Page 1

Valtakunnallinen erikoispainos • Viikko 42/2018 • www.karkkainen.com

Se edullisempi tavaratalo verkossa! com ainen. Karkk kaupan o -verkk lkaisu! u suurj sää Lue li lta! ivu sisäs

s u it im to n e in a m il t y N Synttäreiden kunniaksi ilmainen toimitus yli 50€ ostoksille.

Tarjous voimassa 31.10. asti. Ei koske rahtia tai kotiinkuljetusta.

Lehden tarjoukset voimassa 18.10.–31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei jälleenmyyjille. Osa tuotteista vain toimitusmyyntinä. Painovirhe- ja toimitusvarauksella. Pukeutumisosaston tuotteet vain kivijalkamyymälöistä.


Tehokkuus aina asiakkaan eduksi

J

Jo 30 vuotta a j o t n i h a i s i l l u ed

Julkaisutiedot Julkaisija J.Kärkkäinen Oy Osoite Ollilanojankatu 2, 84100 Ylivieska Päätoimittaja Reetta Reinman Email mainos@karkkainen.com Verkossa www.karkkainen.com Julkaisuviikot 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, ja 52 *valtakunnallinen painos 1,55 milj.

Painopaikka Eteläinen Keski-Suomi K-Pohjanmaa Pohjoinen

Lehtisepät Oy, Lahti Lehtisepät Oy, Jyväskylä Lehtisepät Oy, Jyväskylä Kaleva Oy, Oulu

Jakelualueet Eteläinen Keski-Suomi K-Pohjanmaa Pohjoinen

104 600 kpl 124 000 kpl 76 000 kpl 161 500 kpl

. Kärkkäinen Oy:n arvot kiteytyvät sanoihin tehokas, yhteistyö ja luotettava. Nämä arvot mahdollistavat Kärkkäisen asiakasystävällisen hintatason, koko ajan kasvavan, laajan, erikoisliiketasoisen valikoiman sekä asiantuntevan, yksilöllisen ja ystävällisen palvelun. Ne kaikki tähtäävät samaan eli asiakkaamme parhaaksi. Kärkkäisen viiden tavaratalon ohella asiakkaamme, kuninkaamme, saavat nauttia valikoimien ylivoimasta koko ajan kasvavassa verkkokaupassa, www. karkkainen.com. Nyt Kärkkäisen verkkokaupan valikoimissa on jo reilusti yli 100 000 tuotetta, lisää tulee viikoittain. Laajan, monipuolisen ja joustavasti kasvavan valikoimamme mahdollistaa osaltaan myös se, että J. Kärkkäinen Oy toimii lisäksi maahantuojana ja tukkukauppana. Kärkkäisellä on tällä hetkellä noin 50 oman maahantuonnin tuotemerkkiä omissa tavarataloissa ja verkkokaupassa sekä tukkukaupan valikoimissa. Kärkkäinen tuo maahan esimerkiksi työkaluja, autotarvikkeita, pienkoneita, urheilutekstiileitä ja luontaistuotteita. J. Kärkkäinen Oy:n kylmäasemilla Ylivieskan, Lahden ja Iin tavaratalojen yhteydessä saa tankata Suomen edullisinta polttoainetta. Autot saa huollattaa Kärkkäisen Autohuolloissa, jotka ovat monimerkkihuoltamoita. Lounasravintola Majakassa Lahdessa sekä terveellisiä pikaruokavaihtoehtoja tarjoavissa Fresh!Burgereissa Lahdessa ja Ylivieskassa taittuvat nälkä ja jano. J. Kärkkäinen Oy:n kustantama KauppaSuomi-lehti on Suomen suurilevikkisin jakelulehti. J. Kärkkäinen Oy on nykyään lähes 600 suomalaista työllistävä 100-prosenttisesti suomalaisomisteinen perheyritys. Yrityksen taipaleen alussa, 30 vuotta sitten oli suomalaista yrittämistä henkeen ja vereen kannattava nuori, rohkea ja työtä pelkäämätön pariskunta, Leena ja Juha Kärkkäinen. He perustivat yrityksen vuonna 1988. Juha Kärkkäinen aloitti kauppiasuransa kiertämällä Suomen toreja reistailevalla toribussillaan. Toribussi piti varikkoa Juhan appiukon takapihalla Sievissä. Arkipäivät Juhalla kuluivat myydessä tavaraa toribussissa ja illat siirtyessä seuraavaan paikkaan. Lauantai-iltana ja sunnuntaina Juha ja Leena pakkasivat tavaroita toribussiin seuraavaa viikkoa varten. Ensimmäisen kiinteän varastomyymälän Juha ja Leena Kärkkäinen avasivat Ylivieskaan 1991. Nykyään tavarataloketjuun kuuluu viisi tavarataloa, joista uusin avattiin Jyväskylässä keväällä 2017. Ouluun tavaratalo avattiin 1999, Ylivieskaan noin 32 000 neliön kauppakeskus 2003, Iihin tavaratalo 2007 ja Lahteen yli 34 000 neliön kauppakeskus 2009. Kärkkäisen tavaratalojen pinta-ala on yhteensä noin 85 000 neliötä. Tavaratalojen aulatiloissa toimii vuokralaisina myös muita yrityksiä. Perheyrittäjyys ja Kärkkäisen konsernin pysyminen suomalaisomistuksessa ovat Kärkkäisen omistajapariskunnalle

tärkeitä arvoja. Leenan ja Juhan lapset ovat olleet pienestä pitäen innokkaasti mukana perheen yrityksessä, ja varttuessaan venyneet yhä vaativampaan vastuunottoon perheyrityksen asioista. Lapsista kuusi on töissä perheen yrityksessä. Tätä nykyä esikoinen, Miika Kärkkäinen on J. Kärkkäinen Oy:n kaupallinen johtaja. Tärkeä arvo – J. Kärkkäinen Oy:n sydämen asia – on henkilökunnan hyvinvointi niin työssä kuin muussakin elämässä. J. Kärkkäinen Oy on poikkeuksellisen kaupan alan työnantajien joukossa. Valtaosa yrityksen työntekijöistä on kokopäivätoimisia. Kokopäivätoimisen työn tarjoaminen on myös yrityksen eettisten arvojen mukainen valinta. Työntekijöiden vaihtuvuus on hyvin pieni ja sairauslomapäivien määrä on vähäistä. Nämä osaltaan kertovat henkilökunnan korkeasta työmotivaatiosta ja työmoraalista. Henkilökunnan ammattitaidon ylläpitäminen ja vahvistaminen on merkittävässä osassa J. Kärkkäinen Oy:ssä, jotta Kärkkäisen viiden tavaratalon ja verkkokaupan asiakkaat saavat mahdollisimman hyvää palvelua ja ajankohtaista informaatiota myytävistä tuotteista. Kärkkäinen panostaakin henkilökunnan jatkuvaan täydennyskouluttamiseen ja kannustaa henkilökuntaansa omatoimiseen oppimiseen. Opintovapaita pyritään mahdollistamaan sujuvassa yhteistyössä. Henkilökunnan hyvinvoinnista huolehditaan virkistäytymis- ja harrastusmahdollisuuksia järjestämällä. J. Kärkkäinen Oy:n on työnantajana rohkea vastuun antaja. Tämä heijastuu henkilökunnan vastuun kantona, arvostuksena, kunnioituksena ja kiitollisuutena työnantajalle. Leena ja Juha Kärkkäinen perheineen sekä J. Kärkkäinen Oy – sydämelliset onnittelut 30-vuotisesta yrittäjyydestä. Arvokas ja isänmaallinen työnne Suomen ja suomalaisten parhaaksi jatkukoon. Arvoisa asiakkaamme. Nyt on juhlan aika. 30 vuotta täyttävä J. Kärkkäinen Oy juhlii työn ja kaupanteon merkeissä. Syntymäpäivätarjoukset on katettu. Tervetuloa!

Päätoimittaja Reetta Reinman

www.facebook.com/karkkainencom www.instagram.com/karkkainencom


3 KUUKAUTTA KOROTONTA MAKSUAIKAA! Osta nyt ja maksa ostoksesi kolmen kuukauden korottomalla erämaksulla. Laskutuslisä 3€, luottoraja 5000€

Hae luottopäätös sekunneissa!

Maksutapa käytössä myös kivijalkamyymälöissämme!

K-kirjain, henkilötunnus (ppkkvv-xxxx) sekä haluttu summa.

bit.ly/maksuaikaa

Esimerkiksi: K 121299-1234 1500 Lähetä numeroon

045 7395 0161

QR-koodilla

Tietokoneella

(Nappaa koodista kuva)

(Kirjoita linkki selaimeen)

Tekstiviestillä (Katso ohje ja lähetä)

Saatuasi myönteisen luottopäätöksen:

Nyt ilmainen toimitus

1 Shoppaile hyvillä mielin

2 Maksa ostoksesi SVEAlla

3 Saat erämaksusopimuksen postissa

Synttäreiden kunniaksi ilmainen toimitus yli 50€ ostoksille.

Tarjous voimassa 31.10. asti. Ei koske rahtia tai kotiinkuljetusta.

Tilaamalla Karkkainen.comista tuet suomalaista työtä! Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

PS: muista tilata e! myös uutiskirjeemm Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

15


J. Kärkkäinen Oy on innovatiivinen 30-vuotias kotimainen perheyritys

Yhden miehen myymäläautosta kaikki alkoi, nyt yritys työllistää lähes 600 suomalaista

Valtavat valikoimat. Ostamisen helppous. Asiakasystävällinen hintataso. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Suomalaiseen elämänmenoon sopivia tuotteita ja palveluita. Luotettava yhteistyökumppani. J. Kärkkäinen Oy:n arvopohja on sama nyt ja yrityksen alussa, 30 vuotta sitten. Se on sama myös tulevaisuudessa.

J

. Kärkkäinen Oy on 100-prosenttisesti suomalaisomisteinen, kotimainen perheyhtiö, jonka juuret ovat Ylivieskan kaupungissa Pohjois-Pohjanmaalla. Yrityksen omistavat Leena ja Juha Kärkkäinen. Yrityksen pääkonttori on Ylivieskassa. Lisäksi yrityksellä on konttorit Oulunsalossa, Vantaalla ja Lempäälässä. J. Kärkkäinen Oy työllistää lähes 600 suomalaista. Kärkkäinen on ollut syntysijoillaan Ylivieskassa jo pitkään merkittävä työllistäjä, josta myös moni nuori on saanut kesätyön tai harjoittelupaikan. J. Kärkkäinen Oy:n konsernin 31.1.2018 päättyneen tilikauden liikevaihto oli noin 207 miljoonaa euroa. Koko konsernin 31.1.2018 päättyneen tilikauden liikevaihto kasvoi vuoden takaiseen verrattuna 20 prosenttia, Kärkkäisen verkkokaupan www.karkkainen.com yli 50 prosenttia. Kaikki Kärkkäisen viisi tavarataloa ovat hyvässä kasvuvedossa. TAVARATALOKETJU Kärkkäisen toiminta sai alkunsa vuonna 1988 Juha Kärkkäisen hankkiessa ensimmäisen myymäläauton. Ajan saatossa valikoima sekä tavaran kysyntä johtivat ensimmäisen kivijalkamyymälän avaamiseen Ylivieskaan vuonna 1991. Muistatko, kun tuolloin 1990-luvun alussa nykyisen Ylivieskan Autolaakson alueella olleessa varastorakennuksessa oli erikoinen myymälä. Siinä oli pinta-alaa 50 neliötä. Lattia oli täynnä laatikoita, joissa oli lähinnä työkaluja. Linkkuveitsilaatikkoa seuraavasta laatikosta saattoi löytyä erivärisiä kynsiharjoja. Laatikoiden välissä kiemurteli käytäviä, jotka kuljettivat aina seuraavalle laatikkoriville. Valaistus ei ollut turhan kirkas, ja hinnoittelukin tarkoitti tussilla laatikon kylkeen piirrettyjä numeroita. Mutta varastossa oleva pikkukauppa oli kuin aarreaitta laman kourissa pyristeleville suomalaisille. Alun perin varastoksi tarkoitettu paikka kiinnosti asiakkaita siinä määrin, että siitä syntyi Kärkkäisen ensimmäinen varastomyymälä. Sitten vaihdettiin suurempaan, 250 neliön kokoiseen tilaan, Mobilan nykyiseen kiinteistöön. Seuraava muutto suurempaan myymälätilaan, SOK:n vaatetehtaana toimi-

neeseen halliin, tapahtui vuonna 1994. Myymälää laajennettiin useaan otteeseen, kunnes helmikuussa 2003 Ylivieskan 30 000 neliön Iso-Kärkkäinen avattiin omalle tontille rakennettuun omaan liikekeskukseen. NYKYÄÄN KÄRKKÄISEN tavarataloketjuun kuuluu viisi tavarataloa, joista uusin avattiin Jyväskylässä Palokan liikekeskuksessa huhtikuussa 2017. Oulun Kärkkäinen avattiin marraskuussa 1999. Nelostien varressa Iissä avattiin Kärkkäisen Express-tavaratalo 2007. Lahden Renkomäkeen rakennetun Etelä-Suomen Kärkkäisen 34 000 neliön tavaratalon avajaisia vietettiin keväällä 2009. Kärkkäisen tavaratalojen pinta-ala on yhteensä noin 85 000 neliötä. Lisäksi valtakunnallisesti palvelee kaiken aikaa kasvava verkkokauppa www.karkkaiKärkkäisen ja Savenmaan rekkamyymälöiden kuskit Orivedellä taukopaikalla kesällä 1997. Vasemmalta Veikko Palola, nen.com

”Muistatko, kun tuolloin 1990-luvun alussa nykyisen Ylivieskan Autolaakson alueella olleessa varastorakennuksessa oli erikoinen myymälä. ”

Savenmaan kuski, Kärkkäisen kuski Hannu Penttilä, Savenmaan Jari Kukkola ja Kärkkäisen Kari Eskola. Vuonna 1997 Kärkkäisen palvelukseen tullut Kari Eskola on nykyään Kärkkäisen Ylivieskan tavaratalon autotarvikeosaston myyjä.

Kärkkäisen Majakka ja Fresh!Burger ravintolat Lahdessa ja Ylivieskassa pitävät huolen siitä, ettei kenenkään tarvitse poistua ostoksilta nälkäisenä. Uusin Fresh!Burger -ravintola avattiin Ylivieskan Kärkkäisellä syyskuussa 2018 ScanBurgerin saneerattuihin tiloihin. J. Kärkkäinen Oy kustantaa Suomen suurilevikkisintä jakelulehteä Kaup-

KÄYTTÖTAVARAKAUPAN lisäksi Kärkkäisen konserniin kuuluu Kärkkäinen Autohuolto&Autovaraosat monimerkkihuoltamot sekä polttoaineasemat Ylivieskassa, Lahdessa ja Iissä, joissa saa tankata Suomen edullisinta polttoainetta. Kärkkäinen Kone myy ja huoltaa kaikkia pienkoneita, kuten puutarhakoneita, mönkijöitä, moottoripyöriä ja moottorikelkkoja sekä myy niihin varaosia ja muita yleistarvikkeita. Kärkkäisen SuomiTrading Oy toimii maahantuojana ja tukkukauppana. J. Kärkkäinen Oy:n yritysmyynti tarjoaa yrityksille suuren valikoiman laatumerkkejä saman katon alta edullisesti ja yksilöllisesti palvellen. Yritysasiakkailla on myös mahdollisuus tehdä hankinnat Kärkkäisen yritystilin avulla.

paSuomea, joka perustettiin syksyllä 2013. KauppaSuomen valtakunnallisten numeroiden painosmäärä on lähes 1,6 miljoonaa. J. KÄRKKÄINEN OY on todellinen perheyritys. Leena ja Juha Kärkkäisen perheen lapset ovat kasvaneet yrityksen mukana. Lapsista kuusi on töissä perheen yrityksessä. Miika on J. Kärkkäinen Oy:n kaupallinen johtaja, Ilari vetää Kärkkäinen Konetta Ylivieskassa, Henri toimii yritysmyynnissä, Joona ja Pekka tukkumyynnissä, Venla-tytär Lahden tavaratalossa. Kaiken kaikkiaan perheyrityksen profiili on säilynyt J. Kärkkäinen Oy:ssä hyvin, vaikka konsernin palveluksessa on jo lähes kuusisataapäinen joukko työntekijöitä. Perheen lasten ja heidän puolisoidensa lisäksi Juhan sisaruksia on yhtiön palveluksessa. J. Kärkkäinen Oy:n kaupallinen johtaja Miika Kärkkäinen (oikealla) oli lapsena joskus myös Kärkkäisen lastenvaateosaston mainoskuvien mallina. Miikan kanssa kuvassa hänen kaverinsa Paavo Laitala Ylivieskasta. Parikymmentä vuotta sitten otetussa kuvassa pojat ovat vajaa kymmenvuotiaita.

KÄRKKÄINEN ON maankuulu legendaarista Sikapäivistä, jotka järjestetään syksyisin ja keväisin.1990-luvun alussa ideoitujen Kärkkäisen Sikapäivien alkuperäinen tarkoitus oli saada varastossa oleva tavara kaupaksi. Päällimmäinen tarkoitus ei ollut rahan tahkoaminen, joten hinnat laskettiin kerralla sikahalvoiksi. Poskettomat hinnat huomattiin, ja Sikapäivät keräsivät kerta kerralta suuremman asiakasryntäyksen. Ennenkuulumaton idea oli myös tarjota Sikapäivillä ruokaa, ei kahvia tai makkaraa, vaan kunnollinen lämmin ruoka asiakkaille ilman maksua. Nykyään Sikapäivillä on runsaasti mukavia maistiaisia. Edelleen ne ovat ostoslöytöjen tekemisen riemun lisäksi merkittäviä kohtauspaikkoja. Sikapäiville tullaan pitkältä. 30 VUODEN aikana J.Kärkkäinen Oy on yrityksenä luonut oman vahvan, valtakunnallisesti tunnetun brändinsä. Oikeastaan se ei ole muuttunut mihinkään alkuajan kauppiasajoista: Kaikille myydään tasapuolisesti mahdollisimman pieneen puristetulla katteella olevia tuotteita. •

Taloustukku J. Kärkkäinen Ky

 n. 50 m²

1988

Kärkkäinen aloittaa toimintansa myymäläautona.

16

1991

Ensimmäinen kivijalkamyymälä avataan Ylivieskaan.

 n. 5000 m²

1999

Kärkkäinen laajenee – Oulun myymälä avataan.

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

 n. 30 000 m²

2003

Kärkkäisen uusi kauppakeskus Ylivieskassa valmistuu.

2007

Kärkkäinen laajenee verkkoon, Karkkainen.com avataan.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Kärkkäisen Jyväskylän tavaratalon avajaisia vietettiin 6.4.2017. Nauhaa leikkaamassa Leena ja Juha Kärkkäisen kuopus, Niilo Kärkkäinen. Juha-isä avustaa, Leena-äiti ja Niilon isoveljet Aslak Kärkkäinen (harmaatakkinen) ja Antti Kärkkäinen (sinitakkinen) katsovat, miten leikkaaminen sujuu. Vasemmalla kuvassa J. Kärkkäinen Oy:n pitkäaikainen kaupallinen johtaja Antti Korkiakoski.

Rekkamyymälässä on tunnelmaa. Tässä ollaan torilla Varsinais-Suomessa 2000-luvun vaihteessa. Kärkkäisen rekkamyymälä oli avoinna arkipäivisin 9-17. Parhaimmillaan maksavia asiakkaita kävi päivässä yli 500. Rekkamyymälä tuli aina perjantai-iltana viikon reissuilta takaisin Ylivieskaan. Lauantai-illaksi auto pakattiin valmiiksi uutta viikkoa varten. Sunnuntaina lähdettiin matkaan.

Kärkkäisen Lahden tavaratalon avajaisissa huhtikuussa 2009 kassajonot mutkittelivat pitkälle tavarataloon.

”Avoin rento ja kehittyvä työpaikka. Hyvä työilmapiiri. Varma ja rehti työnantaja.”

”Työnantaja on tarjonnut monenlaisia haasteita ja mahdollisuuksia itseni kehittämiseen. Työilmapiiri on avoin ja kannustava.”

”Hyvä ja mielenkiintoinen työpaikka. Työilmapiiri on ollut aina mukava. Työantaja on antanut sopivasti vastuuta. Ison talon edut.”

Kari Martinkauppi Toimipiste: Ii Työkuva: Remontti- ja työkaluosaston ammattilainen Työura: Työurani Kärkkäisellä alkoi 2007 Iin myymälän rakentamisvaiheessa, se on jatkunut 11 vuotta.

Sirpa Paaso Toimipiste: Lahti Työnkuva: Leluosaston myyjä, asiakaspalvelua ja tavaroiden hyllytystä. Työura: 18 vuotta ja 5 kuukautta. Aloitin Oulun Kärkkäisellä 2000, josta siirryin Lahden myymälään 2009.

