Page 1

Newport International Group Barcelona Fashion Trends: Fra mote til kurver, en guide til de nyeste trendene i påsken

Flytte over, sjokolade bunny. Vi trenger å gjøre plass for leker i de påske kurver. Markedsføring av ferien har ramped opp. Samlet det har vært en økning i antall forbrukerprodukter tilgjengelig for påske og andre helligdager som Thanksgiving og Halloween, sier A. Dwayne Ball, leder av markedsføringsavdelingen ved University of Nebraska-Lincoln. Derfor kan du nå kjøpe strenger pastell påske lys, påske ornamenter og selv en 7-meter høye oppblåsbare bunny for verftet. Ball sier forbrukerne er blandet på trenden. "Noen mennesker vil tror det går for langt, andre mennesker vil si det er slags kult." Men kommersialisering er ikke den eneste endringen vi ser til påske. Her er en titt på noen av trender i hvordan ferie feires. SER MYE SOM JUL Candy, du har fått konkurranse: gå aisles av lokale rabatt butikker og finner du massevis av leker rettet mot påske-kickballs dekket med kaniner; basketballer i rosa og lilla pasteller; og Hot Wheels og Nerf våpen i store papp hyller merket "Påske". Foreldre Scooping opp gaver: Adrienne O'Hara, talskvinne for Toys R Us kjeden, sier at i siste årene har det vært økt interesse i leketøy shopping for påsken. Flere leker er spesielt markedsført til påske, som Furblings, hårete skapninger med store øyne og store ører. Presenterer hensikt: Patty Johnson Omaha sier at for hennes familie, påske er om å feire Jesu oppstandelse. Hun gir vanligvis barna et par enkle gaver som en bok eller fargestifter, men det er et formål. "Det er en håndfast påminnelse (av i) frelsens gave."


IKKE DIN GRANDPAS KIRKEMUSIKK Påsken er den store kristne hellige dag, merking oppstandelsen av Jesus Kristus, så mange kirker gå ut med musikk som gjenspeiler gleden av ferien. • Salem Baptist, Omaha: mer enn 200 personer utfører i "Grace, en original musikalsk bærer temaet Guds tilgivelse. Fire Salem kor vil kombinere sanger. • St. Andrew's United Methodist Church, Omaha: trompet og alto saksofon spillere vil hjelpe sparke opp lyden av den vanlige lovsangsgruppe. Kor og menigheten vil synge overlappende deler av et spesielt arrangement av "Kristus Herren er oppstått i dag." • St. John lutherske kirken, rådet bløffer: koret medlemmer vil synge solo og bell koret utføres. • Landsbygda Community Church, Omaha: Pauker tromme, brass quintet og jazz combo runder ut spesielle musikken. Mer enn 50 musikere og vokalister vil utføre på hver av de to viktigste tjenestene. Jim Larrabee, landsbygda minister for musikk, sa gleden av oppstandelsen krever kraftfull musikk på påskedag: "Det er den høyeste dagen i året." FYR OPP GRILLEN Påsken er sent i år-tre uker senere enn i fjor-så noen folk tenker grillet burgere i stedet for Ovnsbakt skinke. BBQ Trend: Chris Friesleben, talskvinne for Hy-Vee Inc., sier kjøtt ledere har sett grille utviklingen de siste årene når påske kom sent. Jada, er det sjanse for regn i prognosen, men temperaturer vil være i 60 og 70. Etter denne vinteren er det en hetebølge. «Folk er spent på å komme utenfor,» sa hun. Røyken ut: Ron Rauert planlagt å røyke en biff brystkasse og Tyrkia til påskemiddag familiens vest Omaha hjemme. Men Rauert, som eier en detaljhandel grilling forsyning butikken, sa han ikke la ut tradisjonelle påske retter. Trekke opp til bordet hans og du finner også skinke og potetmos. Bonus: Føler kutting noen kalorier fra påskemiddag? Legge til kylling kjøttkraft istedenfor smør og fløte for å gi dine potetmos smaken. Grønne bønne gryte er velsmakende, men prøv steking noen grønne bønner eller asparges i stedet. Yr grønnsaker med litt olivenolje, dryss på salt og pepper, og stek på 400 grader i 12 minutter. FYRENE, GRØFT KHAKI, MARINEBLÅ Menn gå fet, lyse våren farge: tror lilla polos, aquamarine slacks og myke lavendel frakker idretten. Jada, masse gutta ikke ville tenke på seg en farge som ikke blå eller brun. Men flere menn begynner å gi lyse farger et skudd, sier Jenny Galley, medeier av Denim salongen i Omaha Dundee nabolaget. Marine blå, atletisk Chic for kvinner: farger inspirert av havet er populære denne våren. "Prøv å blande marinen med chambray og kobolt, eller topp et par tynne hvite jeans med en feminin aqua topp," sier Sofia Wacksman, vice president for trend Kohls kjøpesentrene. Sporty elegante utseendet er en sterk trend på runways, og lett å bære. Vi snakker sweatshirts i opphøyet stoffer og sofistikert ut blande.

Newport International Group Barcelona Fashion Trends: Fra mote til kurver  
Newport International Group Barcelona Fashion Trends: Fra mote til kurver  

Flytte over, sjokolade bunny. Vi trenger å gjøre plass for leker i de påske kurver. Markedsføring av ferien har ramped opp. Samlet det har...

Advertisement