažnije je znati da npr. madraci od žičane jezgre moraju imati podnice s gušćim letvicama, kako ne bi došlo do propadanja opruga nakon duže upotrebe. Svi ostali madraci od PU pjene, hladno-ljevane pjene i memory pjene obavezno moraju imati podnice od letvica da bi se omogućilo pravilno prozračivanje madraca zbog gustoće materijala od kojeg je napravljen.

ZAŠTO TREbA MIJENJATI MADRAC? 1. Iz higijenskih razloga – preporuča se promijeniti madrac nakon svakih 7 godina korištenja. U madracu koji je korišten 5-6 godina može se pronaći 200 grama prašine koja se sastoji od organskih i anorganskih stanica. Osim toga, u takvom madracu su prisutne također i spore, bakterije, virusi i grinje. U jednom madracu koji se koristio 10 godina ima 2 milijuna grinja. 2. Zbog vlastitog dobrog osjećaja – ako se često događa da se probudite nezadovoljni i ako se ne uspijevate u potpunosti odmoriti morate znati da je naše tijelo nevjerojatno prilagodljivo svakoj situaciji, ali ukoliko spavate duže vrijeme na neodgovarajućem madracu, posljedice mogu biti čak i trajne deformacije kralježnice te kronična oboljenja.

www.emmezeta.hr

3


Kako odabrati idealan madrac?

Madrac sa žičanom jezgrom

Madrac od PU (poliuretanske) pjene

Takav madrac je namjenjen osobama jače tjelesne konstitucije, koji se jače znoje tijekom noći, a koji žive u toplijim zonama. Postoje razne vrste žičanih jezgri i razlikuju se po debljini žice i broju namotaja opruge. Madraci od žičane jezgre postoje i u verziji džepičaste žičane jezgre, tako zaštićene opruge predviđene su da traju duže i budu otpornije. Pokreću se nezavisno jedna od druge i na taj način daju osjećaj veće udobnosti, osobito ako govorimo o madracima za dvije osobe, gdje npr. ako se jedna osoba okreće, druga neće osjetiti u tolikoj mjeri pomicanje. Takvi madraci prilagođavaju se obliku tijela i prate kralježnicu, sprečavajući grčeve, bol u leđima i umor. Idealani su za osobe koje spavaju na leđima i kojima je noću često vruće.

Madrac koji osigurava tvrđi oslonac, a u isto vrijeme je udoban. Ovdje govorimo najčešće o madracima velike otpornosti, ergonomskih kvaliteta koji su vrlo elastični. Izvana su presvučeni idealnim tkaninama koje prate navedene kvalitete ili ih eventualno poboljšavaju. Takav proizvod je nedeformirajući i nakon dužeg korištenja, ekstremno fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti, te dobar izolator. Idealan je za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često zima. Obavezno se moraju koristiti u kombinaciji s ortopedskim podnicama koje imaju mogućnost prozračivanja. Ne preporuča se osobama koje se više znoje tijekom noći i ne smije se koristiti u prostorijama koje imaju povećanu vlažnost zraka.

< 55

55-65

65-75

75-85

85-95

> 95

polu tvrdi

polu tvrdi

tvrdi

tvrdi

tvrdi

tvrdi

mekani

polu tvrdi

polu tvrdi

tvrdi

tvrdi

tvrdi

165/175

mekani

polu tvrdi

polu tvrdi

polu tvrdi

tvrdi

tvrdi

175/185

mekani

mekani

polu tvrdi

polu tvrdi

polu tvrdi

tvrdi

Visina u cm

Težina u kg

185/195

mekani

mekani

mekani

polu tvrdi

polu tvrdi

tvrdi

> 195

mekani

mekani

mekani

polu tvrdi

polu tvrdi

tvrdi

4

www.emmezeta.hr

< 155 155/165

Koji madrac trebate? Mekani, polutvrdi ili tvrdi? Provjerite u tablici!


Madrac od memory pjene

Madrac od hladno lijevane pjene

Memory pjena je materijal na bazi poliuretana nastao i razvijen u laboratorijima NASA-e. Najprije je primijenjen u izradi medicinske opreme dok je za masovniju proizvodnju postao dostupan tek posljednjih nekoliko godina i to prvenstveno u izradi kvalitetnih madraca i jastuka. Termoelastična pjena ima svojstvo reagiranja u dodiru s toplinom. Na nižim temperaturama je čvrsta, a pod utjecajem tjelesne topline “mekša” te se postepeno konturira i prilagođava položaju i težini tijela spavača. Tako je rasterećenje pritiska gotovo potpuno. Osjećaj spavanja na takvoj podlozi često se opisuje kao osjećaj bestežinskog stanja! Kod promjene položaja tijela tijekom spavanja podloga se ponovo lagano prilagođava, međutim okretanje uslijed neudobnog pritiska na ovoj je podlozi znatno smanjeno. Memory madrac od visokoelastične pjene ima izvrstan antidekubitalni učinak i pravo je rješenje za probleme obamrlosti, utrnjenosti i bolne ukočenosti do kojih dovodi loša površinska cirkulacija. Madraci od viskoelastične pjene imaju veću gustoću od ostalih poliuretanskih madraca zbog čega su teži i tvrđi na prvi dodir. O gustoći ovisi i brzina kojom reagiraju na toplinu tijela - što je gustoća veća pjena reagira sporije i ugiba se postepeno. Madrac od memorijske pjene osjetljivim osobama jamči smanjenje bolnog površinskog pritiska, a dinamičnim osobama nudi mogućnost izbora. Dugovječan je i lagan za održavanje. Namijenjen upotrebi s ortopedskim podnicama s letvicama koje omogućavaju dobar protok zraka i prozračivanje madraca.

