Page 1

2014

Aanbiedingen E.B.T.C. BV


WIE IS E.B.T.C. BV? E.B.T.C. BV is een dynamisch bedrijf met maar liefst 30 jaar ervaring. E.B.T.C. BV levert een compleet programma zoals toegangstechniek, toegangscontrole, beveiligingstechniek waaronder camera- en alarm/brandsystemen aan dealers en installateurs. E.B.T.C. BV is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing, distributie, montage en technische ondersteuning van de producten van diverse merken.

TOTAALLEVERANCIER Als totaalleverancier biedt E.B.T.C. BV een uitgebreid assortiment van diverse merken gebaseerd op verschillende technieken. E.B.T.C. BV levert ook een verscheidenheid aan deuraccessoires, zoals toegangscontrole, afstandsbedieningen en (draadloze) drukknoppen.

AANDACHT VOOR ELK PRODUCT E.B.T.C. BV is van mening dat een product gebruiksvriendelijk, eenvoudig te installeren en elegant van voorkomen moet zijn, dit is terug te zien in onze productlijn. E.B.T.C. BV besteedt aandacht aan elk product en levert dus niet het meest voor de hand liggende product. De nieuwste technieken worden toegepast en bovenal moet het product gebruiksvriendelijk zijn.

PERFECTE OPLOSSING Het doel van E.B.T.C. BV is de perfecte oplossing voor elke toepassing te leveren. Dit doel bereiken we door middel van vakkundig opgeleide, technische vakmensen en adviseurs, bijgestaan door de beste en meest betrouwbare producten. Dit gebaseerd op langdurige en vriendschappelijke relaties met onze producenten en leveranciers in Europa. Daarnaast is E.B.T.C. BV specialist in het leveren van onderdelen voor technische producten.

BENELUX E.B.T.C. BV heeft sterke posities in de toelevering van producten voor onderhoud en vervangingsmarkten van technische installaties in gebouwen en industriĂŤle producten in Nederland, BelgiĂŤ en Duitsland. E.B.T.C. BV levert en monteert (indien nodig) het juiste product zo snel mogelijk.

BETROUWBAARHEID Eerlijke voorlichting vormt de basis voor een betrouwbare organisatie. E.B.T.C. BV streeft ernaar u zo goed mogelijk te adviseren over de mogelijkheden van een toegangs- en/of beveiligingssituatie. Wat is er mogelijk en wat is er vooral niet mogelijk? Op basis hiervan ontvangt u een advies over welk systeem het beste bij u past, zodat u er jarenlang plezier van heeft! Meer weten? Mail of bel voor een vrijblijvende kennismaking en een goed advies!


Klik op het product om naar de website te gaan


Jun 2014

Aanbiedingen E.B.T.C. BV


Bedrijfspresentatie + aanbiedingen E.B.T.C. BV - Jun 2014  

Bedrijfspresentatie + aanbiedingen E.B.T.C. BV - Jun 2014

Bedrijfspresentatie + aanbiedingen E.B.T.C. BV - Jun 2014  

Bedrijfspresentatie + aanbiedingen E.B.T.C. BV - Jun 2014

Advertisement