Tuomo Kangas Toimipiste: Ylivieska Työnkuva: Ase ja eräosastolla asevastaava sekä eräosastolla myyjä Työura: 21 vuotta

 n. 10 000 m²

2007

Uusi kivijalkamyymälä nousee Iihin.

 n. 32 000 m²

2009

Kärkkäisen suurin tavaratalo nousee Lahteen.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Ylivieskan Iso-Kärkkäisen avajaisissa 24.2.2003 nauhaa leikkaamassa Juha Kärkkäisen kanssa Ylivieskan kaupungin silloinen johto. Sinipuseroinen (vasemmalla) Jari Nukari työskenteli pitkään Kärkkäisellä hallinnon johtotehtävissä. Kuvassa oikealla olevalla toimistosihteeri Jaana Matolalla on työvuosia Kärkkäisellä yli 20.

”Olen tykännyt työskennellä Kärkkäisen organisaatioissa. Tekeminen on ollut lähes aina itsenäistä ja on ”joutunut tietämään”vastauksia monenlaisiin juttuihin. Se on opettanut selviytymään hankalistakin asioista, mutta jos on apua tarvinnut, niin sitä on ollut saatavilla. Työnantajana Kärkkäinen on reilu ja ymmärtäväinen. Positiivista on myös työnkuvan vaihtaminen talon sisällä. Tulin aluksi Pienkone-osastolle. Jatkoin Autotarvike-osastolla, jossa olin vuoden päivät. Sen jälkeen työskentelin Ase ja erä -osastolla, josta vaihdoin puolitoista vuotta sitten yritysmyyntiin.”

Reijo Niskasaari Toimipiste: Oulu Työnkuva: Yritysmyyjä, yritysmyynnin kenttämyyjänä kierrän asiakkaiden luona Työuran kesto: Tulin töihin Kärkkäiselle 16.07.2001

 n. 10 000 m²

2013

Uudistetun verkkokaupan avaaminen

2014

Iin uudistetun myymälän avaaminen

”Työpaikkana Kärkkäinen on vaihtelevan rikas ja monipuolinen. Tykkään erittäin paljon työstäni ja vastuustani. Jokainen työpäivä tuo eteen uusia ja erilaisia haasteita, jotka pitävät työn mielenkiintoisena ja yllätyksellisenä. Siinä onkin yksi suurimmista syistä, minkä takia olen viihtynyt todella hyvin Kärkkäisellä. Työilmapiiri ja työkaverit ovat huumorin täyteisiä. Pyrimme auttamaan toisiamme joka tilanteessa. Työilmapiirissä on vahva luottamus, yhteistyö toimii hyvin ja töitä teemme tehokkaasti. Työnantajana Kärkkäinen on luotettava ja tasapuolinen. Kärkkäinen haluaa selkeästi menestyä ja tulla entistä tunnetummaksi. On suuri ilo ja kunnia olla yksi muiden mukana tällä tiellä.”

Ville Behm Toimipiste: Jyväskylä Työnkuva: Hyllytyspäällikkö Työuran kesto: Kärkkäisellä vajaa kaksi vuotta, muuten kaupan alalla 22 vuotta

 n. 7 400 m²

2017

Uusi kivijalkamyymälä avataan Jyväskylään.

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

17


 Tapahtumaa joka päivälle!  Torstai 18.10.

 Pe 19.10. Lahti

 Pe-la 26.-27.10.

Myymälä

Osasto

Lahti Jyväskylä

Luontaistuote Luontaistuote

Kellonaika 10-16 10-15

Tapahtuma / Yritys / tuotteet Via naturale Mikrobios

Ii

 Perjantai 19.10.

La 20.10. Jyväskylä

AMI JATILA LUONTAISTUOTE-ESITTELY Olen tulossa Kärkkäiselle kertomaan luontaistuotteista. Tule kuuntelemaan, kuinka voit voida paremmin, annan myös täsmävinkkejä. Tervetuloa juttelemaan!

Myymälä

Osasto

Lahti Lahti Lahti Lahti Oulu Jyväskylä

Luontaistuote Urheiluosasto Tietotekniikka Taloustavara Taloustavara Luontaistuote

Lahti

HAUVANTAI KOIRATAPAHTUMA Lahden Kärkkäisen myymälän parkkipaikalla mm. Lahden Seudun Etsintäkoirien näytös klo 11 ja 14, keppihevosnäytökset 11.30 ja 13, Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen infopiste, Hau hau -rekka ja paljon muuta menoa kaiken karvaisille kavereille. Tule koko perheen voimin viettämään syksyistä Hauvantaita!

11 - 18 11-17 11-17 12-17 12-17 10-16

Tapahtuma / Yritys / tuotteet Ami Jatila Dominus, urheiluravinne Huawei tuote-esittely Heirol paistoastiaesittely Heirol paistoastiaesittely Via Naturale

 Lauantai 20.10.

 La 20.10.

Kellonaika

Myymälä

Osasto

Ylivieska Ylivieska Ylivieska Lahti Lahti Lahti Lahti Lahti Oulu Jyväskylä Jyväskylä Jyväskylä Jyväskylä

Urheilu Luontaistuote Urheilutekstiili Taloustavara Ratsastus Parkkipaikalla Urheilu Luontaistuote

Kellonaika 10-15 11-17 11-16 12 - 18 10-16 10-16 10-15 11-17 11-18 11 alkaen 13 alkaen 12 alkaen

Tapahtuma / Yritys / tuotteet Dominus, urheiluravinne Via Naturale Shock Absorber urheiluliiviklinikka Maku, tuote-esittely Criollo hevosrehu Hauvantai koiratapahtuma Dominus, urheiluravinne Sylvian Familyn suklaapupu isosisko Stella Sylvian Familyn suklaapupu Reea jakaa karkkia Ami Jatila Hattarakone klo 11-12, 13-14, 15-16 Taikuri hölynpöly ja onnenpyörä klo 13, 14.30, 16 Pelle tekee palloja klo 12-13, 14-15, 16-17

 Maanantai 22.10. Myymälä

Osasto

Jyväskylä Oulu Ii

Työkalu Luontaistuote Työkalu

Kellonaika 9 alkaen 11-17 10-16

Tapahtuma / Yritys / tuotteet Magnum edustaja Via Naturale Makita

 La 20.10. Ylivieska

 Tiistai 23.10.

 La 27.10. Jyväskylä Lahti

OIKEAN KOON VALINTA ON Ä ÄRIMMÄISEN TÄRKEÄ Ä URHEILULIIVIN TOIMINNALLISUUDEN KANNALTA Liian iso liivi ei tue ja löysä rinnanympärysmitta voi aiheuttaa hiertymiä. Liian pieni kuppikoko tuntuu epämukavalta ja liivin asentoa pitää korjailla käytön aikana. Hyvä istuvuus takaa täydellisen keskittymisen suoritukseen. Mittauta kokosi ja löydä täydelliset urheiluliivit asiantuntijan avustuksella. Liivien ostajalle Shock Absorber kuitukangaskassi kaupan päälle!

18

Myymälä

Osasto

Ylivieska Ylivieska Ylivieska Ylivieska Ylivieska Lahti Lahti Lahti Lahti Lahti Oulu Ii Jyväskylä Jyväskylä Jyväskylä

Remontti Remontti Remontti Remontti Remontti Remontti Remontti Remontti Remontti Remontti Remontti Luontaistuote Remontti Remontti Remontti

Kellonaika 14-20 14-18 14-20 12-18 14-18 16-20 12-18 14-20 10-16 14-18 10-16 11-17 12-18 14-20 14-18

Tapahtuma / Yritys / tuotteet Narvin edustaja Jarkko lytz. Narvi, Aito ja Kota -tuotteet Pislan tuote-esittely, Marko Paananen Color Expert edustaja, Jarmo Hannus, maalaustarvikket Eskaro maalien edustaja, Markku Taskila Elfa edustaja, Jouni Salminen Plastweld edustaja, Dennis Forsgren, Kylpytynnyrit Eskaro maalien edustaja, Jarmo Kärkkäinen Color Expert edustaja, Kaj Lönnroth, maalaustarvikket Pislan tuote-esittely, Matti Siren Elfa edustaja, Sari Ajanki Pislan tuote-esittely, Anssi Kokko Via Naturale Eskaro maalien edustaja, Marko Viherkoski Color Expert edustaja, Pertti Kallioinen, maalaustarvikket Pislan tuote-esittely, Risto Venäläinen

 Keskiviikko 24.10. Myymälä

Osasto

Ylivieska Ylivieska Ylivieska Lahti Lahti Lahti Oulu Jyväskylä

Sähkö ja valaistus Sähkö ja valaistus Sähkö ja valaistus Sähkö ja valaistus Sähkö ja valaistus Sähkö ja valaistus Sähkö ja valaistus Sähkö ja valaistus

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kellonaika 14-20 13-16 14-20 14-20 13-16 14-20 18.30-20 12-20

Tapahtuma / Yritys / tuotteet Paulmann ja Steinel edustaja, Janne Örö Osramin edustaja, Jyri Tuomi Matrolight edustaja, Seppo Koskenranta Paulmann ja Steinel edustaja, Kari Kallas Osramin edustaja, Heidi Seppälä Garden Lights puutarhavalaisimien edustaja, Petri Puustinen Osramin edustaja, Jyri Tuomi Innolux valaisimien edustaja, Pentti Toivonen

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


 Synttärikahvit Synttäreiden kunniaksi Kärkkäinen tarjoaa maukkaat kahvit joka myymälässä! to-su 18.-21.10. la-su 27.-28.10. la-su 3.-4.11. la-su 10.-11.11. Tarjoilu myymälöiden aukioloaikoina (Oulun ja Iin myymälöissä klo 11-17)

 La 20.10.

 Perjantai 26.10. Myymälä

Osasto

Ylivieska Ii

Kodintekstiili Luontaistuote

Kellonaika 11-18 11-18

Lahti

Tapahtuma / Yritys / tuotteet Pisla mittatilauskaihdin esittely, esittelytarjous -30% Ami Jatila

La 20.10. Oulu

 La 27.10. Ylivieska

 Lauantai 27.10. Myymälä Ylivieska Lahti Lahti Ii Ii Jyväskylä

Osasto Urheilutekstiili Kodintekstiili Luontaistuote Urheilutekstiili

Kellonaika 11-16 11-18 12-16 11-18 11-16

Tapahtuma / Yritys / tuotteet Sylvian Familyn suklaapupu isosisko Stella Shock Absorber urheiluliiviklinikka Pisla mittatilauskaihdin esittely, esittelytarjous -30% Pelle Pepperooni, Mallu Menninkäinen, Tirehtööri Tirvainen Ami Jatila Shock Absorber urheiluliiviklinikka

 Maanantai 29.10. Myymälä

Osasto

Ylivieska Ylivieska Ylivieska Lahti Lahti Lahti Jyväskylä Jyväskylä

Tietotekniikka Kodintekniikka Kodintekniikka Kodintekniikka Kodintekniikka Tietotekniikka Tietotekniikka kodintekniikka

Kellonaika 11-17 12-17 12-17 12-17 12-17 10-15 12-17 9-13

Tapahtuma / Yritys / tuotteet Huawei edustaja, Joonas Ylinikka Juottola TV:n tubettajat Jouko ja Matti Y-Cam valvontakameroiden esittely Manfrotto ja Hoya esittely Dji edustaja, kuvauskoptereiden ja vakainten maailma Asus edustaja GoPro esittely Gradian parturi-kampaamo opiskelijat tekevät pikakampauksia

TULE TERVEHTIMÄÄN SYLVIAN FAMILYN PUPUJA REEAA JA STELLAA

 Ma 29.10. Ylivieska

 Tiistai 30.10. Myymälä

Osasto

Ylivieska Lahti Lahti Lahti Oulu Oulu Ii Jyväskylä Jyväskylä

Erä Erä Erä Erä Erä Erä Erä Erä Erä

Kellonaika 9-17 9-17 10-18 10-18 10-18 9-17 10-18 10-18 10-18

Tapahtuma / Yritys / tuotteet Sako Oy esittely Sako Oy esittely UO vision edustaja, riistakamera Benelli edustaja, Teuvo Louhisola oy. Nordhunter edustaja, Stalon vaimentimet ja pienpetotarvikkeet Sako Oy esittely Ultracom edustaja, koiratutkat Pro kalastus edustaja Sako Oy esittely

YLIVIESKAN OMAT YOUTUBETTAJAT Ylivieskan omat tubettajat, Juottola TV:n Jouko ja Matti, kertovat striimauksesta, sekä Youtube videoiden teosta. Tule keskustelemaan ja kyselemään kaikesta tekniikasta maan ja taivaan välillä. Jouko ja Matti tekevät livestreamia paikan päällä

 Keskiviikko 31.10. Myymälä

Osasto

Ylivieska Lahti Jyväskylä Jyväskylä

Retkeily Retkeily Retkeily Retkeily

Kellonaika 10-18 10-18 14-19 10-18

Tapahtuma / Yritys / tuotteet Lenz esittely Fjällräven esittely Savotta esittely Fjällräven esittely

 Torstai 1.11. Myymälä

Osasto

Ylivieska Lahti Oulu Ii Ii Jyväskylä

Hygienia Hygienia Hygienia Hygienia Urheilu Hygienia

Kellonaika 12-18 12-17 11-17 11-17 11-16 11-17

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Tapahtuma / Yritys / tuotteet Taikapuodin edustaja, Camilla Taikapuuodin edustaja, Karoliina Reckitt Benckiser, Vanish / Scholl konsulentti Reckitt Benckiser, Vanish / Scholl konsulentti Domius urheiluravinne esittely Taikapuodin edustaja, Eija

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

19


Kestävä valinta!

129,VAIN!

46.98 /kk (3 kk) Norm. 175,00

Alk.

-61%

89

-26% Didriksons Natasha naisten parkatakki

Alk.

- Naisten vanullinen pitkä parka naisellisella leikkauksella - Tuulenpitävä, vettähylkivä, vanu 240g/m² - Takissa on edessä 2-suuntainen vetoketju ja vetoketjulliset taskut Irrotettava huppu, jota reunustaa irrotettava tekoturkis - Takissa on PFC-vapaa vedenhylkivyys käsittely Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

00

33.31 /kk (3 kk)

Didriksons Kavu miesten toppatakki - Miesten hupullinen kevyesti topattu takki aktiiviseen käyttöön - Takissa on kiinteä, säädettävä huppu ja vyötäröllä lumilukko. Edessä on kaksisuuntainen, tuulisuojattu vetoketju. Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 229,00

Korkealaatuiset Svala of Finland alusvaatteet on suunniteltu ja valmistettu Kärsämäellä vuodesta 1955. Svala merinotuotteet on valmistettu Mulesingvapaasta villasta, joka takaa lampaiden hyvinvoinnin. Korkealaatuinen villa puhdistaa itse itseään eikä vaadi yhtä tiheää pesua kuin muut tekstiilit.

-13%

69

Alk.

00

26.48 /kk (3 kk)

Svala of Finland merinopaita Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,00

-11%

79

Shock Absorber -liivit tarjouksessa esittelypäivän ajan

liiviklinikka

Alk.

Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita.

Ylivieska 20.10. 11-16 Lahti 27.10. 11-16 Jyväskylä 27.10. 11-16

-20 Tuotteen ostajalle Shock Absorber kuitukangaskassi kaupan päälle!

55

Alk.

29.89 /kk (3 kk)

Svala of Finland Zip merinopaita

Tuoteuutuus

Oikean koon valinta on äärimmäisen tärkeää urheiluliivin toiminnallisuuden kannalta.Liian iso liivi ei tue ja löysä rinnanympärysmitta voi aiheuttaa hiertymiä. Liian pieni kuppikoko tuntuu epämukavalta ja liivin asentoa pitää korjailla käytön aikana. Hyvä istuvuus takaa täydellisen keskittymisen suoritukseen. Mittauta kokosi ja löydä täydelliset urheiluliivit asiantuntijan avustuksella.

00

00

21.69 /kk (3 kk)

Shock Absorber Ultimate Run Padded naisten urheiluliivit - Kevyesti topatut urheiluliivit korkean tukitason liikuntaan Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 89,00

-15%

49

90

Svala of Finland merinohousut Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 59,00

-39%

79 Alk.

-54 %

6

90

Oxide nuorten collegehousut

- Kapenevalahkeiset jogger-housut kevyestä collegemateriaalista - Resorilahje, kiristys vyötäröllä Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä

Norm. 14,90

-57%

6

90

Oxide naisten collegehousut

- Kapenevalahkeiset jogger-housut kevyestä collegemateriaalista - Resorilahje, kiristys vyötäröllä Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

00

29.89 /kk (3 kk)

2117 of Sweden Eco Syter miesten ja naisten laskettelutakki

- Osittain eko-materiaaleista valmistettu laskettelutakki - Joustava materiaali Erinomainen vedenpitävyys (20 000mm) teipatuilla saumoilla - Vedenpitävät ketjut, kainaloventilaatiot Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 129,00

Norm. 15,90

-30 %

69

Alk.

-34

%

5

90

Lenz juoksusukat 2-pack

- Kolmoisneulostekniikalla muotoiltu juoksu-/ vapaa-ajan sukka - Nopeasti kuivuva materiaali - Käsinommellut painamattomat saumat - Pehmustettu kantakuppi ja varrensuu Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 8,90

20

-27

%

12

90

/3pkt

Nordsox villaiset ulkoilusukat 2-pack

- Lämpimät merinovillasekoitesukat ulkoilukenkiin - Vahvistettu pohja ja kantapääosa, elastinen kiristämätön resori - Pakkaus sisältää 2paria sukkia. Myymälät ja Karkkainen.com

00

26.48 /kk (3 kk)

2117 of Sweden Eco Syter miesten ja naisten lasketteluhousut - Osittain eko-materiaaleista valmistetut lasketteluhousut Erinomainen vedenpitävyys (20 000mm) teipatuilla saumoilla Vedenpitävät ketjut - Lumilukot, irroitettavat olkaimet Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 99,00

Norm. á 5,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


VAIN!

79

90

Alk.

VAIN!

9

VAIN!

90

30.20 /kk (3 kk)

29

90

Norm. 29,90

Tuotetta rajoitetusti!

-67% Craft Prime miesten tekninen t-paita

- Tehokkaasti kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva materiaali - Pieni heijastava Craft-logo rinnassa Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

-57%

Norm. 69,90

Craft Essential naisten juoksuhousut

- Toiminnalliset, ajattomat ja juoksijoille suunnitellut juoksuhousut - Tehokas kosteudensiirto - Mesh-verkkopalat polvien takaosassa - Leveä vyötärönauha - Pieni vetoketjutasku Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

-67%

9

Inari Greta naisten kevytvanutakki

-46%

29

- Sporttinen ja kevyt toppatakki, joka soveltuu loistavasti reippaaseen ulkoiluun sekä katukäyttöön - Tuulenpitävä ja vettähylkivä materiaali - Värivalikoima vaihtelee myymälöittäin Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

- Valikoima laadukkaita Under Armour collegepaitoja miehille - Väri- ja mallivalikoima vaihtelee myymälöittäin Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 55,00

6

90

Deval naisten treenipaita

- Mesh-verkkoneulosmateriaalista valmistettu treenipaita naisille - Pue paidan alle värikkäät liivit tai treenitoppi! Kosteutta iholta siirtävä materiaali Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

-55%

8

90

Deval Kjellgren naisten t-paita

Norm. 59,90

-57%

12

-50 %

90

Deval Marklund naisten treenitrikoot

- Kevyt t-paita vapaa-aikaan tai treeniin - Elastinen materiaali lisää liikkumisvaYlivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä pautta - Kosteutta iholta pois siirtävä ja Karkkainen.com materiaali - Kokolajitelma Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä Norm. 19,90 ja Karkkainen.com

Norm. 19,90

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

90

Under Armour miesten collegepaita

- Kapenevalahkeiset vapaaajan housut miehille - Taskut, kiristys vyötäröllä, UA-logo Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 29,90

- Joustavasta materiaalista valmistetut juoksu-/treenitrikoot - Hengittävät mesh-verkkopaneelit, vetoketjullinen tasku - Tuotetta rajoitetusti! Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 49,90

Norm. 29,90

39

90

19

90

Deval Jernberg miesten hybriditakki

- Tikattu, tuulenpitävä etuosa, hihoissa kosteutta siirtävää elastista materiaalia - Tuotetta voi käyttää takkina tai kerrospukeutumisessa välikerroksena Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

00

Craft Mind nuorten juoksu/treenihousut

- Tehokkaasti kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva materiaali - Pieni heijastava Craft-logo rinnassa Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

-33%

Under Armour miesten collegehousut

-65%

20

90

Craft Prime naisten tekninen t-paita

Inari Gunnar miesten kevytvanutakki

- Inari Greta -naisten sporttinen loft-takki soveltuu loistavasti reippaaseen ulkoiluun kylmällä säällä - Tuulenpitävä, vettähylkivä pintamateriaali - Värivalikoima voi vaihdella myymälöittäin Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

-60 %

-29%

24

90

Under Armour miesten bokserit 2-pack

- HeatGear® -teknologian kangas on erittäin pehmeää, kevyttä ja mukava päällä Anti-odor-teknologia estää hajuja aiheuttavien mikrobien kasvua. Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 34,90

-50 %

24

90

Deval Noren miesten softshell-takki - Tuulenpitävä, vettähylkivä materiaali Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 49,90

-36%

15

90

Cms miesten treenihousut

- Joustavasta materiaalista valmistetut kevyet housut treeniin tai vapaa-aikaan Tehokas kosteudensiirto - Vyötäröresori kiristysnauhalla Ylivieska, Ii, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 24,90

-69%

24

90

Deval Svedberg naisten kevytuntuvatakki

- Kevyeen tilaan pakkautuva takki naisille - Tuulenpitävä materiaali Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 79,90

Norm. 39,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

21


Mittaa suoritukseksi

-25%

59

Alk.

