Issuu on Google+

     

Exam Title

: LOTUS 190-950 : Administering IBM Lotus Quickr 8.1 Services for Domino

Version : R6.1

www.Prepking.com     


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com     


1. Which of the following are created by Lotus Quickr when implementing expanded membership? A.Local administrator names for each room B.Room-specific access control groups in an LDAP directory C.Placetypes with preconfigured group membership attributes D.Extended ACL entries in each main area for each Lotus Quickr place Answer: B

2. Barry, a QuickPlace Administrator, uses the QPTools remove command to remove a place. Which of the following statements about removing places using the remove command is correct? A.By default, the remove command removes places immediately B.You must use the remove command on each user in the removed place also C.You must configure the QPTools Remove field in the server document to determine when the place is removed D.If you use the remove command, you do not have to use the unregister command to remove the place document Answer: D

3. To manage and control Super User access, you would utilize the qpconfig.xml file for the browser access and which of the following for Lotus Domino Directory control of Super User access from a Lotus Notes client by default? A.QuickrSUGroup B.QuickPlaceSiteAdministrators C.QuickrAdministratratorsGroup D.QuickPlaceAdministratorsSUGroup Answer: D

4. To establish offline authentication ability for your Lotus Quickr users, you must configure Lotus Domino Offline Services (DOLS). In which of the following must you store the certifier that users will utilize to create their ID files for offline usage?

www.Prepking.com     


A.da.nsf B.dols.nsf C.names.nsf D.doladmin.nsf Answer: D

5. Lotus Quickr services for Lotus Domino includes ready-made templates, from which you can create sites designed to manage projects. Which of the following is the name of this feature? A.MyPlaces B.Projects C.PlaceTypes D.ProjectCenters Answer: C

6. Your Lotus Quickr server has specified both a user directory source during setup and a Lotus Quickr administrator. In which of the following locations is the administrator stored by default? A.In the local Lotus Domino Directory B.A local member of the servers Site Administration place C.In the user directory source specified during installation D.In both the local Lotus Domino Directory and the directory source specified during installation Answer: B

7. In which of the following places would the administrator specify the name of a user or group that has SuperUser access to all places on the server? A.qpconfig.xml B.In a "local'" user directory C.In the main Lotus Quickr place D.In an extended directory source Answer: A

www.Prepking.com     


8. Amanda wishes to show Usage Statistics on the Lotus Quickr server. Which of the following must be enabled for this feature to function? A.SuperUser B.Single sign-on C.Extended membership D.Lotus Domino controlled directory services Answer: B

9. For Lotus Quickr for Lotus Domino, if you use any non-English version of the Lotus Quickr server, you must perform which of the following so that page content displays correctly in non-English languages? A.Specify the additional languages in qpconfig.xml B.Set up the Lotus Domino server in multiple languages C.Set up the server to generate output using UTF-8 encoding D.Generate a list of supported languages and provide those languages as attributes in the directory for each person Answer: C

10. To enable people who use double-byte character set (DBCS) languages, such as Chinese, to use My Places, you must enable which of the following on your Lotus Domino Quickr server? A.Extended membership B.Single sign-on authentication C.Local SuperUser access to My Places D.Lotus Domino controlled directory services Answer: B

11. Your organization implemented Lotus Domino before adding Lotus Quickr. Your user names appear as: FirstName LastName/ou=Chicago/ou=Sales/ou=NA/o=ACME Which of the following will be the result when these users are added to Lotus Quickr? A.Users with the above format will be unable to authenticate B.Users with the above format will appear as FirstName LastName/o=ACME

www.Prepking.com     


C.Users with the above format will appear as FirstName LastName/ou=Chicago/ou=Sales D.Users with the above format will appear as FirstName LastName/ou=Chicago/ou=Sales/ou=NA Answer: A

12. After you have installed or upgraded to IBM Lotus Quickr, you will enable the Lotus Domino Servlet Engine. This step provides which of the following functions of administration actions? A.qptool lock B.qptool verify C.qptool reduce D.qptool export Answer: A

13. The Computer Corporation has begun the process of upgrading a Lotus Quickr server. After the initial upgrade is complete, which of the following is true regarding PlaceTypes? A.PlaceTypes must be upgraded immediately B.PlaceTypes may be upgraded when convenient C.PlaceTypes will be unavailable until the upgrade is complete D.PlaceTypes are removed from the Place Catalog until upgraded Answer: B

14. Which of the following is an XML-formatted feed that can pull content from various place document repository areas such as folder document listings and forms listings? A.XSS B.Atom C.QPFL D.LDIF Answer: B

15. In which of the following locations would an administrator disable context menus or document drag-and-drop, and configure images and attributes to show in member context menus?

www.Prepking.com     


A.notes.ini B.qpconfig.xml C.Lotus Domino Directory D.Site Administration Answer: B

