THULE Produkt Guide 2021 - Tillbehör för husbil, husvagn, skåpbil och minivan

Page 1

Product Guide – Tillbehör för husbil, husvagn, skåpbil och minivan

Svenska

2021


04

34

46

Markiser

Smarta väggar

Markisförtält

Skapa en skyddad plats Väggmonterade markiser Takmonterade markiser Påsmarkis för tältskenan Tillbehör

Skapa avskildhet 12 24 28 30

Sun Blockers G2 Rain Blockers G2 View Blockers G2 Windscreen Smarta paneler för skåpbilar/minibussar

Skapa ett rymligt uterum 38 40 42 43 44

För dig som stannar länge För dig som gärna reser Tillbehör

52 58 62

112 Komfort & Trygghet

64

Bring your life Vi på Thule delar din längtan efter att kunna ägna mer tid åt denna passion – och det utan att behöva bekymra oss om hur vi ska kunna ta med oss alla saker vi behöver. I denna katalog har vi samlat våra tillbehör för husbilar, husvagnar och vans, men detta är bara en liten del av allt det som Thule har att erbjuda. Thule är dessutom en del av Thule Group – en samling internationella varumärken som har ett gemensamt mål: Att utveckla smarta sätt att underlätta ditt aktiva liv! 2

104 Förvaring

Cykel

Vare sig vi älskar att utforska naturen, eller vi hellre föredrar långresor med familj och vänner, har vi ju alla en passion för att njuta av ett aktivt liv.

Perfekt plats för dina saker

Ta med 2 eller fler cyklar

Oavsett vart din passion driver dig och vad du än tar med dig. Med produkter från Thule har du friheten att leva ett aktivt liv fullt ut.

Black Edition Cykelhållare för bakgavelmontering Cykelhållare för garage Cykelhållare för husvagnens dragbalkar Cykelhållare för bakdörrar Tillbehör

Optimal trygghet under hela resan

68 72 82 88 94 100

Förvaringslösningar Upphängningssystem Boxar

108 109 111

Takräcke Stegar Fotsteg Takluckor Nivåkilar Lås

11 6 122 124 126 128 129

136 Tekniska specifikationer 3


Markiser Thules markiser har utformats för att ge skugga under soliga dagar och vara ett regnskydd under regniga dagar. Vi erbjuder ett brett sortiment av markiser med unika funktioner som passar alla fordonstyper.

4

5


Markiser

Lösningar för alla fordon Att resa med husbil eller husvagn ger dig frihet: Du kan åka vart du vill, när du vill. Stanna på de vackraste platserna och njut av naturen. Med en Thule-markis får du ett skyddat utrymme bredvid ditt fordon som ger både skugga och skydd mot vädrets makter. Med några få enkla handgrepp monterar du även markistillbehör för olika syften. Thule erbjuder markiser i tre olika kategorier, så att du kan hitta en markis som passar just dig och ditt fordon.

6

Väggmonterade markiser

Takmonterade markiser

Påsmarkis för tältskenan

• Det vanligaste monteringsalternativet • Stort utbud av monteringsadaptrar, utvecklade i samarbete med fritidsfordonstillverkarna • Kan enkelt monteras i husvagnens förtältskena

• Monteras ovanpå fordonet • Speciella monteringsadaptrar, utvecklade i samarbete med fritidsfordonstillverkarna • Kan integreras i fritidsfordonets design • Skjuter inte ut – passar därför extra breda fordon

• Enkel montering, utan monteringsfästen, i husvagnens förtältskena • Ej permanent monterad; lätt att skifta mellan markis och förtält • Väldigt lätt jämfört med vägg- eller takmonterade boxmarkiser

7


Varför välja en Thule Omnistor Markis?

Markisdesign Kassett Alla Thule Omnistor-markiser är försedda med en kraftig kassett av aluminium, som garanterar säker funktion under många år. Våra markiser testas under extrema väderförhållanden för att överträffa gällande normer.

Anodiserad

Lätt att använda

Överlägsen stabilitet

Tilltalande design

Manuella markiser har en vev för att öppna och stänga, medan de motoriserade manövreras med en fjärrkontroll. Tack vare Thule “Quick Release”-systemet kan stödbensspärren enkelt lossas vid behov, för att förhindrar att stödbenen faller under uppsättningen. Alla stödben fälls ned lodrätt för att reducera risken för skador på fordonet. Stödbenen kan enkelt justeras till önskad höjd, tack vare det användarvänliga ”Quick Lock”-systemet.

Thule Omnistor markiser är utrustade med kraftiga överliggare som, i kombination med en innovativ upphängning av upprullningsröret, ger en perfekt spänd markisduk. De minskar också vindkänsligheten, för en tryggare användning. Beroende på typ av markis, ingår från 3,75 meters längd, som standard antingen ett integrerat spännsystem eller en extra överliggare för att hålla duken ännu bättre spänd. Alla våra markiser är testade under varierande väderförhållanden för att garantera optimal stabilitet.

Thule Omnistor markiser har en tidlös design som passar perfekt för alla fordonstyper. Beroende på markistyp kan du välja mellan följande kassettutföranden: anodiserad, vit, antracit eller creme-färgad.

Vit

Antracit

Cremefärgad

OBS - Kassettfärgerna antracit och creme kan endast fås i kombination med duken Mystic Grey (31). Se specifikationen för respektive markis för att se möjliga kombinationer av kassett och duk

Markisduk Denna PVC-väv håller högsta kvalitetet. Den har tryck på båda sidor, och den är försedd med en beläggning som bibehåller dukens fräschör, gör den vattentät och tvättbar och förlänger dukens livslängd. Beroende på markistyp, kan du välja olika mönster på duken.

Utsett till bästa markisfabrikatet under många år

31 - Mystic Grey

32 - Sapphire Blue

22 - Uni White

07 - Uni Grey

OBS - Uni White (22) är tillgängligt på efterfrågan med en längre leveranstid

UV-skydd

OBS - Vid regn bör ett av fronthörnen sänkas något, så att vattnet lättare kan rinna av

8

Stort utbud av tillbehör

Det populäraste fabrikatet

För att anpassa din markis till din livsstil, erbjuder Thule flera olika tillbehör din markis. Till exempel är Thule Smart-panelerna den idealiska lösningen om du vill skapa avskildhet, samtidigt som de skyddar från väderelement som sol, regn och vind. Med ett markisförtält från Thule,får du ett stort uterum utanför din husbil.

Thule har i flera år utsetts till det bästa markisfabrikatet. Thule har dessutom ett stort utbud av fästen och adaptrar, utvecklade tillsammans med fritidsfordonstillverkarna.

Beläggningen ger inte bara duken ett mycket bra skydd mot repor, utan ger också ett ökat skydd mot UV-strålning och värme.

Tillförlitlig under många år PVC-duken är av mycket hög kvalitet och uppbyggd av 5 skikt vilket gör den vattentät, tvättbar, hållbar och reptålig. • 1 - Ytskikt av PVC: Skyddar markisen mot blekning och repor • 2 - Vinyl med mönstertryck • 3 - Basskikt av polyester

1

2 3

2

1

9


Markiser - Produktöversikt Markiser

Väggmonterade markiser

Thule Omnistor 5200

Thule Omnistor 8000

Thule Omnistor 5102

Thule 3200

VW T5/T6 Anodiserad

Vit

Antracit

Anodiserad

Vit

Cremefärgad

Ljusgrå

Antracit

Antracit

Anodiserad/Antracit

Antracit

Takmonterade markiser

Påsmarkis för tältskenan

Thule Omnistor 6300

Anodiserad

10

Vit

Thule Omnistor 1200

Thule Omnistor 9200

Antracit

Anodiserad

Vit

Cremefärgad

Vit

11


Väggmonterade markiser

Väggmonterade markiser

Den nya standarden för husbilsmarkiser Thule Omnistor 5200 passar perfekt på alla typer av husbilar. Dess design är anpassad till dagens husbilars, och den smälter väl in på husbilens vägg. Denna markis finns i 8 längder, från 1,92 till 5,02 meter – alla med ett maximalt djup på 2,50 meter. Manuell eller elektrisk manövrering Som tillval finns en 12 V-motor, som underlättar manövreringen. Motorn kan även monteras i efterhand, och den har en funktion för manuell nödmanövrering (Vikttillägg 1 kg). Perfekt dukspänning Kraftiga, fjäderbelastade armar med inbyggd patenterad spännmekanism ger perfekt spänd duk, och gör markisen mindre känslig för blåst. De patenterade armarna är standard för markislängder från 4,02 meter, och de finns som tillval till markislängderna 3,02 och 3,52 meter.

Thule Omnistor 5200 Tillbehör till Thule Omnistor 5200 Smarta väggar - Se sid. 34 Förtält - Se sid. 46 Se fler tillbehör sid. 30 till 33

Thule Omnistor 5200 - Manuell

Thule Omnistor 5200 - Motor

Markiser

Thule Omnistor 5200

Perfekt dukspänning - Kraftiga, fjäderbelastade armar med inbyggd patenterad spännmekanism ger perfekt spänd duk, och gör markisen mindre känslig för blåst. De patenterade armarna är standard för markislängder från 4,02 meter, och de finns som tillval till markislängderna 3,02 och 3,52 meter.

Motorsats (tillval) Se sid. 14

Thule Tent LED Mounting Rail Som tillval finns denna monteringsprofil för TO 5200. Den täcker gapet under markisen, vilket innebär att monteringsbeslagen till markisen inte längre är synliga. Monteringsprofilen har två funktioner: Man kan montera ett Thule markisförtält och/eller sätta fast en Thule LED Strip som ger ett behagligt ljus.

Enkel rengöring - Försedd med ett eget avrinningssystem i frontprofilen. Bekvämt vid regn, men också när man en eller två gånger per år rengör markisen med Thule PVC Cleaner.

Optimal stängning Se sid. 14

Thule snabblås (Quick Lock) Användarvänligt system som gör det enkelt att justera markisbenen till rätt höjd.

Thule 3:e stödben Inbyggt fäste för 3:e stödben (tillval) som ger extra hög stabilitet.

Stödben med snabbkopping Thule Quick Release-stödbenen har låsen placerade ute vid lederna, i stället för i mitten, vilket gör de lättare och snabbare att frigöra och fälla ner dem när markisen fälls ut. Alla stödben fälls ned lodrätt för att reducera risken för skador på fordonet.

KASSETT Anodiserad Vit

Bruksanvisning

Antracit

12

13


Väggmonterade markiser

Thule Omnistor 5200 Thule Motor Kit TO 5200 - Som tillval finns en 12 V-motor, som underlättar manövreringen. Markisen manövreras enkelt med en knapptryckning, och den har en funktion för manuell nödmanövrering. Motorn kan även eftermonteras (vikttillägg 1 kg), och den ökar markisens längd med endast 3 centimeter.

Justerbara överliggare - Tack vare de justerbara överliggarna, kan markisens lutning justeras så att fordonets dörr inte tar i markisen när denna är utfälld.

14

Optimal stängning - Tack vare att upprullningsrörets läge enkelt kan justeras garanteras en perfekt stängning av kassetten även efter många års användning.

15


Väggmonterade markiser

Väggmonterade markiser

Den största väggmonterade markisen på marknaden Thule Omnistor 8000 finns i 5 olika längder, från 4,00 till 6,00 meter – alla med ett djup på 2,75 meter. Välj mellan anodiserad, vit, cremefärgad eller antracit kassett. Manuell eller elektrisk manövrering Som tillval finns en 230 V-motor med fjärrkontroll, som underlättar manövreringen. Alla inställningar programmeras digitalt, vilket garanterar en perfekt stängning av frontprofilen, och den har en funktion för manuell nödmanövrering. Motorn kan även monteras i efterhand på en manuell Thule Omnistor 8000-markis (Vikttillägg 2 kg). Perfekt dukspänning Tack vare Thules unika spännmekanism, inbyggd i de ledade armarna, är markisduken alltid välspänd. De ledade armarna är extra kraftiga och försedda med dubbla vajrar, och de aktiverar automatiskt överliggaren som ser till att markisen är stabil och motståndskraftig mot blåst.

Thule Omnistor 8000

Markiser

Thule Omnistor 8000 Tillbehör till Thule Omnistor 8000 Smarta väggar - Se sid. 34 Förtält - Se sid. 46

Enkel rengöring Försedd med ett eget avrinningssystem i frontprofilen. Bekvämt vid regn, men också när man en eller två gånger per år rengör markisen med Thule PVC Cleaner.

Se fler tillbehör sid. 30 till 33

Thule Omnistor 8000 - Manuell

Thule Omnistor 8000 - Motor

230 V-motor Som tillval finns en 230 V-motor med fjärrkontroll som underlättar manövreringen.

Thule snabblås (Quick Lock) Användavänligt system som gör det enkelt att justera markisbenen till rätt höjd.

Perfekt dukspänning Tack vare Thules unika spännmekanism, inbyggd i de ledade armarna, är markisduken alltid välspänd.

KASSETT Anodiserad Vit Cremefärgad

16

Antracit

Bruksanvisning Motor

17


Markispaket för Skåpbilar och Minibussas Markiser

Thule Omnistor 4900 + Ford Transit/Tourneo Custom Adapter

Thule Omnistor 4900 + PSA Minivan Adapter

Thule Omnistor 4900 + Volkswagen T5/T6 Adapter

Ett komplett set med Thule Omnistor 4900-

Ett komplett set med Thule Omnistor 4900-

Ett komplett set med Thule Omnistor 4900-

markis och adaptrar för Ford Transit och Ford

markis och adaptrar för minivans från PSA

markis och adaptrar för Volkswagen T5/T6.

Tourneo Custom.

från 2016.

EGENSKAPER

EGENSKAPER

• Passar till Ford Transit Custom och Ford Tourneo Custom

• Passar till Citroën Spacetourer, Peugeot Traveller och Toyota Proace

• Tillgänglig med markisen Thule Omnistor 4900 med en längd på 2,60 meter, Markisduk: 31 - Mystic Grey • För fordon med popup-tak

• Tillgänglig med markisen Thule Omnistor 4900 med en längd på 2,60 meter, Markisduk: 31 - Mystic Grey

• Snabb och enkel installation genom blindmontering (kräver ingen åtkomst från insidan)

• Maxhöjden är mindre än 2 meter

• Markisen är inte borttagbar

• Snabb och enkel installation genom blindmontering (kräver ingen åtkomst från insidan)

• För fordon med popup-tak

EGENSKAPER

• Passar till modeller av Volkswagen T5/T6 utan räcken • Tillgänglig med markisen Thule Omnistor 4900 med en längd på 2,60 m eller 3,00 m, Markisduk: 31 - Mystic Grey • För fordon med popup-tak • Snabb och enkel installation genom blindmontering (kräver ingen åtkomst från insidan) • Markisen är fortfarande borttagbar • Adaptern måste monteras på taket enligt instruktionerna. Monteringen kräver inget räcke

• Markisen är fortfarande borttagbar • Adaptern måste monteras på taket enligt instruktionerna. Monteringen kräver inget räcke • Perfekt yta och integrering med fordonet tack vare adapterskydden i svart plast

301776 - 2.60 x 2.00 m Antracit

301769 - 2.60 x 2.00 m Antracit

301772 - 2.60 x 2.00 m Antracit 301773 - 3.00 x 2.50 m Antracit

18

19


Väggmonterade markiser

Väggmonterade markiser

Thule Omnistor 5102 Liten specialmarkis för Volkswagen T5/T6 Thule Omnistor 5102 är utvecklad i samarbete med, och godkänd av, Volkswagen. Markisen har en standardlängd på 2,60 meter, och ett djup på 2,00 meter. Den kan fås i färgerna antracit och ljusgrå. Enkel montering Den enkla monteringen, på originaltakbågarna med medföljande adaptrar, gör den perfekt för stadsbruk. Mer utrymme Öka din boyta med 5 m2 genom att komplettera med Thule Residence G3 markisförtält, speciellt framtaget för Thule Omnistor 5102.

Thule Omnistor 5102 Tillbehör till Thule Omnistor 5102 Smarta väggar - Se sid. 34 Förtält - Se sid. 46 Se fler tillbehör sid. 30 till 33

Thule Omnistor 5102 - Manuell

Färganpassad harmoni Två kassettfärger gör det möjligt att skapa harmoni med din T5/T6, där den antracit versionen matchar stötfångarna och dörrhandtagen på din bil.

Thule snabblås (Quick Lock) - Användarvänligt system som gör det enkelt att justera markisbenen till rätt höjd.

OBS - De medföljande adaptrarna passar endast VW Multivan. För VW California, vänligen kontakta din VW-återförsäljare OBS - Endast för modeller med kort hjulbas

KASSETT Ljusgrå Antracit

20

21


Väggmonterade markiser

Väggmonterade markiser

Manuell markis i hoprullad box för kompakta fordon Markisen för Thule 3200 finns i fem längder från 1,90 – 3,00 meter med ett djup på 2,50 meter. Markiskassetten finns tillgänglig i antracit eller anodiserad med bottenplatta i antracit och svarta ändstycken. Montering Perfekt för direktmontering på ett urval minivans och takräckesmontering på bilar. Markisfästena måste köpas separat. Enpersonsmontering Markisen kan monteras av en person. Öppna kassetten och ta ut spännarmarna. Rulla ut markisen manuellt och montera stödbenen. Anslut spännarmarna med stödbenen och spänn åt. Stort djup Alla markislängder har ett djup på 2,50 meter – det största djupet på marknaden i sin kategori.

Thule 3200

Markiser

Thule 3200

Enpersonsmontering Öppna kassetten och rulla ut markisen manuellt.

Tillbehör till Thule 3200 Smarta väggar - Se sid. 34

Se fler tillbehör sid. 30 till 33

Thule 3200 - Manuell

Djup - Marknadens största markisdjup på 2,50 m i sin kategori för alla längder.

Perfekt stabilitet Väldesignade ändstycken som ger markisen hög kvalitetsstandard och perfekt vindtålighet.

Montering - Tack vare de slitstarka profilerna kan markisen monteras direkt på fordonet med fästen eller på ett takräcke.

Thule snabblås (Quick Lock) Användarvänligt system som gör det enkelt att justera markisbenen till rätt höjd.

Unikt snabbspänningssystem

Tillbehör - Stort utbud tillbehör med smarta väggar, stormsäkring, osv.

Design - Modernt utseende som integreras perfekt med vilken fordonsdesign som helst.

KASSETT Antracit Anodiserad/Antracit Bruksanvisning

22

23


Takmonterade markiser

Takmonterade markiser

Takmarkis av universalmodell med modern design Den takmarkisen Thule Omnistor 6300 finns i 9 olika längder från 2,6 till 5,0 meter med ett maxdjup på 2,5 m. Markiskassetten finns i varianterna anodiserad, vit och antracit. Manuell eller elektrisk manövrering Som tillval finns en 12 V-motor som underlättar manövreringen för markiser större än 3 m. Motorn kan även monteras i efterhand som ett tillbehör till en manuell Thule Omnistor 6300, och den har en funktion för manuell nödmanövrering (vikttillägg 1 kg). Perfekt dukspänning Kraftiga, fjäderbelastade armar med inbyggd patenterad spännmekanism ger perfekt spänd duk, och gör markisen mindre känslig för blåst. De patenterade armarna är standard för markislängder från 3,75 meter och uppåt och finns som tillval för mindre markiser.

Thule Omnistor 6300

Markiser

Thule Omnistor 6300 Tillbehör till Thule Omnistor 6300 Smarta väggar - Se sid. 34 Förtält - Se sid. 46

Förstklassig finish och dold teknik gör att den harmonierar perfekt med moderna husbilars design.