-47%

89

00

23.06 /kk (3 kk)

Personal Sports Radar urheilututka

Tutka jääkiekko-. jalkapallo-, salibandy- ym peleihin. Kuka tykittää koviten? Kevyt ja helppokäyttöinen urheilututka, joka mittaa jopa 199 km/h nopeuden. Laitteessa myös tukijalka, jonka avulla laite voidaan asettaa mille tahansa alustalle. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,00

Alk.

00

33.31 /kk (3 kk)

Garmin Vivoactive HR Gps-älykello

Erä tehdaskorjattuja Vivoactive HR malleja 12kk takuulla! Elevate-rannesykemittarilla varustettua vívoactive HR GPS-älykelloa voi käyttää juoksussa, pyöräilyssä, uinnissa, golfissa, laskettelussa, jne. Varsinaisten liikuntasuoritusten ulkopuolella kellon sisäinen aktiivisuudenseuranta laskee päivittäisen askelmäärän ja kalorinkulutuksen. Laitteessa on kirkas ja terävä kosketusnäyttö sekä älykkäät ilmoitukset saapuville puheluille, tekstiviesteille, sähköposteille, someilmoituksille. Mukana kaksi ranneketta, normaali ja XL. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 169,00

99,VAIN!

36.73 /kk (3 kk) Norm. 149,90

Alk.

-20 %

-34 % Enermix puolapuut

Tyylikkään valkoiset ja aidosta puusta valmistetut puolapuut sopivat niin omaan voimailuun, kiipeilytelineeksi kuin lasten kiipeilytelineeksi. Miksipä ei sisustuselementiksi.. - Mitat: 230 x 70cm - Ovaalin muotoiset puolat Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 149,00

399,Alk.

34.40 /kk (12 kk)

Atala Bull 7v MD Fatbike

Tukevarunkoinen 7-vaihteinen Fatbike. Shimano Tourney takavaihtaja. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 449,00

-57%

69

Alk.

00

26.48 /kk (3 kk)

Bauer Nexus N9000 SR 87 jääkiekkomaila Pro-tason komposiittimailassa on yksiosainen Monocomp-rakenne ja kevyt hiilikuituvarsi. Kulmikas varsimuoto ja grippipinta antavat pitävän mailaotteen. Jäykkyys 87 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 159,00

-54 %

39

00

Warrior AK27 Super Light JR jääkiekkomaila

Scitec Nutrition urheiluravinteet

-20

Scitec Nutritions ® on 20 vuoden aikana kasvanut yhdeksi Euroopan johtavista urheiluravinnevalmistajista. Näiden tuotteiden laadukuuden maistaa ja tuntee. Myymälät ja Karkkainen.com

22

AK27 SL mailan huippuunsa viritetty Quick Strike varsi Superlight -rakenteella tarjoaa räjähtävimmän ja tarkimman laukauksen sekä uskomattoman kevyen mailan. Myymälät ja Karkkainen.com

% 5900 Norm. 85,00

-40 %

Alk.

23.06 /kk (3 kk)

Warrior Swagger PRO maalivahdinmaila Warrior Swagger Pro on maalivahdin mailojen klassikko. Puuvarsi, vahvistettu lapa sekä kanta ja hyvä tasapainotus ovat tehneet tästä mailasta suosikin niin Euroopan sarjoissa kuin NHL:ssä. Valmistettu käsityönä Suomessa. JR ja SR mallit. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 99,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


-28%

79 Alk.

-31%

109,-

00

33.31 /kk (3 kk)

Alk.

Asics Gel-Pulse juoksukengät

24

90

34

43.56 /kk (3 kk)

Norm. 159,00

-29%

49

90

-29%

90

Puma Flex Essential Puma Pacer Next lasten kengät Cage Knit nuorten - Pehmeä ja joustava PropelFoam -väli- vapaa-ajan kengät pohja - Pitävä EVA-kumipohja - Kevyt ja

Asics Gel-Blast GS lasten sisäpelikengät

Norm. 39,90

Norm. 69,90

hengittävä verkkopäällinen Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

- Juoksukengät normaalisti askeltaville tai ylipronatoiville juoksijoille Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 109,00

-30 %

119,-

Asics GT-2000 6 juoksukengät

- Neutraalit juoksukengät hyvin vaimennetulla GEL-kantaosalla jokapäiväiseen liikkumiseen Myymälät ja Karkkainen.com

-38%

-28%

- Katujuoksukengistä vaikutteita saaneet tennarit hengittävällä tekstiilipäällisellä - Sukkarakenne istuu jalan ympärille tukevasti - SoftFoam+ -pohjallinen tarjoaa optimaalisen vaimennuksen ja lisää mukavuutta Myymälät ja Karkkainen.com

- Gel-vaimennetut sisäpelikengät rullaavalla välipohjalla Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

69

Alk.

- Rullaavat ja kevyet juoksujalkineet kilpakengiksi tai nopeille juoksulenkeille Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 165,00

59,VAIN!

90

26.78 /kk (3 kk)

Merrell Outmost Mid Vent Gore Tex miesten ulkoilukengät

- Vedenpitävät GORETEX kalvolliset jalkineet teipatuilla saumoilla - Päällinen nahkaa/vahvistettua verkkoneulosta - Pitävä pohja, kannassa vaimennus ja välipohjassa vahvike parantamassa tukea maastossa Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 49,90

46.98 /kk (3 kk)

Asics GEL-DS Trainer 23 juoksukengät

Norm. 99,00

Alk.

23.06 /kk (3 kk)

Trekker Nastakengät

- Korkeavartinen nastakenkä lämpimällä karvavuorella on luotettava valinta jäisille ja lumisille kävelylenkeille tai metsäretkille - Pohjan 15 metallinastan nastoitus ja runsas kuviointi antavat kunnollisen pidon liukkaammissakin olosuhteissa - Kengän Softshell-materiaali takaa kestävän, hengittävän sekä tuulta- että vettähylkivän pinnan - Naisten koot 36-40 - Miesten koot 41-46 Myymälät ja Karkkainen.com

59,VAIN!

59,VAIN!

Alk.

23.37 /kk (3 kk) Norm. 109,00

23.06 /kk (3 kk)

Alk.

-45% Etnies Jameson HTW miesten talvikengät - Korkeavartiset jalkineet laadukkaalla nahkamateriaalilla - Lämpöä eristävä thermo-vuori - Mustat nahkaa - Ruskeat mokkanahkaa. Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 109,00

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Trekker pitopohjaiset ulkoilukengät

- Matalavartinen ja lämminvuorinen kitkakenkä on luotettava valinta talvisille kävelylenkeille - Pohjan runsas kuviointi antaa hyvän pidon talvisissa olosuhteissa. - Kengän Softshell-materiaali takaa kestävän, hengittävän sekä tuulta- että vettähylkivän pinnan - Kengässä on sisällä pehmeä ja lämmin karvavuori, joka pitää jalkasi lämpiminä myös talven kylmimpinä päivinä - Unisex-koot 36-46 Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

23


Eräpäivänä 30.10.

299,VAIN!

54.94 /kk (6 kk) Norm. 429,00

Alk.

Värinäyttö!

-30 % Humminbird Helix 5 Chirp GPS yhdistelmälaite

GPS ja luotaus samassa paketissa. Näe kaloja, joita muilla kaikuluotaintekniikoilla et näe. Humminbird CHIRP tarjoaa yksityiskohtaisemmat kalakaaret, tarkemman kaikuluotainkuvan, mahdollisuuden luodata suurempia syvyyksiä. Sisäinen GPS, jälki- ja karttaplottaus. Rajoitettu erä! Myymälät ja Karkkainen.com

169,-

Nämä tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa vain Eräpäivänä 30.10.

-25% Stoeger X20 4,5 mm Atac Suppressor S2 setti

Stoeger X20 ATAC Supressor kaasujousella varustettu tehojousi. Mukana 3-9x40 Kiikaritähtäin ja kiikarinjalat. Kaliiperi: 4,5 mm Lähtönopeus: 305 m/s Paino: 4,1 kg Pituus: 109 cm Synteettinen tukki, pituus säädettävä. Kaliiperi: 4,5. Ilma-aseen tyyppi: Ilmakivääri i Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

Saalin kuljettamiseen. Ei jätä jälkiä maaastoon. Useita kiinnityspisteitä. Mitat 2700x1200 mm. Paino 17 kg Voidaan säilyttää rullattuna pienessä tilassa. Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

36.84 /kk 6 kk)

Norm. 259,00

199,Tarjous voimassa 30.10.

VAIN!

Hirvenvetolevy

195,Tarjous voimassa 30.10.

32.31 /kk (6 kk)

Alk.

37.53 /kk 6 kk)

Norm. 299,00

-33%

Uovision UM595-2G SMS 12MP riistakamera

Etäohjattava riistakamera lähettää kuvat maastosta lähes reaaliajassa. PIR laajakulma liiketunnistin: peittoalue 105° ja vasteaika 0,9 sekuntia, kantavuus max 14m - Tallentaa päiväkuvat ja videot värillisinä - Yökuvat ja videot infrasalamalla mustavalkoisina - SDHC muistikortin tuki: 1 – 32GB yhteensopiva (ei sisälly pakkaukseen) - Paristot: 12kpl AA alkaliparistot (ei sisälly pakkaukseen - Pieni ja kompakti koko: 432gr. (ilman paristoja) Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 299,00

-17%

49

00

Sniper VS150 vakuumikone

Lihan, kalan ja marjojen säilöntään. Vakumointia voidaan käyttää myös vaatteiden ja retkitavaroiden pakkaamiseen. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 59,00

-34 %

-22%

00 00 , 199 20 49 Alk.

37.53 /kk (6 kk)

Sniper VS950 vakuumikone

Monipuolinen ja tehokas täysautomaattinen vakumointikone tehokkaalla kaksoispumpulla ja tuplasaumalla. Toiminnot on helposti säädettävissä ison näytön avulla. Vakumointiajan ja saumauksen manuaalinen säätö. Myymälät ja Karkkainen.com

/2kpl

Sniper 28 cm x 5 m 2kpl vakuumirulla Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 12,90

Retki 1600W lihamylly

- Tehokas 1600W mylly - Helppo puhdistaa - Mukana kolme reikälevyä - Kumiset jalat varmistavat tuotteen paikallaan pysymisen Myymälät ja Karkkainen.com

00

Anar Hunter-vyötäröreppu on monikäyttöinen valinta metsästäjälle ja luonnossa liikkujalle. Päätaskun kannessa on verkkopussi sekä olkaimet, joiden avulla laukusta saa nopeasti repun. Myymälät ja Karkkainen.com

-17%

149,- 349,-

Norm. 59,00

59

Alk.

00

Alk.

53.81 /kk (3 kk)

Imax CoastFloat kelluntapuku

23.06 /kk (3 kk)

Kevyt, 2 osainen kelluntapuku. CE ja ISO 12402-5 Standardien mukainen. Vahvikkeet, kyynärpäissä, polvissa ja takamuksessa. Joustavat henkselit neopreeni olkapäillä. Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Sniper Hunter asereppu

Sniper Hunter on monipuolinen ja kestävä asereppu, jolla saat kuljetettua esim. kiikarilla varustetun aseen helposti ja mukavasti. Kapean muotoilun ansiosta reppu ei tartu oksiin peitteisessä maastossa. Paranneltu malli suositusta Anar Hunter aserepusta. Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

34.40 /kk (12 kk)

Lafayette Smart VHF - metsästysradio

Ylivoimainen metsästysradio. Radio Akku Pöytälaturi Verkkoadapteri Lyhyt metsäantenni Nappikuuloke Maakaapeli Laukku Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 179,00

Langaton kaikuluotain siirtää tiedot vedenalaisesta elämästä älypuhelimeesi tai tablettiisi WiFi-yhteyden avulla. Löydät kalat, merkkaat ottipaikat, näet syvyydet ilman arvuuttelua. Kaupanpanpäälle Flex arm 2.0 Veneteline arvo 69,90-, (luotainpaketti ei sisällä puhelinta) Myymälät ja Karkkainen.com

24

Arvomme kävijöiden kesken: 1 kpl Steiner nighthunter 8x56 kiikaritähtäin/Leatherman työkalu (arvo 1190,-) 1 kpl Lafayette Smart Vhf jahtipuhelin (arvo 349,-) 5kpl Vision Fisu perhokalastussetti+ lippalakki (arvo 194,-)

Norm. 79,00

Deeper Sonar Pro+ kaikuluotain+ flex arm 2,0 kiinnike

30,-

Osallistu teemapäivän arvontoihin

Anar Hunter vyötäröreppu

-25%

Pienpetojen pyyntiin tehdyt raudat. Soveltuu minkille ja piisamille. Sisämitat: 11 cm x 11 cm Myymälät ja Karkkainen.com

/3kpl

Norm. 219,00

39

Duke 120 pyyntiraudat

Tarjous voimassa 30.10.

249,VAIN!

Alk.

Osallistumiskaavakkeet osastoilta.

Teemapäivillä 30.10 mukana:

Daiwa, Sako, Tikka, Burris, Steiner, Aseutra, Benelli, Bs-Planet, Stalon, Uovision, Ultracom, Pro Kalastus

46.23 /kk (6 kk)

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


VAIN!

59

90

23.37 /kk (3 kk) Norm. 159,00

Alk.

-35%

12

-62% Rosemunde Naisten olkalaukku

-30 %

24 34 90 39 90 50cm

Norm. 39,90

A.Eriksson Nahkalompakoita

29

Norm. 19,90

Norm. 79,90

90

-Materiaali:nahkaa -Paljon eri värejä Myymälät

-Rosemunde naihkainen olkalaukku -Materiaali:nahkaa -Värit:musta, camel ja rose Myymälät ja Karkkainen.com

-38%

-63%

90

A.Eriksson Naisten olkalaukku -Materiaali:nahkaa -Värit:musta ja cognag Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

90

60cm

Norm. 49,90

-33%

-60 %

70cm

79

Norm. 59,90

Seattle Travel Matkalaukku

-Seattle Travel matkalaukku -Kevyt ja helposti liikuteltava matkalaukku. TSA-lukko ja säädettävä vetokahva. -Laukun sisällä kaksi erillistä säilytyspussia esimerkiksi kenkien ja likapyykkien säilytykseen. Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

-30 %

79

90

30.20 /kk (3 kk)

Alk.

A.Eriksson nahkasalkku

30.20 /kk (3 kk)

-Materiaali:nahkaa -Värit:musta ja ruskea Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 199,90

129,-

90

A.Eriksson olkalaukku

-Materiaali:nahkaa -Värit:musta ja punainen Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Huh huh! Fjällrävenin housut alle satasella!

-30

-58%

Norm. 189,00

VAIN!

GORE-TEX®

46.98 /kk (3 kk) Norm. 249,-

Alk.

%

-40 %

119,-

GORE-TEX®

-48%

Alk.

43.56 /kk (3 kk)

Cosmas Gavin GTX

Cosmas Tapio GTX

Vesitiivis GORE-TEX®-kalvollinen kenkä, joka sopii pikävartisena erinomaisesti metsästykseen ja kaikkeen luonnossa liikkumiseen. Hengittävää pintanahkaa, varsi pehmeää vasikannahkaa ja kengän kärjessä kivirantti. Vibram-pohja. Myymälät ja Karkkainen.com

Vesitiivis GORE-TEX®-kalvollinen puolikorkea kenkä, joka sopii kaikenlaiseen maastoon. Hengittävää pintanahkaa, varsi pehmeää vasikannahkaa ja kengän kärjessä kivirantti. Vibram-pohja. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 199,00

97

Alk.

30

36.15 /kk (3 kk)

Fjällräven Barents Pro housut

Kestävät vaellushousut seikkailuihin tunturissa ja metsässä. Valmistettu tuulenpitävästä ja vettähylkivästä G-1000®-kankaasta. Raakapituiset lahkeensuut, jotka on helppo säätää oman pituuden mukaan. Kampanjassa miesten ja naisten mallit. Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

239,Alk.

44.49 /kk (6 kk)

Garmin Map 64S GPS + Topo Suomi V4 Light kartta

GPSMAP® 64s -käsinavigaattorissa on 2,6 tuuman auringossakin helposti luettava näyttö.Maanmittauslaitoksen maastotietokanta mittakaavassa 1:5 000 - 1:10 000, Järvialueet, Kiinteistöt, rakennukset ja korkeuskäyrät 5 m välein, Retkeilykohteet jne. Myymälät ja Karkkainen.com Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-30 Anar Uhkku, Ahkku Q fleecetakit ja Anar Manna lasten fleecetakki

Anar Uhkku ja Ahkku Q fleecetakki 34,30€ (norm 49,-) Anar Manna lasten fleecetakki 27,3€ (norm. 39,-) Hyvin istuva ja miellyttävän lämmin fleece niin väliasuksi kuin takiksi! - Nuorekas ja moderni leikkaus - Suomalaista osaamista! - Kaksi vetoketjullista taskua - Lasten ja naisten mallissa huppu. Myymälät ja Karkkainen.com

%

-55%

9

00

Retki Classic olkainreppu

Retki Classic olkareppu on klassinen yksiolkaimellinen reppu mm. pienriistan metsästykseen, luontokuvaukseen ja kalastukseen. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 19,90

-38%

49

00

Retki Finland Classic Winter MossyOak reppujakkara

Klassikkoreppujakkara metsästykseen ja kalastukseen. - Hengittävä ja tukeva selkäosa - Pehmustettu ja vahvistettu istuin - Thermo System-lämpöeristetty pullotasku - Paljon monipuolisia taskuja mm. pilkkivavoille, retkikirveelle, eväille Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

25


-88%

Pisla rullakaihtimia - Valittavissa eri kokoja ja kuoseja. Valtava erä erilaisia rullakaihtimia! Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

69

90

VAIN!

9

26.78 /kk (3 kk) Norm. 99,00

Alk.

Nämä värit vain Kärkkäiseltä!

90 % -30 SYNTTÄRITARJOUS VAIN 26.-27.10.

Alkaen norm. 79,90

-29%

Ratia trikoopussilakanasetti

-31%

Ratia trikoopussilakanasetti

- Koko: Pussilakana 150x210cm + tyyynyliina koko 50x60cm Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

90

165-300cm

-48%

120-210cm

21.66 /kk (3 kk) Norm. 79,00

Alk.

Pisla Daisy tai Sonya verhotanko

- Materiaali: teräs - Valittavissa värit: harjattu nikkeli ja valkoinen Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 26,90-32,90 26,90 -32,90

-43%

Sisustuspäivä 26.10.

19

90

90

Nämä tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa vain Sisustuspäivänä 26.10.

Luhta Home Hohde torkkupeitto

Luhta Home Hohde koristetyyny

Koko, cm: 130x170 Myymälät ja Karkkainen.com

- Materiaali: 100% Polyesteri - Koko, cm: 45x45 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 34,90

Norm. 13,90

49 90 29

90 270x270cm 180x270cm

-57%

Ylivieska, Ii ja karkkainen.com

17 90 13

90

-50 %

-41%% -41

-46%

54

- Värit: musta-valkoinen, beige-valkoinen tai harmaa-valkoinen - Koko: Pussilakana 210x240cm + 2x tyyynyliina, koko 50x60cm Myymälät ja Karkkainen.com

6

PISLA MITTATILAUS TUOTTEET,

150x270cm 180x270cm 150x270cm

Tarjous voimassa 26.10.

-30

%

Kirsh ja Gadinia rullaverhot ja verhotangot sekä tarvikkeet Myymälät ja Karkkainen.com

Luhta Välke päiväpeite

- Värit: valkoinen tai harmaa Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 69,90-84,90 69,90 -84,90

-49%

2

90

Novita Nalle Garden tai 7 Veljestä Aurora langat

- Materiaali: 75 % villa, 25 % polyamidi - Koko: 100 g / 260 m Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 5,65

Jopa -49%

Jopa-20 %

11

90

/alk

Kotoilu Diamond matto

- Materiaali: 100% puuvillanukkamatto -Värit: valkoinen/musta tai valkoinen/ harmaa Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 14,90-34,90 14,90 -34,90

26

3

50

Koot ja hinnat: 60x90cm 70x120cm 70x150cm 70x200cm

11,90 € 15,90 € 24,90 € 29,90 €

/alk

Hestia Konsta matto

Käytännöllinen Konsta-matto toimii kodin kaikissa tiloissa -Materiaali: 100% polypropyleeni -Kumipohja Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 6,90-52,90 6,90 -52,90

Koot ja hinnat: 50x80cm 80x150cm 80x200cm 80x250cm 80x300cm Ø133cm 140x200cm 160x230cm

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

3,50 € 11,90 € 14,90 € 17,90 € 19,90 € 19,90 € 24,90 € 34,90 €

Jopa -53%

0

90

/alk

Kotoilu Meri tai Tiili kasvopyhe

- Valikomassa useita värejä Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 1,90-16,90 1,90 -16,90

Koot ja hinnat: 30x50cm 50x70cm 70x140cm 90x150cm

0,90 € 1,90 € 4,90 € 8,90 €

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Suosittu heinänkorjuukuosi uudessa värityksessä vain Kärkkäiseltä!