Hladno lijevana pjena ili hladna pjena je materijal na bazi poliuretana razvijen posljednjih godina, zahvaljujući inovacijama i poboljšanjima u tehnologiji proizvodnje pjena. Zbog svojih izuzetnih svojstava hladna pjena se brzo nametnula u industriji madraca. Po svojoj unutarnjoj strukturi hladna pjena je izrazito elastična i trajno zadržava elastičnost. Poluotvoreni mjehurići hladne pjene odlično ‘dišu’ i omogućavaju izvrsnu cirkulaciju zraka i vlage. Proizvodi se tzv. hladnim postupkom na bazi vode i ne sadrži nikakve štetne kemikalije. Odličnih je higijenskih i antialergijskih svojstava. Po svojim vanjskim fizičkim karakteristikama madraci od hladne pjene su čvrsti, ortopedski, otporni na ugibanja i deformacije, pružaju odličnu, ortopedsku potporu, a površinski su udobni. Uz ostale dobre karakteristike hladna pjena je materijal pogodan za površinsko oblikovanje te izrazito otporan na deformacije tijekom uporabe - ta svojstva hladne pjene proizvođači koriste nudeći uvijek nove kombinacije različitih površinskih profilacija kao i kombinacije različitih gustoća hladne pjene. I na taj način povećavaju udobnost madraca. Namjenjen je dinamičnim osobama koje spavaju na boku. Za ovaj madrac preporučamo podnice s ortopedskim letvicama. Oni su zbog svoje elastičnosti pogodni za podnice kojima se podižu uzglavlje ili uznožje.

Načini spavanja Kako najčešće spavate? Ako je Vaš omiljeni način spavanja na boku, odaberite madrac koji nije pretvrd. Ramena i bokovi će potonuti u madrac da bi kralježnica ostala u prirodno ravnom položaju.

Ako je Vaš omiljeni način spavanja na leđima, odaberite malo tvrđi madrac. Vrat i lumbalna zona ne smiju utonuti previše u madrac.

Problem kod spavanja na trbuhu može biti to što se vaša kralježnica uvija i savija prema nazad što dugotrajno može imati nepovoljan učinak na tijelo. Pogotovo vratna kralježnica može biti podvrgnuta naprezanju ako spavate na trbuhu. Preporuča se da pokušate promjeniti položaj spavanja u bočni i koristite jastuk odgovarajuće visine i oblika koji će vam pružiti ergonomski pravilan položaj.

www.emmezeta.hr

5


Madraci od žičane i džepičaste jezgre STANDARD JEZGRA: žičana jezgra zaštićena tvrdim filcom i tekstilnom vatom PRESVLAKA: tanki sloj PU pjene, PES vate i TNT-a, ispod netkane tkanine UKUPNA VISINA MADRACA: 15 cm kod

dimenzija

cijena

130441

80x190 cm

319,99 kn

130444

80x200 cm

329,99 kn

130442

90x190 cm

339,99 kn

130446

90x200 cm

349,99 kn

349, 99 kn

17 , 9 2 rata kn

x 12

ADRIA JEZGRA: pojačana žičana jezgra bez bočnih okomica radi veće cirkulacije zraka, latexirana kokosova vlakna za povečanu elastičnost i tvrdoću PRESVLAKA: jaquard tkanina prošivena silikoniziranim PES vlaknima UKUPNA VISINA MADRACA: 16 cm kod

dimenzija

719, 99 kn

cijena

329590

90x190 cm

699,99 kn

329604

90x200 cm

719,99 kn

329606

160x200 cm

1.299,99 kn

329611

po narudžbi

4,59 kn/dm2

0 , 0 6 12 rata

0

kn

x

GLAM CONFO JEZGRA: žičana Bonell jezgra, kokos latexirane ploče, spužva ploče, bočno ojačanje PU pjenom PRESVLAKA: dekorativna tkanina SILPURE prošivena srebrnim nitima, PES vlaknima, PU pjenom i retexom UKUPNA VISINA MADRACA: 23 cm kod

dimenzija

cijena

570540

80x190 cm

889,99 kn

570541

80x200 cm

899,99 kn

570543

90X190 cm

929,99 kn

570544

90x200 cm

949,99 kn

570545

160X200 cm

1.699,99 kn

6

www.emmezeta.hr

949, 99 kn

17 , 9 7 rata kn

x 12


Madraci od žičane i džepićaste jezgre SAPPHIRE JEZGRA: bonell jezgra 123/m2 ojačana s 2 cm tvrdog filca i 2 cm rolane spužve, bočno ojačana PU spužvom sa svake strane madraca PRESVLAKA: antialergijska prošivena presvlaka, ojačana ušivenom štep dekom od rolane pjene i slojem termoizolacijskih vlakana. Bočna “FREE AIR” traka za prozračivanje unutrašnjosti UKUPNA VISINA MADRACA: 23 cm kod

dimenzija

cijena

810226

80x200 cm

899,99 kn

810227

90x190 cm

929,99 kn

810228

90x200 cm

949,99 kn

810229

160x200 cm

1699,99 kn

810230

180x200 cm

1849,99 kn

949, 99 kn

17 , 79rata kn

x 12

ALINA-TF JEZGRA: džepičasta jezgra+PU pjena, bočne strane ojačana sa 8 cm visokokvalitetnom PU pjenom PRESVLAKA: elastična, dvostruka, hipoalergijska (BAW), proštepana klima prozračnim vlaknima, skidiva, periva na 60°C UKUPNA VISINA MADRACA: 16 cm kod

dimenzija

cijena

817584

80x200 cm

1.149,99 kn

817586

90x190 cm

1.179,99 kn

817587

90x200 cm

1.199,99 kn

817588

140x200 cm

1.999,99 kn

817589

160x200 cm

2.299,99 kn

817590

180x200 cm

2.599,99 kn

1199, 99 kn

0 , 0 10 rata

0

kn

x 12

SALUTE DELUXE

40°

JEZGRA: džepićasta jezgra 1,8/1,6 mm podijeljena u 7 zona, 2,5cm Memory pjene 50DN “VISCOLEX” i sloj filca, bočno ojačanje sa 10 cm PU spužve PRESVLAKA: pamučna, prošivena, skidiva, periva na 40°C, antialergijska UKUPNA VISINA MADRACA: 19 cm kod

dimenzija

cijena

810222

80x200 cm

1.279,99 kn

810223

90x190 cm

1.299,99 kn

810224

90x200 cm

1.329,99 kn

810225

160x200 cm

2.499,99 kn

810231

180x200 cm

2.599,99 kn

11x 102 ra, ta

83 kn

1329, 99 kn

www.emmezeta.hr

7


Madraci od žičane i džepićaste jezgre PREMIUM 2 JEZGRA: pet-zonska džepićasta jezgra obložena s 4 cm hladno ljevane pjene i bočnim ojačanjem od 8 cm PU pjene. Prilagođene zone koje prate konture tijela PRESVLAKA: elastična dvostrana antibakterijska presvlaka od SilverGuard tkanine, skidiva, periva na 60°C, s ušivenim ručkama za lakše okretanje UKUPNA VISINA MADRACA: 21 cm kod

