Page 1

Градински каталог 2014


Уважаеми клиенти! Градината е място за отмора и удоволствие, но също и възможност да развихрите фантазията си. Какво по-добро от това да оформите градината според вашите индивидуални представи и желания? За да улесним вашия избор, както и да ви представим нови идеи, тази година подготвихме Градински каталог 2014. Запознайте се с найновите течения в цветовете, формите и материалите при градинските мебели. Почувствайте свежестта и аромата на цветята и научете всичко за тях от нашите специализирани консултанти в градинския център. Вдъхновете се от практичните продукти, които ще ви улеснят в оформянето на градината. Възползвайте се и от многобройните услуги, които предлагаме- доставка до дома, финансиране или професионална консултация при стартиране на Вашия нов проект. Лятото приближава с бързи стъпки. Пожелавам Ви много удоволствие с продуктите и услугите на bauMax.

Мирослав Хучек Изпълнителен Директор bauMax България

Растения

06

от стр. Къмпинг и свободно време

26

от стр.


Градински мебели

от стр. 40 Градинско oсветление

от стр. 78

Градинска техника

огради

от стр. 86

от стр. 116

Вода в градината

102

от стр.


Март и Април

Време за засаждане на дървета, храсти, рози и луковици.

Не забравяйте за торенето, което е изключитело важно в този период. Подгответе и зеленчуковата градина: оплевете бурените, разрохкайте почвата, добавете градински тор. По това време се засяват ранните зеленчуци като репички, спанак, маруля и подправки. Подрязват се розите, зелените храсти и овошките. Следваща стъпка: Разрохкайте повърхностния слой на почвата, за да вкарате кислород в нея, оплевете бурените и изнесете сандъчетата с цветята, щом времето се стабилизира. Кактусите също се събуждат от зимен сън - започнете да ги поливате по малко и ги наторете като започнат да растат.

В лехите започват да се появяват всевъзможни плевели. За да ги премахнете използвайте препарати на

Май и Ю ни

биотопа или Почистете изкуственото езеро, йте с нови тревни смески басейна, сменете водата. Засе Окосете наличната трева,

поляната, наторете ги и ги полейте. . Семената за цветя и но внимавайте да не е прекалено къса ете на определеното за засе да те може ойно спок зеленчуци вече зеленчукови сортове ните ител увств по-ч и това място, засадете авяйте директно на пост ги не но , като домати, чушки и тиквички яркото слънце. все още са затворени

тя, които Изнесете и саксийните цве на живия плет, както и на ранно

основата на оцетна киселина, която щади околната среда и не вреди на пчелите. Ако времето е по-меко, можете да засадите летните цветя и цветята в сандъчета.

За стайните цветя и кактусите това е времето, в което можете да ги пресадите. Почистете листата на декоративните растения с влажна кърпа, за да могат да дишат. В лехите започват да се появяват всевъзможни плевели. За да ги премахнете използвайте препарати на основата на оцетна киселина, която щади околната среда и не вреди на пчелите. Ако времето е по-меко, можете да засадите летните цветя и цветята в сандъчета. За стайните цветя и кактусите това е времето, в което можете да ги пресадите. Почистете листата на декоративните растения с влажна кърпа, за да могат да дишат.

се Високо растящите храсти трябва да колчета.

подпрат с

трябва да се изрежат, така Страничните издънки при доматите и набавя повече енергия лен таби по-с основният филиз расте още можете да засеете все юни на узрелия плод. В началото на о лято. Застелете сено късн до те бере да която та, сала на зеле ния, които по това време или ситен талаж при ягодовите расте предпази плодовете им от ще Това еж. цъфт н трябва да са в късе изгниване.

вкъщи. Време е и за подрязване стърготини спомага за цъфтящите храсти. Мулчът от дървени отвратява появата на пред и ата почв в ата влаг запазване на дървета и храсти. Почвата ите млад о окол го ете плевели. Разпръсн трябва редовно да се ина град а оват между браздите на зеленчук разрохква.

Юл и и А вгу с т

истете зрохкайте земята, почгар Грижа за лехите: Рате. а в раз а на ват тре ете кос Не плевелите и наторе

случай ще изсъхне. летния сезон, в противен храсти. а ножица за подрязване на Подрежете чемшира с остр се засадят отново. След август да Подрязаните клонки могат поливайте повече. В по-горещите дни чемширът не се подрязва е цветя нит сий сак и е пъти. Летнит цветята в сандъчета по два ъхналите части от изс а а, миц сед ка вся ват трябва да се наторя слите от редовно. Почистете водора растенията да се изчистват изкуственото езеро.

ата, бва да се засеят ряпмог ат да До средата на юли тря уст авг на то ало нач В ия. тен

граховите и бобовите рас калено ът не трябва да се сади пре вата около се засадят ягодите. Разсад поч те ъсе Пор а. ват боко в поч плитко, нито прекалено дъл малиновите храсти с мулч.

енчуци е магданоза и зимните зел Време е и да засеетПос али тепенно трябва да се нам

(цвекло, китайско зеле). цветя, ните балконски и саксийни зират поливането на многогодиш или стаб се да ат мог ече, за да както и да не се торят пов младите издънки.


Септември и Октомври

Време за жътва! Консервиране на плодове и билки, засаждане на луковиците на ранноцъфтящите цветя.

След средата на октомври е времето за засаждане на дърветата, храсти и рози с голи корени. Подрежете избуялите храсти. Изчистете тревата от нападалата шума и я окосете късо. Остатъчната трева от косенето можете да използвате за мулчиране на междухрастовите пространства. Това ще запази почвата около тях влажна. Подходящо време и за сеитба, последното наторяване не трябва да е по-късно от края на септември. Преди първа слана приберете саксийните цветя на закрито и заместете прецъфтялите летни цветя на балкона с пирен (наричан още ерика) или с есенна декорация.

Това е времето и за засаждането на вечнозелените растения, за да могат да образуват нови корени преди началото на зимата. При събирането на плодовете изчистете изгнилите плодове, за да не заразят останалите.

В никакъв случай не торете овощните дървета!

Неустойчивите на студ грудки и луковици (на цветя като далии и гладиоли) трябва да се изровят преди първото замръзване на почвата и да се приберат на сухо в хладен килер или мазе. Прекопайте зеленчуковите лехи и им добавете почва с каменист състав и градински тор.

Но ем ври и Д ек ем ври

тения, като покриете Защитете топлолюбивите рас ежете розите, окопайте Подр ч. мул или ки съч със почвата пазите от замръзване.

да ги пред леко около тях и ги покрийте, за храстовидни растения, Бамбука, чемшира и др. подобни аят от защита от големи нужд които зимуват навън, също се да го направите като увиете е Мож я. бани коле урни ерат темп нен чувал. Образуваните буци саксиите с вълнен плат или с плат да се разбият и почвата да ва тряб лехи е овит почва в зеленчук и напоителните системи е учит марк те се прекопае. Изпразне изкуственото езеро преди е стет изчи от задържаната в тях вода, и приберете на закрито, лили ите началото на зимния сезон. Водн т. ъзва замр за да не ят цветовете си през сезоните Дори иглолистните дървета смен о възвръщат свежия си вид. бърз етта прол През ват. и покафеня а и живия плет от тежкия сняг. етат дърв , тите Чистете редовно храс

Я н у а ри и Ф е в ру авнитреи

ти а поливайте декора В случай на дълга суш но само ако почвата я, ни сте ра е ит стн храсти и иглоли нала. В по-заснежените области трябва да около тях не е замръз и редовно да ги иглолистните дръвчета подпирате клонките на г. изчиствате от тежкия сня

рязване на авилното време за под се подкастрят, да Февруари е най-прста бва тря а вет дър е рит овощните дръвчета. По- тлина и в най-долните клонки. све за да проникне повече ата ви, също е, които обитават градин цит пти а зим а нат През къс . им поилки търсят вода - поставете

йните цветя към Адаптирайте постепенно ста което им е а, вод о ств иче кол о кот мал поването трябва да става Поли . ата зим з пре о необходим саксията, но пръскайте

на само през подложката или кашпата с пулверизатор. Когато се та редовно видимата част от растения чнете всяка седмица да торите образуват нови цветни пъпки, запо като избият новите издънки по малко растенията. Малко след енията в по-голяма саксия. раст е адит прес да ете мож , през март

енчуци

е покрийте зимните зел

ръзван С цел защита от зам ете сеитбата на нки или слама. Започн

никовите лехи. като лук и чесън с кло тения и зеленчуци в пар първите декоративни рас ия може да засадите

зимните яст ги За повече свежест всан дъчета. За да можете да

подправки в саксии или трябва да повтаряте сеитбата ато, използвате непрекъсн и. миц сед три ки все на им


Петуния бордюрна

10 броя в контейнер различни цветове xx 24191654

5,99

Чaстичка природа в собствената градина Работата в градината носи удоволствие и зарежда всеки един с енергия. Дали ще изпълните двора си с цъфтящи растения, зелени храсти или плодови дървета – това трябва да решите сами, важно е накрая вие да сте щастливи от цялостния й вид. Не забравяйте при избора на растителност да се съобразите с вида почва в градината и изложението й.

6


Градински огради

Вода в градината

Градинска техника

Градинско осветление

Градински мебели

Къмпинг и свободно време

Растения

7


примерна снимка

примерна снимка

Растения

Вербена

Ø: 9 см xx 22297501

1,99/бр.    

Фуксия

Ø 10,5 см xx 23330283

3,99/бр.    

примерна снимка

примерна снимка

Мушкато

Ø: 9 см,  каскадно xx 22675682

2,49/бр.    

Петуния

Петуния 11,99  

Ø: 9 см  разсад, каскадна xx 22675699

Мушкато

1,59/бр.    

Ø 9 см,  размери,  разсад xx 23636538

2,49/бр.    

примерна снимка

Тагетес патула

Ø 9 см xx 24103954

1,19/бр.    

примерна снимка

разсад, каскадна,   10 бр. в контейнер xx 3060681

Кралско мушкато

Ø 12 см,  височина: 30 см xx 2993133

7,99/бр.    

примерна снимка

примерна снимка


Растения Къмпинг и свободно време Разсад за цветя

Ø: 9 см xx 22260093

10 бр. в контейнер xx 3234570

0,99/бр.    

6,99  

Градинско осветление

Петуния бордюрна

Бегония „Семперфлоренс“

Импатиенс Валериана

Ø: 9 см xx 22296276

1,29/бр.     примерна снимка

примерна снимка

1,29/бр.    

Мушкато

различни цветове,  висящо,  каскадно,  10 бр. в контейнер xx 3060483

11,99  

Вода в градината

Ø 9 см xx 22680419

Градинска техника

примерна снимка

1,49/бр.    

примерна снимка

Ø: 9 см xx 22260130

Градински мебели

примерна снимка

Тагетес еректа

Импатиенс Нова Гвинея Ø: 10,5 см xx 22675095

Градински огради

примерна снимка

3,49/бр.    

примерна снимка


Декоративна и външна растителност

Бугенвилея храст

Азалия японика

Ø 14 см,  височина: 25 см,  различни цветове xx 81271580

11,99/бр.    

Ø 13 см. xx 22169020

11,99/бр.    

Чимшир микс

6 бр. в опаковка xx 23636064

19,99  

Балконски микс с 4 растения Ø 9 см, xx 81238347

Евонимус микс

Съндевилия,

 Ø: 10,5 см,  височина: 15 см,   благоприятно място: слънчево xx 23107960

Ø 9 см, xx 23112483

3,99/бр.    

15,99    

11,99/бр.    

Вашингтония

Ø 17 см,  височина: 60–70 см xx 24102100

24,99/бр.    

Палма Chamaerops

Ø 14 см,  височина: 35 см xx 21481376

14,99/бр.    


Растения Къмпинг и свободно време

Финикова палма Ø: 12 см,  височина: 40–50 см xx 22170903

Пасифлора

Ø 14 см,   височина: 50 см xx 23532564

Градинско осветление

Градински мебели

8,99/бр.    

20,99/бр.    

Градинска техника

Дипладения храст

Ø 10,5 см,  височина: 15 см,  каскадно xx 23112438

12,99/бр.    

Камелия японика

Ø 15 см,   xx 81272167

Олеандър

Ø 14 см,  височина: 35 см,  различни цветове xx 21483080

12,99/бр.    

Градински огради

Вода в градината

24,99/бр.   


Външна декоративна растителност

Подправки микс различни видове Ø 9 см, xx 2346175 Ø 13 см, xx 80766636 Ø 17 см, xx 23106222

 3,99 /бр.  5,99 /бр.  11,99 /бр.

Подправки „микс“ 6 броя в контейнер Ø 9 см xx 81222612

Лавандула 6 броя в контейнер

Лигуструм

Декоративни храсти микс

Колумнарис в контейнер

1,59/бр.    

2,99/бр.    

6,99/бр.    

Ø: 13 см,  височина: 20–25 см xx 22518071

12

20,99    

Ø 9 см,  височина: 15–20 см xx 2267951

xx 81259991

19,99    

височина: 80–100 см xx 23389014


Растения Къмпинг и свободно време примерна снимка

примерна снимка

Киви хибрид

Цитрусово дръвче с плод

9,99/бр.    

8,99/бр.    

19,99/бр.    

Ø 9 см,  различни сортове xx 24102193

Ø 12 см,  височина: 20–30 см   xx 81303748

Градинско осветление

контейнер 1,5 л.,  височина: 20–30 см xx 23942097

Градински мебели

примерна снимка

Годжи Бери

примерна снимка

примерна снимка

Ø 9 см,  например къпина, малина, цариградско грозде, френско грозде xx 80954118

примерна снимка

Пендула,  в контейнер 3 л,  височина: 100 см xx 81032877

Ø 9 см,  различни видове xx 80954125

6,99/бр.    

24,99/бр.  

примерна снимка

Клематис

в контейнер 2 л,  различни видове xx 23980808

11,99/бр.    

Рододендрон

примерна снимка

в контейнер 1,5 л,  височина: 10–20 см,  различни видове xx 3552964

14,99/бр.    

Магнолия

примерна снимка

в контейнер 1,5 л,  височина: 25–30 см,  различни видове xx 22765901

14,99/бр.    

13

Градински огради

Вода в градината

6,99/бр.    

Широколистни храсти

Мини върба

Градинска техника

Плодови храсти


орхидеи

Течен тор за орхидеи 300 мл

xx 23578418

4,99/бр. 

Тор за орхидеи

съдържание: 300 мл,  за оптимален блясък на листата xx 22048516

9,99/бр.  

Великолепно цъфтящата орхидея винаги прави голямо впечатление и прави вашата градина специална. Родината на орхидеята са тропическите дъждовни гори, но благодарение на модерните технологии днес много европейци могат да я отглеждат в домашни условия. Когато купувате орхидея, внимавайте по растението да няма следи от вредители, както и наранявания, скъсани листа или пречупени корени. В естествена среда орхидеите живеят предимно върху дървета и събират хранителни вещества от въздуха и дъждовната вода. В случай, че се покрият с пръст, те загиват в рамките на няколко седмици. Когато купувате орхидея,

тя е засадена в рохкава субстанция, която от една страна задържа вода, но от друга пропуска въздух. За да пресадите орхидеята (препоръчително е веднъж на 2-3 години), се нуждаете от специална пръст за орхидеи. За да се радвате дълго на вашата орхидея, се нуждаете и от специална тор за орхидеи, като при торене винаги трябва да внимавате да не предозирате препоръчаните на опаковката количества. Когато орхидеята прецъфти, трябва да се преустанови торенето, да се държи на по-хладно място и да се полива много по-малко.

Почва за орхидеи

5 л xx 80643203

5,99/бр. 

Клипс за орхидеи

2 броя,  различни цветове xx 22389947

1,99  

Керамични саксии „Panna“

цвят: бял, xx 2470542 цвят: тъмно лила в, xx 3304198 цвят: розов, xx 21943423

от 5,99    

я „Butterfly“ Пръчица за орхиде : различни цветове височина: 60 см,  цвят xx 21483608

3,99    


Растения Къмпинг и свободно време Градински мебели

 без кашпа

Орхидея „Цимбидиум“

Ø 14 см,  височина: около 70 см,  1 стъбло xx 3294918

33,99/бр.    

24,99/бр.    

Орхидея

 без кашпа

Фаленопсис,  Ø 12 см,  височина: около 60 см,  6 цвята,  1 стъбло xx 3075937

Градинско осветление

Фаленопсис,  Ø 12 см,  височина: около 50 см,  2 стъбла xx 2541181

 без кашпа

Орхидея

Орхидея „каскадна “ 1 стъбло Ø 12 см,  височина: 50 см xx 23471078

Градинска техника

 без кашпа

16,99/бр.    

Орхидея „Royal Blue“

Фаленопсис,  Ø 12 см,  височина: около 60 см,  цвят: синьо оцветена xx 22991843

Вода в градината

42,99/бр.    

Орхидея „Ванда“ в стъклена чаша

Ø 12 см,  височина: 60 см,  1 стъбло xx 23946224

29,99/бр.    

Ванда,  Ø 13 см,  височина: 65 см,  в стъклена чаша xx 22528896

129,-/бр.      без кашпа

 без кашпа

Орхидея „Камбрия“ микс

Градински огради

45,99/бр.    


Стайни растения

Каландива

Сейнтполия микс

Ø 12 см,  височина: 30 см,  цвят: червен xx 23503755

Ø 12 см,  височина: 25 см xx 2993898

5,99/бр.    

примерна снимка

Бегония Елатиор

Ø 12 см,  височина: 30 см xx 2964294

7,99/бр.    

10,99/бр.    

16

 без кашпа примерна снимка

Розa примерна снимка

Хибискус

Ø 13 см, височина: 20 см xx 2594620

6,99/бр.    

Гербер микс

Ø 12 см,  височина: 30 см xx 21464997

11,99/бр.    

 без кашпа примерна снимка

Ø 14 см,  различни видове,  различни цветове,  мин. 3 цвята xx 2675336  без кашпа

19,99/бр.    

6,99/бр.    

 без кашпа примерна снимка

Азалия японика

Кала  без кашпа примерна снимка

Ø 12 см,  височина: 25 см,   различни цветове xx 2920955

примерна снимка

Ø 12 см,  височина: 20 см xx 2787466

8,99/бр.    

 без кашпа примерна снимка

Хортензия

Ø 14 см,  височина: около 35 см,  различни цветове,  3-5 цвята xx 3210918  без кашпа

15,99/бр.    

примерна снимка


Растения Къмпинг и свободно време Банан „Tropicana“

Ø 9 см,  височина: 10 см xx 50334766

примерна снимка

Ø 12 см,  височина: 35 см xx 3002698

9,99/бр.    

примерна снимка

6,99/бр.    

 без кашпа примерна снимка

Палми различни видове

Ø 13 см,  височина: 35 см,  например Ливистона, Феникс xx 3044131

примерна снимка

Зелени цветя „микс“

26,99/бр.    

10,99/бр.    

Ø 14 см,  височина: 40 см xx 2333045  без кашпа примерна снимка

Ø 17 см,  височина: 65 см, различни видове xx 2178219  без кашпа примерна снимка

Зелени цветя микс

Ø 21 см,  височина: около 90 см,  например Драцена, Фикус, Шефлера xx 22215970

19,99/бр.    

примерна снимка

Драцена „Marginata“ 3 стебла

Кокосова палма Ø 19 см, височина: 150 см xx 23188921

24,99/бр.    

 без кашпа примерна снимка

Dracaena,  Ø 21 см,  височина: 130 см xx 21694684

29,99/бр.    

 без кашпа примерна снимка

17

Градински огради

Вода в градината

24,99/бр.    

Калатея „Кроката“

Градинска техника

Градинско осветление

8,99/бр.    

