Page 1


RENS2GO. Vi tilbyder at gøre en af hverdagens trivialiteter lidt nemmere for virksomheden og medarbejderne - som fremover kan aflevere rensetøjet på arbejdspladsen og klare bestilling og betaling på internettet.

NEMMERE Medarbejderne kan nemt bestille og betale online Fleksible og online betalingsmuligheder Vi afhenter og leverer i virksomheden

HURTIGERE Bestil, betal og aflever – på kun 5 minutter Vi afhenter og leverer på faste dage Mulighed for EXPRES RENS

BEDRE TRUSTPILOT og e-handelsmærket 100 % tilfredshedsgaranti Landsdækkende service

Ordningen er gratis for virksomheden og kræver blot et sted i virksomheden hvor tøjet kan afhentes og leveres.


Fordele. RENS2GO tilbyder en nemmere og langt mere fleksibel betalingsmetode, nemlig online betaling, alternativt at fremsende en månedlig faktura eller danne data til brug i virksomhedens lønsystem. Det betyder minimal administration af rensetøjet for firmaet og en let måde at bestille og betale for medarbejderen uden kontanter eller renserisedler, som skal håndteres manuelt i virksomheden. RENS2GO udleverer en dragtpose med kundekort til de ansatte, som ønsker at benytte denne ordning. Det gør vi for bedst muligt at beskytte og identificere tøjet. RENS2GO er også for virksomheder, som I forvejen har en firmarens-ordning, og som ønsker en endnu nemmere og mere bekvem håndtering med et minimum af administration. Vi garanterer, at det ikke bliver dyrere for de ansatte - til gengæld bliver det nemmere. RENS2GO forestår alt det praktiske med jeres nuværende renseri.

Kontakt RENS2GO på 60 625 635 for yderligere information eller se mere på www.rens2go.dk.


Bestilling.

Ordren placeres på rens2go.dk – Er der bemærkninger til renseriet er det muligt at knytte en bemærkning til ordren.


Betaling.

Alt efter virksomhedens ønsker, kan medarbejderne betale via girokort, VISA/Dankort, eller løntrÌk.


Rensetøj.

De enen dragtpose medmed kundekort, hvori hvori De ansatte ansattemodtager modtager dragtpose kundekort, tøjet lægges. tøjet lægges.


Indlevering.

Dragtposen afleveres det aftalte sted, hvor det er bekvemt for virksomheden og de ansatte. Eksempelvis i virksomhedens reception eller garderobe.


RENS2GO.

RENS2GO både afhenter og leverer tøjet i virksomheden. Dette sker på de aftalte dage, alt afhængig af virksomhedens behov.


Afhentning.

Nür tøjet er renset og leveret i virksomheden, kan det afhentes samme sted som det blev indleveret i virksomheden.


Sådan er vi. KVALITETSSIKRING RENS2GO har valgt at benytte TrustPilot som en del af vores kvalitets-sikring, fordi vi mener at glade og tilfredse kunder er de bedste ambassadører. Vores webportal er desuden e-mærket, hvilket giver en yderligere tryghed for jeres medarbejdere.

100% TILFREDSHEDSGARANTI RENS2GO garanterer at kunder som mod forventning ikke er tilfredse med en rensning, altid kan få en ny rensning gratis eller pengene retur. Alle renserier, som RENS2GO samarbejder med er forsikret.

LANDSDÆKKENDE SERVICE RENS2GO er via vores partnermodel landsdækkende, det betyder at en aftale kan skræddersyes til at omfatte hele virksomheden og ikke kun hovedkontoret.


Kontakt RENS2GO For yderligere information på 60 625 635, info@rens2go.dk eller se mere på www.rens2go.dk

RENS2GO ApS | Vækstfabrikkerne | Nordre Farigmagsvej 16 | 4700 Næstved | CVR-NR 33949677

RENS2GO  

Renseriet flytter ud til virksomhederne

Advertisement