dimenzija

cijena

563605

80x200 cm

1.349,99 kn

563606

90x190 cm

1.369,99 kn

563607

90x200 cm

1.399,99 kn

563608

120x200 cm

1.899,99 kn

563609

140x200 cm

2.299,99 kn

563610

160x200 cm

2.699,99 kn

40°

1399, 99 kn

67 , 6 11 rata kn

x 12

Madraci od PU pjene MAGNIFLEX spužva-madrac JEZGRA: PU pjena, izotermična PRESVLAKA: mješavina pamuka NAMJENA: zbog svoje visine preporuča se za pomoćne krevete UKUPNA VISINA MADRACA: 10 cm kod

dimenzija

cijena

576946

80x190 cm

169,99 kn

17 , 4 1 rata

169, 99 kn

kn

x 12

KINOS JEZGRA: izrađena od nedeformirajuće, ortopedske, antialergijske i izotermične PU pjene PRESVLAKA: mješavina pamuka UKUPNA VISINA MADRACA: 12 cm NAPOMENA: zbog visine pogodan za pomoćne ležajeve koji se nalaze u ladicama ispod kreveta kod

dimenzija

cijena

368444

80x190 cm

319,99 kn

368446

80x200 cm

329,99 kn

368447

90x190 cm

349,99 kn

368449

90x200 cm

359,99 kn

368450

160x200 cm

649,99 kn

8

www.emmezeta.hr

359, 99 kn

00 , 30 ta kn

x 12 ra


Madraci od pu pjene SOMNUS JEZGRA: PU pjena 21kg/m3, nedeformirajuća, izotermična, namjenjena svim težinama PRESVLAKA: mješavina pes i pp vlakana UKUPNA VISINA MADRACA: 14 cm kod

dimenzija

cijena

561112

80x190 cm

389,99 kn

561113

80x200 cm

399,99 kn

561114

90x190 cm

409,99 kn

561115

90x200 cm

419,99 kn

561116

160x200 cm

799,99 kn

419, 99 kn

0 , 5 3 2 rata

0

kn

x1

madrac basic

40°

JEZGRA: PU pjena, nedeformirajuća, izotermična PRESVLAKA: antialergijska, skidiva i periva na 40°C UKUPNA VISINA MADRACA: 14 cm kod

dimenzija

cijena

825715

80 x 190 cm

469,99 kn

825716

80x200 cm

479,99 kn

825717

90x190 cm

489,99 kn

825718

90x200 cm

499,99 kn

825719

160x200 cm

899,99 kn

499, 99 kn

67 , 1 412 rata kn

x

EMMEFLEX JEZGRA: PU pjena, nedeformirajuća, izotermična, namjenjena svim težinama PRESVLAKA: mješavina pamuka UKUPNA VISINA MADRACA: 15 cm kod

dimenzija

cijena

576947

80x190 cm

479,99 kn

134522

80x200 cm

519,99 kn

134523

90x190 cm

579,99 kn

134524

90x200 cm

599,99 kn

377018

140x200 cm

979,99 kn

576949

160x190 cm

999,99 kn

319847

160x200 cm

1.149,99 kn

319848

180x200 cm

1.249,99 kn

599, 99 kn

0 , 0 5 rata

0

kn

x 12

www.emmezeta.hr

9


Madraci od PU pjene easy sleep

40°

JEZGRA: PU pjena 22 DNS debljine 13 cm PRESVLAKA: antialergijska vlakna, skidiva i periva na 40°C UKUPNA VISINA MADRACA: 14 cm napomena: pakiran u torbi s ručkama kod

dimenzija

cijena

830246

80x190 cm

529,99

830247

90x190 cm

539,99

830248

90x200 cm

549,99

549, 99 kn

83 , 4x512 rata kn

MERINOS JEZGRA: PU pjena, nedeformirajuća, izotermična, namjenjena svim težinama PRESVLAKA: ljetna strana mješavina pamuka, zimska strana merinos vuna UKUPNA VISINA MADRACA: 16 cm kod

dimenzija

cijena

517946

80x200 cm

579,99 kn

368454

90x190 cm

599,99 kn

368455

90x200 cm

629,99 kn

368456

160x200 cm

1.159,99 kn

629, 99 kn

50 , 5x212 rata kn

ERGO ROLLY JEZGRA: PU pjena, nedeformirajuća, izotermična, namjenjena svim težinama PRESVLAKA: mješavina pamuka UKUPNA VISINA MADRACA: 16 cm kod

dimenzija

cijena

538828

80x190 cm

539,99 kn

538829

80x200 cm

579,99 kn

538830

90x190 cm

599,99 kn

538831

90x200 cm

629,99 kn

846638*

100x200 cm

699,99 kn

846639*

120x200 cm

839,99 kn

538832

140x200 cm

999,99 kn

846640*

160x190 cm

1.199,99 kn

538833

160x200 cm

1.199,99 kn

846641*

180x190 cm

1.299,99 kn

538834

180x200 cm

1.299,99 kn

10 www.emmezeta.hr

629, 99 kn

5 , 2 5x 12 rata

0

kn

* na narudžbu


Madraci od PU pjene ANATOMIC PLUS JEZGRA: PU pjena, valovito rezana, oblikovana u pet anatomskih zona, bočni kanali za cirkulaciju zraka, izotermična, nedeformirajuća, ortopedska i antialergijska PRESVLAKA: mješavina pamuka UKUPNA VISINA MADRACA: 17 cm kod

dimenzija

cijena

538836

80x190 cm

829,99 kn

538837

80x200 cm

849,99 kn

538839

90x190 cm

919,99 kn

538841

90x200 cm

949,99 kn

846642*

100x200 cm

1.099,99 kn

846646*

120x200 cm

1.299,99 kn

538842

140x200 cm

1.499,99 kn

817932

160x190 cm

1.649,99 kn

538844

160x200 cm

1.699,99 kn

846655*

180x190 cm

1.899,99 kn

538846

180x200 cm

1.899,99 kn

840401*

na narudžbu

6,49 kn/dm2

949, 99 kn

17 , 9 7 rata kn

x 12

* na narudžbu

Madraci od hladno-ljevane pjene VENUS JEZGRA: pet-zonska jezgra od hladno-lijevane pjene, valovio rezane, posebno prilagođene zone koje prate konture tijela: za kukove, ramena, glavu i stopala PRESVLAKA: elastična dvostrana antibakterijska presvlaka, skidiva i periva na 60°C UKUPNA VISINA MADRACA: 16 cm kod