Дифенбахия

Ø 12 см,  височина: 40 см xx 23726741

Градински мебели

Венерина мухоловка


Кашпи

Кашпи „Academy“

различни размери,  различни цветове бял, размери: 16 × 16 см, xx 81299133 антрацит, размери: 18 × 18 см, xx 81299188 розов, размери: 20 × 20 см, xx 24145114

Кашпи „Academy“ кръгла  4 ,99  5,99  7,99

Саксии „Natural“

4 размера,  материал: пластмаса,  различни цветове,  ратан  4 ,99 бял, Ø: 14 см, xx 23088931 крем, Ø: 19 см, xx 23665460  6,99 светло кафяв, Ø: 24 см, xx 23090019  11,99 таупе, Ø: 29 см, xx 23090057  15,99

различни размери,  различни цветове  3,99 бял, Ø: 14 см, xx 21460074 антрацит, Ø: 18 см, xx 81261154  5,99 розов, Ø: 22 см, xx 24145169  8,99

Сандъчета „Natural“

дължина: 50 см,  различни цветове бял, xx 23096912 крем, xx 23665903 кафяв, xx 23096929 сив, xx 23096936

 12,99  12,99  12,99  12,99

Саксии „Mediterraneo“ Саксии „Primavera“ квадратна

различни размери,  цвят: теракота размери: 26 × 26 см, xx 24145190 размери: 40 × 40 см, xx 24145220

18

 6,99  19,99

различни размери,  цвят: теракота Ø: 30 см, xx 81027644 Ø: 40 см, xx 81027668 Ø: 50 см, xx 81027682 Ø: 60 см, xx 81027699 Ø: 70 см, xx 81027729

 8,99  15,99  29,99  35,99  5 4,99


Растения Къмпинг и свободно време  6,99  7,99

 11,99  16,99  22,99  25,99  35,99

Керамични кашпи „Creme“

различни размери,  цвят: крем,  релефна повърхност  5,99 Ø: 14 см, xx 2662213 Ø: 16 см, xx 2662220  8,99

Ø: 19 см, xx 2662237 Ø: 22 см, xx 2662244 Ø: 24 см, xx 2662251 Ø: 28 см, xx 2806464

 14,99  17,99  26,99  31,99

Ø: 22 см, xx 2662398 Ø: 25 см, xx 2662404 Ø: 28 см, xx 2806556

 17,69  26,99  31,99

Ø: 19 см, xx 1849202 Ø: 22 см, xx 1849219 Ø: 25 см, xx 2542201 Ø: 28 см, xx 2542218

 12,99  16,99  23,99  26,99

Градинско осветление

различни размери,  различни цветове Ø: 13 см, xx 22822574 Ø: 14 см, xx 22582485

Ø: 16 см, xx 22582508 Ø: 19 см, xx 22582515 Ø: 22 см, xx 22582522 Ø: 25 см, xx 23692169 Ø: 28 см, xx 22610553

Градински мебели

Керамични кашпи „Panna“

Керамични кашпи Ø: 22 см, xx 3241035 Ø: 25 см, xx 3338261 Ø: 28 см, xx 3344750 Ø: 33 см, xx 3535431

 19,99  29,99  35,99  69,99

различни размери,  цвят: антрацит, релефна  6,29 Ø: 14 см, xx 2662367 Ø: 16 см, xx 2662374  8,79 Ø: 19 см, xx 2662381  14,49

Керамични кашпи „Крем“ цвят: крем Ø: 11 см, xx 2105130 Ø: 13 см, xx 21249624 Ø: 14 см, xx 1849226 Ø: 16 см, xx 1849233

 3,99  4 ,99  5,99  7,99

Ø: 19 см, xx 1849240 Ø: 22 см, xx 1849257 Ø: 25 см, xx 1979589 Ø: 28 см, xx 1979596 Ø: 33 см, xx 1979602

 12,99  16,99  23,99  26,99  36,99

Керамични кашпи „Light Green“ цвят: зелен Ø: 11 см, xx 2979328 Ø: 13 см, xx 21438561 Ø: 14 см, xx 1849189 Ø: 16 см, xx 1849196

 3,99  4 ,99  5,99  7,99

19

Градински огради

Вода в градината

различни размери,  цвят: тъмно червен,  повърхност: релефна  6,99 Ø: 14 см, xx 3207369 Ø: 16 см, xx 3207383  8,99 Ø: 19 см, xx 3241028  15,99

Градинска техника

Керамични кашпи


без декорация

Кашпи

Саксия за подправки

Теракотена обувка

материал: теракота,   с 4 отвора за растения xx 10012475

размери: 20 × 12 × 11,5 см,   материал: теракота xx 21123474

19,90  

7,99/бр.  

Кошница теракота

материал: теракота,  с дръжка xx 21284250

3,99/бр.    

Саксии теракота Ягодник

Саксия за подправки

24,99    

24,99/бр.    

височина: 22 см xx 22483676

височина: 22 см,  четворна xx 22494689

за външни пространства,   различни размери и форми 32 см, xx 22490445 23 см, xx 22490452 39 см, xx 22490346

29,99    

Саксия „Антик“

Саксия релефна

различни размери Ø: 25 см, височина: 21 см xx 23458772 Ø: 35 см, височина: 28 см xx 23458932 Ø: 45 см, височина: 34 см xx 23458963 Ø: 57 см, височина: 46 см xx 23458987

20

 19,90  32,90  58,90  97,90

Саксии

цвят: кафяв Ø: 25 см xx 24043441 Ø: 35 см xx 24043731 Ø: 48 см xx 24043458

 32,90  4 8,90  89,90

различни размери,  цвят: теракота Ø: 12 см, височина: 10 см xx 23628922  1,99 Ø: 16 см, височина: 12 см xx 23628939  3,49 Ø: 23 см, височина: 17 см xx 23628946  7,99 Ø: 30 см, височина: 21 см xx 23628953  13,99 Ø: 33 см, височина: 27 см xx 24098755  2 4,99 Ø: 40 см, височина: 35 см xx 24098762  49,99 Ø: 45 см, височина: 40 см xx 24098779  59,99


Къмпинг и свободно време

Растения 6,99    

с подложка

 2,99  5,99  12,99  2 4,99  39,99

с подложка

Градинско осветление

Ø: 16 см цвят: оранж, xx 24097888 цвят: роза, xx 24097857 цвят: резида, xx 24097864

Саксии „Антик“ Саксии „Бела“  4 ,99  12,99  23,99  37,99

с подложка

с подложка

Вода в градината

12 см xx 21104138 17 см xx 21104800 21 см xx 21104855 27 см xx 21104961

различни размери,  материал: керамика,  различни цветове Ø: 12 см xx 23604292  2,99 Ø: 16 см xx 23604803  4 ,99 Ø: 23 см xx 23604810  12,99 Ø: 30 см xx 23604834  25,99 Ø: 33 см xx 24098076  39,99

Градинска техника

Саксия лента

различни размери,   материал: керамика Ø: 11 см, xx 23606319 Ø: 14 см, xx 23606326 Ø: 20 см, xx 23606333 Ø: 26 см, xx 23606340 Ø: 33 см, xx 24098250

Градински мебели

Саксии „Гала“

Керамична саксия „Ринг“

Саксии „Ринг“

с подложка

материал: керамика,  цвят: зелен 12 см xx 24098571  5,99 17 см xx 24098588  12,99 22 см xx 24098595  2 4,99

с подложка

21

Градински огради

различни размери 12 см xx 23605480  4 ,99 17 см xx 23605497  11,99 22 см xx 23605602  23,99 27 см xx 23605619  37,99


Торове / почви

Спрей за цветя „Натура рок ефект“ 100 мл на основата на естествени вещества xx 22312457

6,99/бр.  

БИО ПРОДУКТИ

Natura Тор за тревни килими

Natura Тор за разсади

съдържание: 8 кг,  от 100% органични суровини xx 21600210

съдържание: 1 л xx 21600142

10,99/бр.  

29,99/бр.  

Течен Биохумус Течен Биохумус 700 мл. съдържание: 700 мл,  за листна защита,  с коприва xx 23648296

7,99/бр.  

Торопочвена смес

универсално приложение,  с биохумус 4 л., 1л подарък, xx 23646803  3,29 /бр. 7л + 3л подарък, xx 23822269  6,39 /бр. 20 л, xx 23646834  11,99 /бр.

22

съдържание: 700 мл,  универсално приложение универсално приложение xx 23648173  6,99 /бр. за цъфтящи растения xx 23648203  6,99 /бр. за плодове и зеленчуци xx 23648265  6,99 /бр. за зелени растения xx 23648241  7,99 /бр.

10 бр./опаковка Минерална тор, xx 23400825 Еко тор, xx 23400832

Торопочвена смес „Valentin Eco“

Biogarden Биохумус

100% Екстракт 4 л., xx 23648326 20 л, xx 23648333

Valentin Smart Торове „NPK 18-18-18“

 4 ,59 /бр.  16,99 /бр.

опаковка: 20 л,  универсално приложение xx 23674059

11,99/бр.    

 3,99 /бр.  5,99 /бр.


Течен тор „Vitality Komplex“ 0,5 л предназначен за напояване и листно приложение,увеличава устойчивостта на растенията към стрес, засушаване, прекомерна влага и др. xx 22669407

8,99/бр.  

Лак за листа 400 мл xx 81274994

6,99/бр.  

Вар 1 кг

дезинфекцира почвата (унищожава микробите на болести, вредители и семена на плевели) xx 60378118

подпомага създаването на по-висока захарност в плода, повишава покълването на семената xx 80462033

Agro Минерална тор за лози 3 кг

6,99/бр.  

12,99/бр.  

НПК 3 кг

Перлит 3 л.

9,99/бр.  

7,49/бр.  

допринася за плодородието на лозите и високото качество на гроздето xx 22669377

Амониев нитрат 3 кг

намалява киселинността на почвата, значително увеличава добива на плодове и подобрява техния срок на годност xx 80461999

8,99/бр.  

универсална употреба, за основно торене преди засяване или засаждане на растенията през пролетта и за торене по време на вегетация xx 80461951

термично обработена вулканична скала, има ниска обемна плътност с голям брой капилярни и безкапилярни пори, за вкореняване на младите растения xx 80856696

23

Градински огради

Вода в градината

5,99/бр.  

Калиев сулфат 1 кг

Градинска техника

Градинско осветление

3,99  

Къмпинг и свободно време

Растения насърчава образуването на корени и цвят, за наторяване на стайни и външни растения, дългосрочен ефект до 60 дни xx 80963264

Градински мебели

Универсална тор 30 бр. пръчици


Усмихни се като градината си.

Тревни смески

2

5 4

1

12

9

6

3

8

11 10

7

3,79 

от

/бр.

Тревна смеска за допълнителни посеви Тревна смеска за спорт и игра Тревна смеска за паркове Тревна смеска за сянка 0,25 кг 1 1 кг 2 2,5 кг 3 1 кг 4 2,5 кг 5 10 кг 6 1 кг 7 2,5 кг 8 10 кг 9 1 кг 10 2,5 кг 11 10 кг 12 xx 23573109 xx 23573123 xx 23573130 xx 23572904 xx 23572911 xx 23572928 xx 23572935 xx 23572942 xx 23572966 xx 23572973 xx 23572980 xx 23572997

 3,79 /бр.

 14,99 /бр.

 34,99 /бр.

 14,99 /бр.

 34,99 /бр.

 139,- /бр.

 14,99 /бр.

 34,99 /бр.

 139,–/бр.

Торове 1,75 кг Течен тор за стайни растения 1 л xx 23578470

6,49/бр.  

Специален тор за рози, xx 23578340 Тор за иглолистни растения, xx 23578357

8,99/бр.  

Почва за цветя

различни опаковки ,  за стайни, балконски растения и в контейнер  4 ,29 /бр. 10 л, xx 3317730 20 л, xx 3322956  7,49 /бр. 40 л, xx 3323977  12,99 /бр.

24

Тор за тревни килими с удължено действие 5 кг xx 23578241

29,99/бр.  

Почва за балконски цветя 40 л Почва за цветя 70 л xx 3324035

16,99/бр.  

за мушкато и други балконски растения xx 3323984

8,99/бр.  

 15,99 /бр.

 37,99 /бр.

 149,–/бр.

Тор за засаждане на тревни килими 5 кг за площ от: 200 м² xx 23578265

39,99/бр.  

Почва за мушката 60 л

за всички видове мушката, както и балконски растения,  с гранули, служещи като за резервоар за вода и пясък xx 23136014

19,99/бр.  


Къмпинг и свободно време

Растения

защита от вредители

за деца

Пръчици против комари 4 бр xx 24136693

 6,99

Гел след ухапване от насекоми 35 мл. xx 24136648

3,99    

Електрически изпарител против комари 10 таблетки xx 24136679

Градински мебели

 3,79

6,99    

Градинско осветление

Препарат против комари и кърлежи xx 23620582  4 ,49 Препарат против комари за деца xx 24136624  4 ,99

Спирали против комари 10 бр xx 23621619

Спрей против насекоми 400 мл Ароматизатор против молци Лавандула

Спрей против оси и стършели 300 мл

2,29    

9,69    

xx 23621671

5,99    

Капан за оси с течен пълнител 200 мл xx 24136815

11,99    

Препарат за септични ями „Микробец“ 25 гр

Зърна против мишки и плъхове 300 гр

Пудра против мравки 100 гр

1,39    

3,49    

3,49    

xx 23621794

xx 24136822

xx 23621718

Препарати против гризачи и къртици

Свещи против къртици, 3 бр xx 23621756  6,39 Гранули против къртици, 500 гр xx 23621763  7,49

25

Градински огради

Вода в градината

xx 23621657

Спрей против летящи насекоми xx 23621633 Спрей против пълзящи насекоми xx 23621688

Градинска техника

Препарати против комари 50 мл

Препарати против комари


Барбекю

Кръгло барбекю „Premium“

размери: 54 × 94 × 51 см,  2 отделни плочи,  повърхност на грила-Ø: 44 см,  термометър на капака, порцеланово емайлирани съдове и капак,  регулиране на въздушната струя , 3 крачета за стабилност, с 2 колела, съд за пепел,  черно xx 23964754

199,–    

Барбекю с колела „Trolley“

размери: 58 × 85 × 56 см,  48 × 51 см, с хромирана решетка,  с колела, регулиране на въздушната струя,  емайлирано,  сгъваемо, регулиране на височината xx 23912649

109,– 

26


модели, тъй като при тях нивото на пушек е много по-малко. Освен подходящо барбекю за успеха на балконското или градинското парти са необходими прикрито от вятъра място и достатъчно столове. Много удобни за целта са бирените комплекти, които се събират под голям чадър. В комбинация с градински лампи, свещи и факли, вечерта ще бъде незабравима!

Прибори за барбекю

Растения

Дали на шезлонг в градината или на балкона, в приятната компания на приятели или просто под сянката на някое дърво – лятото трябва да премине спокойно и лежерно. Най-важната предпоставка за успешното барбекю-парти е не само хубавото време, а и подходящото по размер барбекю. Освен класическите барбекюта на дървени въглища, все повече навлизат газовите и електрическите

Къмпинг и свободно време

Забавата може да започва. Лятото не би било и наполовина толкова хубаво, ако липсваха пикниците или барбекюто в градината.

9 броя, c престилка xx 23110052

Градински мебели

19,99    

Дървени въглища

3 кг, xx 21034718  6,99 5 кг, xx 21034749  10,99 10 кг, xx 21034756  20,99

Градинско осветление

Прибори за барбекю 11 части

материал: алуминий,   състои се от: вилица за грил, прибор за обръщане, щипка, четка за грил, четка за почистване и 6 бр. шишове,  в алуминиев куфар xx 23965706

Градинска техника

49,99    

Съд за разпалване

размери: 16,5 × 28 мм,  емайлиран,  за барбекю,  с дървена дръжка,  материал: листова стомана,  дебелина: 0,7 мм,  цвят: черен xx 21844539

Кръгло барбекю „Premium“

размери: 125 × 98 × 66 см,  повърхност на грила-Ø: 54 см,  термометър на капака, порцеланово емайлирани съдове и капак,  съд за пепел, регулиране на въздушната струя, с 2 колела, вкл. 2 странични работни плочи xx 23964723

399,–    

Един от изпитаните най-бързи начини да запалите барбекю е с помощта на т. нар. съд за разпалване. За по-малко от 30 минути ще имате достатъчно жар, за да подготвите вкусна вечеря. Поставете 2 или 3 разпалки върху дървените въглища, запалете ги и сложете отгоре съда, пълен с брикети или дървени въглища. След около 30 мин. разпределете съдържанието върху останалите дървени въглища на барбекюто. СЪВЕТ: Преди да разпръснете готовата жар трябва да изчакате разпалките да изгорят много добре, за да избегнете неприятна миризма на месото.

27

Градински огради

Разпалване на барбекю

Вода в градината

19,99 


Барбекюта

Барбекю за пикник в чанта размери: 26 × 26 см,  диаметър на решетка-Ø: 24,5 см, xx 23110083

25,99    

Кръгло барбекю

диаметър на решетка-Ø: 42 см,  стоманена дъга за защита от вятър,  емайлиран корпус xx 21476198

49,99    

Барбекю на колела

размери: 42 × 84 × 86 см,  с дървена поставка, стоманена дъга за защита от вятър xx 21475771

54,99    

28

Чугунено барбекю

диаметър на решетка-Ø: 35,5 см,  неръждаемо xx 21475764

27,99    

Барбекю с капак

размери: 43,5 × 59 × 17,5 см,  диаметър на решетка-Ø: 39 см,  стоманен корпус xx 21475702

49,99    

Барбекю двойно

размери: 55 × 39 × 21 см xx 23110090

34,99    

Барбекю подвижно

размери на легло: 46 × 46 см xx 23110502

59,99    

Барбекю с капак Барбекю с колела овално размери: 63 × 85 × 50 см xx 24075459

79,99    

размери: 58,5 × 24 × 58,5 см,  диаметър на решетка-Ø: 57 см,  2 масички,  стоманен корпус xx 21475757

109,–    


199,–    

359,–    

Газово барбекю „Avalon“

Газово барбекю

размери: 135 × 114 × 58 см,  3 броя горелки с мощност 3.8kW всяка,  автоматично пиезо запалване,  емайлиран капак,  чугунена тава 22x50см.,   2 скари 23х50см,  термометър, комфортна дръжка на капака,   вкл. вграден страничен газов котлон - 3.5kW,   странична поставка,  капацитет за приблизително 10 човека xx 23179950

999,–    

 Употреба само с дървени въглища

599,–    

размери: 143 × 120 × 64 см,  повърхност на скара: 23 × 49,5 см, грил и плоча, изработени от емайлиран чугун,  4 бр. регулируеми горелки,  електрическо запалване,  термометър на капака, двустенен капак от неръждаема стомана,  долен шкаф с две врати, горелка с мощност 3,5 kW, хромирани копчета,  4 × 3,8 W,  капацитет за макс. 14 човека xx 21603396

1.599,–    

Къмпинг и свободно време

Растения размери: 21 × 43 × 77 см,  повърхност на скара: 48 × 37,5 см,  15,5 кг xx 23453623

размери: 100,5 × 100,5 × 50,5 см,   повърхност на скара-Ø: 54 × 36 см, възможност за работа с лава камъни, както и без тях xx 24179188

Градински мебели

Газово барбекю с лава камъни

размери: 126 × 105 × 53 см,  скара: 27,5 × 40 см,  3бр. регулируеми стоманени горелки с мощност 3,2kW,  запалване с пиезо кристал,  поцинкована тава за отпадната мазнина,  долен шкаф с две врати,  3200 W,  капацитет за приблизително 10 човека xx 23179943

Градинско осветление

Газово барбекю

Градинска техника

Газово барбекю

 Употреба само с дървени въглища

размер: 42,8 × 195 × 75 см,  скара: 48 × 33 см, хромирана решетка с възможност за четиристепенно регулиране,  висок комин,  бетон и огнеупорни материали,  228 кг,  неизмазано xx 23067844

269,–    

Външно барбекю „Milano New“

размер: 114 × 204 × 64 см,  скара: 40 × 67 см, хромирана решетка, с тристепенно регулиране на височината,  плот: 114 см,   бетон и огнеупорни материали,  342 кг,   неизмазано, с възможност за боядисване по Ваше желание xx 22017628

399,–    

Външно барбекю „Salvador“

размери: 114 × 169,2 × 64 см,  скара: 40 × 58 см, хромирана решетка с петстепенно регулиране на височината,  бетон и огнеупорни материали,  неизмазано,  вкл. работен плот: 114 см. xx 23590427

699,–    

29

Градински огради

Външно барбекю „Santiago“

Вода в градината

 Употреба с дървa


примерна снимка

примерна снимка

примерна снимка

Шезлонги

Шезлонг релакс

Шезлонг с 3 крака

65,99    

79,99    

размери: 80 × 60 × 63 см, материал: метален корпус,  цвят: бял xx 70904475

Сгъваема маса алуминий

Сгъваема маса алуминий

34,99    

29,99    

59,99    

Спален чувал „Mummy“

Спален чувал „Envelope“

19,99    

24,99    

Сгъваем стол за къмпинг

материал: метален корпус,  мека тъкан xx 1751390

25,99    

Сгъваема къмпинг маса

размери: 85 × 230 см xx 24056861

30

материал: метален корпус,  6 позиционен, тапицерия 20 мм xx 10136317

размери: 70 × 50 × 59 см,  материал: алуминий xx 24055734

размери: 76 × 190 см xx 24056854

материал: метален корпус, тапицерия 20 мм xx 80918646

размери: 70 × 70 × 70 см,  материал: алуминий xx 23970380

Надуваем матрак

размери: 76 × 185 × 22 см xx 23954571  26,99 размери: 137 × 191 × 22 см xx 23880832  39,99


Растения Къмпинг и свободно време размери: 76 × 50 × 74 см,  материал: алуминиева конструкция, полиестер, сгъваем,  вкл. възглавница за глава xx 22451781