Se fler tillbehör sid. 30 till 33

Thule Omnistor 6300 - Manuell

Justerbara överliggare Tack vare de justerbara överliggarna, kan markisens lutning justeras så att fordonets dörr inte tar i markisen när denna är utfälld.

Thule Omnistor 6300 - Motor

Perfekt dukspänning - Kraftiga, fjäderbelastade armar med inbyggd patenterad spännmekanism ger perfekt spänd duk, och gör markisen mindre känslig för blåst.

Enkel rengöring - Försedd med ett eget avrinningssystem i frontprofilen. Bekvämt vid regn, men också när man en eller två gånger per år rengör markisen med Thule PVC Cleaner.

Thule snabblås (Quick Lock) Användarvänligt system som gör det enkelt att justera markisbenen till rätt höjd. Thule 3:e stödben - Inbyggt fäste för 3:e stödben (tillval) som ger extra hög stabilitet.

KASSETT Anodiserad Vit Antracit

24

Bruksanvisning Manuell

Bruksanvisning Motor

25


Takmonterade markiser

Takmonterade markiser

Den perfekta takmarkisen för extra stora fordonen med ett djup 3 m Thule Omnistor 9200 är speciellt lämpad för större husbilar, och den har konstruerats för att perfekt harmoniera med moderna husbilars design. En specialkonstruktion gör att markisen inte vibrerar under körning, vilket ger en tystare färd. Manuell eller elektrisk manövrering Som tillval finns en 230 V-motor med fjärrkontroll, som underlättar manövreringen. Alla inställningar programmeras digitalt, vilket garanterar en perfekt stängning av frontprofilen, och den har en funktion för manuell nödmanövrering. Motorn kan även monteras i efterhand på en manuell Thule Omnistor 9200-markis (Vikttillägg 2 kg).

Thule Omnistor 9200 Perfekt dukspänning - Tack vare Thules unika spännmekanism, inbyggd i de ledade armarna, är markisduken alltid välspänd. De ledade armarna är extra kraftiga och försedda med dubbla vajrar, och de aktiverar automatiskt överliggaren som ser till att markisen är stabil och motståndskraftig mot blåst.

Tillbehör till Thule Omnistor 9200 Design - Förstklassig finish och dold teknik gör att den harmonierar perfekt med moderna husbilars design.

Smarta väggar - Se sid. 34 Förtält - Se sid. 46 Se fler tillbehör sid. 30 till 33

Thule Omnistor 9200 - Manuell

Markiser

Thule Omnistor 9200

Thule Omnistor 9200 - Motor

Perfekt dukspänning Tack vare Thules unika spännmekanism, inbyggd i de ledade armarna, är markisduken alltid välspänd. De ledade armarna är extra kraftiga och försedda med dubbla vajrar, och de aktiverar automatiskt överliggaren som ser till att markisen är stabil och motståndskraftig mot blåst. Thule snabblås (Quick Lock) Användarvänligt system som gör det enkelt att justera markisbenen till rätt höjd.

Lättskött och säker Som tillval finns en 230 Vmotor med fjärrkontroll, som underlättar manövreringen. Alla inställningar programmeras digitalt, vilket garanterar en perfekt stängning av frontprofilen.

KASSETT Anodiserad Vit Cremefärgad

26

Bruksanvisning Motor

27


Påsmarkis för tältskenan

Påsmarkis för tältskenan

Stabil påsmarkis med extra stort djup Påsmarkisen Thule Omnistor 1200 finns i 11 längder, från 2,30 till 5,50 meter med ett djup på upp till 2,50 meter. Snabb och enkel uppsättning Markisen förvaras i en påse av PVC, och en påsydd kederlist gör att den enkelt kan hängas upp i husvagnens förtältskena. Öppna påsen och rulla ut markisen. Tack vare att stödben och spännamar fälls ut samtidigt, går uppsättningen mycket snabbt och enkelt. Unik snabbspänning Tack vare det unika snabbspänningssystemet, är det enklare än någonsin att spänna ut markisduken. TO 1200 i kombination med ett Thule markisförtält Med hjälp av en adaptersats (tillbehör), kan markistältet Thule QuickFit användas tillsammans med Thule Omnistor 1200. Thule Awning Fixation Kit TO 1200 består av flera profiler för att skjuta in den integrerade kederlisten på påsens insida.

Thule Omnistor 1200

Markiser

Thule Omnistor 1200 Tillbehör till Thule Omnistor 1200 Smarta väggar - Se sid. 34 Förtält - Se sid. 46 Se fler tillbehör sid. 30 till 33

Thule Omnistor 1200

Snabb och enkel uppsättning - Markisen förvaras i en påse av PVC, och en påsydd kederlist gör att den enkelt kan hängas upp i husvagnens förtältskena. Öppna påsen och rulla ut markisen.

Support kit En smart lösning – även denna får plats i påsen – som gör att belastningen fördelas över en större yta på husvagnsväggen.

Thule snabblås (Quick Lock) - Användarvänligt system som gör det enkelt att justera markisbenen till rätt höjd.

Unikt snabbspänningssystem

Perfekt stabilitet - Markiser med en längd från 3,50 m har ett inbyggt fäste för ett 3:e stödben (tillbehör) som ger extra stabilitet. Markiser med en längd från 4,00 m levereras som standard med överliggare.

PÅSE Vit

Bruksanvisning

28

29


Markiser - Tillbehör

Beslyning

Motoriserade markissystem

Markiser

Markiser - Tillbehör

Thule Tent LED Mounting Rail TO 6300

Thule Tent LED Mounting Rail TO 5200

Thule LED Mounting Rail TO 6300/6200/9200

Thule Motor Kit TO 5200

Thule Motor Kit TO 8000/9200

Thule Motor Kit TO 6300

301664 - Den här profilen kan skjutas in längst ner på TO 6300 | 6200 | 9200 takmarkiser. Försedd med en kanal för att skjuta in ett Thuletält eller Thule Organizer och har ytterligare utrymme för en Thule LED Strip. LED-belysningen kan användas både när markisen är öppen eller stängd.

Denna aluminiumprofil täcker monteringsfästena och är försedd med en kanal för att skjuta in ett tält i. Den har dessutom plats för en Thule LED Strip. LED-belysningen kan användas både när markisen är öppen eller stängd.

306777 - Profil som monteras mellan taket och kassettens undersida på markiserna 6300 | 6200 | 9200, och används för att montera en Thule LED Strip. Avståndet mellan tak och kassett måste vara minst 12 mm.

Eftermonteringssats (12 V DC) för Thule Omnistor 5200 (3,00 m och mer). Inklusive strömbrytare.

Eftermonteringssats (230 V AC) för Thule Omnistor 8000 och 9200. Inklusive fjärrkontroll och relä.

Eftermonteringssats (12 V DC) för Thule Omnistor 6300 (3,00 m och mer). Inklusive strömbrytare.

• Tillgänglig i olika längder

• Längd: 4,00 m

• Färger: antracit, anodiserad och vit

• Vikt: 1 kg 301296 Vit

Thule Omnistor 8000 301297 Anodiserad

301298 Antracit

301664 Antracit OBS - Endast i kombination med Thule LED strip på snedden

Thule Omnistor 9200

302530 Vit

302533 Vit

302531 Anodiserad

302534 Anodiserad

302533 Cremefärgad

302535 Cremefärgad

• Vikt: 1 kg 302096 Vit

302097 Anodiserad

302098 Antracit

Tätningslister

Thule LED Strip Sideways

Thule LED Strip

Denna hållbara LED-list erbjuder ett kraftigt sken i sidled och är vattentät (IP65). Försedd med 3M dubbelhäftande tejp, som fäster på de flesta underlag. Kan kortas var 5:e cm. • Spänning: 12 V DC

Vattentät (IP65) LED-list med 60 ljusstarka lysdioder per meter, som ger en god belysning under markisen. Försedd med 3M dubbelhäftande tejp, som fäster på de flesta underlag. Kan kortas var 5:e cm.

• Strömförbrukning: 340-380 mA per meter

• Spänning: 12 V DC

• Längd: 4,00 m

• Strömförbrukning: 340-380 mA per meter • 307135 - 4,00 m / 307136 - 5,00 m / 307137 - 6,00 m

301660 Antracit

30

Thule Sealing Rubber

Thule EPDM

Thule Gutter

Täcker mellanrummet mellan markis och vägg vid användning av plant monteringsfäste. Med inbyggt avrinningssystem.

308697 - List av svart EPDM-gummi med slutna celler för tätning mellan markisen och husbilens tak.

Självhäftande regnränna som passar de flesta husvagnar och husbilar.

• Längd: 4,00 m

• Längd: 2 x 2,00 m

• 307947 - Längd: 3,50 m

• 307960 - För series Thule Omnistor 5 & 8 - small 5 cm

• Tjocklek: 25 mm

• 307967 - Längd: 4,50 m

• 307961 - För series Thule Omnistor 5 & 8 - large 8 cm

• Bredd: 30 mm

Vit

31


Markiser - Tillbehör

Stormsäkring

Stormsäkring

Markisunderhåll

Markiser

Markiser - Tillbehör 1

2

Thule Hold Down Side Strap Kit

Thule 3rd Support Leg (3:e Stödben)

Thule Repair Patch (reparationssats)

307916 - Stormsäkrinssats som fästs vid stödbenen, och ger förbättrad stabilitet vid blåst. Kan användas tillsammans med Thule markisförtält och Thule Smart Panels.

306778 - Används tillsammans med överliggare för att ge större stabilitet åt långa markiser. Kan användas på alla markistyper från 3,75 meter, förutom TO Caravan Style. Kan ej användas tillsammans med Thule QuickFit förtëlt.

306486 - För lagning av små revor i din markisduk. Består av tre självhäftande, transparenta lagnings-lappar – 7,5 x 15 cm.

Thule Hold Down Kit

Thule Tension Arm Set TO 5200

Thule Tension Arm Set TO 6300

Thule PVC Cleaner (rengöring)

307906 - Stormsäkringssats som förhindrar att markisen/förtältet slits loss från marken vid stark vind. Monteras mellan de ledade armarna/ överliggarna och markisduken/tälttaket.

301295 - Extra spännarms-set för att öka vindmotståndet för Thule Omnistor 5200 markis i längder 3,02 m och 3,52 m. Ingår för de längre markiserna. Se sid. 12

302095 - Extra spännarms-set för att öka vindmotståndet för Thule Omnistor 6300 markis i längder 3,00 m, 3,25 m och 3,50 m (ej lämplig för markislängd 2,60 m). Ingår för de längre markiserna. Se sid. 24

307585 - Idealisk för rengöring av markisduk och tält. Bör användas två gånger om året. I praktisk sprejflaska.

3

Thule Tension Rafter G2

Enkel montering i endast 3 steg

Den nya överliggaren Thule Rafter G2, säkerställer en optimalt spänd väv för bättre tålighet mot kraftig blåst. Överliggaren är tillverkad av hållbar aluminium i kombination med tåliga plastbeslag.

1 - Fäll ut markisen.

*Passar endast till sidan på markisen, inte till mitten

Djup

Thule Fabric Clamps 309698 - De här klämmorna ger en säkrare fastsättning mellan markisväven och spännarmen eller blockeringsarmen för att förhindra oljudet av flaxande markisväv i vinden. Klämmornas montering kan anpassas efter de flesta profiler och det är bara att klicka fast dem på armen, lägga väven emellan och dra åt med handtaget.

32

RYMMER • Oval sidoblockeringsarm • Thule Tension Rafter G2 • Fyrkantig teleskopisk spännarm TO 1200

Thule Tension Rafter G2 Vägg Thule Tension Rafter G2 Tak

2.00 m*

Thule Tension Rafter G2 Vägg Thule Tension Rafter G2 Tak

2.50 m

Thule Tension Rafter G2 TO 1200

OBS - Ett set innehåller två klämmor. Du kan använda upp till två klämmor på samma sida av markisen

2 - Placera överliggaren i markisen Detta är enkelt, tack vare den integrerade fjädern. 3 - Veva in markisduken försiktigt till dess att överliggaren är låst. Markisen är spänd när de två svarta delarna är i kontakt med varandra. Typ av markis

Art.-nr.

TO 5200 | 4900 | 5003 | 5002

307307

TO 6300 | 6200 | 6002

307308

TO 5200 | 4900 | 5003 | 5002

307309

TO 6300 | 6200 | 6002

307310

TO 1200

307311

Thule Tension Rafter G2 Vägg/Tak

2.75 m

TO 8000 | 6900

307312

Thule Tension Rafter G2 Tak

3.00 m

TO 9200

307313

33


Smarta väggar Skapa enkelt ytterligare avskildhet under din markis genom att sätta upp en eller flera smarta väggar. Dessa paneler skyddar också mot sol, regn och vind och kan kombineras på flera sätt för ett optimalt skydd.

34

35


Smarta väggar - Produktöversikt

Smarta väggar

36

Thule Sun Blocker G2 - Fram

Thule Sun Blocker G2 - Sida

Thule Rain Blocker G2 - Fram

Thule Rain Blocker G2 Pack Minivan

Thule View Blocker G2 - Sida

Thule Windscreen

Thule Rain Blocker G2 - Sida

37


Komplement till din markis

Komplement till din markis

Thule Sun Blocker G2 Skyddar mot sol

Thule Sun Blocker G2 Tillbehör till Thule Sun Blocker Side Thule Fabric Clamps De här klämmorna ger en säkrare fastsättning mellan markisväven och blockeringsarmen för att förhindra oljudet av flaxande markisväv i vinden. Se sid. 32

Material Tillverkat av finmaskigt, lätt och halvtransparent nätmaterial. Montering Frontstyckena passar alla Thule Omnistor-markiser, och skjuts enkelt in i markisfrontens spår. Gavelstyckena skjuts in i överliggare av aluminium, som monteras mellan kassetten och markisfronten. Gavelstyckena passar på både höger och vänster sida med samma överliggare. Kombinerbara med tält För att ge extra komfort kan gavelstyckena Thule Sun Blocker G2, med hjälp av Thule QuickFit enkelt monteras på ett markisförtält. Frontstycket Thule Sun Blocker G2 kan användas på markisförtältet Thule Residence G3 med hjälp av speciella profiler. Se sid. 56 - 61

Montering av gavelstycke Gavelstyckena skjuts in i spårförsedda överliggare av aluminium, som monteras mellan kassetten och markisfronten.

Montering av frontstycke Frontstycket skjuts in i spåret i markisfronten. Det är upprullningsbart, och kan fästas i upprullat läge.

Förvaring Thule Luxury Blocker Bag 301568 - Elegant svart väska för förvaring av spännarmen, panelen och fästmaterial – LxBxH: 130 x 20 x 20 cm.

Smarta väggar

Front- och gavelstycken som släpper igenom luft men stänger solens strålar ute, utan att förstöra din utsikt. Finns i olika storlekar för att passa markisens längd, djup och monteringshöjd.

Material Tillverkat av finmaskigt, lätt och halvtransparent nätmaterial.

Design - Thule-look i grått och svart.

Säker förankring Tältpinnar och stroppar ingår.

SNABBÖVERSIKT - Se sid. 140 till 142

Moduluppbyggnad Du kan enkelt kombinera Thule Sun Blocker G2 med andra smarta väggar från Thule. Frontstyckena kan rullas upp när de ej behövs.

38

Bruksanvisning

39


Komplement till din markis

Komplement till din markis

Thule Rain Blocker G2 Skyddar mot regn och vind

Thule Rain Blocker G2 Tillbehör till Thule Rain Blocker Side Thule Fabric Clamps De här klämmorna ger en säkrare fastsättning mellan markisväven och blockeringsarmen för att förhindra oljudet av flaxande markisväv i vinden. Se sid. 32

Material PVC-material av högsta kvalitet.

Kombinerbara med tält För att ge extra komfort kan gavelstyckena Thule Rain Blocker G2, med hjälp av Thule QuickFit enkelt monteras på ett markisförtält. Se sid. 60

Förvaring

Thule Rain Blocker G2 Pack Minivan

Smarta väggar

Front- och gavelstycken med transparent fönster som släpper in ljus och skapar en känsla av rymd. Finns i olika storlekar för att passa markisens längd, djup och monteringshöjd.

Montering Frontstyckena passar alla Thule Omnistor-markiser, och skjuts enkelt in i markisfrontens spår. Gavelstyckena skjuts in i överliggare av aluminium, som monteras mellan kassetten och markisfronten. Gavelstyckena passar på både höger och vänster sida med samma överliggare.

Montering av frontstycke - Frontstycket skjuts in i spåret i markisfronten. Flera frontstycken kan kopplas ihop, eller förbindas med gavelstyckena, med hjälp av smarta profiler.

Set med två sidopaneler och två frontpaneler för Thule Omnistor 5102 | 4900. Markislängd är 2,6 meter för minivan.

Montering av gavelstycke Gavelstyckena skjuts in i spårförsedda överliggare av aluminium, som monteras mellan kassetten och markisfronten, och fästs därefter vid markisbenen med smarta beslag.

SETET INNEHÅLLER

Thule Luxury Blocker Bag 301568 - Elegant svart väska för förvaring av spännarmen, panelen och fästmaterial – LxBxH: 130 x 20 x 20 cm.

+ Material PVC-material av högsta kvalitet.

PASSAR MINIVANS • • • •

Markkappa

Säker förankring Tältpinnar, linor och smarta beslag ingår.

Praktiskt - Frontstycket är upprullningsbart, och kan fästas i upprullat läge.

Volkswagen T5/T6 (California, etc.) Ford Custom Ford Custom Nugget Peugeot Traveller, Citroën Spacetourer (Campster), Toyota Proace • Renault Trafic • Mercedez Benz V-Klasse Marco Polo • PSA Minivan > 2016

SNABBÖVERSIKT - Se sid. 140 till 142

Moduluppbyggnad Du kan enkelt kombinera Thule Rain Blocker G2 med andra smarta väggar från Thule. Frontstyckena kan rullas upp när de ej behövs.

40

Bruksanvisning

41


Komplement till din markis

Väggfästning

Thule View Blocker G2 Skyddar mot sol, regn och vind

Thule Windscreen Tillbehör till Thule View Blocker Side Thule Fabric Clamps De här klämmorna ger en säkrare fastsättning mellan markisväven och blockeringsarmen för att förhindra oljudet av flaxande markisväv i vinden. Se sid. 32

Material Förstklassigt, icke-transparent PVC-material. Montering Gavelstyckena skjuts in i överliggare av aluminium, som monteras mellan kassetten och markisfronten. Gavelstyckena passar på både höger och vänster sida med samma överliggare.

Förvaring Thule Luxury Blocker Bag 301568 - Elegant svart väska för förvaring av spännarmen, panelen och fästmaterial – LxBxH: 130 x 20 x 20 cm.

Förvaring

Lättmonterat gavelstycke som skapar avskildhet och släpper in ljus och svag vind, men stänger regnet ute.

Thule Windscreen levereras med en praktisk förvaringsväska.

Smarta väggar

Gavelstycken som skapar avskildhet, samtidigt som de skyddar mot sol, regn och vind. Gavelstyckena finns i två storlekar för att passa monteringshöjder från 2,25 till 2,64 meter.

Vindskydd för mer avskildhet

Material Tillverkat av finmaskigt, halvtransparent nätmaterial. Montering Lätt att sätta upp, tack vare det automatiska ut- och inrullningssystemet. Kan fästas vid väggen med specialfästen, eller träs in i husvagnens förtältskena. Rulla ut vindskyddet och fäst det vid markisbenet, eller använd det fristående med hjälp av de medföljande linorna.