dimenzija

367533

80x200 cm

999,99 kn

538528

90x190 cm

1.029,99 kn

367534

90x200 cm

1.049,99 kn

531035

140x200 cm

1.799,99 kn

367535

160x200 cm

1.999,99 kn

367536

180x200 cm

2.199,99 kn

1049, 99 kn

cijena

50 8172 r,ata kn

x

www.emmezeta.hr 11


Madraci od hladno-ljevane pjene VITAL 2 JEZGRA: točkasto-eleastična jezgra od hladno ljevane pjene u sendvič kombinaciji sa 7 zonskom visco-memory pjenom, valovito oblikovanom i prilagođenom zonama kukova, ramena, glave i stopala PRESVLAKA: elastična, dvostrana, hipoalergijska, BRT, skidiva sa četiri patent zatvarača, proštepana s klima prozračnim vlaknima; ugrađene četiri ručke radi lakšeg okretanja; periva na 60°C UKUPNA VISINA MADRACA: 19 cm kod

dimenzija

cijena

817591

80x200 cm

1.949,99 kn

817592

90x190 cm

1.979,99 kn

817594

90x200 cm

1.999,99 kn

817595

140x200 cm

3.399,99 kn

817597

160x200 cm

3.899,99 kn

1999,

99 kn

67 , 6 1612 rata kn

x

Madraci od memory pjene ROLLO MEMORY JEZGRA: 12 cm PU pjena 30kg/m3, nedeformirajuća, izotermična, namijenjena svim težinama; 3 cm VISCO V50 memory pjena koja se prilagođava obliku tijelu, flis 50g/m2, PES vata 200g/m2 PRESVLAKA: mješavina pamuka ojačana sa 0,5 cm rolane pjene UKUPNA VISINA MADRACA: 17 cm kod

dimenzija

cijena

595568

80x190 cm

979,99 kn

595569

80x200 cm

999,99 kn

595570

90x190 cm

1.099,99 kn

595571

90x200 cm

1.149,99 kn

846658*

100x200 cm

1.249,99 kn

595572

120x200 cm

1.549,99 kn

595573

140x200 cm

1.699,99 kn

846659*

160x190 cm

1.999,99 kn

595574

160x200 cm

1.999,99 kn

846660*

180x190 cm

2.199,99 kn

595575

180x200 cm

2.199,99 kn

840402*

na narudžbu

7,29 kn/dm2

12 www.emmezeta.hr

1149, 99 kn

8 , 5 9x 12 rata

3

kn

* na narudžbu


Madraci od memory pjene ELEGANT MEMORY

40°

JEZGRA: 12 cm PU pjena 30kg/m3, nedeformirajuća, izotermična, namijenjena svim težinama; 3 cm VISCO V50 memory pjena koja se prilagođava obliku tijelu, flis 50g/m2, PES vata 200g/m2 PRESVLAKA: elastična dvostrana antibakterijska i antialergijska presvlaka, skidiva i periva na 40oC UKUPNA VISINA MADRACA: 17 cm kod

dimenzija

cijena

595576

80x190 cm

1.099,99 kn

595577

80x200 cm

1.149,99 kn

595578

90x190 cm

1.249,99 kn

595579

90x200 cm

1.299,99 kn

846663*

100x200 cm

1.449,99 kn

846665*

120x200 cm

1.729,99 kn

595580

140x200 cm

1.949,99 kn

846667*

160x190 cm

2.199,99 kn

595581

160x200 cm

2.199,99 kn

846668*

180x190 cm

2.449,99 kn

595582

180x200 cm

2.449,99 kn

1299, 99 kn

33 , 108 ta x 12 ra

kn

* na narudžbu

DUBAI 3D JEZGRA: 8 cm pjene “FLEXY”, 8 cm pjene “HR SOFT”, 5 cm memory pjene - VISCO “OPEN CELLS” specijalno rezana radi veće udobnosti i prilagodbe tjelesnim zonama PRESVLAKA: pamučna, prošivena antialergijskim vlaknima, skidiva i periva na 40°C, bočno je ušivena “FREE AIR” traka koja omogućava prozračivanje unutrašnjosti madraca i time produljuje vijek trajanja madraca UKUPNA VISINA MADRACA: 24 cm kod

dimenzija

cijena

830249

80x200 cm

1799,99 kn

830250

90x190 cm

1829,99 kn

830251

90x200 cm

1859,99 kn

830252

160x200 cm

3199,99 kn

830253

180x200 cm

3399,99 kn

40°

1859, 99 kn

0 , 5 15 rata

0

kn

x 12

Memory madraci od visokoelastične pjene imaju izvrstan antidekubitalni učinak i pravo su rješenje za probleme obamrlosti, utrnjenosti i bolne ukočenosti do kojih dovodi loša površinska cirkulacija. www.emmezeta.hr 13


Nadmadrac od memory pjene MEMORY PLUS NADMADRAC

40°

JEZGRA: 4,5 cm memory pjene 50 kg/m3, PES vata 400g/m3, prilagođava se obliku tijela NAMJENA: služi za poboljšanje postojećeg madraca, francuskog ležaja ili ležaja na sjedećim garniturama PRESVLAKA: elastična dvostrana antibakterijska i antialergijska presvlaka, skidiva i periva na 40oC UKUPNA VISINA MADRACA: 5 cm kod

dimenzija

cijena

846782*

80x190 cm

579,99 kn

846669*

80x200 cm

579,99 kn

846783*

90x190 cm

599,99 kn

590126

90x200 cm

599,99 kn

846671*

120x200 cm

869,99 kn

816626

140x200 cm

929,99 kn

846672*

160x190 cm

999,99 kn

590127

160x200 cm

999,99 kn

846673*

180x190 cm

1.149,99 kn

818702

180x200 cm

1.149,99 kn

599, 99 kn

0 , 0 5 12 rata 0

kn

x

* na narudžbu

Dječji madraci

269, 99

CLASSIC JEZGRA: ojačana žičana jezgra zaštićena tvrdim filcom i tekstilnom vatom PRESVLAKA: pamučna s raznim dječjim motivima UKUPNA VISINA MADRACA: 16 cm kod

