Page 1

Deze 75 wel!


Hautekiet zocht en vond deze 75 uit de aandacht verdwenen mensen terug tijdens de radioreeks 'Leeft die nog?'

HAUTEKIET 1 Leeft die nog?

75 die nog leven


Hoe deze lijst lezen? Naam van de persoon Wat hij/zij vroeger deed Waar hij/zij nu mee bezig is

Aad van Toor Adriaan van Bassie & Adriaan In de media onterecht dood verklaard, hij geniet namelijk nog steeds van zijn pensioen in Spanje. Alex Puissant VRT-journalist Woont nu met zijn vrouw in ItaliĂŤ, waar hij vaak internationale conferenties modereert. Anissa Temsamani Politica SP.A Vice-president bij het milieutechnologiebedrijf "Waterleau" Anthony De Clerck In 1992 ontvoerde zoon van textielfamilie De Clerck Is nu investment manager bij Alinso (Domo Group). Aurore Dobbelaere Capiau's assistente uit "Het Rad van Fortuin" Baat het reisbureau "ProjectReizen" uit. Bea van der Maat Zangeres/presentatrice Geeft Engels in de middenschool van Keerbergen. Benny D'haeseleer Radio 1-presentator Is persverantwoordelijke voor NT Gent. Bruno Versavel Voetballer Houdt een cafĂŠ open in Diest en is daarnaast trainer van een voetbalclub in derde provinciale. Chriet Titulaer Wetenschapper/sterrenkundige Is 70 jaar en woont in een zorginstelling. 2 Leeft die nog?

75 die nog leven


Concetta Fagard Omstreden secretaresse van Didier Bellens Oprichtster en manager van "Rosa Piu", een bedrijf dat duurzame bloemen produceert. Corky Bell In België legendarische basketballspeler uit New York Woont nu in Redondo Beach en helpt kinderen met mentale problemen Daniel Buyle Wetstraatjournalist BRTN Is de griffier van het Brussels parlement. Danny Verbiest De vroegere stem van Samson, de hond Voorzitter van de Coöperatieve Vennootschap “Het Goudblommeke in Papier” (legendarisch Brussels café). Heeft ook net een productiehuis voor animatiefilms opgestart. Della Bosiers Zangeres Treedt af en toe nog op. Zo werkte ze in 2011 nog mee aan een theatershow ter ere van Wim De Craene. Dirk Medved Gewezen voetballer Club Brugge en AA Gent Werkt in het café van het stadion van KRC Genk. Dirk Vynck Overlopende politicus LDD en Open VLD Stapte (voorlopig) uit de politiek en is tegenwoordig meestergast in een metaalbedrijf. Donaat Deriemaker Televisiepresentator Baat een eigen drukkerij uit. Els Van Weert Politica Spirit Docente aan Thomas More Hogeschool. Ook nog gemeenteraadslid voor Groen in Lier (oppositie). Frank Dingenen Acteur/presentator/zanger Bracht in mei van dit jaar een boek met cursiefjes uit, "Wat schaft de borst vandaag?".

