Page 1

Dockan

Västra Hamnen

Turning Torso

2

1

Centralstationen

3 4 Stortorget

5 Lilla Torg 1. Glasklart | 2. Årstiderna by THE SEA | 3. Skeppsbron 2 | 4. Årstiderna i Kocksa huset | 5. Mello Yello

Malmös restaurangguide Glasklart och våra systerrestauranger Skeppsbron 2, Årstiderna by THE SEA, Mello Yello och Årstiderna i Kockska huset är några av Malmös bästa krogar. De ligger alla i centrala Malmö, från saltstänkta Dockan, till gemytliga Lilla Torg.

Glasklart | Tel 040-661 00 19 | Epost: info@glasklart.eu | www.glasklart.eu


event och restaurang


Upplevelser med högt i tak I upplevelsernas centrum, alldeles vid vattnet, stoltserar Glasklart. Den spektakulära salen har hela 38 meter i tak och har bjudit på oförglömliga upplevelser sedan 2001, då den öppnades av krögarna Andreas Pieplow (Skeppsbron 2), Bengt Hansson (Mello Yello) och Michael Stegfeldt (Mello Yello). Glasklart lockar gäster från hela världen och vi har arrangerat event för många små och stora företag som CMP, WATSKI, Audi, Americas Cup, Turning Torso, Tetra Pak, IKEA och Apoteket, med flera.


evenemang och show för en glasklar fest På Glasklart bjuds du alltid på upplevelser av högsta kvalitet och förträfflig service, oavsett om ni är 100 eller 900 personer. Vi hjälper dig med hela upplägget, från det att ni går in genom dörrarna, till mat, dukning, dekor och artister. Detaljerna är lika viktiga för oss som för er! Här finns massor av lösningar och möjligheter för en fest utöver det vanliga. Vi lyssnar gärna på våra kunders önskemål och idéer. Dessutom kan vi hjälpa er att boka artister och skräddarsy konceptet så att det blir precis som ni vill ha det.

Glasklarts julshow Traditionen började 2003 och återkommer varje år, precis som tusentals nöjda gäster. Så var tidigt ute för att få platser! Vi bjuder alltid på show, ett klassiskt julbord och bästa möjliga service i en härlig miljö. Stämningen blir därefter! Salen ger stora möjligheter till annorlunda scenlösningar och unika showkombinationer. Årets show heter So this is Christmas. Boka julens häftigaste upplevelse med Geir Rönning, Jecko och Jessie, Fredrik Kempe, Ulrika Skoglund och ett fyramannaband redan nu!


Konferens Vi erbjuder olika typer av lokaler, beroende på hur många ni blir. Självklart kan ni också beställa lunch och middag av oss i samband med konferensen.

Upp till 20 deltagare: Vi har tre mindre konferensrum som passar bra om ni inte blir så många.

Upp till 65 deltagare: Vårt fina konferensrum på andra våningen har utsikt över Turning Torso och passar perfekt om ni blir några fler. Den senaste tekniska utrustningen och lunch i vårt atrium ingår.

100 – 500 deltagare: Vårt atrium med enorma glaspartier mot hamnen har gott om plats för större arrangemang, som produktlanseringar och kongresser.

Catering Vi levererar underbar mat för en lyckad fest. Dessutom kan vi ordna hela arrangemanget med kockar, servicepersonal, bartender, tält, dekor, artister och teknik. För mindre sällskap och upp till tusentals gäster. Vi berättar gärna mer om våra tidigare arrangemang och gör vårt bästa för att erbjuda en lösning som passar just ditt sällskap.


Lunch Glasklart Våra duktiga kockar serverar vällagad husmanskost varje dag. Vi har också en välfylld salladsbuffé med bröd och smör, och serverar kaffe efter maten för den som önskar. Är ni fler än 10 personer får ni gärna ringa och boka bord på 040-661 00 19.

Lime – en del av vårt lunchkoncept För dig som är sugen på en lite lättare lunch. Här bjuder vi på fräscha sallader med säsongens råvaror och matiga soppor. Även som take away.


Arrangemang Cookalong Glasklart Cookalong är Sveriges mäktigaste matlagningstävling för företag. Deltagarna tävlar lagvis i matlagning, men det gäller också att göra de godaste tårtorna, dekorera de snyggaste borden och ha bäst laganda. Allt under ledning av matkreatören Andreas Pieplow. Cookalong är perfekt som kick-off och ett trevligt sätt att umgås i Glasklarts fantastiska miljö!

Glasklar Humor En gång i månaden bjuder svenska och internationella komiker på stand-up. Och det är succé varje gång! Se program och priser på glasklart.eu/glasklarhumor

VIP-room Sista fredagen varje månad slås dörrarna upp till Glasklarts nattklubb. Ha kul på dansgolvet, eller ta en drink i någon av våra tre barer. Vill du ha en helkväll, kan du inleda kvällen med vår kvällsmeny, där entré till nattklubben ingår. Övriga aktiviteter som är på gång just nu hittar du under Aktuella arrangemang på glasklart.eu


GLASKLART  
GLASKLART  

Test magazine for glasklart restaurant

Advertisement