dimenzija

cijena

330910

60X120 cm

269,99 kn

kn

50 , 22 ata x 12 r

kn

madrac winnie

40°

JEZGRA: PU pjena nedeformirajuća, izotermična PRESVLAKA: antialergijska, skidiva i periva na 40oC UKUPNA VISINA MADRACA: 13 cm kod

dimenzija

cijena

822264

120x60 cm

319,99 kn

319, 99 kn

67 , 6 2 rata kn

x 12

14 www.emmezeta.hr


Dječji madraci / Krevetići ADRIA

339, 99

JEZGRA: ojačana žičana jezgra bez bočnih okomica radi veće cirkulacije zraka, latexirana kokosova vlakna za povečanu elastičnost i tvrdoću PRESVLAKA: pamučna s raznim dječjim motivima UKUPNA VISINA MADRACA: 16 cm kod

dimenzija

cijena

329571

60x120 cm

339,99 kn

kn

3 , 8 2 12 rata 3

kn

x

599, 99

dječji krevetić apolo

kn

dimenzije: 125x68x89,5 cm struktura: puno drvo bukve za madrac: 120×60 cm (nije u cijeni) napomena: mogućnost montiranja podnice na 3 nivoa, jedna strana ograde može se montirati na 2 visine; bijele i natur boje

0 , 0 5 12 rata 0

kn

x

599, 99 kn

dječji krevetić apolo

www.emmezeta.hr 15


Podnice PODNICA ROLO LETVICE: 14 drvenih bukvinih letvica, povezanih trakama VISINA: 2 cm NOSIVOST: do 90 kg NAMJENA: svim vrstama madraca, s obzirom da nema fiksni okvir, dužina podnice se prilagođava pomicanjem letvica kod

dimenzija

cijena

810242

80x190/200 cm

99,99 kn

810243

90x190/200 cm

99,99 kn

99, 99 kn

33 , 8 ata x 12 r

kn

PODNICA 2021 OKVIR: drveni LETVICE: 13 drvenih letvica učvršćenih gumenim čepovima za okvir podnice, ojačane smolom i višestruko lijepljene VISINA: 4,5 cm NOSIVOST: do 90 kg NAMJENA: samo za madrace od PU pjene kod

dimenzija

cijena

558164

80x190 cm

209,99 kn

558165

80x200 cm

219,99 kn

558167

90x190 cm

229,99 kn

558168

90x200 cm

239,99 kn

239, 99 kn

00 , 20 ta x 12 ra

kn

PODNICA 2106 OKVIR: drveni LETVICE: 14 duplih drvenih letvica učvršćenih gumenim čepovima za okvir podnice, ojačane smolom i višestruko lijepljene, trostruko ojačane elastičnim trakama kroz sredinu podnice, mogućnost podešavanja tvrdoće u zoni ramena pomicanjem plastičnih čepova VISINA: 5,5 cm NOSIVOST: do 110 kg NAMJENA: podnica namijenjena svim vrstama madraca gdje tvrdoća madraca dozvoljava da se osjete razlike u tvrdoći u zoni ramena kod

dimenzija

cijena

367503

80x190 cm

419,99 kn

367504

80x200 cm

439,99 kn

367505

90x190 cm

439,99 kn

367506

90x200 cm

459,99 kn

16 www.emmezeta.hr

459, 99 kn

33 , 38 ta x 12 ra

kn


Podnice PODNICA 2116

319, 99

OKVIR: drveni LETVICE: 16 drvenih letvica učvršćenih gumenim čepovima za okvir podnice, ojačane smolom i višestruko lijepljene VISINA: 5,5 cm NOSIVOST: do 90 kg NAMJENA: svim vrstama madraca kod

dimenzija

cijena

367499

80x190 cm

289,99 kn

367500

80x200 cm

299,99 kn

367501

90x190 cm

309,99 kn

367502

90x200 cm

319,99 kn

541667

140x200 cm

489,99 kn

kn

67 , 262 rata kn

x1

PODNICA 2207 OKVIR: drveni LETVICE: 14 duplih drvenih letvica učvršćenih gumenim čepovima za okvir, ojačane smolom i višestruko lijepljene, trostruko ojačane elastičnim trakama, mogućnost podešavanja tvrdoće u zoni ramena pomicanjem plastičnih čepova VISINA: 7 cm NOSIVOST: do 130 kg, sistem gumenih čepova omogućava prelaz letvica preko okvira i time postaje otpornija na težinu, podnica je viša od standardnih! NAMJENA: svim vrstama madraca gdje tvrdoća madraca dozvoljava da se osjete razlike u tvrdoći u zoni ramena kod

dimenzija

cijena

558170

80x200 cm

529,99 kn

558171

90x200 cm

549,99 kn

549, 99 kn

83 , 4x 152 rata kn

PODNICA 2231 LETVICE: lamerirani drveni okvir, 14 duplih letvica učvršćenih gumenim čepovima za okvir, letvice su ojačane smolom i višestruko ljepljene, fleksibilnije letvice u području ramena, koje omogućuju ugodnije bočno spavanje, mogućnost podešavanje tvrdoće u cijeloj zoni kralježnice VISINA: 9 cm NOSIVOST: do 110 kg NAMJENA: svim vrstama madraca kod

dimenzija

cijena

367508

80x200 cm

659,99 kn

367510

90x200 cm

679,99 kn

679, 99 kn

67 , 562 rata kn

x1

www.emmezeta.hr 17


Podnice

899, 99

PODNICA 3414-NV LETVICE: lamerirani drveni okvir, 12 duplih letvica učvršćenih gumenim čepovima za okvir, letvice su ojačane smolom i višestruko ljepljene 10 fleksibilnih diskova u zoni ramena omogućuju ugodnije spavanje, mogućnost podešavanje tvrdoće u zoni kukova VISINA: 9 cm NOSIVOST: do 110 kg NAMJENA: svim vrstama madraca kod