-73%

19 90 14 90

150x240cm

-77%

-25%

8

90

Vallila Heinänkorjuu tyynynpäällinen -Koko, cm: 43x43 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 11,90

-24 %

24

140x200cm

Vallila Hiutale torkkupeitteet

Hiutale on Tanja Orsjoen suunnittelema hillitty ja levollinen ornamenttiaiheinen sisustuskuosi. - Intianpuuvillainen torkkupeitto 100 % puuvillaa Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 64,90 -74,90

90

Vallila Heinänkorjuu kappa

-35

- Koko, cm: 60x250 Myymälät ja Karkkainen.com

%

14

Norm. 32,90

90

-25%

Vallila Heinänkorjuu kangas

Matleena Issakaisen Heinänkorjuu on runsas ja vehreä kuosi. Kuosi uhkuu Etelä-Pohjanmaan maaseudun rauhaa, suomalaista perinnetyötä ja heinälatoromantiikkaa. Suvun mökkimaisemissa peltojen, maitohorsmien, vanhojen latojen ja heinäseipäiden keskellä olo on tuttu ja turvallinen. - Materiaali: 83 % puuvilla, 17 % polyesteri Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 22,90

Vallila Masuuni matto

39

90

Vallila Heinänkorjuu verho

- Koko, cm: 140x250 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 52,90

-50

-54 %

19

Vallila pussilakanasettejä

- Koko, cm: 150x210 cm + sisältää 55x65cm tyynyliinan -Materiaali 100% puuvilla -Tarjouskuosit merkattu myymälöissä Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 42,90

-44 %

%24 90 4990 790

- Materiaali: 100 % polyamidi (heatset käsittely) - koneella valmistettu matto, lankakanttaus, digiprintattu kuvio, liukuestepohja. Valikoimassa keskilattia- ja käytäväkokoja Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

-38

-50

%

Vallila Perry käytävämatto

- Koko: 80x160cm - Väri: lila/punainen - Materiaali: 100 % lankakantattu polyamidisilmukkanukka, liukusestepohja Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 39,90

Vallila Perry keskilattiamatto

- Koko: 160x230cm - Väri: lila/ punainen - Materiaali: 100 % lankakantattu polyamidisilmukkanukka, liukusestepohja Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 99,00

ERÄ!

-62

-49%

%

90

Vallila valmisverhoja

- Koko, cm: 140x250 -Materiaali: 83 % puuvilla, 17 % polyesteri -Tarjouskuosit merkatttu myymälöissä Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 52,90-56,90

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

VERHOOMPELUA KAUPAN PÄÄLLE VAIN 26.10. Normaalihintaisen, täysmittaisen Vallilan verhon ostajalle ylä- ja alakäänteen ompelu veloituksetta Vain Ylivieska, Ii

-28

%

Synttärierä!

19

90

16

%

50x80cm

Vallila Helka matto

- Materiaali: 100 % polyamidisilmukkanukka - Lankakanttaus, painettu kuvio, liukuestepohja Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 10,90

12

90

Ø80cm

Vallila Helka pyöreä matto

Helka-matot ovat Vallilan kuosisuunnittelijan Tanja Orsjoen uutuuksia AW18-kokoelmassa. Mattojen kuviointi tuo mieleen kesäiset kukkaniityt. Kaksi eri sävyä vaihtelevat, kuin aamu ja yö, ja luovat eri tunnelmaa. - Materiaali: 100 % polyamidisilmukkanukka, liukuestepohjaYlivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 22,90

90

Vallila kappoja

- Materiaali 83 % puuvilla, 17 % polyesteri - Koko, cm: 60x250 Tarjouskuosit merkattu myymälöissä Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 32,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

27


-52%

VAIN!

14

Kotoilu Tiipii teltta

90

- Materiaali: 50% puuvilla, 50% polyesteri - Koko: 1,2x1,2m, korkeus 1,6m - Väri: valkoinen / naturall tai valkoinen/natural/ laama printillä Huom. kuvan matto ei sisälly hintaan! Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 24,90

VAIN!

28

90

-40 %

Kotoilu Velvet jakkara

- Materiaali: MDF, mänty ja kangas - Halkaisija: 30 cm - Korkeus: 32,5 cm - Valittavissa eri värejä Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 59,90

-50 %

29

90

Kotoilu Stroke hyllykkö

- Materiaali: MDF-levy, metallikannakeet - Koko: syvyys 29cm, leveys 90cm, korkeus 120 cm - Valittavissa värit: musta ja valkoinen Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 59,90

Anna aikaa hyville asioille :)

Koko: 65 x 92,5 cm

-40 %

-50 %

5

90

Kotoilu Good Things seinäkello - Materiaali: muovi / lasi - Halkaisija: 35 cm - Syvyys: 4,2 cm - Väri: musta Myymälät ja Karkkainen.com

19

-55%

8

90

90

Kotoilu peili

Kotoilu Kultavehka taulu

- Materiaali: metalli - Halkaisija: 40 cm - Värit: valkoinen ja musta Myymälät ja Karkkainen.com

- Materiaali: kangas / puu - Koko: 65x92,5 cm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 39,90

Norm. 19,90

Norm. 9,90

VAIN!

79

90

30.20 /kk (3 kk) Norm. 112,00

Alk.

Koko: 36 x 26 cm

16

90

Finnlumor 36,5x26,5x5 cm led-valotaulu Led-valotaulu. Mukana yhteensä 64 kpl erilaisia kirjaimia ja symboleita Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

11

90

Rajoitettu erä

-29%

Aarikka Keisarinna kynttilänjalka

Keisarinna-sarjan näyttävät sisustustuotteet yhdistävät juhlavaa muotokieltä ja nostalgista romantiikkaa. -Materiaali: puu ja metalli -Koko: 22 cm -Väri: valkoinen Myymälät ja Karkkainen.com

28

-54 %

15

Norm. 24,90

90

H&S sohvapöytä - Halkaisija: 40 cm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 34,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

-52%

H&S seinätelineet

- Materiaali: metalli - Koko: kuusilulmio 50x44 cm tai suorakaide 60x45cm - Väri: musta Myymälät ja Karkkainen.com Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Sisustuspäivä 26.10. Nämä tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa vain Sisustuspäivänä 26.10.

Tarjous voimassa 26.10.

Rajoitettu erä!

-60 %

tuotteet

sisustuskalvot

Kotoilu Antande hylly

Koti tuotteet

-materiaali: metalli ja puu -mitat: 70x19,5x42cm -värit: musta/musta, valkoinen/valkoinen, valkoinen/natural Myymälät ja Karkkainen.com

9

90

Norm. 24,90

Tarjous voimassa vain 26.10.

-30

%

Aarikka tarjous ei koske tonttuja, pakkasia, muita hahmoja tai aarikka pässejä Myymälät ja Karkkainen.com

2

-30

%

20

Öljykynttila 6kpl

Paloaika 48-55 tuntia Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 2,50

2

40

Hansa Candle kirkaskupppinen lämpökynttilä

Bolsius tuoksukynttilät

- Kirkaskuppinen lämpökynttilä, 50 kpl/pkt - Paloaika: noin 4 tuntia. Myymälät ja Karkkainen.com

Myymälät ja Karkkainen.com

Villa Design lyhdyt

-30

Tarjous koskee kaikkia Villa Design lyhtyjä Kuva viiteellinen, valikoima vaihtelee myymälöittäin. Hinnat alkaen 2,73.- (norm. 3,90) Myymälät ja Karkkainen.com

Pyhäinpäivälle muistokynttilät!

%

-70 %

1

50

/2pss

Hansa Candle täyttökynttilä lasisen Lasisen hautalyhdyn täyttökynttilä. -Sisältö: 4kpl/pakkaus -Paloaika: 24 tuntia/kpl Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 2,50

-21%

1

50

Polar hautalyhty

- Koko: 12,5x25 cm - Paloaika: n. 40 h - Materiaali: lasi, muovi, parafiini - Väri: musta, kirkas Myymälät ja Karkkainen.com

3

50

Hautakynttilä 6kpl - Paloaika: n.36h/kpl Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 1,90 Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

29


Kaikki untuvapeitot ja -tyynyt

30,2 settiä

Synttärierä!

-17

%

Univisio Uninen peitto tyyny setti

-30

%

Norm. á 18,00

Myymälät ja Karkkainen.com

Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Vain Kärkkäiseltä, synttärierä!

-30

%

-40 %

19 29 2,8l

-30

%

Kunnas lastenastiasto

Kunnas lastenastiasto posliinia. Sisältää lautasen ja mukin. Sopii kaikenkokoislle seikkailijoille. Muki 2,5 dl ja lautanen 16,5 cm Myymälät ja Karkkainen.com

9

90

/3kpl

Pyrex Cook & store vuoat

Norm. á 4,90

-48%

-32%

1

70

Rakastu arkeen sarja -30%

-80 %

-33%

Lajitelma Pyrexin klassikkovuokia synttärihintaan! Valittavissa pyöreä 0,35 L ja kantikkaat 0,3 L ja 0,4 L. Myymälät ja Karkkainen.com

-30 Katso hinta!

4,9l

Norm. 32,90-42,90

%

Kaunis ja ajaton Rakastu arkeen sarja nyt synttärihintaan -30%. Normaalihinnat 1,90-9,90€ Myymälät ja Karkkainen.com

90

Kärkkäisen juhlan kunniaksi suunniteltu Meri - Sarja on valmistettu korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä ja ne kestävät sekä konepesun että uunikäytön. Sarjan astioissa on tasaisesti lämpöä johtava kolmikerrospohja ja ne sopivat kaikille liesityypeille, myös induktiolle. HUOM! Induktiolieden valmistajan käyttöohjeista on hyvä tarkistaa minkä kokoinen astia sopii parhaiten ko. lieteen. Vain synttärierä. Myymälät ja Karkkainen.com

Koot alkaen 1 litraa aina 50 litraan saakka. Myymälät ja Karkkainen.com

Nyt synttäreiden kunniaksi -30% Quattro Stagioni säilöntätölkeistä Varaudu vaikka jo jouluun tai jopa ensi vuoteen. Kauniit ja käytännölliset purkit joihin teet leivonnaisia tai hilloja vaikka lahjaksi. Sopii myös säilytykseen. Saatavana koot - 0,25 L, 0,50 L, 1,0 L ja 1,5 L sekä 2 kpleen pakkaus 0,25 L Norm hinnat 1,70-3,10 RAJOITETTU ERÄ! MEILTÄ MYÖS QUATTRO -TÖLKKIEN VARAKANNET ALK 0,80 2 kpl! Myymälät ja Karkkainen.com

90

Opa Meri kattilat -limited edition

Kaikki Smartstore Classic säilytyslaatikot -30%

Bormioli Quattro Lasitölkit -30%

-30 %

VAIN! VAIN!

3

Bormioli Officina juomalasi 30cl Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 2,50

24

90

Maku 2,5 l keraaminen Tefal Ceramic paistokasari 24 cm uunipata kannella

Lämmönkesto 220 astetta. Mikron ja konepesun kestävä. Mitat 28 x 21 x 12 cm. Myymälät ja Karkkainen.com

Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 28,90

90 2490

Norm. 19,90

14

90

-29%

Heirol Cerasafe+ Kasari 2,3 l

Ylivieska, Oulu, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 34,90

-19%

34

90

Heirol Cerasafe+ Paistinpannu 26 cm

Ylivieska, Oulu, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 42,90

Nyt kannattaa ennakoida joululeivonta ja päivittää välineet reiluun hintaan! Iloleipuri Leivontatuotteita -50% Iloleipuri leivontatuotteita synttärihintaan. Nyt kannattaa ennakoida joululeivonta ja päivittää välineet reiluun hintaan - 50% Hinnat alkaen 1,10€ Norm hinnat 2,20-14,90 Myymälät ja Karkkainen.com

30

-50

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

%

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


VAIN!

3

-31%

100 rl yhteishintaan Serla Toilet Hellä valk 2X40 rl WC-paperi ja Serla Valkoinen 20 rl talouspyyhe

VAIN!

3

Myymälät ja Karkkainen.com

00

Myymälät ja Karkkainen.com

30,VAIN!

Norm. 5,20

/2kpl

Norm. á 2,70

VAIN!

3

60

/2kpl

Norm. á 1,70

-12%

70

Sun Original tai Lemon All-in-1 geeli 720ml koneastianpesuaine

Gunry 500 ml nestesaippua Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 5,20

Norm. á 1,70

-31% Glade Vanilla tai Apple&Cinnamon 70 g tuoksukynttilä Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 2,70

VAIN!

-30

3

Surf 1,4 l pyykinpesuneste Myymälät ja Karkkainen.com

-31

-29

%

2

00

4

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 5,90

Jordan Brush Between hammasväliharja

Norm. 2,90

Norm. 5,90

Myymälät ja Karkkainen.com

-30 %

-30 %

-30 1

90

%

L300 tuotteet

Myymälät ja Karkkainen.com

Erittäin hieno suomalainen 500 ml shampoo Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 2,70

2

90

Herbina 200 ml kuivashampoo

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 4,70

-31%

2

00

WC-Kukka Mänty, Lime tai Eucalyptys 2X50 g raikastin

- Tuplapakkaus - Mänty, Lime tai Eucalyptys Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 2,90

-30

%

Dove 250 ml shampoot ja 200 ml hoitoaineet Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 5,90

20

Jordan Expert Clean tai Clean Between Soft hammasharja Myymälät ja Karkkainen.com

Aroma Intense hiusvärit

3

90

-34 %

Norm. 4,50

Norm. 4,50

%

VAIN!

15

%

-30 %

2

-36%

60

Dove naisten 500 ml suihkusaippua Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 3,70

2

-46%

2

90

00

Wellaflex Glade Air&Fabrics hiuskiinteet 250ml ja 275ml fresh muotovaahdot 200ml mountain morning IMyymälät ja Karkkainen.com tai blacberry Norm. 4,50

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 3,70

-31%

2

70

Lumme pyykinpesuneste 800 ml 4,37 /l Myymälät ja Karkkainen.com

-33%

1

00

Kron Basic TISKIHARJA

Kestää 146 asteen kuumuuden. Värivalikoima vaihtelee myymälöittäin. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 1,50

-34 %

9

90

Bio Luvil Classic 4,2 kg pyykinpesujauhe Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 14,90

Norm. 3,90

VAIN!

1

00

VAIN!

3

00 /3kpl

8

90

Norm. á 1,50

-33% Fazer Pätkis 99 g suklaalevy Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 1,50

VAIN!

Panda 250 g Lakupalat

- lakupala - täytelakupala -täytelakupala minttu -lakupala mansikka Myymälät ja Karkkainen.com

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-39%

3

00

Coca-Cola 0,33 L 15-Pack

sis.pantit Myymälät ja Karkkainen.com

Halva 1 kg karkkilaatikko

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 4,90

5

00

/4kpl

Panda 130-145 g suklaalevyt Myymälät ja Karkkainen.com

-38%

3

00

/2kpl

Topps Lastenherkut Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 2,40

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

31


VAIN!

22

-30 %

90

Vida Junnu Monivitamiinit 100 tabl.

Vida Junnu-monivitamiini-hivenainevalmisteessa on yhteensä 12 vitamiinia ja hivenainetta. Maut:vadelma, cola, appelsiini ja päärynä. 0,07€/tabl. Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

Norm. 34,80

6

90

Norm. 9,90

-34 % Puhdistamo tri ohhiran probiootti 30 kps Miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä maailmassa. Sisältää valiojoukon vahvoja, kiinnittymiskykyisiä bakteereja. Maitohappokäyttämällä valmistettu elävä, kuivaamaton maitohappobakteeri. 0,76€/kaps. Myymälät ja Karkkainen.com

-30

Bioteekin Hainrusto + Vihersimpukka 80 kaps tai Teho punariisi

%

Teho punariisi kolestrolin alentamiseen norm. 11,90€, Hainrusto nivelten liikkuvuuteen norm. 22,20€. Myymälät ja Karkkainen.com

-30 %

15

00

Yano luomu mulperimarja 1 kg

Hunajanväriset, pehmeän makuiset luomu mulperit maistuvat lapsillekin. 15€/kg. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 21,50

-18%

6

50

Hyvän Olon Sinkkisitraatti 120 tabl. Kotimainen sinkki. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 7,90

-25%

8

90

D-Vita D-vitamiini 100 µg mansikkavadelma 200tbl

Suomessa valmistettu laktoositon, sokeriton ja gluteeniton D-vitamiini. 0,05€/tabl. Myymälät ja Karkkainen.com

-24 %

28

00

/2kpl

Vivania Beauty Shot 500ML

Tasoittaa juonteita, lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta ja palauttaa ihon kiinteyden. Maut: Basic, Mango-meloni Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 18,50

-15%

39

90

Regulat Pro Bio tai Metabolic 350 ml

Luomu entsyymivalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja. Sen positiiviset vaikutukset näkyvät mm. vastustuskyvyssä, energian lisääntymisenä. Se vaikuttaa elimistön pH-tasapainoon, aineenvaihduntaprosesseihin sekä uudistaa soluja. 114€/l. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 46,90

Norm. 11,90

32

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


-49%

29

Huippuhintaan Laaja valikoima

Tommy Hilfiger rannekelloja

Tommy Hilfiger rannekoru

-50

%

Naisille ja miehelle todella kattava valikoima rannekelloja edullisesti. Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

90

- Pituus:20cm - Materiaali: nylon / teräs Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 59,00

-31%

-29%

35

8

00

90

Pitsisydän korvakorut koukulla

Tommy Hilfiger korvakorut

- 925 hopeaa Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 12,90

- Materiaali: Teräs - Väri: Hopeanvärinen - Halkaisija: 9,5 mm Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 49,00

-53%

36

90

Tommy Hilfiger rannekkoru

22

Näyttävä naisten Tommy Hilfigerin rannekoru. Värinä muodikkaasti yhdistelty terästä/punakullan tai terästä/keltakullan väriä. - Pituus: 19.5cm - Materiaali: teräs Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Valokuvakehys

Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 79,00

499,-

00

VAIN!

47.94 /kk (12 kk) Norm. 899,00

Alk.

-44

-43%

79

%

Garmin fenix 5S Sapphire Champagne Metal rannekello

Alk.

19

29.89 /kk (3 kk)

Citizen rannekello

fenix 5S on ensiluokkainen GPS-multisportikello, jossa on rannesykemittaus, edistyneet harjoitteluominaisuudet ja vaihdettavat hihnat, joiden ansiosta voit siirtyä työpaikalta harjoittelemaan saumattomasti. fenix 5S soveltuu kaikkiin lajeihin monipuolisten toimintoprofiilien, harjoittelun tehon hallintaa helpottavien huipputasoisten suorituskykymittarien ja älykkäiden ilmoitusten ansiosta. Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

-33%

00

- Quartz koneisto - Mineraali lasi Ruostumaton teräs ranneke - Päivyri - Vesitiiveys 30 m - Rungon leveys 25 mm - 2 vuoden takuu Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 139,00

-42%

90 , 139 26 Alk.

50.40 /kk (3 kk)

Citizen rannekello

- Eco-Drive-koneisto - Käyntivara 10 päivää - Päivyri - Paksuus 11 mm Mineraalilasi - Itsevalaiseva numerot/ tuntimerkinnät ja osoittimet - Halkaisija 45 mm - Vesitiiviys 100 m - Kahden vuoden takuu Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 239,00

-35%

34

90

Rosetta ranneketju

-54 %

Tig seinäkello

Näyttävä sisustuksellinen seinäkello valkoisella taululla ja teräksenvärisillä yksityiskohdilla. Kellossa on kupera lasi. 1xAA paristo (ei sisälly hintaan) ‐Metallikuori ‐Valkoinen numerotaulu ‐Kellon halkaisija: 300 mm ‐Paristo 1XAA ( ei sisälly) Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 59,00

90

Chippedale kakkulapio

Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 29,90

- Hopea 925 - Pituus 220 mm - Terä ruostumatonta terästä Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 54,00

-36%

45

00

Rosetta hopeakaulaketju - Hopea 925 - Pituudet 45 ja 50 cm - Vahvuus 6mm Ovh 69,9079,90 Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 69,90

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-31%

22

-20 %

79

90

Filigraani sydän oliviiketjulla

Alk.

- Materiaali: 925 Hopea - Ketjun paksuus: 2,3mm - Ketjun pituus 45cm - Riipuksen koko: 17 x 24 mm Norm 33,8€ Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 33,00

00

29.89 /kk (3 kk)

Chippendale salaattiottimet

- Pituus 240 mm - Varsi hopeaa, teräosa terästä Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 99,00

-35%

149,Alk.