Bruksanvisning

SNABBÖVERSIKT - Se sid. 140 till 142

42

43


Komplement till din markis

Thule Smarta väggar för vans

Komplement till din markis SNABBÖVERSIKT - Se sid. 140 till 142

Thule Smarta väggar för minivans

SNABBÖVERSIKT - Se sid. 140 till 142

Smarta väggar

44

45


Markisförtält Ett markisförtält ger ett perfekt vardagsrum utomhus. Bland de mycket mångsidiga Thule markisförtälten finns ett alternativ för varje önskemål.

46

47


Varför välja ett Thule Markisförtält? Enkelt att sätta upp

Moduluppbyggt Stabilt och säkert

Tack vare den smarta designen, kan markisförtälten sättas upp med front- och gavelstyckena på plats. De flesta front- och gavelstycken är avtagbara och flyttbara, så man kan skapa öppningar på valfri plats.

Thule Veduta • Frontpanelen är enkel att montera i en del med två eller tre fönsterpaneler • De fyra fönsterpanelerna kan öppnas • En panel har inbyggda dörröppningar och

För dig som stannar länge: Thule Veduta, Thule Panorama och Thule Residence G3 Enkel och snabb uppsättning, tack vare att markisen används som tak. Tältet består av 2 gavelstycken och 1 frontstycke, som alla fästs vid markisen. Frontstycket skjuts in i markisfrontens spår, vilket gör att regnet inte kan leta sig in För extra tätning ansluts gavelstyckena mot bilens vägg.

Beroende på typ av markisförtält, använder Thule olika slags hållbara material av hög kvalitet: Airtex, PVC eller Ripstop som är både vind- och vattentätt. Dessutom är alla våra tält testade i olika väderförhållanden för att garantera optimal stabilitet och säkerhet.

Markisförtält

kan placeras var som helst

Thule Panorama • De stora front- och sidofönstren kan tas bort helt, de öppnas vertikalt för att användas som dörr och de kan öppnas horisontellt för att släppa in frisk luft

Innovativ Design Thule Residence G3 • De fönsterförsedda styckena är upprullningsbara • Från 3,50 meters markislängd är frontstyckena på båda sidor försedda med upprullningsbar dörröppning som ger en bekväm entré • Dubbelprofil i fronten gör det möjligt att komplettera med tillbehör

Thule QuickFit För dig som gärna reser: Thule QuickFit Dessa tält består av 1 del och tar bara 15 minuter att sätta upp. Skjut in det i husvagnens tältlist eller i en extra skena under din husbilsmarkis, och fäst den i markisfronten. På detta vis fås ett dubbeltak som ger extra god isolering för att hålla tältet och fordonet svalt. Med myggnätsförsedda gavelfönster.

48

Markisförtälten frånThule har en modern design i linje med markiserna. Tack vare kombinationen av neutrala färger – svart, vitt, grått och silver – passar de till alla markiser. De stora fönstren släpper in mycket ljus och ger en känsla av rymd. Permanenta ventilationsöppningar minskar risken för kondens.

• Alla delar är försedda med blixtlås och kan tas bort - till exempel om du vill ha en övertäckt veranda – eller rullas ned för extra ventilation • De kan också öppnas lodrätt, så att du kan få en dörr precis där du vill ha den

49


Markisförtält - Produktöversikt För dig som stannar länge

Thule Panorama

Markisförtält

Thule Veduta

Thule Residence G3 Ducato H2

För dig som gärna reser

Thule Residence G3 för Ducato l Jumper l Boxer H2

50

Thule Residence G3 för Eriba Touring

Thule Residence G3 för VW T5/T6

Thule QuickFit Ducato H2

51


Markisförtält

Markisförtält

Thule Veduta Markistält särskilt utformat för husvagnar

Thule Veduta Tillbehör till Thule Veduta Frontdesign

Markistältet Thule Veduta finns i fyra längder och kan endast användas kombinerat med takmarkisen Thule Omnistor 6300 | 6200 monterad på husvagnen.

Material AIRTEX® är ett material som ger ett perfekt skydd mot solen. Den lätta väven – vikten är 200 g/ m2 – består till 100 % av polyester, och den är både impregnerad och på den ena sidan gelagd med akryl. Det är denna specialbeläggning som ger AIRTEX®-materialet dess textilliknade utseende.

Ventilationsöppningar på båda sidor

Thule Curtains 301565 - Gardiner för ökad avskildhet

Front 4.25 m

Front 4.50 m

Front 5.00 m

Montering - Gavelstyckena skjuts in i profilerna, medan frontstycket skjuts in i markisfrontens spår. Alla delar är försedda med blixtlås för optimal stängning.

Klämprofil - Används för att fästa gavelstycket vid markisen.

Markisförtält

Montering Markisförtältet levereras med klämprofiler för att sätta upp gavelstyckena och förbinda dem med markisen, vilket ger god säkerhet vid regn. Gavelstyckena skjuts in i profilerna, medan frontstycket skjuts in i markisfrontens spår. Alla delar är försedda med blixtlås för optimal stängning. Den lutande frontpanelen ger en stor inre boyta och skapar en känsla av rymd.

Front 4.00 m

Se fler tillbehör Sida 62 till 63 Moduluppbyggt - Helt anpassningsbar till alla dina behov - Se sid. 49

Inget drag - En dubbel gummilist, fäst på det inre stödbenet, ger optimal tätning mot väggen.

Stabilt - En diagonalsträva mellan stödben och klämprofil gör markisförtältet extra stabilt.

Lutande frontpanel - Ger en stor inre boyta och skapar en känsla av rymd.

Myggnät

Dubbelt vindskydd Bruksanvisning

Material - Tillverkat av Airtex.

Moduluppbyggt

INKLUDERAT • Windslip och Wheelcover: förhindra att vinden kommer igenom ööpningen under ditt fordon • 2 lyxväskor

52

53


Markisförtält

Markisförtält

Thule Panorama Hög komfort och oslagbar utsikt

Thule Panorama Tillbehör till Thule Panorama Frontdesign

För att passa din markisstorlek – längd och djup – och monteringshöjd, finns Thule Panorama i flera olika storlekar. Dessutom finns specialmodell för Thule Omnistor 6300 monterad på Fiat Ducato originalskåp.

Material AIRTEX® är ett material som ger ett perfekt skydd mot solen. Den lätta väven – vikten är 200 g/ m2 – består till 100 % av polyester, och den är både impregnerad och på den ena sidan gelagd med akryl. Det är denna specialbeläggning som ger AIRTEX®-materialet dess textilliknade utseende.

Thule Mosquito Blixtlåsförsett parti av myggnät, avsett att ersätta ordinarie fronteller gavelstycke för extra ventilation.

Thule Curtains Gardiner för ökad avskildhet. Finns i olika storlekar – alla i grå färg.

Se fler tillbehör Sida 62 till 63 Moduluppbyggt - Helt anpassningsbar till alla dina behov - Se sid. 49

Ventilationsöppningar på båda sidor

Front 4,50 m

Front 5,50 m

Front 6,00 m

Montering - Gavelstyckena skjuts in i profilerna, medan frontstycket skjuts in i markisfrontens spår. Alla delar är försedda med blixtlås för optimal stängning.

Markisförtält

Montering Markisförtältet levereras med klämprofiler för att sätta upp gavelstyckena och förbinda dem med markisen, vilket ger god säkerhet vid regn. Gavelstyckena skjuts in i profilerna, medan frontstycket skjuts in i markisfrontens spår. Alla delar är försedda med blixtlås för optimal stängning.

Klämprofil - Används för att fästa gavelstycket vid markisen.

Front 3,00 m

Inget drag - En dubbel gummilist, fäst på det inre stödbenet, ger optimal tätning mot väggen.

Myggnät

Material - Tillverkat av Airtex.

Bruksanvisning

Stabilt - En diagonalsträva mellan stödben och klämprofil gör markisförtältet extra stabilt.

Moduluppbyggt

INKLUDERAT • Vagnskappa som förhindrarvinden att svepa under ditt fordon och in i markisförtältet • 2 lyxväskor

54

55


Markisförtält

Markisförtält

Thule Residence G3 Ett riktigt vardagsrum utomhus

Thule Residence G3 Tillbehör till Thule Residence G3

För att passa din markisstorlek – längd och djup – och monteringshöjd, finns Thule Residence G3 i flera olika storlekar. Dessutom finns specialmodell för Thule Omnistor 5102 monterad på VW T5/T6.

Material Svetsat PVC-material av hög kvalitet för maximal tålighet mot vind och vatten. Färg: Svart, grått och vitt. Ny Thule Residence G3 för Ducato І Jumper І Boxer H2 Thule Residence G3 markistält finns nu också i olika längder för din Ducato І Jumper І Boxer H2-skåpbil i kombination med Thule Omnistor 6300 (takmonterad) eller Thule Omnistor 5200 markis (väggmonterad).

Front 3,00 m till 3,25 m

Front 3,50 m till 4,50 m

Front 5,00 m till 6,00 m

Ventilationsöppningar på båda sidor

Klämprofil Används för att fästa gavelstycket vid markisen.

Thule Front Connection Profiles 301567 - Dubbellist för två kederlister, som gör det möjligt att montera Thule Sun Blocker G2 på fronten.

Se fler tillbehör Sida 62 till 63

Montering - Gavelstyckena skjuts in i profilerna, medan frontstycket skjuts in i markisfrontens spår. Alla delar är försedda med svarta dubbelprofiler för optimal stängning.

Markisförtält

Montering Markisförtältet levereras med klämprofiler för att sätta upp gavelstyckenaoch förbinda dem med markisen, vilket ger god säkerhet vid regn. Gavelstyckena skjuts in i profilerna, medan frontstycket skjuts in i markisfrontens spår. Alla delar är försedda med svarta dubbelprofiler för optimal stängning.

Frontdesign

Ducato Jumper Boxer H2

Inget drag En dubbel gummilist, fäst på det inre stödbenet, ger optimal tätning mot väggen.

Moduluppbyggt - Helt anpassningsbar till alla dina behov - Se sid. 49 Skydd - Gavelfönstren av myggnät är försedda med en utvändig, transparent klaff som skyddar vid regn.

Stabilt - En diagonalsträva mellan stödben och klämprofil gör markisförtältet extra stabilt.

Material - Tillverkat av PVC.

Bruksanvisning

Moduluppbyggt

INKLUDERAT • Vagnskappa som förhindrarvinden att svepa under ditt fordon och in i förtältet • 2 lyxväskor

56

OBS - Front- och gavelstycken måste beställas separat

57


Markisförtält

Markisförtält

Thule Residence G3 för Eriba Touring Ett riktigt vardagsrum utomhus

Thule Residence G3 för Volkswagen T5/T6 Perfekt tätning

Specialmodell av Thule Residence G3 för Volkswagen T5 / T6 Multivan i kompination med Thule Omnistor 5102 markis eller original VW markis.

Montering Markisförtältet levereras med klämprofiler för att sätta upp gavelstyckena och förbinda dem med markisen, vilket ger god säkerhet vid regn. Gavelstyckena skjuts in i profilerna, medan frontstycket skjuts in i markisfrontens spår. Alla delar är försedda med svarta dubbelprofiler för optimal stängning.

Montering Markisförtältet levereras med klämprofiler för att sätta upp gavelstyckena och förbinda dem med markisen, vilket ger god säkerhet vid regn. Gavelstyckena skjuts in i profilerna, medan frontstycket skjuts in i markisfrontens spår. Alla delar är försedda med svarta dubbelprofiler för optimal stängning.

Moduluppbyggt Frontpanelen har en dörröppning på höger sida och kan rullas upp separat för att förenkla entré. Det finns möjlighet att lägga till tillbehör i den extra skenan i frontprofilen.

En skummgummikudde garanterar optimal tätning mot fordonets vägg för att motverka att vind tar sig in.

INKLUDERAT • Windslip och Wheelcover: förhindra att vinden kommer igenom ööpningen under ditt fordon • Förvaringsväska

Se fler tillbehör Sida 62 till 63

Material Svetsat PVC-material av hög kvalitet för maximal tålighet mot vind och vatten. Färg: Svart, grått och vitt. Moduluppbyggt Frontpanelen har en dörröppning på höger sida och kan rullas upp separat för att förenkla entré. Det finns möjlighet att lägga till tillbehör i den extra skenan i frontprofilen.

Perfekt tätning

Markisförtält

Specialmodell av Thule Residence G3 för Eriba Touring-husvagn kombinerad med takmarkisen Thule Omnistor 6300 | på 3,25 meter.

Material Svetsat PVC-material av hög kvalitet för maximal tålighet mot vind och vatten. Färg: Svart, grått och vitt.

58

Ett riktigt vardagsrum utomhus

En skummgummikudde garanterar optimal tätning mot fordonets vägg för att motverka att vind tar sig in.

INKLUDERAT • Windslip och Wheelcover: förhindra att vinden kommer igenom ööpningen under ditt fordon • Förvaringsväska

Se fler tillbehör Sida 62 till 63

59


Markisförtält

Markisförtält

Thule QuickFit Universalmodell mer djup från 2,50 meter

Thule QuickFit Tillbehör till Thule QuickFit

Snabb och enkel uppsättning

För att passa olika monteringshöjder, finns markisförtältet Thule QuickFit i 3 standardlängder. Dessutom finns en specialmodell för Fiat Ducato originalskåp.

Material Tillverkat av Ripstop – en väv som kombinerar låg vikt, låg vattengenomtränglighet och hög rivstyrka, och som ursprungligen utvecklades för rymdindustrin. Tack vare konstruktionen med dubbeltak, hålls både markisförtältet och fordonet svalt även under varma sommardagar.

Thule Mosquito Blixtlåsförsett parti av myggnät, avsett att ersätta ordinarie front- eller gavelstycke för extra ventilation.

Thule Side Tensioning Kit 307053 - Set om 2 stödben av glasfiberarmerad plast som ger bättre tätning mellan Thule QuickFit och fordonets vägg.

Dubbeltak Tack vare att markisförtältet hängs under markisen, skapas ett dubbeltak som ger extra god isolering.

Myggnät

Se fler tillbehör Sida 62 till 63 Moduluppbyggt - Helt anpassningsbar till alla dina behov - Se sid. 49

Fastsättning - De svarta beslagen skjuts in i markisfrontens spår, och fästs sedan i markisförtältet.

Markisförtält

Montering Hela markisförtältet består av ett enda stycke, och några profiler behövs inte för monteringen. Det skjuts enkelt in i husvagnens förtältskena – eller en separat skena under markiskassetten – och fästs sedan i markisfronten. Baldakinen vid fronten, som ger extra skugga, sätts upp med böjliga rör.

Blixtlåsförsedda gardiner

Material - Tillverkat av Ripstop.

Ventilation - Två fasta ventilationsöppningar ger perfekt luftcirkulation när markisförtältet är stängt, och gavelfönstren är försedda med myggnät.

MONTERING Bruksanvisning

Moduluppbyggt

Monteras i förtältskenan eller i separat skena - se sid. 62: Monteringssatser.

INKLUDERAT • Vagnskappa som förhindrar vinden att svepa under ditt fordon och in i förtältet • Gardiner med blixtlås • Sportväska

60

OBS - Behöver ej täcka hela markisens längd. Kan enkelt kombineras med Thule smarta väggar

61


Markisförtält - Tillbehör

Markisförtält - Tillbehör

Monteringssatser för Thule QuickFit markisförtält För att montera Thule QuickFit markisförtält, måste fordonet vara försett med förtältskena. Om så ej är fallet, måste en separat skena monteras. Thule kan erbjuda flera olika sätt att montera dessa förtält på din markis. Tak

Vägg

Förtältskena

Husvagn

Original Caravan Rail Alla takmarkiser

Thule Universal Tent Fixation Kit Alla väggmonterade markiser

Thule Awning Fixation Kit TO 1200 Endast TO 1200 307063

307205 | 307206

3012XX

Thule Universal Tent Fixation Kit Alla påsmarkiser

Thule Awning Fixation Kit TO 1200

4,00 m lång förtältskena för montering av Thule QuickFit markisförtält. Limmas på markiskassetten eller på fordonets vägg.

307063 - Dubbelprofil av PVC för montering av tillbehör. Skjuts på den fastsydda kederlisten inne i påsmarkisen Thule Omnistor 1200.

307205 Vit

Thule Awning Fixation Kit TO 6300 | 6200 | 9200

Thule Tent LED Mounting Rail TO 5200

307050 - 3 profiler att skjuta in i LED-skenan på de takmonterade markiserna TO 6300 | 6200 | 9200. Limmas fast för att förhindra glidning. Kan ej kombineras med Thule LED Mounting Rail (306777).

Aluminiumprofil som täcker adaptrarna. Profilen är försedd med spår för montering av Thule QuickFit markisförtält.

Thule Projection Kit

Thule Side Tensioning Kit

Thule Awning Fixation Kit Fiamma

307052 - 8 remmar med spänne för montering av Thule QuickFit markisförtält på markiser med ett djup från 2,75 till 3,00 meter.

307053 - Set om 2 stödben av glasfiber-armerad plast för bättre tätning mellan Thule QuickFit och fordonet.

307061 - 8 fästen som skjuts in i markisfrontens spår på Fiamma markiser (5 mm) för montering av Thule QuickFit markisförtält.

307206 Antracitgrå

Markisförtält

Thule Tent LED Mounting Rail TO 5200 Endast TO 5200

Thule Universal Tent Fixation Kit

307205 | 307206

Thule Mosquito Tack vare moduluppbyggnaden av markisförtälten Thule Panorama | QuickFit, kan alla front- och gavelstycken ersättas av ett myggnät som ger optimal ventilation, samtidigt som smuts och insekter hålls ute.

Husbil / Van

Thule Universal Tent Fixation Kit Alla takmarkiser

Thule Universal Tent Fixation Kit Alla väggmonterade markiser

307205 | 307206

Thule Panorama • 309930 - Mosquito Side • 309931 - Mosquito Front 4,00 till 6,00 m

307205 | 307206

Thule QuickFit

A - Monteringshöjd or

• 309925 - Mosquito Side • 309926 - Mosquito Front 2,60 m • 309927 - Mosquito Front 3,00 m | 3,10 m • 309928 - Mosquito Front 3,60 m

Thule Awning Fixation Kit TO 6300/6200/ 9200 Endast TO 6300/ 6200/9200

Thule Tent LED Mounting Rail TO 6300 | 6200 | 9200 301664 - Den här profilen kan skjutas in längst ner på TO 6300 | 6200 | 9200 takmarkiser. Försedd med en kanal för att skjuta in Thule Quickfit tältet.

Thule Tent LED Mounting Rail TO 5200 Endast TO 5200

2

3012XX

Skena

307050

1

A Thule Tent LED Mounting Rail TO 6300/6200/ 9200 Endast TO 6300/ 6200/9200

Mark

Thule Hold Down Side Strap Kit 307916 - Stormsäkringssats som fästs vid stödbenen och ger förbättrad stabilitet vid blåst.

301664

A = Mått från marken till kassettens undersida

62

Thule Front Connection Profiles

Thule Curtains

1 - Thule Windslip

2 - Thule Wheelcover

301567 - Dubbelprofil som skjuts på den fastsydda kederlisten i frontstyckenas överkant, och möjliggör monteringen av Thule Sun Blocker G2.

Gardiner för ökad avskildhet. Finns i olika storlekar – alla i grå färg.

