Page 1

s g n e r d r a v i Kap t l a f o r t s a t ka e g i t g a p m a kr ! w o h s e t t a k issing

Jan Holdgaard D


ardreng.dk iv p a K / g in s is D ldgaard Copyright Jan Ho


s g n e r d r a v Kapi katastrofalt e g i t g a p m a r k katteshow!


Kapivardreng er SÅ træt af katte. De ligger bare der og fylder og spinder og drysser hår, som andre så kan nyse over. Derfor kommer der her en hel del kapivariske måder, at holde spas med katte på – og en enkelt udenjordisk. For vi kapivarer er ikke de eneste, der mener katte burde tilhøre de udryddede dyrearter. God fornøjelse med kapivartankerne – og lad dig blot inspirere - hvis du forstår hvad jeg mener...

4


Må katte være længe oppe? Ja, og jo længere der oppe i atmostfæren, jo flottere ser det ud når de rammer jorden. Hvordan tørre man hurtigst en kat, efter en regnskylle? Taper den fast med gaffertape på højre forhjul, kører afsted med 130 på motorveje, og lader centrifugalkraften om resten... Hvor højt kan en kat komme op i et træ? 8 meter hvis den skrues fast på toppen af en flagstang, og hejses op i træet. Tolv katte løber over en vej, da der kommer en lastbil ræsende. Hvor mange kommer levende over vejen? Ingen - lastbilchaufføren kender legen, og kommer tilbage, til han har fået ram på dem alle. Hvor mange kattekillinger kan der værre i en tørretumbler? 21 – eller 73 hvis de er blendede...


Hvad er det bedste ved en kat? At der kun skal to slag med en gummihammer til, før den kreperer... Hvis en kat, to diamanter og en dåse cola faldt i havet, hvad ville man så redde først? Katten – den udhuler man, blæser op, så har man luft til at hente de andre ting på bunden. To katte bliver overhældt med benzin og antændt af pyroman. Hvad er forkert i denne sætning? Man tænder aldrig ild i kun 2 katte – når der nu kan være 48 i en olietønde. Hvad gør man hvis ens 1 årige søn, har stoppet kattekillingen ind i åbningen på DVD-afspilleren? Roser ham. Kan man mixe drinks med katte? Nej – men frys dem, og smadr dem – de er glimrende isterninger. Er katte det mest renlige dyr i verden? Ja – skru et kosteskaft fast i måsen på dem – og de er fremragende at vaske gulv med.

6


Hvordan får man en kat ned fra et træ? Luftgeværer er glimrende til formålet. Hvordan får man to katte ned af to træer? Bruger luftgeværet fra før – eventuelt suppleret med en motorsav. Hvordan får man 500 katte ned af 500 træer? Starter en skovbrand. Hvad gør man hvis en kat falder ned i et akvarium? Trækker en stol hen og følger kampen. Hvordan underholder man en kat der skal være alene hjemme? Tænder for gassen, og sætter ild til dens hale, hvorefter man hurtigt lukker døren. Kan man bruge katte aktivt til fremmelse af trafiksikkerheden? Sagtens, de kan nemt presses til glimrende autoværn - med blød pels.


Hvad er den bedste fisk man kan servere for en fiskeglad kat? En levende hvid haj... Hvordan holder man fluerne væk fra en ildelugtende kat? Man stopper katten i en tætsluttende plastikpose. Hvad skal man gøre når en kat stinker stærkt af urin? Holde op med at tisse på den. Hvordan får min sin norske skovkat til at ligne en hårløs egypter? Dypper den i lampeolie og sætter en tændstik til. Hvordan tjekker man, hvor mange liv en kat har tilbage? Man kvæler den, tæller, og når den så ikke vågner til live mere, trækker man en fra. Hvordan slipper man for at katte skriger om natten? Man strør mus i nabolaget, indsmurt i kontaktlim.

8


Hvordan laver man det flotteste sofabillede af sin yndlingskat? Man kvæler den, smider den på vejen foran en vejtromle, og indrammer derefter det flade kadaver. Hvad gør mus med deres døde venner? De lægger dem som madding i store kattefælder. Hvad gør man, hvis en kat sidder fast i et elektrisk pigtrådshegn? Ingenting – strømmen skal nok klare den. Hvordan kurerer man hurtigst en kat for blodforgiftning? Atter en af de ting man IKKE gør, Hvis to katte er oppe at slås, og den ene får revet begge øjne ud, hvad gør man så? Håber på det er ens egen kat, og at den heldigvis ikke kan finde hjem nu. Hvad er det sjoveste indslag til en børnefødselsdag? 1 m2 indhegning, fire landminer og tre katte.


