Page 2

Tällä viikolla lehdessämme:

Kärkkäinen huoltaa autot ja pienkoneet sekä myy edullista polttoainetta

K

ärkkäinen Autohuolto&Autovaraosa palvelee kolmella paikkakunnalla: Lahdessa, Ylivieskassa ja Iissä Kärkkäisen tavaratalojen yhteydessä. Lisäksi Ylivieskassa on Autopesu. Jokainen Kärkkäinen Autohuolto&Autovaraosa Lahdessa, Ylivieskassa ja Iissä on täyden palvelun autohuolto- ja autovaraosaliike sekä kuluttajille että tukkuasiakkaille. Autohuolloissa huolletaan kaikki automerkit, Kärkkäinen Autohuollot ovat monimerkkihuoltoja eli takuuhuoltoja. Kärkkäisen Ylivieskan, Lahden ja Iin Autohuollossa on huolto myös lauantaisin. Lauantaisin on pikahuolto, eli auton saa tuoda huoltoon ilman ajanvarausta. Kärkkäisen Autohuollot palvelevat myös kesälauantaisin. Kesälauantaisin autot huolletaan ilman ajanvarausta. Kärkkäisen Autohuolto&Autovaraosien tuotevalikoimiin kuuluvat autojen varaosat, lisävarusteet, renkaat, voiteluaineet ja kemikaalit – kaikki, mitä nykyaikainen autoilija tarvitsee. Lahden Autohuollossa on rengashotelli, eli renkaiden kausisäilytys.

Työkalut s. 24-27 Työkaluosaston esittelyssä: - Timco työvaatteet - Akkuporakoneet - Painepesurit - Jiirisahat

Kärkkäisen lahjakortti on jokaisen toivelahja! Voit ladata Kärkkäisen lahjakorttiin mieleisesi rahasumman, jonka vastaanottaja voi käyttää missä tahansa Kärkkäisen kivijalkamyymälässä. Lahjakortin voit ostaa myymälöidemme Info-pisteeltä ja kassoilta, sekä verkosta osoitteesta www.karkkainen.com! Tervetuloa ostoksille!

kohdat sekä öljynvaihdot. Ylivieskan Kärkkäinen Koneen huoltotoiminta tapahtuu todella laadukkaissa tiloissa, erillisessä reilun sadan neliön huoltohallissa. Kärkkäinen Koneen huoltohalli on Ylivieskan Iso-Kärkkäisen tavaratalokiinteistön Kärkkäinen Autohuollon päässä. Huoltohallissa on useita nostureita, ja lattiapinta-alaa on reilusti, siten sinne saadaan samanaikaisesti useampi laite huoltoon. Esimerkiksi veneet voi peruuttaa halliin moottorihuoltoon, koko vene mahtuu hienosti sisään; näin veneen moottorihuolto on kätevä tehdä. Veneiden perämoottoreille huoltohallissa on oma testiallas, jossa voidaan testata ja huollon jälkeen koekäyttää huollossa olevia perämoottoreita. Kärkkäisen verkkokaupasta www.karkkainen. com/Kone ostettujen isojen koneiden ja kulkuneuvojen, esimerkiksi mönkijöiden, veneiden ja moottorikelkkojen, kuljettamisesta Kärkkäisellä on tarjota kilpailukykyiset rahtisopimukset. Ostamansa tuotteet saa kotiovelle alle sadalla eurolla akselilla Helsinki Rovaniemi, pohjoisempaan Lappiin rahti on vähän isompi. Kärkkäisen verkkokaupan ostoksia varten on mahdollisuus Svea-rahoituksen osamaksusopimukseen, joka tehdään suoraan verkossa. Kärkkäinen Koneen toimipisteissä on mahdollisuus osamaksuvaihtoehtona valita Svea-rahoituksen tai Santander-rahoituksen lisäksi Nordea Rahoituksen maksusopimus. Se tehdään aina paikan päällä yhdessä Kärkkäinen Koneen myyjän kanssa. Myös Kärkkäisen Autohuollossa on mahdollisuus joustavaan Svea-rahoituksen osamaksusopimukseen.