размери: 64 × 50 × 64 см,  материал: алуминиева конструкция, полиестер, сгъваем xx 22451903

34,99    

Столове „Charlie“ сгъваем цвят: син или зелен xx 23882911

59,99    

Градинско осветление

36,99    

Сгъваем стол за плаж „mini“

Градински мебели

Стол за плаж

с място за напитки xx 22600875

Къмпинг стол

размери: 52 × 52 × 96 см, материал: стоманена рамка, полиестер, цвят: сив, зелен xx 23882614

Къмпинг стол „Luna“ сгъваем размери: 62 × 85 × 85 см xx 24056878

25,99    

49,99    

Палатка

Палатка „PHOENIX“

Палатка „Bergen“

59,99    

49,99    

59,99    

размери : 215 × 205 × 130 см xx 22055989

размери: 205 × 205 × 120 см xx 24056830

Градински огради

Вода в градината

16,99    

Градинска техника

Сгъваем стол „Campo“ с подлакътници

размери: 210 × 240 × 130 см xx 24056823

31


Шезлонги

Хамаци

 материал: 100 % памук  максимално натоварване: 120 кг  59,99 Хамак, размери: 200 × 120 см, xx 23440814 Стойка за хамак, размери: 350 × 90 × 106 см, xx 23440821  169,–

Хамак стол

размери: 100 см × 50 × 3,  максимално натоварване 100 кг xx 24056816

34,99    

Хамак

Хамак

Хамак

24,99    

29,99    

49,99    

размери: 200 × 100 см,  максимално натоварване 100 кг xx 24056885

32

размери: 115 × 108 см,  максимално натоварване 100 кг xx 24056809

размери: 300 × 145 см,  максимално натоварване 150 кг xx 24056793


сив, xx 23989924 зелен, xx 23989856 оранжев, xx 23988835 син, xx 23988842

59,99    

Шезлонг с 3 крака

размери: 188 × 61 × 25 см,  материал: алуминиеви рамки, текстилно покритие, алуминиева конструкция с прахово покритие,  цвят: сив,  със сенник xx 23430945

99,99    

Градинско осветление

56,99    

материал: текстилно покритие, алуминиева конструкция с прахово покритие,  различни цветове зелен , xx 21846366 оранжев, xx 21846502 сив, xx 22452313

Къмпинг и свободно време

Растения Шезлонг „Sylt“

Градински мебели

Шезлонг

размери: 197 × 55 × 90 см,  материал: текстилно покритие, стоманена рамка,  цвят: оранжев/тюркоазен xx 23430310

размери: 190 × 64 × 28 см,  цвят: беж xx 24054447

129,–    

149,–    

Люлеещ се стол алуминий

Къмпинг стол

169,–    

89,99    

размери: 113 × 63 × 85 см xx 24055956

Градински огради

Вода в градината

99,99    

Шезлонг алуминий

материал: алуминиева конструкция, текстил,  цвят: син,  със сенник, с възглавницa, със странични чанти, с подложка за главата xx 22977243

Градинска техника

Алуминиев шезлонг с 3 крака

Градински шезлонг „Sun“

размери: 98 × 16 × 67 см xx 23975149

33


Игра и забавления в градината

Дори в най-малката градина може да се намери място за детски кът необходима е само малко фантазия. Да имат собствена детска площадка вкъщи е мечта на много деца. Детските пързалки, люлки и катерушки не трябва да променят много цялостния облик на градината, като освен това трябва да са изключително добре обезопасени. Основни критерии при избора на детските забавления в градината са стабилност, лесна поддръжка и устойчивост на климатични влияния. Играта на открито е особено благоприятна за развитието на децата. От една страна чистият въздух спомага за укрепване на имунната система на детето, от друга страна чрез игрите с катерене малчуганите тестват собствените си възможности, което стимулира развитието им, а повишаването на способностите им спомага за развитието на тяхното самочувствие. Освен това в съвместната игра с връстниците децата оформят своята общителност.

Детски градински ­столчета

материал: пластмаса,  Disney мотиви   Winnie Pooh, xx 10135846 Cars, xx 81270750 Princess, xx 22604477 Mickey, xx 22604446

9,99    

Предимство за родителите пък е това, че децата винаги ще са пред погледа им. Някои уреди за игра, като например трамплинът, изпълняват освен това и функцията на фитнес тренировка. Трамплините са изключително атрактивни и доставят радост на малки и големи. Мини-мебелите от пластмаса предлагат множество предимства - те са издръжливи, лесни за поддръжка, устойчиви са на климатични влияния и са изключително леки, така че дори малчуганите могат сами да ги преместват и прибират. Относно дизайна на пазара може да се открие богато многообразие от цветове, модели и шарки. Детските пързалки, люлки и катерушки, които се предлагат в bauMax, са предназначени за лична употреба, а не за обществени детски площадки, обезопасени са и са тествани за стабилност и надеждност.

Детски градински масички Winnie Pooh, xx 10135853 Cars, xx 81270767 Mickey, xx 22604620 Princess, xx 22604644

19,99    

Детска къщичка за игра размери: 95 × 90 × 110 см,  материал: пластмаса xx 23990074

199,–    

Пясъчник за игра „Мида“ Люлка „Trixy“ триместна

размери: 109 × 42 × 61 см,  материал: пластмаса xx 23030268

29,99    

34

размери: 88 × 102 см,  материал: пластмаса,  2 части xx 2060521

39,99    

Детска пързалка „Tuki“

размери: 120 × 56 × 75 см,  материал: пластмаса xx 23040274

59,99    


Растения Къмпинг и свободно време Градински мебели Градинско осветление дължина: 5 м,   пластмасова седалка,  цвят: червена xx 23601895

материал: дърво,   дължина: 2,5 м,  от импрегнирана борова дървесина xx 23602625

29,99    

Въже за катерене с възли дължина: 2,5 м xx 23602663

33,99    

Халки ­„Трапец“

дължина: 250 см,  с пластмасови дръжки xx 23602656

44,99    

Детска люлка „Маймуна“

материал пластмаса,  дължина: 2,5 м xx 23602649

44,99    

Въжена стълба с 6 дървени стъпала xx 23602670

49,99    

Бебешка люлка „Luxe“ столче

Метална люлка везна

Детска люлка „Agility“ двуместна

Пързалка „X-Stream“

69,99    

169,–    

249,–    

239,–    

дължина: 2,5 м,  цвят: синьо-червена xx 23602632

въртяща се на 360°,  метална конструкция-Ø: 3,5 см xx 23603301

дължина: 1,9 м,  горна греда-Ø: 5 см,  метална конструкция-Ø: 4 см, xx 23602694

материал: метал,  дължина: 1,73 м,  с пластмасови стъпала,  метална конструкция-Ø: 3 см xx 23602687

35

Градински огради

Вода в градината

29,99    

Детска люлка

Градинска техника

Единична люлка


Басейни

Писнало ви е от претъпкани басейни? Пренесете удоволствието от къпането в собствената си градина! Горещо слънце и студен басейн - собственият басейн в градината с всички допълнителни екстри към него вече не е недостижим лукс. Веднъж изграден, басейнът ще ви носи радост и прохлада дълги години напред. Важна предпоставка за монтирането или изграждането на басейн е да намерите равно и слънчево място в градината. Друго важно условие за осигуряване на комфорт е мястото за басейна да е на защитено от вятъра място. Правилният избор на място предопределя и по-лесната поддръжка за в бъдеще. Храстите и дърветата не трябва да са прекалено близо до басейна, за да не го замърсяват. Наземни и вградени басейни. Бързо удоволствие от къпането предлагат т. нар. басейни Quick up, произведени от подсилено гумено фолио, което след напомпването на външната стена, автоматично се из-

Басейн „Quick up“

 без помпа и филтър

размери : 2,44 × 0,66 м,  здравина на фолио: 0,4–0,8 мм,  най-доброто 3-пластово PVC фолио xx 23009097

69,99    

Басейн „New Splasher“

примерна снимка

размери : 3,5 × 0,9 м,  кръгъл,  здраво стоманено покритие,  с външен филтър,  вкл. парапет от изкуствен материал, издръжливо на зимни условия вътрешно фолио xx 21231575

559,–    

36

правя по време на пълнене на басейна. Остава само да монтирате филтърната система и готово! Надеждните басейни за монтаж над земята са съставени от лакирана или поцинкована обвивка от листова стомана, подсилена с подпорни профили и ъглови напречни подпори. Уплътнението представлява облицовка от фолио. От този тип басейни има модели, които могат да се вкопаят в земята. Ако обаче това не е изрично посочено от производителя в указанията, в никакъв случай не бива да вграждате басейна. Който обича майсторенето вкъщи, може сам да си иззида басейн в градината. Подходящи материали са или бетоновите тухли, или пък специалните стиропорни елементи, укрепени с арматурно желязо, запълнено също така с бетон. С тези елементи без проблем също така могат да се изградят заоблени стени.

Басейн „Quick up“

 без покривало за басейн

размери : 3,05 × 0,76 м,  кръгъл,  здравина на фолио: 0,4–0,8 мм,  с външен филтър,  вкл. 12-V-помпа,  най-доброто 3-пластово PVC фолио xx 23009400

129,–    

Басейн „Steel Pro Frame“

размери : 4,57 × 0,91 м,  метални рамки,  здравина на фолио: 0,4–0,8 мм,  състои се от: помпа, стълба, покривало, подложка, сет за почистване , DVD,  най-доброто 3-пластово PVC фолио xx 23455108

499,–    


СГЛОБЯЕМИ МЕТАЛНИ БАСЕЙНИ ЗА НАЗЕМЕН И ВКОПАН МОНТАЖ Сглобяемите басейни с метална стена са бърз, икономичен и лесен начин да се сдобиете със собствен басейн. Използването на нови материали и антикорозионни покрития прави днешните продукти много по-стилни, стабилни и дълготрайни, а добавянето на възможността за вкопан монтаж е решение многообразното им интегриране в аранжимента на градината. Басейните с кръгла форма са компактни и лесни за монтаж и дават възможност за максимално оползотворяване на ограничени пространства Предлагат се в комплект с пясъчен филтър с помпа и стълба.

Модел KIT460ECO Бял KIT550ECO Бял KIT460W Дърво KIT460P Камък

Размер ф460см. ф550см. ф460см. ф460см.

Дълбочина см. 120см. 120см. 120см. 120см.

Площ за монтаж см. 500х500см. 600х600см. 500х500см. 500х500см.

Цена лв. 1999.00 лв. 2299.00 лв. 2499.00 лв. 2499.00 лв.

Басейните с овална форма са стабилни, със странични подпори и широк борд, даващи възможност за къпане и плуване. Доставят се в комплект с пясъчен филтър с помпа и стълба.

Модел KITPROV1028 Бял KITPROV918 Бял KITPROV738 Бял KITPROV9170 Бял KITPROV8170 Бял KIT610P Камък KIT730P Камък KIT610W Дърво KIT730W Дърво KIT730ECO Бял KIT610ECO Бял KIT500ECO Бял

Размер см. 1000x550 915x415 730x375 915x415 810x470 610x375 730x375 610x375 730x375 730x375 610x375 500x300

Дълбочина см. 132 cм. 132 cм. 132 cм. 120см. 120см. 120см. 120см. 120см. 120см. 120см. 120см. 120см.

Площ за монтаж см. 1100х750см. 1000х700см. 800х600см. 1000х700см. 900х700см. 700х600см. 800х600см. 700х600см. 800х600см. 800х600см. 700х600см. 600х500см.

Цена лв. 6599.00 лв. 5399.00 лв. 4199.00 лв. 4199.00 лв. 3899.00 лв. 3899.00 лв. 4099.00 лв. 3399.00 лв. 4099.00 лв. 3199.00 лв. 2799.00 лв. 2499.00 лв.

Басейните от Промо серията са икономичен вариант за стабилен басейн. Предимно за деца. Бърз и лесен монтаж и демонтаж в края на сезона.В комплект с картушна филтрация и стълба.

Модел KITWPR450

Размер ф450см.

Дълбочина см. 90см.

Площ за монтаж см. 500х500см.

Цена лв. 669.00 лв.


Плажни аксесоари по клиентска поръчка

по клиентска поръчка

180 см Комплект филтър за надуваемо СПА 2 бр xx 24132275

29,99    

Комплект аксесоари за СПА

СПА Джакузи надуваемо

149,–    

1199,–    

2 подглавника + стойка за чаши и бутилки xx 24132268

размери: 1,80 × 0,7 м,  кръгъл,  118 клапи за въздух, термо покривало,  вкл. филтър помпа 35W/12V, нагревател 1500W/2.04HP, помпа за масаж 600W/0.8НР,  капацитет на водата 700 л xx 24131544

Надуваем дюшек с прозрачна възглавница

Надуваемо кресло

Надуваем дюшек „Pool Lounge“

19,99    

30,99    

25,99    

Голям пояс „Angry Birds“

Водна топка „Angry Birds“

Раменки „Angry Birds“

5,99    

4,99    

4,99    

размери: 70 × 188 см,  от PVC xx 23972735

Ø: 56 см,  от PVC xx 23973251

Детски басейн със слънцезащитна приставка размери : 97 × 97 × 66 см, от PVC xx 23972902

29,99    

38

размери: 94 × 102 см,  с място за напитки,  от PVC xx 23972650

Ø: 51 см,  от PVC xx 23973268

размери: 84 × 160 см,  с приставка за главата,  от PVC xx 23972667

д × в: 15 × 23 см,  от PVC xx 23973244

Надуваем детски басейн „Angry Birds“

височина: 30,5 см,  Ø: 152 см,  от PVC, с 3 въздушни камери xx 23977723

29,99    


Санифорт Таблетки за басейн „Санифорт Комби“ 75 бр.

Мултифункционални таблетки 1 кг

12,99    

17,99    

Таблетки за басейн „Санифорт Комби“ 4 х 200 гр.

Гранулат за бързо хлориране 1 кг

21,99    

14,99    

xx 23620513

5х200гр.,  бавен хлор xx 23251564

Хлорни таблетки Хемохлор Т xx 50220397  17,99 Дълготрайни хлорни таблетки xx 50220373  19,99

xx 23620506

xx 23827332

Градинска техника

Химия за басейни 1 кг

Химия за басейни

Течен коагулант „Кристъл клиър“ 75 бр.

Тест ленти за хлор 3 в 1

9,99    

16,99    

xx 23620520

xx 23679290

Вода в градината

Препарат за защита от водорасли „Анти-алги“ 1л xx 23797994  11,99 Препарат за защита от водорасли 1л xx 50220403  15,59

Градинско осветление

Градински мебели

Ph - плюс гранулат 1 кг xx 50220458  9,39 Ph - минус гранулат 5 кг xx 50220434  25,99

Къмпинг и свободно време

Химия за басейни

Растения

Химия за басейни

Препарат активен кислород xx 50220533  14,59 Анти варовик xx 23618886  14,99 Гранулат за басейни xx 23618893  15,99

Плуващ диспенсер

за Санифорт комби таблети xx 23888883

13,99    

39

Градински огради

Санифорт Гранулат за басейни „Санифорт“


Градински мебели Ратанови мебели Полиратанът е устойчив на атмосферни влияния, издръжлив на натоварване и съставен от преплетени изкуствени нишки материал, който оптически не се различава от естествения ратан. Мебелите са леки и същевременно стабилни, не се нуждаят от специални грижи и са особено удобни заради начина на преплитане на нишките, от който са съставени.

от стр. 42

Дървени мебели Градинските мебели от дърво са класическите мебели за градина, които превръщат зеления оазис във втори дом. Без значение дали са от акациево, евкалиптово или тиково дърво, този тип мебели винаги създават уют и поддържат естествения вид на градината. Устойчивостта на атмосферни влияния силно зависи от обработката на дърво и от начина на изработка.

от стр. 56

Мебели от метал Градинските мебели от метал са стабилни и изключително здрави. Универсалният дизайн при този вид мебели е с прави и изчистени линии. Поромантичният стил предлага преплетени фини форми. В съвременното производство се добавя повърхностен слой, който прави мебелите по- устойчиви. Но ако мислите, че ще Ви се налага често да премествате мебелите в градината, е препоръчително да изберете по- лекия алуминиев вариант. от стр. 60

Пластмасови мебели Градинските мебели от пластмаса отдавна са навлезли в масовата употреба и се срещат в различни цветове и варианти. Те са подходящи не само за закрити тераси и балкони, но и благодарение на своята устойчивост без проблем издържат и на влиянията на открито. Със стилни подложки и възглавници пък можете да изразите индивидуалния си вкус и да придадете на мебелите си дизайнерски вид.

40

от стр. 62


Растения Къмпинг и свободно време Градински мебели Градинско осветление Градинска техника Вода в градината Градински огради

1099,– Градинска гарнитура „Retro“ комплектът се състои от: маса, размери: 80 × 80 × 35 см 4 кресла, размери: 79 × 79 × 85 см,   материал: стоманена бяла рамка, бели текстилни възглавници, ратан xx 23886278

1.099,–    

41


Ратанова гарнитура „Torino“

 кресло, размери: 75,5 × 79 × 89 см маса, размери: 145,5 × 89,5 × 65 см канапе, размери: 176 × 75 × 85 см ъглова част, размери: 196 × 75 × 85 см,   материал: естествен ратан,  вкл. сиви възглавници xx 24033275

2.999,–    

42


Градински огради

Вода в градината

Градинска техника

Градинско осветление

Градински мебели

Къмпинг и свободно време

Растения

тенденция 2014

43


Ратанови Мебели

и л е б е М и в о н а т Ра В дома, градината или на терасата: самородният стил на ратановите мебели придава навсякъде усещането за елегантност и уют. Плетените мебели от различни материали днес се обозначават с общото понятие "Ратан", което в миналото е било наименование за специален вид палмово дърво. Изработените чрез плетене мебели отдавна са класика, чийто вечен чар произхожда от 17 век, когато традиционното плетене на кошове се развива в своеобразна форма на изкуство. Дори днес плетените мебели са в по- голямата си част ръчно изработени и поради тази причина толкова неповторими. По отношение на материала има голямо развитие: пластмасата /полиетилен/ намира приложение под формата на полиратан, който в много отношения прилича на естествения ратан, но много поиздръжлив и лесен за поддържане. Вятърът и дъждът, както и директното слънчево греене не могат да увредят материала, така че тези условия не възпрепятстват подългия престой на градинските мебели на открито. От няколко години има сериозен интерес към мебели за релакс, които да са устойчиви на атмосферни влияния, но в същото време с добрата си визия да позволяват използване и в интериора, например в зимната градина. Ратановите мебели демонстрират множество предимства: те са леки и същевременно еластични и стабилни. Затова са много подходящи за градински мебели, които често се преместват.

Долната конструкция най-често е от прахово покритие, неръждаем материал/алуминий или стомана/. Ратановият корпус не задържа прах и е неподатлив на течности. Подложката за сядане и гърба могат без усилие да се отстранят и да се приберат вкъщи, докато мебелите могат дори и при дъжд да останат на открито. Ако е необходимо почистване, препоръчваме да използвате за мебелите и долната част на масата сапунен разтвор и мека четка. Изплакнете старателно със студена вода, но в никакъв случай не използвайте почистващи препарати със съдържание на разтворители.


