Page 1

 

Astu oman hyvinvointisi polulle! Astu oman hyvinvointisi polulle!


N

Hyvinvointipolku on nettisivusto, joka tarjoaa luotettavaa, ei‐kaupallista terveys‐ ja hyvinvointitietoa, erilaisia testejä ja tukea oman terveyden ja hyvinvoinnin arviointiin ja päätöksentekoon. päätöksentekoon Hyvinvointipolku sisältää seuraavat osiot: Terveystietoa ja tilastoja Linkkejä terveyskirjastoihin, joissa on mm. Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin kautta p päivittyvää, luotettavaa, testattua ja y j ajantasaista j tietoa terveydestä, sairauksista, laboratorioarvoista ja lääkkeistä. Osiosta löytyy runsaasti elintapakysymyksiin liittyvää asiaa esim. liikunnasta, ravitsemuksesta, mielen hyvinvoinnista ja päihteistä. Lisäksi osio sisältää tilastoja suomalaisten terveydestä.

Testit Testejä ja kyselyjä, joiden avulla käyttäjä voi saada tietoa elintavoistaan ja niiden vaikutuksista terveyteen sekä tunnistaa mahdollisia muutostarpeita. Osiossa on mahdollisuus tehdä sähköinen terveystarkastus ja saada siitä palaute sekä tilata terveysvalmennusta – ”kokeile!”

H


Nuoret Hyvinvointipolulla on myös nuorten kulma ‐ youth corner. Se tarjoaa testejä, pelejä, tietoa ja palveluja sekä nuorille itselleen että heidän läheisilleen erilaisista hyvinvointia tukevista asioista.

Hyvinvointikansio Mahdollisuus rekisteröityä käyttäjäksi ja ylläpitää itse omia terveystietojaan y j sekä omaa terveyspäiväkirjaa. y p j Terveyskortin y voi tulostaa koosteena omista tiedoistaan vaikkapa lääkärin vastaanotolle tai ulkomaille.

Tartu terveyteen Tarjolla esimerkiksi eri ikäisille suunnattuja terveysreseptejä avuksi hyvinvoinnin tukemiseen. Itä‐ ja Keski ‐ Suomen terveystietotupa‐ hakemisto,, jjosta löytyy y yy toistasataa väestön terveyttä y jja hyvinvointia y tukevaa terveystietotupaa ja ‐pistettä. Terveyspisteissä ihmiset voivat itsenäisesti etsiä tietoa terveyteen liittyvistä asioista joko internetistä tai muista lähteistä ja tehdä omatoimisesti seurantamittauksia esim. verenpaine, paino, vyötärönympärys. Terveyspisteissä järjestetään myös tietoiskuja.

Asiointi/palvelut Sisältää palveluhakemiston, jossa on hakutoiminto alueen terveysalan palveluntarjoajista ja niiden palveluista. Mukana on osin myös liikunta‐ ja kulttuuripalveluita. Hakemistoa täydennetään jatkuvasti. Palveluntarjoaja voi itse ehdottaa palveluaan sivuston ylläpitäjälle.


Hyvinvointipolku.fi Hyvinvointipolku.fi

          

Tartu terveyteen!

Hyvinvointipolku.fi portaalin esite 1.7.2011  

Esite Hyvinvointipolku.fi -portaalin palveluista

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you