Page 1

Nyitva tartás: mindig Miért kell az interneten lennem? Egy mai vállalkozóval szemben az internetes megjelenés alapkövetelmény. Egy névjegykártyán az emberek már nemcsak a telefonszámot, a bolt címét, vagy a nyitva tartást keresik, hanem nagyon gyakran a weboldal elérhetıségét is. Ha egy újsághirdetés felkelti az olvasó érdeklıdését, sokszor meg sem nézi, hogy van-e telefonszám: ha internetközelben van, azonnal a weben keres további információt. Sokan felismerték már ezt és ezért meg is jelentek az interneten. Sokan vannak már ott az Ön konkurensei közül is. Miért hagyná nekik a lehetıséget? Miért ne lehetne jobb náluk az interneten is? Egy okosan felépített, elegáns, bizalomkeltı weboldal sokat lendíthet a cégén. Ha elhatározza, hogy weboldalt készíttet, mi tudunk segíteni. A csapatunkban van profi designer, aki az Ön weboldalának egyedülálló kinézetét alkotja meg. Vannak kiváló programozóink, akik bármilyen feladatot képesek megoldani, legyen szó egyszerő bemutatkozó oldalról, de a legösszetettebb kereskedelmi alkalmazások programjai sem fognak ki rajtuk. Vannak szuper szövegíróink, akik akár Ön helyett képesek megfogalmazni mindazt, amit célközönségének át kíván adni. De ha fotósra, videósra, vagy egyéb más kreatív emberre van szükség, a csapatban megtalálja.

A gondolattól a weboldalig Elıször is le kell ülnünk és részletesen át kell beszélnünk, hogy pontosan milyen internetes megjelenésre van szükség. Tíz fontos kérdést kell tisztázni: Mi legyen az oldal domain-neve? Mi a célunk a weboldallal? Kik lesznek a látogatók? Mit szeretnénk bemutatni? Mik a kulcsfontosságú funkciók? Milyen visszajelzéseket várunk a látogatóktól? Hogyan fog fejlıdni a tartalom és a szolgáltatás (1hónap, 6 hónap, 1 év, 2 év, stb.) Ki tartja karban az oldalt? Hol és hogyan szeretnénk reklámozni a weboldalt? Szeretnénk-e látogatottsági statisztikákat? Ha ez megvan, akkor már meg lehet tervezni a weboldal mőködését: mikor mi történjen, egy adott kattintásnak milyen következménye legyen, milyen legyen a menü felépítése, stb. Ezután tervezzük meg Önnel közösen a weboldal kinézetét. A legjobb, ha közösen megnézünk néhány olyan oldalt,


amely tetszik és néhány olyat, ami nem tetszik Önnek. Mindkét esetben fontos az oldal színvilága, elrendezése, a fotók, gombok, blokkok, szövegek megjelenése, stb. Ha ezt elvégeztük, akkor már legalább 80-90%-ban pontosan tudjuk, hogyan fog kinézni az oldal. Ekkor készül el az oldal látványterve, ami kisebb-nagyobb pontosítások után elnyeri végleges formáját.

Mennyi idı alatt készül el? Ha mindezzel elkészültünk, megkezdıdik a weboldal tulajdonképpeni elkészítése, mely designtól és mőködéstıl függıen 2-6 hetet vesz igénybe. Ezzel párhuzamosan zajlik a domain-név bejegyzés, mely a speciális magyar szabályozás szerint két hétig tart (.hu végzıdés esetén. Más végzıdéső domain bejegyzése gyorsabb, de lényegesen költségesebb is lehet!). Tanácsos már az oldal elkészülte elıtt a különbözı szövegeket megírni, árlistát összeállítani, fotókat a képgalériához elıkészíteni, stb. hogy a weboldalra azonnal felkerülhessenek a tartalmak és ne kelljen a látogatóknak "Az oldal fejlesztés alatt" feliratok miatt bosszankodniuk.

Mikor kell fizetni és mennyit? Ha az oldal elkészült és minden úgy néz ki és úgy mőködik, ahogy azt az elején Önnel közösen elterveztük, akkor következik az oldal átadása. Egy felhasználónevet és egy jelszót adunk át Önnek, amivel elsı alkalommal beléphet weboldala adminisztrációs felületére, és elmagyarázzuk, hogy hogyan tudja a weboldalt karbantartani. Ha gondolja, mindezt ránk is bízhatja. Mindezek után kérünk Öntıl egy megerısítı e-mailt, melyben igazolja, hogy a weboldal az elıre megbeszélt minıségben elkészült és átadásra került. A visszaigazolás megérkezte után következik a számlázás és a fizetés.