размери: 83 × 161 × 57 см,  материал: алуминиева конструкция с прахово покритие,  вкл. възглавници,  устойчив на атмосферни влияния xx 23108189

Градинска люлка „Nacelle“

размери: 105 × 110 × 193,5 см,  материал: PVC ратан,  цвят: черен,  вкл. кафяви възглавници xx 23577541

499,–    

Ратаново легло с покрив размери: 220 × 140 × 160 см,  материал: ратан xx 24077453

Градинско осветление

Градински мебели

Къмпинг и свободно време

299,–    

Растения

Ратанов шезлонг

Градинска люлка „Nacelle“

размери: 105 × 110 × 193,5 см,  материал: ратан,  цвят: бял,  вкл. червени възглавници xx 24077422

Вода в градината

Градинска техника

1.299,–    

Ратаново канапе

размери: 226 × 108 × 87 см,  материал: ратан xx 24055932

1.199,–    

Градински огради

499,–    


Ратанови мебели

материал: PVC ратан, алуминиева конструкция,    цвят: кафяв Стол, xx 23429178 Маса, размери: 150 × 74 × 90 см, xx 23429352

 79,99 /бр.  2 49,–

Градински мебели

 без подлакътници

Градинска гарнитура „Campo“

Ратаново кресло, Batavia, размери: 68 × 65 × 85 см,   с възглавницa, материал: ратан, xx 24056502  199,– Градинска маса, Bombay, размери: 130 × 130 × 74 см,   материал: евкалиптово дърво , xx 23974845  3 49,–

Градинска гарнитура „Campo“

Ратанов стол без подлакътници

размери: 48 × 62 × 86 см,  материал: ратан,   вкл. възглавница бял xx 24073875 кафяв xx 24073882

79,99    


Ратанова пейка „San Marino“

99,99    

199,–    

Маси „San Marino“

размери: 150 × 90 × 75 см,   стъклен плот 5 мм кафяв xx 23519299 бял xx 23576100

Растения Градинско осветление

Градински мебели

размери: 128 × 62 × 93 см,   материал: ратан, алуминиева конструкция,  цвят: бял,   вкл. сиви възглавници xx 23576117

материал: алуминиеви рамки с PVC ратан,   с подлакътници, вкл. възглавници кафяв, размери: 86 × 55 × 60 см xx 23520202 бял, размери: 86 × 55 × 60 см xx 23562479

Къмпинг и свободно време

Ратанов стол „San Marino“ с подлакътници

Градинска техника

299,–    

Маса „San Marino“ квадратна размери: 90 × 90 × 75 см стъклен плот 5 мм кафяв xx 23520219 бял xx 23570092

Ратанова пейка „San Marino“

размери: 128 × 62 × 93 см,  материал: ратан, алуминиева конструкция,  цвят: кафяв,  с бежови възглавници xx 23576124

199,–    

Градински огради

Вода в градината

199,–    


Ратанови мебели

799,– Градинска гарнитура „Verde“

комплектът се състои от : маса със стъклен плот, размери: 100 × 55 × 46 см пейка, размери: 75 × 116 × 89,5 см 2 кресла, размери: 75 × 64 × 81,5 см,  материал: PVC ратан,  вкл. възглавница, цвят зелен xx 22477149

799,–    

1099,–

Градинска гарнитура „Retro“

комплектът се състои от : маса, размери: 80 × 80 × 35 см 4 кресла, размери: 79 × 79 × 85 см,  материал: стоманена бяла рамка, бели текстилени възглавници, ратан xx 23886278

1.099,–    

48


Растения Къмпинг и свободно време Градински мебели

1999,– Ратанова гарнитура „PALAU“

Градинско осветление

двуместен диван, размери: 139 × 80 × 83 см 2 единични фотьойла, размери: 80 × 80 × 83 см маса, размери: 120 × 60 × 42 см,  материал: ратан xx 24055949

2999,–

Вода в градината

Градинска техника

1.999,–    

+ 2 броя табуретки

Ратанова гарнитура „Torino“

Градински огради

кресло, размери: 75,5 × 79 × 89 см маса, размери: 145,5 × 89,5 × 65 см канапе, размери: 176 × 75 × 85 см ъглова част, размери: 196 × 75 × 85 см,  материал: естествен ратан,  вкл. сиви възглавници xx 24033275

2.999,–    

49


Ратанови мебели

Ратанова гарнитура „Allegra“

99,99

от

169,–

от

Ратанов стол, размери: 67 × 66 × 77 см xx 21234163  99,99 Ратанова маса, Ø: 80 см височина: 70 см xx 21234194  199,–

Ратанови мебели

Ратаново кресло, размери: 89 × 61 × 62 см, с възглавницa xx 23058347  169,– Ратанова маса, размери: 70 × 60 × 60 см xx 23058354  169,–

Градинска люлка „Rebecca“

399,– 50

размери: 200 × 114 × 167 см,  материал: стоманена рамка, изкуствен ратан , полиестерен покрив,  цвят: кафяв,  вкл. кафяви възглавници xx 23886261

399,–    


Растения Къмпинг и свободно време

Балконски сет „Astor“

299,-

маса, размери: 55 × 55 см 2 едноместни кресла, размери: 70 × 66 × 65 см двуместно кресло, размери: 70 × 110 × 65 см,  материал: естествен ратан,  5 мм. импрегнирано стъкло на масата xx 23577008

299,-    

Градинска гарнитура „Palermo“ 4-части

499,–

комплектът се състои от: 1 двуместен­диван, 2 единични фотьойла, 1 маса,  материал: ратан,  различни цветове,  5 мм. импрегнирано стъкло на масата цвят: бял xx 23559172 цвят: черен xx 23562455 цвят: кафяв xx 23518872

499,–    

51

Вода в градината

Градински комплект „Bali“ 4-части

Градинска техника

Градинско осветление

Градински мебели

199,–    

Градински огради

199,–

Комплектът се състои от: 1 маса и 2 кресла размери: 65 / 70 × 66 см маса със стъклен плот, размери: 48 × 55 см,   материал: естествен ратан xx 23432581


Ратанови мебели

559,– Градинска гарнитура „Santosa“ 4-части

комплектът се състои от: двуместен диван, размери: 78 × 111 × 63 см 2 единични фотьойла, размери: 78 × 62 × 63 см маса, размери: 91 × 40 × 46 см,  материал: PVC ратан,  цвят: кафяв,  с бежови възглавници xx 23559165

559,–    

559,– Градинска гарнитура 4-части

комплектът се състои от: двуместен диван, размери: 111 × 63 × 79 см маса, размери: 91 × 46 × 40 см 2 единични фотьойла, размери: 62 × 63 × 79 см,  цвят: черен,  5 мм. импрегнирано стъкло на масата xx 23108134

559,–    

52


Растения Къмпинг и свободно време Градински мебели

699,– Ратанова гарнитура „KANKUN“

Градинско осветление

двуместен диван, размери: 115 × 75 × 76 см 2 единични фотьойла, размери: 63 × 75 × 76 см маса, размери: 91 × 49 × 39,5 см xx 23974036

Вода в градината

Градинска техника

699,–    

1299,–

Градински огради

Ратанова гарнитура „Aruba“

двуместен диван, размери: 130 × 75 × 75 см 2 единични фотьойла, размери: 70 × 75 × 75 см маса, размери: 120 × 60 × 38 см,  материал: ратан xx 24077439

1.299,–    

53


Ратанови мебели

Ратанова гарнитура „Bistro“

39,99

от

цвят: черен Ратанов стол, размери: 63 × 54 × 72 см xx 23554818  39,99 Маса, Ø: 60 см височина: 70 см xx 24075695  49,99

Балконски сет „Classic“

169,–

2 сгъваеми стола, размери: 58 × 44 × 79 см сгъваема маса, размери: 60 × 67 см,  материал: текстил, алуминиева конструкция,  с прахово покритие,   цвят: сив,  със стъклен плот xx 23428997

169,–    

Балконски сет „Pisa“

199,– 54

комплектът се състои от: маса, размери: 60 × 60 × 71 см 2 сгъваеми стола, размери: 70 × 41 × 81 см,   материал: стоманена рамка, плетен ратан,  цвят: бял xx 23430815

199,–    


Растения Къмпинг и свободно време

199,–    

Градинско осветление

199,–

комплектът се състои от: маса, размери: 56 × 56 × 68 см 2 стола, размери: 55 × 45 × 84 см,  материал: ратан xx 24073899

Градински мебели

Градински комплект „Toscana“

249,–    

Вода в градината

249,–

комплектът се състои от:  маса, Ø: 60 × 72 см 2 стола, размери: 53 × 55 × 85 см,   цвят: циклама xx 24073851

Градинска техника

Градински комплект 3-части

249,–

комплектът се състои от:  маса , Ø: 60 × 72 см 2 стола, размери: 53 × 55 × 85 см,  цвят: зелен xx 24073868

249,–    

55

Градински огради

Градински комплект 3-части


Дървени мебели

Градинските мебели от дърво са истинска класика и са винаги актуални, независимо от модните тенденции. Градинските мебели от дърво са универсални и с много добри качества. При добра обработка и поддръжка те са много издръжливи на климатичните условия и създават чувство за уют и топлина. Естествено найдоброто им качество е материалът - а именно дървото, което изключително добре се вписва в цялостния вид на градината. Дървото мирише приятно и е приятно на допир. Винаги е топло, не съдържа вредни вещества и е хигиенично. Освен това е един от материалите, които не вредят на околната среда и когато остарее и трябва да бъде сменено, се разгражда бързо без вредни емисии. В случай, че сте се спрели на дървени мебели обаче, е добре в цялата градина да изберете декорация от естествени материали. Сред най-предпочитаните сортове са иглолистните дървета (например бор и смърч) и акация. С много от техническите си характеристики акацията дори превъзхожда дъба и е издръжлива на климатични условия без нужда от пресоване под налягане. Друг предпочитан сорт е евкалиптовото дърво. Благодарение на маслата, които съдържа, то е защитено от вредители. Особено внимание трябва да се обърне и на тиковото дърво, което е червеникаво на външен вид. То не трябва да бъде пресовано, необходимо е единствено редовно да се обработва с импрегнатор, за да запази червения си цвят.

Но и без поддръжка много се цени красивият му сребрист патинен цвят, който дървото придобива вследствие на външни влияния. В магазините на bauMax се предлагат само мебели, чиято дървесина е добита от контролирани и сертифицирани плантации. За да запазите по-дълго своите мебели, ние ви препоръчваме да ги покривате с предпазно фолио, когато не ги употребявате, а зимата да ги прибирате на защитено от слана, дъжд и сняг място.

Професионален съвет Грижа за дървени мебели Почистване на необработвани или импрегнирани дървесини: С помощта на сапунена вода и четка леко почистете повърхността, оставете добре да изсъхне, загладете изскочилите трески с помощта на шкурка. Импрегнираните дървени повърхности трябва да се обработват два пъти годишно (например с лак за дърво Genius Pro). При обработка повърхността трябва да е суха и ненапрашена. Мебелите може да използвате едва на следващия ден, за да може импрегнанта да се поеме добре. Лакирайте необработваните повърхности със светли лакове, за да бъде материалът по-издръжлив на климатичните условия

149,–

от

 без възглавници

Градинска гарнитура „Cornwall“

материал: FSC акация ,  с поцинкован обков Сгъваем стол, размери: 160 × 100 × 72 см, xx 22460790 Разтегателна маса, размери: 160 / 210 × 100 × 72 см, xx 22460691

56

 149,–  499,–


Растения Къмпинг и свободно време Градински мебели

449,–

 без декорация

Гарнитура „Marino“

Градинско осветление

комплектът се състои от:  маса, размери: 90 × 50 × 42 см двуместна пейка, размери: 63 × 122 × 80 см 2 кресла, размери: 63 × 62 × 80 см,  материал: FSC евкалиптово дърво xx 23426153

Вода в градината

Градинска техника

449,–    

Градински огради

799,– Гарнитура „Riviera“

комплектът се състои от:  маса, размери: 123,5 × 70 × 55 см, 2 кресла, размери: 74 × 61 × 78 см пейка, размери: 144 × 61 × 78 см,  материал: FSC евкалиптово дърво,  вкл. бели възглавници xx 23427952

799,–    

57


дървени мебели материал: евкалиптово дърво  цвят: натурален

Бирен комплект сгъваем

комплектът се състои от: маса, размери: 200 × 50 см 2 двуместни пейки , размери: 200 × 50 см xx 23110014

149,–    

Легло релакс

легло, размери: 192 / 120 × 74 × 92 см,  материал: акация,  разтегателно,  вкл. възглавници с дебелина 10 см. xx 23432871

299,–    

100% FSC евкалиптово дърво

г н о л з е Ш

размери: 150 × 83 × 60,5 см, с подлакътници от евкалиптово дърво xx 21466182

159,–    

58


Растения Къмпинг и свободно време

Градински комплект „Balkony“

Комплектът се състои от  маса, размери: 55 × 55 × 72 см 2 стола , размери: 88 × 66,5 × 38 см,   цвят: кафяв xx 22586117 примерна снимка

Градинско осветление

139,-    

Градински мебели

материал: акация

сгъваем стол, размери: 44 × 55 × 92,5 см,  материал: евкалиптово дърво xx 24055772

размери: 55 × 61 × 93 см,  материал: евкалиптово дърво xx 24055789

89,99    

Маса

Маса

119,–    

199,–    

размери: 90 × 90 × 74 см,  материал: евкалиптово дърво xx 24055796

Градински огради

Вода в градината

59,99    

Сгъваем стол с подлакътници

Градинска техника

Сгъваем стол без подлакътници

размери: 150 × 90 × 74 см,  материал: евкалиптово дърво xx 24055918

59


ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ

259,– Градинска гарнитура „Sunny“ 6-части

комплектът се състои от : маса със стъклен плот, размери: 80 × 71 см, 4 стола, размери: 99 × 65 × 54 см; чадър за слънце, Ø: 200 см,  материал: текстил, метална рамка с прахово покритие,  цвят: мока,  вкл. диаметър на стойката 32 мм. xx 23426078

259,–    

499,–

Градинска гарнитура „Ibiza“

материал: стоманена бяла рамка,  вкл. възглавница, цвят зелен xx 24032735 Двуместно кресло, размери: 104 × 83,5 × 89 см, xx 23881419 2 Стола, размери: 56,5 × 83,5 × 89 см, xx 23881167 Маса, размери: 47 × 80 × 50,5 см, xx 23881143 Стойка за чадър , xx 23881150 Градински чадър, xx 23881624

499,–    

60


Растения Къмпинг и свободно време Градинска люлка „Hollywood“

размери: 153 × 120 × 110 см,  материал: рамка от стомана, прахово покритие,  цвят: зелен/бял,  двуместна xx 22477033

размери: 170 × 110 × 153 см,  цвят: зелен/бял,  с покрив, триместна,  максимално натоварване: 210 кг xx 10033463

Люлка със стойка

Люлка със стойка

169,–    

169,–    

Градинска люлка „Ischia“

Градинска люлка „TG“ 3-местна

199,–    

299,–    

149,–    

Градинско осветление

129,–    

Градински мебели

Градинска люлка „Hollywood“

Градинска техника

размери: 170 × 110 × 153 см,  цвят: беж,  триместна xx 24055703

размери: 170 × 110 × 153 см,  зелена на бели цветя xx 24133661

Градински огради

Вода в градината

размери: 170 × 110 × 153 см,  цвят: червен,  триместна xx 24055710

размери: 183 × 137 × 173 см,   диаметър на тръбата:45мм. xx 24126984

61


Пластмасови мебели  без възглавници

199,–

Гарнитура „Veranda“

състои се от: канапе, размери: 72 × 134 × 76 см 2 стола, размери: 72 × 72 × 76 см и маса, размери: 90 × 60 × 46 см,  материал: пластмаса,  цвят: антрацит xx 23040267

199,–    

29,99

от

Пластмасова гарнитура „Eden“

материал: пластмаса,  цвят: антрацит,  лесен за съхраняване,  водонепропусклива повърхност Стол „Eden“, размери: 60 × 62 × 89 см xx 23030244  29,99 Маса „King“, размери: 79 × 79 × 72 см xx 23030251  59,99

62


Растения Къмпинг и свободно време Градински мебели

29,99

от

Пластмасова гарнитура

Вода в градината

Градинска техника

Градинско осветление

цвят: антрацит Стол „Violla Class“, размери: 60 × 60 × 90 см xx 10102237  29,99 Маса „Danubio Class“ овална, размери: 165 × 110 × 72 см xx 10102305  109,–

27,99

от

Пластмасова гарнитура

Градински огради

материал: пластмаса,  цвят: зелен ,  плетена облегалка Стол „Viola Wood“, размери: 60 × 60 × 90 см xx 10102251  27,99 Маса „Danubio“ овална, размери: 165 × 110 × 72 см xx 10102282  95,99

63


без възглавници

Пластмасови мебели

Пластмасов стол с ниска облегалка „Malibu“ размери: 54 × 54 × 82 см,  материал: пластмаса  9,99 цвят: бял, xx 80949091 цвят: зелен , xx 21201745  10,99

Пластмасов стол с висока облегалка „VEGA“ цвят: бял, xx 30223462 цвят: зелен , xx 30223479

 13,99  15,99

Пластмасов стол с висока облегалка „Ocean“ размери: 57,5 × 56 × 94 см,  материал: пластмаса  12,99 цвят: бял, xx 2148830 цвят: зелен , xx 21222016  14,99

Градинска пейка „Diva“

размери: 55 × 114 × 82 см,  материал: пластмаса  39,99 цвят: бял, xx 1419887 цвят: зелен , xx 23690028  4 3,99

Маса „Faro“

Маса „Faretto“

Маса „Рено“ квадратна

Маса „Don“ кръгла

размери: 137 × 85 × 72 см,  материал: пластмаса  49,99 цвят: бял, xx 805612 цвят: зелен , xx 21222023  5 4,99

размери: 70 × 70 × 72 см цвят: бял, xx 22138859 цвят: зелен, xx 22140777

64

 41,99  45,99

размери: 101 × 68 × 72 см,  материал: пластмаса  36,99 цвят: бял, xx 1744569 цвят: зелен, xx 21201820  41,99

Ø: 70 см,  материал: пластмаса  41,99 цвят: бял, xx 22140760 цвят: зелен , xx 22139603  45,99


Растения Къмпинг и свободно време

Гарнитура „Стар“

състои се от:   2 стола, размери: 74 × 57 × 64 см канапе, размери: 148 × 57 × 64 см маса, размери: 70 × 49 × 37 см,   материал: пластмаса,   цвят: бял,  вкл. възглавници xx 24133609

Градински мебели

499,–    

Градинска техника

Стол, размери: 46 × 58 × 90 см xx 24133272  29,99 Маса „Карибе“, размери: 175 × 90 × 73 см xx 24133296  149,–

Градинско осветление

Градински комплект

Стол

Вода в градината

Стол „Мистрал“, размери: 50 × 39 × 85 см, xx 24133258  22,99 Маса „Рокси“, размери: 52 × 45 × 60 см, xx 24133265  22,99

Столове „Крета“

17,99    

Детско столче „Мече“

Градински огради

различни цветове цвят: зелен xx 24133210 цвят: оранжев xx 24133227 цвят: син xx 24133234

размери: 37 × 30 × 51 см,  материал: пластмаса,  цвят: зелен, син, жълт, червен xx 30109018

4,99    

65


Възглавници 2

1

4

3

1 оранжево Kвадратна възглавница

xx 24113038

Възглавница за стол с ниска облeгалка

Възглавница за стол с висока облегалка

xx 24113045

Цена

 2   каре

 6,99     xx 24113083

Цена

    xx 24113601

 18,99     xx 24113649

 3   оранжево

 3,99     xx 23078574  7,99     xx 23495081  9,99     xx 23078581

Цена

 4   райе оранжевo

 11,49     xx 23521339  17,99     xx 23521346  31,99     xx 23521353

Цена

 5,99  12,99  21,99

3 1

2 4

1

дигитална

Квадратна възглавница

xx 24114493

Възглавница за стол с висока облегалка

xx 24114479

Възглавница за шезлонг

66

Цена

 2   Екзотик лилава

 12,99     –  30,99     xx 24061605     xx 24061629

Цена  3   дигитална     xx 24114493

 35,99     xx 24114486  59,99     –

Цена

  4   Екзотик сива

Цена

    xx 24061643

 35,99  59,99

 12,99     –  30,99     xx 24061636


Растения Къмпинг и свободно време

3

2

1

райе зелено/жълто xx 24114202

Възглавница за стол с ниска облегалка

xx 24114226

Възглавница за стол с висока облегалка

xx 24114240

Цена

 2   зелен

Цена

 3,99    xx 24113069  7,99    –  9,99    xx 24113076

 3   беж

 6,99    xx 24112956

Цена

   –

 18,99    xx 24112994

 4   зелено/синьо каре

 6,99    xx 24113663    xx 24113670

 18,99    xx 24113687

Цена

 3,99  7,99  9,99

2

Градинско осветление

1 Квадратна възглавница

Градински мебели

4

Градинска техника

1

4

1 маслина Квадратна възглавница

Възглавница за стол с висока облегалка

xx 24114417

Възглавница за шезлонг

Цена

 2   цветя    –

 20,99    xx 24114431    –

Цена

 3   беж    xx 23521322

 20,99    xx 22129260    –

Цена

 4   High Tea

 11,99    –  31,99    xx 24114455

Цена

 24,99

   –

67

Градински огради

Вода в градината

3


Градински павилиони

269,– Павилион „Fresh“

размери: 300 × 300 × 265 см,  материал: алуминиева конструкция,  вкл. 4 страници,  цвят: зелен,  размер на страниците: 190 см xx 22930026

269,–    

399,– Павилион шестоъгълен

Ø: 350 см,  материал: метал и текстил xx 23313330

399,–    

68


Растения Къмпинг и свободно време Градински мебели

399,– Павилион „Belvedere“

Градинско осветление

размери: 350 × 350 × 400 см,  материал: покрив от полиестер, цвят: крем,  водонепропусклива повърхност,  стоманена рамка, прахово покритие, черна,  Ø: 1,8 × 1,8 см xx 23886490

Вода в градината

Градинска техника

399,–    

Градински огради

459,– Павилион „Toscana“ шестоъгълен

Ø: 320 см,  материал: покрив от полиестер,  водонепропусклив,  алуминиева рамка, краче - Ø 10 см.,  цвят: покрив беж xx 21828867

