Page 12

Κοσμικά

Στο περιθώριο του εθιμοτυπικού δείπνου που παράθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, προς τιμή του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, κ. Μπαράκ Ομπάμα, ο Αμερικανός Πρόεδρος φωτογραφήθηκε με την υπουργό Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, η οποία τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Ελλάδα για διακοπές με την οικογένειά του. Πρόσκληση την οποία ο κ. Ομπάμα αποδέχθηκε, ζητώντας από την κ. Κουντουρά να του προτείνει κάποιους προορισμούς, προκειμένου να σχεδιάσει το πρόγραμμα των διακοπών του στη χώρα μας. Στιγµιότυπο από τη σύντοµη συνοµιλία του Αµερικανού Προέδρου µε την Ελληνίδα υπουργό Τουρισµού.

Θέτοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της την έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας, η Celestyal Cruises ανέπτυξε, έντονη δράση και πολυ-επίπεδη συνεισφορά. Μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο προώθησης της τεχνογνωσίας της κρουαζιέρας, η Celestyal Cruises, για ακόμη μια χρονιά, προσέφερε υποτροφίες ενός έτους, ύψους €6.000 συνολικά στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Σύρου (ΑΕΝ) και Χίου (ΑΕΧ), για έναν σπουδαστή που επιθυμεί να σταδιοδρομήσει στην κρουαζιέρα. Ακόμη, η εταιρία, έχοντας αγκαλιάσει τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου», παρείχε, για πολλοστή φορά, μια πολυ-επίπεδη συνεισφορά στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτήν, προσφέροντας την εμπειρία της κρουαζιέρας για συνολικά 150 παιδιά, διαθέτοντας είδη πρώτης ανάγκης, παρέχοντας ενημέρωση για τη δράση της οργάνωσης, αλλά και συλλογή χρημάτων εν πλω, στις κρουαζιέρες της. Στη φωτογραφία (1), ο αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων της Celestyal Cruises, καπετάνιος Γιώργος Κουµπενάς, απονέµει ετήσια υποτροφία στην αριστούχο σπουδάστρια της ΑΕΝ Σύρου, Σοφία Εξιλζέ, παρουσία του αρχιπλοίαρχου Νίκου Κουφόγιαννη Στη φωτογραφία (2), τα παιδιά της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσµου», κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Στα Βήµατα του Αποστόλου

1

Παύλου», τον Οκτώβριο 2016.

2

Σε μια μεγάλη και επιβλητική εκδήλωση με την επωνυμία All-Stars of the Sea, που πραγματοποιήθηκε εν πλω, στο MSC Fantasia, η εταιρία κρουαζιέρων πολυτελείας MSC Cruises βράβευσε τους καλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες/αντιπροσώπους της σ’ όλον τον κόσμο. Μεταξύ αυτών και ο ταξιδιωτικός οργανισμός Top Kinisis Travel, που είναι αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση κρουαζιέρων από το λιμάνι του Πειραιά. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η MSC Cruises ανακοίνωσε και τα σχέδιά της για την επόμενη δεκαετία όπου θα επενδύσει 9 δισεκατομμύρια ευρώ για 11 νέα κρουαζιερόπλοια υψηλής τεχνολογίας και ένα νησί, θαλάσσιο καταφύγιο, στις Μπαχάμες. To καλοκαίρι του 2017 η κρουαζιέρα της MSC Cruises θα πραγματοποιείται με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSC Poesia. H συγκεκριμένη κρουαζιέρα, η οποία είναι 8ήμερη, θα υλοποιείται την περίοδο από τον Ιούνιο του 2017 έως τον Οκτώβριο του 2017 και με ανανεωμένο δρομολόγιο (Πειραιάς - Άγιοι Σαράντα - Ντουμπρόβνικ - Βενετία - Μπάρι - Κατάκολο - Μύκονος - Πειραιάς). Στιγµιότυπο από τη βράβευση του ταξιδιωτικού οργανισµού Top Kinisis Travel από την MSC Cruises.

12 | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τεύχος Δεκεμβρίου 2016 - ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  
Τεύχος Δεκεμβρίου 2016 - ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  
Advertisement