Vagnskappa av PVC som förhindrar vinden att svepa under ditt fordon och in i förtältet.

307397 - Kraftig hjulhuskappa av PVC som skyddar ditt däck och hindrar vinden.

63


Cykelshållare Oavsett vilket fordon du har, och oavsett vilken typ av cykel - och hur många - du vill ta med, finns det en Thule cykelhållare som perfekt matchar dina behov och kommer att överträffa dina förväntningar.

64

65


Varför välja en cykelhållare från Thule? Smarta innovationer Alla cykelhållare från Thule har smarta och innovativa funktioner, som gör dem enkla att montera och lätta att använda: Hjulhållare med pumpspänne, ergonomiskt Tilt-Lock system, skjutbara skenor, klick-montering ...

Lastningstips • Lasta den tyngsta cykeln först, och närmast fordonet • Den lättaste cykeln skall placeras ytterst • Lasta cyklarna korsvis och justera till bästa läge; vid behov kan styret vridas 90° • Säkra alltid alla cyklar vid cykelhållaren med hjälp av de medföljande remmarna

Ramhållare ”Soft touch”-ramhållare – låsbar eller med inbyggt lås.

Låsbar plattform Låsbar plattform för att undvika rörelse under körning.

Pumpspännen Enkel och säker fastsättning av cykelns hjul.

Fällningsstopp Enkelt att låsa den fällbara plattformen vid basen.

Säkra och med högsta kvalitet Det finns flera orsaker till att cykelhållarna från Thule är extremt säkra: De är gjorda av förstklassigt material, de är testade efter marknadens strängaste regler och de har inbyggda säkerhetsfunktioner som låsbar plattform, stötdämpande komponenter, och ramhållare med inbyggt lås – eller möjlighet att komplettera med ett lås.

En ledande tillverkare av cykelhållare under en lång rad av år

66

Elegant design Cykelhållarna från Thule kännetecknas av den moderna, eleganta designen som är perfekt anpassad till alla typer av fordon.

Click

Thule Test CenterTM

Thule Test ProgramTM är en del av utvecklingsarbetet, där produkterna genomgår extrema tester innan de tillåts bära varumärket Thule.

Skjutbara skenor Skjutbara skenor gör det lätt att hitta bästa positionen för dina cyklar.

Klick-montering Gör att monteringen går enklare och snabbare.

67


Cykelshållares

Black Edition

Designad för utomhusäventyr Ge din husbil eller husvagn ett tuffare utseende med Thules nya svarta cykelhållare. Den svarta aluminiumramen tillsammans med svarta hållare skapar en cykelhållare med ett helt eget designspråk – och funktioner så du kan ta med cykeln vartsomhelst. Vi har skapat den för dig som vill ha en sportigare cykelhållare.

68

Thule Excellent Black

Thule Caravan Superb XT Black

Thule Elite Van XT Black

Se sid. 74

Se sid. 90

Se sid. 96

69


Cykelshållares - Produktöversikt

Cykelshållares - Produktöversikt

Cykelhållare för bakgavelmontering

Cykelhållare för garage

Cykelhållare för garage

Cykelhållare för bakdörrar

Thule Excellent

Thule Elite G2

Thule VeloSlide

Thule Sport G2 Garage

Thule Elite Van XT

Thule Sport G2 Compact

Thule WanderWay

2 cyklar, utbyggbar till 3

2 cyklar, utbyggbar till 4

2 cyklar, utbyggbar till 4

2 cyklar

2 cyklar, utbyggbar till 4

2 cyklar

2 cyklar

2 cyklar, utbyggbar till 4

Cykelshållares

Thule Lift V16

Thule Forkmount Adapter kits för VeloSlide Cykelhållare för husvagnens dragbalkar

70

Thule Sport G2

Thule Sport G2 Tour

Thule Sport G2 Hobby

Thule Sport G2 Universal

Thule Caravan Superb

Thule Caravan Superb XT Black

Thule Caravan Smart

Thule Caravan Light

2 cyklar, utbyggbar till 3

2 cyklar, utbyggbar till 3

2 cyklar, utbyggbar till 3

2 cyklar

2 cyklar, utbyggbar till 3

2 cyklar, utbyggbar till 3

2 cyklar

2 cyklar

71


Cykelhållare för bakgavelmontering

Cykelhållare för bakgavelmontering

Thule Lift V16

Cykelhållare med en plattform som kan justeras i höjdled

Thule Lift V16 Tillbehör till Thule Lift V16

Låsbar plattform Plattformens lås ger perfekt kontroll över krafterna, och säkrar dina cyklar under transporten. Plattformen låses manuellt, och kan enkelt fällas upp när cykelhållaren inte används.

Den här cykelhållaren fästs på den bakre väggen på en husbil eller husvagn och är lämplig för att transportera två (el)cyklar eftersom den har en lastkapacitet på upp till 50 kg. Lätt att lasta på och lasta av Plattformen på cykelhållaren kan sänkas med hjälp av en vev, vilket gör det lättare att lasta på och lasta av cyklarna. Välj varianten med motor för att göra det ännu enklare. 12 V-motorn sänker plattformen på bara 40 sekunder. Thule Lift V16 3rd Rail Kit 307370 - Sats för montering av 3:e skena.

Se fler tillbehör sid. 100 till 103

Thule Lift V16 Elongation Kit 307371 - Förhöjningssats som ökar höjdmåttet till 95-150 cm.

Lastning - Plattformen har en lyfthöjd på 70 centimeter, vilket gör lastning och lossning av cyklarna mycket enkel.

Ramhållare - Enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara momentbegränsande Thule AcuTight-vred som klickar när det optimala vridmomentet har uppnåtts.

Uppfälld plattform

Cykelshållares

Säker och stabil Det krävs ingen ansträngning för att lasta och säkra cykeln tack vare den sänkta plattformen. De justerbara hjulhållarna håller cyklarna på plats och kan enkelt dras åt eftersom banden har ett spännsystem med pumpspännen, så att cykelhjulen sitter fast ordentligt. Cykelhållarna är fästa i cykelramarna och är låsbara för att förhindra stöld. Du kan transportera en tredje cykel genom att lägga till den valfria extraskenan.

Pumpspännen - Med Thules hjulremmar med pumpspänne, är det enkelt att spänna fast cykelhjulet.

Nedfälld plattform

Hjulhållare - Att hitta den perfekta inställningen för din cykel är lätt, tack vare den justerbara skenan som gör det möjligt att transportera cyklar av olika storlek.

Thule Lift V16 Manuell 307368 - 2 cyklar, utbyggbar till 3

Thule Lift V16 Motor 12V 307369 - 2 cyklar, utbyggbar till 3

72

Bruksanvisning

73


Cykelhållare för bakgavelmontering

Cykelhållare för bakgavelmontering

Thule Excellent

Thule Excellent

Elegant cykelhållare med stor lastkapacitet Den här cykelhållaren fästs på den bakre väggen på en husbil eller husvagn och är tillgänglig i två modeller: en standardversion och en kort version. Båda hållarna är lämpliga för vanliga cyklar, mountainbikes och elcykar tack vare en lastkapacitet på upp till 60 kg. För alla typer av cyklar De breda skenorna är skjutbara både i djup- och sidled för att du ska hitta den bästa positionen för dina cyklar. De justerbara hjulhållarna håller cyklarna på plats och kan enkelt dras åt eftersom banden har ett spännsystem med pumpspännen, så att cykelhjulen sitter fast ordentligt. Cykelhållarna är fästa i cykelramarna och är låsbara för att förhindra stöld. Du kan transportera en tredje eller fjärde cykel genom att lägga till motsvarande kit med extraskenor.

Ramhållare - Enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara momentbegränsande Thule AcuTight-vred som klickar när det optimala vridmomentet har uppnåtts.

Pumpspännen - Med Thules hjulremmar med pumpspänne, är det enkelt att spänna fast cykelhjulet.

Skjutbara skenor Skenorna är skjutbara i både sid- och djupled, vilket gör det lätt att hitta det perfekta läget.

Thule Excellent Standard

Cykelshållares

Svart utförande Standardmodellen finns nu i helsvart för att ge ett elegant och modernt utseende och går nu att utöka med en tredje och fjärde cykel genom de valfria extraskenorna.

Låsbar plattform - Plattformens lås ger perfekt kontroll över krafterna, och säkrar dina cyklar under tran-sporten. Plattformen låses automatiskt, och kan enkelt fällas upp när cykelhållaren inte används.

Extra stark aluminium för bästa stabilitet och trygghet.

Hjulhållare - Att hitta den perfekta inställningen för din cykel är lätt, tack vare den justerbara skenan som gör det möjligt att transportera cyklar av olika storlek.

Thule Excellent Short

Tillbehör till Thule Excellent

Thule Excellent 3rd Rail Kit Sats för montering av 3:e skena – justerbar i alla ledder.

309823 Anodiserad

302034 Svart

Thule Excellent 4th Rail Kit Sats för montering av 4:e skena – ej justerbar.

309824 Anodiserad

302035 Svart

Thule Excellent Standard

Thule Excellent Short

2 cyklar, utbyggbar till 4

2 cyklar, utbyggbar till 4

309821 Anodiserad 302033 Svart

309822 Anodiserad Bruksanvisning

Se fler tillbehör sid. 100 till 103 74

75


Cykelhållare för bakgavelmontering

Cykelhållare för bakgavelmontering

Thule Elite G2

Den perfekta allround-cykelhållaren

Thule Elite G2 Tillbehör till Thule Elite G2

Extra stark aluminium för bästa stabilitet och trygghet.

Den här cykelhållaren fästs på den bakre väggen på en husbil eller husvagn och är tillgänglig i två modeller: en standardversion och en kort version. Båda hållarna kan transportera upp till 4 cyklar med en lastkapacitet på upp till 60 kg. Lasta cykeln Med hjälp av de justerbara skenorna kan du lätt hitta den bästa positionen för dina cyklar. Cykelhjulen sätts fast säkert med band för att undvika att de flyttar sig under transporten. Cykelhållarna är fästa i cykelramarna och är låsbara för att förhindra stöld. Du kan ta med en tredje eller fjärde cykel genom att lägga till de valfria extraskenorna.

Thule Elite G2 3rd Rail Kit 306565 - Sats för montering av 3:e skena – justerbar i sidled.

Thule Elite G2 4th Rail Kit 309824 - Sats för montering av 4:e skena – ej justerbar.

Ramhållare - Enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara momentbegränsande Thule AcuTight-vred som klickar när det optimala vridmomentet har uppnåtts.

Se fler tillbehör sid. 100 till 103

Thule Elite G2 Standard

Thule Elite G2 Short

Låsbar plattform - Plattformens lås ger perfekt kontroll över krafterna, och säkrar dina cyklar under transporten. Plattformenlåses manuellt, och kan enkelt fällas upp när cykelhållaren inte används.

Hjulhållare - Att hitta den perfekta inställningen för din cykel är lätt, tack vare den justerbara skenan som gör det möjligt att transportera cyklar av olika storlek.

Cykelshållares

Skjutbara skenor Skenorna är skjutbara i både sid- och djupled, vilket gör det lätt att hitta det perfekta läget.

Thule Elite G2 One Bike

Den här modellen har kortare plattform för transport av endast en cykel. Cykelhållaren har utvecklats för att uppfylla behoven hos husvagnsanvändare som vill få en jämn last med två cyklar på husvagnen: en cykel på bakväggen och en på A-ramen.

Thule Elite G2 One Bike 302047 - 1 cyklar

Thule Elite G2 Standard 306560 - 2 cyklar, utbyggbar till 4

Thule Elite G2 Short 306561 - 2 cyklar, utbyggbar till 4

76

77


Cykelhållare för bakgavelmontering

Thule Sport G2

Cykelhållare för bakgavelmontering

Thule Sport G2

Ett brett sortiment cykelhållare för en aktiv livsstil Hitta den perfekta cykelhållaren för din fordonstyp. Thule Sport G2-cykelhållarna fästs påden bakre väggen på en husbil eller husvagn och finns i flera olika modeller. Med en lastkapacitet på upp till 50 kg kan du enkelt transportera 3 cyklar. Lasta cykeln Med hjälp av de justerbara skenorna kan du lätt hitta den bästa positionen för dina cyklar. Cykelhjulen sätts fast säkert med band för att undvika att de flyttar på sig under transporten. Cykelhållarna är fästa i cykelramarna och finns i en låsbar version för att förhindra stöld. Du kan ta med en tredje cykel genom att lägga till den valfria extraskenan.

Extra stark aluminium för bästa stabilitet och trygghet. Ramhållare - Justerbara ramhållare med ”soft touch” som lätt kan skjutas i sidled. Vred med lås finns som tillbehör.

Cykelshållares

Låsbar plattform - Plattformens lås ger perfekt kontroll över krafterna, och säkrar dina cyklar under transporten. Plattformen låses manuellt, och kan enkelt fällas upp när cykelhållaren inte används.

Remmar - Remmar låser hjulen för att förhindra rörelse under körning. Thule Sport G2 Standard

Skjutbara skenor - Skenorna är skjutbara i både sid- och djupled, vilket gör det lätt att hitta det perfekta läget.

Tillbehör till Thule Sport G2

Thule Sport G2 3rd Rail Kit 306577 - Sats för montering av 3:e skena.

Thule E-bike Rail Kit 306945 - För transport av el-cyklar på Thule Sport G2.

Thule Sport G2 Short

Thule Sport G2 Standard 307126 - 2 cyklar, utbyggbar till 3

Thule Sport G2 Short 307127 - 2 cyklar, utbyggbar till 3

Se fler tillbehör sid. 100 till 103 78

79


Cykelhållare för bakgavelmontering

Thule Sport G2 Tour

Thule Sport G2 Hobby

Thule Sport G2 Universal

Kan monteras även på välvd bakgavel på husbil

Passar Hobby husvagnar fr.o.m. 2004.

För användning där det är trångt mellan fönster

eller husvagn.

och bakljusramp. Fästs under husvagnsgolvet.

EGENSKAPER

• Lastkapacitet upp till 50 kg

EGENSKAPER

EGENSKAPER

• Lastkapacitet upp till 50 kg

• Cykelhållare med låstillbehör

• Lastkapacitet upp till 38 kg

• Cykelhållare med låstillbehör

• Skenorna är justerbara i sidled

• Cykelhållare med låstillbehör

• Skenorna är justerbara i sidled

• Remmar låser hjulen för att förhindra rörelse under körning

• Skenorna är justerbara i sidled

307128 - 2 cyklar, utbyggbar till 3

306563 - 2 cyklar

• Remmar låser hjulen för att förhindra rörelse under körning

306572 - 2 cyklar, utbyggbar till 3

Tillbehör till Thule Sport G2 Tour Thule Sport G2 3rd Rail Kit 306577 - Sats för montering av 3:e skena.

• Remmar låser hjulen för att förhindra rörelse under körning

Tillbehör till Thule Sport G2 Hobby Thule Sport G2 3rd Rail Kit 306577 - Sats för montering av 3:e skena. OBS - Specialadaptrar finns för Hobby husvagnar 2014 och 2015

80

81


Cykelhållare för garage

Cykelhållare för garage

Thule VeloSlide

Smart och användarvänligt cykelställ för din husbils garage

Thule VeloSlide Tillbehör till Thule VeloSlide

Med Thule VeloSlide får du ett idealiskt ställ för transport av upp till två e-cyklarpå dina resor, genom att använda din husbils garageutrymme för att förvara dem säkert ochskydda dem från vädret. Lastning och lossning kunde inte vara enklare Designad och byggd för en ultimat användarvänlighet och bekvämlighet. När du lastar kan du dra ut cykelstället upp till 1,5 m så att du kan lyfta din cykel från utsidan utan att behöva böja dig in i garaget. Tack vare det unika, patenterade och lätt greppbara handtaget, kan du enkelt skjuta stället in i garaget och det låser automatiskt – allt med bara en hand. När du fäster dina cyklar kan du lätt optimera positionen för varje cykel både horisontellt och vertikalt med enkla intuitiva grepp även med cyklarna redan är i stället och utan verktyg.

Se fler tillbehör sid. 100 till 103

Thule Brake Straps 306566 - Genom att spänna fast bromshandtaget, förhindras att cykeln kommer i rörelse.

Ramhållare - Justerbar ramhållare som enkelt kan omplaceras och anpassas för cykelramen.

Enhands kontroll - Unik, patenterad enhands kontroll.

Cykelshållares

Högkvalitativ design Tack vare högkvalitativ design och material kan du vara lugn över att du får en säker transport av dina värdefulla el-cyklar, för att inte tala om bekväm lastning och lossning av tunga cyklar – även när cykelstället är fullt kan du dra ut det 1,5 m.

Thule Bike Frame Adapter 982003 - Ramadapter för enklaste möjlig montering av cyklar med icke-standard ramar(t ex damcyklar, downhill cyklar).

Cykelns position Enkel vertikal justering utan verktyg. Cykelns optimala position kan justeras utan verktyg och även när cykeln redan är fäst på cykelstället.

Bekväm hantering Cykelstället glider ut upp till 1,5 meter. Detta ger en komfortabel hantering av cyklarna, allt sköts från utsidan av garaget.

Tar liten plats när den inte används - stället kan skjutas åt sidan eller tas bort helt och lämnar endast små monteringsskenor på garagets golv.

Thule VeloSlide Short Total längd är 1,8 meter; 15 cm kortare än den vanliga Thule VeloSlide. Cykelhållaren kan dras ut till 1,35 meter.

Thule VeloSlide 302014 - 2 cyklar

Thule VeloSlide Short 302044 - 2 cyklar

Montering Cykelstället är fäst vid garagets golv med monteringsskenor säljs separat. 302015 - Monteringsskenor: 70 cm 302016 - Monteringsskenor: 140 cm

Bruksanvisning

OBS - Var vänlig och kontrollera att ditt husbilsgarage är högt nog för dina cyklar

82

83


Cykelhållare för garage

Thule Forkmount Adapter Kits för Thule VeloSlide Den perfekta lösningen för må bagageutrymmen Thule VeloSlide erbjuder en bra plattform för att transportera 2 (e-) cyklar säkert i ditt garage för att skydda dem från vädret. Tack vare Thule Forkmount Adapter Kits kan Thule VeloSlide användas för fordon med ett garage som är begränsat i höjd. Genom att ersätta framhjulet med Forkmount-axeln kan du minska cyklarnas höjd och samtidigt behålla all funktionalitet. Två olika kit finns för att säkerställa en perfekt passform för varje specifik cykel och optimal utrymmeeffektivitet i ditt garage.

Tillbehör till Thule Forkmount Adapter Kit Thule Wheel Bag XL 563000 - Högkvalitativ väska för framhjulet, med speciell stoppning för att skydda cykelhjulet under transport och förvaring. För hjulstorlekar upp till 29” eller 74 cm i diameter. Se fler tillbehör sid. 100 till 103

Sänk cykelns toppunkt Ta av framhjulet och få latsen som behövs.

Byter framhjul meden ersättningsaxel Quick Release eller Thru Axle Adapter ersätter framhjulet och ansluts till VeloSlide- adapterhållaren Typ av sats beror på cykeltypen.

Thule Forkmount Adapter Kit Quick Release 302053 - 1 cykel

Thule Forkmount Adapter Kit Thru Axle

Bruksanvisning

302054 - 1 cykel

OBS - Tillgängliga från februari 2021

84

85


Cykelhållare för garage

Thule Sport G2 Garage För montering inne i garaget Thule Sport G2 Garage-cykelhållaren fästs på innerväggen och i golvet på husbilens lastutrymme (garage), och kan utökas till att transportera upp till 4 cyklar. Cykelskenorna är skjutbara så att du hittar den bästa positionen för din cykel. Säkra cykelramen med cykelhållaren och cykelhjulen med remmarna för att undvika förflyttning under transport.