16. Steven noticed that specific user interface components were not added to custom themes after an upgrade. Which of the following would not be added after a place upgrade? A.Index B.Rooms C.Library D.MyPlaces Answer: D

17. The Marble Corporation has proceeded to upgrade to Lotus Quickr 8.x from a previous version. Multiple places are being upgraded on the server at the same time to expedite the process. By default, which of the following is true during this upgrade of the places? A.Only one place is locked at a time B.All places being upgraded are locked C.The entire server is available during the upgrade D.The entire server is locked during the places upgrade Answer: A

18. Larry has removed a subroom from the Lotus Quickr place named Sales. Which of the following occurred when he removed this subroom? A.The local groups assigned to the Sales place were removed B.The expanded membership group for the subroom was renamed C.The Super User account no longer has access to the Sales place D.The expanded membership groups associated with the subroom were removed Answer: D

www.Prepking.com     


19. You have a large number of mobile Lotus Quickr users. They have requested the ability to work offline with the places in which they are members. Which of the following is required to enable this ability? A.SSO must be configured on the Lotus Domino Web server B.SSL must be configured on the Lotus Domino Web server C.Places must be globally enabled for offline usage D.User ID files must be issued from the Lotus Domino server Answer: D

20. Expanded membership in Lotus Quickr pertains to which of the following member types? A.Local members B.Local group members C.External group members D.Individual external members Answer: D

21. Suppose a place named salestrends uses expanded membership, and the base distinguished name specified in the qpconfig.xml file for the expanded membership groups is ou=groups,o=teamworkplace. If someone adds an external user member to salestrends with Author access, Lotus Quickr adds the user's name to a group created in the LDAP directory named which of the following? A.cn=h_Authors,ou=groups,o=teamworkplace B.cn=salestrends,ou=groups,o=teamworkplace C.cn=h_Authors,ou=salestrends,ou=groups,o=teamworkplace D.cn=groups,ou=h_Authors,ou=salestrends,o=teamworkplace Answer: C

22. Expanded membership uses group names in room ACLs rather than individual user names to control the access of individual external user members. As a result of this, which of the following is correct? A.The access given to an individual external user member is removed from the groups to which the user belongs

www.Prepking.com     


B.The access given to an individual external user member is merged with the access assigned to groups to which the user belongs C.The access given to an individual external user member takes precedence over the access assigned to groups to which the user belongs D.The access given to an individual external user member no longer takes precedence over the access assigned to groups to which the user belongs Answer: D

23. Nina has established her Lotus Quickr server to utilize expanded membership for all places. Which of the following is NOT possible given this scenario? A.Users cannot create PlaceBots B.Users cannot create a PlaceType C.Users cannot add groups to places D.User cannot search for individuals, only groups Answer: B

24. While installing the base Lotus Domino server for your Lotus Quickr environment, which of the following server types should you select? A.Lotus Domino Quickr Server B.Lotus Domino Utility Server C.Lotus Domino Cluster Server D.Lotus Domino Enterprise Server Answer: D

25. Vern has configured the Lotus Domino server to utilize the Lotus Domino Servlet Engine for Lotus Quickr. Which of the following is also required for this to function correctly? A.He must configure the server to use expanded group membership B.He must configure the server to use single sign-on authentication C.He must enable the server for Secure Socket Layer (SSL) traffic over HTTP D.He must enable the server to allow Placebots to be run by the Lotus Quickr server id

www.Prepking.com     


Answer: B

26. Zelda has received a request from numerous groups to support multiple language content on the Lotus Quickr server. Which of the following steps must she perform to enable this functionality? A.She must set up the server to generate output using UTF-8 encoding B.She must change the language pack on the Lotus Domino server to include the requested languages C.She must enable the translator Placebot to convert the content as it is added to the server D.She must create a Lotus Quickr partition for the alternate language and store all alternate language data in those places only Answer: A

27. In order to perform many server configuration tasks, you must create the qpconfig.xml file and place it in the appropriate location on your Lotus Domino server. Which of the following shows the correct location for this file based on a default installation path of Lotus Domino? A.C:\Program Files\Lotus\Domino\Data B.C:\Program Files\Lotus\Domino\Data\Quickr C.C:\Program Files\Lotus\Domino\Data\Domino\HTML D.C:\Program Files\Lotus\Domino\Data\Quickr\Config Answer: A

28. Many of the qptool commands that enable you to manage member information for multiple places at once are available only for which of the following? A.Local members B.External members C.Local group members D.Both external and local members Answer: B

29. Anna chose to allow Lotus Domino to control directory services. If the secondary directory is an LDAP directory and there are distinguished names in the directory that don't conform to the Lotus Domino naming

www.Prepking.com     


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/190-950.htm


Pass4sure 190-950 dumps