53.81 /kk (3 kk)

Bellina kultasormus

- Keltakultaisena, valkokulta istutuksella - Koot; 15,5-18,5 - Sormukset tilataan tilauksesta Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 229,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

33


Mica Bonaparte istutuskorit

Juuttia, ruukun sisäpinta on muovitettu kukkaistutuksia varten. Eri kokoja. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Hinnat alk. 4,75 (norm 5,90) Myymälät ja Karkkainen.com

-20

% -36%

2

Mica Darcia kangasruukut

Kankaan ja korkin yhdistelmä sopii monenlaiseen sisustukseen. Kangasruukun sisäpinta on muovitettu. Eri kokoja. Hinnat alk. 3,15 (3,90) Myymälät ja Karkkainen.com

90

Plastex kastelukannu 2 l

Elintarvikekelpoisesta PE-HD muovista valmistettu kastelukannu. Myymälät ja Karkkainen.com

Mica Lester ruukut

Keraaminen suojaruukku. Eri kokoja ja värejä. Hinnat alk. 5,55 (norm 6,90) Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 4,50

-35%

1

50

Plastex Ornament sumutinpullo 0,7 l Eri värejä. Valmistettu Suomessa. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 2,30

Puutarhapäivänä 25.10.

-30

%

Kaksi kokoa Myymälät ja Karkkainen.com

9 13

95

Ø 28X23 cm

Ø 33X27 cm

Norm. 12,90

14

50

Ruukku planter 60cm Muoviruukku, jonka kehyksenä graafinen tyylikäs metallinen teline.Kaksi kokoa: korkeus 60cm ja 72 cm, molemmissa ruukun halk. 15,5cm Myymälät ja Karkkainen.com

Kotoilu 2kpl istutuskori

05

-41%

Norm. 19,90

Puutarhapäivänä hyviä tarjouksia kukista ja viherkasveista!

Norm. 24,50

-20 %

19

Arvomme kävijöiden kesken Biolan 220l pikakompostorin (arvo 379,-).

50

Ruukku planter 72cm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 24,50

Cailap tuotteet

Myymälät ja Karkkainen.com

-30

%

-31%

2

90

LV Men 200 ml parranajogeeli

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 4,20

VAIN!

9

90

Lumene Nordic Chic 1,8 ml valokynä Myymälät ja Karkkainen.com

3

90

LV Men 75 ml After Shave Balm tai 75 ml kasvovoide Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 5,60

-30

%

Salvequick Foot Care 2 kpl kuorintasukat Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

8

50

Lumene 200 ml vedenkestävän meikinpoistoaine Myymälät ja Karkkainen.com

-29%

2

40

Tummeli 60 ml käsivoide

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 3,40

34

-30 %

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

-33%

-32%

3

Tummeli 410 g rasia

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 7,20

00

Tummeli tuubi 125 ml Norm. 4,50

4

90

Myymälät ja Karkkainen.com

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Synttäriextra +30 % pakkaus

Rokka kanakierretikku 58 kpl

Herkulliset Rokka -kanakierretikut, joissa naudanvuodasta pyöräytetty tikku on saanut ympärilleen herkullisen kanafileen. 11,89/kg Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

Synttäriextra +25 % pakkaus

Rokka kanadonitsi 5 kpl pussi

6

90

Norm. 7,90 Synttäriextra +30 % pakkaus

Herkullisella kanafileellä kuorrutetuista, mehevistä Rokka-naudanvuotadonitseista riittää pitkäaikaista syötävää kovallekin ahmatille. - Paino 550 g 12,54/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Rokka kanafile 400 g + 120 g

100 % kanafilee on sekä herkullisen makuinen, terveellinen herkku kaikille koirille. 13,26/kg Myymälät ja Karkkainen.com

19

00

Nero Kuntovoima koiran täysravinto 15 kg

Vehnätön perusruoka, jossa riittävä proteiini- ja rasvataso aikuisen koti- ja harrastuskoiran tarpeeseen. Valmistusaineet: naudan- ja porsaanliha, maissi, ohra, riisi, öljyjä ja rasvoja, juurikaskuitu, johanneksenleipäpuunhedelmä, pellavansiemen, mineraalit ja vitamiinitsekä lesitiini. Ravintosisältö: proteiini 23,0 %, rasva 13,0 %, kuitu 5,5 %, tuhka 7 %, kalsium 1,6 %, fosfori 1,1 %. 1,26/kg Myymälät ja Karkkainen.com

-34 %

5

-23%

00

/4kpl

Dog&Co koiran täysravinto 1,25 kg

Dog&Go on lihainen täysravinto aikuisille koirille. - Naudanliha tai kana/kalkkuna 1,00/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 1,90

9

90

Nuno Oxford lemmikin peti 60 x 40 cm

Tukeva mutta silti miellyttävän pehmeä lemmikin peti. Sisäpuoli miellyttävän tuntuista pitkäkarvaista fleeceä. Ulkopinta Oxford -kangasta. Nylonkankaisessa pohjassa anti-slip kuviointi. Myymälät ja Karkkainen.com

-34 %

5

90

Teddypet isot koiran lelut Ruskea apina ja tiikeri. Pituus 58 cm. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 8,90

Norm. 12,90

-15%

10

00

/3kpl

Purina Dentalife Big Pack koiran puruherkut DentaLife on huokoinen ja sitkeä, kanan makuinen puruherkku koirille. Ei sisällä keinotekoisia maku- tai väriaineita. - Dentalife Small 345 g/21 kpl, Medium 345 g/15 kpl ja Large 426 g/12 kpl purutikkuja. 7,87-9,70/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 3,90

-44 %

10

00

/2kpl

Latz sensations 24-pack kissan täysravinto hyytelössä 2,08/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. á 8,90 Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-20 %

7

90

Visertäjä jyväsyötin

Reilun kokoinen jyväsyötin ulkolintujen ruokintaan. - Korkeus 45 cm. - Jyväputken halkaisija 11 cm. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 9,90

-17%

7

90

-34 %

19

00

Osku Kazzi Basic 115 cm auringonkukansiemen raapimapuu Kazzi Basic tummanharmaa raapima10 kg puu: - Tolpan vahvuus 15 cm ja korkeus Raidallinen auringonkukansiemen ulkolintujen ruokintaan. 0,79/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 9,50

115 cm. Pohjalevy 56 x 56 cm. Kazzi Basic light: - Tolpan vahvuus 12 cm ja korkeus 120 cm. Pohjalevy 50 x 50 cm. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 29,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

35


15,VAIN!

-65% Hasbro Monopoly Ultimate Banking lautapeli

Norm. 42,90

Uudessa Monopoly Ultimate Banking -pelissä kosketuksella käytettävän elektronisen pankin avulla hallitaan nyt pelin kaikkia elementtejä. Myymälät ja Karkkainen.com

-72%

-54 %

7

10

90

My Little Pony Huggable Plush pehmolelu

00

Nerf Mega Tri Break leikkiase

55 cm:n halattavia My Little Ponypehmoleluja. Myymälät ja Karkkainen.com

- Mega Blaster, jossa on avattava piippu ja kolme nuolta - Ikäsuositus: 8+ Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 28,70

Norm. 21,90

Mukana Valpas koiranpentu

VAIN!

-56%

29

90 10

-52% Brio 33789 metsätyösetti

Metsätyömaalla odotetaan jo tukkijunan saapumista. Metsuri moottorisahoineen on valmiina kaatamaan puita. Hänen maasturin kyydissä pääset myös istuttamaan uusia puuntaimia. Mikset yhdistäisi metsärataan myös sahalaitosta? Kokeile, olisiko sinusta tukkijunan kuljettajaksi! - Ikäsuositus: 3+ Ikä: 3-4v Myymälät ja Karkkainen.com

00

Dickie Giant Crane nosturi

Kauko-ohjattava Giant Crane. - 100cm - Pakkauksessa on mukana paljon tarvikkeita, ohjaamo ovi aukeaa. - Paristot eivät sisälly pakkaukseen (4 x 1.5V LR6). - Ikäsuositus 3-6 v. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 62,90

Norm. 62,90

-28%

Norm. 22,90

49

90

Ryhmä Hau Jungle viidakkopäämaja leikkisetti

Ryhmä Haun päämaja viidakossa! Leikkisetin mukana tulee Valpas koiranpentu, hänen ajoneuvonsa sekä apinahahmo Alli. - Ääni- ja valotoiminnot - Huom! Yli 3-vuotiaille Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 69,00

45,VAIN! 1

-20

Norm. 59,-

%

-25%

Horze Triton Supreme Galaxy tai Triton Galaxy ratsastuskypärä

Kaikki Chevaline puhdistus- ja hoitotuotteet

Esim. Chevaline karva- ja harjasuihke 500 ml 14,90 e - nyt 11,92 e. Myymälät ja Karkkainen.com

30

00 /pr

Horze talvijodhpurit

Sulavalinjaisissa talvijodhpureissa on lämmittävä lisäkerros talviratsastukseen ilman, että kengät ovat kömpelön oloiset. Lämmin tekoturkisvuori on miellyttävä ja sivuvenykkeet sekä takana oleva vetolenkki helpottavat kenkien laittamista jalkaan. Pehmeä kumipohja estää liukastumasta jäällä. - Koot 33 - 42. Myymälät ja Karkkainen.com

36

-13%

19

00

Horze Spirit tallikengät

Kestävät ja käytännölliset tallikengät, jotka ovat miellyttävät, turvalliset ja pitävät, kun siivoat karsinoita tai touhuat heinäladossa. Helppo tarrakiinnitys, lämmin froteevuori ja oxford-kangaspinta ovat miellyttävät ja tukevat. - Koot: 34 - 40. Ylivieska ja Lahti myös koot 41 ja 42. Myymälät ja Karkkainen.com

Triton on erinomaisesti istuva ja turvallinen ratsastuskypärä täyttäen VG1 turvallisuusvaatimukset - 4 säädettävää kokoa - Edessä ja takana on väreihin sointuvat ilmanvaihtoaukot Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 59,90

-26%

9

00

-40 %

19

90

Vitabalans C-Rakeet 500 g Horse Comfort Polar Hevosille maistuva C-vitamiinijauhe - C-vitamiini fleeceloimi vahvistaa vastustuskykyä ja tehostaa ravintoaineiden imeytymistä 18,-/kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 12,20

Norm. 21,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Hyvin kuivattava loimi paksua ja pehmeää fleeceä. - Ristivyöt - Edessä solkikiinnitykset - Koot: 135, 145 ja 155 cm. - Väri: tumman sininen Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 32,90

39

00

Horze heijastava ratsastusloimi

Ratsastusloimi, jossa on paljon heijastinpintaa. Heijastimien uuden sijoittelun ansiosta ratsukko näkyy myös edestäpäin. - Päällyskangas 420D-polyesteriä, vuori polyesteriä. Vedenpitävä 3000 mm / hengittävä 3000 mvp. - Koot: 125, 135, 145, 155 ja 165. Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Kodintekniikkapäivänä 29.10. Nämä tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa vain Kodintekniikkapäivänä 29.10. Tarjous voimassa vain 29.10.

9

90

-41

%

34

Norm. 19,90

90

Electrolux EKF5330 valkoinen kahvinkeitin

-50 %

Myymälät ja Karkkainen.com

Livia LI1608 ladattava hiustenleikkuukone

Norm. 59,00

-24

59

Alk.

45,VAIN!

%

90

23.37 /kk (3 kk)

Wilfa Crush GO BBL-1200B tehosekoitin

Cooltron Mm720cpk Mikroaaltouuni

- Suurin teho: 700 W - Uunin tilavuus: 20 l - Pyörivän lautasen halkaisija: Ø 255 mm - Mitat (L x S x K): 440 x 355 x 258 mm Väri: valkoinen Myymälät ja Karkkainen.com

Crush GO murskaa ja sekoittaa tehokkaasti myös jäiset marjat, jäätä ja kovatkin vihannekset. Voit säätää nopeutta ja tehoa portaattomasti. Jäänmurskauksen tekevät helpoksi erikoisvalmisteiset terät jotka murskaavat jäätä leikiten. Teho: 1200 W. Tilavuus: 1.8l Myymälät ja Karkkainen.com

- Puhdistusharja, kampa, sakset ja öljypullo pakkauksessa Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,00

Tarjous voimassa vain 29.10.

39

90 -29%

49

Norm. 79,90

-50

%

Remington XR1330 ComfortFlex parranajokone Myymälät ja Karkkainen.com

-34 %

90

9

90

Sodastream Genesis Megapack limsakone

Sodastream 3 kpl 1 l täyttöpullo

Norm. 69,90

Norm. 14,90

Myymälät ja Karkkainen.com

Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjous

10

00 , 269 49 Alk.

49.72 /kk (6 kk)

Tarkkakuvainen 40" Full HD Smart -televisio Myymälät ja Karkkainen.com

Vileda Steam Höyrymoppi Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 84,90

Norm. 349,00

/3kpl

-38

-44 %

-50

%

14

Norm. á 5,90

Myymälät ja Karkkainen.com

%

19

90

Remington S1510 Style 220 suoristusrauta

Rayovac Acoustic HA312 kuulokojeparisto

90

Remington D3190 Ionic Dry hiustenkuivain

Myymälät ja Karkkainen.com

2200 W. -Ionisointi lisää kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 23,90

Norm. 39,90

VAIN!

19

90

Norm. 49,90

-59%

-42%

Finlux 40-FFB-5520 Full HD Smart LED televisio

voimassa vain 29.10.

00

-23%

Wilfa HBW-1 lämpöhuopa

- 50 wattia - 3 lämpöasetust - Koko 75 x 150 cm - Voidaan pestä pesukoneess - Irrotettava ohjaussäädi - Pitkät kiinnitysnauha - Paloturvallinen materiaali Lämpöhuopa 100% fleeceä, pintamateriaali on palamatonta. Teho 50 wattia. Huovassa 3 eri lämpötilavaihtoehtoa ja pitkät kiinnitysnauhat, sekä pitkä virtajohto ja irrotettava ohjaussäädin . Huopa on mahdollista pestä pesukoneessa. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 49,00

Alk.

9

Norm. 26,90

-63% Trust UR langattomat bluetooth kuulokkeet

Laadukkaat langattoma bt kuulokkeet taitettavilla korvakupeilla. Myymälät ja Karkkainen.com Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

23.37 /kk (3 kk)

JBL Flip 3 BT Bluetooth kaiutin

-35%

12

-48%

90

Remington PG180 monitoimitrimmeri

Monitoimitrimmerissä on kestävät terästerät sekä tarkkuustrimmeri. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 19,90

Roiskeenkestävä. Myymälät ja Karkkainen.com

129,Alk.

46.98 /kk (3 kk)

Braun 5147s Wet & Dry Series-5 partakone Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 249,00

VAIN!

90

59

90

-50 %

13

90

Trust Fyber Bluetooth kaiutin

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 27,90

-33%

20

00

Jordan TBPL-110W sähköhammasharja

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 29,90

59

Alk.

90

23.37 /kk (3 kk)

Prego PM006 shiatsu niskahieroja

Kaksi pyörimissuuntaa. - Automaattinen virrankatkaisu 20 min kuluttua. - Toimii 12V verkkolaitteella tai 12V autolaturilla. - Hieronnan voimakkuus säädettävissä. Myymälät ja Karkkainen.com

-50 %

99

Alk.

00

36.73 /kk (3 kk)

Trust Urban Revolt Fiesta Pro Bluetooth kaiutin

Kannettava langaton kaiutin, jossa on voimakas ääni, sisäinen akku ja mikrofoni missä vain järjestettäviä juhlia ja tapahtumia varten. -Voimakas 60 W:n ääni -Toimii minkä tahansa äänilaitteen kanssa (älypuhelin, taulutietokone ja tietokone) - Langallinen ja langaton Bluetoothin avulla, 10 metrin kantama - Tulot mikrofonille, instrumenteille ja audiosoittimille. 12 tunnin toistoaika 100 %:n äänenvoimakkuudella, jopa 90 tuntia riippuen äänenvoimakkuudesta - Linjalähtö useiden juhlakaiuttimien liittämiseen - Kahvat, pyörät ja sisäänvedettävä kahva. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 199,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

37


Viihdepäivä 29.10. Luontaistuotepäivä 22.22. Nämä tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa vain Viihdepäivänä 29.10.

VAIN!

12

90

VAIN!

89

90

33.62 /kk (3 kk) Norm. 124,90

Alk.

12

EStar A18 Dual-SIM matkapuhelin

- Peruspuhelin kahdella SIM-korttipaikalla Myymälät ja Karkkainen.com

Trust Primo 10000 mAh varavirtalähde

9

Plantronics Voyager 5200 Bluetooth headset

Plantronics Voyager 5200 takaa Cutting edge-, four-mic noise cancelling-, HD voice claritysekä Exclusive WindSmart®-teknologioiden avulla adaptiivisen melunvaimennuksen ja huippukuuluvuuden lähes kaikissa olosuhteissa. Myymälät ja Karkkainen.com

-24 %

59

Alk.

90

-28%

90

23.37 /kk (3 kk)

Caterpillar B30 Dual-SIM puhelin

Caterpillar B30 on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa. Kaksois-SIM korttipaikka. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,00

-34

349,-

Waltter 4.8 A 2xUSB Garmin DriveLuxe autolaturi 50LMT Europe - 2 kpl 2.4A USB-porttia takaa ripeät navigaattori lataukset. - Tyylikäs aluminum

F-Secure 30V painos + 6kk

-33%

-33%

19

90

Intenso Quick Charge 10000mAh varavirtalähde

- Kapasiteetti: 10000 mAh - 2 USB porttia, joista toinen pikalatausta varten (Quick Charge 3.1A) - Sisääntulo: microUSB DC 5V- 2,1A - Latauskaapeli sisältyy pakkaukseen Myymälät ja Karkkainen.com

99

Galaxy A7 -uutuusälypuhelimessa on kolmoiskamera, tyylikäs muotoilu ja kaikki arjessa tarvittavat ominaisuudet. - 6.0" Infinity näyttö - Muisti 4GB RAM / 64GB Flash, Micro-SD paikka - Kolmoiskamera 24+5 + 8 mpix, 24mpix etukamera - 3300mAh akku - Dual-SIM - Android 8.1 Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

90

37.04 /kk (3 kk)

Intenso 4TB ulkoinen kiintolevy

Intenson laadukas ja tilava ulkoinen 4 TB 3,5" HDD-kovalevy. - Nopea tiedonsiirto USB 3.0 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 129,00

Alk.

Garmin DriveLuxe 50LMT Europe - Ensiluokkainen GPS-navigaattori ja älyominaisuudet - Laite sisältää laitteen elinikäiset karttapäivitykset Euroopan kartta-alueesta (45 maata) -5" näyttö 800*600 -magneettinen virtateline -metallirunko Myymälät ja Karkkainen.com

QC pikalatauksella

-23%

Samsung Galaxy A7 Dual-SIM älypuhelin

159

50.40 /kk (6 kk) Norm. 269,00

Alk.

39

-40

-28%

99

90

30.73 /kk (6 kk)

Alk.

Asus VC279H 27" näyttö

37.04 /kk (3 kk)

Asus VS247HR 23.6" Full HH näyttö

27" / 1920 x 1080 / AH-IPS / 250cd/m²/ HDMI, D-Sub (VGA), DVI-D Myymälät ja Karkkainen.com

- LED-taustavalaistu LCD-näyttö Tarkkkuus: 1920 x 1080 - Vasteaika : 2 ms - Liitännät: VGA, DVI-D, HDMI, kuulokkeet Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 239,00

-30

F-Secure 30v Edition Safe 18kk / 3 laitetta tietoturvaohjelma

Popsockets kännykkäpidikkeet

%

Kaikki Wavetarvikkeet

Myymälät ja Karkkainen.com

Myymälät ja Karkkainen.com

F-Secure SAFE tietoturvaohjelmisto sekä PC-, mobiili-, että Mac-käyttäjille, joka suojaa sinua viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta. SAFE suojaa myös pankkiyhteytesi. Voit asettaa aikarajoituksia lastesi internetin käytölle. - 12 + 6 kk suojaa kolmelle laitteelle. Myymälät ja Karkkainen.com

-57%

12

Kaikki Targus-tuotteet

Verkosta ostaessa käytä etukoodia TARGUS30 saadaksesi alennuksen Myymälät ja Karkkainen.com

-30

90

TP-Link 40W 5-port USB-verkkosovitin

TP-LINK UP540 verkkovirtalaturilla lataat 5 laitetta samanaikaisesti. TP-LINK Smart Charging teknologian ansiosta laturi tunnistaa ladattavan laitteen ja säätää lataustehon tälle sopivaksi. Myymälät ja Karkkainen.com

-71%

2

%

129,VAIN!

Norm. 29,90

90

%

90

Norm. 59,90

34.40 /kk (12 kk)

-33%

139,-48%

designistuu arvokkaasti nykyautojen sisustaan. - Yhteensopiva autojen 12V sekä 24V liitäntöihin. Myymälät ja Karkkainen.com

-40% alennus lasketaan normaalista myyntihinnasta! Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

Norm. 14,90

%

Norm. 29,90

Myynnissä 19.10

Alk.

VAIN!

- Luotettava 10000 mAh varavirtalähde - 2 USB porttia 5W/1A ja 10W/2.1A ulostulolla - Varavirtalähteessä taskulamppu Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 29,90

90

Kaikki Trust-tuotteet

-57%

90

46.98 /kk (6 kk) Norm. 179,00

Alk.