Stabil montering av cykelhållaren på innerväggen och golvet i garageutrymmet.

Tillbehör till Thule Sport G2 Garage

Thule Sport G2 3rd + 4th Rail Kit 306577 - Sats för montering av 3:e skena. 306578 - Sats för montering av 4:e skena. Se fler tillbehör sid. 100 till 103

Plattformen kan enkelt klickas fast i uppåtläget när den inte används.

306574 - 2 cyklar, utbyggbar till 4

86

87


Cykelhållare för husvagnens dragbalkar

Cykelhållare för husvagnens dragbalkar

Thule Caravan Superb

Perfekt cykelhållare för att transportera två elcyklar på A-ramen

Thule Caravan Superb Tillbehör till Thule Caravan Superb

Thule Caravan Superb monteras på husvagnens A-ram och är tillgänglig i två modeller: en standardversion och en kort version. Standardversionen passar normala A-ramar och den korta versionen passar både korta och normala A-ramar. Med en lastkapacitet på 60 kg är den perfekt för att ta med två tunga cyklar. Du kan transportera en tredje cykel på standardversionen genom att lägga till den valfria extraskenan. Åtkomst till det främre skåpet Tack vare det unika stoppsystemet är cykelhållaren fällbar även när den lastats med cyklar. Du kan själv ställa in maxvinkeln att fälla cykelhållaren. Genom den här funktionen kan du alltid komma åt husvagnens främre skåp.

Thule Caravan Superb 3rd Rail Kit 307131 - Sats för montering av 3:e skena. Endast för Thule Caravan Superb Standard.

Tack vare det ställbara fällningsstoppet går det att välja den maximala fällningsvinkel som passar bäst på just din husvagn.

Cykelshållares

Se fler tillbehör sid. 100 till 103

Thule Brake Straps 306566 - Genom att spänna fast bromshandtaget, förhindras att cykeln kommer i rörelse.

Ramhållare - Enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara momentbegränsande Thule AcuTight-vred som klickar när det optimala vridmomentet har uppnåtts.

Ställbart fällningsstopp Fullständigt fällbar även med lastade cyklar ger enkel åtkomst till husvagnens främre skåp.

Thule Caravan Superb Standard

Thule Caravan Superb Short

Låsbar plattform - Den lågt placerade plattformen ger låg tyngdpunkt, vilket förbättrar körsäkerheten. Placeringen gör det dessutom lättare att lasta och lossa cyklarna, och det nya ergonomiska Tilt-Lock-systemet gör det lätt att för hand låsa fast plattformen vid basen.

Thule Caravan Superb Standard 307130 - 2 cyklar, utbyggbar till 3

Thule Caravan Superb Short Bruksanvisning 307329 - 2 cyklar

88

89


Cykelhållare för husvagnens dragbalkar

Cykelhållare för husvagnens dragbalkar

Thule Caravan Superb XT Black Design och funktionalitet för en cykelhållare som monteras på A-ramen

Thule Caravan Superb XT Black Tillbehör till Thule Caravan Superb XT Black Ramhållare - Enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara momentbegränsande Thule AcuTight-vred som klickar när det optimala vridmomentet har uppnåtts.

Den här cykelhållaren som monteras på A-ramen utmärker sig genom sin unika svarta design och har alla funktioner som behövs för att du enkelt och säkert ska kunna transportera dina cyklar. Finns i en standardversion och en kort version. Båda hållarna är lämpliga för transport av tunga cyklar tack vare en lastkapacitet på upp till 60 kg. Lasta cykeln De justerbara hjulhållarna håller cyklarna på plats och kan enkelt dras åt genom ett system med spännband med pumpspännen, så att cykelhjulen sitter fast ordentligt. Cykelhållarna är fästa i cykelramarna och är låsbara för att förhindra stöld. Du kan ta med en tredje cykel på standardversionen genom att lägga till den valfria extraskenan.

Se fler tillbehör sid. 100 till 103

Thule Brake Straps 306566 - Genom att spänna fast bromshandtaget, förhindras att cykeln kommer i rörelse.

Ställbart fällningsstopp Fullständigt fällbar även med lastade cyklar ger enkel åtkomst till husvagnens främre skåp.

Thule Caravan Superb XT Black - Standard

Thule Caravan Superb XT Black - Short

Hjulhållare - Att hitta den perfekta inställningen för din cykel är lätt, tack vare den justerbara skenan som gör det möjligt att transportera cyklar av olika storlek.

Cykelshållares

Åtkomst till det främre skåpet Tack vare det unika stoppsystemet är cykelhållaren fällbar även när den lastats med cyklar. Du kan själv ställa in maxvinkeln att fälla cykelhållaren. Genom den här funktionen kan du alltid komma åt husvagnens främre skåp.

Thule Caravan Superb XT 3rd Rail Kit Black 302032 - Sats för montering av 3:e skena. Endast för Thule Caravan Superb XT Black Standard.

Tack vare det ställbara fällningsstoppet går det att välja den maximala fällningsvinkel som passar bäst på just din husvagn.

Låsbar plattform - Den lågt placerade plattformen ger låg tyngdpunkt, vilket förbättrar körsäkerheten. Placeringen gör det dessutom lättare att lasta och lossa cyklarna, och det nya ergonomiska Tilt-Lock-systemet gör det lätt att för hand låsa fast plattformen vid basen.

Thule Caravan Superb XT Black Standard 302031 - 2 cyklar, utbyggbar till 3

Thule Caravan Superb XT Black Short 302030 - 2 cyklar

90

91


Cykelhållare för husvagnens dragbalkar

Thule Caravan Light

Kompakt och fällbar cykelhållare med ett skenavstånd på endast 15 centimeter, vilket

Skumgummikuddar minskar risken för skador på cykeln under transport.

gör att den kan monteras även på korta dragbalkar. För en el-cykel och en vanlig cykel.

Fästremmarna och hjulremmarna gör lastningen enkel.

EGENSKAPER

EGENSKAPER

• Lastkapacitet upp till 50 kg

• Lastkapacitet upp till 40 kg

• Cykelhållare med låstillbehör

• Delvis fällbar – cyklarna måste tas bort för att ge åtkomst till gasolkofferten

Bike Racks

Thule Caravan Smart

• Spännbanden håller fast cykelhjulen för att förhindra förflyttning under transport • Fullständigt fällbar med monterade cyklar

307129 - 2 cyklar

306598 - 2 cyklar

Tillbehör till Thule Caravan Smart Thule Brake Straps 306566 - Genom att spänna fast bromshandtaget, förhindras att cykeln kommer i rörelse - 6 st.

Se fler tillbehör sid. 100 till 103 92

Tillbehör till Thule Caravan Light Thule Bike Holder 1 with AcuTight Knob 302520 - Enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara momentbegränsande Thule AcuTight-vred som ”klickar” när det optimala vridmomentet har uppnåtts. För cykelhållare med en rördiameter på 30 mm. Längd ± 12 cm. Se fler tillbehör sid. 100 till 103 93


Cykelhållare för bakdörrar

Cykelhållare för bakdörrar

Thule WanderWay

Thule WanderWay

Bakluckemonterad cykelhållare i toppklass för VW T6 minivan Thule WanderWay går snabbt och enkelt att montera tack vare den särskilda passformen för VW T6 minivan. Lastkapacitet Den rymmer två cyklar och det är möjligt att öka lastkapaciteten till fyra cyklar genom att lägga till en adapter för en tredje och fjärde cykel. Den robusta konstruktionen kan även bära två elcyklar med en sammanlagd vikt på 60 kg. Thule WanderWay är testad till max och dina cyklar transporteras stabilt och säkert var du än åker.

Tillbehör till Thule WanderWay

Thule WanderWay 3rd Rail Kit 911600 - Sats för montering av 3:e skena – justerbar i sidled.

Thule WanderWay 4th Rail Kit 911700 - Sats för montering av 4:e skena.

Ramhållare - Enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara momentbegränsande Thule AcuTight-vred som klickar när det optimala vridmomentet har uppnåtts.

Vikbar plattform - Plattformen viks upp vertikalt mot bagageutrymmet när den inte används och kan också vikas ihop, vilket ger en enkel transport och smidig förvaring.

Skjutbara skenor - Skenorna är skjutbara i både sid- och djupled, vilket gör det lätt att hitta det perfekta läget.

Cykelshållares

Enkel att använda, enkel att bära på bilen Allt på Thule WanderWay har utformats för enkel användning. Lasta cyklarna enkelt med lättjusterade relingar som skjuts från vänster till höger, och fäst hjulen ordentligt med hjulhållare med pumpspännen. När monteringen är klar kan Thule WanderWay sitta kvar på bilen så länge du vill – utan cyklar är det inga problem att öppna bakluckan.

Montering - Snabb och enkel montering tack vare den särskilda passformen för VW T6 minivan. Lastkapaciteten kan ökas till fyra cyklar.

Hjulhållare - Att hitta den perfekta inställningen för din cykel är lätt, tack vare den justerbara skenan som gör det möjligt att transportera cyklar av olika storlek.

Thule WanderWay 911001 -2 cyklar, utbyggbar till 4 Anodiserad/Svart

Se fler tillbehör sid. 100 till 103 94

95


Cykelhållare för bakdörrar

Cykelhållare för bakdörrar

Thule Elite Van XT

Lättviktsdesign kombinerad med bästa funktion

Thule Elite Van XT Tillbehör till Thule Elite Van XT

Thule Elite Van XT-cykelhållaren är enkel att installera. Den kläms fast och limmas på minibussens baklucka; ingen borrning behövs. Två varianter Cykelstället finns med två ytbehandlingar: anodiserad och svart. Den finishen helt i svart är perfekt för skåpbilar med en sportigt och off-road utseende. Säker fastsättning Cykelns hjul fästs med remmar med pumpspännen, vilket förhindrar rörelse under körning. Avståndet mellan skenorna har ökats till 20 centimeter, vilket underlättar lastning och lossning. Bakdörrarna kan öppnas även med lastade cyklar.

Thule Strap Lock 307389 - Låsbart band med wire för att säkra cyklarna vid cykelhållaren - Längd 3,00 m.

Se fler tillbehör sid. 100 till 103

Ramhållare - Enkel astning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara moment-begränsande Thule AcuTight-vred som klickar när det optimala vridmomentet har uppnåtts.

Pumpspännen Remmar med pumpspännen gör det lätt att låsa fast hjulen.

Cykelshållares

Perfekt finish Gummilister ger ett perfekt utseende, även när cykelhållaren är borttagen.

Thule Bike Frame Adapter 982003 - Ramadapter för enklaste möjlig montering av cyklar med icke-standard ramar (t ex damcyklar, downhill cyklar).

Montering Cykelhållaren kläms och limmas fast, helt utan borrning.

Gummilister Monteringsskenans gummilister ger ett perfekt utseende, även när cykelhållaren är borttagen.

Smart fastsättning Tack vare den smarta konstruktionen, kan cykelhållaren lätt tas bort när den ej används.

Thule Elite Van XT 2 cyklar

Passar Ducato, Jumper och Boxer f.ro.m 2007 307340 Anodiserad 302013 Svart

96

Thule Elite Van XT 2 cyklar

Passar VW Crafter f.ro.m 2017 302018 Svart

Thule Elite Van XT 2 cyklar

Passar Sprinter f.r.o.m 2006 och VW Crafter 05/2006-2017 302043 Svart OBS - Endast lämplig för H2 & H3-modeller

97


Cykelhållare för bakdörrar

Thule Sport G2 Compact Lättvikts cykelställ med premium prestanda 4 fästpunker gör att denna smarta cykelhållare passar vans med dubbla bakdörrar och fordon med välvd bakdel. Bakdörrarna kan öppnas även med lastade cyklar.

OBS - Ej lämplig för Ducato, Jumper, Boxer

Cykelshållares

307341 - 2 cyklar

Tillbehör till Thule Sport G2 Compact Thule Knob with Lock 526000 - Låsbart vred att användas i stället för vred utan lås. Se fler tillbehör sid. 100 till 103 98

99


Cykelshållares - Tillbehör

Cykelshållares - Tillbehör

Lås

Cykelhållare med AcuTight

Thule Wheel Adapter

Thule Cable Lock

977200 - Skyddar fälgen på mountainbike-hjulet och stabiliserar hjulet på landsvägscykeln. Placeras mellan spännbandet och fälgen - 2 st.

538000 - Kraftigt, plastöverdraget wirelås för att säkra cyklarna Längd 1,80 m.

Installera eller ersätt alla låscylindrar på dina olika Thule-produkter så att du kan använda samma nyckel till alla lås.

Thule Bike Holder 2 med AcuTight Knob

Thule Bike Holder 2.5 med AcuTight Knob

Enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara momentbegränsande Thule AcuTight-vred som ”klickar” när det optimala vridmomentet har uppnåtts. För cykelhållare med en rördiameter på 30 mm. Längd ± 12 cm.

Enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara momentbegränsande Thule AcuTight-vred som ”klickar” när det optimala vridmomentet har uppnåtts. För cykelhållare med en rördiameter på 30 mm. Längd ± 26 cm.

Enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara momentbegränsande Thule AcuTight-vred som ”klickar” när det optimala vridmomentet har uppnåtts. För cykelhållare med en rördiameter på 30 mm. Längd ± 30 cm.

302520 Anodiserad

302525 Svart

302521 Anodiserad

302526 Svart

302522 Anodiserad

Cykelshållares

Thule One-Key System

Thule Bike Holder 1 med AcuTight Knob

302527 Svart

• 450400 - One Key System 4-pack • 450600 - One Key System 6-pack • 450800 - One Key System 8-pack • 451200 - One Key System 12-pack • 451600 - One Key System 16-pack

100

Thule Strap Lock

Thule Brake Straps

307389 - Låsbart band med wire för att säkra cyklarna vid cykelhållaren under färd - Längd 3,00 m.

306566 - Genom att spänna fast bromshandtaget, förhindras att cykeln kommer i rörelse - 6 st.

Thule Bike Frame Adapter

Thule Knob with Lock

Thule AcuTight Knob

982003 - Ramadapter för enklaste möjlig montering av cyklar med icke-standard ramar (t ex damcyklar, downhill cyklar).

Låsbart vred att användas i stället för vred utan lås. • 526000 - 2 st. • 527000 - 4 st.

528000 - Att användas i stället för vred utan AcuTight. Indikerar med ett klickljud när vredet är korrekt åtdraget.

Thule Bike Holder 3 med AcuTight Knob

Thule Bike Holder 4 med AcuTight Knob

Enkel lastning av cyklar tack vare löstagbara cykelarmar med låsbara momentbegränsande Thule AcuTight-vred som ”klickar” när det optimala vridmomentet har uppnåtts. För cykelhållare med en rördiameter på 30 mm. Längd ± 41 cm.

Justerbar ramhållare för att fästa cykel 3 vid cykel 4. Längd ± 15 cm.

302523 Anodiserad

302528 Svart

302524 Anodiserad

302529 Svart

101


Cykelshållares - Tillbehör

Ytterligare cykelskenesats - Förlängningssats

Smarta tillbehör

Thule Excellent 3rd Rail Kit

Thule Excellent 3rd Rail Kit Black

Thule Excellent 4th Rail Kit

Thule Excellent 4th Rail Kit Black

309823 - Sats för montering av 3:e skena – justerbar i alla ledder.

302034 - Sats för montering av 3:e skena – justerbar i alla ledder.

309824 - Sats för montering av 4:e skena – ej justerbar.

302035 - Sats för montering av 4:e skena – ej justerbar.

Thule Lift V16 3rd Rail Kit

Thule Elite G2 3rd Rail Kit

307370 - Sats för montering av 3:e skena.

306565 - Sats för montering av 3:e skena – justerbar i sidled.

Thule Elite G2 4th Rail Kit

Thule E-bike Rail for Sport G2

309824 - Sats för montering av 4:e skena – ej justerbar.

306945 - Extra lång skena för att transportera 1 el-cykel på Thule Sport G2 cykelhållare. Maxlast: 30 kg.

Thule Sport G2 3rd Rail Kit

Thule Sport G2 4th Rail Kit

Thule Caravan Superb 3rd Rail Kit

306577 - Sats för montering av 3:e skena.

306578 - Sats för montering av 4:e skena.

307131 - Sats för montering av 3:e skena. Endast för Thule Caravan Superb Standard.

Thule WanderWay 3rd Rail Kit

Thule WanderWay 4th Rail Kit

911600 - Sats för montering av 3:e skena – justerbar i sidled.

911700 - Sats för montering av 4:e skena.

Thule Caravan Superb XT 3rd Rail Kit Black

Thule Forkmount Adapter kit

Thule Forkmount Adapter kit

302053 - Quick Release / För VeloSlide. Adaptersats som ersätter Quick Release framhjulet med ett nytt axelnav. Momentbegränsaren säkerställer ett tätt men skyddande grepp på framgaffeln.

302054 - Thru Axle / För VeloSlide daptersats som ersätter framhjulet medan du använder den befintliga axeln på ykeln igen. Anpassningsbar till olika axelstorlekar för att säkerställa rätt passform.

Thule Wheel Bag XL

Thule Carbon Frame Protector

563000 - Högkvalitativ väska för framhjulet, med speciell stoppning för att skydda cykelhjulet under transport och förvaring. För hjulstorlekar upp till 29 ”eller 74 cm i diameter.

984101 - Adapter för säker transport av cyklar med kolstomme. Fästets tryck fördelas över ett stort område för att minimera risken för skador på ramen.

Thule Rear Warning Sign italiensk modell 307619 - Varningsskylt av aluminium. Godkänd för användning i hela Europa, utom Spanien 50 x 50 cm.

Cykelshållares

102

Cykelshållares - Tillbehör

Thule Rear Warning Sign spansk modell 307337 - Varningsskylt av aluminium. Godkänd för användning i Spanien men ej i övriga länder - 50 x 50 cm.

Thule Bike Cover Skyddar effektivt dina cyklar under körning mot damm och regn. • 307335 - Avsedd för 2/3 cyklar • 307336 - Avsedd för 4 cyklar

302032 - Sats för montering av 3:e skena. Endast för Thule Caravan Superb XT Black Standard.

Thule Lift V16 Elongation Kit 307371 - Förhöjningssats som ökar höjdmåttet till 95-150 cm.

Thule Cover for Mounting Rail (skydd för monteringsskena)

307328 - Täcker hålen i monteringsskenan när cykelhållaren ej är monterad på fordonet - 2 st.

Cykelshållare - Adaptrar Thule har ett stort utbud av adaptrar som underlättar monteringen av cykelhållarna på olika husbilar och husvagnar, och dessa är utvecklade tillsammans med – och godkända av – fordonstillverkarna. Thule rekommenderar att monteringen görs av fackman.