dimenzija

cijena

817581

80x200 cm

879,99 kn

817582

90x200 cm

899,99 kn

kn

00 , 75 ata kn

x 12 r

PODNICA MINERVA OKVIR: metalni LETVICE: 14 drvenih letvica debljine 8 mm učvršćenih plastičnim čepovima za okvir podnice VISINA: 4,2 cm NAMJENA: klasična podnica namjenjena svim vrstama madraca kod

dimenzija

cijena

563572

90x200 cm

299,99 kn

563573

140x200 cm

499,99 kn

563574

160x200 cm

579,99 kn

299, 99 kn

0 , 5 2 2 rata

0

kn

x1

PODNICA stella OKVIR: metalni LETVICE: 26 drvenih letvica učvršćenih plastičnim čepovima za okvir podnice VISINA: 4,5 cm NAMJENA: podnica s više letvica pogodna je za madrace od PU pjene i hladno lijevane pjene radi boljeg prozračivanja kod

dimenzija

cijena

576776

90x200 cm

499,99 kn

576777

160x200 cm

899,99 kn

499, 99 kn

67 , 1 412 rata kn

x

pomoćni ležaj

249, 99

OKVIR: metalni podnica: metalna mreža MADRAC: 4 cm od PU pjene

kn

kod

dimenzija

cijena

818020

80x190 cm

249,99 kn

18 www.emmezeta.hr

83 , 20 ta x 12 ra

kn


Podnice PODNICA dream

649, 99

LETVICE: okvir izrađen od čelične cijevi 30x20 mm, dobiven iz hladno valjane trake; 19 letvica učvršćenih gumenim čepovima za okvir; na podnici za 2 osobe idu 2 reda letvica, lamele (latoflex) su izrađene od višeslojnog bukovog furnira od minimalno 6 slojeva VISINA: 4 cm NAMJENA: svim vrstama madraca kod

dimenzija

cijena

836304

90X200 cm

349,99 kn

836305

160x200 cm

599,99 kn

836306

180x200 cm

649,99 kn

kn

17 , 54rata

kn

x 12

PODNICA elefant OKVIR: metalni LETVICE: sedam drvenih letvica učvršćenih plastičnim čepovima za okvir podnice VISINA: 4,5 cm NAMJENA: podnica sa širokim letvicama pogodna je za ortopedske madrace od džepičaste jezgre kod

dimenzija

cijena

571944

160x200 cm

649,99 kn

649, 99 kn

17 5x 412 r,ata kn

769, 99

PODNICA GIOVE OKVIR: metalni LETVICE: 14 drvenih letvica učvršćenih u metalni okvir što daje dodatnu čvrstoću VISINA: 5 cm NAMJENA: podnica namijenjena svim vrstama madraca kod

dimenzija

cijena

809974

160x200 cm

769,99 kn

809975

180x200 cm

869,99 kn

kn

17 , 64rata kn

x 12

399, 99

POMOĆNI LEŽAJ OKVIR: metalni LETVICE: 12 drvenih letvica učvršćenih plastičnim čepovima za okvir podnice MADRAC: 9 cm od PU pjene kod

dimenzija

cijena

541427

80x190 cm

399,99 kn

kn

3 , 3 3 2 rata

3

kn

x1

www.emmezeta.hr 19


Kreveti krevet + pomoćni krevet hugo dimenzije kreveta: 100x205,5x70 cm dimenzije pomoćnog kreveta: 195x94x26 cm struktura: puno drvo bukve za madrace: 90x200 cm i 90x190 cm (nisu u cijeni) napomena: u cijenu kreveta 6k7n i pomoćnog kreveta je uključena podnica a x 12 rat od bukovih letvica

799, 99 699, 99* kn

kn

66,

33 , 58 ta kn

x 12 ra

999,

99

*cijena se odnosi na pomoćni krevet

krevet edouard

kn

dimenzije: 96x208x67 cm struktura: drvo bora za madrace: 90x200 cm (nisu u cijeni) napomena: krevet s pomoćnim krevetom i podnicama; madrac u donjem krevetu ne smije biti viši od 12 cm

3 , 3 8 2 rata 3

kn

x1

999, 99

krevet chica dimenzije: 205x95x54 cm struktura: oplemenjena iverica za podnicu i madrac: 90x200 cm (nisu u cijeni) napomena: s tri ladice

kn

33 , 83rata x 12

20 www.emmezeta.hr

kn


Kreveti

999, 99

krevet na kat jordan

kn

dimenzije: 200x97x171 cm struktura: srebrni metal za madrace: 90x190 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: u cijenu kreveta su uključene dvije podnice, a krevet na kat može se koristiti i kao dva odvojena kreveta

3 832 r,ata

3

kn

x1

1599,

99

krevet na kat maxy

kn

dimenzije: 97x207x140 cm struktura: puno drvo bukve za madrace: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: u cijenu kreveta su uključene dvije podnice od bukovih letvica, a krevet na kat može se koristiti i kao dva odvojena kreveta

3 , 3 13 2 rata

3

kn

x1

krevet na kat maxy

1599, 99 kn

dimenzije: 97x207x140 cm struktura: puno drvo bukve za madrace: 90x200 cm (nisu u cijeni) NAPOMENA: u cijenu kreveta su uključene dvije podnice od bukovih letvica, a krevet na kat može se koristiti i kao dva odvojena kreveta

3 , 3 13 2 rata

3

kn

x1

www.emmezeta.hr 21


Kreveti krevet lux dimenzije: 100x205,5x70/48 cm; 171x205,5x70/48 cm struktura: puno drvo bukve za madrace: 90x200 cm i 160×200 cm (nisu u cijeni) napomena: u cijenu kreveta je uključena podnica od bukovih letvica

699, 99 kn

1299, 99 kn

3 582 r,ata

3

kn

x1

3 , 8 10 2 rata

3

kn

x1

krevet lux dimenzije: 100x205,5x70/48 cm; 171x205,5x70/48 cm struktura: puno drvo bukve za madrace: 90x200 cm i 160×200 cm (nisu u cijeni) napomena: u cijenu kreveta je uključena podnica od bukovih letvica

699, 99 kn

33 , 58 ta x 12 ra

kn

22 www.emmezeta.hr

kn

3 , 8 10 2 rata

3

kn

x1

2299, 99

krevet domena dimenzije: 186x208x80/38 cm struktura: puno drvo bukve za madrac: 180x200 cm (nije u cijeni) napomena: u cijenu je uključena podnica od bukovih letvica