3 Leeft die nog?

75 die nog leven


Frank Verstraeten Eigenaar discotheek Zillion (ex-Brigitta Callens, ex-bajes) Woont samen met zijn vrouw, in 'alle rust', weg van de drukte Frans Devaere Hacker "Redattack" die in 2000 de BBL kraakte Is niet meer bezig met computers maar heeft nu een eigen zaak in de wellness-sector. Gerard Bodifée Mediawetenschapper Is 67 en geeft nog steeds lezingen en seminaries Gilberke (Gilbert Nyatanyi) uit de "Rutte 98" sketch van In De Gloria Woont en werkt in Burundi, vertegenwoordigt daar een Zuid-Afrikaans advocatenbureau. Harry van Oers Hoofdinspecteur, werd gegijzeld tijdens een ontsnapping uit gevangenis Sint-Gillis in 1993. Is sinds 2007 met pensioen. Howard Gutman Populaire ambassadeur van de VS in België Terug in VS. Zit in 11 raden van bestuur en doet aan consultancy voor 14 bedrijven. Hugo Dellas Vlaamse zanger met kortstondige populariteit (jaren '60) Heeft zijn carrière zelf verder proberen uitbouwen, maar is er uiteindelijk toch mee gestopt. Jan Bardi Mentalist/goochelaar Werkte enkele jaren in het buitenland, maar brengt in december 2013 een nieuwe show uit in België. Jean-Marc Connerotte Onderzoeksrechter in zaak Dutroux (spaghetti-arrest) Nog steeds actief bij justitie. Plant in 2015 met pensioen te gaan. Jessie De Caluwé Presentatrice Net terug uit Marokko, waar ze anderhalf jaar heeft gewoond om te herbronnen. Werkt ook nog als stemcoach.

4 Leeft die nog?

75 die nog leven


Johan Vanhecke Politicus CVP - later VLD Eigenaar van een hotel in Oeganda en vader van een tweeling met zijn vrouw Els De Temmerman. Jonas Meukens Zanger van even heel succesvolle tienerpopgroep X!nk Studeert volgend jaar af als muziekmanager. Jos Bouveroux Hoofdredacteur VRT nieuwsdienst Gepensioneerd, schrijft nog sporadisch voor deredactie.be. Jozef van den Berg Tot in Vlaanderen bekend poppenspeler/theatermaker Is 64 en woont als kluizenaar in Nederlandse Neerijnen. Juan Lozano Voetballer Werkte een tijd als gerechtsdeurwaarder. Won de lotto en geniet nu van het leven. Karel Pinxten Politicus CVP - later VLD Lid van de Europese Rekenkamer, bevoegd voor "externe maatregelen". Kathy Lindekens Journaliste en politica Werkt achter de schermen bij VRT als incubator. Katia Alens Miss BelgiĂŤ en zangeres van Opium Is pas getrouwd en organiseert modeshows. Leo Tindemans Premier Is intussen 91 jaar oud. Leopold van Esbroek Gangster van de Bende van Baasrode. "Popolino" Is voorwaardelijk vrij en woont in de omgeving Bergen, er is hem opgelegd weg te blijven uit Brussel. Liesbeth Walckiers VRT-journaliste Is 69 jaar en gepensioneerd. 5 Leeft die nog?

75 die nog leven


Lode Roels Radio 1-presentator en journalist Verkaste naar Canada met het hele gezin waar hij vrede nam met een job als bediende. Luc Versteylen Pater, richtte bezinningsplaats op in brouwerij van Viersel Intussen 86. Heeft nog steeds een spreekverbod, opgelegd door de JezuĂŻeten. Hij schrijft haiku's. Magda Aelvoet Politica Groen en minister Voorzitster van de Federale Raad voor Duurzame Ontwikkeling Manu Ruys Hoofdredacteur De Standaard en editorialist Is met pensioen en woont aan zee, maar volgt de politiek nog op de voet. Is 89 jaar. Marcel Colla Politicus SP, bekend van de dioxinecrisis Is met pensioen, maar volgt de politiek nauwgezet. Marc Verwilghen Politicus Open VLD, 'witte ridder', bekend van Dutroux-commissie Doet niet meer aan politiek maar is nu voltijds advocaat. Margaretha Guidone Klimaatactiviste Is er nu niet meer echt actief mee bezig, maar probeert wel een zo ecologisch mogelijke huisvrouw te zijn. Patsy SĂśrensen Mensenrechtenactiviste, oprichtster van Payoke Nog steeds de drijvende kracht achter Payoke (ngo die het opneemt voor slachtoffers van uitbuiting, prostitutie en mensenhandel) Paul Codde Omroeper BRT Gewoon met pensioen. Paul Vermeiren Boogschutter, net geen medaille op OS Atlanta 1996 en huilde hierom tijdens interview Werkt in het leger en is jeugdtrainer boogschieten.