103


Förvaring När det gäller att utnyttja det värdefulla utrymmet är en flexibel lösning, där var sak har sin plats och alltid är lätt åtkomlig, det bästa alternativet. Med våra väskor, fickor och boxar får du de perfekta förvaringsutrymmena, både i och utanför ditt fritidsfordon. 104

105


Förvaring - Produktöversikt Förvaringslösningar

Thule Wall Organizer

Thule Shoe Organizer

Thule Countertop Organizer

Thule Go Box

14 fickor i 2 olika storlekar

10 stora och 2 små nätfickor

Olika stora fack samt resårband

2 stora fack och 3 sidofickor

Thule Trash Bin

Upphängningssystem

13 separata fack

Passar soppåsar upp till 50 l

Flera olika upphängningssystem för fordonets

Förvaring

Thule Toiletry Kit

Boxar

Thule Force XT Takmontering

106

107


Förvaringslösningar

Förvaringslösningar

Upphängningssystem Thule Strap Kit for Organizers EGENSKAPER

• Passar i midjelistens skena eller i förtältskenan • Maxbelastning: 10 kg/rem • Snabbfastsättning • Justerbar i höjdled • Längd på rem: 1,20 m • Set om 2 st

307124 Svart

Thule Wall Organizer

Thule Shoe Organizer

Förvaring för allehanda saker.

Ger förvaringsutrymme för minst

EGENSKAPER

• 14 fickor i 2 olika storlekar

Praktisk necessär.

Förvara sopor eller tvätt utom

EGENSKAPER

synhåll, skyddat ovanför marken.

• Limmas eller monteras med 2 skruvar

EGENSKAPER

• Design, kompakt och diskret

EGENSKAPER

EGENSKAPER

EGENSKAPER

behöver lätt åtkomligt.

• 13 separata fack

EGENSKAPER

• Lätt att bära och lätt att fälla ihop när den inte behövs

• Lätt att bära, tack vare inbyggt handtag

• Regnskydd

• Mått stängd LxH: 35 x 40 cm

• Mått ”Medium” LxBxH: 61 x 36 x 30 cm

• Blixtlås i botten underlättar tömning och rengöring

• Mått öppen LxH: 35 x 120 cm

• Mått ”Large” LxBxH: 61 x 46 x 30 cm

• Mått LxBxH: 35 x 35 x 70 cm

• L-formad krok för hängning över dörr

UPPHÄNGNING (ingår ej)

UPPHÄNGNING (ingår ej)

• Thule POD 1.0

• 10 stora och 2 små nätfickor

• Mått LxH: 50 x 80 cm UPPHÄNGNING (ingår ej)

• Thule Strap Kit for Organizers • Thule POD 2.0 • Thule POD 1.0

306924 Svart/Grå

Hopfällbar box i två storlekar. • 2 stora fack och 3 sidofickor

UPPHÄNGNING (ingår ej)

• Thule POD 1.0

Thule Trash Bin

Väggficka där du har allt du

• Mått LxH: 50 x 85 cm

• Thule POD 2.0

Thule Toiletry Kit

10 par skor.

• Blixtlåsförsett lock skyddar skorna under färd

• Thule Strap Kit for Organizers

Thule Go Box

306925 Svart/Grå

• Olika stora fack samt resårband • Hållare för hushållspapper • Mått LxH: 90 x 40 cm UPPHÄNGNING (ingår ej)

• Thule Strap Kit for Organizers

• Thule POD 2.0

• Thule POD 2.0

• Inklusive täckkåpa • Maxbelastning: 10 kg/POD • Mått LxBxH: 5,5 x 1,2 x 3 cm • Set om 2 st

306804 Vit

• Thule POD 1.0

• Thule POD 1.0 306926 Svart/Grå

• Borttagbar spegel

• Passar soppåsar upp till 50 l

Thule POD 2.0

Förvaring

• Blixtlåsförsett lock skyddar sakerna under färd

Thule Countertop Organizer

M - 306929 Svart/Grå

L - 306930 Svart/Grå

306928 Svart/Grå

306927 Svart/Grå

Thule POD 1.0 EGENSKAPER

• Monteras med 2 skruvar • Inklusive täckkåpa • Mått LxBxH: 8,8 x 4,4 x 5,2 cm • Set om 2 st

307620 Vit

108

109


Boxar för takmontering

Thule Force XT

Mångsidig takmonterad lastbox för daglig användning Säker - Smidig att öppna och stänga med låssystemet LockKnob som även förhindrar skador på Thule Comfort Key. Modulär - Maximalt utnyttjande av utrymmet för en mängd fordonsversioner.

Montering - Lätt att montera tack vare snabbfästet PowerClick. Den integrerade momentindikatorn klickar när den är rätt monterad, vilket gör monteringen både snabb och säker.

Enkel öppning - DualSide-öppning gör det enkelt att komma åt alla delar av boxen från bilens båda sidor.

Förvaring

Last – 75 kg lastkapacitet.

OBS - Använd Thule T-Track Adapter 697600 vid montering på lasthållaren Thule ProBar Flex

S

M 635100 Svart Aeroskin

L 635200 Svart Aeroskin

635700 Svart Aeroskin

Mer information om Thule takboxar på www.thule.com 110

111


Komfort & Trygghet Med tillbehör från Thule blir din semester både bekvämare och tryggare. Ett fotsteg gör insteget bekvämare, och med vårt stora utbud av stegar tar du dig lättare upp på taket. Våra trygga lås låter dig njuta av friheten även när du inte är intill din husbil eller husvagn, och våra nivåkilar gör att fordonet står plant och stadigt. 112

113


Komfort & Trygghet - Produktöversikt Takräcke

Thule SmartClamp System

Thule Van Ladder 9 Steps

Thule Ladder Fixation Kit

Thule Fotsteg

Thule Takluckor

Komfort

Komfort & Trygghet

Thule Stegar

Trygghet

Thule Nivåkilar

114

Thule Lås

115


Takräcke

Takräcke

Thule SmartClamp System Takräcken, lätta att installera för skåpbilar*

Thule SmartClamp System Tillbehör till Thule ProBar Flex Skena Båda skenorna limmas fast på fordonet. Finns i olika längder för att passa olika längder på bilen.

Thule Roof Rack är ett mångsidigt, komplett system med många tillbehör som gör det lättare för dig att ägna dig åt dina fritidsaktiviteter. Den kraftiga konstruktionen gör, att takräcket kan användas under hela året. Thule SmartClamp System Enkel installation utan borrning genom att montera smarta klämmorna på skåpbilens befintliga fixeringspunkter. De två basskenorna är limmade på fordonets tak och anslutna med smarta klämmor som perfekt integreras med fordonstaket. Thule ProBar Flex Takräcket kan kompletteras med 2 - eller fler - lastbärare, och dessa kan placeras på valfri plats på skenorna och de kan användas tillsammans med de olika tillbehören. Lastbärarna, som säljs i set om 2, finns i 2 olika höjder och är låsbara för att förhindra stöld. Markisadapter Den nya markisadaptern från Thule gör det möjligt att förse fordonet med en markis, vare sig fordonet är försett med och takräcke eller ej, och adaptern monteras helt utan borrning. Den eleganta designen gör, att fordon och markis bildar en harmonisk enhet.

Thule ProBar Flex

Thule Omnistor 6300 Skapa en skuggad plats genom att komplettera ditt Thule Roof Rack med en markis. Se sid. 24

Lastbärare - Flexibel placering av lastbärarna, som klarar 75 kg per par. Kan kompletteras med 2, eller fler, lastbärare.

Lasthållare för takräcke till minibussar, som gör det möjligt att montera taktillbehör från Thule. Finns i två olika höjder.

Thule Force XT Mångsidig takmonterad lastbox för daglig användning. Se sid. 111

*Passar endastt H2 Ducato, Jumper, Boxer fr.o.m. 2007 4 cm

4 cm

+/13 cm

Thule ProBar Flex - High Set om 2 höga lastbärare.

OBS - Taket måste vara fritt från hinder 10 cm runt fästpunkterna

301647 Aluminium

Komfort & Trygghet

Smarta fästen - Innovativt system för att fästa takräcket i bilens ordinarie fästpunkter, helt utan borrning.

+/10 cm

Thule ProBar Flex - Low Set om 2 låga lastbärare. 301648 Aluminium

OBS - Max belastning per set: 75 kg

116

117


Stegar

Thule Van Ladder 9 Steps

Kit för väggmontering

Thule Ladder Fixation Kit Pumpspänne för enkel fastsättning av stegen

Gör taklasten lätt åtkomlig

Magnetfäste för teleskopstege

Med denna teleskopiska stege blir lasten på taket lätt åtkomlig. För extra stabilitet och trygghet, kan den fästas med magnetfäste.

Detta magnetfäste ger extra stabilitet och trygghet när du använder din teleskopiska stege. Placera fästet på valfri plats på din husbil (fäster endast på stålplåt), och luta stegen mot fästet. Lägg remmarna runt stegbenen, och spänn åt med pumpspännena.

EGENSKAPER

EGENSKAPER

• Lätt at ta med – lätt att använda

• För användning på stålplåt – lätt att sätta upp och ta bort

• Står stadigt på alla underlag

• Spåret i fästet gör att det kan användas för Thule Windscreen eller Thule Organizer

• Utdragbar till 2,60 m

• Säker förvaring

Remfäste

Magnet

• Kan öppnas delvis för låg räckvidd

Remmar

Skena

• Luftkudde ger säker hopfällning • Förvaras i 75 cm stor väska

Komplettera din Thule Ladder Fixation Kit

• Uppfyller kraven i EN-131 301405 Anodiserad

INKLUDERAT • • • •

Magnetfäste 4 skydd 2 fixeringsfästen för organizer Förvaringsväska

Thule Windscreen - Se sid. 43 Thule Organizers - Se sid. 108

Soft-Close Komfort & Trygghet

301404 Anodiserad

118

INKLUDERAT • • • • • •

Thule Van Ladder Magnetfäste 4 skydd 2 fixeringsfästen för organizer Förvaringsväska för stege Förvaringsväska för fäste

119


Upptäck alla minibusstillbehör i katalogen Product Guide – Tillbehör för skåpbil och minivan, eller gå till www.thule.com.

120

121


Komfort

Komfort

Thule Stegar

Thule Stegar

Komfort & Trygghet

2,50 m 3,00 m

Thule Ladder 4 Steps

Thule Ladder 5 Steps

Thule Ladder 6 Steps

EGENSKAPER

EGENSKAPER

Thule Ladder Deluxe 6 Steps

Thule Ladder 10 Steps

• 4 steg

• 5 steg

• 6 steg

Thule Ladder Deluxe 11 Steps

Takräcke med ovala profiler

EGENSKAPER

• För bakdörr, van

• För inomhusbruk

• För bakgavel

EGENSKAPER

EGENSKAPER

• 6 steg

• 10 steg

EGENSKAPER

set om två tvärstag av aluminium, standardlängd 2,50 m. Maxlast: 70 kg.

• Runda, eloxerade rör

• Runda, eloxerade rör

• Runda, eloxerade rör

• För bakgavel

• För bakgavel

• För bakgavel

• Vitlackerade ovala rör

• Runda, eloxerade rör

• Vitlackerade ovala rör

• Uppfällbar

• Uppfällbar

• 11 steg

Standardlängd 3 meter, lätt att anpassa till önskad längd. Som tillval finns

307516 Rails, aluminium 307490 Anodiserad

122

307492 Anodiserad

307487 Anodiserad

307496 Vit

307488 Anodiserad

307497 Vit

307499 Tvärrör

30751 1 Rails, vitlackerade

123


Komfort

Elektriskt manövrerade fotsteg

Thule Fotsteg

Manuellt manövrerade fotsteg

För bekvämare insteg Ett fotsteg gör det enklare att stiga i och ur fordonet, och är bekvämare än en lös trapp. Finns med både manuell och elektrisk manövrering. Hög kvalitet De extremt robusta fotstegen är tillverkade av räfflad, eloxerad aluminium, och överträffar kraven i den europeiska standarden EN 1646. Extra säkerhet En strömbrytare för anslutning till en varningslampa i husbilen ingår som standard, för att förhindra att du kör iväg med fotsteget utfällt. Elektriskt manövrerade fotsteg Den som väljer största möjliga komfort, väljer ett elektriskt manövrerat fotsteg. Alla modeller manövreras med en enkel strömbrytare, och de uppfyller både gällande CE-norm och kraven i EMC-direktivet.

Thule Slide-Out Step V18 12V EGENSKAPER

Thule Single Step 12V

Thule Double Step 12V

Thule Slide-Out Step Manual

EGENSKAPER

EGENSKAPER

EGENSKAPER

• Bredd: 460 - 550 mm

• Bredd: 380 - 440 - 500 mm

• Bredd: 400 mm

• Olika monteringssatser för vans finns tillgängligt • Bredd: 400 - 550 - 700 mm

LED-belysning För bättre synlighet under alla förhållanden, kan de motordrivna modellerna kompletteras med LED-list i framkanten.

Tillbehör till motoriserade fotsteg

Det svarta partiet monteras under fordonet

• Thule LED Kit for Slide-Out Step:

LEDbelysning

301477 - Thule LED-kit för standard Slide-Out-steg (700 mm) 301826 - Thule LED-kit för Ducato | Crafter Slide-Out-steg (700 mm)

Thule Slide-Out Step V19 12V Ducato | Jumper | Boxer Euro 6d-Temp EGENSKAPER

Antiglid

124

Komfort & Trygghet

Integrerad och skyddad LED för optimal synbarhet på fotplattan.

Fotsteget av aluminium skjuts automatiskt ut när strömbrytaren trycks in

• Monteringssetet måste köpas separat • Bredd: 400 - 550 - 700 mm

Thule Slide-Out Step V19 12V Crafter 2017

• Relä: Säkerställer att steget fälls in när motorn startas • Styrbox: Säkerställer att steget automatiskt går ut eller in vid öppning och stängning av dörr

Thule Single Step Manual EGENSKAPER

• Bredd: 550 mm

EGENSKAPER

• Monteringssetet måste köpas separat • Bredd: 400 - 550 - 700 mm OBS - Våra produkter har utvecklats och utformats för användning inom fritidssektorn. Produkterna har inte testats som sådana och garantin täcker inte användning i semiprofessionella eller professionella sammanhang, t.ex. vid användning på bussar, taxibilar, ambulanser osv.

125


Komfort

Komfort

Fräscht, hälsosamt och praktiskt

Fräscht, hälsosamt och praktiskt

Aerodynamisk design Den aerodynamiska designen innebär, att det inte längre behövs någon spoiler framför takluckan för att minska bruset. Takluckan monteras med speciella klämfästen, vilket innebär att man inte behöver borra hål i taket.

För bästa effekt: Komplettera med en fläkt Som komplement erbjuder Thule en tyst och strömsnål fläkt, som både kan blåsa in friskluft och suga ut dålig luft. Fläkthastighet och rotationsriktning styrs enkelt från manöverpanelen.

Thule Takluckor - Manuell

Thule Takluckor - Motordriven

Myggnät Takluckorna från Thule har ett löstagbart, lättrengjort myggnät på utsidan som stänger smuts och insekter ute.

EGENSKAPER

• Yttermått: 47,2 x 45,9 cm

• Matningsspänning: 12 V

• Hålmått: 40 x 40 cm

• Max. luftflöde: 20 m3/min.

• Vikt: 3 kg

• Inblås / utsugning

• Av slagtålig och vädertålig plast

• Kan anslutas till termostat och rörelsesensor • Vikt: 4,5 kg

FINISH

Tillbehör till Thule Vent

Trygghet

Thule Ventilator Kit 12V 211001 - Den extra ventilatorn gör det möjligt att göra din manuella Thule Vent motordriven.

Förutom 12 olika fläkthastigheter, har Thules fläkt både ett energisparläge och ett “turbo”-läge. Den har dessutom inbyggt skydd mot låg och hög batterispänning samt felpolarisering. 200004 - Vit

126

200016 - Opaliserad

200018 - Transparent

Komfort & Trygghet

EGENSKAPER

FINISH

200063 - Vit

200061 - Opaliserad

200065 - Transparent

127


Trygghet

Lås

Thule Nivåkilar

Thule Security Handrail

Det stabila sättet att parkera Hög stabilitet Nivåkilarna från Thule har en mycket stor yta, vilket ger hög stabilitet och gör att de kan användas även med breda däck. Nivåkilarna kan belastas med 5 ton per par. Räfflad yta De tre nivåerna på kilarna gör det lättare att få bilen att stå vågrätt. Den räfflade ytan ger dessutom perfekt grepp mellan däck och nivåkil.

EGENSKAPER

• 3 höjder: 44 - 78 - 112 mm • Mått LxBxH: 560 x 200 x 150 mm

INKLUDERAT • 2 nivåkilar • Förvaringsväska

• Vikt: 1,8 kg per st. 307617 Svart

Thule Security Handrail (säkerhetshandtag)

Thule Security Handrail - Short (säkerhetshandtag - kort utförande)

För maximal säkerhet i alla situationer, kan detta handtag låsas i två olika lägen.

Kort utförande av vidstående säkerhetshandtag, avsett för de fordon där det

Låst i infällt läge över dörren förhindrar den inbrott, och fastlåst i utfällt läge utgör

av någon anledning ej är möjligt att montera det större handtaget.

den ett stadigt handtag som underlättar insteget.

128

FÖRPACKNING

308892 - 1 st. Vit

307387 - 1 st. Vit

308893 - Thule Security Handrail Door Frame Kit Vit

308893 - Thule Security Handrail Door Frame Kit Vit

Komfort & Trygghet

FÖRPACKNING

129


Lås

Thule Universal Lock

Plåtmontering

Med genomgående skruv

Ett lås – tre monteringssätt Karmmontering

Komfort & Trygghet

Detta nya, mycket säkra dörrlås passar alla typer av husbilar, husvagnar och vans, tack vare att det kan monteras på 3 olika sätt. Möjligheten att montera låset på plåt gör att det passar exempelvis skjutdörrar och bakdörrar på en van. På sandwichuppbyggda väggar – vid entrédörr, garage dörr och last- och serviceluckor – kan låset antingen monteras med genomgående skruv eller fästas i dörr- eller luckkarmen. EGENSKAPER

• Stort överfall ger hög säkerhet • Kraftigt, roterande lås • Vid karmmontering krävs endast 3 mm spalt mellan karm och dörr/lucka • Passar vänster- och högerhängda dörrar och luckor

FÖRPACKNING 301406 - 1 st. Vit

301408 - 1 st. Svart

301419 - 2 st. Vit

301409 - 2 st. Svart

301407 - 3 st. Vit

• Finns i färgerna vitt och svart

130

131


Lås

Lås

Thule Inside-Out Lock G2

Thule Door Lock (dörrlås) Ett högkvalitativt lås som är lätt att

Thule Door Frame Lock (dörrlås för montering på karm)

Thule Cab Lock

Thule Van Lock

Avsett för säkring av förarhyttens

Smart och elegant lås med hög

använda: Bara skjut det i sidled, så

Variant av vidstående lås, avsett för

dörrar, och låses inifrån med nyckel.

säkerhet, för låsning av skjutdörr och

spärrar det din dörr på ett effektivt

karmmontering där det av utrym-

Mjukt hölje som matchar interiören

bakdörrar. Passar alla vanmodeller,

Kan låsas från både in- och utsidan

sätt. Monteras med genomgående

messkäl ej går att montera låset

i din husbil. Avsett för Fiat Ducato,

och färgen på låset matchar bilens

skruv och invändig monteringsplatta

med genomgående skruv.

Citroën Jumper och Peugeot Boxer.

stötfångare och dörrhandtag.

Maximal trygghet för dig och ditt fordon får du med detta lås monterat genom

med skyddskåpa.

