Page 1

Erhvervsudvalget ERU alm. del - Bilag 183 Offentligt

Oplægsholdere Jeppe Christiansen Adm. direktør i LD Invest A/S og tidligere direktør i Danske Bank. Jeppe Christiansen vil give sin vurdering af, hvordan vi undgår mange års økonomisk afmatning. Lars Andersen Direktør i AErådet. Lars Andersen sætter fokus på den buket af investeringer, der vil være den bedste medicin mod krisen. Liselotte Lyngsø Direktør i Future Navigator. Liselotte Lyngsø har lovet at underholde, provokere og inspirere – og give konkrete bud på, hvordan vi bedst ruster medarbejderne til morgendagen. Bolette Christensen Direktør i Dansk Industri. Bolette Christensen vil sætte fokus på satsninger inden for erhvervslivet.

Benja Stig Fagerland Forfatter, skribent og foredragsholder samt international ekspert i Womenomics. Benja Stig Fagerland vil vurdere, om den økonomiske kvindelige kulturrevolution er en vej ud af krisen. Lone Fønss Schrøder Direktør i Wallenius Lines og desuden medlem af bestyrelser i nordiske virksomheder som Vattenfall og DSB. Lone Fønss Schrøder giver bud på sats­ninger og investeringer af betydning for erhvervslivet. Klaus Holse Andersen Corporate Vice President i Microsoft med ansvar for det globale salg af forretningsapplikationer og er med i Microsofts globale ledelsesgruppe. Klaus Holse Andersen giver sit bud på erhvervsudviklingen.

Borgernes bud HK vil inddrage alle i arbejdet med at finde de satsninger og løsninger, der skal bringe Danmark styrket ud af krisen.

løsningskatalog, der udarbejdes efter konferencen. Adressen på hjemmesiden er www.endelaflosningen.dk - fra den 2. april.

Derfor inviterer vi alle borgere til at komme med deres forslag via en hjemmeside. Bidragene herfra vil også indgå i det

Som deltager i konferencen er du naturligvis også meget velkommen til at bidrage med forslag og kommentarer via hjemmesiden!

Du er o del af løs på kr

Derfor inviteres du med som løsningskonference i Køb

Vi er alle en de

Med venlig


Danmark styrket ud af krisen I HK/Danmark sætter vi fokus på fremtiden og på de forandringer og løsninger, der skal bringe Danmark styrket ud af krisen. Det er fint at stimulere forbruget gennem skatte­reform og udbetaling af SP. Men der er også brug for langsigtede løsninger. Vi søger svar på, hvor der skal investeres for at sikre et konkurrencedygtigt Danmark, når krisen klinger af. Hvor skal vi satse inden for fremtidens erhverv, kompetencer og offentlige velfærd? De bedste løsninger findes i fællesskab. Ingen kan gøre det alene. Til gengæld kan alle bidrage.

Vi har bedt en række oplægsholdere om at lægge tre forslag frem hver. Men vi vil også gerne have dine idéer og forslag til investeringer i Danmarks fremtid. Derfor inviterer vi dig til vores løsningskonference. Vi lægger op til dynamiske rammer, hvor du aktivt kan være med til at udvikle idéer og forslag. Efter konferencen vil HK samle forslagene i et løsningskatalog. Vi er alle en del af løsningen. Det håber vi også du vil være!

Program for dagen Konferencier: Niels Lunde, erhvervskommentator på Politiken. 9.00

Ankomst og registrering

9.30

Åbning Kim Simonsen, forbundsformand, HK/Danmark.

Danmark i krise – udfordringer og muligheder Niels Lunde, erhvervskommentator, Politiken.

9.50

Danmark styrket ud af krisen Inspiration fra oplægsholdere og debat med salen.

10.50

Pause

11.00 12.00

Inspiration fra oplægsholdere og debat med salen.

12.45

Inspiration fra oplægsholdere og debat med salen.

13.30

Udvikling af ideer og forslag som kan bringe Danmark styrket ud af krisen

14.30

Opsamling

15.00

Reception

Frokost

Vi glæder os til at se dig fredag den 24. april. Med venlig hilsen Kim Simonsen forbundsformand for HK/Danmark

Praktiske oplysninger Tid: Fredag den 24. april kl. 9-15 Sted: Det Ovale Værelse hos HK/Hovedstaden, Artillerivej 30, København S

Tilmelding: Hanna Enevoldsen Tlf.: 33 30 48 65 E-mail: 44hen@hk.dk Pris: Gratis

Frist for tilmelding: Tirsdag den 31. marts Information/Kontakt: Lone Søe Tlf.: 33 30 48 91 E-mail: 44los@hk.dk

Erhvervsudvalget - Oplægsholdere  

Bolette Christensen Direktør i Dansk Industri. Bolette Christensen vil sætte fokus på satsninger inden for erhvervslivet. Klaus Holse Anders...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you