459,–    

69


Градински павилиони

499,– Павилион „Vincenza“

размери: 300 × 300 × 250 см,  материал: покрив от полиестер ,  водонепропусклив,  стоманена рамка с изкуствен ратан, тъмнокафява,  цвят: беж,  Ø: 2 × 3 см xx 23881617

499,–    

799,– Павилион масивна конструкция

размери: 300 × 300 × 260 см,  импрегниран,  стоманена рамка с прахово покритие,  с улеи за оттичане на дъждовна вода xx 21416415

799,–    

70


Растения Къмпинг и свободно време Градински мебели

999,–  по клиентска поръчка

Павилион „Grande“

Градинско осветление

размери: 600 × 300 см,  материал: алуминиева конструкция, полиестер,  водонепропусклива повърхност,  метална конструкция,  вкл. мрежа против комари,  размер на страниците: 190 см,  височина на покрива: 265 см xx 22929525

1199,– Павилион-люлка „Romance“

размери: 156 × 231 × 226 см,  материал: стоманена рамка, прахово покритие, тъмнокафява,  възможност за регулиране на позицията,  с таван от полиестер и мрежа против комари ,  водонепропусклива повърхност xx 22002488

1.199,–    

71

Градински огради

Вода в градината

Градинска техника

999,–    


Градински павилиони

Павилион

169,–

 в цената не са включени мебелите и декорацията

размери: 300 × 600 × 245 см,   покрив и страници от непромокаем PE материал,  метална рамка с прахово покритие,  вкл. 4 страници,  цвят: син-бял xx 10033135

169,–  

Павилион „Promo“

259,–

 в цената не са включени мебелите и декорацията

размери: 300 × 900 × 245 см,  материал полиетилен,  с метална основа,  вкл. 5 страници,   цвят: син-бял,  височина на покрива: 200 см xx 10033029

259,–  

Павилион „Party“

999,– 72

 по клиентска поръчка

размери: 700 × 500 см,   материал: алуминиева конструкция, полиестер,  вкл. 8 страници с прозорци и завеси,  цвят: бял , размер на страниците: 205 см,  височина на покрива: 270 см xx 22929587

999,–    


45,99    

Къмпинг и свободно време

Растения  в цената не са включени мебелите и декорацията

Градинско осветление

45,99

размери: 300 × 300 × 245 см,   покрив от непромокаем PE материал,  метална рамка с прахово покритие,  цвят: бял, височина на покрива: 200 см xx 1748833

Градински мебели

Павилион „Promo“

 в цената не са включени мебелите и декорацията

109,–    

Вода в градината

109,–

размери: 300 × 300 × 245 см,  материал: покрив от полиестер,  метална рамка с прахово покритие цвят: зелен, xx 10033036 цвят: син, xx 10033043

Градинска техника

Павилион

199,–

размери: 300 × 300 × 245 см,  материал: покрив от полиестер,  метална рамка с прахово покритие,  цвят: беж xx 22495761

199,–    

73

Градински огради

Павилион сгъваем


Чадъри и тенти

с дистанционно управление

Тента

Тента

229,–    

499,–    

295 × 200 см,  материал: алуминий и текстил, 280г/м2 полиестер,  цвят: беж/жълт,  стоманен трегер,  прибираща се xx 23111790

295 × 200 см,  материал: алуминий и текстил, 280гр/м2 полиестер,  цвят: беж/жълт, мотор DOOYA DM45RM-40/15 xx 24129763

подходящо за заведения

Тента

250 × 130 см,  материал: 280гр/м2 полиестер,  цвят: беж/жълт,   монтаж без нужда от разпробиване, с комбиниран монтаж xx 24131032

129,–    

Двойна тента

295 × 400 см,  материал: 280гр/м2 полиестер,  цвят: беж/жълт xx 24131049

599,–    

Странична тента

материал полиестер, 280г/м2 с ПУ покритие,  цвят: сив,  изтегляща се 3 × 1,2 м xx 24131056  199,– 1,6–3 м xx 23500013  199,–

74

Балконска преграда

1,4 × 1,4 м,  материал: 180 гр/м² полиестер с полиуретаново покритие,  цвят: сив,  за тераси и балкони,  лесен монтаж xx 23499980

79,99/бр.    


Растения Къмпинг и свободно време Градински мебели

399,– Ø: 3 м,  кръстата стойка, с LED осветление,  полиестер, черен,  с черна алуминиева тръба  диаметър на металната основа-Ø: 10 мм xx 23881525

 Гранитните плочи се продават отделно

Градински чадър „Caracas“

Чадър тип камбана „Ravenna“

199,–    

699,–    

Ø: 2,7 м,  алуминиева рамка ,  материал: спици от фибростъкло,   с алуминиева рамка,  за тръба Ø: 48 мм,  цвят: беж xx 23884687

ширина: 3,5 см,  вкл. кръстата стойка,  материал: полиестер,  с алуминиева рамка,  за тръба Ø: 53 / 77 мм,  цвят: беж xx 23883567

75

Градински огради

Вода в градината

Градинска техника

399,–    

Градинско осветление

Чадър с LED осветление „Luce“


Чадъри

Плажни чадъри 1

2

3

4

5

6

19,99

от

Артикул

Арт. номер

Ø стик/тръба Цвят

xx 1288674

19 / 22 мм

зелен

Чадър за слънце „White Line“ xx 22469861

22 / 25 мм

теракота

3

Чадър за слънце „White Line“ xx 22471208

22 / 25 мм

натурален

4

Чадър за слънце „Basic Easy“ xx 22959935

10 мм

5

Чадър за слънце „Basic Easy“ xx 22959942

6

Градински чадър „Лале“

1

Чадър за слънце „Monsun“

2

xx 24056359

Други

Цена

Ø: 180 см, водонепропусклив, устойчивост на цвета: 5, стоманена стойка,   с чупещо коляно, полиестер, за стойка: мин. 20 кг Ø: 200 см, водонепропусклив, бяла стойка, полиестерно покритие,   с устройство за регулиране, за стойка: мин. 25 кг, полиестер Ø: 200 см, водонепропусклив, бяла стойка, полиестерно покритие,   с устройство за регулиране, за стойка: мин. 25 кг

 19,99

натурален

Ø: 240 см, полиестер

 59,99

10 мм

тъмно зелен

Ø: 240 см, полиестер

 59,99

10 мм

син

височина: 250 см

 129,–

 39,99  39,99

Стойки за чадъри 2

1

3

14,99

от

Артикул

Арт. номер

Ø стик/тръба

Други

1

Пластмасова стойка за чадър „Papillon“

xx 827034

18 / 32 мм

44 × 44 см

 14,99

2

Стойка за чадър

xx 23431959

38 / 48 мм

36 см × 48 мм

 39,99

3

Пластмасова стойка за чадър 40 л

xx 1277753

10 мм

 44,99

76

Цена


Растения

Чадър за слънце 1

Къмпинг и свободно време

2

3

Градински мебели

4

Градинско осветление

5

6

Ø стик/тръба Цвят

Други

1

xx 23429406

38 мм

зелен

Ø: 300 см, полиестер

 69,99

2

Чадър за слънце

xx 23429413

38 мм

натурален

Ø: 300 см, полиестер

 69,99

xx 22959973

28 / 32 мм

тъмно зелен

 69,99

xx 22959980

28 / 32 мм

беж

размери: 130 × 200 см, стоманена рамка - цвят сребро, полиестерно покритие, с устройство за регулиране, водонепропусклив, за стойка 40 кг размери: 130 × 200 см, устойчивост на цвета: 5, стоманена стойка, с чупещо коляно, полиестер, водонепропусклив, за стойка 40 кг

бежов

Ø: 300 см, алуминиева конструкция, полиестер

 99,99

беж

Ø: 400 см, водонепропусклив, устойчивост на цвета: 5+, с ръчка за регулиране, алуминиева конструкция, с възможност за сваляне и ръчно изпиране на плата , полиестер, за стойка: мин. 70 кг

 199,–

3 4 5 6

Чадър за слънце „Basic Easy“ правоъгълен Чадър за слънце „Basic Easy“ правоъгълен

Чадър за слънце „Basic Lift“ xx 22959478 Чадър за слънце „Basic Lift“ xx 22960016

4

Артикул

48 мм

Цена

5

 69,99

Градинска техника

Арт. номер

Чадър за слънце

Вода в градината

Артикул

6

Арт. номер

Ø стик/тръба

Други

4

Стойка за чадър

xx 22451668

37 / 48 мм

40 × 40 × 27 см

 59,99

Цена

5

Стойка за чадър

xx 22451682

37 / 48 мм

40 × 40 см

 69,99

6

Стойка за чадър „Basic Plus“ черна

xx 22451675

37 / 48 мм

40 × 40 × 5 см

 89,99

77

Градински огради

69,99

от


Градинско осветление

Соларна лампа Цвете xx 24082358  19,99 Фламинго xx 24082334  43,99 Жаба xx 22996145  43,99

Соларна лампа „Куче Fluffy“ вкл. крушка: 1 LED,   размери: 10 × 10 × 25 см,   цвят: кафяв/бял,  материал: пластмаса xx 50417353 25,99/бр.    

Eglo Соларна лампа xx 23659810 xx 23659827 xx 23659834 xx 24112024 22,99    

Соларна лампа „Milano“ 3 бр. вкл. крушка: 2 LED,  височина: 41 см,  материал: неръждаема стомана/пластмаса xx 21952135 19,99/сет    

78

Соларни лампи „Чаена свещ“

Соларни лампи „Чаена свещ“ висока

зеленa xx 24082365 оранжевa xx 24082372 розовa xx 24082808 13,99    

зеленa xx 24082815 оранжевa xx 24082457 розовa xx 24082471 13,99    

Соларна лампа „Leon“ височина: 43,5 см, xx 23430044 9,99/бр.    

Соларна лампа „Bubble“ 4 бр./ комплект размери: 20 × 20 × 48 см,  дължина на кабел: 1 м,  материал: прозрачна пластмаса xx 23937482 25,99  


Растения Соларни лампи LED със сменящи се цветове,  размери: 6,5 × 7 × 48 см, Пеперуда xx 23937499  9,99 Колибри xx 23937826  9,99

Соларно дърво размери: 24 × 24 × 30 см,  материал: пластмаса xx 23937338 25,99    

Градински мебели

LED със сменящи се цветове,  размери: 8,5 × 78 см,  издръжливост до 8 часа,  материал: пластмаса Водно конче xx 50417377  9,99 /бр. Пеперуда xx 50417407  9,99 /бр. Лилия xx 50417391  9,99 /бр.

Къмпинг и свободно време

Соларни лампи

Соларна лампа „Sola“

Соларна лампа „Фенер“

размери: 11,5 × 11,5 × 36,5 см,   цвят: различни цветове,   xx 23937437 от 3,99    

размери: 10,9 × 12,6 × 42,5 см, материал: пластмаса xx 23939271 7,99    

Соларен камък „Monte“ 3 бр.

Соларен камък „Pisa“

Соларен камък „Verona“

размери: 12,3 × 16,5 × 10,5 см,  цвят: сиво/бял, материал: пластмаса xx 23936294 25,99  

ш x в: 17 × 11 см,  материал: пластмаса xx 3113455 12,99    

размери: 13 × 16 × 10 см,  цвят: сив,  материал: пластмаса xx 21952906 11,99    

Соларна лампа „Grenada“

Вода в градината

Градинска техника

Градинско осветление

размери: 20 × 78 см,  цвят: черен, xx 21148705 19,99    

Соларни лампи

дължина: 3 м,  цвят: различни цветове xx 23429963 19,99    

оранжевa xx 23659872 виолетовa xx 23659865 прозрачна xx 23659902 21,99    

Соларни лампи

Градински огради

Соларни лампи „Градинско парти“

Жаба xx 23659858 костенурка xx 23659803 25,99    

79


Градинско Осветление A++

A++

A++

A

+

A

A+

A

A

A

B

B

B

C

C

C

D

D

D

E

E

E

+

 без сензор, без крушка

Външни лампи „Malmö“

Външни лампи „Moss“

подходяща за: 1 × E27 / 60 W Стенна лампа, 40 см xx 21121364  19,99 Външна лампа, 45 см xx 21125706  2 4,99 Стенна лампа, със сензор, 40 см xx 21125720  35,99

подходяща за: 1 × E27 / 60 W,  височина: 32 см,  цвят: черен/ бял,   материал: алуминий/стъкло насочен надолу, xx 10079577  19,99 насочен нагоре, xx 10079591  19,99 A++

A++

A+

A+

A

A

B

B

C

C

D

D

E

Спотове

Външни лампи „Bornholm“

 15,49

висока xx 23111639

 39,99

тройна xx 23111691

 154,99

A++

A++

A++

A+

A+

A+

A

A

A

B

B

B

C

C

C

D

D

D

E

E

E

Плафон със сензор 360°

Външна лампа „Kale“

25,99    

12,99    

подходяща за: 2 × E27 / 60 W,  IP 21 xx 24093248

подходяща за: 1 × E27 / 60 W,  IP 44 xx 23093881

A++

A++

A

A+

+

подходяща за: E27,  60 W,   материал: пластмаса/стъкло бяла xx 23158603  11,99 черна xx 23158610  11,99

80

подходяща за: E27 / 60 W стояща xx 23111431

E

подходяща за: 1 × E27 / 60 W,   различни размери,  материал: неръждаема стомана,  IP 44  11,99 40 см, xx 2607634 45 см, xx 2607641  19,99 48 см, xx 2955407  26,99

1,5 м кабел, с ръчно изработено стъкло единичен xx 10101520  12,99 двоен xx 10101537  19,99

Външни лампи „Kame“

Външни лампи „Дерге“

A

A

B

B

C

C

D

D

E

E

Real Серия парково осветление

подходяща за: E27 / 60 W Паркова сфера, Ø: 20 см xx 22800626  16,49 Основа за паркова сфера, височина: 110 см xx 22800640  22,99 Паркова сфера, Ø: 40 см xx 22800633  59,99

Външна лампа „Rino“

подходяща за: 1 × E27 / 60 W,  IP 44 черна xx 23158634  6,99 бяла xx 23158627  6,99

* Тези лампи са предназначени за крушки с енергиен клас:

A++

A+

A

B

C

D

E


A+

A

A

A

B

B

B

C

C

C

D

D

D

E

E

E

Външни лампи „Дерге“ горен носач

33,99    

A++

A++

A++

A+

A+

A+

A

A

A

B

B

B

C

C

C

D

D

E

E

A++

 без крушка

A+

Philips Серия „Крийк “

подходяща за: E27 / 60 W,   цвят: черен висяща xx 23709386  49,99 насочен надолу xx 23709393  49,99 насочен нагоре xx 23709973  49,99

D E

Без Варна и Русе

Външни лампи „München“ подходяща за: 1 × E27 / 100 W,   насочен надолу височина: 47 см, насочен надолу xx 3337776  72,99 височина: 98 см, стояща xx 3337790  72,99 височина: 45 см, стояща xx 30039490  82,99

подходяща за: 1 × E27 / 60 W насочен нагоре xx 21761393  69,99 насочен надолу xx 21761478  72,99 стояща xx 21761485  75,99

A++

A++

A+

A+

A

A

A

B

B

B

C

C

C

D

D

D

E

E

E

Външни лампи „Cardiff“

Външен плафон „Orlando“

Комплект градински спотове „Rund“ 3 бр.

подходяща за:  100 W,  IP 54 черна xx 21120541  22,99 бяла xx 21120565  22,99

подходяща за: 1 × E27 / 60 W,  височина: 30 см,  цвят: инокс,  IP 43 xx 2607627

22,99    

подходяща за: 3 × 12 LED,  IP 44 xx 21119941

109,99/сет  

A++

A++

A++

A+

A+

A+

A

A

A

B

B

B

C

C

C

D

D

D

E

E

E

Плафони „Vranos“  52,99  77,99

Тези лампи не са предназначени за крушки с енергиен клас:

подходяща за: 1 × E27 / 60 W  57,99 Ø: 7 см, xx 40114712 Ø: 24 см, xx 40114736  67,99 A++

A+

A

B

C

D

E

Външни лампи „Laterne“ подходяща за: E27 / 60 W черен xx 70415735  2 4,99 бял xx 70415742  2 4,99 зелен xx 70415759  2 4,99

Градински огради

Външни лампи „Riga“ цвят: антично кафяво GU10 / 50 W, xx 22669278 2 × GU10 / 50 W, xx 21618406

подходяща за: 1 × E27 / 60 W,   цвят: различни цветове xx 21761652 xx 21761669

подходяща за: E27 / 60 W  13,99 черна, xx 23111141 кафява, xx 23111172  13,99 бяла, xx 23111417  14,49

подходяща за: E27 / 60 W,  13,99 черна, xx 23110137 кафява, xx 23110144  13,99 бяла, xx 23110151  14,49

Външни лампи „Nemesis“

Външни лампи „Nyx I“

Вода в градината

Външни лампи „Дерге“ долен носач

Растения

A

Къмпинг и свободно време

A

Градински мебели

A++

+

Градинско осветление

A++

+

Градинска техника

A++

81


Керамични фигури

Въртележки за закачане

10,99

69,99

29,99 82

различни дизайни с цвете и пчели xx 23978294 с пеперуди xx 23979109

10,99    

Декоративно колело

размери: 27 × 64 × 51 см,  материал: метал,  с 2 кошници за цветя xx 23429987

69,99    

Метален щендер с кашпа размери: 35 × 29 × 80 см xx 23429734

29,99    


Растения Къмпинг и свободно време

Керамичен бухал

Градински мебели

5,99    

височина: 40 см,  Ø: 20 см,  3 части xx 10097823

69,99  

Вода в градината

69,99

Червей теракота

Градинска техника

Градинско осветление

5,99

материал: теракота 14 см xx 22490278 16 см xx 22490261

Градинско джудже

Градински огради

20,99

материал: теракота височина: 22 см xx 22490254 височина: 31 см xx 22490247 височина: 36 см xx 22490230

20,99    

83


Градински камъни

 подходящи за пътеки и площадки

Паве „Бехатон“

Павета „Nardo“

височина: 6 см Цвят

Арт. номер

сива

xx 21671609

 0,99 /бр.

червена

xx 21671654

* При покупка от 330 бр.

размери: 30 × 30 × 4 см

размери: 20 × 10 × 4 см

цена на дребно

Цена

 0,89 /бр.*  0,99 /бр.  0,89 /бр.*

Цвят

Арт. номер

цена на дребно

сив

xx 23618312

 0,49 /бр.

червена

xx 23618329

* При покупка от 720 бр.

Градинска плоча

Цена

 0,45 /бр.*  0,59 /бр.  0,55 /бр.*

Цвят

Арт. номер

цена на дребно

сива

xx 22389114

 2,69 /бр.

червена

xx 23617483

* При покупка от 144 бр.

Цена

 2,39 /бр.*  2,99 /бр.  2,69 /бр.*

 подходящо за ограничаване на тревни площи

Градински плочи

размери: 12 × 22 × 4,5 см

Градински бордюр сив размери: 8 × 50 × 16 см xx 21671845

2,89/бр.    

размери: 40 × 40 × 3,7 см,  необходимо количество: около 6,25 бр./м² Цвят

Арт. номер

цена на дребно

кафяв

xx 22176004

 9,29 /бр.

84

Арт. номер

цена на дребно

сива

xx 22264268

 1,39 /бр.

червена

xx 23618350

Градински бордюр сив Цена

 1,29 /бр.*  1,49 /бр.  1,39 /бр.**

* При покупка от 100 бр., ** При покупка от 390 бр.

Плоча от мит бетон

* При покупка от 56 бр.

Цвят

Цена

 8,29 /бр.*

Арт. номер

размери: xx 22297129 6 × 25 × 47 см * При покупка от 52 бр.

цена на дребно

Цена

 3,49 /бр.  2,99 /бр.*

Паве „Кънтри“

Плочи „Кънтри“

размери: 30 × 30 × 4 см Цвят

Арт. номер

цена на дребно

сива

xx 23617490

 3,99 /бр.

охра

xx 23618305

* При покупка от 144 бр.

Размери

Цена

 3,89 /бр.*  4,09 /бр.  3,99 /бр.*

височина: 5 см,  продава се само на цели палета,  4 различни формата,  Продава се само на цял ред Цвят

Арт. номер

червена

xx 22296542

* При покупка от 9 м²

цена на дребно

Цена

 49,99 /м²  44,99 /м²*


Растения Къмпинг и свободно време Градински мебели Гранитна плоча размери : 40 × 40 × 3 см,  цвят: сив,  повърхност: релефна,  тегло: около 13 кг/бр.,  необходимо количество: около 6 бр./м² xx 10151099

10,99/бр.  

размери : 30 × 30 × 2 см,  повърхност: релефна,  тегло: около 4,9 кг/бр.,   необходимо количество: около 11 бр./м²

Гранит

размери : 30 × 30 × 2 см цвят: кафяв G68 xx 22983176 цвят: сиво-кафяв xx 22509031

 4 ,39  5,49

Цвят

Арт. номер

цена на дребно

сив

xx 21319730

 4,59 /бр.