Specialversioner finns för MB Sprinter,

väggen och säkrar entrédörren. Låset kan låsas från både in- och utsidan och

Renault Master. VW Crafter och Opel

ger därför skydd både när du är hemma och när du är borta. Av säkerhetsskäl,

Movano.

kan det alltid öppnas inifrån utan nyckel. • Kräver minimalt monteringsutrymme • Stort överfall ger hög säkerhet • Kan monteras horisontellt eller vertikalt • Max. väggtjocklek: 45 mm

132

FÖRPACKNING 307339 - 1 st. Vit

FÖRPACKNING

FÖRPACKNING

FÖRPACKNING

FÖRPACKNING

308888 - 1 st. Vit

308889 - 1 st. Vit

309830 - 2 st.: Ducato Grå

309832 - 1 st. Svart

308890 - 3 st. Vit

308891 - 3 st. Vit

309831 - 2 st.: Sprinter Grå

309833 - 2 st. Svart

Komfort & Trygghet

EGENSKAPER

133


Hitta inspiration på nätet och på våra sociala medier och upptäck ett brett sortiment av produkter för en aktiv livsstil från Thule – allt från resväskor och ryggsäckar till barnvagnar och cykelbarnsadlar. Och inspirera oss i dina egna kanaler med ett enkelt @thule,– vi älskar att se bilder från ditt liv med #bringyourlife. 134

135


Markiser - Tekniska specifikationer

Markiser - Tekniska specifikationer

Väggmonterade markiser

Takmonterade markiser

Thule Omnistor 5200

Thule Omnistor 8000

Manuell

Thule Omnistor 5102 Manuell

Manuell

Längd

Djup

Vikt

Längd

1,92 m

1,40 m

14,20 kg

4,00 m

Thule 3200

Djup

Thule Omnistor 6300

Vikt

Längd

Djup

Vikt

Längd

2,60 m

2,00 m

19,80 kg

1.90 m

Thule Omnistor 9200

Manuell

Manuell

41,40 kg

Påsmarkis för tältskenan

Djup

Thule Omnistor 1200

Manuell

Vikt

Längd

Djup

Vikt

Längd

12.00 kg

2,60 m

2,00 m

20,60 kg

4,00 m

13.80 kg

3,00 m

24,10 kg

4,50 m

14.70 kg

3,25 m

25,10 kg

5,00 m

Manuellw

Djup

Vikt

Längd

Djup

Vikt

42,40 kg

2,30 m

2,00 m

9,00 kg

2,20 m

10,40 kg

2,32 m

1,80 m

17,00 kg

4,50 m

2,62 m

2,00 m

19,00 kg

5,00 m

3,02 m

22,60 kg

3,15 m*

24,60 kg

3,52 m

25,40 kg

4,00 m

30,50 kg

3,75 m

27,40 kg

4,25 m

31,80 kg

4,00 m

3,75 m*

2,50 m

44,60 kg

2.30 m

48,20 kg

2.50 m

5,50 m

51,80 kg

2.70 m

15.60 kg

3,50 m

26,80 kg

6,00 m

55,40 kg

3.00 m

16.90 kg

3,75 m

28,50 kg

2,75 m

2.50 m

2,50 m

45,60 kg

2,60 m

50.20 kg

3,00 m

5,50 m

53,60 kg

3,25 m

12,60 kg

6,00 m

57,60 kg

3,50 m

13,40 kg

3,00 m

12,00 kg

14,20 kg 2,50 m

15,00 kg

4,02 m

28,00 kg

4,50 m

33,00 kg

4,25 m

15,80 kg

4,52 m

30,40 kg

5,00 m

35,60 kg

4,50 m

16,60 kg

5,02 m

32,80 kg

Motor

Motor

Längd

Djup

3,05 m 3,55 m

Vikt

Längd

23,60 kg

4,00 m

Motor

Djup

Vikt

Längd 3,03 m

46,60 kg

3,28 m

26,10 kg

4,50 m

50,20 kg

3,53 m

27,80 kg

5,00 m

29,50 kg

5,50 m

56,60 kg

31,50 kg

6,00 m

60,60 kg

4,50 m 5,00 m

4,55 m

31,40 kg

5,50 m

53,80 kg

3,78 m

5,05 m

33,80 kg

6,00 m

57,40 kg

4,03 m

Kassett

Anodiserad

Vit

2,75 m

Kassett

Antracit

Anodiserad

Vit

Kassett

Cremefärgad

Ljusgrå

Antracit

Antracit

Anodiserad/Antracit

Djup

2,50 m

Vikt

Längd

25,10 kg

4,00 m

4,28 m

32,80 kg

4,53 m

34,00 kg

5,03 m

36,60 kg

Kassett

Kassett

Anodiserad

20,00 kg

Vit

Djup

Vikt 45,40 kg 48,60 kg

3,00 m

53,20 kg

Påse

Kassett

Antracit

Anodiserad

Vit

Tekniska specifikationer

26,40 kg 2,50 m

18,40 kg

5,50 m

Motor

43,40 kg

29,00 kg

4,05 m

5,00 m

Cremefärgad

Vit

Antracit * Endast antracit kassett

136

137


Markiser - Tekniska specifikationer

Markiser - Tekniska specifikationer

Väggmonterade markiser

Takmonterade markiser

Namn

Thule Omnistor 5200 Manuell

Thule Omnistor 8000 Motor

Manuell

Thule Omnistor 5102

Thule 3200

Namn

Motor

Thule Omnistor 6300 Manuell

MONTERING

Thule Omnistor 9200 Motor

Manuell

Namn

MONTERING

Husbil

Husbil

Husbil

Husvagn

Husvagn

Husvagn

Van

Van

Minivan

• VW T5/T6

Snabbvev

• •

För hand Valfri*

12 VDC

Valfri

230 VAC

Integrerade spännarmar

Quick Lock-system

Minsta längd

1,92 m

3,05 m

4,00 m

4,00 m

2,60 m

1.90 m

Maximal längd

5,02 m

5,05 m

6,00 m

6,00 m

2,60 m

Minsta djup

1,40 m

2,50 m

2,75 m

2,75 m

Maximal djup

2,50 m

2,50 m

2,75 m

Minsta vikt

14,20 kg

23,60 kg

Maximal vikt

32,80 kg

Motor

ANVÄNDNING •

Snabbvev

För hand

För hand

Valfri*

12 VDC

Valfri

230 VAC

Integrerade spännarmar

Integrerade spännarmar

Quick Lock-system

Quick Lock-system

Minsta längd

2,60 m

3,03 m

4,00 m

4,00 m

Minsta längd

2,30 m

3.00 m

Maximal längd

5,00 m

5,03 m

6,00 m

6,00 m

Maximal längd

5,50 m

2,00 m

2.50 m

Minsta djup

2,00 m

2,50 m

3,00 m

3,00 m

Minsta djup

2,00 m

2,75 m

2,00 m

2.50 m

Maximal djup

2,50 m

2,50 m

3,00 m

3,00 m

Maximal djup

2,50 m

41,40 kg

43,40 kg

19,80 kg

12.00 kg

Minsta vikt

20,60 kg

25,10 kg

42,40 kg

45,40 kg

Minsta vikt

9,00 kg

33,80 kg

55,40 kg

57,40 kg

19,80 kg

16.90 kg

Maximal vikt

35,60 kg

36,60 kg

57,60 kg

60,60 kg

Maximal vikt

Anodiserad Vit Antracit

Anodiserad Vit Antracit

Anodiserad Vit Cremefärgad Antracit

Anodiserad Vit Cremefärgad Antracit

Ljusgrå Antracit

Antracit Anodiserad/Antracit

Anodiserad Vit Antracit

Anodiserad Vit Antracit

Anodiserad Vit Cremefärgad

Anodiserad Vit Cremefärgad

31 - Mystic Grey 32 - Sapphire Blue 22 - Uni White

31 - Mystic Grey

31 - Mystic Grey 32 - Sapphire Blue 22 - Uni White

31 - Mystic Grey 32 - Sapphire Blue 22 - Uni White

31 - Mystic Grey

07 - Uni Grey

31 - Mystic Grey 32 - Sapphire Blue

31 - Mystic Grey

31 - Mystic Grey 32 - Sapphire Blue 22 - Uni White

31 - Mystic Grey 32 - Sapphire Blue 22 - Uni White

SPECIFIKATIONER

OBS - Angiven längd är kassettens längd; dukens längd är ca 20 cm kortare - *Endast för markislängd 3,00 m och längre

Kassett

Markisduk

Motor

SPECIFIKATIONER

Påse

Markisduk

20,00 kg

Tekniska specifikationer

Markisduk

ANVÄNDNING

Motor

SPECIFIKATIONER

Kassett

Minivan

Van

Minivan

Snabbvev

Thule Omnistor 1200

Motor

MONTERING

ANVÄNDNING

138

Påsmarkis för tältskenan

Vit

31 - Mystic Grey 32 - Sapphir Blue

OBS - För tillgängliga färger och mönster, vänligen kontakta din Thule-återförsäljare

139


Smarta väggar - Tekniska specifikationer

Smarta väggar - Tekniska specifikationer

Gavelstycke Thule Sun Blocker G2

Frontstycke Thule Sun Blocker G2

Markismodell

H

TO 5102 • 4900 • 5003 • 5200 • 6200 • 6300

Djup 2,00 m

T 3200

A

TO 4900 • 5003 • 5200 • 6200 • 6300

2,50 m

TO 1200

Thule Rain Blocker G2

TO 8000 • 6900

2,75 m

TO 9200

3,00 m

Markismodell

H

TO 5102 • 4900 • 5200 TO 4900 • 5003 • 5200 • 6200 • 6300

A

Djup

2,00 m

H - Markisens lutning

SKU-nr

1,90 - 2,24 m

Small

21 cm

307399

1,90 - 2,24 m

Small

21 cm

301338

2,25 - 2,44 m

Medium

23 cm

307278

2,45 - 2,64 m

Large

43 cm

307279

2,25 - 2,49 m

TO 1200

48 cm

307398

2,25 - 2,44 m

Medium

23 cm

307280

2,45 - 2.64 m

Large

43 cm

307281

2,25 - 2,44 m

Medium

23 cm

307282

2,45 - 2,64 m

Large

43 cm

307283

H - Markisens lutning

SKU-nr

21 cm

306515

A - Monteringshöjd 1,80 - 1,99 m

Minivan*

Markismodell

Alla Thule Omnistor markiser

Thule Rain Blocker G2

Markismodell

Höjd

SKU-nr 307284

2.40 m

2.60 m

307285

2.80 m

3.00 m

307286

3.30 m

3.50 m

3.80 m

4.00 m

1.70 m

307287 307288

4.30 m

4.50 m

307289

4.80 m

5.00 m

307290

Paneltyp

Längd

Höjd

SKU-nr

T 3200

J

1,12 m

301354

T 3200 • TO 5102 • 4900 • 5200

A

1,27 m

306454

T 3200

K

1,47 m

301355

T 3200

L

1,81 m

301356

2,05 - 2,24 m

Small

23 cm

307400

T 3200

J+A

2,50 m

2,35 - 2,54 m

Caravan

23 cm

310204

TO 5102 • 4900 • 5200

A+A

2,60 m

311361

T 3200

1,80 - 1,99 m

Minivan

27 cm

301339

T 3200

J+K

2,70 m

311362

2,05 - 2,24 m

Small

23 cm

307291

T 3200 • TO 4900 • 5200

J+L

3,00 m

311363

TO 4900 • 5003 • 5200 • 6200 • 6300

2,25 - 2,44 m

Medium

23 cm

307292

2,45 - 2,64 m

Large

43 cm

307293

301320

2,65 - 2,84 m

X-Large

63 cm

307294

TO 1200

2,35 - 2,54 m

TO 1200 V2

50 cm

301422

Caravan

33 cm

301332

Alla Thule Omnistor markiser

2,35 - 2,54 m

• VW California T5/T6 > 2003 • PSA Minivan > 2016

• • • •

TO 6200 • 6300

2,30 - 2,50 m

Van**

37 cm

307302

2,25 - 2,44 m

Medium

23 cm

307295

Alla Thule Omnistor

2,45 - 2,64 m

Large

43 cm

307296

markiser

307297

TO 8000 • 6900

2,75 m

OBS - Thule Rain Blocker G1 gavelstycken är tillgängliga för Thule Omnistor Caravan, Caravan Style och 2000 markiser TO 9200

3,00 m

Markismodell

Djup 2,00 m

TO 4900 • 5003 • 5200 • 6200 • 6300 2,50 m TO 1200

A = Avstånd mellan marken och markisens underkant

X-Large

63 cm

XX-Large

83 cm

306516

2,25 - 2,44 m

Medium

23 cm

307298

2,45 - 2,64 m

Large

43 cm

307299

2,65 - 2,84 m

X-Large

63 cm

307300

2,85 - 3,04 m

XX-Large

83 cm

306517

H - Markisens lutning

SKU-nr

A - Monteringshöjd 2,05 - 2,24 m

Small

23 cm

310202

2,05 - 2,24 m

Small

23 cm

310203

2,25 - 2,44 m

Medium

23 cm

308030

2,45 - 2,64 m

Large

43 cm

308381

2,35 - 2,54 m

TO 1200

50 cm

310201

311360

B

1,27 m

C

1,47 m

D

1,67 m

E

1,92 m

2,10 m

301321 301322 301323

Kombineras med sidostycke: Medium, Large, X-Large, XX-Large, Van och Caravan

Thule Rain Blocker G2 Pack Minivan

F

1,02 m

G

1,52 m

307303 2,30 m

307304

H

1,72 m

I

2,00 m

307306

307305

Markismodell

Förpackning

SKU-nr

TO 5102 • 4900

2x Thule Rain Blocker G2 Side Minivan 2x Thule Rain Blocker G2 Front A (1,27 m) Förvaringsväska

301329

Tekniska specifikationer

Thule View Blocker G2

2,65 - 2,84 m 2,85 - 3,04 m

1,85 m

Kombineras med sidostycke: Small och TO 1200 V2

TO 6200 • 6300

A

-

Kombineras med sidostycke: Minivan

**Van

H

Passar den minsta markislängden

1.00 m

OBS - Kan kombineras med Thule Residence G3 markisförtält med hjälp av specialprofiler (tillbehör) - 301567

*Minivan

Fiat Ducato > 2006 Peugeot Boxer > 2006 Citroën Jumper > 2006 VW Crafter > 2017

Längd

TO 6200 • 6300

2,50 m

140

A - Monteringshöjd

Thule View Blocker Markismodell

Alla Thule Omnistor markiser

Längd

Passar den minsta markislängden

2,40 m

2,60 m

Höjd

SKU-nr 307588

2,80 m

3,00 m

307592

3,30 m

3,50 m

307594

3,80 m

4,00 m

4,30 m

4,50 m

307598

4,80 m

5,00 m

307600

1.40 m

307596

OBS - Kan kombineras med Thule Residence G3 markisförtält med hjälp av specialprofiler (tillbehör) - 301567

141


Smarta väggar - Tekniska specifikationer

Smarta väggar - Tekniska specifikationer

Thule Rain Blocker G2 Kombinationer för framsida

Paneltyp

Kombination för framsida

Namn

Thule Windscreen

Framsidorna till Thule Rain Blocker G2 finns i tre olika höjder och i många olika längder.

En kombination för hel framsida kan göras, som är kompatibel med din sidopanel och beroende på längden på markisen.

SKU-nr

306456

A

J

K

L

1,27 m

1,12 m

1,47 m

1,81 m

Kompatibel sidopanel

1,85 m

MINIVAN

S TO 1200 V2 306454

301354

301355

301356

B

C

D

E

1,27 m

1,47 m

1,67 m

1,92 m

2,10 m

M L XL XXL VAN CARAVAN

301320

301321

301322

Markislängd (± L)

G

H

I

1,02 m

1,52 m

1,72 m

2,00 m

Totalhöjd

Kombination för framsida

2,50 m

T 3200

J + A (set: 301360)

2,60 m

TO 5102 - 4900 - 5200

A + A (set: 301361)

Produktvikt

2,70 m

T 3200

J + K (set: 301362)

3,00 m

T 3200 - TO 4900 - 5200

J + L (set: 301363)

2,60 m

B+B

2,80 m

B+C

3,00 m

B+D

3,25 m

B+E

3,50 m

C+E

3,75 m

D+E

4,00 m

E+E

4,25 m

B+C+C

4,50 m

C+C+C

5,00 m

D+D+D

5,50 m

D+E+E

3,00 m

F+F+F

3,25 m

G+H

3,50 m

F+G+F

3,75 m

H+I

4,00 m

F+I+F

4,25 m

F+G+H

4,50 m

F+I+G

5,00 m

G+I+G

5,50 m

I+G+I

6,00 m

I+I+I

Namn

SKU-nr

Thule Force XT S

M

L

635100

635200

635700

Husbil

Husvagn

Van

300 L

400 L

450 L

139 x 89,5 x 39 cm

175 x 82 x 45,5 cm

190 x 84 x 46 cm

127 x 78 x 34 cm

162 x 71 x 40 cm

177 x 73 x 41 cm

SPECIFIKATIONER

M / L / XL / XXL / VAN / CARAVAN

Volym

±L

Produktmått (L x B x H)

S / TO 1200 V2

Innermått (L x B x H)

75 kg

75 kg

75 kg

14,3 kg

16,4 kg

18,7 kg

2,30 m

+

+

H

142

307306

Black Aeroskin

Monteringssystem

PowerClick

Låssystem

CentralLock

Boxöppning

Tekniska specifikationer

Lastkapacitet

Material

307305

4,5 kg

MONTERING

Produktvikt

307304

1,55 m

Boxar - Tekniska specifikationer

MINIVAN

307303

1,38 m

Upp till 3,00 m

Längd

301323

F

Nätets höjd

DualSide

OBS - Använd Thule T-Track Adapter 697600 vid montering på lasthållaren Thule ProBar Flex

143


Markisförtält - Tekniska specifikationer

Namn Vistelse

Markisförtält - Tekniska specifikationer

Thule Veduta

Thule Panorama

Thule Residence G3

För dig som stannar länge

För dig som stannar länge

För dig som stannar länge

Namn Vistelse

MONTERING

Husvagn

Husbil

Husvagn

För dig som gärna reser

För dig som gärna reser

För dig som gärna reser

För dig som gärna reser

• Ducato • Jumper • Boxer H2

• Ducato H2 • VW T5/T6

Minivan

PASSAR

PASSAR Thule Omnistor 5200 • 8000* • 4900 • 5003 • 5002 • 5500

Thule Omnistor 5200 • 6300

Thule Omnistor 6300

Thule Omnistor 5102 • Original Volkswagen markis

• 6300 • 9200* • 6200 • 6900* • 6002 • 1200 + andra fabrikat

Markislängd

3,15 - 4,00 m

3,25 m

2,60 m

3,00 - 6,00 m

2.15 - 3.10 m

Monteringshöjd

2,30 - 2,50 m

Rak vägg

Fordonets vägg

Böjd vägg

Böjd vägg

Böjd vägg

4,00 m

3,25 m

2,60 m

3,60 m

PVC

PVC

PVC

RIPSTOP-material

Svart, grå och vit

Svart, grå och vit

Svart, grå och vit

Svart, grå och vit

Gardiner

Tillval

Tillval

Tillval

Ingår

Markkappa

Ingår

Ingår

Ingår

Ingår

Markismodell

Thule Omnistor 6300 • 6200

Thule Omnistor 5200 • 8000 • 5003 • 5002 • 5500 • 6300 • 9200 • 6200 • 6002

Thule Omnistor 5200 • 8000 • 4900 • 5003 • 5002 • 5500 • 6300 • 9200 • 6200 • 6900 • 6002