Hama 12V MicroUSB 1,0A Musta autolaturI Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 9,90

-28

%

Huawei T3 10" 4G tabletti

Huawei Mediapad T3 vakuuttaa heti paketista ottaessa laadullaan. Ohut, mutta jykevä metallirunko on tyylikäs ja kestää hyvin kulutusta. Kirkkaan ja tarkan HD näytön ympärille kompaktisti muotoiltu runko tekee näytön käytöstä ja navigoinnista vaivatonta. - Suurikapasiteettinen 4800 mAh akku - Tallennuskapasiteetti: 16 Gt - Käyttömuisti (RAM): 2 Gt, tallennustila 16GB - Prosessorin: 1.4 GHz (Qualcomm MSM8917, quad-core A53) - GPS / AGPS / Glonass / BDS - Sim-korttipaikka / 4G Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 139,00

269,VAIN!

-44 %

99

Alk.

90

37.04 /kk (3 kk)

Asus ROG Claymore Core näppäimistö

ASUS ROG Claymore Core RGB mekaaninen pelinäppäimistö, Cherry MX RGB Red -kytkimet, ASUS AURA SYNC, pohjoismainen näppäinasettelu, musta Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 179,90

38

-38%

49

90

Asus ROG Pugio pelihiiri

ASUS ROG Pugio langallinen pelihiiri, 7200 dpi, ASUS AURA Sync, vaihdettavat Omron-kytkimet, USB, RGB-valaistus, mustaLangallinen pelihiiri, jossa on optinen tunnistin. Tämä malli sopii sekä vasen- että oikeakätisille, ja siinä on näppärät sivupainikkeeet. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,90

-50 %

14

90

Trust GXT212 Mico USB-mikrofoni

Kolmijalkatelineellä varustettu korkealaatuinen USB-mikrofoni, 3,5 mm:n liitin sekä USB liitäntä. - Täysin yhteensopiva Twitchin, YouTuben jne. kanssa: kytke ja käytä - Sisältää säädettävällä kulmalla varustetun kolmijalkatelineen Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 29,90

-35%

89

Alk.

90

49.72 /kk (6 kk) Norm. 349,00

Alk.

33.62 /kk (3 kk)

Trust Emita GXT252+ Streaming mikrofoni

Kardioidisuuntauksella varustettu USB-studiomikrofoni säädettävällä varrella. - suoratoistoon - podcast-lähetyksiin - dubbaukseen - akustisen musiikin tallennukseen. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 139,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

-23% Lenovo V110-15AST 15,6" kannettava tietokone

Kevyen ja edullisen 15,6-tuumaisen kannettavan muotokieli on moderni, ja sen näyttö helpottaa työskentelyä niin sisällä kuin ulkonakin. - AMD E2-9010/4GB/ 128GB SSD/Win10 Home Myymälät ja Karkkainen.com Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Kaikki elokuvat ja musiikki

-30

%

149,VAIN!

53.81 /kk (3 kk) Norm. 199,00

Alk.

VAIN!

59

90

Julkaisu 26.10.

Red Dead Redemption 2 PS4 / XBOX ONE

Alk.

Amerikka, 1899. Villin lännen aikakausi on saapumassa päätökseensä viranomaisten metsästäessä viimeisiä lainsuojattomia jengejä. Ikäraja, v: 18 Myymälät ja Karkkainen.com

23.37 /kk (3 kk)

-25% L33T Elite v2 pelituoli

Täydellinen pelituoli! Säädettävä selkänoja ristiselän tuella ja mukavalla niskatyynyllä. Metallijalustassa viisi laadukasta nylonrullaa . Kaasujousi Class 4. Pinta tekonahkaa / tekstiiliä (95% polyester, 5% spandex) . Säädettävä käsinoja. Tyylikäs muotoilu Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

9

Julkaisu 22.10

90 59

Alk.

Erä PS4-Pelejä

37

90

Paw Patrol: On A Roll PS4/XBOX ONE / SWITCH Ikäraja 3 Myymälät ja Karkkainen.com

90

23.37 /kk (3 kk)

WWE-fanit, urheilupelien pelaajat ja taistelupelien fanit - historian suurin WWE-videopeli tulee jälleen kun WWE 2K19 saapuu! Ikäraja, v: 16 Myymälät ja Karkkainen.com

Julkaisu 23.10.

39

90

47

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

12

90

Maija Mehiläinen Hunajakisat DVD/BD

Jurassic World Fallen Kingdom

Myymälät ja Karkkainen.com

57

90

Alk.

22.68 /kk (3 kk)

Lego DC Super Villains PS4/XBOX ONE/ SWITCH Ikäraja 7 Myymälät ja Karkkainen.com

90

BD

90

Julkaisu 19.10.

Spintires: MudRunner The Hunter: Call of - American Wilds the Wild 2019 Edition Edition PS4 /XBOX PS4 /XBOX ONE Ikäraja 16 ONE Myymälät ja Karkkainen.com Ikäraja 3 Myymälät ja Karkkainen.com

15 90 18

Julkaisu 24.10.

WWE 2K19 PS4

Valikoima vaihtelee myymälöittäin Myymälät ja Karkkainen.com

Julkaisu 26.10.

DVD

Myymälät ja Karkkainen.com

Julkaisu 19.10.

59

Alk.

90

23.37 /kk (3 kk)

SoulCalibur VI PS4/ XBOX ONE Ikäraja 16 Myymälät ja Karkkainen.com

79 Alk.

90

30.20 /kk (3 kk)

Starlink: Battle for Atlas Starter Pack PS4/XBOX ONE / SWITCH Ikäraja 7 Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

39


Viihdepäivä 29.10. Nämä tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa vain Viihdepäivänä 29.10.

Rajoitettu erä!

Rajoitettu erä!

-20

-13%

%

Olympus E-PL8 + 14-42 Pancake Zoom kit

399,-

Täydellinen pieni mikrojärjestelmäkamera, kun haluat jakaa intohimojesi kohteet koko maailmalle hetkessä. Kätevät ominaisuudet, kuten parannettu selfie-tila ja videoleikkeet, tekevät tästä kamerasta täydellisen aina mukana kulkevan varusteen.Värinä musta. Myymälät ja Karkkainen.com

VAIN!

Alk.

38.91 /kk (12 kk)

Norm. 499,00

Dji Mavic Air kuvauskopteri

Rajoitettu 24kpl kokonaiserä huippusuosittua DJi Mavic Air mallia synttärihintaan! Kooltaan pieni, mutta silti erinomaiset ominaisuudet sisältävä kompakti kuvauskopteri, joka on helppo ottaa mukaan harrastuksiin. Väri vaihtelee myymälöittäin. Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjous voimassa 29.10.

-30 -30 698,VAIN!

Alk.

65.90 /kk (12 kk) Norm. 798,-

Norm. 798,00

Tarjous voimassa 29.10.

%

%

Manfrotto-tuotteet

Lowepro-tuotteet

-51%

-20 %

Teemapäivän kunniaksi varastossa olevat Manfrotto tuotteet myymälöissä. Myymälät ja Karkkainen.com

Teemapäivän tarjous! Varastossa olevat Lowepro tuotteet. Myymälät ja Karkkainen.com

-17%

299,Alk.

54.94 /kk (6 kk)

Nikon COOLPIX A900 hopea

‐Hämmästyttävän pienikokoisessa kameran rungossa on uskomattoman tehokas NIKKOR-optiikka, joka takaa kuvien erinomaisen kirkkauden ja videoiden sujuvuuden. Tämä muotoilultaan perinteinen kompaktikamera avaa kuvaajalle aivan uusia ulottuvuuksia. Myymälät ja Karkkainen.com

-19

%

149,Alk.

%

90 , 219 47

Norm. 359,00

-25

-56

%

Alk.

41.01 /kk (6 kk)

Y-Cam Outdoor HD Pro valvontakamerajärjestelmä

53.81 /kk (3 kk)

Nikon COOLSHOT 20 laseretäisyysmittari

Lokkansa pienikokoisin ja kevyin Nikon COOLSHOT20 -laseretäisyysmittari. Mittari kertoo napin painalluksella tarkan etäisyyden väylällä oleviin kohteisiin ja tiiauspaikkaan. Nauti selkeästä näkyvyydestä ja tarkoista mittaustuloksista, joita saat jopa 500metrin etäisyydeltä.Kahdeksan sekunnin jatkuva mittaus sallii jopa pienet kädenliikkeet. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 198,00

Kamera tallentaa materiaalin suoraan pilvipalveluun, josta se on katsottavissa eri laitteilla. Tallennettu materiaali on lisäksi turvassa, mikäli kameraan kohdistuu esim. ilkivaltaa. Ensimmäiset 12 kk ilmainen pilvitallennustila 7 päivän puskurilla. Myymälät ja Karkkainen.com

Lowepro Photo Hatchback AW II kamerareppu

Erä suosittua Hatchback reppua synttärihintaan. Keveä, joustava ja sporttinen päiväreppu on suunniteltu kuljettamaan sekä kuvausvarusteesi että muut matkalla tarvitsemasi varusteet. Saatavilla kahta eri kokoa. Myymälät ja Karkkainen.com

49

00

Ryze Tech Tello Powered by DJI minikopteri

Dji teemapäivän tarjous, Uskomattoman pieni, vain 80g painoinen Tello, on mainio lähtötason kuvauskopteri uusille kopteriharrastajille, niin lapsille, kuin aikuisillekin. Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 99,00

119,Alk.

43.56 /kk (3 kk)

DJI Osmo mobile 2 kuvanvakaaja

Rajoitettu erä Dji Osmo Mobile 2 vakaajaa teemapäivän kunniaksi erikoishintaan! Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 149,00

Norm. 109,00

Norm. 269,00

Talvirenkaat ja vanteet Laaja valikoima talvirenkaita ja vanteita www.karkkainen.com

Testisensaatio ! Suomalaisilla Tikka nastoilla ja nastoitettu Suomalaisella A-tekniikan automaattikoneella! Testattu Ivalon Test Worldissa! Hinta-laatusuhteeltaan aivan ylivoimainen rengas! Suomen suosituimpien renkaiden joukossa! Linglong GreenMax Winter Grip talvirenkaat Ylivieska, Ii, Lahti ja Karkkainen.com

179,- 229,- 299,Alk.

34.05 /kk (6 kk)

175/65-14

Norm. á 47,00

/sarja

/sarja

/sarja

Alk.

42.75 /kk (6 kk)

205/55-16

Norm. á 59,00

Alk.

54.94 /kk (6 kk)

225/45-17

Norm. á 77,00

199,- 259,- 329,/sarja

/sarja

Alk.

37.53 /kk (6 kk)

185/65-14

Norm. á 52,00

Alk.

47.97 /kk (6 kk)

205/65-15

Norm. á 66,00

/sarja

Alk.

32.59 /kk (12 kk)

215/50-17

Norm. á 84,00

219,- 289,- 389,/sarja

/sarja

Alk.

41.01 /kk (6 kk)

195/65-15

Ylivieska, Ii, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. á 56,00

40

Alk.

53.20 /kk (6 kk)

215/55-16

Norm. á 75,00

/sarja

Alk.

38.01 /kk (12 kk)

SUV 225/55-18 Norm. á 99,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Ilmainen kotiintoimitus!

1290,VAIN!

47.62 /kk (36 kk) Norm. 1590,-

Alk.

-19

Synttärihintaan!

%

PW Spa Classic "tee se itse" kylpytynnyri

PW-SPA, johon kuuluu PE- muovinen sisäosa, käsittelemätön ulkovuoraus, kansi ja puulämmitteinen 30 kW merialumiininen ulkokamina pitkällä piipulla. -6-istuttava PE-muovinen sisäosa on saumaton ja helppo pitää puhtaana. -Pohjassa tulppa ja tynnyrin alla vapaasti suunnattava poistoputki. -Täyttötilavuus n. 1600 litraa -Kylpytynnyrin mitat:halkaisija 180 cm, korkeus n. 110 cm, piipun korkeus on 2 m. -Kylpytynnyrin paino n. 160 kg + kamina 35 kg. - Kylpypalju toimitetaan kasaamattomana. -Ulkovuorausta ei ole käsitelty. -Sisäosaan kolme värivaihtoehtoa: Musta, tumman harmaa tai sininen. Vain Karkkainen.com

-34 %

Winclic vinyylilankku

Kuosit: Tammi Nordic Grey ja Tammi Nordic White Vinyylissä integroitu korkkialusmateriaali, ei tarvitse erillistä alusmateriaalia. Paketissa: 1,7568 m2 Käyttöluokka 31 Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

VAIN!

19

90 /m2

Norm. 29,90/m2

Vain verkkokaupasta

1490,- 199,VAIN!

-33%

Ulkovuorauksen väri pähkinä Valmiiksi kasattu Ilmainen kotiintoimitus!

54.55 /kk (36 kk) Norm. 1850,-

Alk.

Alk.

-19%

Pw Spa Classic kylpytynnyri

37.53 /kk (6 kk)

Stoveman 13R puukiuas

PW-SPA, johon kuuluu PE- muovinen sisäosa, käsitelty ulkovuoraus (väri pähkinä), kansi ja puulämmitteinen 30 kW merialumiininen ulkokamina pitkällä piipulla. -6-istuttava PE-muovinen sisäosa on saumaton ja helppo pitää puhtaana. -Pohjassa tulppa ja tynnyrin alla vapaasti suunnattava poistoputki. -Täyttötilavuus n. 1600 litraa -Kylpytynnyrin mitat:halkaisija 180 cm, korkeus n. 110 cm, piipun korkeus on 2 m. -Kylpytynnyrin paino n. 160 kg + kamina 35 kg. - Kylpypalju toimitetaan kasattuna -Ulkovuoraustaon käsitelty, väri pähkinä -Sisäosaan kolme värivaihtoehtoa: Musta, tumman harmaa tai sininen. Vain Karkkainen.com

Suositeltu saunan koko: 6-13 m³ Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 295,00

VAIN!

9

90

Savupeltilaite kaupan päälle

-11%

Kiuaskivet kaupan päälle (40kg norm kiviä + 6kg valkoisia kiviä)

-17%

Norm. 17,90

399,-

-45%

Eskaro 2,7l sisäseinämaali

Alk.

38.91 /kk (12 kk)

Kota Kuru 14 VS puukiuas

Voidaan sävyttää (Ylivieskassa ja Lahdessa) tai käyttää sellaisenaan. Väri: valkoinen. 3,66e/l Myymälät ja Karkkainen.com

- 15 litran etuvesisäiliö Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 479,00

239,Alk.

44.49 /kk (6 kk)

Jeremias Eco saunan piippupaketti

Euroopan johtavan teräspiippuvalmistajan saunanpiippu, joka soveltuu kaikkiin sellaisiin kiukaisiin, joissa savuaukon halkaisija on 115 mm. Erillisellä adapterilla piippu on liitettävissä myös kiukaisiin, joissa savuaukon halkaisija on 120 mm. Piippu on jatkettavissa sen keskiosasta 0,5 metrin ja 1 metrin jatko-osilla. Maksimipituus 10 metriä.Lämpötilaluokka T600, suojaetäisyydet: eristetty osa 50 mm, eristämätön osa 375 mm. Tuotetakuu 10 vuotta. CE-hyväksytty. Jeremias 115mm savupeltilaite kaupanpäälle (arvo 55e) Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. Yht. 323,-

Ilmainen kotiintoimitus Vain verkkokaupasta!

-27%

29

90

Eskaro Sisäseinämaali

Voidaan sävyttää (Ylivieskassa ja Lahdessa) tai käyttää sellaisenaan. Väri: valkoinen. 3,32e/l Myymälät ja Karkkainen.com

-23%

22

90

Sheetrock Light Pplus 18l yleistasoite Valmis yleistasoite 18 litraa Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 29,90

Norm. 40,90

-26%

2

90

Colorexpert Telapakkaus

Telan leveys: 18 cm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 3,90

-32%

1490,Alk.

54.55 /kk (36 kk)

Kota Liesi + eduspelti

- Tulipesä vasemmalla tai oikealla Satiinikromi eduspelti kaupanpäälle! Arvo 79e Vain Karkkainen.com

-38%

49

00

Vedonparantaja RST 110mm Ulkohuussiin sopiva vedonparantaja! Vedonparantaja käyttää tuulen voimaa kasvattamaan savupiipun vetoa. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,00

Norm. 2190,00 Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

41


139,VAIN!

50.40 /kk (3 kk) Norm. 239,00

Alk.

Makita DLX6038M 18V 4AH akkukonesarja

-42% DeWalt DCS391N-XJ 18 V pyörösaharunko

18 V XR Li-Ion akkupyörösahan runko, terän-/ reiän halkaisija 165/20 mm, antoteho 460 W, kuormittamaton nopeus 3700 rpm, viistosahaus 50°, maksimisahaus 90°/45°: 55/42,1 mm, 3 vuoden takuu. Huom. Akku ja laturi eivät sisälly pakkaukseen. Myymälät ja Karkkainen.com

Kuuden koneen kokonaisvaltainen akkukonesarja kovaan käyttöön. Sisältää kolme 18V 4Ah akkua sekä DC18RC pikalatauslaitteen, joka lataa akun täyteen 36 minuutissa. Sarjaan kuuluu työkalukassi koneiden säilytystä ja kuljetusta varten. Makitan 18V akkukonesarjat ovat nousseet suureksi suosiksi. Akkukonesarja kuudella akkukoneella sopii esimerkiksi mainiosti ammattilaisen aloituspaketiksi. Tämä akkukonepaketti on uudistunut versio Makitan suositusta DLX6025M akkukonesarjasta. Sisältö: DDF482Z - Akkuporakone DHR202Z - Akkuporavasara DJR186Z - Akkupuukkosaha DSS610Z - Akkupyörösaha DTD152Z - Iskevä akkuruuvinväännin DTM51Z -Monitoimikone BL1840B -3x 4Ah lLi-ion akkua DC18RC- pikalaturi 831278-2 säilytyslaukku Myymälät ja Karkkainen.com

-49%

19

890,VAIN!

83.23 /kk (12 kk) Norm. 980,-

Alk.

90

Max 180W monitoimikone

Max saumaleikkuri / monitoimihiomakone - 230V - 50 Hz - teho 180W - nopeus 2200 värähdystä / min. - takuu 12 kk +100-os tarvikesarja Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 39,00

-48%

399,-19

9

Yht.

Extreme terä kaupan päälle (arvo 99€)

Dewalt DWS773 jiirisaha+ DE7033 yleistyöpöytä

DWS773 - Klassista vetosahan muotoilua on parannettu ja päivitetty nykypäivän käyttäjälle sopivaksi - Uusi 1300 W moottori kaikkien materiaalien tehokkaaseen katkaisuun - Katkaisukapasiteetti 90°/90° (L x K) 250x62 mm - Paino 12kg DE-7023-XJ - Kappalepituus 1,7-3,9 m. - 2 x materiaalituki/pituudenrajoitin, kiinnityssovittimet Paino:: 18kg Myymälät ja Karkkainen.com

-22%

-51%

Alk.

38.91 /kk (12 kk)

-51%

50.40 /kk (3 kk)

Dewalt DCG412N-XJ kulmahiomakone runko

Akkukäyttöinen kulmahiomakone. - XR Li-ion -teknologia työskentelyn tehostamiseen ja nopeuttamiseen - Teräksinen leikkauskierre - Ergonominen - Kierrosluku: 0-7000 / min - Akun jännite: 18V - Teho: 405 W - Mitat: 125x400 mm - Paino: 2,2 kg Myymälät ja Karkkainen.com

Dewalt DCB115 10,8-18V latauslaite

Lataa Dewaltin XR Li-Ion 10,8 V, 14,4 V ja 18 V liukuakut Ominaisuudet - Lataa DEWALTin XR Li-Ion 10,8 V, 14,4 V ja 18 V Li-Ion -liukuakut - Lataa 2 Ah:n akun 30 minuutissa - LED-ilmaisin kertoo akun lataustilan - Voidaan asentaa seinälle Kompaktina kooltaan helppo säilyttää Virtalähde: Verkkovirta Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,00

Ferm HAM1018 2000W kuumailmapuhallin

00

Probuilder 100-os m.toimik. teräsarja Myymälät ja Karkkainen.com

Näppärä 2000 W kuumailmapuhallin. - Lämpötila-alueet 400°C / 600 °C Ilmavirta 250 / 500 litraa/min - Kätevä ja tehokas kuumailmapuhallin maalinpoistoon, muovin muotoiluun ym. - Mukana 3 suutinta: supistussuutin, litteä suutin ja heijastinsuutin - 1,8m virtajohto Ottoteho, W: 2000 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 19,00

Norm. 39,00

-45%

00 00 , 139 39 69 Alk.

90

Alk.

26.48 /kk (3 kk)

Dewalt 18 V XR Li-Ion 4,0 ah vara-akku

- 18 V 4,0 Ah XR Li-Ion liukuakku - Ei muisti-ilmiötä eikä juurikaan itsespurkausta - Yhteensopiva kaikkiin DEWALTin XR Li-Ion 18 V työkaluihin - Akun latauslitan LED-ilmaisin helpottaa huolehtimaan akun latauksesta Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 125,00

-34 %

59

-45%

4

00

23.06 /kk (3 kk)

90

GT Sonic 2,5l ultraäänipesuri

SC 6m 2500kg Kuormaliina

Norm. 89,00

Norm. 8,90

Alk.