* При покупка от 250 бр.

Цена

 4,09 /бр.*

Блокче за зидане

xx 21671807

 3,99 /бр.

кафява

xx 21671821

Цена

 3,49 /бр.*  4,99 /бр.  4,49 /бр.*

* При покупка от 1 пале (10 бр.)

3,59/бр.    

 2,99 /бр.

10 × 10 × 50 см xx 10051382

 6,99 /бр.

Вода в градината

Арт. номер

сива

размери: 50 × 20 × 25 см,  цвят: сив,  за зидане на огради, шахти и подземни стени,  възможност за хоризонтално и вертикално поставяне xx 21093142

Паркинг настилка „Guttagarden“ Паркинг елемент сив Арт. номер

цена на дребно

размери: xx 21671661  7,49 /бр. 40 × 60 × 10 см * При покупка от 1 пале (40 бр.)

Цена

 6,49 /бр.*

осигурява максимална стабилност при преминаване и паркиране на превозни средства, предотвратява изсъхването на тревните площи ,  за укрепване на тревни площи,  UV-устойчив Цвят

Арт. номер

цена на дребно

зелен

xx 40028033

 7,49 /бр.

* При покупка от 100 бр.

Цена

 6,49 /бр.*

Гранитна стъпка

размери: 30 × 5 см,  тегло: около 12 кг/бр.,   Ø: 30 см Цвят

Арт. номер

цена на дребно

сив

xx 10036464

 9,29 /бр.

* При покупка от 120 бр.

Цена

 8,29 /бр.*

85

Градински огради

Цвят

цена на дребно

размери : 10 × 10 × 25 см,  за лехи или пътеки, подходящ за изграждане на стълби,  цвят: сив,  тегло: около 6 кг/бр. 10 × 10 × 25 см xx 10051375

Градинска техника

15 см

Гранитни палисади

Кашпа „Triflor“

Размери

Градинско осветление

Гранитна плоча


Косачка робот „Indego“

ширина на косене: 26 см,  32 V,  височина на косене: 20–60 мм,  12 кг,  за тревни площи до: 1000 м²,  литиево-йонна батерия xx 23580541

2.999,–    

Тенденции при косачките През топлите месеци от годината косачките често са източник на неприятен звук, а оттам и причина за чести междусъседски разногласия. Разбира се има и по-безболезнен начин да оформите тревата си. Така например за по-малките зелени площи може да използвате ръчна косачка – този вид косачки предлагат по-тих и значително по-екологичен начин на работа от всеки друг модел. Редом с това предлагат и добра физическа тренировка в комбинация с полезното действие. Ако обаче си падате по друг вид спорт, можете да заложите на косачките тип робот.

86


Градински огради

Вода в градината

Градинска техника

87

Градинско осветление

Градински мебели

Къмпинг и свободно време

Растения


косачки  задно изхвърляне

 вкл. ръчен трион

 сгъваема дръжка

Електрическа косачка „BG-EM 1030“

 ширина на косене: 32 см  1100 W,  височина на косене: 30–70 мм,  регулиране височината на косене:   3-степенно,  обем на коша: 28 л,  12 кг xx 23580589

 ергономична дръжка

 ширина на косене: 43 см,  1700 W  височина на косене: 20–70 мм,  регулиране височината на косене:   централно,  обем на коша: 52 л,  17 кг,  2 степенен шалтер,  за тревни площи до: 700 м²   задно изхвърляне,   двойно сгъваема дръжка   корпус: здрава пластмаса, устойчива на удари xx 23069336

279,–

179,–

Електрическа косачка „Rotak 40“

 колела щадящи тревата

 ширина на косене: 32 см,  1200 W  височина на косене: 20–60 мм,  регулиране височината на косене:   3-степенно ,  обем на коша: 31 л,  6,8 кг,  за тревни площи до: 150 м²  корпус: пластмасов xx 22108524

219,–

169,– Електрическа косачка „BG-EM 1743 HW“

Електрическа косачка „Rotak 32“

 ширина на косене: 37 см,  1400 W,  височина на косене: 25–60 мм  регулиране височината на   косене: централно,   3-степенно,  обем на коша: 36 л,  9,7 кг  2 степенен шалтер  за тревни площи до: 500 м², xx 22581198

примерна снимка

99,99

 сгъваема дръжка

Електрическа косачка „BG-EM 1437“

Електрическа косачка „0710“

 ширина на косене: 30 см  1000 W,  височина на косене: 25–60 мм,  регулиране височината на косене:   3-степенно,  обем на коша за събиране на трева: 28 л  7,75 кг,  за тревни площи до: 250 м² xx 22053886

 Einhell Carbon Power Motor

 ергономични дръжки

 ширина на косене: 40 см,  1700 W  височина на косене: 20–70 мм,  регулиране височината на косене: 10-степенно, централно  обем на коша: 50 л  12,3 кг,  за тревни площи до: 750 м² xx 22630346

469,–

Електрическа косачка „PowerMax 37 E“

 ширина на косене: 37 см,  1600 W  височина на косене: 20–60 мм  регулиране височината на косене: централно, 5-степенно,  кош: 45 л,  14,3 кг  за тревни площи до: 500 м²  автоматично прибиране на кабела, с функция за мулчиране 5 степенно регулиране височината на дръжката, сгъваема дръжка за по-удобно транспортиране  двигател: електрически  кош с дръжка xx 24054287

ергономична дръжка за удобно косене Електрическа косачка „Rotak 34“

 ширина на косене: 34 см  1300 W,  височина на косене: 20–70 мм,  регулиране височината на косене: 10-степенно  обем на коша: 40 л,  10,5 кг  за тревни площи до: 300 м² xx 22630322

349,–

359,–

 ергономична дръжка със старт бутон


ширина на косене: 46 см,  1.9 kW  регулиране височината на косене: 30–80 мм  32 кг,  бензин,  двигател: едноцилиндров, 4 тактов xx 24111843

  

Бензинова косачка „SMART 51 BO“

Бензинова косачка „M46-501CD“

 самоходна

 ширина на косене: 46 см  1.9 kW  височина на косене: 30–80 мм  регулиране височината на косене: 6-степенно  27,9 кг,  двигател: Briggs & Stratton,   145 cм³ xx 23630284

 с мулчфункция

  

599,–

  

599,–

 самоходна

Бензинова косачка „BG-PM 40“

 ширина на косене: 40 см,  1,74 kW  височина на косене: 30–60 мм  регулиране височината на косене: 3-степенно,  кош за събиране на трева: 40 л,  25,5 кг  за тревни площи до: 800 м²  сгъваема дръжка,  корпус: метален xx 22581228

 ширина на косене: 40 см  1.6 kW  височина на косене: 20–75 мм  двигател: Briggs & Stratton  125 cм³  въртящ момент: 2900 Nm xx 23669758

369,–

 двигател: едноцилиндров,   4 тактов,  118 cм3

  

Вода в градината

429,–

459,–

Градински мебели

 ширина на косене: 56 см,  2.7 kW,  височина на косене: 30–75 мм,  регулиране височината на косене: 5-степенно, централно  кош за събиране на трева: 75 л  за тревни площи до: 2,200 м²  възможност за странично изхвърляне  3-степенно регулиране на височината на бруста  корпус: корпус от стомана,  двигател: 4 - тактов,  173 cм³ xx 23551817

Бензинова косачка „M40-125“ Серия 450

  

  

Градинска техника

  

Бензинова косачка „RPM 56 S-MS“

 ширина на косене: 51 см,  1,7 kW,  височина на косене: 35–55 мм  регулиране височината на косене: 3-степенно, единично колело  27 кг,  за тревни площи до: 2000 м²  корпус: стоманен  ръчно стартиране  двигател: MTD Thor X 35  123 cм³ xx 23821101

369,–

449,–

Градинско осветление

 самоходна

Градинско Градински Осветление огради

399,–   

 самоходна

Къмпинг и свободно време

 ширина на косене: 46 см,  2,45 kW  височина на косене: 22–87 мм  регулиране височината на косене: 9-степенно  обем на коша за събиране на трева: 53 л,  34 кг,  за тревни площи до: 1400 м²  предно предаване  двигател: 4 - тактов xx 23069329

 самоходна

Бензинова косачка „BPM 46 S“

 ширина на косене: 46 см  2,45 kW,  височина на косене: 22–87 мм  регулиране височината на косене: централно, 9-степенно  кош за събиране на трева: 53 л,  32,6 кг,  за тревни площи до: 1400 м²  сгъваема дръжка,  корпус: корпус от стомана  двигател: 4 - тактов  139 cм³ xx 23028722

Растения

Бензинова косачка „BG-PM 46/3 S“

Бензинова косачка „RPM 46/1 S-SE“


Верижни триони Верижни триони

Електрически верижен трион Мощност дължина на дъската тегло Арт. номер Цена

KS 2001/40 2000 W 40 см 5,7 кг xx 21215742

 119,–

REC 1840 1800 W 40 см 4,5 кг xx 23109407

 149,–

RG-EC 2240 TC 2200 W 40 см 3,9 кг xx 22908582

0780 2000 W 35 см 4,5 кг xx 22997173

E ProMac 1900 1900 W 14 " / 35 см – xx 50376827

AKE 40 S 1800 W 40 см около 4,1 кг xx 21390647

 169,–

 179,–

Електрически верижни триони

Електрически верижен трион Мощност дължина на дъската тегло Арт. номер Цена

90

AKE 30 S 1800 W 30 см 3,9 кг xx 21316081

 199,–

AKE 35 S 1800 W 35 см 4 кг xx 30204218

 229,–

 239,–

 269,–


Растения Градински мебели

Къмпинг и свободно време

Бензинови верижни триони

RD-GCS08 2200 W 40 см 5,1 кг xx 22997166

 179,–

BK 3537 1,2 kW 35 см 5,7 кг xx 22226624

 199,–

RPC 2045 2000 W 45 см 6,7 кг xx 23552173

Градинско осветление

Бензинов верижен трион Мощност дължина на дъската Тегло Арт. номер Цена

 269,–

Вода в градината

Градинска техника

Бензинови верижни триони

BPC 1235 1200 W (1,6 к.с.) 35 см – xx 23913561

 199,–

CS340 1,3 kW 35 см 5,2 кг xx 23412668

 299,–

P360S 1520 W 46 см 4,8 кг xx 23209817

Градински огради

Бензинов верижен трион Мощност дължина на ножа Тегло Арт. номер Цена

 359,–

91


Тримери

Електрически тримери

Електрически тример Мощност Ширина на косене Корда-Ø Тегло Други Арт. номер Цена

RD-GT10 TG 250 W 22 см 1.5 мм – – xx 24126991

 19,99

RT 251-200 250 W 20 см 1.4 мм 1,1 кг – xx 22650344

 31,99

735AS 250 W 25 см 1.2 мм 1,7 кг автоматична корда с 2 глави xx 22668424

 55,99

Smallcut 300 W 23 см 1.5 мм 2,02 кг – xx 21469589

BG-ET 5529 550 W 29 см 1.4 мм 1,5 кг телескопична дръжка xx 22862907

BG-EB 1035 700 W 35 см 1.4 мм 2,8 кг – xx 23069343

ART 35 Heavytrim 1000 W 35 см – 4,2 кг – xx 23613065

 69,99

 69,99

Електрически тримери и коси

Електрически тример Мощност Ширина на косене Диаметър Стойност Тегло Други Арт. номер Цена

92

ART 230 COMBITRIM 400 W 23 см – – телескопична дръжка xx 23116382

 109,–

RD-EBC01 1200 W 42 см – – – xx 23679221

 119,–

ART 26 Combitrim 450 W 26 см 1.6 мм 3,0 кг телескопична дръжка 80–115 см xx 30160361

 129,–

 139,–

 199,–


Растения автоматично подаване на кордата двойно подсигурен колан

Градински мебели

вкл. колан

Къмпинг и свободно време

Бензинови тримери и коси

RD-GBC04 1500 W 41 см 2.4 мм 9 кг xx 23294110

 179,–

BG-BC 25 AS 0,75 kW / 1 к.с. 42 см 2 мм – xx 23791350

 279,–

BBC 43 1250 W 40 см 2 мм 7,1 кг xx 24111836

 299,–

BC 4535 1,1 kW 41 см 2.5 мм 8,7 кг xx 21204456

 429,–

B 250 B 700 W 43 см 2 мм 5,5 кг xx 21512483

Градинско осветление

Бензинова моторна коса Мощност Ширина на косене корда-Ø Тегло Арт. номер Цена

 439,–

Дължина на разреза дебелина на рязане Тегло Арт. номер Цена

OK-EH-520 520 W моментално блокиране на ножовете, двустранно превключване, протектор за ръката 46 см

AHS 45-16 420 W моментално блокиране на ножовете

AHS 55-16 450 W моментално блокиране на ножовете

51 см

MX-EH-600 600 W моментално блокиране на ножовете, двустранно превключване, протектор за ръката 55 см

45 см

55 см

16 мм

14 мм

20 мм

1,6 см

1,5 см

2,5 кг xx 24035507

3 кг xx 23599505

3 кг xx 24035354

2,6 кг xx 22628725

2,7 кг xx 22683656

 69,99

BG-EH 6051 600 W –

 75,99

 109,–

 135,–

Градински огради

Ножици за храсти Мощност Други

Вода в градината

Градинска техника

Ножици за храсти

 189,–

93


Градинска техника Какво да правя с всичката тази шума и изгнили плодове? Жалко е, когато всички ценни био-отпадъци се изхвърлят в кофата за боклук. Когато се раздробят и превърнат в компост, обемът им се намалява наполовина, а вие получавате безплатна почва. Шумата трябва бързо да се почисти от тревата, защото лесно може да задуши тревистите растения. Тя лесно се отстранява с гребло, но за по-големите пространства се препоръчва листосъбирач.

добре да използвате капак или покривало. Когато избирате съд за събиране на компост, внимавайте той да е с голям отвор. Така ще ви е по-лесно да го изпразвате и да разбърквате съдържанието му с цел превръщането му в естествен тор.

Какво може да използвате за компост? Почти всичко, което естествено е паднало на земята в градината (шума, трева, трески, изгнили зеленчуци и плодове) може да се използва за компост. Понякога може да се вземе и слама, Винаги проверявайте дали някой таралеж кора на дърво и талаш. Не изхвърляйте и остатъците от плодове и зеленчуци от кухнята не се е скрил в шумата! в боклука, но внимавайте те да не са смесени При работа се препоръчва носенето на очила с храна, мазнини, хляб или месо. Избягвайте и здрави дрехи, тъй като в шумата има скрити да слагате върху компоста и обелки от екзотични плодове. клони и тръни. Когато почиствате уреда, винаги изключвайте захранването!

С помощта на клонотрошачката бързо ще се справите с биоматериала. Благодарение на свойството си да надробява, тя накъсва на Естественият компост е много ценен за малки разнообразни частици общата маса, околната среда. С него вие спестявате не което е идеално за получаване на качествен само транспортиране, но и използването на компост. допълнителни торове. Съдът за събиране на компост трябва да е леснодостъпен В повечето случаи се използват електрически с градинска количка. За да избегнете клонотрошачки, за по-големи стопанства навлажняване, а и появата на плевели, е бензинови.

Kлонотрошачки

Листосъбирачи 1

2

Листосъбирач Мощност кош дебит скорост на издухване макс. Арт. номер Цена

94

LSH 2500 2500 W 45 л 12 м³/мин 270 km/h xx 22804938

 99,99

1 0790AA 2800 W 45 л 13 м³/мин 270 km/h xx 22673619

 109,–

2 Клонотрошач макс. дебелина на клона Мощност Други Арт. номер Цена

OK-ES-2400 40 мм 2400 W дисков нож xx 22791856

 229,–

AXT RAPID 2200 40 мм 2200 W дисков нож xx 3559253

 499,–


Растения

Акумулаторни ножици за трева 1

Къмпинг и свободно време

2

4

Градински мебели

3

Акумулаторна ножица

Напрежение Ширина на косене издръжливост на батерията Арт. номер Цена

3.6 V 7 см 180 мин. xx 23462281

1 Акумулаторна ножица 3.6 V 8 см 180 мин. xx 23462052

 45,99

 51,99

Аератори

2 Акумулаторна ножица „BG-CG 3,6 Li“ 3.6 V 7 см 40 мин. xx 22622198

 79,99

3 Комплект акумулаторни ножици за трева и храсти „Isio“ 3.6 V – макс. 50 мин. xx 24051545

4

 169,–

Валяци за трева

Градинско осветление

Акумулаторна ножица

Градинска техника

1

Електрически аератор Мощност работна ширина Тегло Арт. номер Цена

OK-ED-1300 1300 W 32 см 9,2 кг xx 24035613

 229,–

VE 40 B 1000 W 30 см 11 кг xx 70892956

 249,–

Валяк за трева работна ширина Арт. номер Цена

BG-GR 57 57 см xx 22609489

 109,–

Градински огради

Вода в градината

2

– 49 см xx 21951053

 169,–

95


Трактори / Мотофрези

Доставка до дома Пазарувайте в bauMax без да се притеснявате за транспортирането и доставката до дома Ви!

Тракторна косачка „MTD Smart MR 60 RDE“

За Ваше улеснение bauMax Ви предлага платен транспорт в рамките на града и близките на него населени места. Актуална ценова листа ще намерите на бюро "Информация". Обърнете се към нашите служители, за да запазите удобни за Вас ден и час на доставка.

ширина на рязане: 60 см,  3,7 kW,  Двигател Briggs & Stratton, 1 цилиндър,  работен обем на цилиндъра: 190 cм³,   кош за трева: 150 л,  височина на косене: 5-степенно, 38-95 мм,  автоматична трансмисия, 6 предни и 6 задни скорости,  изхвърляне на тревата назад,  ел. стартер,  обем на резервоара: 3,8 л,  за тревни пространства до: 1000 м²,  46 см радиус на завиване xx 23555082 по клиентска поръчка 2.699,–    

Мотофрези

Мотофреза Мощност Обем работна ширина Тегло Арт. номер Цена

96

Forteco F60 5,7 к.с. при 3600 об/мин. 170 cм³ 30 см 46 кг xx 23860636

 599,–

Forteco F90R 5,7 к.с. при 3600 об/мин. 170 cм³ 30 см 50 кг xx 23563766

 609,–

Forteco F90R 5,7 к.с. при 3600 об/мин. 170 cм³ 30 см 50 кг xx 23563773

 699,–


Тракторна косачка „M 11577 RB“

ширина на рязане: 77 см,  6 kW,  Briggs & Stratton 3115, PowerBuilt AVS,  работен обем на цилиндъра: 344 cм³,  кош за трева: 200 л,  височина на косене: 20-100 мм,  хидростатична трансмисия, 6 предни и 1 задна скорост, механична трансмисия,  тегло: 190 кг xx 23209527 по клиентска поръчка 3.699,–    

Вие търсите определен продукт, който не е част от обичайния ни асортимент. Попитайте нашите служители за стоките, предлагани по поръчка. Ние разполагаме с голямо разнообразие от продукти, предлагани по каталог.