Hvad er der forkert ved at anvende levende katte til fastelavns tøndeslagning? At træet er i tønden er så pokkers solidt. Kræene kan jo ikke mærke noget. Må man bruge 4 kattekillinger i en ragout? Ja, men du sparer en masse slagterarbejde, ved bare at bruge en voksen kat. Hvordan genopliver man en kat? DET gør man ikke. Hvordan aflives en kat mest smertefri? Hvorfor – hvad er der galt med saltsyre? Hvad er den bedste måde at klippe kattenegle på? Med en grensaks, helt tæt til kroppen. Hvordan glattes en kats pjuskede pels hurtigst? Med en sumo-bryder.

10


Hvad er det bedste ved, at en kat har 9 liv? At det er en skrøne – den kan sagtens dø i første slag. Hvornår må man bakke på en motorvej? Når man kun har kørt katten over på bagkroppen. Hvad gør man når katten ikke kan holde kløerne fra havedammen? Køber en elektrisk ål. Hvad så hvis katten ikke kan holde kløerne fra akvariet? Køb piratfisk. Men hvad så hvis katten virkelig IKKE KAN holde sig fra havedammen? Prøv med en ring af kviksand rundt om dammen... Lander katte altid på fødderne? Ikke hvis man har kuperet deres ben.


Hvad gør man når katten står udenfor i regnvjr, og gerne vil ind? Så sætter man sig ved vinduet, og håber på det giver sig til at lyne... Er det i orden at katte tager på i vægt? Ja da, bare det er en 40 tons lastbil lige mellem skulderbladene. Må katte svømme? Ja, i friture. Er katte gode til fodbold? Ja. Benene spændes sammen med en elektrikserstrip, og så er de fremragende bolde... Er katten en truet dyreart? Niks – så bare skyd løs. Er katte udprægede hobbydyr? Absolut – de er glimrende til skeetskydning.

12


Det er forkert at tro, at en spand koldt vand er den bedste måde, til at lukke munden på en midnats-seranadesyngende baggårdskat. En spand fyldt med skruer eller saltsyre er mere effektivt. Hvad gør man hvis katten falder i cementblanderen? Lader bæstet tørre – og så har man en fin pynteting til lossepladsen. Hvad gør man hvis katten er faldet ned i toilettet? Bruger det store skyl. Hvad gør man hvis bedsteforældrene giver ens femårige datter en kat? Fryser den ned, og udleverer den til hende, på dagen hun flytter hjemmefra. Er katte hyggelige? Ja, deres pels er perfekt til en dejlig vamset hovedpude? Hvad gør man hvis der er en kat på vej op til fuglene, på ens foderbræt? Trækker i sin gråspurvedragt, og sidder musestille med en mukkert klar, til når den kommer op.


Hvad vile der ske, hvis katte havde hjerne som hunde? Så ville de jage biler, og vi ville have nemmere ved at køre dem ned. Hvor længe skat en kat koges? Bare lige indtil den holder op med at skrige og spjætte? Skal man være glad hvis man får to kattekillinger foræret? Absolut – så har man til et par dejlige varme luffer. Hvad skal man gøre, hvis man har parkeret halvvejs over en kat og den nu ligger og skriger af smerte? Sige til den, at den kan glæde sig over, der kun er 15 minutters parkering. Hvad skal man gøre, hvis der ligger en halvdød kat på kørebanen? Intet – hvis du misser den, så kommer der nok anden bil. Hvorfor bruger jægere ikke jagtkatte? Så misser de for mange skud...

14


Hvad få man, hvis man stopper en hankat, en hunkat og tolv killinger, ind i en flishakker? Bedre plads i huset. Hvorfor lugter katte af lever og kattetis? Det er for at de blinde også kan afsky dem. Hvad skal en allergiker vælge som kæledyr: En kat, en skilpadde eller en guldfisk? Helt klart katten – så har han noget at lade sine aggressioner gå ud over. Hvis man satte 15 katte ud på en øde ø, hvorpå der var 14 palmer. Hvad skete der så? Så ville de fjorten katte dø af sult oppe i trætoppen, fordi der ikke kom noget brandvæsen og reddede dem ned – og den sidste ville føle sig en anelse udenfor. Hvad ville der ske, hvis katte var på størrelse med elefanter? Så ville der stinke af kattepis i hele Sahara.


Hvordan sikrer man sig, at ens kat virkelig lander på benene? Først skører man benene af den, lægger dem i en bunke, og kyler så kroppen hen ovenpå. Det slår aldrig fejl. Hvorfor er en kat sin egen? Der er jo ikke andre der kan li’ den. Hvad skal man gøre ved en dame der elsker katte? Skære hendes lever ud, og fodre kræene med den. Det er da vist den ultimative kærlighedserklæring. Hvad får man, hvis man tager 3 kg cement, en stor kæp, lidt vand, en sav, et stort hul, lidt benzin og en ligther samt 75 katte? Tiden til at gå, en søndag eftermiddag. Hvorfor er katte så indavlede? Fordi de stammer fra den samme ene kat – Gud erkendte straks det var en fejl. Hvorfor må man ikke stoppe en kat ind i microovnen? Fordi den er så hulens svær at gøre ren bagefter – altså ovnen.