Hyvän kokoinen ultraäänipesuri kotikäyttöön, paljon ominaisuuksia. SS304 rosteritankki, Ajastin, Led -näyttö, jäähdytystuuletin. Kaikenlaisten metalliesineiden täydelliseen puhdistukseen. - Taajuus 40kHz - Teho 65W -Altaan mitat L245 x S147 x K77mm. Myymälät ja Karkkainen.com

- Nauhan leveys 35 mm - Kiristinpää: 0,5 m Nauhapää: 5,5 m kaksoislankakoukku | - Murtolujuus 2,5 t Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 179,00

42

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Työkalupäivä 22.10. Nämä tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa vain Työkalupäivänä 22.10.

,20 90 Tarjous voimassa vain 22.10.

39,- 19 VAIN!

VAIN!

Norm. 69,-

-43%

-71%

Fristad Hi-Vis Winteroverall talvihaalari

Norm. 39,-

-49%

Nor-Varm 400V 2,5/5kW lämpöpuhallin

Norm. 69,-

Koot: L-XXL Myymälät ja Karkkainen.com

Max 240W 125mm epäkeskohiomakone

- 400V - 2,5/5kW Myymälät ja Karkkainen.com

Myymälät ja Karkkainen.com

279,Tarjous voimassa vain 22.10.

-41%

29

00

Geetee 1/4" 48-Os Työkalusarja

- Pitkät Ja Lyhyet Hylsyt 1/4" 4-14Mm - Kiintolenkkiavaimet 6-14Mm - 6 Kpl Kuusiokoloavaimia 2-8 Mm Myymälät Ja Karkkainen.com

Norm. 49,00

-41%

99

Alk.

-47%

69

00

36.73 /kk (3 kk)

-43%

39

00

26.48 /kk (3 kk)

00

Aeropro RP17808-A 1/2 GeeTee 12-os räikkälenkkiavainsarja mutteriväänninsarja - Kara 1/2" - Jatkuvavääntö 610Nnm -

Alk.

GeeTee TYÖKALUSARJA 87+27-os.

Laatua jota ammattilaisetkin arvostavat! Kattava työkalusarja sisältää 1/2" 6-32 mm ja 1/4"-osiot hylsyjä 4-14 mm, vääntimiä, kärkiä, kiintoavaimia 6-19 mm ym. - Myös tuumakoon hylsyt - Mitat: 482 x 413 x 90 mm Myymälät ja Karkkainen.com

- 12-osaa - räikkälenkissä 72 hammasta - pienin vääntöväli 5 astetta - suunnan vaihto - kiiltokromattu - koot: 8,9,10,11,12 ,13,14,15,16,17,18,19 mm - mukana kankainen säilytyslaukku Myymälät ja Karkkainen.com

Max vääntö 900 nm - Ilmankulutus 184l/ min - Paino 2,1kg Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 69,00

Norm. 129,00

Norm. 169,00

-55%

9

51.46 /kk (6 kk) Norm. 329,-

Alk.

-15%

Makita DDF484RTJ 18V 5Ah akkuporakone

Akkuporakone kovaan käyttöön 18V jännitteellä. Voimakas yleiskone poraukseen ja ruuvaukseen. Korkea kierrosluku ja vähän virtaa kuluttava hiiliharjaton moottori. Tekniset tiedot: - Hiiliharjaton moottori - Li-ion akku 18V 2x 5,0Ah (90Wh) Latausaika 45 min - Kierrosluku (min-1) 0-500 / 2000 - Vääntövoima kova/pehmeä 54 / 36 Nm Paino akulla (EPTA)1,8 kg Myymälät ja Karkkainen.com

90

39,Tarjous voimassa vain 22.10.

Mano Premium 17" työkalupakki

Mano 17" Premium työkalupakki -Pakissa 4 lokerikkoa joista kannessa 3 erillistä lokerikkoa ja sisällä 1 avattava väliseinällinen lokero. - Erittäin tukeva rakenne -Väri: Musta/Keltainen - Mitat: 434 x 250 x 238 mm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 59,-

Norm. 21,90

-34 %

Einhell TC-WD 150/200 tahko/smirkeli

Einhell tahko/smirkeli TC-WD 150/200 on kätevä yhdistelmälaite märkä- ja kuivahiontaan esim. veitsien ja terien teroittamiseen. Hiomakoneessa on karkea hiomalaikka sekä hitaasti pyörivä hienojakoinen märkähiomalaikka. Myymälät ja Karkkainen.com

-82%

29

00

Cat turvakengät

Erä CAT turvajalkinita Norm 99-159€ Mallit:Cat Brode, Diag ja Torque Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 159,00

-43%

39

00

Fristads Cocona talvitakki

- Vedenpitävyys 10000 - Hengittävyys 5000 - Koot XS-XXL Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 69,00

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-51%

29

00

Projob 6508 huomio talvityöhousut

- EN 471 hyväksytty - 3m heijastimet - Cordura Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 59,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

43


30,VAIN!

-49

00

-74 %

-51

%

Osram Value 806lm ledvakiolamppu

Teho / valoteho: 9,5W / 806lm Värilämpötila: 2700K (lämmin valkoinen) Lampun kanta: E27 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 8,90

Led Energie 2kpl pakkaslamppu - 10W, 810lm - Pakkauksessa 2 lamppua Myymälät ja Karkkainen.com

-45

%

Led Energie 2kpl pakkaslamppu

- 12W, 1050lm - Pakkauksessa 2 lamppua Myymälät ja Karkkainen.com

3

90

Vatti 4kpl ledlamput

- 4kpl / pakkaus Tarjous koskee: - E14 250lm kynttilälamppu - E14 470lm kynttilälamppu - E27 806lm vakiolamppu - GU10 350lm kohdelamppu Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 6,90

Art. 49-403

-34 %

59

Alk.

00

23.06 /kk (3 kk)

Led 100W piha- /katuvalo

Yleiskäyttöön soveltuva led piha- /katuvalo - Teho 100W - Valoteho 8500lm Suojaluokka IP65 - Mitat: 42 x 18cm Saatavissa seinään kiinnitettävä pylvästeline hintaan 15,9e Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 89,00

00

26.48 /kk (3 kk)

Mitat 2070 x 520 mm. Värit: musta tai valkoinen Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

44

Yleiskäyttöön soveltuva led piha- / katuvalo - Teho 50W - Valoteho 4250lm Suojaluokka IP65 - Mitat: 33 x 14cm Saatavissa seinään kiinnitettävä pylvästeline hintaan 13,9e Myymälät ja Karkkainen.com

-30 % -40 Zodiak ledheittimet -30%

Led Energie 3-os ulkopylväsvalaisin

Norm. 99,00

Led 50W piha- / katuvalo

%

-43%

69

90

90

Norm. 7,90

Norm. 3,90

Alk.

VAIN!

1 3 4 VAIN!

-30 %

VAIN!

Norm. 59,-

%

Brightsolar ulkovalaisimet -40% 25 erilaista ulkovalaisinta Myymälät ja Karkkainen.com

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Zodiak ledheittimet -30% jo valmiiksi edullisista hinnoista! Norm hinnat: 10W ledheitin 8,9e 20W ledheitin 14,9e 30W ledheitin 19,9e 50W ledheitin 31,9e 100W ledheitin 59,9e 200W IP44 ledheitin 119e 200W IP65 ledheitin 139e 10W ledheitin liiketunnistimella 14,9e 20W ledheitin liiketunnistimella 22,9e 2x50W ledheitin jalustalla 79e Myymälät ja Karkkainen.com Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


Sähkö- ja valopäivä 24.10. Nämä tarjoukset voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa vain Sähkö- ja valopäivänä 24.10.

-20 %

Innolux Yki Nummi 500 lokkivalaisin

-22%

- Halkaisija: 50 cm Myymälät ja Karkkainen.com

Innolux Yki Nummi 700 lokkivalaisin

Norm. 199,00

- Halkaisija: 70 cm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 229,00

Tarjous voimassa 24.10.

159,- 179,VAIN!

30.57 /kk (6 kk) Norm. 199,00

Alk.

VAIN!

Roomlight, Eglo, Matrolight, Sessak ja K-Fab sisustusvalaisimet -30%

Tarjous koskee vain myymälöissä olevia valaisimia! Tilattavissa myös verkkokaupasta. Myymälät ja Karkkainen.com

-30

%

34.05 /kk (3 kk) Norm. 229,00

Alk.

-40 %

30

00

Eglo Salobrena Eco 60x30cm ledpaneeli - Teho: 19W - Valoteho: 2700lm Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 49,90

-28%

17

249,VAIN!

90

Vatti 1260lm IP44 ledplafondi liiketunnistimella

- Suojaluokka IP44 (soveltuu kosteisiin tiloihin) - Valoteho: 1260 Lumen - Liiketunnistimella Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 24,90

-40 %

30

00

Eglo Salobrena Eco 45x45cm ledpaneeli - Teho: 19W - Valoteho: 2700lm Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 49,90

-28%

12

90

Vatti 1260lm IP44 ledplafondi

- Suojaluokka IP44 (soveltuu kosteisiin tiloihin) - Valoteho: 1260 Lumen Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 17,90

46.23 /kk (6 kk) Norm. 279,-

Alk.

-11%

Sisustustakka

Tunnelmallinen sähkötoiminen sisustustakka. ‐Lepattavaa tulta muistuttava tunnelmallinen ledvalo, kirkkaus säädettävissä ‐Lämmitysteho säädettävissä 1000/2000W ‐ERP-sähköinen huonelämmönsäädin ‐Viikkoajastin ‐Monitoiminen kaukosäädin Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Siro ja valovoimainen!!!

-50 %

15

-33%

19

00

Osram Submarine Slim Value 1,2m 1600lm ledvalaisin

- Värilämpötila: 4000 K - Nimellisteho: 18 W - Valovirta: 1600 lm - Nimelliskäyttöikä: 30000 h - Mitat : korkeus 35 mm, pituus 1245 mm - IP 65 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 29,90

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

90

Roomlight Janus plafondi

Korkeus: 20 cm Halkaisija/leveys: 25 cm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 29,90

-30 %

6

90

Sirius Tenna 3kpl ledkynttilä

Setissä 3 kynttilää; 10cm, 12,5cm ja 15cm kynttilät, joiden halkaisija 7,5cm. - Toimii paristoilla 3xAAA /kynttilä (ei sisälly). -Ajastintoiminto 4h/8h/off. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 9,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

45


139,VAIN!

10800 lumen

-22%

Arctic Bright 690 120W LED lisävalopaneeli

Valoteho huimat 10800 lumen! - Käyttöjännite 10-30V - Nimellisteho 120W - Virrankulutus 73W - 40 x 3W CREE LED - Teoreettinen valoteho 10800 lm - Värilämpö 6000K - Referenssiluku 40 - Polykarbonaattilinssi - Alumiinirunko - Säädettävä jalusta ruostumattomasta teräksestä - E-hyväksytty Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

50.40 /kk (3 kk) Norm. 179,-

, 49 90 29 VAIN!

VAIN!

Norm. 69,-

-29%

Norm. 38,90

ARCTIC BRIGHT S100 LED LISÄVALO

Arctic Bright S100 on yksi myydyimmistä lisävalomalleista Suomessa. Kompakti koko ja tehokas sekä hyvä valokuvio tekee tästä lisävalosta autoon kuin autoon hyvän yhdistelmän. Cree LED 7x5w: Teho 35w, lumen 3486lm (raw) E-hyväksytty, Kytkemiseen tarvitset asennussarjan (soveltuva sarja tuotenro: 101718140) Pakkaus sisältää: 1kpl lisävalo Myymälät ja Karkkainen.com

-17%

-23

19

%

Defa Termini II 1000 sisätilanlämmitin

Teho 1000 W (-25°C)Sisätilanlämmitin päälle/pois -katkaisijalla, yksi tehoalue, pienille ja keskisuurille autoille tavallisiin talviolosuhteisiin.Termini™ II on nykyaikainen pieni ja siro sisätilanlämmitin joka sopii kaikkiin autoihin.Testeissä on osoitettu Terminin lämmittävän tehokkaasti ja tasaisesti auton sisätilat. Tämä vähentää kytkentäaikaa ja täten myös sähkönkulutusta. Myymälät ja Karkkainen.com

Yhteensä 5 litraa

-30

%

18

90

Mobil Super 3000 5W-40 moottoriöljy

Mobil 5W-40 on erittäin suorituskykyinen täyssynteettinen moottoriöljy, joka täyttää nykyaikaisten bensiini- ja dieselmoottoreiden asettamat tiukimmatkin voiteluöljyvaatimukset Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 26,90

-23

%

29

90

Castrol Edge 5W-30 4L+1L öljy

Arctic Bright lisävalojen johtosarja

Helposti asennettava johtosarja kahdelle lisävalolle herätejohdolla. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 23,90

-32%

19

EDGE 5W-30 soveltuu autojen bensiinija dieselmoottoreihin, joihin valmistaja suosittelee ACEA C3 5W-30 voiteluainetta mukaan lukien dieselhiukkassuodattimella (DPF) varustetut moottorit. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 38,90

90

/6kpl

CRC Bräckleen jarrujenpuhdistusspray

- Jarrujärjestelmän puhdistusaine. Tehokas ja nopeasti kuivuva puhdistaja. Puhdistaa ja poistaa rasvan jarruista ja kytkimistä. Poistaa öljyn, jarrunesteen, rasvan sekä kovettuneen karstan. Ei jätä jäänteitä. -500ml pullo Myymälät ja Karkkainen.com

-12%

CAR EVI Wunder Wipes 50kpl puhdistusliina

- Tehokas puhdistuspyyhe puhdistaa öljyä, rasvaa, maalia, silikonia, painoväriä, PU-vaahtoa, nokea, tiivistysaineita yms. - Desinfioiva: Tappaa 99,9% bakteereista. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 5,90

46

-26%

1390,Alk.

51.08 /kk (36 kk)

Torin QJY-S3 saksinostin hydrauli 2500kg

- Siirrettävä, sivusta auton alle työnnettävä nosturi - Hyvä fiksareille ja maalaamoille - Kapasiteetti: 2500 kg - Nostokorkeus: 1000 mm - Minimi nostokorkeus: 180 mm Teho: 1,5 kW 230v - Leveys: 1800 mm - Syvyys: 610 mm - Paino: 385 kg - Nostimen alle tulevan betonivalun paksuus pitää olla vähintään 200mm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 1890,00

Arctic Bright Panel Euro lisävaloteline

Alumiini lisävaloteline EU-rekisterikilvelle. Telineellä saat asennettua kolmet lisävalot tai paneelin ilman reikiä puskuriin. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 19,90

Kaareva valo tieliikenteeseen

149,- 229,- 249,Alk.

53.81 /kk (3 kk)

Alk.

42.75 /kk (6 kk)

Alk.

49.72 /kk (6 kk)

luminalights predator Luminalights Swedstuff X2 40W LED lisävalo Predator X4 80W LED Curve 120W LED LED-lisävalo LuminaLights Predator lisävalo lisävalopaneeli X2. Predator X on Tekniikan Maailman (21/15) suuressa led-lisävalotestissä menestyneen LuminaLights Raptor X:n seuraaja. Suurempi valoteho, pidempi kantama ja korkeampi valokuvio! Referenssiluku 30. 3250lm (valmistajan ilmoittama) ‐ Sisältää ylätuen, peruskiinnike, päätykiinnikkeet, U-jalka kiinnikkeen ‐ Ylijännitesuoja ‐ E-hyväksytty liikenteeseen Myymälät ja Karkkainen.com

-13%

69

Alk.

Predator X on Tekniikan Maailman (21/15) suuren led-lisävalotestin voittaneen LuminaLights Raptor X:n seuraaja. Suurempi valoteho, pidempi kantama ja korkeampi valokuvio! 1kpl valoja saadaan asennettua EU-mallin kilpitelineeseen valon mukana tulevilla päätykiinnikkeillä, tai pohjakiinnikkeillä kilpitelineeseen. Referenssiluku 45, 7040lm (valmistajan ilmoittama) ‐E-hyväksytty liikenteeseen Myymälät ja Karkkainen.com

E-hyväksytty tieliikenteeseen! UUTUUS 2018 kaareva lisävalopaneeli huikealla valoteholla! Täysin uudenlainen lisävalo! Tässä valossa on huipulleen hiottu heijastinpinta ja valoa ei ole hukattu sinne missä sitä ei tarvi! - Referenssiluku 30 Valoteho 8000 lumen - 8x15LED - Runko musta alumiini - E-hyväksytty ECE R112/ ECER10 Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 279,00

Norm. 269,00

Ilmainen toimitus

2

90

-15%

Norm. 169,00

90

15

90

Laatikko kunnon tavaraa

Norm. á 4,90

-51%

-20 %

00

-30

%

26.48 /kk (3 kk)

Satex T2A 13600mAh 200-400A apukäynnistin

Ministartteri / virtapankki moneen käyttöön! Entistä sirompi - Starttaa max. 3L dieselmoottorin ja 5L bensiinimoottorin -20-60°C lämpötilassa - Toimii myös virtapankkina - Ledvalo - USB 5V 2,1A 2kpl - 12/16/19V kannettavan tietokoneen lataamiseen (huom! ei sisällä latausadapteria) Paino 422g - Koko 160 x 76 x 32mm Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,00

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

Champion Pyyhkijänsulat

KAIKKI CHAMPION PYYHKIJÄNSULAT -30% Easyvision multi, Easyvision Retro, Aerovintage, Aerovintage Spoiler ja Champion takalasinsulat. Esim. Champion Easyvision EF60 pyyhkijänsulka ennen 15,90€ ja nyt 11,13€ synttäreiden ajan! Myymälät ja Karkkainen.com

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


5590,-

16990,-

Linhai 500 T3B EPS 4x4 mönkijä

Arctic Cat ZR 9000 Thundercat 137

ZR 9000 Thundercat Turbo 137 iACT on uusi malli kaudelle 2019. Tässä mallissa on Arctic Catin oma iACT-jousitus (Interactive Arctic Cat Technology), joka mahdollistaa iskareiden asetusten muuttamisen ajotyyliin ja maastoon sopivaksi ajoa keskeyttamättä. Säätö on 3-asentoinen (soft, medium ja firm). Moottori Tyyppi: 4-tahti Iskutilavuus (CC): 998 Turbo Jäähdytys: Neste Sylinterien määrä: 3 Kytkin: TEAM II Variaattori: TEAM BOSS Suksien iskunvaimentimet: Fox Zero 1,5 iQS Telaston etupukin iskunvaimennin: Fox QS3R Telaston takapukin iskunvaimennin: Fox Zero 2,0 iQS Maton tyyppi: Back Country-X Maton leveys (cm/in): 38,1/15 Maton pituus (cm/in): 348,0/137 Raideleveys (cm/in): ARS 43" Sähkökäynnistys: Vakiona Käden & peukalon lämmittimet: Vakiona Ajovalot: LED Lämmitettävä kuljettajan istuin: Vakiona Ohjaus: Säädettävä Jos haluat tilata tämän tuotteen verkkokaupasta, todellinen rahti on laskettava ennen tilausta. Ota yhteys asiakaspalvelu@karkkainen.com Myymälät ja Karkkainen.com

8990,-

Nyt puskulevy kaupanpäälle! EPS-malli ohjaustehostimella! Linhain lippulaivamalli 500 T3B on suositun T3 400:n pykälää vahvempi isoveli, nyt T3B / 60 km/h -luokituksella ja kahdenistuttavana! 500 cc moottori on tehokas, mutta taloudellinen voimanlähde, joka tuo lisäpotkua- ja mukavuutta työskentelyyn. Kattava vakiovarustelu viimeistelee paketin; 12 " näyttävät alumiinivanteet, erillisjousitus, sähköinen 2WD/4WD -valinta etuperän lukolla, vetokuula sekä sähkövinssi. - Moottori: 1-syl, 4-tahti - Iskutilavuus: 493 cm3 - Jäähdytys: Nestejäähdytys Käynnistys: Sähkö - Vaihteisto: CVT-automaatti - Eturengas: 25x8-12 - Takarengas: 25x10-12 - Etujarru: Hydr. levyjarru Takajarru: Hydr. levyjarru - Maavara: 280 mm HUOM! Kuvissa olevien mönkijöiden varusteet saattavat poiketa myytävän perusmallin varusteista. Varmista varustetaso myyjältä. Myymälät ja Karkkainen.com

-23%

990,-

Arctic Cat Bearcat XT 540 2019 Myymälät ja Karkkainen.com

Alk.