6 Leeft die nog?

75 die nog leven


Peter Renkens Zanger van de Confetti's Heeft een tijdje in de psychiatrie gezeten. Om 'medische' redenen kon hij niet meewerken aan de sinds 2010 opgerichte groep Confetti's 2.0. Peter van Petegem Wielrenner Verzekeringsmakelaar. Heeft ook een tijdje een Bed & Breakfast met zijn vrouw opengehouden. Philippe Desmet Voetballer Heeft een café op de Tiegemberg. Philippe Maystadt Politicus CDH Raadgever eurocommissaris voor de interne markt. Bestuurder bij ACIS, Ichec, filiaal BNP Paribas en SNCF Keolis. Pierre Chevalier Politicus SP - later VLD Doet niet meer aan politiek, is vice-president van holding groupe Forrest. Professor (Philip) Polk Televisieprof ten tijde van Nonkel Bob Is emeritus aan de VUB Regina Louf Getuige X1 in zaak Dutroux. Is niet meer aan het werk wegens ziekte. Ze is veel bezig met paarden, haar dochter heeft een manège. Reginald Moreels Politicus CVP Net terug van een missie als chirurg in Syrië. Regine Clauwaert Presentatrice Is 72 jaar. Gepensioneerd sinds 2007. Remo Perrotti Muzikant/acteur en Sjamajee-mannetje Huis van Wantrouwen Maakt nu videoclips en is coördinator bij Kinepolis.

7 Leeft die nog?

75 die nog leven


Rik Andries Acteur, uit de legendarische jongerenreeks "De Kat" Is 77 jaar en gepensioneerd Rita Boelaert Omroepster/presentatrice. Zorgde voor schandaaltje ten tijde van het WK 1986. Woont in Knokke en maakt eigen kunstwerken die ze exposeert. Roberto d'Orazio Luidruchtig vakbondsman Forges de Clabecq Is elektricien. Roger Simons Radiocorrespondent vanuit Londen Is intussen 86. Woont nog steeds in Londen. Sien Diels Sien uit Sesamstraat. Geniet van rust, van tijd doorbrengen met vrienden en familie Simon Tahamata Nederlands voetballer (o.a.Standard en Germinal) Jeugdtrainer bij voetbalclub in Saudi ArabiĂŤ Steve Stevaert Politicus SP.A Voorzitter bij Ethiasco en bestuurder bij vennootschappen Elia Asset en Elia System Operator Tante Terry (Terry Van Ginderen) BRT omroepster en tante in 'Klein Klein Kleutertje' Is nu 82 jaar (jong). Tars Lootens Pianist bij Johan Verminnen en andere muzikanten en ook componist Doet de laatste tijd veel cd-producties in Zuid-Oost-AziĂŤ Thyl Gheyselinck Hoofd van Kempische Steenkoolmijnen Woont nu in Portugal, voelt zich 20 jaar jonger en geniet van de zon Tinne Van der Straeten Politica Groen Advocate, gespecialiseerd in energiedossiers. Gemeenteraadslid in Koekelberg voor Ecolo/Groen

8 Leeft die nog?

75 die nog leven


Tony Mary VRT-baas. Zit tegenwoordig in 14 raden van bestuur in de socio-culturele non-profit sector. Wessel di Wesseli Antwerps kunstenaar en uitvinder van het Perpetuum Mobile. Nog steeds bezig met bizarre constructies om energie op te wekken en blijvend op zoek naar geld om het te ontwikkelen. Wies Andersen Presentator Heeft op zijn 77ste een fonds opgericht voor daklozen en kookt ook af en toe in een tehuis voor daklozen. Will Ferdy Zanger Is 87, maar heeft nog een drukke concertagenda!

9 Leeft die nog?

75 die nog leven

Leeft die nog?  
Leeft die nog?  
Advertisement