Page 1

3210 TEKNISKE EGENSKABER Sømvælgerpanel Tilbagesyningsknap Indbygget nåletråder Stor nålekraft i alle stoftyper Vandret helroterende gribersystem med gennemsigtigt spoledæksel

Er der nogensinde lavet en bedre nåletråder ? Den sparer dig tid og frustrationer, inden syningen.

Automatisk udløser ved spoling Indbygget enhånds trådkniv Transportørsænkning Justerbart trykfodstryk Ekstra højt trykfodsløft Snap-on - hurtig montering af trykfødder Cm og inch sømrumslinjer Friarm Bærehåndtag

Under topdækslet finder du en tilbehørsboks, der også er en enkel brugervejledning – så du nemt og hurtigt kommer i gang.

Jeans taske / støvhætte SYEGENSKABER Antal sømme

19

1-trins knaphul

X

Maksimal sømbredde

6.5 mm

Maksimal stinglængde

4 mm

Nåleposition Variabel Finjusteringer X

TILBEHØR

En denimtaske kan bruges som hætte eller taske. En dobbelt vinder.

3210

2 tilbehørsrum Standardtilbehør med standard trykfod A, blindstingslineal G, foldefod D, overlockfod C, satinfod F, automatisk knaphulsfod R, lynlåsfod E, knaphulsfod B, spoler, nåle, quilteguide L, ekstra trådrulleholder, trådrullefilt, stort og lille spolestop, børste, skruetrækker, opsprætter. Der findes desuden et stort udvalg i ekstratilbehør.

Denimgenerationen

Garanti og service : Elna´s overlegne omdømme blev etableret i 1940 med produktionen af den første symaskine. Lige siden, har Elna fortsat været en førende mærkevare indenfor hjemmesymaskiner og tilhørende udstyr, specielt udformet med innovative syersker i tankerne. Tusindvis af fagfolk over hele verden giver kyndig service. Millioner af mennesker har valgt Elna´en for dens kvalitet, ydelse og pålidelighed.

Design : L’Atelier de mon Père – Foto : Studio Photo Gérard – Trykt i Schweiz - Kan ændres uden varsel - 3210 DK

w w w . e l n a . c o m


Hurtig i vendingen med Elna 3210 F l o wer P o wer Tilsæt en poetisk detalje med en iøjefaldende blomst af blonder og lisser. Perfekt afslutning med dekorative sømme eller zigzag, for at gøre mest ud af lækre stoffer.

KÆRL IGH ED V ED F Ø RSTE BL I K Alt hvad du behøver, præcis hvor det skal være. Elna 3210 med 19 sømme – alt fra nyttesømme til pyntesømme.

Denim er en piges bedste ven. En trofast følgesvend for piger i alle aldre og i enhver situation. Oprindeligt designet som kraftigt arbejdstøj for arbejdere og sømænd, denim (forkortelse for ’Serge de Nîmes´) vandt kultpopularitet blandt cowboys og guldgravere, i USA, i anden halvdel af det nittende århundrede. I dag er det standard i alle garderober over hele verden. Grib det – og skab noget rigtig specielt - med Elna 3210. Elna 3210 er, som denimen selv, robust, holdbar og nem at bruge… og bygget til at sy i selv de tykkeste stoffer. Da folk elsker at blande denim og blonder, kan Elna 3210 også håndtere tynde stoffer. Hvad enten det er helt i denim eller små denimdetaljer, er det et stof, du kan bruge overalt, hvor du ønsker det. Det giver dig et forspring – om du er en trendy og sej pige eller en moderne romantikker, som tilbehør eller som effekt. Stenvasket, naturligt slidt og råt, økologisk eller etnisk. Altid utroligt moderne.

GE NB R UG Brug gamle jeans eller rester af fløjl til at sætte en ekstra kant på interiøret. Moderigtigt – og økologisk.

B LIK FANG Lad dine applikationer blive fremhævede ved at bruge pynteeller applikationssømme. Brug den luftige elegance af en trippel ligesøm til følehorn på en sommerfugl eller som stilk på en blomst. DE N Æ GTE VAR E

KRA F T TIL OV ER F L O D  ! Dekorativ zig-zag stikning med dobbeltnål. En nem sag for Elna 3210 – selv i stoffer som lærred, fløjl og alcantara.

Til modeafhængige : En indkøbstaske i imiteret Liberty stof med falske læderhåndtag. Til en lille ekstra effekt : Foldeklap med en ekstra stor knap og knaphul. Og det bliver næsten for nemt med ekstratilbehør : En ekstra lang knaphulsfod.

SÅ N E M AT B R U G E Du behøver ikke længere at bruge tid på at måle op til knaphuller. Du lægger ganske enkelt knappen, du skal bruge, i knaphulsfodens holder og maskinen syr et knaphul, der passer perfekt til knappen.

TOTAL FR IHE D En friarm, perfekt til at lægge manchetter op – og til at lave børnetøj og dukketøj. Så enkelt !

3210_DK_LR3  

Sømvælgerpanel Tilbagesyningsknap Indbygget nåletråder Stor nålekraft i alle stoftyper Vandret helroterende gribersystem med gennemsigtigt s...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you