16


Hvordan holder man katte væk fra foderbrættet? Sørger for at fodre med kød, så det kun er kongeørne der holder sig til. Hvordan holder man katte fra, at tilstoppe kloakriste under et skybrud? Skærer dem i skiver, så de nemmere kan passere risten. Hvis man fik valget mellem at lade et pindsvin bo en måned under sin forhud, og at kæle med en kat i en time – hvad skulle man så vælge? Valget er ikke så svært – Stop katten op under forhuden, luk tæt til med elektrikerstrip, og lad så dit vand til den drukner. Derefter kan du kæle med det søde pindsvin. Hvad skulle man gøre, hvis det begyndte at regne med katte? Overdække Danmark med hunde. Hvis en kat ligger og sover på græsplænen, lige der hvor man mangler at slå græs, hvad gør man så? Så lader man katten sove, stopper græsslåmaskinen, sliber klingen – og SÅ fortsætter man med at slå græs – og kat.


Hvad går man, hvis man opdager at en nabo er ond ved sin kat? Så kontakter man Kattens Værn, og fortæller, at man har et godt sted at bo. til 15-20 stykker af deres kræ. Hvordan forkæler man sin hund? Af et kødben, tolv hundekiks, en sjat øl og fire kattekillnger, laver man den en lækker smoothie. Hvorfor er katte dårlige astronauter? Fordi, når de er kommet i kredsløb om jorden, giver de sig til at vente på, at brandvæsenet henter dem ned. Er katte gode kanonkonger? Jepper – pres en kat ned i en mellemstor margretheskål med lidt vand, stil den i fryseren 12 timer, og du får en fin kanonkugle, Hvorfor må man ikke brænde katte? Fordi lugten generer naboerne. Hvor må man så ikke drukne katte? Fordi deres pels er så svært at tænde ild i bagefter.

18


Hvad skal man altid huske, når man har en swimmingpool og en kat? ALDRIG at trække beskyttelsedækkenet hen over. Hvorfor er katte som regel utroligt dårlige svømmere? Fordi der er en vanskelig disciplin, når man ligger 8 tæt sammenpresset i en sæk. Hvem ville overleve, hvis en 15 kattekillinger og en alkoholiker blev stoppet ned i et mørkt kælderrum natten over? Alkoholikeren – næste morgen ville han vågne op med en grim smag i munden, efter at ha’ drukket 15 killinger i nattens løb. Kan man ha’ spas med en sulten kat og en lam, men levende mus? Sagtens. Klip benen af katten, læg den en halv meter fra musen, og se den forsøge at slange sig hen til den. Hvad skal man huske, efter man har klippet benene af en kat? At indbinde stumperne grundigt, ellers dør den hurtigt af blodtab, og ikke langsomt af sult og tørst. Hvordan finder man nemmest en kattemor og hends killinger, når de har gemt sig i en kornmark? Med en mejetærsker.


e

r o t s n e D : t s d i Og sĂĽ til s

n e k o j – r e o b s r a Kattene og m


To albinokatte er taget til fange af en marsboer, og de befinder sig nu i en UFO, 1 kilometer over Antarktis. Kattene siger: Du kan garanteret ikke finde os, hvis vi springer ud med faldskærm. Vores pels falder fuldstændigt i med omgivelserne. Marsboeren: Det lyder som en sjov leg. I springer ud i faldskærm, og jeg har en time til at finde jer i. Hvis jeg finder jer, så stikker jeg en ispind op i røven på jer, og så ender i som dessert i aften. Hvis jeg IKKE finder jer, så sætter jeg jer fri, flyver hjem til Mars, og lover ikke at bombe jeres lille grimme kattebakke af en klode. Top siger kattene, trækker deres faldskærme på, og hopper ud. Marsboeren sætter sig tilbage, tager sig en kop rød marskaffe og en marsbar. Efter en halv times tid, kalder han en tekniker på broen: Hvor meget fryser det egentlig nede på jordoverfladen i dag? 45 minusgrader, kaptajn. Skal jeg finde Deres tykke vinterjakke frem? Nej – vent en time, og land så rumskibet – og bring mig en boremaskine og to ispinde.


Kapivardrengs katastrofalt krampagtige katteshow  

Katte kan føre til meget skøg og ballade - her er lidt forslag.

Advertisement