Page 20

GHENT STREETSTYLE FOTOGRAFEERT GOEDGEKLEDE GENTENAARS

“STREETSTYLEN IS VOOR ONS ZOALS OP JACHT GAAN” Yasmine De Wilde en Eva Coolman Denk voortaan twee keer na voor u in uw joggingbroek de straat op gaat, want Karen Moreaux en Bram Laebens liggen altijd en overal op de loer. Het koppel beheert samen Ghentstreetstyle.be. TANK sprak met het vrouwelijke brein achter de blog.

Karen Moreaux - Ingezonden foto

Bram Laebens - Ingezonden foto

Hoe is Ghent Streetstyle ontstaan? Karen Moreaux: “Toen ik drie jaar geleden Psychologie studeerde, had ik nood aan een uitlaatklep. Omdat ik geïnteresseerd was in modeblogs en streetstyleblogs, moedigde mijn vriend Bram me aan om zelf een blog te beginnen. Ik hield ervan om naar outfits van andere mensen te kijken en wilde zelf niet in de aandacht staan, dus begonnen Bram en ik onze eigen streetstyleblog, Ghent Streetstyle. Bram concentreert zich op het visuele aspect en ik ben verantwoordelijk voor de tekst bij de artikels en het beantwoorden van de e-mails.”

Hoeveel mensen vinden de weg naar Ghent Streetstyle? “We letten niet echt op de bezoekersaantallen, maar merken wel dat het aantal bezoekers enorm varieert. Het is een uitdaging om minstens twee keer per week een interessante post te schrijven om zo ons vast publiek tevreden te houden. We organiseren ook regelmatig een giveaway in samenwerking met een bekend merk en dan zien we de bezoekersaantallen zo de hoogte inschieten.”

20

Bloggers

versie 1 20

13/11/13 19:03

Tank magazine editie 6  
Tank magazine editie 6  
Advertisement