Kärkkäinen Kone pienkoneiden myynti ja varaosamyynti sekä Kärkkäinen Koneen huolto palvelevat Kärkkäisen tavarataloissa Ylivieskassa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Oulussa. Kärkkäinen Kone palvelee myös verkkokaupassa www.karkkainen.com/Kone Kärkkäinen Koneen valikoimissa on muun muassa moottorikelkkoja sekä moottorikelkkatarvikkeita ja ajovarusteita, moottoripyöriä tarvikkeineen, ajo- ja lisävarusteineen, mönkijöitä, mopoja, sähkömopoja, veneitä, vesijettejä sekä erilaisia pienkoneita, kuten moottorisahoja ja puutarhatyökaluja. Iin tavaratalossa pienkonevalikoimat ovat Kärkkäinen Autohuolto&Autovaraosassa. Kärkkäisen palvelutarjontaan kuluu lisäksi itseKaikkiin Kärkkäinen Koneessa myynnissä oleviin palveluperiaatteella toimivat polttoaineen tanktuotteisiin on valikoimissa varaosat ja lisävarusteet. kauspisteet Kärkkäisen Lahden, Ylivieskan ja Iin tavaratalojen välittömässä läheisyydessä. Kun käyt Kärkkäinen Koneessa huolletaan esimerkiksi Kärkkäisen polttoaineasemilla tankkaamassa, niin moottoripyöriä, mönkijöitä, moottorikelkkoja, saa joka kerta takuuvarmasti edullista polttoaiveneiden moottoreita, sähkömopoja sekä kaik- netta. Kärkkäinen panostaa suuresti polttoaineen kia pienkoneita, kuten moottorisahoja ja puu- hintojen jatkuvaan ja aktiiviseen seurantaan, jotta tarhatyökaluja, ruohonleikkureita ja trimmerei- yrityksen jokainen polttoainepiste on aina alueentä. Mikäli esimerkiksi puutarhatyökalut, kuten sa edullisimpien joukossa. ruohonleikkurit, trimmerit ja oksasilppurit, jäivät syksyllä huollattamatta, niin nyt keväällä ne on Kärkkäinen Kone ja Autohuolto huoltavat puutarhyvä viedä kiireen vilkkaa Kärkkäinen Koneeseen hakoneet ja autot kesäterään. Tervetuloa. huoltoon, jotta kaikki on puutarhatyökauden alettua toimintakunnossa. Tärkeimmät tsekattavat ja huollettavat asiat ovat puutarhatyökalujen Päätoimittaja moottori, laakereiden ja muiden osien kuluvat Reetta Reinman

Helpotusta lahjan valintaan —

Julkaisutiedot Julkaisija Osoite Päätoimittaja Julkaisuviikot

Kärkkäinen Oy Ollilanojankatu 2, 84100 Ylivieska Reetta Reinman parilliset viikot (ml. viikko 51)

Painopaikka Eteläinen Keski-Suomi K-Pohjanmaa Pohjoinen

Lehtisepät Oy, Lahti Lehtisepät Oy, Jyväskylä Lehtisepät Oy, Jyväskylä Kaleva Oy, Oulu

Jakelualueet Eteläinen Keski-Suomi K-Pohjanmaa Pohjoinen

104 600 kpl 124 000 kpl 76 000 kpl 161 500 kpl

Kärkkäinen Ii Sorosentie 2  010 430 3820

Kärkkäinen Oulu Alasintie 12  010 430 3020

Kärkkäinen Ylivieska Ollilanojankatu 2  010 430 3000

Kärkkäinen Jyväskylä Sammontie 1  010 430 3090

Kärkkäinen Lahti Pasaasi 2, Renkomäki  010 430 3630

Pääsiäisen aukioloajat Pe 19.4. sulj. La 20.4. 8–21 Su 21.4. sulj. Ma 22.4. 10–18

Myymälät avoinna: ma–la 8–21, su 10–18 Kärkkäinen verkossa: www.karkkainen.com Verkkokaupan asiakaspalvelu:  010 430 3030  asiakaspalvelu@karkkainen.com

www.karkkainen.com

facebook.com/karkkainencom

www.instagram.com/karkkainencom

www.karkkainen.com

facebook.com/karkkainencom

www.instagram.com/karkkainencom

Profile for Tavaratalo J. Kärkkäinen Oy

Kärkkäisen mainos (16/2019) (E)  

Kärkkäisen mainos (16/2019) (E)