92.26 /kk (12 kk)

MTD Optima ME 66 lumilinko

MTD Optima ME 66 on kaksivaihelumilinko, jossa on kaikki mahdolliset mukavuudet.Vaivaton 230 V:n sähkökäynnistys, kätevä sormiohjaus ja 4-suuntainen joystick, joka säätelee heittosuuntaa ja -kulmaa.Vankka syöttöaukko ja tehokas Xtreme-lumiruuvi pystyvät helposti syöttämään tiukkaan pakkautuneen lumen säädettävissä olevaan ulosheittoon. Lumilingossa on 6 vaihdetta eteenpäin ja 2 taaksepäin.Vaivattoman sähköstartin ansiosta lumilinko käynnistyy napinpainalluksella. MTD Optima ME 66 on varustettu myös työvalolla, mikä lisää turvallisuutta pimeän aikana. Jalakset säädetään sen alustan mukaisesti, jossa lumilinkoa on tarkoitus käyttää.Optima-malleissa on tehokas moottori, jopa 4,7 litran polttoainetankki ja kytkinlukko. Myymälät ja Karkkainen.com

4690,-

Alk.

3990,Alk.

141.21 /kk (36 kk)

Linhai 300 T3B traktorimönkijä

Nyt puskulevy Kaupanpäälle! Kestosuosikki nyt myös kahdenistuttavana T3B-traktorina! Suomen edullisin neliveto-traktorimönkijä, T3B-luokituksella (saa ajaa 60 km/h). 300 T3B 4x4 on markkinoiden edullisin nelivetoinen traktorimönkijä, mutta silti sen ominaisuudet vetävät vertoja huomattavasti kalliimmillekin laitteille. Varustettu mm. nykyaikaisilla LED-päiväajovaloilla, mukavalla selkänojallisella istuimella (rek. kahdelle), tehokkaammalla high power-laturilla, sähköisellä nopeudenrajoittimella, selkeällä digimittaristolla, sekä sähkövinssillä. - Moottori: 1-syl, 4-tahti - Iskutilavuus: 275 cm3 - Jäähdytys: nestejäähdytys - Käynnistys: Sähkö - Vaihteisto: CVT-automaatti - Teho: 13 kW - Kuivapaino: 298 kg - Istuinkorkeus: 865 mm - Maavara: 183 mm - Kasaus/Toimituskulut 300€! Myymälät ja Karkkainen.com

-26%

25

90

Motul Snow Power 2-tahtimoottoriöljy 4 l

*4L astia *2-tahtimoottoriöljy erityisesti moottorikelkoille *Alhainen savuntuotto *Soveltuu sekä seos- että tuorevoiteluun *Koostumuksensa ansiosta helpottaa käynnistystä kovilla pakkasilla *Täyttää vaatimukset JASO FC, API TC. Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 34,90

Norm. 1290,00

Yhteishintaan

165.48 /kk (36 kk)

Arctic Cat ZR 200 ES (OS) 2019 moottorikelkka

ZR200 lasten kelkassa on 192 kuutioinen, 4-tahtinen, 9 hevosvoimainen, ilmajäähdytteinen moottori. Vakiovarusteisiin kuuluvat näkyvyyttä lisäävä LED-takavalo, kädenlämmittimet sekä etu- ja takapuskuri. Sähkökäynnistys: Vakiona Käden lämmittimet vakiona Ajovalot: Halogeeni Turvapysäytyskytkin: Vakiona Tuulilasi: 4" matala Moottori Tyyppi: 4-tahti Iskutilavuus (CC): 192 Jäähdytys: Ilma Sylinterien määrä: 1 Polttoainetankki (l): 8,3 Öljytilavuus (l): 2,08 Suositeltu bensalaatu: 95 Mitat Pituus (cm): 213 Leveys (cm): 91 Korkeus (cm): 91 Maton tyyppi: Cobra Maton leveys (cm/in): 25,4/10 Maton pituus (cm/in): 243,8 Raideleveys (cm/in): 77,5/30,5 Värivaihtoehdot: Vihreä ja violetti Saatavilla Joulukuun alusta! Jos haluat tilata tämän tuotteen verkkokaupasta, todellinen rahti on laskettava ennen tilausta. Ota yhteys asiakaspalvelu@karkkainen.com Myymälät ja Karkkainen.com

99

Alk.

00

36.73 /kk (3 kk)

Nox N632 crossikypärä + Scott Safari ajolasit

Irroitettava ja pestävä sisävuori - Ventiloitu - Pikakiinnitys - Laadukas Scott-ajolasi - Tuplalinssi Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 109,00

Nyt edullinen rahoitus kaikkiin ajoneuvoihin

Kärkkäisen huippuedullinen rahoitus kaikkiin ajoneuvoihin! • Käsiraha alkaen 0€! • Korko alkaen 0%! • Käsittelykulut alkaen 5€/kk! • Avausmaksu alkaen 50€! • Maksuaikaa jopa 147kk! • Ajoneuvon omistusoikeus ostajalle!

Huolto ja varaosat jokaisesta toimipisteestä! Kärkkäisen jokaisessa toimipisteessä on ajoneuvojen huolto sekä varaosapalvelut! Sen minkä myymme myös huollamme!

Toimitukset myös Karkkainen.comista! Toimitettuna kotiovelle! Kaikki nämä ja muutkin ajoneuvot saat tilattua kotiisi luovutushuollettuna ja kasattuna kätevästi www.karkkainen.com!!

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

47


Se edullisen ostamisen tavaratalo — Myös verkossa!

200 000 tuotteen valikoima!

100 000 1500 Valikoimassa yli

Kärkkäisen Yritysmyynti –

AMMATTILAISTA tuotetta, sekä yliLÄHELLÄ Kärkkäisen yritysmyynnissä olemme keskittyneet palvelemaan ja tuottamaan ratkaisuja eri alojen ammattilaisille. Palvelemme julkishallintoa, kaupunkeja, kuntia ja laitoksia, yrityksiä, urheiluseuroja sekä yhdistyksiä. Yritysmyyjämme helpottavat ammattilaisten arkea toimivilla ratkaisuillaan.

Yhdeltä toimittajalta

Yhdellä toimituksella

Toimiva yhteistyökumppanuus luo arvoa kummallekin osapuolelle. Arvon luonti laskee kustannuksia, kasvattaa liiketoimintaa, ja tekee yrityksesi ydintoiminnoista joustavia ja tehokkaita. Palvelut toteutetaan yrittäjähenkisen henkilöstömme avulla korostaen edullisuutta ja ostamisen helppoutta.

Yhdellä laskulla

Liity nyt yritysasiakkaaksi! yritysmyynti.karkkainen.fi

tuotemerkkiä!  Etelä-Suomi

 Keski-Suomi

 Pohjois-Pohjanmaa

 Pohjois-Suomi

 Koko Suomi

Martti Österman

Jari Ahola

Henri Kärkkäinen

Reijo Niskasaari

Hannu Haikara

 050 420 3301

 050 420 3442

 010 430 3313

 050 420 3423

 010 430 3405

Antti Kaarlela

Hilkka Hirvi

 050 420 3382

 010 430 3031

Kärkkäinen Ii Sorosentie 2 91100 Ii  010 430 3820 Aukioloajat: ma–pe 8.00–21.00 la 8.00–21.00 su 10.00–18.00

Kärkkäinen Oulu Alasintie 12 90400 Oulu  010 430 3020 Aukioloajat: ma–pe 8.00–21.00 la 8.00–21.00 su 10.00–18.00

Kärkkäinen Ylivieska Ollilanojankatu 2 84100 Ylivieska  010 430 3000 Aukioloajat: ma–pe 8.00–21.00 la 8.00–21.00 su 10.00–18.00

Kärkkäinen Jyväskylä Sammontie 1 40270 Palokka  010 430 3090 Aukioloajat: ma–pe 8.00–21.00 la 8.00–21.00 su 10.00–18.00

www.karkkainen.com

Kärkkäinen verkossa: www.karkkainen.com

Verkkokaupan asiakaspalvelu:  010 430 3030  asiakaspalvelu@karkkainen.com

www.facebook.com/karkkainencom

Kärkkäinen Lahti Pasaasi 2, Renkomäki 15700 Lahti  010 430 3630 Aukioloajat: ma–pe 8.00–21.00 la 8.00–21.00 su 10.00–18.00

www.instagram.com/karkkainencom Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


VAIN!

2

90

Norm. 9,90

VAIN!

-47% Superyellow Polar lasten pipo

Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

14

90

Norm. 27,90

-71%

VAIN!

24

Frozen, Minnie Mouse, Cars ja Spiderman jalkineet

90

- Lämmin vuori - Koot: 24/25-30/31 Myymälät

Norm. 49,90

VAIN!

6

90

-50 % Snowtex talvihaalari

- Koot: 74/80-158/164 cm - Useita malleja Myymälät

Norm. 12,90

-47%

Nellie's ja Code collegehousut

-47%

6

-40 %

90

Crossbow käsineet Myymälät

Norm. 12,90

-56%

3

4

Me&Play trikoopaidat

-41%

24

90

Ratia lasten kylpytakki

- Koot: 100-170 cm - Värit: Harmaa/harmaa ja punainen/pinkki Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 41,90

- Koot: 28-35 - Värit: Musta ja camel Myymälät

7

90

90

- Koot: 130-170 cm - Useita malleja tytöille ja pojille Myymälät

Norm. 8,90

Lasten nilkkurit

-47%

Nellie 's ja Code trikoopaidat

- Koot: 90-120 cm - Useita värejä tytöille ja pojille Myymälät

90

Norm. 24,90

-51%

90

14

Batman ja Superman collegepusero

Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 14,90

Norm. 9,90

-51%

4

90

Pierre Robert lasten alushousut 2-pack

- Koot: 98/104-122/128 cm - Tyttöjen boxer-mallin värit sininen/lila, roosa/ punainen ja roosa/valkoinen - Poikien boxer-mallin värit navy/sininen, petrooli/ minttu ja sininen/sininen Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 9,90

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

-54 %

5

-38%

90

Pierre Robert alushousut 2-pack

- Koot: 134/140-158-164 cm - Tyttöjen hipster-mallin värit sininen/lila, pinkki/ minttu ja sininen/valkoinen - Poikien boxer-mallin värit sininen/sininen, harmaa/musta ja sininen/vihreä Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 12,90

4

VAIN!

VAIN!

Norm. 84,90

Norm. 19,90

39 9

90

90

- Koot: 130-170 cm - Värit: Musta, denim, burgundy, harmaa ja sininen Myymälät

90

Finnwear Outdoor sukat 3-pack

- Lämpimät villasekoitesukat syksyn ja talven ulkoiluun - Koot: 25/28-33/36 - Värit: Pinkki/V.Pun./T.Sin. ja Petr./T. Sin./Sin. Myymälät ja Karkkainen.com

-53%

-50 %

Reimatec® Visby talvikengät

Lasten vuorilliset kumisaappaat

- Koot: 24-35 - Värit: Vadelma ja musta - Koot: 24-35 - Värit: Sininen ja pinkki Myymälät ja Karkkainen.com Myymälät ja Karkkainen.com

-51%

4

90

-51%

4

90

Club XPRS collegepaita

Club XPRS Joe collegehousut

Norm. 9,90

Norm. 9,90

- Koot: 86/92-158/164 cm - Värit: Musta, tummansininen, vaaleansininen ja khaki Myymälät

-50 %

14

90

Fredriksons Retro lakki - Koot: 46-52 - Väri: Musta Myymälät

Norm. 29,90

- Koot: 86/92-158/164 cm - Värit: Musta ja tummansininen Myymälät

-51%

3

90

Lasten fleecevuorillinen pipo - Ryhmä Hau, Frozen, Palomies Sami ja Spiderman Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 7,90

Norm. 7,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

49


-63%

14

90

B.Young Naisten neulepusero

-Koot:XS-XL -Värit:Raspberry, Copenhagen ja Orchid blu Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 39,95

-64 %

17

90

B.Young Naisten neulepusero -Koot:S-XXL Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 49,95

-43%

39

90

Ratia naisten kylpytakki

- Koot: XS-XL - Väri: Punainen/pinkki Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 69,90

VAIN!

14

90

-42%

Norm. 25,90

Sloggi Basic Maxi 3-pack naisten alushousut

Sloggin perinteinen, lähes kokonaan puuvillainen maxi-mallinen alushousu. - Koko: 38-54 - Väri: Musta, valkoinen ja skin Myymälät ja Karkkainen.com

-39%

-39%

7

90

B.bloomy naisten trikoolegginsit

-Koot:XS-XXL. Väri-ja kokovalikoima voi vaihdella myymälöittäin Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 12,90

39

90

Nanso Kokos naisten tunika

-Koot:XS-XXL -Väri:harmaa Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 64,90

-64 %

7

90

-39

-50

7

90

Tokyo Laundry alushousut 3-pack

Jdy Naisten pusero

Norm. 21,99

Norm. 12,99

-Koot:34-42 -Värit:musta, sharksin ja woodrose Myymälät ja Karkkainen.com

- Koot: S-L - Useita värejä Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 12,90

12

-Koot:XS-L -Värit:sininen, ruskea ja tapenade Myymälät ja Karkkainen.com

90

Jdy Naisten neulepusero

%

29

8

90

Jdy Naisten pusero

-48%

%

-31%

90

-Koot:XS-XL -Värit:navy ja valkoinen Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 24,99

Björn Borg Dolly naisten collegehousut

-35%

12

-Koot:34-42 -Värit:musta ja harmaa Myymälät ja Karkkainen.com

90

Jdy Naisten pusero

Norm. 59,95

-Koot:34-42 -Väri:Flower Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 19,99

-34 %

19

90

Jdy Manuella Naisten Neuletakki

-Koot:XS-XL -Värit:kanerva ja musta Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 29,99

-40 %

14

VAIN!

36

90

Jdy Naisten housut

-Koot:XS-XL -Väri:musta Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 24,99

Norm. 79,95

-54 %

Lee Cooper Naisten farkut

-Koot:27-35 -Pituudet: 30-34 -Värit:musta ja sininen -Väri-ja kokovalikoima voi vaihdella myymälöittäin Myymälät ja Karkkainen.com

50

90

-50 %

14

90

Björn Borg Dharma naisten t-paita -Koot: 34-42 -Värit: Musta ja harmaa Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 29,95

-55%

35

90

Björn Borg Deobra vetoketjullinen huppari -Koot: 34-42 -Värit: Musta ja harmaa Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,95

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

-26%

19

90

Jdy Thunder naisten housut

-Koot:XS-XL -Väri:musta coated Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 26,99

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.


-50 %

29

-38%

24

90

Reve Naisten Maiharit

Jdy Naisten toppatakki

-Koot:36-41 -Värit:musta ja ruskea Myymälät

-Koot:XS-XL -Värit:punainen, musta pine Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 59,90

-43%

Norm. 39,99

90

Norm. 59,99

Norm. 12,90

Naisten Zados Sneakerit -Koot:36-41 -Värit:musta, pink ja vihreä Myymälät

Pomar Naisten Nilkkurit

39

90

Jdy Naisten Villakangastakki -Koot:XS-XL -Väri:cinnabar Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 59,99

99,-

VAIN!

59

Alk.

36.73 /kk (3 kk)

Norm. 199,90

90

-54 %

-33%

VAIN!

90

Norm. 49,90

-Koot:XS-XL -Väri:musta Myymälät ja Karkkainen.com

-Koot:S-L -Teddy -vuori Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 69,90

90

Jdy Naisten Villakangastakki

Naisten Nahkarukkanen, Teddy

-Koot:36-41 -Värit:musta ja valkoinen -100% Vedenpitävät Myymälät ja Karkkainen.com

24

39

7

90

Eskimo Naisten Talvisaappaat

-50 %

-33%

-39%

Vedenpitävät!

39

90

23.37 /kk (3 kk) Norm. 129,90

Alk.

-Koot:36-42 -Väri:musta -Gore-Tex -Huopavuori -TR-Kumipohja Myymälät ja Karkkainen.com

-50 %

39

-50 %

Mascara Naisten Villakangastakki

Brandtex naisten takki

-Koot:36-48 -Väri:harmaa Myymälät ja Karkkainen.com

69,-

90

-Koot:S-3XL -musta, punainen, harmaa, keltainen Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,95

-62%

4

90

Veniz Naisten Neuletuubihuivi -Paljon eri värejä Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 12,90

VAIN!

VAIN!

34

90

26.78 /kk (3 kk) Norm. 139,00

Alk.

Norm. 79,90

-50 %

-56%

Pomar nilkkurit

Jack&Jones nilkkurit

- Miesten laajalestinen nauhavetoketjunilkkuri pitävällä TR-kumipohjalla - Päällinen likaa- ja vettähylkivää vahattua nupukkinahkaa - Lämmin huopavuori. Myymälät ja Karkkainen.com

-56%

19

90

Norway nilkkurit - Värit: ruskea ja harmaa Myymälät

Norm. 44,90

-50 %

19

90

Zados vapaa-ajan kengät Myymälät

Norm. 39,90

Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 1000.00, alk. 93.16 /kk (12 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 23.93%, luottokustannukset yht: 120.80, kokonaiskustannukset: 1120.80. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Myymälät ja Karkkainen.com

24

-50 %

74

90

Zados nilkkurit

- Molemmilla puolilla vetoketju Myymälät

Norm. 49,90

9

90

Björn Borg sukat 5par/pkt

- Miesten nahkasaappaat - Nauhat ja vetoketju - Pitävä kumipohja - Miellyttävä kanvasvuori - Kaksi eri mallia: Russel ja Zachary Myymälät ja Karkkainen.com

-50 %

-50 %

Alk.

90

28.49 /kk (3 kk)

Cat Chronicle maiharit Ylivieska

Norm. 149,00

Norm. 19,95

-30 %

6

90

Cat sukat 5par/pkt

Myymälät

Norm. 9,90

-50 %

14

90

Björn Borg bokserit 2kpl/pkt Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 29,95

-43%

3

90

Forhands nahkasormikkaat - Pehmeää nahkaa Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 6,90

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

51


VAIN!

14

-48%

90

99

Alk.

Norm. 39,95

99,-

- Todella pehmeää karitsan nahkaa Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 189,00

-50 %

139,-

36.73 /kk (3 kk) Norm. 199,00

Alk.

-50 %

Shine miesten neuletakki

Herold Tiit miesten villakangastakki

100% puuvillaa Myymälät ja Karkkainen.com

-49%

19

Alk.

- Mallit: Einar ja Davis Ylivieska, Lahti, Jyväskylä, Oulu ja Karkkainen.com

Norm. 279,00

45

90

Makia t-paitoja

-52%

16

00

Makia svetari

- Useita erilaisia Ylivieska, Lahti

90

Modate neuletakki fleecellä

Ylivieska, Lahti

Norm. 79,00

Norm. 39,00

50.40 /kk (3 kk)

Jofama nahkatakki

- 70% villa, 10% kashmir, 20% polyesteri Myymälät ja Karkkainen.com

-43%

36.73 /kk (3 kk)

Jofama Casper nahkatakki

VAIN!

-63%

00

Myymälät

Norm. 34,90

-53%

18

90

Only & Sons Mark chinot - Klassiset housut - Tasku edessä Joustavaa materiaalia Ylivieska, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 39,99

-58%

24

90

Casa Moda kauluspaitoja

- Useita erilaisia Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 59,90

-57%

29

90

Casa Moda neule - Useita eri värejä Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 69,90

-35%

85

Alk.

00

31.94 /kk (3 kk)

Park Lane miesten takki

Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

Norm. 129,95

-50 %

99

Alk.

00

36.73 /kk (3 kk)

Buzo Alexander miesten blazer

Hyvin istuva blazer. - Materiaali: 34% viskoosi, 64% polyesteri, 2% elastaani Ylivieska, Lahti ja Karkkainen.com

-44 %

45

00

Buzo Denes miesten puuvillahousut

Miesten joustavat puuvillahousut. - Materiaali: 97% puuvilla, 3% elastaani Ylivieska, Lahti, Jyväskylä ja Karkkainen.com

Norm. 79,90

Norm. 199,00

-50 %

14

90

Björn Borg miesten t-paita

- Miesten T-paita vapaa-aikaan - Miellyttävää materiaalia BORG-teksti rinnassa - Materiaali: 100% puuvilla Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 29,95

52

-55%

35

90

Björn Borg miesten huppari

- Miesten hupullinen collegetakki vapaa-aikaan - Vetoketjulla - Etutaskut - BORG-teksti rinnassa - Materiaali: 80% polyamidi, 20% elastaani Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 79,95

-50 %

29

90

Björn Borg miesten collegehousut

- Miesten collegehousu vapaa-aikaan - Hyvä istuvuus - Etutaskut - Nyörikiristys vyötäröllä - Resori lahkeensuulla Borg-teksti lahkeessa - Materiaali: 80% polyamidi, 20% elastaani Myymälät ja Karkkainen.com

-43

%

39

90

Ratia kylpytakki Myymälät ja Karkkainen.com

Norm. 69,90

Norm. 59,95

Tarjoukset voimassa kaksi viikkoa to 18.10. – ke 31.10. niin kauan kuin tavaraa riittää.

jopa -59%

36

90

Lee Cooper farkut Laadut 8762-65 ja 8232-65 Myymälät

Norm. 59,00-89,00 Esimerkkilaskelma: Rahoitettava erä 300.00, Alk. 33.56 /kk (6 kk) maksuajalla, korko: 15%, avausmaksu: 2.90, kuukausimaksu: 2.90, tod. vuosikorko: 44.88%, luottokustannukset yht: 33.56, kokonaiskustannukset: 333.56. Luotonantaja Svea Ekonomi, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki.

Kärkkäisen mainos (42/2018) (K-P)  
Kärkkäisen mainos (42/2018) (K-P)