Internetes megjelenés mindenkinek igény szerint Ha Ön szeretne megjelenni az interneten, bizonyára tudja, hogy mennyi pénzt szán erre a célra. Az alábbiakban három csomagunk részletes leírását olvashatja. Mivel ügyfeleinket a lehetı legjobban igyekszünk kiszolgálni ezért természetesen egyedi árképzésre is van lehetıség. Ha kérdése van, nyugodtan tegye föl elérhetıségeinken!

PremiumWeb Teljesen egyedi, prémiumkategóriás design; Portálmotor + igény szerinti egyedi programozás; A felhasználó által frissíthetı tartalom; Korlátlan számú aloldal; Teljes kereskedelmi oldal: webáruház, online rendeléskövetés, online készletnyilvántartás;


Közösségi oldalakon fiók létrehozása (Facebook, Iwiw, Twitter); Közösségi fiókok karbantartása (saját egyedi tartalom létrehozása fotókkal, és/vagy megosztott tartalom linkelése, heti 3 alkalommal, 1 éven keresztül); Linkmarketing: 50 db kézzel győjtött link; Blogmarketing: heti 3 hozzászólás írása a honlaphoz tartozó blogban 1 éven keresztül.

A csomag ára: 250 000,- Ft-tól

ProWeb Sablon és egyei elemeket alkalmazó design; Portálmotor; A felhasználó által frissíthetı tartalom; Korlátlan számú aloldal; Közösségi oldalakon fiók létrehozása (Facebook, Iwiw, Twitter); Linkmarketing: 20 db kézzel győjtött link.

A csomag ára: 75 000,- Ft-tól

StartWeb Belépıszintő desing, weboldal-sablon; Csak a webfejlesztı által frissíthetı tartalom; Maximum 10 aloldal; Linkmarketing: 10 db kézzel győjtött link.

A csomag ára 30 000,- Ft FIGYELEM! Az árak az ÁFA-t tartalmazzák, de nem tartalmazzák a domain-bérlés és a tárhely-fenntartás költségeit!

Miért válasszon minket? Többek között azért... Mert nem olyan weboldalt kap tőlünk, amely csak Önnek, vagy nekünk tetszik, hanem olyat, ami a látogatóit ejti ámulatba Mert ingyenes és pontos tájékoztatást adunk a lehetőségekkel, a technológiákkal, a határidőkkel és az árakkal kapcsolatban Mert csak akkor kell fizetnie, ha minden úgy néz ki és úgy működik, ahogy Önnel közösen elterveztük. Mert nálunk nincsenek rejtett költségek


Mert díjmentes tanácsadást nyújtunk weboldala tartalmával kapcsolatban Mert weboldala tartalmi (cikk, szöveg, fotó, stb.) karbantartását, frissítését is vállaljuk Mert ha gondolja, logót, sőt teljes arculatot is tervezünk cégének Mert csak olyan feladatokat vállalunk el, melyeket kimagasló minőségben el tudunk végezni Mert mindig elérhetőek vagyunk Mert meglévő, statikus weboldalát is áthozhatja hozzánk és mi dinamikussá tesszük Mert a közösségi oldalak (pl. facebook, iwiw, stb.) lehetőségeit is beépítjük weboldalába Mert egy könnyen kezelhető adminisztrációs felületet is adunk a weboldal mellé, hogy bárki – akár Ön is – frissíthesse az oldalt Mert weboldalát tapasztalt online marketing szakemberek, grafikusok, fotósok, programozók készítik el, így biztos a siker! Mert segítünk a legmegfelelőbb domain-név kiválasztásában és teljes egészében átvállaljuk a domain- és tárhely-bérlés ügyintézését. Ha a fentieken túl bármilyen kérdése van, további szolgáltatásaink iránt érdeklődik, vagy ha csak beszélgetni szeretne cége internetes megjelenítéséről, keressen elérhetőségeinken:

VerbaNet Webfejlesztı Csapat Kapitány Zsolt 6000 Kecskemét, Domby Lajos u. 26. (Számlázási cím: 6353 Dusnok,Dózsa György u. 6.)

Telefon/SMS: 06-30/693-49-03 web: http://www.verbanet.hu e-mail: info@verbanet.hu Keressen minket: mindenre van megoldás!

VerbaNet Brosúra 2011  
VerbaNet Brosúra 2011  

A VerbaNet Webfejlesztő Csapat ismertetője copyright 2011

Advertisement