Markislängd

4,00 - 5,00 m

3,00 - 6,00 m

3.00 - 6.00 m

Monteringshöjd

2,45 - 2,59 m

2,30 - 2,74 m

Fordonets vägg

Rak vägg

Rak vägg

5,00 m

6,00 m

6,00 m

Markismodell

2,25 - 2,84 m Rak vägg

SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER Maximal tältlängd Material

AIRTEX®-material

AIRTEX®-material

PVC

Färg

Svart, grå och vit

Svart, grå och vit

Svart, grå och vit

Gardiner

Tillval

Tillval

Tillval

Markkappa

Ingår

Ingår

Ingår (med framsida)

Ingår

Tillval (Inkuderad för Ducato H2)

Tillval

2 lyxväskor

2 lyxväskor

2 lyxväskor (inkluderad med sidopanel)

Hjulhuskappa Väska Modell

A - Monteringshöjd

H

4,00 m Large

5,00 m Large

2,45 - 2,59 m

~60 cm

SKU-nr

Modell

H

Modell

301350

Medium

A - Monteringshöjd 2,30 - 2,44 m

~45 cm

Small

2,15 - 2,29 m

Maximal tältlängd Material Färg

A - Monteringshöjd

Ingår

Ingår

Ingår

IIngår

Ingår

Ingår

Ingår

Sportväska

Passar - TO 5200

H ~30 cm

301351

Large

2,45 - 2,59 m

~60 cm

Medium

2,30 - 2,44 m

~45 cm

301352

X-Large

2,60 - 2,74 m

~75 cm

Large

2,45 - 2,59 m

~60 cm

301353

Ducato H2

2,30 - 2,50 m

~45 cm

Vikt för ett 3,00 m tält ”Medium”: 29,5 kg Vikt för ett 6,00 m tält ”Large”: 35,5 kg

Hjulhuskappa Väska

X-Large

2,60 - 2,74 m

~75 cm

XX-Large

2,75 - 2,89 m

~75 cm

XXX-Large

2,90 - 3,10 m

~90 cm

Vikt för ett 3,00 m tält ”Medium”: 27 kg Vikt för ett 6,00 m tält ”X-Large”: 33,5 kg

OBS - Front- och gavelstycken måste beställas separat

För alla modeller A - Monteringshöjd: 2,30 - 2,50 m

Modell

SKU-nr

3,15 m

310206

3,75 m

301543

4,00 m

301544

Passar - TO 6300

Vikt för ett 3,15 m tält ”Medium”: 28,50 kg Vikt för ett 4,00 m tält ”Medium”: 33 kg

Modell

SKU-nr

3,25 m

301541

3,75 m

301543

4,00 m

301544

OBS - Front- och gavelstycken måste beställas separat

Modell

SKU-nr

Modell

SKU-nr

Eriba Touring

301593

VW T5/T6

301560

Vikt: 25 kg

Vikt: 21 kg

Modell 2,60 m

Medium

A - Monteringshöjd

H

SKU-nr 307056

2,25 - 2,44 m

~35 cm

3,10 m

Medium

3,60 m

Medium

2,60 m

Large

3,10 m

Large

3,60 m

Large

307059

2,60 m

X-Large

309920

3,10 m

X-Large

3,60 m

X-Large

3,00 m

Ducato H2

309921

Tekniska specifikationer

4,25 m Large 4,50 m Large

144

Thule QuickFit

• Eriba Touring

Van

Minivan

A = Mått från marken till kassettens undersida H = Markisens lutning

Thule Residence G3 för Volkswagen T5/T6

• Ducato H2

Van

H

Thule Residence G3 för Eriba Touring

MONTERING

Husbil

A

Thule Residence G3 för Ducato l Jumper l Boxer H2

307058

2,45 - 2,64 m

2,65 - 2,84 m

~45 cm

~65 cm

307057 309922

309923 309924

2,30 - 2,50 m

Vikt för ett 2,60 m tält ”Medium”: 15,7 kg Vikt för ett 3,60 m tält ”X-Large”: 18,4 kg

~45 cm

307060

*Med tillbehör 307052 Thule Projection Kit

145


Cykelhållare för bakgavelmontering - Tekniska specifikationer

Namn

Thule Lift V16 Manuell

SKU-nr

Cykelhållare för bakgavelmontering - Tekniska specifikationer

307368

Thule Excellent

Thule Elite G2

Thule Elite G2

Motor 12V

Standard

Short

Standard

Short

One Bike

307369

309821 - Anodiserad 302033 - Svart

309822

306560

306561

302047

MONTERING

SKU-nr

Thule Sport G2

Thule Sport G2

Thule Sport G2

Standard

Thule Sport G2 Short

Tour

Hobby

Universal

307126

307127

306572

307128

306563

MONTERING

Husbil

Husbil

Husvagn

Husvagn

Anodiserad

Anodiserad

Anodiserad

Anodiserad

Anodiserad

2

2

2

2

2

3 (+ 306577)

3 (+ 306577)

3 (+ 306577)

3 (+ 306577)

2

Van

Van

SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER Anodiserad

Anodiserad

Anodiserad eller Svart

Anodiserad

Anodiserad

Anodiserad

Anodiserad

2

2

2

2

2

2

1

Antal cyklar, standard

3 (+ 307370)

3 (+ 307370)

4 (+ 309823 + 309824 : ano) (+ 302034 + 302035 : svart)

4 (+ 309823 + 309824)

4 (+ 306565 + 309824)

4 (+ 306565 + 309824)

1

Maximalt antal cyklar (tillval)

Lastkapacitet

50 kg

50 kg

60 kg

60 kg

60 kg

60 kg

30 kg

Lastkapacitet

50 kg

50 kg

50 kg

50 kg

38 kg

Maximal cykelvikt

30 kg

30 kg

30 kg

30 kg

30 kg

30 kg

30 kg

Maximal cykelvikt

19 kg

19 kg

19 kg

19 kg

19 kg

Maxlast 4: e rälsen

-

-

15 kg

15 kg

15 kg

15 kg

-

Maxlast 4: e rälsen

-

-

-

-

-

Finish Antal cyklar, standard

Maximalt antal cyklar (tillval)

2.75” / 70 mm

2.75” / 70 mm

2.75” / 70 mm

2.75” / 70 mm

2.75” / 70 mm

2.75” / 70 mm

2.75” / 70 mm

70 - 95 cm (+ 307371 : upp till 150 cm)

70 - 95 cm (+ 307371 : upp till 150 cm)

80 - 150 cm

60 - 80 cm

80 - 150 cm

50 - 80 cm

80 - 150 cm

131 x 70 x 95 cm

131 x 70 x 95 cm

131 x 73 x 150 cm

131 x 73 x 80 cm

131 x 74 x 150 cm

131 x 74 x 80 cm

131 x 41 x 150 cm

17 kg

18,1 kg

10,6 kg

10,6 kg

10,1 kg

9,5 kg

6.7 kg

Skena skjutbar i sidled

Skena skjutbar i djupled

För el-cyklar Max. Däckbredd För vertikala väggar mellan Produktmått (L x B x H) Productvikt

Finish

Ja, med tillbehör 306945

Ja, med tillbehör 306945

Ja, med tillbehör 306945

Ja, med tillbehör 306945

Ja, med tillbehör 306945

Max. Däckbredd

2.1” / 53 mm

2.1” / 53 mm

2.1” / 53 mm

2.1” / 53 mm

2.1” / 53 mm

För vertikala väggar mellan

80 - 150 cm

40 - 70 cm

80 - 150 cm

79 cm

135 - 70 cm

126 x 65 x 150 cm

126 x 68 x 70 cm

126 x 70 x 150 cm

126 x 65 x 79 cm

126 x 65 x 175 cm

8,2 kg

7,9 kg

6,8 kg

6,8 kg

8 kg

Låsbar plattform

Manuell

Manuell

Manuell

Manuell

Manuell

För el-cyklar

Produktmått (L x B x H) Productvikt Skena skjutbar i sidled

Manuell

Manuell

Automatisk

Automatisk

Manuell

Manuell

Manuell

Låsbar ramhållare

Låsbar ramhållare

Valbart låsbar

Valbart låsbar

Valbart låsbar

Valbart låsbar

Valbart låsbar

Avstånd mellan skenor (2 cyklar)

30 cm

30 cm

30 cm

30 cm

15 cm

Avstånd mellan skenor (max. antal cyklar)

15 cm

15 cm

15 cm

15 cm

-

Spännband

Spännband

Spännband

Spännband

Spännband

Avstånd mellan skenor (2 cyklar)

30 cm

30 cm

20 cm

20 cm

30 cm

30 cm

-

Avstånd mellan skenor (max. antal cyklar)

15 cm

15 cm

15 cm

15 cm

15 cm

15 cm

-

Justerbara hjulhållare med pumpspännen

Justerbara hjulhållare med pumpspännen

Justerbara hjulhållare med pumpspännen

Justerbara hjulhållare med pumpspännen

Justerbara hjulhållare med spännen

Justerbara hjulhållare med spännen

Justerbara hjulhållare med spännen

Kompatibel med Thule One-Key System

Hjulmontering Kompatibel med Thule One-Key System

Tekniska specifikationer

Skena skjutbar i djupled

Låsbar plattform

Hjulmontering

146

Namn

147


Cykelhållare för bakgavelmontering - Tekniska specifikationer

Namn

SKU-nr

Cykelhållare för garage - Tekniska specifikationer

Thule Caravan Superb

Thule Caravan Superb XT Black

Thule Caravan Smart

Standard

Short

Standard

Short

307130

307329

302031

302030

307129

Thule Caravan Light

306598

MONTERING

Husbil •

Thule Sport G2 Garage Short

302014 + monteringsskenor

302044 + monteringsskenor

306574

Anodiserad

Anodiserad

Anodiserad

Husvagn

Van

Van

SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER Anodiserad

Anodiserad

Svart

Svart

Anodiserad

Anodiserad

2

2

2

2

2

2

Antal cyklar, standard

2

2

2

3 (+ 307131)

2

3 (+ 302032)

2

2

2

Maximalt antal cyklar (tillval)

2

2

4 (+ 306577 + 306578)

Lastkapacitet

60 kg

60 kg

60 kg

60 kg

50 kg

40 kg

Lastkapacitet

70 kg

70 kg

50 kg

Maximal cykelvikt

30 kg

30 kg

30 kg

30 kg

30 kg

20 kg

Maximal cykelvikt

35 kg

35 kg

19 kg

Maxlast 4: e rälsen

-

-

19 kg

Max. Däckbredd

2.1” / 53 mm

2.1” / 53 mm

2.75” / 70 mm

2.75” / 70 mm

2.1” / 53 mm

2.1” / 53 mm

För el-cyklar

Max. Däckbredd

2.1” / 53 mm

2.1” / 53 mm

2.75” / 70 mm

2.75” / 70 mm

2.1” / 53 mm

2.1” / 53 mm

Max. Däckbredd

5” / 127 mm

5” / 127 mm

2.1” / 53 mm

130 x 57 x 85 cm

130 x 49 x 85 cm

130 x 57 x 85 cm

130 x 49 x 85 cm

130 x 44 x 85 cm

126 x 20 x 68 cm

Max. Däckbredd

5” / 127 mm

5” / 127 mm

2.1” / 53 mm

9,7 kg

9,6 kg

10 kg

9,9 kg

8,9 kg

4,7 kg

195 x 125 x 80 cm

180 x 125 x 80 cm

126 x 66 x 79 cm

20,9 kg

19,9 kg

5,6 kg

Finish Antal cyklar, standard Maximalt antal cyklar (tillval)

För el-cyklar

Produktmått (L x B x H) Productvikt

Finish

Produktmått (L x B x H)

Skena skjutbar i sidled

Productvikt

Skena skjutbar i djupled

Skena skjutbar i sidled

Låsbar plattform

Manuell

Manuell

Manuell

Manuell

Manuell

Låsbar ramhållare

Avstånd mellan skenor (2 cyklar)

28 cm

20 cm

28 cm

20 cm

15 cm

20 cm

Avstånd mellan skenor (max. antal cyklar)

14 cm

-

14 cm

-

-

-

Spännband

Spännband

Justerbara hjulhållare med pumpspännen

Justerbara hjulhållare med pumpspännen

Spännband

Spännband

Fällbar med cyklar monterade

Delvis fällbar (utan cyklar)

Justerbart stoppsystem

Passar korta A-ramar Kompatibel med Thule One-Key System

Skena skjutbar i djupled Låsbar plattform

Automatisk

Automatisk

Låsbar ramhållare

Valfri key locks

Valfri key locks

Valfri key locks

25 cm

25 cm

30 cm

-

-

15 cm

Pumpspännen

Pumpspännen

Spännband

Avstånd mellan skenor (2 cyklar) Avstånd mellan skenor (max. antal cyklar)

Hjulmontering

Tekniska specifikationer

Hjulmontering

148

SKU-nr

Thule VeloSlide Standard

MONTERING

Husbil Husvagn

Namn

302015 - Monteringsskenor: 70 cm 302016 - Monteringsskenor: 140 cm

149


Cykelhållare för bakdörrar - Tekniska specifikationer

Namn

SKU-nr

Thule WanderWay 911001

Thule Elite Van XT

Thule Sport G2 Compact

307340

302013

302018

302043

307341

MONTERING Husbil Husvagn • Fiat Ducato • Peugeot Boxer • Citroën Jumper ≥ 2007

Van Minivan

• VW Crafter ≥ 2017

• Mercedes Sprinter > 2006 • VW Crafter 05/2006-2017

• VW T6

SPECIFIKATIONER Anodiserad/Svart

Anodiserad

Svart

Svart

Svart

Anodiserad

2

2

2

2

2

2

4 (+ 911600 + 911700)

2

2

2

2

2

60 kg

35 kg

35 kg

35 kg

35 kg

35 kg

Maximal cykelvikt

30 kg (2-bike) – 20 kg (3-bike)

19 kg

19 kg

19 kg

19 kg

19 kg

Maxlast 4: e rälsen

15 kg

-

-

-

-

-

3” / 76 mm

2.75” / 70 mm

2.75” / 70 mm

2.75” / 70 mm

2.75” / 70 mm

2.1” / 53 mm

91 x 152 x 111 cm

130 x 55 x 125 cm

130 x 55 x 125 cm

130 x 55 x 125 cm

130 x 55 x 125 cm

126 x 55 x 150 cm

13,9 kg

10,5 kg

10,5 kg

10,5 kg

10,5 kg

7,2 kg

Finish Antal cyklar, standard

Maximalt antal cyklar (tillval)

Lastkapacitet

För el-cyklar Max. Däckbredd Produktmått (L x B x H) Productvikt Skena skjutbar i sidled

Skena skjutbar i djupled Låsbar plattform

Automatisk

Manuell

Manuell

Manuell

Manuell

Manuell

Låsbar ramhållare

Valfri key locks

Avstånd mellan skenor (2 cyklar)

31 cm

20 cm

20 cm

20 cm

20 cm

20 cm

Avstånd mellan skenor (max. antal cyklar)

15 cm

-

-

-

-

-

Justerbara hjulhållare med pumpspännen

Justerbara hjulhållare med spännen

Justerbara hjulhållare med spännen

Justerbara hjulhållare med spännen

Justerbara hjulhållare med spännen

Spännband

Hjulmontering

Kompatibel med Thule One-Key System

150

151


Takräcke - Tekniska specifikationer

Namn SKU-nr

Lås - Tekniska specifikationer

Thule SmartClamp System 301640

301641

301642

MONTERING

Namn

Husbil Husvagn

L2H2 (Längd: 5,4 m)

L3H2 (Längd: 6 m)

L4H2 (Längd: 6,4 m)

Maxlast

150 kg

200 kg

200 kg

Passar markislängden

3,25 m

3,75 m

4,00 m

9 kg

11 kg

12 kg

Produktvikt

308892

307387

301406

301419

301407

301408

301409

307339

Husbil

Husvagn

Van

2 x 2,83 m

2 x 3,44 m

2 x 3,78 m

6

8

8

Smart clamps

Passar vänster- och högerhängda dörrar och luckor Material

Förpackning

Thule ProBar Flex Hög (2 st.)

Låg (2 st.)

301647

301648

Namn

Thule Van Ladder 9 Steps

Namn

Thule Ladder Fixation Kit

SKU-nr

301404

SKU-nr

301405

MONTERING

SKU-nr

MONTERING

Husbil

Husbil

MONTERING

Husbil

Husvagn

Husvagn

Husvagn

Van •

Höjd (lasthållare till tak)

13 cm

10 cm

Maxbelastning

Längd

1,50 m

1,50 m

Mått hopfälld (L x B x H)

Lastkapacitet (per set)

75 kg

75 kg

Mått utfälld (L x B x H)

Produktvikt (per set)

8,3 kg

7,9 kg

Produktvikt

9 150 kg 49 x 7 x 75 cm 49 x 7 x 264 cm

Förvaringsväska

OBS - inkluderad Thule Ladder Fixation Kit

152

Van

SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER Steg

SPECIFIKATIONER

8,1 kg •

Maxbelastning för Organizer Mått (L x B x H) Produktvikt Förvaringsväska

Vit

Vit

1 st.

1 st.

2,000 kg

1,850 kg

1 st.

2 st.

66 x 10 x 8 cm 1,2 kg •

Svart 3 st.

1 st.

Vit 2 st.

1 st.

0,540 kg I 0,760 kg I 0,720 kg (beroende på monteringsinstallation)

Thule Door Lock

Thule Door Frame Lock

0,940 kg

Thule Cab Lock

308888

308890

308889

308891

Husbil

Husvagn

Van 10 kg

Massiv, pulverlackerad aluminium

Massiv, pulverlackerad aluminium

Thule Van Lock

309830

309831

309832

309833

• Fiat Ducato > 2007 • Citroën Jumper > 2007 • Peugeot Boxer > 2007

• Mercedes Sprinter > 2006 • VW Crafter > 2006 • Renault Master > 2010 • Opel Movano > 2010

Tekniska specifikationer

Van

• •

Massiv, pulverlackerad aluminium

Namn

MONTERING

SKU-nr

Färg

Vikt/st. (netto)

Namn

• •

SPECIFIKATIONER

INNEHÅLL Skena

Thule Inside-Out Lock G2

MONTERING

SPECIFIKATIONER Fordonets storlek

Thule Universal Lock

Short

SKU-nr • Fiat Ducato • Peugeot Boxer • Citroën Jumper ≥ 06/2006

Van

Thule Security Handrail Standard

SPECIFIKATIONER Passar vänster- och högerhängda dörrar och luckor Material

Vikt/st. (netto)

Massiv, pulverlackerad aluminium

Massiv, pulverlackerad aluminium

Massiv, pulverlackerad aluminium

Massiv, pulverlackerad aluminium

Vit

Vit

Grå

Svart

Färg Förpackning

1 st.

3 st. 0,850 kg

1 st.

3 st. 0,840 kg

2 st. 1,085 kg

1 st. 1,355 kg

2 st. 0,525 kg

153


Bring your board Bring your bike Bring your skis Bring your gear Bring your kids Bring your love Bring your passion Bring your dreams Bring your life

154

155


302576 - SE - Lokala variationer i utbudet kan förekomma, och vi förbehåller oss rätten att genomföra ändringar utan föregående meddelande. Med reservation för tryckfel och andra felaktigheter. Koncept + grafisk design: Hervé Ménard. Foto: Bram Declercq, South Side Agency, David Meignan, Eleonora Raggi, Tobias Ilsanker, Fabienne Nury. Tryck: De Maertelaere bvba.

Thule nv Kortrijkstraat 343 - BE - 8930 Menen +32 56 52 88 99 - InfoRV@thule.com www.thule.com