Page 1

Property : Karime


New York Es una ciutat màgica, quan vaig anar, l'estàtua de la llibertat em va semblar increïble. I de nit la ciutat de New York es torna bellíssima...


Londres Els dies que vaig passar a Londres van ser dies plens d’aventures. Vaig veure el Buckingham Palace, per fora es gran i ermos però veure’l per dins es increïble.


Paris

Diuen que Paris es la ciutat de l’amor.. Jo nose si es veritat o no, però el que si se es que Paris es la ciutat de la fantasia... Aquest estiu Viatjaré un altre cop.


Roma

Anar a Italià va ser la millor decisió, si alguna vegada aneu no us oblideu de visitar el Coliseu en Roma i no us quedeu nomes amb la vista de fora també mireu com es per dins, sense paraules.


Xina Quan vaig anar a Xina al principi no em feia molt gracia, per貌 vaig anar a veure la Gran Muralla Xina i vaig canviar d'opini贸, cada pas que donava sobre aquella muralla era com un petit pas al cel.


Indià Indià es molt gran i tens que tenir temps per poder veure-la, però si vas a Indià no t’oblides de visitar el famós Taj Mahal, la cinquena meravella del mon.


Rio de Janeiro Uy! Brasil es un país que tots els dies estan de festa, sobretot en carnaval que es celebra a Rio de Janeiro també hi tenen un estadi preciós que es diu “l’estadi de Maracaná”


Grècia Si vas a Grècia tens que veure si o si l'Acròpolis, ho pots veure en fotos o en documentals però veure’l en persona es realment fascinant. També es molt bonic el port de Grècia, veure totes les cases de blanc et dona una sensació de pau i de llibertat.


Egipte

Egipte es un bon lloc per anar en hivern. El que mes em va agradar van ser les pirà mides i les seves histories, i els camells, encara no em queda molt clar com treuen l’aigua dels camells.


Moscou El kremlin de Moscou es molt bonic encara que nomes es pugui veure per fora, la meva opini贸 es que Moscou es una cuitat freda per貌 maca. Mereix la pena viatjar a Moscou 1 vegada a la vida.


Perú

No tinc paraules per descriure aquest país, les persones, els monuments, els carrers, les cases... tot esta basat en la seva terra, aquest país m’inspira naturalesa.


Em convenia sortir una mica de la rutina, així que vaig fer diferents viatges per països que volia anar a visitar fa temps, i realment m’ha sorprès tot el que m’he trobat. Per exemple a Xina, desprès de veure la muralla he quedat fascinada per aquell país. Encara hem quedenviure. aventures per

ALBUM DE VIATJES  
Advertisement