1299, 99

kn

67 , 19x 121rata kn


Kreveti

2299, 99

krevet fagus

kn

dimenzije: 176x212x80/38 cm struktura: puno drvo bukve za madrac: 160×200 cm (nije u cijeni) napomena: u cijenu kreveta je uključena podnica od bukovih letvica

67 , 19121rata kn

x

2299,

99

krevet fagus

kn

dimenzije: 176x212x80/38 cm struktura: puno drvo bukve za madrac:160x200 cm (nije u cijeni) napomena: u cijenu kreveta je uključena podnica od bukovih letvica

67 , 1 1912 rata kn

x

2299, 99

krevet fagus

kn

dimenzije: 176x212x80/38 cm struktura: puno drvo bukve za madrac: 160x200 cm (nije u cijeni) napomena: u cijenu kreveta je uključena podnica od bukovih letvica

67 , 1 1912 rata

kn

x

www.emmezeta.hr 23


Kreveti

999,

99

krevet alabama

kn

dimenzije: 168x217x99cm struktura: oplemenjena iverica za podnicu i madrac: 160x200 cm (nisu u cijeni)

3 , 3 8 2 rata

3

kn

x1

1199, 99

krevet laura

kn

dimenzije: 168x218x83 cm struktura: oplemenjena iverica za podnicu i madrac: 160x200 cm (nisu u cijeni)

00 , 100 a kn

x 12 rat

1199,

99

krevet ronco

kn

0 , 0 10 rata

0

dimenzije: 171x210x63 cm struktura: oplemenjena iverica za podnicu i madrac: 160x200 cm (nisu u cijeni)

kn

x 12

krevet valence dimenzije: 168x213x82 cm struktura: oplemenjena iverica za podnice i madrace: 160x200 cm (nije u cijeni)

1199, 99 kn

99 , 9 9x 12 rata kn

24 www.emmezeta.hr


Kreveti

1299,

99

krevet empire

kn

33 , 108 ta

dimenzije: 169x210x83 cm - 1299,99 kn 189x210x83 cm - 1399,99 kn struktura: oplemenjena iverica za podnice i madrace: 160x200 cm i 180x200 (nisu u cijeni)

kn

x 12 ra

1599, 99

krevet linea

kn

dimenzije: 147x2222x87 cm - 1599,99 kn 167x222x87 cm - 1699,99 kn 187x222x87 cm - 1799,99 kn struktura: oplemenjena iverica za podnice i madrace: 140x200 cm, 160x200 cm i 180x200 cm (nisu u cijeni)

3 , 3 13 rata

3

kn

x 12

1399,

99 kn

ležaj sa spremnikom dimenzije: 91x205x72 cm struktura: mikrofibra NAPOMENA: sa spremnikom

67 , 116rata kn

x 12

1999, 99

krevet SA SPREMNIKOM promo dimenzije: 161x208x85 cm struktura: mikrofibra NAPOMENA: mogućnost naručivanja u drugim bojama, tkaninama i dimenzijama

kn

67 , 6 16x 12 rata kn

www.emmezeta.hr 25


Kreveti

1499, 99

KREVET ARON

kn

DIMENZIJE: 176x218x88 cm STRUKTURA: eko koža ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni)

0 , 5 12 rata

0

kn

x 12

1499,

99

KREVET RONDO

kn

00 , 5 2 1 12 rata kn

DIMENZIJE: 161x209x90,5 cm STRUKTURA: metalni krevet s ekokožom na uzglavlju ZA MADRAC: 160x200 cm (nije u cijeni) NAPOMENA: u cijenu je uključena podnica od drvenih letvica

x

KREVET KING DIMENZIJE: 186x229x92 cm STRUKTURA: eko koža NOGICE: krom ZA PODNICU I MADRAC: 160x200 cm (nisu u cijeni)

26 www.emmezeta.hr

1799, 99 kn

00 , 150 a kn

x 12 rat


Kreveti

1799, 99

krevet king

kn

dimenzije: 186x229x92cm struktura: eko koža nogice: krom za podnicu i madrac: 160x200 cm (nisu u cijeni)

2199,

00 , 150 a kn

x 12 rat

99

krevet jump

kn

ključeni U cijenu u podnica madrac i

33 , 183 ta x 12 ra

kn

krevet ivory dimenzije: 146x205x96 cm struktura: eko koža nogice: krom napomena: krevet ima u cijeni uključenu podnicu od drvenih letvica i madrac od PU pjene sa skidivom i perivom presvlakom (140x200 cm)

2299,

99

dimenzije: 126x205x96 cm struktura: oplemenjena iverica presvučena alcantarom Nogice: krom NAPOMENA: krevet ima u cijeni uključenu podnicu od drvenih letvica i madrac od PU pjene sa skidivom i perivom presvlakom (120x200 cm)

2299, 99 kn

19x 121r,ata

6k7n

ključeni U cijenu u podnica madrac i

krevet bellina

kn

67 , 1 9 1 12 rata

dimenzije: 178x218x91 cm struktura: eko koža nogice: krom za podnicu i madrac: 160x200 cm (nisu u cijeni)

kn

x

www.emmezeta.hr 27


Kreveti

2799, 99

krevet tanja

kn

dimenzije: 223x165x81 cm struktura: eko koža ležaj: bež alcantara napomena: mogućnost okretanja podizne funkcije za otvarenje spremnika na lijevu ili desnu stranu

3 , 3 23 rata

3

kn

x 12

2999, 99 kn

krevet misteria dimenzije: 175x220x95 cm struktura: eko koža za madrac: 160x200 cm (nije u cijeni) napomena: krevet ima spremnik i podnicu s drvenim letvicama u cijeni; mogućnost naručivanja u drugim dimenzijama, bojama eko kože i tkanini

0 , 0 25 2 rata

0

kn

x1

2999, 99

krevet omega

kn

dimenzije: 170x222x111 cm struktura: oplemenjena iverica presvučena sivom tkaninom za madrac: 160x200 cm (nije u cijeni) NAPOMENA: krevet ima spremnik; podizna podnica uključena u cijenu

00 , 250 a kn

x 12 rat

28 www.emmezeta.hr


Kreveti

1099, 99

krevet LEA

kn

dimenzije: 85×195×109 cm 96x207x118 cm 166x207x118 cm struktura: kovano željezo za madracE: 80x190 cm, 90x200 cm i 160x200 cm (nisu u cijeni);