Вода в градината

Градинска техника

Електрически и бензинови фрези

Градинско осветление

Стоки по поръчка

Градински мебели

Къмпинг и свободно време

Растения

Тракторни косачки

BG-RT 7530 750 W 30 см 8,5 кг xx 22725547

 189,–

BG-RT 1340 M 1300 W 40 см 17 кг xx 23780606

 269,–

BG-MT 3336 4,5 к.с. 36 см 34 кг xx 22111449

 489,–

BG-MT 3360 LD 4,4 kW 60 см 43,5 кг xx 22244970

Градински огради

Електрическа фреза Мощност работна ширина Тегло Арт. номер Цена

 639,–

97


Градински инструменти Градинска ножица „професионална“ Градинска ножица „Single Step TM Bypass“ клон-Ø: до 2,2 см,  подходящи за хора, работещи с лявата или дясната ръка,  за рязане на млади клони,  незалепващо покритие на горните остриета xx 22693495

24,99    

Ножица за бонзай

ергономична дръжка, регулиране напрежението по време на работа,  нов механизъм, който намалява натоварването при работа,  за прецизно рязане на малки растения, билки xx 22025104

35,99    

Power Gear ™ с въртящ се механизъм Ножица за трева със серво механизъм

дължина: 32 см,  регулируем ъгъл на рязане, дръжки от подсилена пластмаса,  острие от закалена, неръждаема стомана xx 80984993

49,99    

дължина на ножа: 21 см,  клон-Ø: 2,6 см,  ергономична дръжка, оптимално разпределение на тежестта, променлив размер за отваряне на дръжката,  остриета с незалепващо покритие и с възможност за смяната им xx 2456676

69,99    

клон-Ø: 2,6 см,  дължина: 23 см,  ергономична форма на дръжката , регулируемо затягане със заключващ пръстен за постоянно и прецизно рязане,  включва и резач за тел, за да не се увреждат остриетата,  изключително остри, сменяеми остриета xx 81022267

75,99    

Power Gear ™ Градинска ножица за храсти

дължина на ножа: 20 см,  дължина: 58,8 см,   остриета от неръждаема стомана, горните остриета с незалепващо покритие xx 2701035

109,–    

Power Gear ™ Bypass Заострена ножица за клони

клон-Ø: 4,  дължина: 54 см,   остриета от подсилена стомана,  за рязане на млади клони,  долното острие е с форма на кука за оптимален захват xx 22027948

83,99    

Power Gear ™ Bypass Заострена ножица за клони

клон-Ø: 5,5 см,  остриета от подсилена стомана,  за рязане на млади клони xx 2456706

139,99    

Универсална резачка за високи клони тип телескоп Права градинска лопата със заострен край

Градинска лопата дължина: 125 см,  стреловиден връх xx 23881129

29,99    

98

Лопата „PS2500“ дължина: 80 см xx 23387812

29,99    

телескопична дръжка,  регулиране на дължината от 105 до 125 см.,  особено подходяща за срязване на корени и обработка на твърда почва,  тегло: 1,9 кг xx 80984979

85,99    

клон-Ø: 3,2 см,  телескопична дръжка с възможност за удължаване от 240 на 410 см.,  230° въртяща се и гъвкава режеща глава,  с възможност да се комбинира с други градински инструменти,  материал: горното острие от подсилена стомана, долното острие от подсилена, неръждаема стомана xx 2440859

199,–    


39,99    

Растения Комбинирана мотичка

препоръчителна дължина на дръжката: 1.300 мм,  2 зъба,   работна ширина: 7 см,   сърцевидно листо,  без дръжка xx 44752

23,99    

Градинска ножица „Comfort“ Ножица за трева „Classic“

дължина: 37 см,  подсилена, неръждаема основа, възможно рязане по цялата дължина на ножа xx 21257889

Градинска ножица Comfort

материал: остриета с незалепващо покритие, вълнообразно режещи остриета,  за подрязване на цветя, млади издънки и клони xx 21426094

20,99    

39,99    

Ножица за клони Comfort „500 BL“

Ножица за подрязване на храсти Comfort „570“

клон-Ø: до 3,5 см,  дължина: 50 см,  ергономично оформени дръжки,  за подрязване на млади клони ,  техника за улеснено рязане,  прецизно наострени остриета с незалепващо покритие xx 3323694

59,99    

дължина на ножа: 20 см,  дължина: 57 см,  материал: особено леки и удобни, с пластмасови компоненти, остриета с незалепващо покритие,  техника за лесно рязане xx 3323687

69,99    

Градинска ножица Comfort клон-Ø: 2,2 см xx 21428630

59,99    

клон-Ø: 2,2 см,  ергономична форма на дръжката, алуминиеви комфортни ръкохватки,  за рязане на сухи клони и храсти,  променлив размер за отваряне на дръжката,  безопасно заключване с една ръка,  остриета с незалепващо покритие xx 21428654

41,99    

Градинска ножица Comfort въртяща се Градинска ножица „Comfort“

клон-Ø: 2 см,  ергономична форма на дръжката,  за рязане на сухи клони и храсти,  безопасно заключване с една ръка xx 21428623

26,99    

рязане с постоянна височина,  въртящо се острие до 360°: подходящо за работа както с дясна, така и с лява ръка , назъбено острие за придържане на тревата по време на рязане, точно и прецизно рязане по цялата дължина на ножа xx 21258015

59,99    

Вода в градината

За повечето дейности в градината са необходими няколко ­ основни инструменти. За да прекопаете и разрохкате почвата, да засадите дървета, а и за много други дейности, са ви необходими права лопата и вила. За изриването на естествени материали от градината правата лопата е изключително удобна.

Щом настъпи време за засаждане на растенията, идва моментът за набраздяването на фино изораната почва. При засаждането на млади растения от първа необходимост е градинската лопатка.

Култиваторът се използва за разрохкване на втвърдената и сгъстена след зимния сезон почва, така че водата да проникне отново в нея.

Тясното ръчно гребло пък е подходящо за грубото планиране на засажденията. За заглаждане на лехите се използва дървено гребло с масивни зъбци. Голямото градинско гребло е найправилният избор за изчистване на шумата и изпадалите клонки.

Ръчната мотика е изключително удобна за почистването на плевели. Зъбците от другата страна се използват за разрохкване на почвата.

Къмпинг и свободно време

19,99    

препоръчителна дължина на дръжката: 1.500 мм,  еластични поцинковани стоманени зъбци,  работна ширина: от ок. 300 - 500 мм xx 44639

Градински мебели

29,99    

препоръчителна дължина на дръжката: 1.300 мм,  работна ширина: 43 см,  без дръжка xx 44622

CS Гребло за листа

Градинска техника

препоръчителна дължина на дръжката: 1.500 мм,  14 зъбци,  работна ширина: 36 см,  без дръжка xx 44721

Пластмасово гребло за листа

За подрязването на вдървесинените клонки е подходяща т. нар. ножица с наковалня, за подрязване на розовите храсти от друга страна се използва ножица с две остриета.

99

Градински огради

CS Гребло

Градинско осветление

 двойно поцинковано


Градински инструменти

Лопатка за цветя Лопатка за цветя

Лопатка за цветя

2,99    

4,99    

малка xx 23521575

с пластмасова дръжка xx 23521841

материал: стомана,   ергономично оформена дръжка xx 23521902

8,99    

Сърп

кован, полиран,  с дървена дръжка xx 23523012

8,99    

примерна снимка

Гребло

дължина на дръжката: 140 см,  14 зъбци,  материал: 4-мм стомана,  прахово покритие xx 23521452

16,99    

Гребло

с дръжка, дължина на дръжката: 140 см,  16 зъбци,  материал: 4-мм стомана,  прахово покритие xx 23521490

19,99    

Гребло за трева

дължина на дръжката: 140 см,  заострени зъбци,  работна ширина: 59 см xx 23522916

27,99    

Дървено гребло с дръжка,  15 зъбци xx 23522985

23,99    

примерна снимка

Гребло за листа

Метално гребло за листа

9,99    

11,99    

алуминиева дръжка,  материал: пластмаса xx 23523005

дължина на дръжката: 130 см,  прахово покритие xx 23522930

Метално гребло за листа с възможност да се регулира дължина на дръжката: 140 см,  22 плоски зъбци,  материал: мека стомана, xx 23522978

Мотика

25,99    

32,99    

Лопата

Количка за семена 12 л

43,99    

39,99    

дръжка от дърво „Ясен“,  за специално натоварване xx 23522466

примерна снимка

Градинска лопата Градинска лопата със заострен край с T- образна дръжка xx 23522350

22,99    

100

с T- образна дръжка, дръжка от дърво „Ясен“,  материал: поцинкована,  с удобен заострен кант xx 23522459

49,99    

с T- образна дръжка от бук,  материал: стомана xx 23522374

за придвижване на торове и семена xx 23005419


Растения Ножица за жив плет

дължина на ножа: 50,8 см,   дървена дръжка,  материал: поцинкован,  острие от карбонова стомана xx 1454437

9,99    

Ножица за жив плет

дължина: 61 см,  острие от карбонова стомана, остриета: 22,8 см, вълнообразно наточени остриета, с незалепващо покритие xx 23005471

17,99    

21,99    

Ножица за клони „Bypass“

Ножица за клони „Amboss“

клон-Ø: 3,8 см,   дължина: 68 см,  със зъбчат механизъм,  остриета с незалепващо покритие от карбонова стомана xx 23005723

23,99    

15,99    

Ножица за жив плет

Ножица за клони

39,99    

29,99    

Телескопична ножица за клони „Amboss“

Телескопична ножица за клони „Bypass“

35,99    

35,99    

телескопична дръжка: 61-94 см,  острие от карбонова стомана, вълнообразно наточени остриета и с незалепващо покритие, дължина на острието: 25,4 см xx 23005747

клон-Ø: 3,8 см,  телескопична дръжка: 66-96 см,  остриета с незалепващо покритие от карбонова стомана xx 23005457

телескопична дръжка от 153 на 266 см,  интегриран резач на клони за различни дебелини,  остриета с незалепващо покритие от карбонова стомана xx 23005709

клон-Ø: 3,8 см,  телескопична дръжка: 66-96 см,  остриета с незалепващо покритие от карбонова стомана xx 23005488

Вода в градината

23,99    

клон-Ø: 3,8 см,   дължина: 68 см,  със зъбчат механизъм,  остриета с незалепващо покритие от карбонова стомана xx 23005716

15,99    

Къмпинг и свободно време

8,99    

дължина: 21,5 см,  алуминиева дръжка,  острие от карбонова стомана xx 23005495

дължина: 20 см,  ергономично оформени дръжки с две позиции,  безопасно заключване с една ръка,  острие от карбонова стомана xx 23010987

Градински мебели

дължина: 18 см,  стоманени остриета xx 23005730

Градинска ножица „Amboss“

Градинско осветление

Лозарска ножица

Градинска ножица „Bypass“

дължина: 20 см,  ергономично оформени дръжки с две позиции,  безопасно заключване с една ръка,  острие от карбонова стомана, неръждаемо покритие xx 23011403

Градинска техника

Градинска ножица „Bypass“

Ножица за трева

дължина: 33 см,  тристепенно регулиране,  острие от карбонова стомана xx 23011328

7,99    

въртящо се острие до 360°,  със защита от порязване,  вълнообразно наточени остриета, незалепващо покритие на горните остриета xx 23005464

13,99    

Power ножица за клони клон-Ø: 4,8 см,  алуминиева дръжка,  ножове от карбонова стомана xx 23006904

39,99    

състои се от: 1x ножица за клони Bypass 1x храсторез 1x градинска ножица Bypass,  материал: особено леки и удобни ,  стоманени остриета xx 23006058

59,99    

101

Градински огради

Комплект градински ножици

Ножица за трева


устойчив на налягане и на деформация с Power Grip профил за перфектно свързване и конектор

Маркуч Comfort FLEX

 20 м ( 1 ⁄ 2"),  гъвкав маркуч с Power Grip профил и висококачествени нишки,  налягане: 25 bar,  без фталат и тежки метали xx 24050579

33,99  

Маркуч Comfort FLEX

 25 м ( 3 ⁄ 4"),  гъвкав маркуч с Power Grip профил и висококачествени нишки,  налягане: 25 bar,  без фталат и тежки метали,  устойчив на налягане и на деформация xx 24050593

79,99  

Ако поливате растенията в правилния момент, те ще ви се отблагодарят с буен растеж.

102


Градински огради

Вода в градината

103 Градинска техника

Градинско осветление

Градински мебели

Къмпинг и свободно време

Растения


Градински маркучи

Маркучи на метър Вземете толкова, колкото Ви е необходимо. За повече информация се обърнете към служител в найблизкия bauMax хипермаркет.

Градински маркуч

трислоен,  налягане: 18 bar, тъмно зелен 20 м, (1/2") xx 22640048  10,99 /ролка 20 м, (3/4") xx 22640086  37,99 /ролка

Градински маркучи

20 м ( 1 ⁄ 2"),  гъвкав маркуч с Power Grip профил и висококачествени нишки,   налягане: 25 bar Classic xx 24070911  31,99 Comfort FLEX xx 24050579  33,99

104

Градински маркуч „Standard“

трислоен,  налягане: 24 bar, светло зелен 20 м, (1/2") xx 22639844  28,99 /ролка 20 м, (3/4") xx 22639899  52,99 /ролка

Градински маркуч „Premium“

4-слоен,  налягане: 30 bar 20 м, (1/2") xx 23036215  29,99 /ролка 25 м, (3/4") xx 23036239  65,99 /ролка

Градински маркуч „Profi NTS“

без огъване и усукване, трислоен,   налягане: 30 bar 20 м, (1/2") xx 23036253  41,99 /ролка 25 м, (3/4") xx 23036260  82,99 /ролка

Градински маркучи „Classic“ 20 м, (3/4") xx 24079495 50 м, (1/2") xx 24070119

 69,99  69,99


Растения

Маркучи

3

2

4

Артикул

Размери

Арт. номер

1

Маркуч за газ „Refittex“

размери: 40 м × 8 мм × 13 мм

xx 22635419

2

Маркуч за оксижен „REFITTEX OSSIGENO“

диаметър: 8 / 15 мм

xx 22635471

3

Маркуч за капково напояване „Ecodrop“

80 м ( 1 ⁄ 2")

xx 23183476

4

Маркуч за метан „REFITTEX GAS METANO, COMBO“

диаметър: 13 / 20 мм

xx 22635426

Цена

 2,59 /м  2,99 /м  2,99 /м  3,99 /м

Градински мебели

Nr.

Къмпинг и свободно време

1

Маркучи

въздух/вода Ven-Flex Nero, Combo xx 22635457  3,69 /м Ali-Flex Combo xx 22635440  4 ,99 /м

маркуч за ниско налягане за засмукване и доставка на течности, прахове, фураж и зърнени култури xx 24119085

4,99/м    

Колички

размери: 60 м при 13 мм (1/2“), 50 м при 16 мм (5/8“) маркуч,  рамка от стомана xx 23005433

свободно регулируема дръжка,  размери: 60 м xx 22839916

49,99    

Количка за маркуч

с метални рамки,  размери: 60 м подходящ за маркуч с размер до 15 м xx 21378997

69,99    

Количка за маркуч

размери: макс. 20 м при 13 мм (1/2“) маркуч,  вкл. конектори xx 71003009

99,99    

 без маркуч

26,99    

Количка за маркуч

Вода в градината

Количка за маркуч

Стенен държач за маркуч

за практично навиване на маркуча,  цвят: сив xx 10051467

6,99    

Градинско осветление

подходящ за хранителни продукти диаметър: 6 × 12 мм xx 22635051  1,99 /м диаметър: 13 × 19 мм xx 22635099  3,79 /м

Градинска техника

прозрачен/еднослоен диаметър: 4 × 6 мм xx 22634467  0,49 /м диаметър: 6 × 9 мм xx 22634481  0,99 /м

Гофриран маркуч „Agro-Flex LD“

Стенен държач за маркуч xx 52061

9,99    

Стенна кутия за навиване на маркуч

дължина на маркуча 20 м,  максимално налягане 10 bar xx 23019249

99,99    

Стенна кутия за навиване на маркуч „Deluxe“

дължина на маркуча 20 м, свързващ маркуч 2 м. (1/2“),  максимално налягане 6 bar xx 23018587

129,–    

105

Градински огради

Маркучи „Cristallo extra“

Маркуч „Refittex Cristallo“


Техника за напояване Ако поливате растенията в правилния момент, те ще ви се отблагодарят с буен растеж.

Най-подходящото време за поливане е рано сутринта. Най-добре поливането да се извършва преди изгрев слънце, защото по това време все още е хладно и няма вятър. По този начин тревата поема максимално количество вода. Ако се полива вечерно време, водата се задържа прекалено дълго време в тревата. През деня пък става прекалено горещо и всяка капчица вода създава ефекта на изгаряща лупа. Градинският маркуч: В домашните градини най-често за поливане се използват маркучи с Ø 1/2 цола. Те са лесни за употреба и не са прекалено тежки. Ако имате по-голяма градина и се нуждаете от повече вода, препоръчително е да използвате маркуч с Ø 3/4 цола. В този

Градинска пръскачка „BG-PS 1,5/1“

работно налягане 2 бара,   обем: 1,5 л,  тегло: 0,280 кг xx 23282728

9,99    

Градинска пръскачка „KIMA 9“ ръчна,  обем: 9 л,   раменна xx 21050701

75,99    

106

случай обаче ще ви е необходима и количка за маркуч за транспортирането и съхранението на маркуча. През зимата маркучите трябва да се съхраняват празни и на място, където са защитени от замръзване. За обикновеното поливане на лехи или малки тревни площи се използват часовници прекъсвачи, които се монтират на кранчетата на чешмата. Веднъж програмирана, автоматичната настройка пуска само нужното количество вода в определеното за това време. Градинските разпръсквачи са подходящи както за природосъобразното разпределяне на препарати или торове против вредители, така и за напояването на саксийни растения.

Градинска пръскачка

Градинска пръскачка „TG“

Градинска пръскачка „Basic 7“

19,99    

15,99    

39,99    

Градинска пръскачка „BASIC 16“

Гръбна пръскачка „Super Green “

Система за охлаждане с водна мъгла

79,99    

89,99    

25,99    

обем: 16 л xx 22743022

обем: 16 л xx 23643086

обем: 16 л,  с метално удължение xx 24127318

обем: 12 л xx 21050749

обем: 5 л xx 23643079

дължина: 7,5 м xx 24075602


Растения Къмпинг и свободно време

3

2

6

6

6

1

11

5

6

Градинско осветление

14

Градински мебели

16

6

4

Градинска техника

12

15

13

Артикул

Арт. номер

1

Свързващ тройник

xx 23090798

2

Свръзка коляно за тръба

xx 23091030

3

Капкообразувател регулируем

xx 23091047

4

Колче за фиксиране на тръба 8 бр.

xx 23091016

5

Капкообразувател регулируем

xx 23091092

6

Капкообразувател

xx 23091108 xx 23091122

7

Дюза „Micro Mist 360о“ 10 бр.

8

Дюза „Micro Sprinkler 90о“ 10 бр.

xx 23091153

9

Дюза „Micro Sprinkler“

xx 23091160

10

Разпръсквач „Shrubbler“ 10 бр.

xx 23091177

11

Капкообразувател

xx 23091115

12

Филтър за тръба

xx 23090729

13

Тръба за капково напояване захранваща

xx 23090583

14

Редуктор на налягането

xx 23090590

15

Тръба за капково напояване основна

xx 23090576

16

Таймер за вода „Aquauno Pratico plus“

xx 23090538

Цена

 4,29  7,69  8,99  11,99  11,99  12,99  12,99  12,99  12,99  12,99  13,99  19,99  21,99  23,99  37,99  125,-

107

Градински огради

Nr.

Вода в градината

Система за капково напояване


Водна техника

PVC конектор

Преходник за маркуч 1   ⁄ 2" xx 10050156 със стоп конектор xx 10050170

PVC конектор  1 ⁄ 2" xx 10050194 PVC конектор  3 ⁄ 4" xx 10050200

 1,69

 1,89

Комплект за   напояване 4 бр.

алуминий Конектор xx 23006973 PVC конектор  3 ⁄ 4" xx 23007116

11,99    

Струйник импулсен

Мултифункционален разпръсквач

Ръчен разпръсквач

1,99    

5,99    

8,99    

6 функции xx 10033432

Секторен   разпръсквач   28 см.