6 , 1 9x 12 rata 7

kn

899, 99

ključena U cijenu u

1399, 99 kn

kn

67 , 6 11 rata

00 , 75rata

kn

kn

x 12

x 12

799, 99

krevet fancy dimenzije: 95x198x100 cm 98x207x100 cm 163x211x100 cm struktura: metal za podnice i madrace: 80x190 cm, 90x200 cm i 160x200 cm (nisu u cijeni)

kn

67 , 6x 6 12 rata kn

ključena U cijenu u

699, 99 3

kn

x 12

podnica

999, 99

kn

3 , 8 5 rata

podnica

kn

33 , 83 ta kn

x 12 ra

www.emmezeta.hr 29


Posteljina i jastuci

54, 99 kn

JASTUK KONI 60x80 cm presvlaka: 100% pamuk punjenje: 100% silikonizirani poliester, 600gsm

249, 99 kn JASTUK VERDE

VEć OD

199, 99

60x80 cm presvlaka: 100% pamuk unutarnja presvlaka: 100% pamuk, satenski obrub punjenje: 5% paperje, 95% perje, 1250gsm

kn POPLUN RAINbOw

presvlaka: 50% pamuk, 50% poliester, punjenje: 100% silikonizirani poliester, 300gsm/m2

199, 99

kn JASTUK MEDIDREAM

249, 99

47x30x10 cm presvlaka: 100% pamuk, punjenje: 100% memorijska pjena, 750gsm

40x60x12 cm presvlaka: 100% pamuk, punjenje: paperje i silikonska vlakna, 1350gsm

kn JASTUK SOFTMEDICAL

299, 99

kn JASTUK MEDIPOINT

50x75 cm presvlaka: 100% pamuk punjenje: kombinacija spužve i slilikoniziranog poliestera, 1000gsm

VEć OD

149, 99

kn POPLUN COMFORT

249, 99

kn POPLUN CRISTAL

129,

99

kn JASTUK MEDIMOON

presvlaka: 100% pamuk, punjenje: 100% silikonizirani poliester, 300gsm/m2

40x18x10 cm presvlaka: 80% pamuk, 20% poliester punjenje: 100% memorijska pjena, 460gsm

199, 99 kn

JASTUK FIbREbALL 60x80 cm, presvlaka: 100% pamuk, punjenje: 100% silikonizirana vlakna, 900gsm 30 www.emmezeta.hr

presvlaka: mješavina pamuka, punjenje: 100% silikonizirani poliester, 200gsm/m2

VEć OD

249, 99 kn

JASTUK MEDICO

presvlaka: 35% pamuk, 65% poliester punilo: 100% silikonizirani poliester, 922gsm

VEć OD

149, 99

kn NADLOžAK ZA MADRAC presvlaka: 100% pamuk punilo: 100% poliester


Posteljina i jastuci

549,

549, 99

99

kn KOMPLET PRINCESS

kn

KOMPLET POSTELJINE bEAR

presvlaka: 100% pamuk punjenje: 100% silikonizirani poliester Sastoji se od: poplun 100x140 cm plahta 100x150 cm jastučnica 35x50 cm jastuk 35x50 cm/350gsm zaštita za ogradicu 210x40 cm

presvlaka: 100% pamuk punjenje: 100% silikonizirani poliester Sastoji se od: poplun 100x140 cm plahta 100x150 cm jastučnica 35x50 cm jastuk 35x50 cm/350gsm zaštita za ogradicu 210x40 cm

39,

39, 99

kn JASTUK bAby

99

kn JASTUK ORCHID

549, 99

40x50 cm presvlaka: 100% pamuk punjenje: 100% silikonizirani poliester, 250gsm

kn KOMPLET POSTELJINE FUNNy LIFE

129, 99

presvlaka: 100% pamuk punjenje: 100% silikonizirani poliester Sastoji se od: poplun 100x140 cm plahta 100x150 cm jastučnica 35x50 cm jastuk 35x50 cm/350gsm zaštita za ogradicu 210x40 cm

kn

JASTUK CLASSIC

60x80 cm presvlaka: 100% pamuk punjenje: 100% silikonizirani poliester, 1000gsm

35x50 cm presvlaka: 100% pamuk punjenje: 100% silikonizirani poliester, 375gsm

59, 99 kn

JASTUK TULIPAN

50x80 cm presvlaka: 100% pamuk punjenje: 100% silikonizirani poliester, 600gsm www.emmezeta.hr 31


POSTELJINA AURORA 100% pamučni saten navlaka 140x200 cm + jastučnica 60x80 cm 299,99 kn navlaka 200x200 cm + 2 jastučnice 60x80 cm 399,99 kn VEć OD

299, 99

VEć OD

299, 99 kn

POSTELJINA AURORA 100% pamučni saten navlaka 140x200 cm + jastučnica 60x80 cm 299,99 kn navlaka 200x200 cm + 2 jastučnice 60x80 cm 399,99 kn

VEć OD

14 , 99 kn

JASTUčNICA

100% pamuk razne dimenzije i boje

Fotografija ne mora biti identična proizvodu. Ne odgovaramo za eventualne pogreške u tisku

kn

VEć OD

VEć OD

199,

99 kn

POSTELJINA CECILIA

59, 99 kn

PLAHTA

100% pamuk razne dimenzije i boje

100% pamuk navlaka 200x200 cm + 2 jastučnice 60x80 cm 199,99 kn navlaka 220x240 cm + 2 jastučnice 60x80 cm 249,99 kn

vise od povoljne kupnje!

Skupljajte bodove i provjerite stanje na www.emmezeta.hr

Emmezeta trgovine: Zagreb (Donji Stupnik), Osijek, Split (Kaštel Sućurac) i web shop (www.emmezeta.hr) Iznos rate vrijedi za beskamatno plaćanje Diners Club karticom, Maestro i MasterCard karticom Zagrebačke banke te American karticom (za iznose iznad 3000,00 kn).

Cijene u katalogu su podložne promjenama, molimo Vas provjerite ih na www.emmezeta.hr ili na 062 20 20 22.

emmpod  
emmpod  

http://katalozi.net/emmezeta-katalog/emmezeta-katalog-madraci-podnice-2

Advertisement