Метален разпръсквач

17,99    

19,99    

промяна на ъгъла 0 – 360°,  поцинкован xx 23011434

108

 1,89

Конектори

състои се от: разпръсквач, 8 функции на разпръскване, конектор  1 ⁄ 2",кран  1 ⁄ 2" +  3 ⁄ 4",стоп конектор xx 23005310

регулируем xx 10050132

 1,49

15 отвора,  възможност за регулиране диаметъра на напояване xx 10034774

 2,59  5,89

8 лъча xx 23006966

Двустранен конектор

Душ тринога

Метален разпръсквач „Turbo“

с възможност за промяна на височината от 70 на 95 см.,  пластмаса xx 23007031

33,99    

xx 23006065

12,99    

20 отвора,  обхват: 20 м,  размери: 48,5 × 15,5 × 10,5 м xx 21144769

55,99    


Растения Къмпинг и свободно време

Преходник

PVC конектор

гумиран Преходник за маркуч 1  ⁄ 2" xx 23007963  2,29 Преходник за маркуч 1  ⁄ 2", със стоп конектор xx 23007956  2,59

 2,59  2,99

Градински мебели

гумиран PVC конектор 1  ⁄ 2" xx 23006980 PVC конектор 3  ⁄ 4" xx 23006089

Водна техника

гумирани,  със стоп конектор,   алуминий PVC конектор 1  ⁄ 2" xx 23007109 PVC конектор 1  ⁄ 2" xx 23007123

Конектор 1⁄ 2" + 3⁄ 4"

4,79    

краен, регулируем, 3 вида струя xx 10033425

Ръчен разпръсквач 7 лъча xx 23004689

19,99    

Вода в градината

16,99    

3,69    

Градинска техника

Струйник импулсен

Градинско осветление

гумиран,  алуминий xx 23007017

Компютър за напояване макс. избираем 2 часа xx 23003828

14,99    

2 отвора за маркуч, 9 V батерия,  LCD дисплей, с таймер,  различни програми с възможност за програмиране, xx 23006928

73,99    

Душ градински

10 лъча,  дължина: 85 см xx 10033449

10,99    

Градински огради

Компютър за напояване дигитален Душ градински

7 лъча, двупосочен,   дължина: 50 см xx 23006911

17,99    

109


помпи

Артикул

Потопяема помпа за чиста вода „CSP250C-4“ Мощност 250 W макс. напор 6 м макс. дебит 6000 л/ч всмуква частици 5 мм Тегло 3,4 кг Арт. номер xx 22946485 Цена  69,99

110

Помпа за дъждовна вода „CSP350C-3A“ 350 W 12 м 2500 л/ч 0,5 мм 4,6 кг xx 23038301

 99,99

Потопяема помпа „Classic 6000“ – 5 м 6000 л/ч 5 мм – xx 23638310

 109,–

Помпа за мръсна вода „CSP1100D-4“ 1100 W 9 м 15000 л/ч 35 мм – xx 23019270

 109,–


Растения Потопяема помпа „Aquajet 500“ 500 W 18 м 5000 л/ч – 6 кг xx 30014435

 109,–

 259,–

Къмпинг и свободно време

Помпа за мръсна вода „CSP 900 D Inox“ 900 W 8,5 м 14500 л/ч 25 мм 5,1 кг xx 22794468

Потопяема помпа „AQUAJET 700“ 700 W 32 м 3000 л/ч – 8 кг xx 30014442

Градински мебели

Помпа за мръсна вода „CSP400D-4“ Мощност 400 W макс. напор 5 м макс. дебит 7500 л/ч всмуква частици 35 мм Тегло 3,5 кг Арт. номер xx 22947093 Цена  69,99

 289,–

Градинско осветление

Артикул

 299,–

Потопяема помпа „AQUAJET 1000“ 925 W 60 м 3000 л/ч – 8 кг xx 30205369

 359,–

Дълбочинна помпа „TBP 4 55/50 Inox“ 800 W 50 м 3300 л/ч 2 мм 8,8 кг xx 22615039

Градинска техника

Дълбочинна помпа „TDP 100/34“ 950 W 34 м 6000 л/ч 22 мм 9 кг xx 22615015

 499,–

Направи на водата път и тя ще ти донесе живот

Артикул Мощност макс. напор макс. дебит Тегло Арт. номер Цена

Помпа „PPG225“ 225 W 50 м 1080 л/ч 3,9 кг xx 71039503

 89,99

Потопяема помпа „AQUAJET 750“ 750 W 44 м 3000 л/ч 7 кг xx 30014459

 299,–

Модерните помпи са много издръжливи и лесни за управление. Преди да закупите помпа трябва добре да определите собствените си потребности и да ги сравните с характеристиките на помпата. Важни характеристики – максимален напор: измерва се или в метри или в налягане (в bar). За да може да сравните тези характеристики, използвайте следната формула: налягането в bar x 10 = броя метри. Стойността на максималния напор показва каква е максималната височина между помпата и най-високата точка на свързаната с нея напоителна система.Друга важна характеристика е максималния дебит или количеството вода (в литри или куб. метри), което помпата може да задвижи за час. Тук важи правилото: колкото е по-висок максималния дебит, толкова по-малко вода може да се изпомпа при едно и също количество употребена енергия. Мощността на една помпа също така намалява и в зависимост от замърсяването. Как се изменя максималния дебит с времето може да видите от скалата, описана в упътването на всяка помпа.

111

Вода в градината

Потопяема помпа за мръсна вода „TSX 18000 l“ Мощност 700 W макс. напор 8 м макс. дебит 18000 л/ч всмуква частици 30 мм Тегло 6,9 кг Арт. номер xx 22615008 Цена  199,–

Градински огради

Артикул


Хидрофори

Хидрофорна помпа Мощност макс. напор макс. дебит Тегло Арт. номер Цена

HWW 650 I 650 W 40 м 3500 л/ч 24 кг xx 21196485

 239,–

HWW 600 I/I 550 W 42 м 2950 л/ч 23,2 кг xx 21196089

 299,–

HWW 3300 IF 800 W 46 м 3300 л/ч 22 кг xx 22614049

 329,–

Хидрофорна помпа

Доставки до дома По-удобно не може и да бъде. Вие пазарувате, а ние Ви доставяме нужните покупки.За повече информация относно тарифите за доставка се обърнете към служителите във Вашия хипермаркет.

112

Хидрофорна помпа Мощност макс. напор макс. дебит Тегло Арт. номер Цена

M 100/24 P30 1100 W 54 м 1200 л/ч 22,3 кг xx 30014466

 379,–

HWW 4400 IXF 1200 W 50 м 4350 л/ч 23 кг xx 22614087

 429,–


Растения

2

3

HWK 46/42 550 W 42 м 2800 л/ч – xx 30156883

1 2800 600 W 42 м 2800 л/ч 21,8 кг xx 10023891

 189,–

2 HWW 1200/25 1200 W 50 м 4300 л/ч 21 кг xx 30173651

3 AP 2800 N 20 1000 W 42 м 2800 л/ч 22,6 кг xx 23493032

 299,–

4

 339,–

Артикул Мощност макс. напор макс. дебит Тегло Арт. номер Цена

Хидрофорна помпа „HWW 3600 I“ 650 W 40 м 3600 л/ч 13,3 кг xx 30169906

 229,–

Автоматична хидрофорна помпа „HWA 4400 I“ 1200 W 50 м 4350 л/ч 19 кг xx 22614179

 289,–

Хидрофорна система „HWJ-202-X-EM 25 l“ 850 W 36 м 4500 л/ч 27 кг xx 22598547

 339,–

113

Градински огради

Вода в градината

Градинска техника

 149,–

4

Градинско осветление

Хидрофорна помпа Мощност макс. напор макс. дебит Тегло Арт. номер Цена

Градински мебели

Къмпинг и свободно време

1


Изкуствени езера

Комплект LED лампи 5 бр.

имитиращи камъни xx 23526211

119,–    

Изкуствени езера

Фолиа за езеро

размери: 90 × 120 × 40 см,  обем: 120 л обем

Размери

Арт. номер

120 л

90 × 120 × 40 см

xx 1124576

250 л

90 × 124 × 58 см

xx 23528147

500 л

125 × 157 × 54 см

xx 23528154

Цена

 59,99  69,99  109,–

устойчиво на корени, студоустойчиво, UV-устойчиво, здраво Дебелина

Ширина

Арт. номер

0,5 мм

4 м

xx 23710580

1 мм

4 м

xx 23711426

Цена

 15,99 /м  35,99 /м

Комплект филтри „Smartline“ с UVC

Текстилна подложка за изкуствено езеро „Profitex“ ширина: 2 м,  студоустойчива, здрава, UV-устойчива xx 23711471

230 V,  мощност : 7 W,  макс. дебит: 2600 л/ч,  макс. напор: около 2,5 м,  лесни за употреба,  за езера с обем : до 4000 л xx 23525528

239,–    

15,99/м  

Водни помпи

всмуква частици до 4 мм,  подходящи за малки камъчета, течаща вода и филтърни съоръжения,  универсално свързване с маркуч

Комплект помпи за изкуствени езера „Smartline“ Модел

Мощност

макс. дебит

макс. напор Арт. номер

Smartline

8 W

600 л/ч

макс. 1,10 м

xx 23525641

HSP 3000-00

48 W

3300 л/ч

2,50 / 1,95 м

xx 23525627

114

Цена

 49,99  119,–

Модел

макс. дебит

макс. напор

Smartline 2200 25 W

Мощност

2200 л/ч

около 1,90 м xx 23525344

Арт. номер

Smartline 3300 40 W

3300 л/ч

около 2,10 м xx 23525368

Цена

 119,–  139,–


Растения

Подводен филтър „All-in-One“

Мощност

макс. дебит Обем

Арт. номер

4 W

240 л/ч

до 5000 л

xx 23525887

AQUA AIR

8 W

720 л/ч

до 12000 л

xx 23525894

Цена

 79,99  119,–

229,–    

Градински мебели

Модел AQUA AIR

Къмпинг и свободно време

Въздушни помпи

мощност : 11 W,  макс. дебит: 2500 л/ч,  макс. напор: около 2,5 м,  с интегрирана UVC технология,  почти незабележими на дъното на езерото,  за езера с обем : до 5000 л,  регулируем конектор за декоративни фигури, тръба за изравняване на нивото и водния поток xx 23525276

Модел

Мощност

LED Лампи за езерото и градината

макс. дебит макс. напор

Арт. номер

Smartline ECO 12 W

1000 л/ч

1,3 м

xx 23525597

HSP 2500-00

2500 л/ч

2,20 / 1,65 м

xx 23525610

33 W

Цена

 79,99  109,–

Артикул

Описание

Арт. номер

Подводна лампа LED

размери: 6 × 7 см

xx 23526174

LED Лампа за езерото и градината

мощност : 3 W

xx 23526198

Цена

 47,99  119,–

Препарати за поддръжка на изкуствени езера

Описание

Арт. номер

250 мл

xx 23579958  15,99

250 мл

xx 23579934  23,99

250 мл

Цена

xx 23579972  23,99

Помпи за изкуствени езера Модел

Мощност/ двигател

макс. дебит

Арт. номер

Aqua Jet Snychron ECO

25 W

1900 л/ч

xx 23525702

Aqua Jet Snychron ECO

40 W

2900 л/ч

xx 23525719

Цена

 159,–  209,–

Вода в градината

Артикул Универсален препарат против водорасли Препарати за поддръжка на изкуствени езера Гранулат за образуване на полезни бактерии

Градинска техника

съдържание: 250 мл,  съдържат жизненоважни минерали,  стабилизират стойността на pH и регулират твърдостта на водата, регулират чистотата на водата чрез специални микроорганизми, намаляват опасните тежки метали,   за езера с обем до 5000 л

Градинско осветление

Помпи за изкуствени езера

Уред за почистване на повърхността на езера плаващ по повърхността

Уред за почистване на езера „F2“

139,–    

299,–    

Градински огради

45 W,  макс. дебит: 2500 л/ч,  универсално приложение за всякакъв тип вода,  пълен комплект с вградена помпа и плаващ филтър,  водна площ: до 25 м² xx 23525238

макс. дълбочина на потапяне: 3 м,  всмуква частици до 25 мм,  за отстраняване на фината кал и малки отлагания по повърхността на езерата,  кабел 10 м xx 23524521

115


Оградно пано

 180 × 180 см,  рамка: 18 × 44 мм,  материал: иглолистна дървесина, импрегнирана,  гладка,  цвят: натурален,  чрез захващане, летви: 4 × 60 мм xx 24034517

35,99    

Оградите определят границите на Вашата собственост, защитават от прекалено любопитни погледи и изпълняват декоративна функция при оформянето на градината.

116


117

Градински огради

Градински огради

Вода в градината

Градинска техника

Градинско осветление

Градински мебели

Къмпинг и свободно време

Растения


огради

Декоративна ограда

Декоративна ограда

Декоративни решетки

Ограден елемент

материал: иглолистна дървесина, импрегнирана,   гладка,  дъски: 15 × 60 мм размери: 120 × 30–45 см xx 24036443  10,99 размери: 180 × 60–90 см xx 24036450  25,99

японски стил,  летвички 12 × 30 мм, материал: иглолистна дървесина  6,49 38 × 75 см, xx 24035989 57 × 75 см, xx 24035996  7,99

WPC плочка

лесен монтаж чрез система сглобка,  6 бр. в пакет 40 × 40 × 2,4 см, цвят: кафяв xx 23553293  89,99 40 × 40 × 2,5 см, цвят: тъмносив xx 23553507  89,99

118

материал: иглолистна дървесина, импрегнирана,   заоблени летви Ø 46 мм 250 × 60 см xx 24036337  22,99 250 × 80 см xx 24036344  26,99

материал: иглолистна дървесина, импрегнирана, размери: 180 × 80 см,  гладка,  11 летви: 16 × 80 мм xx 24036207

37,99    

Ролка за леха

захванати чрез поцинкована тел,   за оформяне на лехи, полукръгла 4,5 × 15 × 150 см, xx 24041416  5,99 180 × 4,5 × 20 см, xx 24036412  8,99


Растения размери: 153 × 243 см,  размер на отворите: 20 × 7 см xx 23887787

Градински мебели

44,99    

Къмпинг и свободно време

Оградно пано „Promo“

Оградни пана „Basic“

Оградна система „Venus“

различни размери,  материал: стомана,  защита от корозия, прахово покритие Оградно пано , 200 × 120 см, xx 22728234 Порта, 90 × 150 см, xx 22728241 Двойна порта, 160 × 350 см, xx 22728289 Двойна порта, 150 × 400 см, xx 22728296

 139,–  149,–  4 39,–  4 39,–

по клиентска поръчка

Оградна система „Elisabeth“

материал: стомана,  различни размери,  прахово покритие, галванизирана или поцинкована Оградно пано , 3,3 × 120 × 199,8 см, xx 23075337  199,– Двойна порта, 3,2 × 150 × 400 см, xx 23075344  699,–

119

Вода в градината

 99,99

Градинска техника

Градинско осветление

 49,99

Градински огради

различни размери 63 × 2000 см xx 21030727 153 × 200 см xx 21030956


Огради

Оградни мрежи

различни височини,   поцинкована размери: 150 × 1000 см xx 22521521  5 4,99 /ролка 170 × 1000 см xx 22521682  56,99 /ролка

Покривало за ограда „Jamaica Pro“

различни размери,  цвят: зелен 150 × 10000 см xx 21049620  3,19 /м 200 × 10000 см xx 21049651  4 ,59 /м

Оградна система универсална

различни размери Оградна мрежа, Hexanet, 100 × 2500 см xx 23606272  6,39 /м PVC мрежа, Floret, 60 × 2500 см xx 23603387  6,99 /м

120

Оградни мрежи „Pantanet Garden“

Оградни мрежи „Garden fence“

размери : 150 см × 10 м,   материал: PVC покритие xx 81003211

69,99  

различни размери 81 × 1000 см xx 21030352  61,99 102 × 1000 см xx 30007567  71,99

различни размери,  размер на отворите: 10 × 10 см 2000 × 120 см xx 22205834  109,– 2000 × 150 см xx 22205841  119,–

Покривало за ограда „Soleado“

Декоративни мрежи „Luxursus“

Декоративни мрежи „Luxanet“

Оградна мрежа

различни размери 200 × 5000 см xx 21049095  6,39 /л.м. 200 × 5000 см xx 21049125  6,39 /л.м.

различни размери 40 × 1000 см xx 80638889  47,99 65 × 1000 см xx 80638872  65,99

Универсални стълбове „Bekaclip“ цвят: зелен дължина: 130 см xx 21031212  39,99 дължина: 170 см xx 21031236  49,99 дължина: 250 см xx 30007246  5 4,99

различни размери 66 × 1000 см xx 3114384  99,99 91 × 1000 см xx 3114391  109,–


2,79 /м

различни размери,  размер на отворите: 5,08 × 10,16 см   2500 × 122 см xx 30007512  139,– 2500 × 150 см xx 30007451  159,–

Оградна мрежа „Pantanet Family“

Оградна мрежа „Pantanet Protect“

349,–    

399,–  

183 × 2500 см xx 30007291

152 × 2500 см xx 80639053

Градинско осветление

 5,39 /м

Къмпинг и свободно време

Растения цвят: зелен 50 × 3000 см xx 21049675 100 × 3000 см xx 21049224

Градински мебели

PVC мрежи „Quadra 20“

Оградна мрежа „Pantanet Light“

89,99    

 височина : 4,2 мм

Изкуствена трева „Arena“ материал: 100% полипропилен, подложка филц 2 м, xx 22802842 4 м, xx 23056947

6,99/м²    

Оградна мрежа „Ursus AS Light“ 150 × 5000 см,  цвят: сив xx 21030550

179,–    

Плетена мрежа „Hexanet“

100 × 1000 см,  размер на отворите: 0,25 × 0,25 см,  материал: PVC покритие xx 1785418

62,99  

Бодлива тел

дължина: 10000 см,  с PVC покритие xx 80639381

69,99  

 височина : 7 мм

Градинска техника

102 × 5000 см,  размер на отворите: 1,27 × 1,27 см,  поцинкована xx 3114896

Изкуствена трева „Blackburn“

материал: 100% полипропилен 2 м, xx 80961963 4 м, xx 80962007

Вода в градината

Оградна мрежа „Casanet“

7,99/м²    

 височина : 25 мм

ширина: 400 см,   материал: 100% полипропилен,   тегло: 1,727 гр./м²,   водопропускливост 60l/min/100cm2 xx 23763500

36,99/м²    

Изкуствена трева готов килим

Градински огради

Изкуствена трева „Аватар“

ш × д: 100 × 200 см, тегло на влакното: 330 гр./м²,  с пъпки xx 2980003

19,99/бр.    

121


Оранжерии/ градински аксесоари

Лампа против насекоми „Baby“ Мрежа против мухи

ширина: 100 см,  цвят: бял xx 1790214

6,79/м    

за помещения до 15 м²,  обхват до 15 м²,  мощност: 40 W,  UVA светлина,  изолирана пластмасова конструкция с уловител ,  сменяема UV-лампа/4 Watt xx 22136039

23,99    

Покривало против плевели „GrowStop“ черно Мрежа за предпазване от птици размери: 1000 × 400 см xx 1171112

14,99/опаковка  

различни размери,  с функция за активно дишане, спира растежа на плевелите, затопля почвата и регулира влажността  17,99 размери: 1,6 × 5 м, xx 1168785 размери: 0,9 × 10 м, xx 3235768  27,99

Лампа против ­насекоми „Junior“ за помещения до 20 м²,  UVA светлина,  пластмасов корпус с поставка xx 22136046

34,99    

Защита срещу насекоми за врата алуминиева вратичка ш x в: 100 × 210 см,  въртяща се врата от алуминий, с висококачествена стъклена вата,  възможност за скъсяване по дължина и ширина,  здравина на профила: 32 мм,  цвят: кафяв xx 3047514

209,–  

Градинско фолио Покривало против плевели „Basic“ размери: 160 × 500 см xx 70957167

7,99  

122

размери на легло: 150 × 500 см,  естественият микроклимат осигурява бърз растеж на зеленчуците без изкуствено наторяване,  цвят: бял,  срещу насекоми, градушка, студ, горещина и бури xx 1168761

8,99    

Покривало за ограда „Madagaskar“

100 × 300 см,  материал: полиетилен висока плътност,  имитация на бамбук xx 22135193

53,99    


Растения Къмпинг и свободно време

Градинска арка размери: 42 × 42 × 195 см,  цвят: зелен xx 23535138

199,–    

Градинско осветление

30,99    

размери: 220 × 44 × 222 см,  японски стил,  цвят: черна xx 23535206

Градински мебели

Обелиск

Арка за цветя

Градинска арка 8 саксии

36,99    

199,–    

Арка за цветя с връх

Арка за рози със скамейка

99,99    

199,–    

Градинска техника

размери: 141 × 36 × 248 см,   цвят: антрацит xx 24039208

размери: 121 × 40 × 248 см,  материал: метал,  бързо и лесно сглобяване xx 22939401

Градински огради

Вода в градината

размери: 140 × 37 × 230 см,  тръба-Ø: 13 мм,  цвят: зелен,  прахово покритие xx 23534988

размер: 130 × 234 × 50 см,  цвят: сив,   материал: прахово боядисана стоманена рамка xx 22938794

123


www.bauMax.bg

Град гр. София гр. София гр. Варна гр. Русе гр. Плевен гр. Стара Загора гр.Бургас гр. Пловдив

Адрес

Tелефон

ул. „Владимир Вазов“ 83

Тел.: 02 / 902 3200

ул. „Околовръстен път“ 794

Тел.: 02 / 904 2040

бул. Вл. Варненчик 271

Тел.: 052 / 727 900

бул. Липник 131

Тел.: 082 / 819 100

ул. Сторгозия 203

Тел.: 064 / 607 610

бул. Св. Патр. Евтимий 66

Тел.: 042 / 692 920

главен път, Бургас-София, 4-ти километър

Тел.: 056 / 563 200

бул. Менделеев 2Б

Тел.: 032 / 270 900

Работно време: Понеделник - Събота: Неделя:

Всички цени важат при получаване на стоката в нашия магазин и заплащането й на каса. Цените са в български лева и с включен ДДС. Възможни са неточности и печатни грешки в изображенията и текста. Поради технически особености при печата е възможно изобразените цветове да се отличават от оригиналните. Цените важат до изчерпване на наличните количества. Обозначените като „предишни“ цени са продажните цени преди началото на акцията. Изобразените декорации не са включени в продажната цена. Запазваме си правото да ограничаваме количествата стоки за единична покупка в рамките на обичайното за едно домакинство. Период на валидност 01.04.-30.06.2014. Продуктите от каталога може да не са налични във всички магазини на bauMax България.

8:00-21:00 9:00-20:00

Baumax gradina 01.04-30.06.2014  
Baumax gradina 01.04-30.06.2014  
Advertisement